עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Greenburger,

שלום, יש לידידה שלי בעיה שכשהיא רואה סרטונים במחשב הם מוצגים בשחור לבן... ובתמונה בקטן בצד של הפריים הראשון דווקא יש צבע. ניסיתי קצת להוריד קודקים כלליים (לא מצאתי משהו ספציפי לבעיה) וזה לא עזר. הפעלנו סרטונים גם עם נגן אחר, של DivX (הראשון זה המדיה פלייר של ווינדווס), והם גם היו בשחור לבן. כשהיא רואה סרטונים באינטרנט אז יש אתרים שבהם זה עובד כשורה (למשל יוטיוב) ואתרים שבהם גם בשחור לבן. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  2. אני משתמש ב-Internet Explorer ומותקן אצלי ה-JAVA הכי חדש וגם הגרסא האחרונה של Adobe Flash. בכל פעם שאני נכנס לאתר של Nseries של NOKIA אני פשוט מקבל מסך שחור. איך לתקן את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by Yamabushi,

שאני לוחץ דאבל קליק על תמונות במחשב (על חלקן הגדול), לוקח להם הרבה זמן לעלות, חוץמיזה המחשב עובד סבבה ברוך ה'...

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by most,

שלום, יש לי קובץ אימג' ape עם ה cue שלו אבל צריבה לא מצליחה ככה (התוכנה מבקשת את ה wav המתאים) איך מתקדמים??

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  5. התוכן בכותר. תודה מראש.

6. שלום [: אוקי אז אינלי מושג איך זה קרה, רק לפני איזה פחות משבועיים פירמטתי את המחשב. עכשיו, בדקתי ווירוסים וספייווארים עם מיטב התוכנות ad aware, spybot S&D והאנטי ווירוס שלי הוא McAfee ביומיים שלושה האחרונים הוא נותן לי כל פעם הודעה אחרי שאני עושה ריסט למחשב שיש ווירוס והMcAfee מחק אותו אוטומטית. הווירוסים שיש הם: Downloader PS וZarox וגם יש איזה משהו שקוראים לו Generic StartPage.g שנראה לי ZAROX הדביק אותו והוא הדביק איזה שהוא קובץ ב \C:\Documents and setting\Nadav\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\JU75O3O3 הDownloader PS הדביק איזה קובץ שנקרא Boot וגם יש איזה ספיוור שאני לא מצליח למחוק קוראים לו: Elitum.Elitebar והוא נמצא ב HKEY_USERS\5-1-5-18\SOFT…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  7. בעיה שכבר הורדתי את תוכנת FLASH ועוד כמה אבל לא עוזר אני מצרף בזה קובץ שתוכלו לראות תודה.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by aradgonen,

שלום, אתם מכירים תוכנה לעריכת סרטים שעובדת עם MPG מקווה שיש לכם משהו ארד גונן

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by DarkAvenger,

שלום..... יש לי את הסרט הסנדק ב3 חלקים של AVI ! כל חלק הוא 700MB אני רוצה למזג את שלושת החלקים ככה שיהיה לי קובץ אחד עם משקל של 1.7GB ומטה. אני יודע שיש תוכנה בשביל זה שגם ממזגת ולא דופקת את האיכות אבל כל מה שאני מצאתי היה חסר תועלת בבקשה תעזרו לי תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. Started by vnhteyal,

יצרתי דיסק איתחול(CDROM) מסוג UBCD4Win לינק /http://www.ubcd4win.com איך אפשר להסביר את זה שבחלק מהמחשבים שבדקתי התוכנה כן מצליחה לעשות BOOT מהכונן וטוענת מערכת הפעלה מה CD ובחלק מהמחשבים לא כמובן שמהBIOS את ה FIRST BOOT DEVICE קבעתי כ CDROM בכל המחשבים תודה אייל

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by danh74,

שלום אני מנסה להתקין את התוכנה McAfee VirusScan v9.0 2005 אבל מקבל את ההודעה Class not registered אני לוחץ OK ואז אני מקבל An error occurred while installing the Mcafee HTML dialog component. ואז התכנית יוצאת. למשהו יש מושג מה הבעייה ואיך פותרים אותה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by tomer92,

בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך כתוב: ati readon setup has fail to lauch installation engine RPC server is unavailable.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. Started by tom808,

אני עדיין אם ה-9 איפה אני יכול להשיג תגרסה החדשה? יש אותה באינטרנט או שאני יקבל אותה עם משחק שתומך בו?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. שלום וחג שמח לכולם, ביומיים האחרונים שאני מנסה להכנס לאתרים כמו FLIX, MSN VIDEO, ו- YOUTUBE אני מקבל הודעות על כך שהמחשב אינו עומד בדרישות וחסרים לו גרסא עדכנית של JAVA או FLASH PLAYER. למשל, ההודעה מ YOUTUBE (הבעיה העיקרית שלי) : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. יש לציין שלא מחקתי שום דבר, לא התקנתי משהו חדש, ואין חסימת JavaScript באפשרויות הדפדפן . הדבר ארע פתאום, לפני כן האתרים פעלו מצויין.. נסיתי להכנס לקישורים המוצעים והתקנתי מחדש את ה FLASH PLAYER וגם את JAVA, אך עדיין מופיעה אותה ההודעה. דבר מוזר, אני יכול לצפות בסרטונים בגוגל וידאו, שגם הוא אתר שעושה שימוש…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. זה מופיע מידי פעם.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by galz,

שמעו, יש לי כמה בעיות עם התוכנה: 1) כל פעם שתוכנה שמנסה להתחבר לרשת נפתחת, זון אלארם שואל אותך מה לעשות, ואפשר להכניס את התוכנה לזכרון שלו והוא לא אמור לשאול אותך מה לעשות איתה. אצלי מה שקורה זה, שבכל הפעלה מחדש של המחשב, הוא מאפס את הרשימה של מה שהוא אמור לזור ושואל אותי על כל תוכנה מחדש. איך אני עושה שהוא ישאל רק פעם אחת ויזכור את זה להבא? אותו דבר ד"א קורה עם הרשת, הוא כל פעם בהפעלת המחשב, מוצא אותה מחדש. 2) יש שם משהו, im security, שזה כביכול אמור לשמור לך על התוכנת מסרים מידיים, אבל במציאות זה רק מציק לי. כשני מוריד את זה לרמה off, זה ממשיך להתנהג כאילו שלא עשיתי כלום וממשיך להציק לי. איך אני מבטל את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. פרסומות של Play89, שהאתר פשוט שם את הבאנר שלהם בתוך האתר )swf( ככה שזה לא מגיע מבחוץ, משום מה לא מופיע Block מתחת ?? וגם אם אני מכניס ידיני את שם הפלאש הזה לרשימת החסומים רוב הפעמים הוא לא נחסם

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by nbd,

שלום.. הכל התחיל כשניסיתי לשדרג את הגירסא 0.45a ל0.45b ומאז לא הצלחתי להוריד.. הבעייה היא שזה לא מתחבר לסרברים, כשאני עושה connect אז זה רושם לי מצד שמאל למטה מלא דברים מהר ואז כותב : Failed to connect all servers listed. Making another pass. מה הבעייה?!?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by DDDDPJ,

יש לי הרבה תוכנות טובות אפשר לעשות לתוכנות האלו התקנה כאילו עם אני לוחץ על ההתקנה אז רשום לי איזה תוכנה אני רוצה להתקין יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by תעלולון,

הורדתי לאחרונה תוכנת ליגטורה שמזהה אותיות ממסמכים סרוקים גירסא 6.5 וכשהרצתי את התוכנה הופיעה הודעה (hasp not found (15 אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מה זה וכיצד לפתור את הבעייה תודה רבה

22. הSCANDISK 99% שהוא מחק לי המון קבצים שאני צריך עכשיו הורדתי תוכנת DEMO שחשבתי שהיא תפתור ואז ראיתי שהשיחזור זה רק עד 64K לקבצים בסריקה שעשיתי בDEOM ראיתי חלק מהקבצים אני לא בטוח אם הוא מצא את כולם זאת התוכנה File Scavenger® Version 3 http://www.quetek.com/download.htm יש תוכנה אחרת ? שלא יקרה כל כך זאת עולה 45 דולר או שיש תוכנה אחרת יותר מומלצת וטובה יותר.. זה ממש דחוף לי אני לא יכול לעבוד על הכוננים מספק שזה ידרוס את הקבצים שהוא מחק וזה הדבר היחיד שמצאתי , יש לך המלצות

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. אני רוצה לצרוב סרט ב VCD אבל הסרט ארוך מידי והוא לא נכנס לדיסק אחד אז חשבתי שאולי אפשר לעשות שהתוכנה תקודד אותו ותפצל את הסרט לשני חלקים איך עושים את זה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by yotamavi,

שאני מנסה להאזין לרדיו ש"מורידים" מהאינטרנט לWMP והוא משודר בלייב מופיעה לי התקלה הבאה:

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים