תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איזה תוכנה מינימלית אני יכול להתשמש רק כדי לפתוח קבצי AutoCAD LT 2009 ? אין לי את התוכנה ואני רק רוצה לפתוח קבצים של AutoCAD יש תוכנה קטנה שאני יכול להתקין ואז לפתוח ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או אפשרות חינמית לעריכת קובצי PDF שנכתבו בעברית. מדובר בקבצים של PDF שאני בסך הכול רוצה לתקן בהם שגיאות כתיב. למישהו יש המלצה? חשוב שזה יתמוך בפונטים בעברית. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי את האינטיוירוס פנדה ולפני זה היה לי נורטון 2003 ואני רוצה לדעת איך אני יכול לעשות שפנדה תעשה לי בדיקה לבד ועידכון לבד כמו בנורטון?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל הזמן שאני מתקין דברים וזה זה עושה לי סימני שאלה וגם שאני רואה סרטים בכל נגן התרגום הוא באותיות מוזרות כן יש לי ויסטה והוספתי עליו עברית אבל זה היה לפני שהתקנתי את העברית תודה רבה לעוזרים אני מאוד ישמח אם תעזרו לי כי זה בעיה ממש מעצבנת הנה תמונה : http://www.zix.co.il/images/175956058.jpg
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איך אני מגדי שהשפה ברירת מחדל של ה-Adress Bar תיהיה אנגלית ? כל פעם שאני פותח את הדפדפן אז זה ישר בעברית והרבה פעמים אני שוכח להפוך את זה לעברית ויוצא חירבושים בעברית |: איך אני יכול לעשות שאיך שאני ניכנס ל-IE אז ישר השפה ב-Adress Bar תיהיה אנגלית ואני לא יהיה צריך להחליף לעברית. - מדובר על IE 6, לא החדש.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קניתי DVD מקליט. עכשיו, אני מקליט כל יום והרבה. ולצורך זה אני צריך תוכנה שתקודד לי באופן קבוע, באותם הגדרות כל הזמן, אך איני יודע באיזו להשתמש. תקשיבו אני רוצה להקליט סדרות טלויזיה של כ-20-25 דקות ושהמשקל שלהן יהיה 700 מגה או קצת פחות. אני רוצה את זה בשביל שהאיכות וידאו והאיכות סאונד יהיו (כמעט) מושלמות. אז מי שמבין בקידוד אופטימלי בשביל הנתונים שכתבתי שישאיר הודעה, חשוב גם שיגיד באיזו תוכנה צריך להגדיר את זה. תודה ענקית מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
יש לי פיירפוקס 3.6.15 ויש לי בו בעיה: כאשר אני נכנס לגוגל ומחפש סיכום לבית ספר למשל אז אני לוחץ על הלינק שאני רוצה. לפעמים הלינק הוא קובץ וורד ואז הלינק בכלל לא נפתח ואני חייב לפתוח אותו בלשונית חדשה כדי שאני יוכל לראות את הקובץ. עוד בעיה היא באתר טורנט ליץ' כאשר אני רוצה להוריד טורנט אני לוחץ download torrent ושום דבר לא קורה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני עובד במסך עם רזולוצייה של1600 על 1050 ומאוד נח לי ככה מנסה במקביל להגדיל את גודל הפונט בתוכנת הדואר האלקטרוני לא הפונט של כתיבת ההודעה אלא הפונט של רשימת ההודעות קצת הסתבכתי עם זה - לא מצליח לשלוט על זה ??? מי עוזר ? THX
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פרמט את המחשב ונדפק לו הדיסק של הלוח אם שלו ואין לו שום דרייבר שמשתייך ללוח אם (סאונד , רשת) שם הלוח הוא : GA-8IPE1000 אני יודה למי שיביא לי את הדרייברים של הלוח אם הזה כדי שאני יוכל לעזור לו.... תודה!
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
במשך שנים אני משתמש בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי להגנה על המחשב הביתי שלי ומרוצה ממנו. רציתי לברר האם עדיין זו התוכנה המועדפת או אולי יש כבר דברים טובים יותר. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה להמרת שירים מ mp3 ל wav התונכה נקראת MP3_WAV_Converter_3.98_Portable כשאני מנסה לצרף אותה לגימייל (מהדסקטופ) גימייל מקפיץ הודעה "נימצא וירוס" איך מנקים את התוכנה מהוירוס ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אליכם... חבר שלי רוצה לשלוח לי קובץ דרך מירק. זה אפשרי? אם כן - אשמח שתעזרו לי בכך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מעוניין לפרמט דיסק קשיח כך שמחיקת המידע עליו תהיה מוחלטת, ללא יכולת שיחזור. על גביו אני מעוניין להתקין עמדת אובונטו.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך דחוף חבילת מקודדים טובים תודה לעוזרים רצוי של LIONETWORK?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שמחובר בusb. יש חיה כזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מערכת הפעלה-WINXP דגם של הלוח:ep-8rda3i דרייבר:SM Bus Controller הגעתי באתר שלהם לדרייבר אבל הקישור לא טוב,אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה אבל הבעיה היא שישורך לצרוב את מה שהורדתי לסידי אבל אין לי צורב באם יש תוכנה שמאפשרת את התקנת התוכנה מבלי לצרוב אותה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אים אני ישתמש בתוכנה הזאת להעלות את הקצב ריענון במקום דרך הגדרות הרגילות ששם אי אפשר זה יכול לגרום נזק למסך?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחקתי את כל הקבצים שהייתי צריך לעשות להם seeding, ואני רוצה לאפס את הרטיו בתוכנה. זה אפשרי? (אל תדאגו זה טורנטים חופשיים, אני לא מרמה) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, אני משתמש קבוע בדפדפן כרום. לאחרונה ישנן בעיות בצפייה באתר YouTube,אשר דורשות ממני כל פעם לאפס את הגדרות הדפדפן,על מנת להיות מסוגל לצפות בסירטונים. נשמע לכם מוכר?! בעיה זו קוראת לסירוגין,לפתע פתאום - מבלי,שאני נוגע באף הגדרה מהגדרות הדפדפן.! לאחר,שבעיה זו קוראת (והיא לא מפסיקה להתרחש),אני מאפס את הגדרות הדפדפן וזה מסתדר.! מה הפיתרון לבעיה זו,ומהם הגורמים לה?,האם זו בעיית גירסא של דפדפן הכרום (מותקנת אצלי:הגירסא הכי עדכנית של כרום),ואם לא - אז איך ניתן לסדרה ולתקן את המצב,כך שהכל יפעל באופן תקין?! אם בעייה זו מוכרת לכם,והיא קוראת אך ורק בגירסא הכי עדכנית של כרום - אנא המליצו לי על גירסא יציבה של כרום בבקשה. תודה רבה מאוד מראש ושבת שלום .
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צרבי סרט עם כתוביות למכשיר ה-DIVX אבל מה הכתוביות רצות איזה 40 שניות לפני מה שהוא הולך להגידץ. ניסיתי ליצרוב כמה פעמים וכל מיני כתוביות שונות אבל זה לא עובד. איך אני יכול לעשות ככה שהסרט והכתוביות יהיו מסונכרנות ?? הסרט זה: Oldboy Dvd-Rip Xvid-Plus
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום תוכנת ה skype משתמשת בכמות גדולה של זיכרון אצלי. כאשר אני לא משתמש בה ולא מבצע שיחות, היא לוקחת 45 מגה בייט, שזה ממש מוגזם. מה ניתן לעשות? יש איזה תיקון לזה?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לגבות את המידע במחשב כי אני צריך להחליף HD, ואין לי ממש כוח להתחיל לצרוב דיסק דיסק =\ תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-