עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yarl,

אהלן פירמטתי את המחשב אח'כ התקנתי את האימיול מחדש ומשהו לא בסדר כל הזמן המחשב תוקע את האימיול שולח הודעה נוט ריספונגינג מה עליי לעשות ? לא פעם ראשונה שאני מפרמט ומתקין הכל כולל האימיול ופעם הזאת זה עושה בעיות בבקשה עזרה תודה מראש עריכת המודר: כותרות כאלו לא מקובלות בפורום. חכה בסבלנות, זה לא צ'אט.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. כאשר אני עושה Live update, הוא מחפש ומוצא עידכונים רק ל- live update עצמו. ה live update לא מוגדר לעבוד אוטומטית. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? בתודה מראש, עדי רובין. עריכה: מדובר בגרסה 2002.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  3. יש לי אוסף גדול של תמונות שאני צריך שיהיו כמצגת על גבי CD שאוכל להכניס לכל מחשב! ומצגת אוטומטית תעלה, מהי התוכנה המומלצת ביותר לעניין? תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gilp123,

שלום, יש לי לוח אם של ASROCK דגם ConRoeXFire-eSATA2. התקנתי מערכת הפעלה windows 7. לאחר שניסיתי להתקין תוכנה של קומפי ראיתי שלא ניתן להריץ את המשחק. לאחר בדיקה ראיתי שניתן על ידי האפשרות של virtual xp mode של מיקרוסופט להריץ את המשחק. הבעיה היא שאני צריך להגדיר ב BIOS את האפשרות ל VIRTUAL ואני ל יודע איך לעשות את זה. האם מישהו יודע ויכול לעזור לי ? תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by omnius,

שני אנטיוירוסים אני יודע, צריך אחד למערכת הפעלה, אבל מה בקר לפיירוול?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  6. זה בעיה משגעתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!! ???

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  7. ^^ הוא כל הזמן קורס לי כשאני נכנס ל YNET עם "פתח בטאב חדש" מי יודע מה אפשר לעשות ניסיתי לרדד בגרסה של הדפדפן וגם לעלות אבל ללא שינוי :s05:

8. היי התקנתי את איימש , והתוכנה מבטלת לי את פונקציית ה alt+shift , אני לא יכול לשנות את השפה מעברית לאנגלית כאשר אני לוחץ alt ו-. shift. הדרך היחידה שבה אני יכול לשנות את השפות זה דרך ה taskbar למישהו יש פתרון לזה ?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  9. שלום לכולם אני מזה בבעסה של החיים אני לא יודע מה לעשות רק אתה יכולים לעזור לי אז ככה התקנתי איזה תוכנה ופתאום המחשב נתקע לי וכל מה שהיה לי על השולחן עבודה.. נמחק לי לגמרי והיה לי הרבה דברים חשובים שלא עשיתי להם גיבוי או צרבתי אותם ואני אבוד אני לא יודע מה לעשות .. אאזזז בקשה ממכם תעזרו לי :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by MDK,

קודם כל הטפרטורה של הכונן קשיח היא 55 מעלות, האם זה חם? שנית, הדגם של הזיכרון הוא: Samsung M3 68L3223DTL-CB3 4F05067E 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 upto 167MHz) (CL2 upto 133MHz שימו לב כי זה כתב CL2 רק עד 133 ולא עד 166.... מה גם מוזר, שבדקתי מבחן השוואתי של המעבד בינו לבין מערכת Pentium 4 1.8 Willamete ה-p4 לקח ובגדול....גם את ה-AXP 2000 הוא ניצח... ולא רק זה, גם המבחן memory & cache הראה שהמחשב שלי מאוד חלש...יחסית ל-P4X333 ואפילו ל-SIS645!!! עוד דבר מוזר - כשבדקתי את המבחנים של המעבד (multimedia וכו') הביצועים של ה-AXP 1800 Reference לעומת ה-AXP 1800 שלי היו יותר טובים!!!! האם ניתן להסתמך על התוצאות של התוכנה הזו??? עריכה: בבקשה מ…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. נגיד שאני באמצע הורדה של רובץ סרט בקאזה, ואני רוצה לראות אותו. אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני, בוחר preview, אבל כל מה שאני מקבל זה חלון של download accelarator שכאילו מוריד את הקובץ. איך אני יכול לראות את הסרט?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Gohan,

זה : http://www.premierelect.co.uk/mtdigit.html הוא משתתמש בLPT (הכניסה של המדפסת) ואני לא מוצא דריברים. תודה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  13. Started by seffi,

כשאני מנסה לעשות import ב outlook יש לי לבחור כל מני תוכנות. ניסיתי את כל האפשרויות של netscape כי אין שם מוזילה וכלום לא עובד. יש למישהו מושג איך אני יכול להעביר את ההודעות?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. כבר מהצהריים יש לי בעיות של התחברות לMESSENGER [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by koko0,

תוכנות שהמטרה שלהם היא שאתה עובד על מערכת ווירטואלית והמערכת שלך נשמרת... ככה זה באמת עובד? לא הבנתי בדיוק מה הולך שם אז אם אני משתמש בתוכנה שהיא טריאל היא לא תגמר בעצם? ואפשר איכשהו להשיג את המערכת הזאת ולהשתמש בה כדיסק שחזור? בעצם כל המערכת שמורה כולל כל הקבצים שבה? זה לא כבד קצת? ככה גם עובד יצירת דיסק שחזור למערכת? או שזה רק שומר את הקבצים של המערכת לא כולל תוכנות ודברים כאלה? דיסק שחזור מערכת משתמשים בו מהBOOT או מהמחשב עצמו דרך שחזור מערכת? תודה למי שיכול לענות על איזהשהי שאלה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by domuzy,

החלון הצהוב הזה קופץ לי מאז שעשיתי ghost אחרי שנפל לי ה-win xp. מה זה? האם יש קשר?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by mosheva,

שלום לכולם! אני חייב להגדיל סמל (מצורף) שיהיה מספיק איכותי לפוסטר של 2 מטר גובה על 85 ס"מ רוחב... אך אני לא מצליח להגדיל את הסמל ללא פיקסול שמתווסף. אשמח אם מישהו שיותר מקצועי ממני יעזור לי בנושא זה ממש ממש ממש דחוף... כמו שאמרתי הסמל מצורף... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by oorenww,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם ושני כוננים קשיחים RAID1 כדלקמן: לוח אם ‏P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0‎ דיסק קשיח * 2 ‏640GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ הבנתי שמייד עם תחילת ההתקנה של - WINDOWS XP אדרש להשתמש בדרייבר כלשהו על דיסק FLOPPY שלא נמצא ברשותי. אודה באם תוכלו להכווין אותי כיצד אוכל להשיגו או קישור להורדה, ומה בדיוק עלי לעשות בהתקנה. תודה מראש. אורן

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  19. מה השלבים שצריך לעשות חוץ משלב הצריבה בנרו שאת זה אני כבר מכיר ?תודה

20. אני רוצה להמיר סרט מפורמט DIVX ל - VCD לסרט יש קובץ תרגום הניתן להוספה בצפיה בסרט. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את התרגום לסרט באופן מוחלט כדי שכאשר אני אמיר את הסרט התרגום יהיה בפנים. יש דרך?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by nuctornal wisdom,

התבלבלתי עם פורום תמיכה תכנית, למחוק

22. Started by david86,

אני מחפס תוכנה שבודק את ארדיסק שלי אם הוא טוב הוא שלו תנו לי כמה תוכנות לבדיקת ארדיסק שהיו קל להשתמש איתם

23. Started by termal,

יש לי מחשב שמחובר למצלמה אינטרנט. אני רוצה שהמצלמה הזאת תיהיה מן מצלמת אבטחה, שאני אוכל להתחבר אליה ישירות המחמחשב הנייד שלי מחול או מכל מקום בארץ. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  24. Started by mardona,

שלום לכולם אחרי כמה ימים שחברים שלי שואלים אותי למה אני מקלל אותם בלי שום סיבה נוכחתי לגלות שפרצו לי שינו לי את הסיסמה של האי מייל(של hot mail) ושינו לי את הסיסמה של המסנג'ר! איך אני יכול להשיב לעצמי את החשבון? תודה רבה לכל המשיבים :-[ עריכה חבר שלי שינה לי את הסיסמה ולפי מה שהוא אומר אפשר לאפס סיסמה לכל אחד שעדיין לא איפס סיסמה פעם אחת ולא שם כתובת אי מייל חלופית

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by moshiko200,

האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית??

• 3 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.