תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בשעה טובה רניתי NEC 3500A שאלתי היא מה התוכנה הטובה ביותר לעשיית תפריטים בDVD ניסיתי את נרו 6 עם החבילת הרחבה וקצת התאכזבתי אומנם השימוש וההפעלה קלים ביותר אך המחבר כפתורים דל משהו האם קיים משהן טוב יותר? 2.כאשר אני מעוניין לצרוב ל DVD סרטים רגילים שלי ולהוסיף תפריטים איך עלי לסמן בנרו? האם לצרוב אותם בפורמט המקורי שלהם mped avi xvid וכו או שעליהים להפוך ל VOB או כל פורמט אחר של DVD
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום רב, בעת פיתוח של משחק (למחשב לדוגמא), יש בעיקר את הצד שעובד על הפיתוח עצמו (תיכנות) ועוד צד אחד שאחראי על כל הגרפיקה/עיצוב וכו', עכשיו השאלה שלי היא כזאת, היכן בארץ, ניתן להתחיל ללמוד בכיוון במידה ואני רוצה לעסוק במקצוע? (אני מדבר לא על הצד של התיכנות נטו). והכיצד זה מתבצע? (בעזרת תוכנות כג'ון מאיה וכו'?) תודה שי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי שכול אחד יכול לעלות לכאן דברים שהוא עשה ולא צריך יותר ואנשים יכולים ללמוד מזה משהו,אני אתחיל,אני מעלה עיצוב שפעם התחיל את דרכו מקשקושים של שעמום ואיך שהוא הגיע לזה,לא משהו כי אני חלוד אבל בכול זאת נחמד. מקווה שתמשיכו גם,בהמשך אני אעלה כמה עיצובים נוספים שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום ניתקלתי בבעיה קצת מוזרה במקלדת : העכבר לא מגיב לי במקלדת חיברתי את הדונגל בחיבור USB למחשב HTPC עם מערכת הפעלה XP ומדיה סנטר. דרך מנהל ההתקנים אני רואה אותו במתאמי חיבור USB וגם בחיבורי העכבר מזוהה כ-HID גם המקלדת מזוהה באותו אופן . המקלדת עובדת בצורה תקינה , העכבר שמובנה במקלדת לא מגיב למרות כאשר אני מזיז אותו או מקליק בכפתורי העכבר אני רואה תגובה של היבהובים בדונגל. כמו-כן המקלדת עובדת במצב של DOS ניסתי לפרמט את המחשב השתמשתי ב- NORTON GHOST 11.0 וראיתי כן תגובה של העכבר במצב זה אך כשהעלתי שוב את ה-XP המצב חזר. במחשב אחר עם מערכת הפעלה XP ללא מדיה סנטר העכבר עובד! יש משהו בהגדרות של מערכת ההפעלה שמונע או חוסם את תגובת העכבר? אולי איזה שהיא הגדרה ב-regestry ? תודה…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי עכבר שחבר שלי לא רוצה אותו בגלל שהוא לא עובד... יש לי חשש שבגלל שאין לו דריברים הוא לא עובד הרצתי חיפוש בגוגל בנוגע לדריבר אבל לא מצאתי שום דבר אולי אתם תוכלו לעזור לי העכבר הוא עכבר אלחוטי זוהי התמונה של העכבר אם מישהו השתמש/משתמש ויש לו דריבר אני ישמח אם יתן לי קישור להורדה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה שאני מריץ את הדיסק הנ"ל ונכנס לגוסט העכבר לא מגיב אני מניח שהדרייברים של הדיסק לא תואמים מאיפה אני מוריד דרייברים תואמים ..? ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטי של microsoft
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הסמן של העכבר מהבהב כל פעם משהו מוזר מאוד ולפעמים לא רואים אותו לכמה שניות וזה קורה כמה פעמים אם משהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד... דרך אגב זה קורה רק ואני מדגיש רק באינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64,והתקנתי קודקים לוידאו,מאז,כל הפעלה של מדיה כלשהי(וידאו או שיר) העכבר משתגע,ולא משנה באיזו תוכנה. ממה זה נובע?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני משער שכולם מחפש את ה Jump to File שלוחצים על J בווינאפ 2, ואז יש כזה Hot Search שעם כל אות שמקלידים מצטמצמות האפשרויות. אבל משום מה כאשר מקלידים אותיות עברית, הם נרשמות בחלון החיפוש אבל שום אפשרות לא מצטמצמת. אם מישהו יודע איך מסדרים את זה אני יודה לא מאוד... (ואל תמליצו לי לעבור לווינאמפ 3, אני פשוט לא אוהב את הממשק שלו)
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אתמול נוכתח לדעת שהIMESH פשוט יותר טוב מהקאזה יותר מהיר יותר תוצאות פשוט אין כמו אימש
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך אימיול נורמלי ולא אחד שמוריד בבתים, אם יש לכם המלצות אז בבקשה פרסמו פה את הלינק..
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לי יש כרגע eset smart scurity ... יש השגות לגביו?
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, החלפתי היום את הדיסק הקשיח בנייד שלי ועל כן נדרשתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. רציתי לשאול על איזה אנטי וירוס אתם ממליצים להתקין עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
היה לי את הנוד 32 גירסה 4... מה עכשיו הכי מומלץ וטוב?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי די וי די דיוקס שקורא כתוביות ואכן גם קורא תיקיות השאלה שלי היא על איזה דיסקים עדיף ליצרוב סרטים ? יש לי למעלה מ 50 סרטים ואני מעוניין ליצרוב את כולם על דיסקם של Cd-R או שעדיף Dvd-rw ? r? ועל איזה מהירות כדאי ליצרוב את הדיסקים ? אני מישתמש בNERO 6 ממתין לתגובה תודה :-\
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אנא פרטו מדוע בחרתם בדפדפן ? בתודה אבירן .
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נסיתי פיירפוקס וגם כרום בגרסאות אחרונות (שניהם ניידים) אז לפני ההתקנה הייתי שמח לקבל חוות דעת ממנוסים ממני. אשמח לתגובות...
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש איזה כתבה איפשהו באינטרנט עם רשימה של דפדפנים עם האפשרויות,יתרונות וחסרונות של כל אחד שאני יוכל לבחור לי איזה אחד שמתאים לדרישות שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב אז אני על סף התיאשות מהאימיול בכללי ואני נותן לתוכנה הזדמנות אחרונה... אז אם יש לכם המלצות על אימיול, בעל אופצית WEBCACHE (ולא ליונטוורק!!!) כל המלצה תתקבל בברכה. מאור.
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
על איזה מנהל הורודות אתם ממליצים? חינמי כמובן והכי מסודר וטוב. תודה !
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-