תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אנשים. לצערי הצליח איזשהו EXPLORER HIJACKER בשם Open Search Web לשתול את עצמו ב IE. החלאה התקין סרגל כלים לא רצוי ומקפיץ לי מודעות ללא הפסקה. חיפשתי בגוגל שיטה להסירו ללא הצלחה. יש לציין כי הרצתי כל תוכנה ייעודית שמוכרת לי כגון Microsoft AntiSpyware, cwshredder.exe, Trend Micro Anti-Spyware, AdAware, SpyBot ועוד - אך אף אחת מהן לא הצליח להסירו (יש לציין שתוכנות הורצו גם במצב בטוח). אני אישית התייאשתי, מקווה שמישהו אי שם נתקל בזה ואולי שמע על פיתרון יעיל. נ.ב. - לרב אני משתמש במוזילה, אבל לעיתים יש אתרים שלא עולים במוזילה ולכן עדיין יש לי צורך ב IE. אני מצרף תמונות מסך של המזיק ופירוט של ה HijackThis. הנה פירוט של ה HijackThis : [align=left]Logfile of HijackT…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
בwin98 כשאתה מחבר diskonkey/mp3player הוא לא יוצר אוטומטית כונן נוסף, השאלה שלי איך אפשר לעבוד עם המכשירים האלה במערכת הפעלה 98
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה קניתי מחשב חדש אינטל פנטיום 4 3GHZ 64 ביט הכול טוב ויפה ואין לי קול במחשב יש לוח אם של Intel Cherry Creek 915PCY אין לי דריבר של קול יש אפשרות להשיג הורדה של הדריבר או משו זה ממש דחוף כי אני ממש הרבה שומע מוסיקה ומשחק משחקים וזה ממש לא כיף אתם יודעים לשחק בלי צלילים תודה רבה רבה רבה למי שיעזור=]
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
דייייייייייייייי נמאס לי! כל פעם שאני מפרמט את המחשב ומתקין אאוטלוק 2003 אני נדפק עם הקינפוג של הגימייל שלי!!!!!!! כל פעם אותו סיפור!!!!!!! אתמול התקנתי את אוטלוק 03 ורשמתי את הקוד וכל הקינפוג של GMAIL כולל הכל באאוטלוק! הופתעתי עד דמעות הכל רץ חלק הסיסמה הקישור לשרת משיכת ההודעות הכל פיקס! וואוו כל כך שמחתי! עכשיו אני מנסה למשוך הודעות ושום כלום הוא מודיע לי על שגיאה אני ממש נואש! אתם חייבים לעזור לי! אין לי כוח כל כמה זמן להחליף מייל בגלל חוסר סנכרון עם אאוטלוק!מה עושים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש תוכנה לניטור המערכת והרשת, תוכנה צד שלישית כמובן ולא ב perfmon - Performance של מייקרוסופט כמובן מניסיונכם, ולא מחיפוש מגוגל, תודה רבה על תשומת הלב. לילה טוב
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להמיר את קבצי ה-AVS, שנמצאים בתוך WinAmp לקבצי Mpeg ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
תוכנה שאני יסרוק לדגומא טקסט בעברית בכתב יד והיא תמיר לי את הטקסט בדיוקה אפשרי לכתב רגיל..... אני יודע שקיים תוסף כזה לאופיס בשפות אנגלות ועוד אבל לא בעברית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שעונה לדרישות שלי או לפחות למשהו דומה...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סרט vcd על דיסק ואני לא מצליח לראות אותו באף תוכנת סרטים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי אנימה שאני פשוט מת על שיר הפתיחה שלה (מה לעשות, כבר ידוע, אני מטורף) איך אני יכול לחלץ את השיר עצמו ואני רוצה ידעות של אנשים עשיתי חיפוש בגוגל כבר, אז נא לא להפנות עוד פעם
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
באתי להכניס דיסק להתקין משחק , הכל עבד הגיע להתקנה בהתקנה הוא עשה שגיאה שהוא לא מוצא איזה קובץ ( דיסק מקורי אגב ) ניסיתי לצאת נתקע המחשב עשיתי ריסט ניסיתי להעלות את הדיסק עוד פעם שמתי הכנסתי לסידירום אין תגובה,בדקתי עוד 2 דיסקים גם אין תגובה.. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הנה כמה תמונות אין לי מושג למה זה ככה זה לא היה ככה בעבר! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום! מחפש תוכנה שתאפשר לי לשחק את המשחקים של הטלפון במחשב... אם אני לא טועה הקבצים של המשחקים נקראים JAR/JAD משהו כזה! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
צרבי סרט עם כתוביות למכשיר ה-DIVX אבל מה הכתוביות רצות איזה 40 שניות לפני מה שהוא הולך להגידץ. ניסיתי ליצרוב כמה פעמים וכל מיני כתוביות שונות אבל זה לא עובד. איך אני יכול לעשות ככה שהסרט והכתוביות יהיו מסונכרנות ?? הסרט זה: Oldboy Dvd-Rip Xvid-Plus
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת במה האימויל הפרוץ יותר טוב מהרגיל ואיזה פורטים לרשום תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור מדפסת וירטואלית שתאפשר לי להדפיס לקובץ pdf. רצוי גם שתתמוך בהדפסה עברית באופן תקין. האם יש משהו מומלץ? שהוא גם חינמי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להקליט שירים מהאינטרנט. נגיד אני נכנס לאתר ויש שיר ברקע אני רוצה להקליט אותו למחשב שלי. איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מה קורה אז ככה כמו כולם אני מקבל אימיילם ויש לי כול מיני סרטונים כאלה מצחיקים ששלוחים לי ושאני פותח ולוחץ לו לפתוח זה פותח לי קובץ TXT וזה לכול סרט יש להדגיש שהאיקון של זה לא של TXT אלא של הנגן שלי אני צריך לשמור כול קובץ להראדיסק ורק אז לראות וזה מתסכל יש למישהו דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
-
יש לי רשת עם מודם אלקטל שמשמש כנתב. יש אפשרות לקבל קבצים באיסיקיו (מדובר על גירסאת PRO 2003B)? תודה מיקי!
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
התחלתי בהתקנה והוא בקש ממני את הסיריאל רשמתי אותו ואחר כך הוא ביקש ממני לודא את זה באינטרנט אני יודע שאסור לתת לו אם זה לא תוכנה מקורית מישהוא יכול בבקשה לתת לי הסבר איך להתגבר על זה??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מאיפה "לשאוב" דרייברים בשביל הSATA שלי, מהדרייברים האלו: (הראשונים בעמוד). כשאני אומר "דרייברים", אני מתכוון בשביל הדיסק שצריך בהתקנת הווינדוס...... בתודה, גבריאל. המשרשר צודק, התנצלותי..... אכן לא צירפתי קישור: http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/1,1081,722,00.html ומה לא ענייני בכותרת?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אוקי, זו הודעה שידידה שלי כתבה {-----------------------------------------------------------------------------------------------------} אני כבר ממש מיואשת! מאז שהתקנתי את המסנג'ר 7.5 החדש אני לא מצליחה להתחבר למסנג'ר וזה כותב לי ככה: " מצטערים, לא הייתה לנו אפשרות להכניס אותך אל msn messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. msn messenger ביצע מספר ניסיונות כושלים להכניס אותך. ייתכן שחומת האש שלך חוסמת בפני messenger את האפשרות להתחבר לשירות. נא בדוק את הגדרות חומת האש שלך. לקבלת מידע נוסף עיין בהוראות המשווק. " מה זה חומת אש ביכלל? איך אני בודקת את זה?!?!? ואיך אני ניכנסת כמו פעם למסנג'ר??? תעזרו לייייייי!!!!! {-------------------------------------------------------…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
בבקשה ותודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני סובל מאיזשהו סוג של Mass Emailer Virus שמתחבר להמון שרתי SMTP, איך אני יודע? אני רואה את כל אותם החיבורים דרך Process Explorer, יש לציין שהחיבורים מתבצעים בקובץ winlogon.exe, וזה כמובן לוקח המון משאבים. הקובץ winlogon עצמו הוא מקורי, של וינדוס, מקושר לכתובת הנכונה, ואינה "מתחזה". ניסיתי אפילו להחליף אותו באחד חדש מדיסק ההתקנה של וינדוס (הדיסק נקי), ולעשות אפילו Repair לוינדוס, אך זה לא עזר. כשהבעיה התחילה הייתי עם NOD32 מעודכן יום-יום, והוא לא איתר את הבעיה. עכשיו אני עם קספירסקי, שוב, שמעודכן יום-יום, והוא אינו מאתר את הוירוס. כמובן שניתן לפתור את זה באופן חלקי ע"י פירוול שיחסום פשוט את winlogon, אבל זה לא פתרון. מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? …
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-