תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כמה שומרי מסך בגלאקסי אס שמאוד הייתי רוצה שיהיו עם על השולחן עבודה במחשבה וירוצו ככה.. האים יש אמולטור תוכנה כל שהיא שיודעת לעשות את הדבר? נמעס לי מהתמונות המתחלפות של הווינדוס ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ואו כמה זמן לא הייתי כאן. שלום לכולם. ברצוני לדעת איך יוצרים לחצן פלאש שברגע שסימן העכבר עובר עליו נפתחים עוד כמה לחצנים שקשורים לנושא. משהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
לא מספיק לי החוסם המובנה, אז אני צריך תוסף שמאפשר לחסום עוד אתרים דרך החוסם המובנה או פשוט חוסם שמתלבש על התוכנה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי. התקנתי תוכנה אצלי במחשב (אילוסטרייטור.. לכל המעוניין לדעת.) אך ההתקנה נתקעה בשלב מסוים ,התבקשתי להתקין איזה רכיב נפרד (installer כזה..) לאחר מכן לא יכולתי להמשיך את ההתקנה וגם לא למחוק אותה..על מנת להתקין מחדש היא מופיעה לי ברשימת התוכנות בלוח הבקרה ,אך ללא קיבולת, שמעתי פעם על תוכנות REGISTRY כאלה שיכולות לעזור אך איני יודע מהן, היכן למצוא ואיך.. האם זה הפתרון לבעיה שלי ? מישהו יכול להוציא אותי מהביצה הזו ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל חבל לי לפתוח עוד נושא. יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי קבצים עם סיומת VCX ואין לי שמץ עפ איזה תוכנה אני פותח אותם?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לתכנה שסורקת מסמכים ותמונות. אני חייב שהיא תיהיה מאוד פשוטה . (זה לאבא שלי). אשמח לשמוע הצעות. צביקה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי איזה דו"ח לעשות בעבודה. בעיקרון במסגרת העבודה שלי הסתובבתי בכמה אתרים ובדקתי בדיקות קליטה. לאחר שיש בידי את כל הנתונים אני רוצה לערות אותם בצורה מסודרת בעזרת מפה. מה שאני רוצה זה לסמן על המפה את כל אותם הנק' (הם יהיו ממוספרות) ומה שאני רוצה זה איך שאני שם את הסמן של העכבר על נק' מסויימת אני מקבל במין חלון כזה קטן שנפתח את כל אותם הנתונים שאספתי (למשל עוצמת קליטה) זה ממש כמו שיש בתוכנה שאני שם את הסמן על אייקון מסויים את אני מקבל את השם של אותה הפונקציה. איך אני יכול ליצור דבר שכזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
לא יכול לפתוח קבצי מדיה ב-Gmail אלר רק אחר הורדה ושמירה, אשמח לשמוע עצה - תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, הצלחתי להפעיל את העכבר והוא עובד מצוין , אבל כדי להפעיל את העכבר אני צריך לעשות מן "הוספת חומרה מחדש" כל פעם... אין אפשרות להגדיר שהעכבר יתחבר עם המחשב לבד בלי התערבות חיצונית כל שנייה? כל ריסט עם המחשב העכבר נמחק. תודה, אבי
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מה ההבדל בין פורמט מלא לבין פורמט מהיר הקויק ליפני התקנת הוינדוס מה כדי ומתי
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. זה די דחוף כי יש לי את ה8800GT ובמשחקים שתומכים בDX10 הוא לא נותן לי כי לא הורדתי את זה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר משתגע עם זה, אני לא מצליח להפעיל את התוכנה הזאת, לא משנה באיזה גירסה (למעט וואנטג' שלא פועלת בXP). ברגע שאני מפעיל יש פריז במחשב, משהו מוזר לחלוטין, אני לא על אובר קלוק או משהו כזה, ד"א זה קורה בכל הגירסאות. החלפתי ווינדוס אתמול בלי כל קשר ועדיין זה לא פועל. חוץ מזה הכל רץ כמו חלום ,זה מוזר קצת, משחקים ,הכל עובד מצויין ,אפילו GTA IV .. מזה יכול להיות ? חייב עזרה, אני רוצה לבדוק את המחשב שלי.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ע"פ המפרט מעבד Q6600 לוח P35DS3R כ.מסך HD3850 זכרון :2GB 667MHZ מערכת הפעלה VISTA 32BIT בבקשה תמליצו לי על תוכנה/תוכנות לבדיקת מצב יציבות הרכיבים ואופן פעולתם(מהירות מאווררים,טמפ'כ.מסך,טמפ' מעבד וכו')
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה גרסה של NERO עובדת בVISTA 64 בטוח ? כל מה שאני מתקין נותן לי שגיאות וקריסות.. במיוחד 9. ואם נרו עדיין לא עובדת על ויסטה, איזה תוכנה אחרת באותה הרמה יש ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
טוב הויסטה עוד לי בעיות בכל מיני תוכנות כמו אייסיקיו ולכל מיני אנשים שאני מכיר זה התקין זה עושה לי שגיאה ורושם "ייתכן שתוכנית זו לא הותקנה כראוי" ואז יש לי אפשרות - "התקן תוך שימוש בהגדרות מומלצות" אני לוחץ וזה עושה אותו דבר למה זה קורה לי ?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הקאזה הוא פשוט לא מתחבר, ואני לא יכול לבצע חיפוש. האינטרנט שלי עובד כמו שצריך, המחשב נקי מוירוסים וספיוור, והתקנתי כבר 6 גרסאות שונות, ובכולן נתקעתי באותה הבעיה. אפשר בבקשה פתרון לבעיה אם מישהו מכיר אותה?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי שאני מפעיל את התוכנה הזו בזמן העבודה שלה היא מנצלת רק 25 אחוז מהמעבד,יש דרך לגרום לה לנצל 100% ? וככה היא תעבוד יותר מהר אולי משהו בהגדרות שלה חיפשתי ולא מצאתי....
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש כמה רהיטים (כסא, שולחן, ספה, מיטה וכו') מאיפה אני יכול להשיג?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
לכל מי שרוצה להחזיר קצת מלחמה לספאמרים זה מאוד פשוט. spamcop.net . תפתחו יוזר חינם ב spamcop וכל דואר ספאם שאתם מקבלים תעבירו דרכו ( אני אסביר מיד מה לעשות ) ברור לי שלאף אחד לא תהיה סבלנות לעשות את זה כל הזמן אבל לפחות בואו נקציב זמן לפניי שמתייאשים. (כמה ימים , שבועיים ...) אחרי שימאס לכם תעבירו את כל הודעות הספאם ל abuse@youre ISP והם ימשיכו משם אני מקווה. בSPAMCOP צריך לעשות copy paste ל full header של ההודעה , אם התמונה או ההודעה מפנה לאתר לעשות copy paste do לאתר בריבוע התחתון ולבסוף לאשר את שליחת התלונה בעמוד הבא. מי שלא יודע איך להוציא full header של ההודעה או כל דבר אחר מוזמן לשלוח לי בפרטי או לשאול כאן ואשמח לענות. ברגע שמצליחים להכניס שרת של ספאמר לרשימה השחור…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קובץ שלא נפתח אני מחפש עזרה כשאני מוריד אותו למחשב קוראים לו attach.walla אם אפשר לקבל עזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שידרגתי לWINDOWS 7 והתקנתי BSPLAYER כמו שאני רגיל, אבל משום מה כשאני צופה בפרקים של הסידרה Persons Unknown יש סוג של תקיעות רגעיות בווידיאו ניסיתי לשנות הגדרות ועדיין זה קורה.. למרות שלא שמתי לב לבעייה הזאת בקבצים אחרים נראה לי שהבעיה היא לא בפרקים של הסדרה, זה קרה ביותר מ2 פרקים (הרבה פעמים לאורך כל פרק) והפרקים שוחררו ע"י קבוצות מקודדים ידועות שלא היו לי בעיות איתם עד עכשיו. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
הבעייה שלי היא כזו: ניסיתי להעתיק דיסק די וי די בעזרת Magic DVD Copier ולא הצלחתי. ניסיתי ליצור קובץ ISO מהדיסק וגם לא הצלחתי. מכיוון שאני יודע שבדיסק די וי די המידע נמצא בקבצי ה-VOB העתקתי את קבצי ה-VOB להרד דיסק כשהמטרה הסופית שלי היא ליצור דיסק די וי די. ניסיתי בעזרת תוכנת Easy DVD Creator ליצור דיסק די וי די אולם התוכנה הזו לא תומכת בקבצי VOB. ניסיתי להמיר את הקבצים לקבצי AVI (מכיוון ש- Easy DVD Creator תומכת בקבצים מסוג זה) בעזרת Xilisoft 3GP Video Converter 3 (שמומלצת בסטיקי) אבל משום מה הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן יותר מאשר הקובץ המקורי. הקובץ המקורי נמרח ע"פ מסך שלם ואילו הקובץ המומר מתקבל בגודל קטן מאוד על המסך. למישהו יש מושג למה?[br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בש…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD, נרו וסרט בפורמט VOB מה עליי לעשות בכדי שאוכל לראות את הסרט בנגן ה-DVD בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
מישהו מכיר עוד תוכנות כאלו? אני מכיר אחת Wireshrk להורדה: www.progs.co.il אני מחפש מחשב שמזבל את הרשת [ של 4 מחשבים]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-