תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוסיף מישהו רק לשליחת SMS שיהיה לי קבוע באי סי קיו איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
יש לי פלייליסט ישן ופלייליסט חדש שאני רוצה להשוות ביניהם כדי לראות איזה שירים כבר יש לי ואיזה לא. אני צריך תוכנה שתשווה ביניהם ותראה לי מה התווסף/נמחק, יש חיה כזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה לגבי ההארד דיסק. אתם מכירים את האייקון הקטן שמופיע בצד במקרה של plug & play? ממתי שהתקנתי דרייברים ל-nforce 4 הוא מציג לי את הארד דיסק בתור התקן plug & play כמובן שאני לא יכול להסיר אותו כי הוא מראה לי שגיאה. אבל זה מעצבן לראות את הדבר הזה בפינה למטה. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאתי ומה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה די פשוטה להדפסת ספרים.. כאילו שתעשה עמודים מרובים עם עיצוב זהה (שתהיה בעלת אפשרות לעיצוב בסיסי לדפים עם אפשר) ואפשרות להוספת טקסטים ותמונות. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום חברים! עלי לבקש ממכם עזרונת יש לי מחשב נייד חדש, ZX5000 אמור להיות בו כרטיס אלחוטי פנימי, איך אני יודע אם יש או אין וכיצד אני מנסה להפעיל אותו? יש תוכנה מיוחדת נפרדת ממה שבא עם חלונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לסריקת מסמכים בעברית עם טבלאות וכמובן שניתן יהיה לערוך אותה צריך את זה באופן דיי דחוף אז אשמח לתשובות בהקדם בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מה עושים אני חייב גישה לקובץ ואני לא זוכר את הסיסמא ניסיתי שעות לשחזר ואני לא מצליח מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
נראה לי זה קשור לפורום הזה.. נראה לי יש לי בעייה עם הזכרון (או שהשמשחק דפוק!! - Serious Sam 2( אני צריך שם של תוכנה שעושה דיאגנוזה לזכרון -RAM ובודקת אם הוא תקין ועובד כמו שצריך אני שכחתי איך קוראים לתוכנה .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לקבל קבצים שאנשים מנסים שלשלוח לי דרך ה ICQ הוא מראה את הזמן רץ אבל לא נותן לי שום נתון אחר (קצב התקדמות, שם הקובץ, לאן זה נשמר וכו') השמח לכבל עזרה משום שהקובץ די דחוף בתודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
התקנתי גירסה של בבילון 5.0.6 עם כל מיני סיראלים שהיו ואחרי יום הוא שוב הפך לטריאל.... הסרתי ושוב התקנתי ושוב אותו דבר... הבעיה היא לא זאת אלא שעכשיו אין לי שום מילון כאשר אני פותח את הבבילון אני לא רואה שום מילון (בצד...) שהותקן למרות שהתקנתי מהדיסק או מאתר, בקיצור שום מילון. ניסיתי להתקין גירסה 5.0 עם קראק וגם כאן אותה תופעה שהוא עולה לתרגם אבל בלי מילון. - יש לכם מושג אולי מה לעשות ? תודה מראש תומר
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
מישהו הצליח להתקין או יודע כיצד אני גורם להתקנה של הויסטה (Build 5231) לזהות את בקר הSATA של VIA?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום... אני מנסה כבר הרבה זמן לצרוב משחקים לפליסטישן ולא מצליח אני שם דיסק בצורב הולך לאכוהול 120 בוחר בimage בוחר תקובץ מתחיל לצרוב זה מתחיל בסדר אבל ב70 אחוז ומשהו כל משחק זה נתקע ניסתי כבר 2 משחקים 3 נתקעו על אותה הודעה הנה היא: מישהו יכול לעזור אולי לנסות אם תוכנה אחרת מה אתם אומרים??
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות תמונה בפרופיל ושכחתי מאיפה מורידים את הקישור לתמונה זאת תוכנה עם ציור של FROG צפרדע מישהו יודע ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
היא כמו EMULE ? עובדת עם אותם קבצים? למה תמיד הייתה לי בעיה להתקין אותה הוא דרש כל הזמן !JAVA אחרי הסברים יהיה נחמד לקבל לינק לתוכנה ול JAVA והסבר איך להפעיל נכון! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
היי.. המחשב לא מזהה את הכרטיס קול (מסוג s.b Audigy) חסרים לי הדרייברים הבאים multimedia audio controller pci input device עכשיו הדיסק המקורי של לוח האם וגם זה של הכרטיס קול הלכו לאיבוד חיפשי את הדרייברים הנ"ל בכל האתרים רשמיים ללא הצלחה לוח אם via pt880 neo series-socket 478 אשמח לקבל כל עזרה בתודה רותם
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
(בטח יש אותו למי שיש גוגל ארט') תודה מראשש
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון אני משתמש בתוכנה BITCOMET כדי להוריד קבצים הבעיה היא שהם עם סיומות שאני לא מכיר ואין לי מושג איך לפתוח אותם. משחק אחד ירד בשני קבצים mdf ו- mds משחק אחד ירד כקובץ gcm מישהו יודע איך אני יכול לפתוח אתם?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
-
אם אני יוצר אנימציה פשוטה ב-3dmax איך אני יכול לייצא אותה לפלאש באיכות גבוהה וברקע שקוף?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
כמו שראיתם בכותרת , אני מחפש תוכנה כמו Kazaa Lite שהייתה נקייה מspyware ופשוטה . הייתי משתמש בה ,אבל הגרסא שיש לי לא הצליחה להתחבר ( גם אחרי אישור בפירוול וגם לאחר ניטרולו ) ולא הצלחתי למצוא גרסא נוספת ברשת . על התוכנה להיות פשוטה - לא מסורבלת . תודה לעוזרים . ( אנא לא להמליץ על ביטורנט ואימיול ) .
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם הוא כבר הגיע לחנויות בעולם או בארץ....? ואם כן כמה הוא שוקל? והאם אתם ממליצים לי על הקספרסקי ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-