עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה. ניסיתי גם UNINSTALL ומיד אחרי זה SCAN FOR HARDWARE CHANGE כשריסטרט אחרי זה אותה בעיה, וניסיתי UNINSTALL ריסטרט, לתת לו למצוא לבד דרייבר ואז שוב ריסטרט, ושוב לא פעל האינטרנט

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לאמא שלי את התוכנה אוטוקאד 2007. ואנחנו לא יודעים איך מוציאים שם את הסרגלי כלים של התלת מימד ואת הסרגלי כלים של הקירות והדלתות וכד'.. אשמח לעזרה איך להוציא את הסרגלי כלים האלה(וזה לא מקש ימני על שאר הסרגלי כלים ולבחור, כי אין אותם שם) אריאל

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. Started by rjjb7,

הרצתי everest והפירוט שקיבלתי לגבי הכרטיס מסך שלי הוא : SiS 315 Integrated נכנסתי לאתר של SiS והורדתי את הדרייבר ובמהלך ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: The setup program cannot find suitable driver. The setup program will terminate. האם יש למישהו רעיון מה הבעייה? או שיש למישהו את הדרייבר המבוקש בגרסה שונה או משהו בסגנון? שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי את הדונגל בלוטוט' של Dynamode (דינמוד) מדגם BT-USB-150C ומערכת ויסטה 64bit! רשום בקופסה שהוא תומך בויסטה אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא חופר לי על הדרייברים, מישהו יכול לעזור לי למצוא את הדרייברים שלו בשביל ויסטה, אני רוצה להימנע מלהתקין את BlueSoleil כי אני רוצה להשתמש בבלוטוט' המובנה שיש בויסטה. חיפשתי באתר שלהם: www.dynamode.com ולא מצאתי שום דבר.. לפחות לא את הדגם שלי ובטח שלא את הדרייברים שם... תודה רבה לכל מי שעוזר/מנסה לעזור! בברכה, ניר ישראל חן.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. יש לי ביוס גרסה 23 (_ לוח האם הוא abit duramax_) איך אני מעדכן את הביוס שלי ואם יש דרך בלי לצרוב על דיסקים את זה זה יהיה ממש נחמד

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by mordydd91,

אני רוצה להגדיל את המחיצה של הוינדוס האם זה אפשרי? יש לי 2 כוננים c d ואני רוצה להגדיל את c .יש לי הרבה מקום בd וחסר לי ב c. לאמצאתי תוכנה שתעשה את העבודה על ויסטה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. יש תוכנה שיכולה להדביק לצמיתות כתוביות לקובץ MKV ללא פגיעה באיכות?

• 11 תגובות
    • 8.5k צפיות
  8. Started by shai11,

המחשב האגדי שלי בתיקון אז מצאתי פנטיום 3 בגג.. זה עכשיו קשה להיות עם 256 אחרי שהיה לך 2 גיגה הקיצר המחשב לא זז! עכשיו שמתי אייסיקיו 6 כי אני רגיל כבר (יש עליו XP) אבל יש לי בעייה עם פלאש וזה עושה תאייסיקיו איטי ואת המחשב עוד יותר מבדיקה פשוטה יצא שזה הפרסומות האלה שיש בתיבת הודעה מישהו יודע איך להוריד אותם?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  9. כותרת.. הכתב הישתנה לגדול יותר ולא ברור ואני לא יודע איך מחזירים לכתב הרגיל זה שינה לי בכול אתר/פורום לכתב קצת גדול יותר ולא מובן.. צריך עזרה דחוף!

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

יש לי בעיה במקלדת סט משולב של לוג'יטק LX500. חלק מהאותיות והסימנים התחלפו. לדוג': סימן שאלה וקו תחתון התחלפו, עכשיו שאני לוחץ סימן שאלה זה קו תחתון ואיפה שאני לוחץ קו תחתון זה סימן שאלה. גם האותיות Y וZ התחלפו. ויש עוד כמה. יש לציין שזה רק שאני כותב באנגלית, בעברית הכל בסדר. אני עובד על WIN7 דרייבר: 4.82.11 זה התחיל לאחרונה. תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום חברים אני בודק כמה זמן מה ללמוד וחושב על הסבת מקצוע. חשבתי על כיוון הסייבר ואבטחת מידע יש לי בגרות חלקית,ולהנדסאי תוכנה אני צריך מכינה שתיקח בערך 4 חודשים (בוקר) ואז אוכל להתחיל הנדסאי תוכנה ובעתיד שאסיים להתחיל לעבוד או לעשות קורס של שנה וחודשיים במכללה של בסייבר ואבטחת מידע ובעצם להיות מאובטח שידאגו לי לעבודה (כמובן אם השקיע ויעמוד במבחנים) והכניסה לתחום תהייה מהירה יותר בעקרון הרצון העיקרי הוא לעשות הסבת מקצוע כמה שיותר מהר ולהכנס לתחום נ.ב חשבתי בדרך להתחיל לעבוד בHELP DESK ולהתחיל להכיר את החומר והשוק של התחום אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה. אשמח לעזרה חברים תודה .

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן, יש לי במחשב נורטון אינטרנט סקיוריטי. כשאני נכנס למנוע החיפוש של YAHOO או של גוגל ומחפש שאילתה מסוימת, כל התוצאות והלינקים מוצגים לי ולצד כל לינק יש סימון של הנורטון: אם האתר בטוח, לא בטוח או לא ידוע אם בטוח. הבעיה היא שכשאני בא עם הסמן על הלינק עצמו, הסמן עצמו לא הופך למצביע ואני לא יכול להכנס ללינק. ניסיתי בהגדרות לחפש משהו בנושא אבל לא הצלחתי. ניסיתי גם לכבות אותו וזה לא ממש עזר. מה עושים? תודה מראש! תמונה מצורפת של החיפוש בגוגל והסימון של נורטון לצד כל לינק. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש לגמרי רק בלי הארדיסק וכונן שאתה שניהם יש לי. בהארדיסק אחד מותקן ווינדוס 7 [שמעדכן דרייברים לבד] השאלה שלי אם יש משהו מיוחד שצריך לעשות לפני שמעבירים תהארדיסק למחשב השני? נגיד להסיר את כל הדרייברים? או שבכלל מומלץ לפרמט? [לא בעיה ממש אבל עדיין מבאס ):] אם יש עוד משהו שכדאי לעשות תגידו. ואם אפשר מהר כי כנראה היום קונים. ממש תודה!!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. שלום! ברצוני להפנות מיילים משולח מסויים שיועבר לי ישירות מוואלה לדואר בג'ימל. יש אופציה כזאת?

15. צריך המלצה לחבילת codec, שתומכת תמיכה מלאה בכול הפורמטים.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  16. בכותרת. תודה מכל הלב לעוזרים!! ושבת שלום לכולם

17. Started by yoni_yoni,

שלום, יש לי כרטיס קול של 7.1 שהיה מותקן עד עכשיו במחשב הישן והיום העברתי את הכרטיס למחשב החדש. חיברתי אותו למקום והתקנתי את הדרייברים מהדיסק אבל משו מה הוא עדיין לא פועל. מצורפת תמונת מסך שעליה אני אסביר: העיגול האדום זה איפה שאמורים לבחור את התקן הקול. בחרתי הוא רושם שהוא פועל והוא מוגדר כזמין אך משןם מה לא עובד. העיגול הכחול למטה משמאל זה הסמל של העוצמה וזה מה שהוא מראה לי למרות שזה לא על מושתק וכאשר לוחצים על לחצן ימני ובוחרים ב "פתח מערבל עוצמה" מה שמתקבל זה העיגול הסגול. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעזור לי! תודה רבה ושבוע טוב, יוני.

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  18. פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש מקודדים k-lite codec pack full והתקנתי את הנגן VLC אני מנסה לפתוח סרט MKV והוא לא מפעיל וכשאני מנסה לפתוח עם המדיה פלייר הוא רושם שה CODEC המתאים לא נמצא . מה אפשר לעשות עם זה ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. שלום, עד היום WMP 11 פעל לי כרגיל בלי בעיות והצלחתי לראות ולשמוע כל דבר שהורדתי בלי בעיות . אתמול הורדתי משהו והצלחתי רק לשמוע בלי לראות אותו. אני חושב שחסר לי Codec מסוים. יש לי Divx גרסה אחרונה, Xvid גרסה אחרונה. אם זה באמת בעיה שחסר לי Codecs אפשר לקבל המלצה על חבילת Codecs טובה. אני אציין שמה שהורדתי לא פגום או משהו כי שלחתי לכמה חברים שלי ולהם זה פעל כרגיל.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by osyr,

התקנתי דרייבר של כרטיס מסך nvidia 9800 gt ושעשיתי ריסטרט אחרי ההתקנה המסך נהיה גדול ושבאתי לשנות את ה COLOR QUALITI ל 32BIT המקסימום שאני יכול זה 16BIT. יש לך מושג אולי מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by ***אלירז***,

הזיכרון במחשב שלי הולך ומצטמצם, לכן החלטתי למחוק דברים שאני לא מתשמש בהם כבר. ובכל זאת אין הרבה מקום פנוי. לכן החלטתי לצרוב על דיסקים כל מיני סרטים שתופסים לי מקום במחשב, אבל אני רוצה לשמור אותם. יש לי הרבה סרטים עם דיבוב בעברית+באנגלית וכתוביות בעברית+באנגלית, ולפעמים הסרטים בHD שוקלים יותר מדיסק, ואני מעוניין נטו בדיבוב בעברית, ואם אני ימחק את הקול באנגלית זה ישקול פחות וזה יהיה טוב בשבילי. אז יש תוכנה שיכולה למחוק מMKV קול וכתוביות?

22. שלום מזה זמן רב קורה לי לפעמים שאני לא מצליח לשנות לשפת כתיבה עברית בזמן שאני גולש בכרום זה תקוע על אנגלית ורק סגירה והפעלה מחדש של הדפדפן פותרת את הבעיה לזמן מה עד שזה קורה שוב. בשאר היישומים באותו זמן התקלה אין לי בעיה כזאת ואני יכול לכתוב בעברית. האם מישהו נתקל בבעיה ויכול לסייע לי בפתרונה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by emil001,

היי, קניתי מדפסת HP, התקנתי תוכנה ודרייברים והכל כ'שורה .. בבדיקת טסט במדפסת\ הוא מדפיס ללא שום בעיה. אך כאשר אני מנסה להדפיס מהמחשב לא עובד לי. זה אומר ב-100% שמדובר בתקלה במחשב ? איך אני יכול לבדוק במדיוק שלא מדובר בבעיה במערכת הפעלה? יש איזה אפשרות שלמדתי בבצפר שנכנסים לאיזה רשימה ושם אני יכול להפעיל ולכבות את המדפסת, פשוט שחכתי איך נכנסים לשם .. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. התוכנה צריכה לצלם תמיד אל המחשב רק כשהמצלמה מבחינה בתזוזה מסוימת הכי טוב שהיא גם תהיה נוחה מבחינת אירגון ימי צילום וכו (ז"א שיהיה לה יומן מתי היא צילמה) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  25. שלום לכולם, יש את התוכנה הזאת: GameCollector שמקלטגת משחקים של כל האמצעים (PSP, PlayStation 1+2, Wii וכו') עם תמונות, מה שטוב בה זה שמכניסים שם להיא מוצאת את המשחק לבד ומורידה תמונות, תקציר על המשחק והכל..הבעיה הקטנה שקשה לפרוץ אותה (לפחות אני לא מצאתי משהו שעובד.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח! בברכה, ניר ישראל חן.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים