תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה שנועלת את מערכת ההפעלה XP ומאפשרת רק להשתמש בדפדפן ולגלוש באינטרנט ולא לעשות שום פעולה אחרת אם מישהו מכיר כזאת תוכנה אשמח לקבל המלצה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום, בדיוק התקנתי ויסטה ultimat 64bit ואני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס מסך משום שמערכת ההפעלה פשוט לט מזהה את הכרטיס ובנוסף בהתקנה מופיעה לי הודעה שמערכת ההפעלה שלי היא 32 ביט תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
זה האתר תדמית למרות שלא נראה לי שהוא ישמש אותי יש לי כבר אחר.. אבל לא היה לי הרבה מה לעשות אז סתם ניסיתי את מזלי בסגנון קצת שונה לי.. שתי גרסאות לגבי הלוגו עדיין לא סגור אבל בעיקרון זה אמור להיות יקיר עיצובים או אנגלית תלוי והחצים בחלק הדינמי גם לגביהם אני לא סגור.. http://img84.imageshack.us/my.php?image=yd5copy7bp.jpg גרסה שניה אותו הדבר רק עם הקווים למעלה.. .0גם לגביהם לא סגור אולי יקטין חלק ויוסיף עוד..) http://img460.imageshack.us/my.php?image=yd511at.jpg
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אם מישו יוכל לעזור לי בבקשה זה דחוף איך אני יכול להוציא מהמחשב שיחות היסטוריה שבוצעו באיסיקיו גם אם לא עשיתי שמור היסטוריה ואם מישו יוכל לתת לי איזה שהו משו שאני יוכלל מצוא איזשהו מידע לגבי היסטוריה תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס של BitDefender 8 Professional Plus [שאגב אני מרוצה ממנו],אבל השאלה עם הFireWall שלו מספיק? עכשיו לגבי ZoneAlarm 5.0 [כדאי להתקין? או ש BD מספיק לי],איך אני מגדיר אותו כך שלאחי יהיה גישה מלאה למחשב [הם מחוברים בעזרת LAN] כי בפעם שעברה שהתקנתי אותו הוא נתן גישה והיה כזה בלאגן! לקח לי שלוש שעות להגדיר את הרשת מחדש
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם.. פעם אם למשל הייתי רושם בFF את שם האתר (בלי הסיומת ) בשורת הכתובות הוא ישר היה נכנס לאתר (למשל הייתי רושם רק ynet ולבד הוא היה משלים לCO.IL) עד שמישהו התקין אצלי את השורת עזר של MAKO ועכשיו הוא כיאלו מבצע את החיפוש בגוגל והוא כבר לא משלים אוטומטי... כמובן שניסתי למחוק את התוכנה הזאת , התוסף שלה בFF ואת כל הקבצים שלה, אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
כשאני פותח את הEXPLORER אני מקבל מסך לבן (ריק) והודעה שיש בעיה בקובץ MSLS31.DLL WINDOWS XP יש רעיונות תודה,
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני משתמש בעכבר של לוגיטק MX1100 אלחוטי , כשעוברים לעכבר חוטי התופעה נפסקת מייד , אז יתכן וזה לא קשור לכרטיס מסך ..... כמו כן תוכנת ההתקנה של logitech הוסרה אף היא . לאחר זמן ממושך בה העכבר החוטי הוכיח את עצמו , חיברתי את הMX1100 האלחוטי למחשב שוב , הפעם ללא תוכנית ההתקנה שלו , רק סתם ככה , ותוך כמה דקות הסמן הוגדל שוב. אשמח אם תשתפו תובנות שלכם לגבי זה ומה לדעתכם מקור התקלה , כי נראה לי שזה לא ATI אשמים כאן
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
למה זה? וכשאני אומר AVI אני מתכוון לקבצי DIVX וגם XVID!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מי שעדיין לא יתעדכן spyware doctor 3.8 יצא ולא סתם יצא אלא עם שלל שיפורים נירחבים לתוכנה. כל המישתמשים הוותיקים של התוכנה והחדשים יכולים להוריד אותה ישירות מיפה: http://www.pctools.com/downloads/sdsetup.exe שינויים רבים בוצעו כגון אייקונים נוספו לשורת המצב וגם נוספו עוד כמה אפשרויות בהגדרות תרשימה המלאה של השיפורים והשינויים תימצאו באתר של התוכנה בקיצור תורידו ותיראו תשינוי שהם עשו לתוכנה באמת הגיע הזמן. ושוב פעם לדעתי החברה הזאת הולכת ומישתפרת מרגע ולרגע ורק צלשים מגיעים לה! שיחקתם אותה!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לאחר שאני עושה ריסט במחשב לא תמיד ,המחשב מתחיל את פעולת האיתחול מחדש ואז המסך נכנס למצב כיבוי ולא זז רק עם אני מנתק את המחשב מהחשמל ל 5 דקות בערך המחשב חוזר לפעול מה זה אמור להביע ?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חג שמח ושבת שלום... דוד שלי הביא לי מתנה לחג נגן MP3/MP4 4GB הנגן הוא מסין ויש לי בעיה להעביר אליו שירים. כשאני מעביר אליו שירים בצורה ישירה, כלומר מעתיק מתקיה מסויימת ומעביר אל הנגן, הוא קורא רק חלק מהשירים והתיקיות ואת שאר השירים והתיקיות הוא מחליף לקבצים אחרים שהם לא ברורים (לא קבצי מוזיקה). בנוסף לפעמים הוא גם מעתיק שירים מתיקיה מסויימת שהוא כן קורא מימנה את השירם לתקיה אחרת שממנה הוא לא קורא את השירים והוא מחליף בין הקבצים. אשמח אם תעזרו לי למצוא תוכנה שמעבירה קבצים לנגן. בתודה מראש אלדד כהן (אח של אסף)
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר תיקיית תמונות(שצילמתי במצלמה הדיגיטלית) מהמחשב לדיסק DVD כל פעם שאני שולחת לצריבה כתוב:WINDOWS זיהה בעיה בעת העתקת תיקיה זו. מה אפשר לעשות? צרפתי תמונת מסך [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לאחרונה פורסם באתר אודות תוכנת דחיסה חדשנית בשם Infima Archiver, פרי פיתוח ישראלי, העשויה לחולל מהפך בעולם המחשבים. כמו כל ישראלי פטריוט, גם אני גלשתי מיד אל אתר החברה כדי להוריד את גרסת הבטא. תהליך ההורדה היה מסורבל ומייגע, אך לבסוף הצלחתי להוריד את ההתקנה, אך גם אז לא תמו ייסוריי, ברכת "out of memory" קיבלה את פניי כשניסיתי להתקין את התוכנה על 2 מתוך 3 מחשבים עליהם ניסיתי להתקין את התוכנה ובמחשב השלישי שעליו כן ההתקנה הצליחה הופתעתי לגלות תוכנה מלאה בשגיאות ומסורבלת שאינה ראויה אפילו להקרא "גרסת בטא". עברו חלפו להם שבועיים, והנה הופצה גרסה חדשה שאותה כן הצלחתי להתקין. לאור ההצהרות הגרנדיוזיות של החברה בנוגע ליכולות הדחיסה החלטתי לבדוק בעצמי האם יש בכך דבר. התוצאות שקיבל…
-
- 71 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
בשעון חורף. יש מה לעשות או שאצל כולם זה ככה? מדובר בג'ימייל
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב של אבא שלי התקנתי WIN עדכנתי את כל השטויות של WIN וגם את הIE7 (כל זאת לאחר שהפכתי את WIN ל-VALIDATED , כלומר חוקי מבחינתם) עכשיו כשאני מפעיל את IE7 ומנסה להיכנס לאתר כלשהו...אני מקבל את ההודעה "the requsted lookup key was not found in any active activation context" למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
איך ניתן לפרוץ סיסמאות של אתרי FTP???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגרסה המקצועית שעולה 500$ לבין הגירסה החינמית?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי יש לי פלאפון של נוקיה N85. הקלטתי קובץ קול מסויים שפעל אצלי בפלאפון ופתאום אחרי כמה שעות הפסיק לפעול העברתי את הקובץ למחשב הביתי וניסיתי את כל הדרכים שאני מכיר וכל הנגנים בשביל להפעיל אותו- לא הצלחתי. הקובץ הוא חשוב ביותר ואני חייב עזרה בפתיחה שלו. הסיומת של הקובץ היא MP4. קובץ קול שהוקלט במכשיר נוקיה דרך הרשמקול. בבקשה תעזרו לי זו הקלטה סופר חשובה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2.1Lite פשוט לא מוצא כלום... אין לי פיירוול או ROUTER או מה שזה לא יהיה, תוכנות אחרות כמו KAZAA וEMULE עובדות בסדר אבל החיפוש בeXeem לא מוצא שום דבר ולא משנה מה... ואני נסיתי לחפש דברים שיש להמון אנשים, דברים בסיסיים ממש... לא משנה מה, 0 Finds מישהו כבר ניסה את התוכנה ומשתמש בה ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
בלחיצה על אייקון האינטרנט כן נפתח עמוד הבית של גוגל אבל בלשונית החדשה לא. איך מגדירים שגם בלשונית החדשה יפתח גוגל ? יש לי ווינדוס 7 עם אספלורר 9 וגוגל כרום בשניהם לא הצלחתי להגדיר
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הועפתי מחברות באתר כלשהו וכשאני מנסה להכנס להרשם מחדש הוא מזהה את המחשב שלי איכשהו . ניתקתי את האינטרנט וחיברתי מחדש וזה לא עזר , כנראה הוא מזהה את המחשב בצורה אחרת ולא לפי ה IP. מישהו יודע איך זה עובד ואיך זה ניתן לשינוי בשביל שאוכל להרשם מחדש (פירמוט לא בא כרגע בחשבון) תודה
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
^ הוא מוריד תבנית ריקה ושומר אותה בשם התמונה. זה קורה לעיתים קרובות. משהו כמו 1 ל 5 תמונות לפעמים זה מתגבר. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מע' הפעלה ויסטה ו-4 גיגה זכרון. האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית, בעלת ממשק נהיר ופשוט לבדיקת כרטיסי הזכרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי בתוכנה Widget שמציג על ה-Desketop את מזג האוויר בכל מקום בעולם, לפי בחירה שלך, עם אייקון נחמד (שמש/עננים/גשם/שלג). צריך לרשום בתוכנה את ה-zip code של העיר שלך (תל אביב), ואז הוא מציג את המזג אוויר לפי אתרים בחו"ל של מזג אוויר. הבעיה היא שאני לא יודע מה ה-zip code של תל אביב. באתר http://weather.yahoo.com אפשר לכתוב שם של עיר או zip code של עיר, ולראות את המזג אוויר בעיר הזו ותחזית לימים הקרובים. אני צריך לדעת מה ה-zip code של תל אביב, בשביל התוכנה הזו ובשביל האתר. מישהו יודע איזה מספר אני צריך לרשום (5 ספרות), או תוכנה שממירה שמות של ערים בעולם ל-zip code?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-