עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xxdragonxx,

מה זה פתאום אני מדליק תמחשב ואני רואה שאין מקום בכונן C שלפני כן היה מלא מקום כמה ג'יגה מחקתי כמה דברים והיה שם איזה 2 ג'יגה ואחרי כמה דקות זה שוב מודיע שאין מקוםם ואני לא מוריד כלום ניסיתי אחר כך למחור משהו ששוקל 700 מגה ואני שם לב שלאט לאט המקום יורד בלי שאני יגע בכלום... מה זה הדבר הזה?.? וזה מגיע ל 0 זה עושה מלא שגיאות כאילו מוזרות ותוקע תמחשב עזרה דחוףף

2. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת לצרוב פורמט תמונות של מצלמה דגיטאלית הקאטאש הוא שה dvd שלי קורא צרובים אבל לא תמונות על גבי דיסק איך אני פותר את הזוועה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  3. אני צריך תוכנה, שתסריט את שולחן העבודה, וכל מה שבעצם אני רואה, ושגם תקליט את הקול (יש לי מיקרופון, ואני צריך שהיא תקליט גם אותו, אבל אולי אני אסתדר בלי זה). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. משהו שיאפשר גישה למחשב הPC שלי מרחוק. מדריך/תוכנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by erezmanh,

שלום לכולם מישהו יודע איך משדרגים את התוכנה לע"יל כך שתתמוך גם בעברית בזמן צפיה במחשב או בטלויזיה?? יש משהו משלים? תחליפי??

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by eranRohatyn,

יש לי פה בעיה למחוק משחק, אני מוחק אותו מהוספה או הסרה ורושם שהוא סיים להוציא את התכנית מהמחשב ועדיין האייקון לא נעלם מהוספה או הסרה והוא לא נמחק מהמחשב. במצב בטוח- אין לי פה מקום בדיסק צריך למחוק דברים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. Started by The Ripper,

...כזאת שתשמור על איכות המקור. אני משתמש כרגע בתוסף פיירפוקס Flash Video Resources Downloader שמבוסס בעצם על דף אינטרנט בשם זה. הוא נוח מאד אבל התוצאה לא מספיק טובה לטעמי - יש ירידה מורגשת באיכות הווידאו. יש גם את אלה ( ועוד הרבה אחרים...): http://download.cnet.com/TubeTilla/3000-2071_4-10822176.html?tag=mncol http://download.cnet.com/YouTube-Downloader/3000-2071_4-10647340.html מה ההמלצה שלכם?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. Started by alice in chains,

שלום יש לי סרט בDIVX ואני רוצה להסיר את התרגום איזה תוכנה יכולה לעזור לי להוריד את התרגום. ביי AIC

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by shlomodan,

החלטתי לנסות את DC++ ואני לא מבין כלום בכל זה כן? אני מאחורי ראוטר אז הגדרתי בתוכנה את הפורטים tcp: 7004 ו-udp:7005 עכשיו אני מתחבר ל-hubs אני רושם שם של שיר עכשיו הקובץ נכנס להורדה אבל זה כל פעם רושם לי no slots available מה זה אומר ומה אני צריך לעשות שזה יוריד? דרך אגב ניסיתי גם לעבוד דרך חיבור ישיר מכיוון שחשבתי שאולי הראוטר חוסם או משהו אבל גם בלי ראוטר זה אותו דבר...

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  10. Started by Tzox,

היי, לפעמים (ובזמן האחרון כמעט תמיד), כשאני מוריד קובץ מראפיד שייר, קורה לי שזה מוריד כמה שניות, ואז יש כמה שניות של מנוחה - אין הורדה בכלל, ואז זה חוזר שוב. זה קורה גם כשאני מוריד ישירות מהאתר דרך פיירפוקס, וגם כאשר אני משתמש בJDownloader. עכשיו אני מוריד ממחשב אחר ואני רואה שזה מוריד כל הזמן, בלי הפסקות באמצע. מה שאומר שזה משהו אצלי במחשב. יש לכם מושג מה זה? זה מעצבן כי זה ממש מאט את ההורדות. חשבתי לעשות פרימיום אבל אני לא רוצה להסתכן שיהיה לי את זה גם כשאני משלם. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  11. תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by yirmio,

משום מה המערכת הפעלה לא תמיד עולה. רק כשאני מנתק את המחשב מהחשמל ומפעיל מחדש הוא עובד טוב. כשהמחשב נדלק הוא משמיע צפצוף ארוך שנפסק באמצע כזה. התקנתי ווידווס ויסטה אולטימייט מחדש וזה לא עוזר. מישהו?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך עושים בויסטה את השורת קיצורי דרך (בחלק העליון של המסך)??

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by aaabbbcccddd,

תוכנה זו מבית חברת extensis מיועדת לניהול פונטים אשמח לדעת כיצד משתמשים בה ??? ומושכים ממנה פונטים לתוכנות גרפיקה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by BIR,

לום לכולם, דף הבית שלי, כפי שאתם מנחשים הוא hwzone. היום נכנסתי לכמה אתרים והורדתי כמה בצים שבספק אם פוגעים או לא. כנראה שאחד מהם היה נגוע באיזה וירוס או באג מעצבן. מה שעכשיו קורה זה שהHOMEPAGE שלי מכוון אוטומטית לabout:blank וכשאני משנה את זה לכל דבר אחר, זה פשוט חוזר להיות about:blank. כשאני פותח דף אינטרנט זה נכנס לכתובת about:blank אבל מגיע לhttp://www.topsecuritysite.net. אין לי מושג איך לפתור את הבעייה, אבל סרקתי את המחשב וניקיתי את הוירוסים שהיו לי. אבל הייתי נותן הכל למי שעוזר לי לפתור את הבעייה המעצבנת הזאת, שאולי לא קריטית לחיי המחשב, אבל זה הדבר שהכי מפריע לי כרגע. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by shlomifounis,

יש לי תוכנה של ASUS שאני בודק איתה תמהירות של המעבד תחום שלו השם של התוכנה Ai Booster יש לי בעיה שהיא תותנת לי הודעת שגיה כזאת 0048DCBC in module OverCLK . exe . Read of address 00000010

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Your client is too old, please upgrade it to last version מה אני צריך לעדכן לא הבנתי גם בתוצאות חיפוש הוא כתוב

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by Mano,

מתוך הידיעה לעתונות: "צוות הלוקליזציה העברית של דפדפן Mozilla פתח היום מערכת ויקי (wiki), מתוך כוונה ליצור במשך הזמן מאגר גדול של מאמרים בהם יוכלו להיעזר הן המשתמשים בדפדפני Mozilla ו-Firefox, ותוכנות אחרות מבית קרן Mozilla, והן מפתחי אתרים המעוניינים להתאים את אתריהם לתקנים. בנוסף, מיועדת המערכת לכלול מאמרים שיסייעו לכתוב הרחבות לדפדפנים, ערכות נושא, ואף לתקן בעיות בתוכנה ולשפר אותה." הוויקי החדש זמין בכתובת: http://wiki.mozilla.org.il/index.php תהנו!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  19. Started by LIOR42,

התקנתי קלון סידי ובאמצע ההתקנה החלטתי לבטל את ההתקנה עכשיו תמיד שאני פותח את המחשב מופיע חלון ההתקנה שבוא שואלים אותי אם אני רוצה לחפש התקן לכונן הוורטואלי איך אני נפתר מיזה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. מה עושית במצב הזה? אשמח לקבל פתרון למצב תודה מראש דודי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. אני משתמש בחלונול XP פרו, וגם אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. למה זה מופיעה לי הודעה כל הזמן שעולה לי חלונות XP ומיד זה נעלם? לחץ על קישור וכנסו על השאלה לפורום Ynet - בנושא תמיכה טכנית יש תמונה שם. הכינויי שלי mact - נושא ההודעה : בעליה חלונות יש הודעה מוזרה!!! ותיסכלו שם יש תמונה מצורץ קובץ. תיראו את הודעה שלי. פורום Ynet: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-875-590,00.html איך פותרים את הבעיה הזאת? זה מעצבן אותי רק למומחים בפורום כאן הכי טובים יכולים לעזור לי להבין את הבעיה... תעזרו לי מייקל

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by omri123,

שלום אנשים קניתי לא מזמן מחשב חדש (לא יודע אם יש קשר) ומאז שום משחק ISO לא עולה לי ניסיתי דרך אלכוהול120 ודרך VIRTUAL CD/DVD וכל פעם הוא נותן לי את אותה ההודעה (במידה והוא מצליח להתקין בכלל) כי אני צריך להכניס את הדיסק לכונן אני לא חדש בנושא התוכנות האלה אבל זה משהו שעוד לא קרה לי, כמעט מכל המשחקים הוא מקפיץ את ההודעה הזו (מצורפת תמונה) לפי מה שהבנתי פחות או יותר זה משהו שקשור לדיסקים חוקיים או הגנה או משהו. אנא עזרו לי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by domuzy,

קפץ לי עכשיו הTHREAT הזה: "gloomyblack.info:8080/google.com/chase.com/sohu.com.php" והוא התייחס לאקספלורר (TYPE 750). בAVG ו/או בגוגל אין את הדבר הזה. מישהו מכיר? יודע?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. בבקשה תעזרו לי אני מחפש את זה הרבה זמן! תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. היי, רכשתי מחשב חדש ומותקנת בו ויסטה. תוכנת הדואר במחשב הישן היא windows live mail ואני רוצה להשתמש באותה תוכנה בויסטה. אני רוצה לבצע הגירה של כל החשבונות (3) מ XP למחשב החדש. שני המחשבים הם של IBM, אם זה עוזר במשהו. כמו כן יהיה נחמד אם יש כזה כלי שיבצע הגירה של עוד פריטים כמו my document מוסיקה סרטים, favorites וכדומה. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים