עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Eli_1982,

המחשב במקום העבודה שלי חסום להתקנת תוכנות וישנה גם חסימה על אתרים מסויימים. הדפדפן שמותקן במחשב הוא אינטרנט אקספלורר 6. מכיוון שלא ניתן להתקין במחשב תוכנות, ואני רוצה דפדפן מתקדם יותר, הורדתי את Firefox Portable Edition (גירסה 3.04). לאחר ה"התקנה" FF עולה אבל לא ניתן לגלוש באתרים, כאילו החיבור לאינטרנט מנותק. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. Started by marvje,

אודה לכם אם תמליצו לי על תוכנת OCR יעילה לאותיות בעברית.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  3. Started by LORIANTA,

... [attachment deleted by admin]

4. Started by nadaw,

איך אני יודע מה למחוק מהייג'קדיס? בכללי.. צודההה

5. הורדתי את חבילת השפות למוזילה 1.3.1 מאתר www.mozilla.org.il והאיקונים והשורה של ה File Edit View וכל זה גם באנגית עדין ואני רואה את זה מצד שמואל לימין כמו בעברית (הסדר הכוונה)

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. לאחרונה שמתי לב שהביטורנט שלי מוריד במהירויות מאוד גבוהות (מגה וחצי- 2), אבל הוא מסרב לעבור את ה25 ק"ב בהעלאה. הוא פעם היה מעלה 500-700 כמו כלום,ולא שיניתי שומדבר מבחינת החיבור. לטורנטים יש הרבה ליצרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? החיבור הוא 15 הורדה על 5 העלאה (לא בארץ). תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.

8. מערכת ההפעלה היתה מותקנת בכונן C בגודל 2 ג'יגה. קניתי HD בגודל ארבעים וצרפתי אותו ככונן D-F . כונן C כבר מלא מדאי האם יש אפשרות לשכפל אותו ע"י איזו תוכנה כמו GOST ולהעתיק אותו לכונן D על מנת שכונן D יהיה מעתה המחיצה העיקרית של מערכת ההפעלה מבלי שיהיה צריך להתקין את כל התוכנות שהיו במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ביצה,

אהלן אהלן יש לי מחשב נייד IBM T42 כבר תקופה, רץ על XP הכל היה פנטסטי ואתמול שדרגתי אותו ל-WIN 7. המערכת עובדת טוב אבל לא התקינה לבד דריברים חשובים כמו LAN\WLAN\כרטיס מסך ניסתי לחפש באתר של lenovo והורדתי את כל הדריברים שצריך מלבד WLAN שלא היה שם ומלבד דריבר לכרטיס מסך שלא פועל כראוי. עכשיו אני תקוע עם מחשב בלי אינטרנט, גם חוטי לא עובד, מאיפה אני יכול למצוא דריבר ל-WIN 7 32bit שיפעיל לי את ה-hotkey (גם כן לא עובד), wifi, lan, כרטיס מסך וכל מה שצריך. באתר של לנובו אין תוצאות להכל. תודה!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  10. Started by aviad222,

שלום, אפשר לקבל המלצה למקודדים ל media player ב WINDOWS 7? מדובר בעיקר על צפייה בתכני HD. (לא מעוניין בחבילה של k-lite ודומיו) תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. Started by Shortboarder,

הלכתי השארתי את המחשב דולק..האי סי קיו עבד...חזרתי הכל טוב ויפה...אי סי קיו לא מצליח להיתחבר (צבע צהוב...) ניסיתי ריסט..לא עזר. עשיתי Reconfigure לאי סי קיו...לא עזר...זה לא ששיניתי משהו..פתאום לא עובד. מה עושים???? למישהו גם יש את זה??

12. Started by kokos1,

קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להוריד דברים אז המחשב שלי לא מכיר את התיקיות או הקבצים או התוכנות ובמחשב הישן שלי אני מצליח להוריד והוא מכיר מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש גם ייזאה את התוכנות ושאני יוכל לחלץ אותם?

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  13. Started by love-its-my-name,

התקנתי את התוכנה AIDA 32 וכשהתוכנה עולה היא פשוט נתקעת ב-בדיקה של הפיסיאי שלי וזהו אני צריך להתחיל את המחשב מחדש... אני לא יודע מה לעשות סעמק... ניסיתי עם כל הגרסאות וזה אותו דבר... אה ד"א יש לי אקס פי

14. הממ עדייף כמה שיותר גדולה וכמה שפחות מסובכת...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב, כל זמן מה אני מתנתק מכל הפורומים, מהאימייל וכל הדברים האחרים שדורשים התחברות. אני תמיד מסמן "זכור אותי" בהתחברות אבל זה לא עוזר. אני משמתמש ב-IE8 וזה לא היה ככה בהתחלה. האבטחה מוגדרת לי בינונית-גבוהה, הפרטיות מוגדרת בינונית. אני לא מוחק קוקיס (לא באופן מודע לפחות) בהיסטוריית הגלישה רשום לי שדפדפן שומר היסטוריית גלישה למשך 20 יום. אפילו ניסיתי להסיר את IE8 אבל הבנתי שאי אפשר להסיר את IE8 אם מותקן אצלי SP3 על ה-XP. האם מישהו מכיר דרך אחרת? בכל ההתחברויות המחשב זוכר את המשתמשים והסיסמאות(מופיעים ברשימה) אבל צריך להקליד אותם כל פעם מחדש. בפיירפוקס זה לא מתרחש. אני לא מעוניין לעבור לפיירפוקס מפני ש-IE8 מהיר יותר משמעותית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  16. תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shay205,

ממ אני צריך תוכנה שחותכת קטעים מקבצי מידי ועורכת אותם, יש דבר כזה? דבר נוסף האם אפשר להוריד את תוכנת עריכת המוזיקה סאונדפורג' בחינם או שהיא עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by lipa,

NOD 32 , קרפרסקי ?

19. היה מותן לי במחש net limitter... הסרתי אותו ועכשיו ניסיתי להתקין שוב. כל פעם יש לי שגיאה שכאילו הנטלימיטר כבר מותקן במחשב... הסרתי אותו ! הוא לא מופיע בהוספה\והסרה, הוא לא מופיע בשום חיפוש שאני עושה במחשב וגם לא בערכים של הרגי'סטרי.. אז מה עושים? איפה ניתן לחפש אולי נשאר איזה רמז לתוכננה?? תודה..

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  20. Started by LTE,

שלום יש לי בעיה אשר חוזרת על עצמה כל הזמן והיא, שכל כמה זמן כשאני גולש בדפדפן הוא פתאום מתחיל לשאוב הרבה משאבי מערכת ואחוז השימוש בזכרון נהיה גבוה המחשב מתחמם ועד שאני לא סוגר את הדפדפן זה לא נפתר ! כשזה לא קורה אני ממש אוהב לעבוד איתו הוא הכי נוח מבחינתי אבל הבעיה מציקה מאוד ולכן רציתי לדעת אם יש משהו שניתן לעשות לפני שאני מוותר על הדפדפן הזה ! בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום לכולם איך אני יודע אם יש לי במחשב את Service Pack 2????????? כי אם יש לי את זה אז אני צריך להוריד פאצ'ים כדי להגדיל את מספר החיבורים במחשב ל50 כל זה כדי להאיץ את מהירות אימיול הבנתי שזה בסדר לדבר על אימיול בפורום כל עוד אני לא מדבר על הורדות ספציפיות אז אני צריך לבדוק אם יש לי Service Pack 2 או מה זה בכלל??מישהו יכול להסביר לי?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  22. Started by ftzahi22,

קניתי מחשב חדש ונשאר לי הHD מהמחשב הקודם. האם כדאי לחבר אותו כMASTER ,כי כבר יש לי עליו מערכת הפעלה ואת כל התוכנות?

23. השאלה בכותרת ראיתי שברשת שיש כמה אופציות לפתרון הזה אשמח אם מישהו מהפורום יודע לתת פתרון טוב בלי לפגוע באבטחה של המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.