תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא יכול לכתוב בהודעה , זה נחסם איכשהו פתאום , לפני שזה קרה הכל היה פסדר, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיכל לגרום לזה, מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
משום מה כל פייל ויעדאו שאני מעלה נפתח דרך ACDSEE איך אני מבטל את זה? נכנסתי לפרופרטיז ולא ראיתי שום דבר שמבטל!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום אני חן ואני מחפש נגן מוסיקה (פורמטים בסיסיים בד"כ), שקיימות בו התכונות הבאות: סימון מקטע מסוים בשיר וחזרת הניגון בלופ רק בקטע הזה, העלאת הקצב (tempo) ולעתים גם שינוי הטון (pitch). אלו קיימים בAmplitube - סימולטור מגברים לגיטרה במחשב, והנגן שבא יחד איתו בגרסאת הstanalone של התוכנה. אך מה הבעיה - בגלל הדמיית המגברים התוכנה צורכתבIDLE בסביבות ה100MB פלוס של זכרון (כשהיא רצה, בתהליך...) בנוסף ניסיתי להסתדר עם פלאגינים לwinamp ודומותיה - אך מכיוון שאין את תכונת סימון קטע וניגונו בלופ - זה לא ממש עוזר לי... אשמח לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה דומה / יכול להמליצ אולי על נגן עם תכונות אלו. המון תודה! חן כהן.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הווירוס גורם למחשב לעבוד בצורה איטית וב2 שניות הראשונות ולאחר מכן מפסיק לגמרי לתפקד. חוץ מאת העכבר אי אפשר להזיז כלום. ניסיתי להיכנס ממצב בטוח, אבל משום מה המקלדת לא עובדת ואי אפשר לבחור באופציה safe mode. יש איזשהו פיתרון מלבד פירמוט? שמעתי שיש איזו תוכנה שאפשר להיכנס דרכה למחשב או משהו כזה..
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מומלץ להתקין FEREWILL? במה עוזרת לי התוכנה ? אני יודע שהתוכנה מגנה אבל עד היום לא הייה לי את התוכנה ולא הייה לי פורצים לא הייה לי כלום :-X עם התוכנה לא הייתה לוקחת משאבי מערכת לא הייתי שואל!! :-[ אז להתקין? ועכשיו בתוכנה יש לי 3 רמות 1- block all 2-normal 3-allow all מה הרמה הכי נמוכה? ויש לי את התוכנה Sygate 5.6
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמשמש לאינטרנט בעיקר למחשב יש לוח אם של אינטל intel desktop 850 GB הלוח יצא מזמן מהייצור ובאתר של אינטל אין תמיכה של דרייברים ב WIN XP PRO השאלה הנשאלת האם כדאי להתקין את הדריברים של WIN XP HOME EDITION :s05: על WIN XP PRO או שזה יגרום לבעיות\תקלות במערכת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא יודע מה בדיוק עוללתי, אבל יש איזושהיא דרך להחזיר את המצב לקדמותו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
במסך הראשון שעלה לי מרגע שהתקנתי את התוכנה(הגדרות..) הוא נתן לי להזין פורט(ברירת המחדל 6881) ואני הזנתי 49152. עכשיו, לשניהם הוא אומר שיש בעית פיירוול. יש לי פיירוול עובד אך כשכיביתי אותו וסגרתי - עדיין הוא מודיע על אותה בעיה. יש לי ביטורנט Azureus אם זה עוזר.. אז פליזזזזז עזרה! נ.ב. פעם ראשונה שאני משתמש בביטורנט...
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד את התוכנה WINFOX של LEADTEK כדי שאוכל לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך שלי, הבעיה שהוא נותן לי הודעת שגיאה שהיישום הוא 16 ביט ולכן לא יכול לעבוד. מודיע לי גם בפתיחתו מהכיווץ וגם בניסיון ההתקנה של התוכנה עצמה. הגירסא של התוכנה עודכנה לפני חודשיים (רשום שם את התאריך) וגם מצוין שם שהיא מתאימה ל XP ואפילו לגירסא של 64 ביט. זה הקישור לתוכנה http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=6&downline=WinFox גם לפני איזה חצי שנה ניסיתי וזה נתן לי אותה הודעה, ועכשיו אחרי שהוציאו גירסא חדשה שלה עדיין אותה בעיה מה הפיתרון כדי שזה יעבוד לי סוף סוף?
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
עשיתי restore בתוכנת גוסט אבל ברוב טימטומי שכחתי לגבות saves של משחק כלשהוא יש למישהוא צל של מושג איך ניתן לחזור לאחור או לפחות להציל את הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת, באיזה תוכנה בדיוק ואפה שם אני יכול לראות את מהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק שלי? תודה
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התוכנה ששולתת על הUPS מפסיקה לעבוד לאחר חזרה ממצב המתנה, ע"מ להחזיר אותה לעבודה שיגרתית צריך להפעיל אותה מחדש. האם יש פיתרון כלשהו שהתוכנה תעבוד גם לאחר חזרה מ- standby?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המשך...... ושהיא לא תיתן להתקין אותה אטו במילים אחרות האם יש דרך למנוע התקנת משחק מסויים????
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול הוא לא מתחבר לשתים והבנתי שבעיה היא שיש לי LOW ID אין לי מוסג מה זה אומר אולי זה בגלל הרווטר עזרה בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
עריכה: הסתדר - היסרתי את הפיירוול של COMODO
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את הדפדפן אך אי אפשר לכתוב בעברית כלל וכלל :\ האם עוד נתקלו בתופעה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור באחד המחשבים. הבעיה שהמחשב הספציפי הזה לא מתמודד טוב עם קבצי CAB וRAR. בהתקנת תוכנות שמשתמשות בפורמט דחיסה - CAB , המחשב אומר שאינו מצליח לאתר את הקובץ למרות שפיזית הוא קיים בכונן\כונן נייד\דיסק. במידע ואני מצביע על הקובץ ידנית, אני מקבל הודעה שישנה בעיה בקובץ\ רשת\דיסק ההתקנה. מה שלא הגיוני הוא שאותם התוכנות במדוייק מפעילות שני מחשבים נוספים אצלי בבית ללא שום בעיה. בעיה נוספת, אני מוריד הרבה , משתמש בIDM בהורדה של קבצי RAR מהאינטרנט. המון קבצים יוצאים פגומים. אותם הקבצים בהורדה ע"י מחשב ע"י אותו הIDM יוצאים תקינים לחלוטין. חשוב להגיד שהמחשב נקי ומטופל היטב, כול התוכנות נוסו על מחשבים נוספים אצלי בבית ומחשבים נוספים. בשאר המחשבים אין …
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כל הזמן כשאני מפעיל את המחשב קופץ לי חלון כזה. מישהו יודע מה הבעייה ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאני יכול לבנות בה קטלוגים של בולים כלומר: תמונה לידה תיאור + שאני יוכל לקבץ כמה תמונות במקום אחד = סדרה וכו'...?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לגבות את כל הודעות הSMS שיש לי בפלא?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני לא רוצה שתיסגר...וקבוע סוגרים אותה אני צריך טריק או תוכנה או משהו שיסתיר אותה והיא עדיין תרוץ יש כזה דבר ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: ייצרתי קובץ ICAL בגוגל כלנדר לחגים יהודיים וייבאתי את הקובץ למיקרוסופט אאוטלוק 2003 שברשותי. ברצוני לבטל את הייבוא הזה, כלומר למחוק בבת אחת את כל הארועים שהוכנסו למיקרוסופט אאוטלוק בעת ייבוא קובץ הICAL אני מודה מראש לכל עוזר.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
כאשר אני מנסה לשלוח אימייל ע"י קישור הקיים באתר כלשהו, נפתחים לי המון חלונות של outlook. מי יודע איך פותרים את הבעיה??? ד-ח-ו-ף ב-י-ו-ת-ר-!-!-!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה אשמח אם תענו לי אליה. יש לי איזה סרטון קצר בפורמט AVI ואני מעוניין לחתוך ממנו את קטע. כאשר ניסיתי לחתוך את הקטע windows movie maker, הצלחתי אך התוכנה שינתה לי את הרזולוציה של הסרטון. בבקשה עיזרו לי ואמרו לי איך לעשות את זה מבלי לשנות את הרזולוציה. תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-