תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם IB9 של ABIT אני רוצה להתקין windows מחדש על המערכת של עכשיו לפי האתר של החברה צריך לעשות floppy disk drivers על מנת להתקין את ה windows דרך ה - cd-rom בחיבור IDE כאשר רוצים להתקין מערכת הפעלה מחדש. עכשיו שקניתי את המחשב שמו לי מתאם IDE ל - SATA על הכונן ה -cd rom השאלה שלי אם אני עדיין צריך לעת את דיסקת הזה על מנת להתקין את מערכת ההפעלה או שבחיבור sata אין צורך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי איזה דו"ח לעשות בעבודה. בעיקרון במסגרת העבודה שלי הסתובבתי בכמה אתרים ובדקתי בדיקות קליטה. לאחר שיש בידי את כל הנתונים אני רוצה לערות אותם בצורה מסודרת בעזרת מפה. מה שאני רוצה זה לסמן על המפה את כל אותם הנק' (הם יהיו ממוספרות) ומה שאני רוצה זה איך שאני שם את הסמן של העכבר על נק' מסויימת אני מקבל במין חלון כזה קטן שנפתח את כל אותם הנתונים שאספתי (למשל עוצמת קליטה) זה ממש כמו שיש בתוכנה שאני שם את הסמן על אייקון מסויים את אני מקבל את השם של אותה הפונקציה. איך אני יכול ליצור דבר שכזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי כבר שנה את NOD32 ואני ממש מרוצה,בימים האחרונים הוא התחיל לצפצף ולהקפיץ שגיאות שהוא לא יכול להוריד עדכונים כי המשתמש לא בסדר. הנחתי שנגמר לי הרישיון,יש דרך לחדש את הרשיון במחיר מוזל(יחסית למוצר חדש)?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב-Download Accelerator Plus (תוכנה טובה), אבל הוא מוסיף לי אפשרות לגרוס קבצים בתפריט של קבצים ותיקיות (SHRED ב-context menu). אני לא צריך את זה ורציתי לבטל, אבל לא ראיתי בהגדרות של DAP אפשרות לבטל את זה. ניסיתי למחוק את זה מה-REGEDIT אבל זה מתקן את עצמו כל פעם ש-DAP מתחיל מחדש. למישהו יש רעיון? תודה מראש pk
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
איך אני הופך את הכוננים? כי שפרמטתי C וידנוז, הפך להיות D וD הפך להיות C איך אני מחזיר אפשר עזרה? חג שמח
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כרגע צרבתי דיסק דיוידי Data-DVD הכנסתי כמה סרטים לדיסק.. כל סרט בתיקייה נפרדת עם קובץ srt .. תרגום... ואני לא רואה תרגום בסרטים... למה?.. בגלל שצרבתי על Data?.. אם אפשר עזרה בקשר לאיך לצרוב סרט עם כתובית.. תודה מראש... שתהיה לכולכם שבת שלום ולילה טוב ***"רואה"... לא "רוצה"***
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן חווה בעיות קשות עם Video Conference עם אנשים ב - MSN Messenger ! קודם כל, רוב הזמן הוידאו לא פועל רק הסאונד, ובפעמים שהוידאו פועל, הסאונד לא פועל. בקיצור, מה לא ניסיתי, להוריד את ה Firewall של Norton Internet Security, להתקין את הגירסא הכי חדשה של מסנג'ר, להתקין מחדש את המצלמה ( Logitech Quickcam Pro 4000 ). שום דבר ! יש למישהו עצה ? או אולי המלצה על תוכנה טובה באמת ל - Video Conference ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום האקספלורר מציג את האתרים בפונטים גדולים ותמונות מפוזרות. כלומר יוצא שכל אתר נראה מבולגן. האם מישהו נתקל או יכול להציע פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
הלוח אם הוא MSI 845 Ultra (ms-6398) אני מדגיש סאונד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להפעיל משחק דוס ישן (WWF) אבל הוא מסרב לעבוד. הוא נכנס למשחקת מראה את המסך הראשון ואז יוצא בלי שום הודעה. יש לי פנטיום 2 עם Wix XP. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היו לי משהו כמו 8 הורדות ו4 שיתוף,כיביתי את המחשב ניקיתי קצת אבק בתוך המארז וגם הוצאתי את החוט של הSATA והחזרתי אותו בדיוק לאותו חיבור. עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי ניקוי האבק ואני מפעיל את Azureus ופתאום אין שום קובץ להורדה,ועלה החלון של ההגדרות הראשוני כאילו רק עכשיו התקנתי את התוכנה. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן. יש לי אקפלורר 7 ולא עובדים לי הסרטונים של וואלה. הורדתי חבילת מקודדים של Divx ושל K-Lite ועדיין זה לא עובד לי. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל בכל מקרה.. יש לי בעיה בוידוס והוא עושה לי מסכים כחולים ישר על עליתו וזה כולל במצב בטוח ככה שאין לי גישה למחשב אז רציתי לפרמט. יש לי דיסק קשיח SATA ולפני הפירמוט אני צריך להכניס דיסקט מיוחד..ואין לי מושג איך לעשות אותו ומאיפה משיגים אותו..יש לי לוח אם של GIGABITE ויש לי את הכל הדיסקים שהגיעו עם המחשב.. בבקשה עזרה זה דחוףף תודה מראש..שמעון
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין ש- speedfan תעלה עם הווינדוס, האם אפשרי? במידה וכן,כיצד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני נתקל בהרבה שירים בפורמט FLAC. מישהו יודע איזו תוכנה פותחת קבצים אלו?או האם צריך קודק מסויים? תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך דרייבר לכרטיס קול אין לי קול במחשב ואיך אני יודע מה אני צריך בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כדי שתזהה וירוסים שנכנסים מהעברות מדיסק און קיי
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אך משחזרים עבודה ב - PS אחרי שהמחשב נפל או התוכנה נהרסה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
א. באופיס הרגיל יש אפשרות שכותבים באנגלית אז זה עושה אוטומטית שהמילה תתחיל עם אות גדולה או קטנה, איך עושים זאת באופן אופיס? ב. יש אפשרות לכתוב מעל מילה? (לדוגמה אני כותב משהו באנגלית ואני רוצה מעל המילה שאני לא מבין לכתוב פרוש בעיברית-בפונט מוקטן).
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
או לפחות לשמור בנפרד את הדפים הארוכים והרוחביים?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, אני מעונין להפוך את Firefox 4.0.1 לדפדפן ברירת המחדל שלי,לאחר שימוש בIE9,עקב התרשמות לטובה מפיירפוקס. -שאלתי היא:איך אני מסדר שם את הסימניות,בדיוק לפי סדר הופעתם בIE9 (ידועה לי אפשרות הייבוא מIE9). תודה רבה מאוד מראש,וסליחה על הבורות...
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חג שמח מצורף למטה תמונה של פלייליסט אני רוצה שליד כל שיר יצוין הביט רייט שלו איך אני עושה את זה ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום.. האם התוכנת הזו עובדת עם WIN2000? ואם כן מדוע תמיד שאני מנסה לשחזר את המערכת הוא רושם לי CORRUPT ARCHIVE? בדקתי את הדיסק גיבוי אין עליו שריטה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום..... יש לי את הסרט הסנדק ב3 חלקים של AVI ! כל חלק הוא 700MB אני רוצה למזג את שלושת החלקים ככה שיהיה לי קובץ אחד עם משקל של 1.7GB ומטה. אני יודע שיש תוכנה בשביל זה שגם ממזגת ולא דופקת את האיכות אבל כל מה שאני מצאתי היה חסר תועלת בבקשה תעזרו לי תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-