עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי ב-Media Player Classic יש אפשרות להזיז את התמונה, כך שאם רואים סרט במסך רחב - אפשר לקבוע שהתמונה עצמה תהיה צמודה לחלק התחתון של המסך, והשוליים (שעכשיו יהיו פס אחד כפול בגודל) יהיה למעלה. הבחירה נעשית ע"י View->Pan&Scan->Move up/down, או ע"י לחיצה על CTRL + מקשי החצים בצד. התוצאה - במקום שיהיו קצת שוליים ולמעלה וקצת שוליים למטה, יש "הרבה" (פעמיים) שוליים במעלה\למטה, ואז תמונה שצמודה לסוף המסך. מצורפת תמונה להדגמה. הבעיה היא, שאני לא משתמש ב-Media Player Classic... :-X אני משתמש בתוכנה ייעודית לק"ב (Meedio Essentials), ובכל מקרה האפשרות לא קיימת גם באף תוכנה אחרת שראיתי (כולל WMP הרגיל) חוץ מ-MediaPlayer Classic... משונה.. anyway, אני מחפש אפשרות כלשהי לשנות א…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. היי אני מנסה עכשיו להתקין את הpestparol וכל פעם שאני מסנ להתקין זה יוצא ממש באמצע ההתקנה... מה אני יכול לעשות? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. Started by תולעת המשפט,

שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  4. אני משתמש בג'ימייל דרך Mozilla Thunderbird, ואי אפשר לשלוח הודעות, מכיוון שהפורט שהזנתי לא נכון. מה צריך לכתוב שם..? :s05:

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  5. Started by Dan1989,

הורדתי תוכנה להקלטת קול ממיקרופון באימיול. התוכנת נפתחה לי ב win rar. יש שם מלא קבצים שצריך לפתוח מדחיסה נדמה לי, ואני לא ממש בטוח מה לעשות - זאת בעיה אחת. הבעיה ה-2, מצאתי שם קובץ שקוראים לו "delirium.nfo", פתחתי אותו וכתוב שם את כל הפרטים של המחשב שלי, המערכת, הרכיבים וכו'. זה משהו של ריגול ?! וירוס או משהו ?! למחוק את התוכנה ?! בבקשה תענו מהר שאני ידע אם למחוק!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. מערכת ההפעלה היתה מותקנת בכונן C בגודל 2 ג'יגה. קניתי HD בגודל ארבעים וצרפתי אותו ככונן D-F . כונן C כבר מלא מדאי האם יש אפשרות לשכפל אותו ע"י איזו תוכנה כמו GOST ולהעתיק אותו לכונן D על מנת שכונן D יהיה מעתה המחיצה העיקרית של מערכת ההפעלה מבלי שיהיה צריך להתקין את כל התוכנות שהיו במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו מכיר תוכנת צריבה (אפשרי גם לא חינמיות) שאפשרי באמצעותה לצרוב סרט בפורמט XVID או DIVX בעל הפעלה אוטומטית? כלומר, אני צריך תוכנת צריבה שבעזרתה אני אוכל להוסיף לדיסק הנצרב עוד תוכנה קטנה שמאפשרת לנגן את הסרט בעזרתה בצורה אוטומטית (בלי קשר לתוכנות המותקנות/לא מותקנות במחשב אחד ספציפי), אני מכיר תוכנות שכאלה לצריבת VCD או SVCD אבל לא DIVX וכו'. תודה!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. Started by The-Devil,

אני רוצה להכין מעיין ספר להגשה ואני רוצה לעשות בו תוכן עניינים אני זוכר שהייתה אפשרות שה WORD עושה לי את הרווחים של ה נקודות בין הנושא ומספר הדף ככה שהוא עושה את זה ממש יפה ומסודר וכמעט בלי להיתאמץ אבל שכחתי איה זה נמצא :-\ אולי מישהו מכם יודע למה אני מתכון ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  9. Started by satlan1,

בזמן האחרון המחשב שלי בקושי זז... יענו כל פעולה רגילה נניח להכנס למחשב שלי.. לוקחת איזה 20 שניות. אז סרקתי עם נורטון ועם nod32 ועם עוד כל מיני תוכנות נגד ספייורים וזה.. (הסריקות היו במצב בטוח) ולא עזר.. קיצר עשיתי סריקה עם hjckthis, ואלה התוצאות: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:08:04, on 31/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WIN…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. כל ישום שאני לוחץ עליו לדוג' MY COMPUTER מופיע ההודעה הזו (מצורפת) רק לאחר שאני לוחץ OK הישום נפתח. איך אני נפטר מהדבר הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. Started by DeadByDawn,

קניתי סורק,והתוכנה שמגיעה איתו די עלובה...יש למישהו הצעה לתוכנה טובה???? יש לי Photoshop CS וגם word 2003. עכשיו לא הבנתי איך אני מתפעל את הסורק מהתוכנות האלו אם זה אפשרי בכלל..... אם זה אפשרי,מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. Started by desert,

ראיתי פעם אתר שבו סקרו את כל האנטי וירוסים שקיימים בשוק , ואני חושב ש NOD32 היה מקום 1 , אבל אני לא בטוח. חיפשתי סקירה חדשה עדכנית של השנה אבל לא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by ZeeD,

שבת שלום לכולם, אני בונה עטיפה ב Word לדיסקים. (פשוטה, רק של טקסט) עכשיו בעטיפה האחורית יש את השוליים, (כלומר, כשמסתכלים על דיסק מהצד רואים את שם האמן + שם האלבום) שם אני צריך לכתוב במאונך. חיפשתי בכל המאפיינים ולא מצאתי פתרון.. למישהו יש מושג ?

• 1 תגובה
    • 4.8k צפיות
  14. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

השאלה בכותרת תודה-גיל

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. Started by A91187a,

שלום לכולםםם.. יש לי NAV 2003 PRO EDITION קיצר יש לי EXPIRED ואני צריך [בבבקשה!!!] SUBCRIPTION KEY כדי שאוכל לעשות RENEW לנורטון!! מישהו יכול בבקשה להביא לי ??? תודה רבה רבה לעוזריםםם

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. האם יש אופצייה של שליטה על המחשב דרך שלט כרטיס הטלוויזיה? ברשותי כרטיס של Leadtek פשוט. האם יש תוכנה מיוחדת, שמיועדת לשם מטרה זו? תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. אני רוצה ללכוד את המסך ,שיש ב WINAMP בלפאג אין ,יש שם כל מיני ציורים "פסיכודליים". אני רוצה ללכוד את זה בצורת וידאו. איך עושים את זה? איזו תוכנה עושה את זה בצורה איכותית...? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום רב. התוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה שמגבילה את הגישה לאתרי סקס אלימות וכדומה? ותוכנת Fire Wall טובה שתחליף את ה Fire Wall של XP SP2? תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. Started by eladbu,

אני מעוניין להעביר את כל המכותבים שלי מהוטמייל לאוטלוק 03 יש אפשרות קלה לעניין?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. Started by kobibo,

שמעתי שישנה תוכנה קטנה וחינמית היודעת להמיר קבצי DIVX לפורמט של DVD והיא יודעת לעשות את זה דיי טוב . אודה לעזרה מהיכן ניתן להשיג אותה ? ( הזכירו אותה גם בתוכנית זומביט ).

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  21. Started by dabaz,

אני מנסה להפעיל קובץ AVI אבל הוא נפתח לי.... הורדתי את כל המקודדים וקבצים אחרים עובדים לי.... ועוד שאלה: אם איזו תוכנה אני יכול לפתוח קובץ עם סיומת mkv? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  22. איך מעבירים פנקס כתובות מuotlook express ל uotlook ? תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. יש לי סרט של 3 חלקים בפורמט VCD יענו .mpg כל אחד 800 מגה ואני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD אחד, יש לי צורב דיוידי והכל.. רק איך אני עושה את זה בנרו ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  24. הורדתי אתמול את התוכנה הזאת HijackThis . עשיתי סריקה בסדר מצא הרבה . עשיתי וי על הכל עשיתי FIX תיקון . הוא אמר לי להפעיל מחדש את המחשב . ופיתאום האנטי וירוס לא עובד לי עכשיו. סרגלי כלים של הדפדפן לא נמצאים מלא דברים חסרים לי פתאום מה קרה איך מחזירים אחורה. אזה בלאגן עם התוכנה הזאת. תעזרוו לי ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. Started by asmy999,

התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.