עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yaniv1,

ערב טוב לכולם אני מעוניין לעבוד עם קבצי ISO (להורדה של תוכנות ולצריבה שלהם על דיסק),לאחרונה שמעתי באופן כללי על קבצי ISO והייתי מעוניין לדעת על זה יותר.מבקש את עזרתכם המקצועית בהסבר מלא מה בדיוק אני זקוק לצורך עבודה תקינה עם קבצים אילו.פרטים כלליים על המחשב שלי: יש לי מחשב פנטיום 4 עם חלונות XP וצורב LG עם תוכנת NERO . קחו בחשבון שהידע שלי במחשבים די מוגבל אז נסו לא להשתמש ביותר מידי מושגים מפוצצים. ;D בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  2. שלוםפ יש לי אייפוד מיני 4GB אייטונס הכי מעודכן שיש, אני בתוכנה יוצא בצד playlist, וקורא לה בשם שאני רוצה, אך איני מצליח להוסיף ל"תיקייה" הזאתי שירים. עזרה בבקשה... תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  3. ברשותי 3 מכשירי אייפוד G8 . אני מעוניין ליצור לכל מכשיר משתמש בנפרד . האם ניתן ליצור בitunes - לכל מכשיר שם משתמש שונה ?? ויהיה לו ניהול בנפרד ? ו / או צריך לבצע את זה במחשבים נפרדים וitunes שונים ?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by zahiz007,

שלום, כאשר אני שומע בITunes אחרי מספר שירים \ דקות פתאום הוא מתחיל להריץ את השירים מהר (מסיים שיר ב15 שניות~). יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי בעיה עם האטיונס בגירסה הזו היות ואני לא יכול לשמנך עקב היותי עם אייפון 4 גירסא 5.0.1 והוא לא נותן לתפעל אותו בגרסא נמוכה יותר. הבעיות הם צריכת מעבד גבוה ב itunes 50% צריכת מעבד גבוה ב apple mobile device האיטיונס כל הזמן נתקע/ לא מגיב החנות - blank ואי אפשר לסנכרן אפליקציות מישהו יודע לפתור את הבעיה הזאתי ?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by Decktor,

MusicMatch התחילו עם שירות הורדות בתשלום בסגנון של אפל (1$ לשיר 10$ לאלבום) חיפשתי באתר של אפל אם זה קשור אליהם ולא מצאתי אבל זה ידוע ש MusicMatch עובדים עם אפל בתחום ה PC אני אישית חושב שזה דבר מעולה מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ITUNES - שהיה בריא לוקח המון מקום מבגלל השירים הלא דחוסים. ברצוני לעביר את כל הסיפריה למחיצה אחרת ....הכיצד ..? למשהו יש קישור מומלץ ..כי אני לא היצלחתי לעשות את זה ...

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. יש לי בעיה מאוד מוזרה ומעצבנת במחשב ואני צריכה עזרה. לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום תוכנה או רשתות (תכף תבינו למה), בכל מקרה אני מפרסמת את זה בפורום תוכנה כי הבעיה הזו נוגעת לשתי תוכנות. זה התחיל כשהתקנתי את הגרסה האחרונה של iTunes. יש לי Windows 8 64 bit. התוכנה עולה אבל עם מסך לבן, לא רואים את הממשק. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וזה לא עזר. עכשיו אותו דבר קורה לי עם התוכנה של הסטרימר של יס. ברגע שמסירים את התוכנה של הסטרימר ומתקינים שוב, זה מסתדר. אחרי זה אם יוצאים מהתוכנה ומנסים להעלות אותה שוב, זה שוב עולה עם מסך לבן ולא רואים כלום. יש לי הרגשה שזה יכול להיות קשור לרשת איכשהו כי מצאתי אזכורים בגוגל על כך שה-iTunes עולה עם מסך לבן כאשר לא ניתן להתחבר לחנות. ניסיתי לעדכן …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yot,

http://akamaidownload.apple.com/530x3824/akform.html יש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yanivu,

היי, האם יש פה מישהו שמבין מדוע ה ITUNES לא מושך שמות שירים מהדיסק המקורי עצמו? ב WMP השמות כן מופיעים. ניסיתי ב ITUNES ללחוץ GET TRACK NAMES וזה לא עובד (הוא מציע לי להכניס את זה ידני ולפרסם את זה אם אני רוצה - אבל זה דיסק מקורי חבל על הזמן והטרחה) צירפתי פה דוגמא ל CD זה קורה בהמון דיסקים. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by yuval48,

אהלן יש לי בעיה מוזרה באייטיונס, יש לי סאונד והכל בסדר, אבל מהאייטיונס הוא כאילו מנגן את השיר אבל אין סאונד, והווליוןם על הכי גבוה. יש לי עוד חיבור לאוזניות בקדימה של המארז, ואם אני מחבר לשם את הרמקולים\אוזניות אז האייטיונס כן משמיע, אבל רק משם.. למישהו יש מושג מה לא בסדר באייטיונס?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  12. Started by בזיק,

אני שומע מוזיקה דרך itunes. לאחרונה אני לא מצליח לפתוח אותו. לא עשיתי שום שינוי במחשב אין לי מושג למה זה קורה. סריקת המחשב ע"י adaware ן spybot לא מעלה דבר מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

שמעתי ממישהי היום שיש לה לפטופ של Lenovo, שיש עליו מערכת הפעלה ווינדוס כלשהו שiTunes לא עובד עליו. לטענתה זה גם מה שאמרו לה בתמיכה כלשהי של אפל (אנערף איפה). מכיוון שזאת מישהי, אין לי כוח להתחיל לתחקר אותה איזו מערכת הפעלה יש לה או להאמין לה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל משהו (לא חיפשתי מעמיק מדי..).. מישהו יודע על מה מדובר? על אילו מערכות הפעלה iTunes לא עובד? (ואני דיי בטוח שיש לה משהו שהוא לפחות XP..)

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. שלום. ברשותי אייפוד טאץ' דור ראשון. כל הסינכרונים אליו מבוצעים דרך אייטונס ואין בעיה בדרך כלל, אבל משום מה התוכנה מסרבת להעביר וידאו בפורמט MPEG4 (שנתמך) כנ"ל פורמט שמוגדר כ "Ipod video" בתוכנת ההמרה. בכל מקרה אני כבר חושב להעיף את אייטונס מהמחשב, אבל לא מצאתי תוכנות שעושות את העבודה במקומה. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by בזיק,

גם בגרסה הקודמת (6 ומשהו) וגם בגרסה החדשה (7 ומשהו) מיד עם הפעלת הitunes, קופץ השימוש במעבד ל100 וכל עבודת המחשב מואטת. זה לא קורה תמיד, אבל בדרך כלל. למה זה קורה, ומה לעשות?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה ממש מציקה בiTunes, בכל פעם שאני מנסה לסגור אותו על ידי לחיצה על X, הוא נתקע ואין מה לעשות, חייבים לסגור אותו דרך הProcesses manager, אותו הדבר קורה בכל פעם שאני מנתק את הiPod מהמחשב, הiTunes נתקע ואני חייב לעשות End Process. כבר ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש, לא עזר. ממש מעצבן ובכלל כל התוכנה הזאת מעצבנת עם הכבדות הבלתי נסבלת שלה. מה עושים? iPod touch 2G Windows XP Pro SP3 iTunes 8.1

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by The Dom,

ניגנתי את השיר GANGSTERS PARADISE שעד עכשיו עבד מצויין ומשום מה ITUNES קופץ קטעים... איך אני מתקן את זה? זה קרה כבר לכם? עכשיו הוא קופץ גם בשירים אחרים... זו לו בעיה בשירים כי ניסיתי גם להפעיל עם WMP והם עבדו טוב... (נ.ב גרסה 7 ומעלה מלאה בבאגים....)

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by bykeking,

אני רוצה להעביר לאח שלי את השירים שיש לי באייטונס... עכשיו חלק מהשירים זה מריפים וחלק אתם יודעים מאיפה... עכשיו הם מאוכסנים בכל מיני מקומות במחשב ורציתי לדעת אם אני יכול לצרוב את כל הלייבררי לdvd לא כדיסק מוסיקה אלא כdata... help

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by bykeking,

לפעמים קורה שאייטונס לא מזהה שיר מסויים אז הוא לא מראה את האומן, את האלבום ואת הג'אנר. רציתי לדעת אם יש דרך להכניס את הנתונים באופן ידני. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by raphaels,

שלום אני מישתמש ב iweb ו יש לי איחסון ו הכל אבל כשה עלתי אך הנתונים לשרת לא היו לי בעיות אבל אני רוצה לעלות עוד ו זה לא נותן לי למה? ו דרך הגב אך הפורום שלי http://computer.darkphpbb.com/

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by KFIRSH26,

חברים יש לי מחשב INTEL CELERON 2.66 עם זכרון 512MB יש בעיה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לוקח משהו כמו דקה מרגע העלאת הWIN עד הרגע שבו אני יכול להכנס לתיקיות בנחשב שלי או סתם ליצור התקשרות ראשונית לאינטרנט האם למישהו יש מושג מה הסיבה לכך כי אין עומס של תוכנות על המחשב שלי בציפייה לתשובה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  22. Started by nitro_6,

מותקנת לי על המחשב JAVA וכמה עידכונים שלה. רציתי לדעת עם אני יכול למחוק את כל העדכונים הישנים ולהשאיר רק את החדש? יום אחד חזרתי הביתה וראיתי שמותקנת לי על המחשב התוכנה sentinel protection אין לי מושג איך היא הגיעה (כנראה מישהו מהמשפחה התקין) רציתי לדעת מה זאת התוכנה הזאת והאם מומלץ להסיר אותה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by moshiko69,

לא מצליח לפתוח אתרים עם JAVA בWindows Internet Explorer7 מקבל את ההודעה המצורפת ראה קובץ. וראה קישור http://stockcharts.com/charts/carpet.html למה זה קורה? ואיך מסדרים זאת? ניסיתי להוריד JAVA מהאתר שלהם וגם לא מצליח להתקין אותו מקבל את אותו הודעת שגיאה!!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  24. Started by i-kramba,

אני נכנס לדף הבדיקה של הג'אווה והג'אווה לא פועלת ? http://java.com/en/download/testjava.jsp הדפדפן רושם לי ש"אתר זה דורש הרחבה שאינה זמינה" ובדקתי בהרחבות כל ההרחבות זמינות מה עושים ? תודה

25. Started by captaincaveman,

לא עובד. למשל המפרטים פה באתר. מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים