עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FatalZero,

מדובר בגרסא 7.5 של MSN, לאחר פרמוט של המחשב המסנג'ר מסרב להתחבר. יש לציין שנתקתי כל אנטי-וירוס פיירוואל שהיה על המחשב מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by shabo,

שלום, אני חדש עם התוכנה ויש לי בעיה, משום מה לא יכול לראות אף Server , אין לי מושג איך מתקנים את זה... אולי צריך פורט או משהו בהגדרות? יש לי רשת בבית...

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  3. אהלן אולי מישהו יכול להכווין אותי לאתר נוח להורדות?-רצוי בעיברית תודה מראש אבידע

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by free fraek,

לא מוצא שרתים תקינים ואפילו לא חלקי קובץ.. יכול להיות שזה קרה כי החלפתי ראוטר?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  5. יש לי בעייה לפעמים בשני הדפדפנים לא נטענות התגובות ב YNET למשל, או שמות הסיקורים ב TVNETIL ואחרי איתחול של חלונות הכל בסדר, מישהו יודע אולי מה הבעייה ? ולמה רשום שאני משתמש בספארי שבעצם אני משתמש בכרום ?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. לפני כמה ימים התקנתי מחדש את וינדוס וכשהתקנתי WINDOWS MEDIA PLAYER 10 לא היו לי כל הסקינים שקודם. אני צריך לינק ל WINDOWS MEDIA PLAYER 10 DEFAULT SKIN או MEDIA PLAYER 10 DEFAULT XP SKIN וכן,חיפשתי את זה בגוגל ובכל אתר של סקינים למדיה פלייר.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. אורח

המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ 939 tray Venice Core הכרטיס מסך Gigabyte GF 6200 TC 128MB PCX והדיסק קשיח הוא WD 160GB 8MB Sata איזה תוכנה תוכל לעשות לי את זה? SpeedFan לא עובדת אצלי EVEREST Home Edition לא מראה לי טמ"פ MBM גם לא מראה לי טמ"פ איזה תוכנה תעשה תעבודה..? תודה מראש יהבץץ

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. שלום לכולם . עזרה דחופה . אני מדליק את המחשב הוא לא עושה לי את הצפצוף שהכל תקין , לאחר מכך הוא טוען את הווינדווס המסך פועל והכל אבל מתי שהוא מסיים לטעון את הווינדווס ואמור להיכנס לבפנים המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול ... איזה חלק נהרס ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by DL,

טוב הכותרת דיי אומרת הכל אבל אני קצת אפרט, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לחיבור של כמה קבצי AVI ביחד? משהו לא מסובך מדי וקל להבנה... תודה.

10. תמיד היא מוצאת לי אותו, ובתיקון מסמנת כאילו היא ניקתה אותו, ופעם שניה שאני עושה חיפוש שוב פעם היא מוצאת את זה. וחוזר חלילה. לא מוזר? למה לא מתנקה לחלוטין? (רק התוכנה הזאת מוצאת לי את זה, ADWAR לא מוצא לי)

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by cateye,

מישהו יודע איך מבטלים את החלונית הקטנה שנפתחת כשאתה רושם את השם משתמש שלך (לא חשוב באיזה אתר) או כל דבר אחר כמו חיפוש וכו'? אני לא רוצה שהוא יזכור לי ולא מצאתי איך מבטלים את זה. מישהו יודע? תודה מראש

12. Started by maorsh18,

שלום אני מחפש תוכנה להקלטה מכרטיס מסך geforce 6600gt vivo הוא מחובר לממיר אני מחפש תוכנה שמקליטה גם באיכות טובה כמה שיותר תודה למי שעוזר...

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  13. אני אמור לקבל את הצורב שלי היום, NEC 3500 אני מחפש את הגרסא הכי חדשה של התוכנה כי באתר שלהם אני לא רואה איפה מורידים יניב

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by BloodyW,

הלוח אם הוא MSI 845 Ultra (ms-6398) אני מדגיש סאונד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. Started by Stingray,

מה התוכנה הכי מומלצת?? (לא כולל זו של ווינדוס) תודה.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  16. אני רוצה שיהיה שרת פנימי כמו iis אבל שיפעל דרך דיסק און די כדי שאוכל להשתמש בו בכמה מחשבים.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. העליתי תמונות ש"תוקעות" את התוכנה. אין שום אפשרות ללחוץ על אף מקום בתוכנה מלבד לסגור אותה ולצערי התמונות נטענות בכל הפעלה כך שאני תקוע לנצח. אפשר למחוק איכשהו את הזכרונות האלה?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by composite,

שלום. ברצוני לרכוש את האופיס הכי חדש (מהי הגרסה הכי חדשה?) אבל יש כ''כ הרבה גרסאות וחבילות שאני לא ידוע מה לבחור. אני אשתמש בה בבית, להכין עבודות לבית-ספר וכו'. עוד דבר - מה זה ה- MS OFFICE 12 הזה עם ה- interface החדש והמגניב? תודהמ ראש.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אז ככה אני מקבל את ההודעה "The system has not been modified" אחרי זמן מה שההתקנה לא זזה ושאני לוחץ פיניש זה פשוט יוצא מההתקנה הכרטיס שלי הוא 9800GTX+ והמערכת הפעלה היא 7 64 ביט תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by urielka,

התקנתי את helix server plus על windows xp pro אבל איך אני מגדיר לו מה להזרים ואיך אני יודע את הכתובת של השרת החדש שלי ? תודה לכול העונים

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. אין לי מושג מה זה... עם אני עושה אוקיי זה מנסה להתקין לי איזה תוכנה שניראת לי כמו ספייוור והירצתי חיפוש לספייוור במחשב ולא מצאתי כלום מישהו יודע מה זה? וזה קופץ לי כל רגע שאני ניכנס לאנשהו... אי אפשר להישתמש באקספלורר ביגלל זה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by StorM FighteR,

איך אני ממיר לינקים של אמיול בעזרת התוכנה FlashFXP ללינקים רגלים (הורדה רגילה) זה דחוף לי מאד אז אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by asdasdasd,

זה מה שקורה כל פעם כאשר אני סוגר את מוזילה ודבר שני שהכי מטריף אותי זה שאני לא רואה שום אפשרות לעשות כך : כאפשר אני פותח חלון חדש הוא תמיד נפתח ב מוזילה על MAXIMIZE אין שום אפשר לעשות שייפתח לפי הפעם האחרונה שכיוונתי אותו ? (בערך כ שישית מן המסך כמו שניתן לעשות באינטרנט אקספלורר)

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by anatoli,

שלום לכולם, יש לי בעיה שהתחילה פתאום באמצע צפייה בסרט. אני מנסה להפעיל קובץ וידאו, לא משנה איזה ולא משנה באיזו תוכנה, ולא רואים את הוידיאו, או שרואים אותו אבל הוא מראה עםפ המון קטיעות, פעם בכמה שניות מתחלפת התמונה. כשאני רואה סרטונים מהרשת אין בעיה בכלל. חשוב לציין שהבעיה התחילה פתאום בלי שום דבר באמצע צפייה בסרט. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? Anatoli.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים