עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ShahafH,

תשמעו הad-aware שלי עושה לי בעיות חמורות במחשב אז אני מחפש תוכנה שדומה לה בביצועים.. אני יכול בבקשה לקבל שמות? תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by fontanax,

http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3TRXXU3ER2P4Z38ZFUUT2MTXNQ Guys Yesterday i try fix my fps on 1 of my favirot games Counter strike and its doing me this problom in all the games please help me guys ((((((

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Started by dopp,

שלום, יש לי גרסת ESET NOD32 גרסה 3.0.672.0 בעבר היה מתעדכן מצוין מול האתר של ESET. היום מצוין שתאריך עדכון אחרון הוא1/1/1601 (כנראה בגלל CRACK). האם ה-AV מתעדכן או קפא על שמריו ושומר לי על המחשב עם גרסת וירוסים ישנה?... תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by dj gozlan,

אחים שלי הפכתי את המודם לראוטר מדובר ב b-focus router 312+ ומאז אני לא מצליח להורדי מרפידשר (ככל הנראה בגלל שהאייפי לא משתנה) ולא מצליח להתחבר לאמיול מה אני יכול לעשות האם יש תוכנה שמשנה אייפי אוטומט או שיהיה אפשר להוריד קבצים מרפידשר ברצף?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by RammsteiN,

המסנג'ר לא נותן לי לשלוח קבצים לאנשים וטוען ככה:The file you attempted to send has been detected as potentially unsafe and was not sent.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by skywalker13,

הנה קבלו זאת החתימה הראשונה שלי. עשיתי אותה בשביל עצמי היא לא לאחרים. אם מישהו יכול לתת לי עצות איך לשפר אותה ולעשות אותה יותר יפה (כמובן אם הסבר איך עושים את זה בפוטושופ) זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by orlupo,

האם ניתן להתקין את Quicktime ללא iTunes? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by McHaifa,

אם למישהו יש לינק שכן עובד ל-Adobe premiere אז שישים פה לאפטיפי אוHTPP או אימיול כי כל הלינקים לא עובדים תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. Started by Chymes,

אני מבקש שתתנו לי קישור לתוכנה הכי פשוטה ובסיסית שיש. מומלץ בעברית. היא מיועדת לנגד.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  10. שלום קניתי דיסק די וי די שיש בו שירים מסרטים אבל אני לא מצליח להעביר אותו לקובץ אדיו כדי שיכנס לנגן M3 מה עליי לעשות כדי להעביר את השירים לנגן תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. ^^^ השאלה בכותרת... בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by בזיק,

יש לי Matlab 6.5. עם עליית המחשב עולה משהו בשם 'Matlab server' שתופס איזה 30 מגה זיכרון. אני לא מוצא אפשרות בתוכנה עצמה לנטרל את העלייה הזו. מישהו יודע איך?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. האם זה בכלל פיירוול ? שאני מפעיל תוכנה (כמובן שצריכה ת'אינטרנט) ,התוכנה הזו לא חוסמת ... ואני הורדתי את גרסת ה-freeware

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  14. הייתי רוצה לדעת אם אתם ממליצים על ויסטה(מחשב חזק!)?אם כן על איזו גירסא? כמו כן שאלה חשובה- ישנן שמועות שלא מומלץ להתקין שתי מערכות הפעלה (גם אם על פרטישן שונה),האם יש דברים בגו? מה גודל המחיצה המומלץ לטובת הויסטה? אני פשוט רוצה לנסות את הויסטה מבלי למחוק את המערכת ההפעלה הקיימת.חשבתי להתקין בפרטישן שונה (בפרטישן אחר XP). תודית

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by miki891,

אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7+חלונות XP.האתר ברירת מחדל היא www.ynet.co.il אני פותח אקספלוורר,ניפתח חלון ופתאום אני רוצה לכתוב כתובת או לילחוץ קישור לאתר אחר או ללכת במועדפים וזה לא מגיב,אקספלוורר ניתקע.לוקח זמן 40 שניות חוזר לי שליטה באקספלורר תקין. אני סרקתי וירוסים ונימצא נקי אין וירוס.עשיתי אחוי דיסק , בדיקה שגיאות דיסק קשיח נימצאים תקינים. ניקויי קבצי זמנים.ניגשתי למאפיינים אינטרנט נקיתי היסטוריה כולם.וגם ניגשתי למתקדם--איפוס מחדש. ועדיין אותו דבר ניתקע וחוזר שליטה. משהו מוזר בדפדפן אקספלורר.אני לא יודע מה עוד צריך ליבדוק.מישהו מכיר תופעה מוזרה הזאת? מה עושים? טל

16. Started by le011,

היי היכן אפשר להשיג גופניפ שהם לא גופני ווינדוס(TRUY TIPE) אלא עם סיומת NFT. תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by First Squad,

שאפשר דרכה לצרוב דיסקים מקורים של DVD (כמו בסיפריית וידאו) . תודה מראש. אוקיי.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. Started by Holography,

אני מריץ מערכת עם שתי מסכים בתצורת DUAL VIEW הכל עובד סבבה ודופק כמו שעון רק שבסרטים שאני מנסה לפרוס על שתי המסכים במסך אחד רואים חצי מהסרט ובמסך השני רואים עוד חצי אבל כולו מושחר (כלומר לא רואים) שאני משחק עם החלון של הנגן בין המסכים התצוגה של הסרט עוברת לאיפה שנמצא רוב השטח של חלון התצוגה והשני מושחר באיזור שאמור להתנגן הסרט. יש למשהו פתרונות?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by timac,

איך אני יכול להעביר רשימה של אנשים מאי סי קיו אחד לאחר??

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. לא ארחיב הרבה אך אני מחפש תוכנה שבה אוכל להוריד שידורי רדיו לדוגמא http://www.103.fm/programs/page.aspx?c41t4nzVQ=EM&cntrVQ=EFL {בבקשה לא להקים דיון סביב נושא התוכנית זה עדיף בלילה במשמרת על יוסי סאיס} לקובץ מדיה כדי שאוכל לשמוע את התוכניות האהבות עלי בעבודה {ניסיתי לחפש את הקובץ של השידור בתקיית cache אך לשב } מצאתי תוכנות אשר מסוגלות לבצע דברים לאחר חיפוש בפורום פה אך את הלינק הם לא הצליחו לפענח או לקבל ממנו מידע . יכול להיות שזה לא הלינק הנכון ? בתודה נילס . :

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. התקנתי את הדפדפן אך אי אפשר לכתוב בעברית כלל וכלל :\ האם עוד נתקלו בתופעה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. שלום לכולם.. פעם אם למשל הייתי רושם בFF את שם האתר (בלי הסיומת ) בשורת הכתובות הוא ישר היה נכנס לאתר (למשל הייתי רושם רק ynet ולבד הוא היה משלים לCO.IL) עד שמישהו התקין אצלי את השורת עזר של MAKO ועכשיו הוא כיאלו מבצע את החיפוש בגוגל והוא כבר לא משלים אוטומטי... כמובן שניסתי למחוק את התוכנה הזאת , התוסף שלה בFF ואת כל הקבצים שלה, אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by Armageddon26,

היי, אני מחפש תוכנה טובה להמרת פורמטים של קבצי וידאו. אני צריך אותה להעביר סרט מ-EVO לכל פורמט נורמלי אחר (למשל AVI) כי הEVO הזה עושה לי בעיות. ניסיתי עם SUPER אבל זה הפחית לגמרי את איכות הסרט. במקור זה 1080p ששוקל 12GB ואחרי ההמרה זה שקל 1.5GB וראו גרוע. תודה לכל המגיבים

24. Started by crovei,

שלום. אני משתמש ב-FF כבר איזה שנתיים בערך, ואפעם כזה דבר לא קרה לי.. פתחתי את הדפדפן, ופתאום אני רואה שכל ה-bookmark toolbar שלי ריקה (אחרי זה בדקתי וראיתי שכל הבוקמארק'ס נמחקו). ופתאום גם ה-ForecastFox ביקש ממני להכניס מחדש את המידע על העיר והכל.. ואז ראיתי שגם כל הנתונים ב-Adblock והשינויים ב-All-in-one gestures נמחקו. כמו כן גם הת'ים שלי השתנה. בקיצור כל התוספות נשארו - אבל המידע ששונה בהם נמחק. זה ממש מעצבן כי היו לי המון בוקמארקס, ועכשיו יש לי גם המון תוספות להתקין מהתחלה. חשבתי שאולי זה בעיה ב-profile meneger, אבל שהפעלתי אותו ראיתי שיש שם רק פרופיל אחד, אז לא יכול להיות שזה השתנה או משהו.. מה שכן כל הסיסמאות והיסטוריה שלי נשארה.. קיצור ממש מוזר.. מישהו שמע על כזה ד…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים