תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, אני משתמש בתוכנה DBPOWERAMP להורדת הדיסקים שלי למחשב, וחשוב לי שיירדו באיכות גבוהה. מה שקורה זה שהתוכנה מבצעת את הRIP במהירות של עד X25 ויותר ורציתי לדעת האם יכול להיות שזה פודע האיכות ההורדה? ואם כן מה אני יכול לעשות כדי שזה לא ייפגע? [כמוכן זה הרבה פעמים כותב לי INACCURATE גם אם הדיסקים חדשים וניקיים מכל שריטה או לכלוך].
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי רשת ופיירוול קספרסקי(אנטי האקר) איך אני מגדיר את הפיירוול לעבוד עם הרשת? (כרגע הוא חוסם מהמחשב שמתחבר למחשב הראשי להתחבר לאינטרנט.) תודה.
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
את המודם של בזק הפכתי לראוטר בשביל ששני מחשבים בבית יוכלו לגלוש וכרגע רק אחד מהם יכול ( עם XP ) השני ( עם ויסטה) לא יכול לגלוש אלא אם אני מפסיק את האנטי וירוס. חשבו לציין שלא עובד לי (במחשב עם הויסטה ) שום תוכנה של אינטרנט (OUTLOOK, מסנג'ר וכו') ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את האנטי וירוס לפי מה שאמרו לי בתמיכה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
נמחק לי הpaint של המחשב איך אני מחזיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, תענו על השאלה הנ"ל. תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנם הרבה תוכנות אשר מיועדות לעזור בתיקון קבצים פגומים, קבצי קול או קבצי וורד וכדו' אבל אני לא מוצא אפילו תוכנה אחת שעוזרת לי להפוך קובץ לפגום כך שהוא לא יעבוד, יש לי כמה קבצים שאני רוצה שיהיו פגומים. אני יודע שזה נשמע מוזר אבל יש לי את הסיבות שלי!!! אנא עזרו בלמצוא פתרון!!!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במובי מייקר בעת עריכת וידיאו (אכ'ממ.. מי אמר ש AMD גרוע בעריכת וידיאו?) כל פעם שאני מצרף סרטונים ומוסיקה למובי מייקר, אחרי איזה 20 - 25 סרטונים שייבאתי והכנסתי לסרט, הוא מתחיל להציג לי X על חלק מהסרטונים והם פשוט לא פועלים בסרט, ואין איך להחזיר אותם.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בדקתי = וזה עובד! תהנו http://www.dagorret.net/2009/03/25/a-handful-of-firefox-tweaks-that-will-double-your-browser-speed/
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר דרך להחליף את הקובץ הזה מבלי להתקין מחשב את ה O.S ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי את חבילת האבטחה של נוד. איך אני חוסם בפיירוול תוכנה כך שלא תהיה לה גישה לאינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני מפעיל את ה FF3 שלי , עולה לינק להוריד את הכרום של גוגל(שהורדתי והתקנתי לפני כמה ימים), כל חצי שניה קופץ חלון חדש, לא משנה אם אני פותח Session חדש, ככה שהשימוש הופך להיות בלתי נסבל. אשמח לעזרה כיצד להסיר. מצ"ב תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. אני מנבה להבין איך אני יוצר טופס שיפתח לאחר שאני מבצע בחירה. כלומר, אם בחרתי (YES ) בשדה של (YES/NO) אז יפתח לי טופס שבו אני יוכל לראות נתונים נוספים. אם יש לי ראוטר ( בחרתי YES ) אז יפתח לי טופס ששם אני יזין/יראה את הכתובת IP של הראוטר ושדות נוספים. מישהו יודע איך אני עושה את זה ב ACCESS 2010 ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי להפעיל היום את AD-AWARE 2008 אבל משום מה לא הצלחתי לבצע פעולת עדכון הנדרשת לפני סריקה. כשלחצתי על UPDATE קיבלתי הודעה שיש בעיה בחיבור שלי לרשת (ראה תצלום) וזאת למרות שאין שום בעיה כזו, כי אני גולש כרגיל. אם כך מה יכולה להיות הבעיה שאין אפשרות לעדכן? תודה ושבת שלום! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מתעסק בתחום הצילום ועריכת סרטים ואני צריך לצרוב כמויות גדולות של דיסקים אני מעוניין בתוכנה שיודעת לעבוד מול 4 צורבים שמותקנים אצלי בתוך המחשב ואת הקובץ וידאו שנמצא ע"ג ההארד דיסק הפנימי ישלח בו זמנית ל- 4 הצורבים וכך בעצם יש לי משכפל של 1 ל- 4 DVD :kopfpatsch: מבקש את עזרתכם בדחיפות אודה על כל פנייה תודה רבה רבה נ"ב שהנרו 8 לא מצליחה לבצע את הפעולה הזו!!
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון של הוסף למועדפים ואני רואה שהוא הוסיף אבל אחרי שאני יוצא מהדפדפן וחוזר אליו הדף שהוספתי איננו, מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ניסיתי דרך TASK MANAGER (תהליכים וגם רגיל), ניסיתי דרך הX של התוכנה, ניסיתי עם קליק ימיני בטסק-באר -> סגור, אבל שום דבר לא עובד... התוכנה עדיין דלוקה (ותקועה כדאי גם לציין ) מה עושים עם תוכנות עקשניות כאלה?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הגרסא שיש לי : 1.6.15 . כשאני לוקח קובץ וידאו ,ועושה לו כל מיני דברים בתוכנה (כמו...לקודד,להדביק תרגום וכו'..) האם יש מקום שאני יכול להחליט שזה יהיה הגודל המקסימלי של הקובץ שאני אקבל לאחר השינויים?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין תוכנה אחת אשר מאגדת בתוכה :Firewall,Antivirus,Anti-spyware יש כמה וכמה תוכנות כאלו ואני מעוניין בעזרת נסיונכם והמלצותיכם להתקין את התוכנה הטובה ביותר תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת וידיאו פשוטה שאוכל לחבר שתי סירטונים לאחד לשנות את הפסקול של הסרט וגם שאוכל להעביר על הסרט פילטרים שונים תודה מראש BIG FOOT
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל החלון דוס מופיע כל כמה זמן מישהו יודע איך אני מעלים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני לא יכול לכתוב בהודעה , זה נחסם איכשהו פתאום , לפני שזה קרה הכל היה פסדר, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיכל לגרום לזה, מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לום לכולם, דף הבית שלי, כפי שאתם מנחשים הוא hwzone. היום נכנסתי לכמה אתרים והורדתי כמה בצים שבספק אם פוגעים או לא. כנראה שאחד מהם היה נגוע באיזה וירוס או באג מעצבן. מה שעכשיו קורה זה שהHOMEPAGE שלי מכוון אוטומטית לabout:blank וכשאני משנה את זה לכל דבר אחר, זה פשוט חוזר להיות about:blank. כשאני פותח דף אינטרנט זה נכנס לכתובת about:blank אבל מגיע לhttp://www.topsecuritysite.net. אין לי מושג איך לפתור את הבעייה, אבל סרקתי את המחשב וניקיתי את הוירוסים שהיו לי. אבל הייתי נותן הכל למי שעוזר לי לפתור את הבעייה המעצבנת הזאת, שאולי לא קריטית לחיי המחשב, אבל זה הדבר שהכי מפריע לי כרגע. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני חן ואני מחפש נגן מוסיקה (פורמטים בסיסיים בד"כ), שקיימות בו התכונות הבאות: סימון מקטע מסוים בשיר וחזרת הניגון בלופ רק בקטע הזה, העלאת הקצב (tempo) ולעתים גם שינוי הטון (pitch). אלו קיימים בAmplitube - סימולטור מגברים לגיטרה במחשב, והנגן שבא יחד איתו בגרסאת הstanalone של התוכנה. אך מה הבעיה - בגלל הדמיית המגברים התוכנה צורכתבIDLE בסביבות ה100MB פלוס של זכרון (כשהיא רצה, בתהליך...) בנוסף ניסיתי להסתדר עם פלאגינים לwinamp ודומותיה - אך מכיוון שאין את תכונת סימון קטע וניגונו בלופ - זה לא ממש עוזר לי... אשמח לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה דומה / יכול להמליצ אולי על נגן עם תכונות אלו. המון תודה! חן כהן.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני לא יודע מה בדיוק עוללתי, אבל יש איזושהיא דרך להחזיר את המצב לקדמותו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך הסבר איך לצרוב על דיסק של 900 MB בתוכנה נרו 6. ואני לא יודע אם זה קשור לפורום תוכנות אבל בExplorer פתאום בכל האתרים אני רואה כתב ענק והרבה מעל הנורמל. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-