תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. היום צרבתי סרט לנגן ה DVD שלי(תומך DIVX). היה לסרט כתוביות, אז שניתי את שם הכתוביות בדיוק לשם הסרט כדי שהכתוביות יהיהו מוצמדות לסרט כאשר אני יפעיל אותו בנגן שלי. אבל כשראיתי את הסרט בנגן, הכתוביות הופיעו בגיבריש. איך מתקנים את זה? מובן לי שאני צריך לצרוב את הסרט שוב, אבל יש אפשרות לסדר את הבעיה איכשהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט בDIVX ואני רוצה להסיר את התרגום איזה תוכנה יכולה לעזור לי להוריד את התרגום. ביי AIC
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את DC++ ואני לא מבין כלום בכל זה כן? אני מאחורי ראוטר אז הגדרתי בתוכנה את הפורטים tcp: 7004 ו-udp:7005 עכשיו אני מתחבר ל-hubs אני רושם שם של שיר עכשיו הקובץ נכנס להורדה אבל זה כל פעם רושם לי no slots available מה זה אומר ומה אני צריך לעשות שזה יוריד? דרך אגב ניסיתי גם לעבוד דרך חיבור ישיר מכיוון שחשבתי שאולי הראוטר חוסם או משהו אבל גם בלי ראוטר זה אותו דבר...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון של הוסף למועדפים ואני רואה שהוא הוסיף אבל אחרי שאני יוצא מהדפדפן וחוזר אליו הדף שהוספתי איננו, מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ניסיתי דרך TASK MANAGER (תהליכים וגם רגיל), ניסיתי דרך הX של התוכנה, ניסיתי עם קליק ימיני בטסק-באר -> סגור, אבל שום דבר לא עובד... התוכנה עדיין דלוקה (ותקועה כדאי גם לציין ) מה עושים עם תוכנות עקשניות כאלה?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה מוזרה באקסל גרסה 2002 ו 2003 מערכת הפעלה xp sp2 שינוי צבע גופן או הפיכתו למודגש גרם לקריסת התוכנה עד עתה לא מצתי פתרון לבעייה המוזרה הזו. זה קורה רק בקבצים קיימים ולא בקבצים חדשים. כלומר יצירת קובץ חדש מאפשרת לי לערוך אותו ככל שאני רוצה אבל ברגע ששמרתי אותו אין לי אפשרות לשחק עם הגדרות הגופנים שלו כל השאר עובד אבל שינוי גופן או הדגשה שלו שינוי צבע גופן גורם לקריסת התוכנה מחפש כיוון לפתרון
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר והמחשב לא מזהה אותו עדיין מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אם יש לי אופיס 2003 ואני רוצה שהוא יעבוד לי באופיס ישן יותר איך אני עושה את זה ?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבריים לכרטיס kworld והמספר kw-tv878-fbk
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התוכנה (לוח שנה ) רצה לי בWIN98 אך בWIN2000 היא נותנת לי הודעת שגיאה מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם השמור למערכת בתמונה לפי הסדר תודה לעוזרים לילה טוב עבודה מחר :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקספרסקי או שאולי זה ממקום אחר אני לא מצליח לפתוח לא קבצי וידאו ולא לראות תמונות ששולחים לי במייל הבעיה היא רק במייל סרטונים שקיימים אצלי מנוגנים טוב רק שאני מנסה לשמור קובץ ממייל אני לא מצליח לפתוח ולא רואה תמונות האם הבעיה בקספרסקי? יש לי מייל של וואלה שעד היום עבד 10 עריכה: ניסיתי לשלוח את אחד המילים שלא נפתחו לאוטלוק שלי ושם הוא נפתח טוב! האם הבעיה אולי במקסטון?
-
שלום אני רוצה להתקין תוכנה במחשב שתהיה מוסתרת, קחלת ממשק ושלא יהיה אפשר לגלות אותה, שהיא תחסום אתר כלשהוא שלא יהיה ניתן להכנס אליו. יש כזה דבר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי אלבומים ב-flac וב-ape,האלבומים הם טראק אחד גדול,האבלבומים הועתקו מהדיסק המקורי והומרו לפורמטים שציינתי דרך eac ולאחר מכן הועלו לרשת,יש לי קובץ cue ואני רוצה לחלץ מהקובץ הגדול שכל שיר יהיה בנפרד בפורמט ape או flac ולא בקובץ גדול,משום מה אני לא מצליח לעשות את זה דרך cue splitter,שאני משתמש בתוכנה אני רק מקבל עוד 2 -3 קבצי cue קטנים של כמה ק"ב,איך אני יכול לעשות שיהיה לא טראקים נפרדים ב-flac\ape ולא טראק אחד גדול???
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן. יש אפשרות להוסיף פקד, כשאני לוחץ מקש ימני על קובץ, אז בחלון שנפתח בין כל האפשרויות, תהיה אפשרות של צריבת הקובץ. כלומר, שהוא יפתח את הנרו וישים את הקובץ מוכן לצריבה- רק לשים את הדיסק. יש אפשרות כזאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני לא יכול לכתוב בהודעה , זה נחסם איכשהו פתאום , לפני שזה קרה הכל היה פסדר, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיכל לגרום לזה, מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לום לכולם, דף הבית שלי, כפי שאתם מנחשים הוא hwzone. היום נכנסתי לכמה אתרים והורדתי כמה בצים שבספק אם פוגעים או לא. כנראה שאחד מהם היה נגוע באיזה וירוס או באג מעצבן. מה שעכשיו קורה זה שהHOMEPAGE שלי מכוון אוטומטית לabout:blank וכשאני משנה את זה לכל דבר אחר, זה פשוט חוזר להיות about:blank. כשאני פותח דף אינטרנט זה נכנס לכתובת about:blank אבל מגיע לhttp://www.topsecuritysite.net. אין לי מושג איך לפתור את הבעייה, אבל סרקתי את המחשב וניקיתי את הוירוסים שהיו לי. אבל הייתי נותן הכל למי שעוזר לי לפתור את הבעייה המעצבנת הזאת, שאולי לא קריטית לחיי המחשב, אבל זה הדבר שהכי מפריע לי כרגע. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איך אני מגבה את הדריברים של הקול והמסך במצב נתון שהם מותקנים כבר, ואנני יודע היכן קבצי ההתקנה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
איפה אני בודק איזה ספק יש לי באוורסט,באיזה שם הוא אמור להופיע? תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
http://www.zix.co.il/images/z-982726075.JPG
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם אתם ממליצים על ויסטה(מחשב חזק!)?אם כן על איזו גירסא? כמו כן שאלה חשובה- ישנן שמועות שלא מומלץ להתקין שתי מערכות הפעלה (גם אם על פרטישן שונה),האם יש דברים בגו? מה גודל המחיצה המומלץ לטובת הויסטה? אני פשוט רוצה לנסות את הויסטה מבלי למחוק את המערכת ההפעלה הקיימת.חשבתי להתקין בפרטישן שונה (בפרטישן אחר XP). תודית
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
מומלץ להתקין FEREWILL? במה עוזרת לי התוכנה ? אני יודע שהתוכנה מגנה אבל עד היום לא הייה לי את התוכנה ולא הייה לי פורצים לא הייה לי כלום :-X עם התוכנה לא הייתה לוקחת משאבי מערכת לא הייתי שואל!! :-[ אז להתקין? ועכשיו בתוכנה יש לי 3 רמות 1- block all 2-normal 3-allow all מה הרמה הכי נמוכה? ויש לי את התוכנה Sygate 5.6
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעלות לאט אז בדקתי ושמתי לב שהדרייברים של הכרטיס קול דורשים הרבה תוכניות בזמן ההפעלה רציתי לברר אילו מבין התוכניות הבאות של Creative אני יכול להסיר מהרשימה? בתודה,
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לדרייבר של לוח אם p5s800 של ASUS. לא ביוס אלא הדרייבר של הלוח אם. חיפשתי באתרים שבסטיקי ולא מצאתי, חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי, בבקשה אני חייב את הדרייבר הזה בבקשה תמצאו לי קישור. נ.ב הגעתי לאתר אחד: http://drivers.softpedia.com/progDownload/Asus-PSVM-Download-14346.html אבל אני לא מצליח להוריד משם, כל הזמן ההורדה נתקעת, אם מישהו מצליח להוריד בבקשה שיעלה לי את זה לשרת אחר או לאתר אפילו. זה ממש דחוף לי. תודה רבה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-