תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן, לאחרונה נשבר לי מהMEDIA PLAYER של WIN VISTA והחלטתי שאני יוצא במסע אל עבר הלא נודע, אל עבר נגן מדיה חדש למחשב. אני מחפש נגן מדיה שמסוגל להריץ סרטונים בפורמטים שונים, ללא צורך בהתקנת חבילות מקודדים וחרטאות בסגנון, שבאמת שאין לי סבלנות אליהם. ממתין להמליצות
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
על איזה נגן מדיה אתם ממליצים לי?? אני מחפש נגן מדיה מושלם. לא מסובך מידי. תומך בכל סוגי האודיו והוידאו. מאפשר הוספת כתוביות. תוכנה קלה שלא מאיטה הרבה את המחשב. וצ'ופר אם זה יהיה בעברית אבל זה לא עקרוני.
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
פעם הייתי משתמש ב-BSPLAYER, אבל שמו בו קצת תוכנות ריגול לאחרונה אז וויתרתי עליו. אני משתמש עכשיו ב-WMC והוא עושה בעיות כל הזמן, לרוב קורס. אני לא מכיר נגנים אחרים, אז אם מישהו יכול בבקשה תמליצו על אחד טוב שלא עושה בעיות ותומך ברוב הפורמטים :-).
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
על איזה פיירוול ואנטי-וירוס אתם ממליצים לי....עד עכשיו השתמשתי בnorton internet security 2004 ואני רוצה משהו אחר כי נורטון מעמיס יותר מידי על המחשב שלי...והמחשב שלי לא משהו... אני צריך משהו טוב ושלא יעמיס על המחשב יותר מידי... ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קניתי את הCRUZER TITANIUM 2GB וראיתי את הדבר הזה של הU3... על איזה תוכנות אתם ממליצים? איזה כדאי לשים בDOK? ולפי מה שראיתי, לU3 אין תמיכה בתוכנות של PORTABLEAPPS.COM ואי אפשר להוסיף אותם לתפריט. אז יש איזה תוכנה שיכולה להביא לי תפריט משנה לתוכנות האלה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
על איזה תוכנת שיתוף אתם ממליצים ולמה?
-
- 10 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני עכשיו אחרי פירמוט ויש כמה דברים (לא נזכיר בפורום הזה ) שאני רוצה להוריד מתוכנת שיתוף טובה חבר שלי המליץ לי על שראזה איזה הכי טוב? נ.ב הקרטיריונים שלי הם: מהירות, כמה שפחות ווירוסים (ובלי קבצים שקריים), בלי ספיוור ושאשפר יהיה למצוא קבצים בעיברית
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כזו שמוחקת קבצי זבל,מוצאת שגיאות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין תכנת internet security. על מה אתם ממליצים? איך Mcafee?
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
אני לא יודע כבר איזו גרסה עדיף. יש כאלה שאומרים שהחדשה מעמיסה על הזכרון, שהישנה פחות טובה, או שהגלישה באחת מהירה יותר מבשניה. מה אתם חושבים? אנא נמקו את בחירתכם והוסיפו מידע שיהיה מעניין לקרוא. תודה pk
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
צורב חדש, ה-DVDRW הראשון שלי, אני מתבייש להגיד נרו 6.6 סו פאר עבד יפה עם DATA, השאלה היא מה מומלץ לריפינג ושכפול? תוכנה שתיתן לי להשמיט אקסטרז לא רצויים ע"מ להתאים הכל ל-4.7GB וכו'... תודה!
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך תוכנה שאני אוכל לקחת סרטון וידאו ולדביק עליו משהו כמו פרסומת שהוכנה בפלאש או בפוטושופ.... כלומר שנגיד אם יש לי סרטון אז שבתחתית הסרטון יופיע משאני רוצה.... ואז לשמור את זה בתור קובץ AVI... זה אפשרי? על איזו תוכנה אתם ממליצים? תודה מראש לכולם העוזרים!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני מבקש גם הסבר על איך משתמשים בה. פעם ראשונה שאני הולך לעשות את זה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, סליחה שאני שוב מעצבן אתכם, אבל נמאס לי כבר מהנורטון הזה! כל כך הרבה בעיות היו איתו אז העפתי אותו.... אז עכשיו אילו עוד תוכנות גיבוי טובות יש? אבל אני מדבר בעיקר על גיבוי כוננים שלמים, כמו הIMAGE של נורטון. שבכל בעיה או תקלה פשוט משחזרים למצב הקודם. ראיתי שעכשיו בחבילה החדשה של NERO בתוכנה BACKITUP יש אפשרות לגבות כונן שלם, וממש בצורה נוחה גם עם GHOST. אבל הבעיה העקרית היא, אם למשל אני עושה איתה גיבוי, אז בעתיד כשאני ארצה לפתוח את הגיבוי דרך הDOS (בBOOT הכוונה) אז איך אני עושה את זה? :s05: או אם יש לכם תוכנת גיבוי (לא חשוב בתשלום או חינמית) אז בקשה תמליצו!
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה שאין לי עלייה תשובה הגיונית: מה ההבדל בין VBR לMP3 יש שירים של MP3 אבל עדיין הם VBR ויש MP3 שהם פשוט MPEG3 וכשאני מנגן בWINAMP למשל שירי MP3 שהם VBR האיכות שלהם יורדת ועולה, לא נשארת על מספר אחד, מי שהבין ויכול לענות, בבקשה. תודה, אפק
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לדעת כמה דברים על התוכנה מירנדה. התקנתי את התוכנה ואני לא יודע למה הכתב שמה הוא ג'יבריש ולא בעברית כמו באייסיקיו? ועוד שאלה חשובה לשם זאתי התקנתי אותה. איך יודעים מי מסתכל לי באווי. זה יהיה גם טוב אם תתנו לי קישור למדריך לעזרה בקשר לתוכנה הזאתי תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/964109 הינה המידע... נשמע לא רע בכלל..מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
ולצרוב אותה בדיסק אחר כך בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
http://ziza.ru/2006/08/30/kreativnye-raboty-ot-platinumfmd.html
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה באחד המחשבים שלי, כל פעם מחדש שאני מדליק אותו מוצגת לי הודעה " נמצאה חומרה חדשה " ואז המחשב מתחיל לחפש אותה . אין שום חומרה חדשה בדקתי הכל , יש לי מקלדת USB מחוברת אולי זאת הבעיה, ומדפסת משולבת של BROTHER . אשמח לשמוע על פתרונות, אולי אפשר לבטל את האפשרות של הצגת ההודעה. תודה
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום. אשמח (מאוד) לשמוע את דעתכם בנושא שלהלן. ברשותי מחשב ("שרת"), שאינו מחובר לרשת, ואינו מחובר למחשבים אחרים במשרד, אלא מתנהג כמחשב עצמאי לכל דבר ועניין. במחשב זה מותקנת תוכנת ביטוח. מכיוון שימיו של השרת ספורים, ביקשתי להעביר את התוכן של התוכנה (שהיא הדבר היחידי שחשוב על אותו מחשב-שרת), ללפטופ של המשרד. נאמר לי מהנציג (שלו אני משלם בתשלום חודשי מה שמכונה "דמי שירות"), שרק הם יכולים להעביר את התוכנה, שהרי מדובר בהתקנה של SQL על הלפטופ, וחילוץ של בסיס הנתונים מחדש. עבור עבודה זאת, הם דורשים 800 ש"ח. ביקשתי לעשות זאת באופן עצמאי, ונאמר לי שזה לא אפשרי, כי "זה מאוד מסובך, ואיך אתה תדע"?! מכיוון שאינני יודע מה דורשת התוכנה, אבל יודע שהיא יושבת באופן מלא על השרת, ואין …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-