תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי 4 קבצי ראר ושאני בא לפתוח את הקבצים אני מזין את הסיסמה וברגע שהוא מגיע ל99% הוא נותן לי הודעה שהסיסמה לא נכונה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, נתקע לי במחשב וירוס בשם Win32:Rootkit-gen [rtk] אשר אינו מעוניין לעזבני.. מה עשיתי? - סריקה עם אנטי וירוס מעודכן (AVAST ניסיתי, KASPERSKY ניסיתי) כמו כן בתוכנה נגד רוגלות (MALEWAREBITS, PC SPYWARE DOCTOR,AD AWARE, SPYBOT). במצב בטוח כמובן.. - מחקתי את נקודות השיחזור הקודמות כי הבנתי שזה מקורו בד"כ.. לא עוזררר! הוא ממשיך להופיע בכל קובץ וקובץ שנפתח במחשב! האנטי וירוס חוסם אותו אבל בכך חוסם פעולתם של אפליקציות במחשב! לדוגמא אני פותח את האינטרנט אז האנטי וירוס מתריע שהקספלורר נגוע ועל כך האתר נחסם! מה עושים מה עושים תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בשביל לראות קובץ GIF שהועלה אני צריך כל הזמן בצורה מסורבל קודם לבצע שמירה במערכת שלי ואז לפתוח אותו לעומת זאת עם שאר קבצים כמו JPEG אין לי את הבעיה ואני יכול לפתוח ולעיין בהם ישירות מלינק ההעלאה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה עם קבצי ה GIF ? ***הבעיה התחילה מאז שעברתי למערכת הפעלה חדשה W7
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עורך סרט בתוכנה studio 9 וחלק מהמקורות שלי צולמו ב-NTSC וחלק צולמו ב-PAL. ואני ממש מתחרפן מלנסות לחבר ביניהן מבלי להתפשר על האיכות. כשאני מעביר את קטע ה-PAL ל29.97 FPS (ז"א- NTSC) התמונה מתפצלת לקווים שחוצים אותה לרוחב במיוחד בקטעים שבהם יש תזוזה רצינית. בבקשה, כל מידע יתקבל בברכה. אני יומיים כבר מחפש באינטרנט... תודה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כשבועיים, שיחזרתי את המע', עדכנתי דרייברים, הורדתי קודקים חדשים. ועדיין בטלוויזיה רואים שחור לבן. (גם שאני הופך אותה לצג ראשי..) אני ממש חסר אונים - מה אפשר לעשות?? תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע לידי סורק של חברת Mustek מדגם BearPaw 1200TA. יש לי מערכת הפעלה ויסטה X64 ואני לא מצליח למצוא דרייבים לסורק הזה... בדקתי באתר של החברה ופשוט אין שם דריברים ל-VISTA הוינדוס לא מוצא אותם לבד, ניסיתי להוריד דרייברים של XP אבל אני בכלל לא מצליח להפעיל את ההתקנה גם כשאני עושה COMPATIBILITY... אודה לעזרתכם במציאת פיתרון. תודה רבה,
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עולה מסך שחור עם סאונד של הפתיחה של ויסטה ניסיתי עוד דרייברים של נוידיה ולא עזר, איפסתי ביוס ידנית ולא עזר. לא יודע מה לעשות.אנא עיזרו לי המחשב מושבת...
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני אשמח לעזרתכם. בעייתי היא כדלקמן: נכנס אליי סוס טרויאני (ת'אמת- באשמתי, לחצתי "אוקיי" על איזה הורדה בלי לשים לב). הוירוס הזה כל הזמן פותח לי אתר שנקרא spylocked.com ומנסה לאנוס אותי להוריד כביכול תוכנה שתפטור לי את הבעיה. בנוסף הוא התקין לי איזשהו toolbar שקורא לעצמו security toolbar 7.1, ובשורת המשימות יש לי אייקון אזהרה מהבהב שכשלוחצים עליו הוא ישר פותח לי את האתר אינטרנט spylocked. ניסיתי להוריד את הרכיבים המותקנים דרך "add or remove programs" של ווינדוס- אבל כל פעם שלחצתי remove, קפץ חלון שמחייב לעשות reboot לפני המחיקה, וחוזר חלילה. ה-AVG antivirus לא הוריד לי את הוירוס. בבקשה תעזרו לי- אני עובד עצות!!!
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
נכנסתי ל http://www.zigzag2000.co.il אחכ לחצי על משהו מהתפריט מימין.. ואז פתאום אני רואה- Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ככה זה הראה לי גם לגבי שאר הדברים בתפריט ואף דברים באמצע העמוד! מה זה?? למה אסור לי להכנס??
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני לוקח ת'מחשב שלי לבצפר ואני רוצב בדרך לשמוע mp3... אפשר לסדר איכשהו שהווינאמפ יפעל במצב stand by לחיסכון בבטריה??
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אלוהים!!! אני פוחד ממש אתם לא מבינים אני משוטט לי להנאתי באינטרנט.. פתאום העכבר מתחיל לזוז מעצמו בהתחלה חשבתי שזה סתם הוא נתפס בחוט וזז עד שהעבר התחיל לסמן את המסך... נבהלתי והתחלתי לשקשק... ישר כיביתי את המחשב אחרי זה הדלקתי אותו ושוב נחרדתי שראיתי אותו מסמן לי דברים ומשחק לי עם העכבר! הבנתי שהוא לא יכול לכתוב לי מילים אלה רק לזוז עם העכבר ואמאלה הרגע הוא שוב ממשיך ועכשיו הוא פשוט נאבק בי ומשחק עם העכבר ואני מת מפחד!! מה לעשות ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? אני נשבע לכם אנ י לא מחרטט אני אומר אמת!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזרה!!! שאני משחק במשחק Titan Quest מופע לי המסך זה..... http://img244.imageshack.us/img244/2935/dsc01019pn3.jpg מה בעיה ואך פותרים את בעיה!! תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אתם בטח יודעים מה זה פלאש גוט,תוספת לפיירפוקס כל הזמן שאני מתקינה זה קורס ואין לי מושג מה לעשות...
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
נכנסתי למחשב ... הפעלתי את האיסיקיו... וקיבלתי הודעה עם קישור לאתר http://security1.ch.vu ושמה אומרים לי שהמחשב שלי בחקירה .. וחשבתי שזה שטויות ופתאום אני רואה בחלון קטן באתר את כל תוכן הדיסק קשיח שלי ... ואז זה מוביל אותי לאתר שאומר לי כדי להפסיק להיות בחקירה תקנה את המוצר הבאה ...... מההההההההההההה קורההההההההההההה פההההההההההה???????? וביקשתי מחבר להיכנס לאתר ואצלו זה לא עולה ? יש קשר????? תודה.
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מאוד אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור בעיה מציקה. אני מעתיק (סימון-העתק-הדבק) טקסט בעברית מאתר אינטרנט מסויים ל-WORD (אופיס 2003) ואז ב-WORD הטקסט יוצא הפוך (לדוגמא במקום "כדורגל" יוצא "לגרודכ"). יש למישהוא מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? איך אפשר לעשות כך שהטקסט לא יהיה הפוך? או להפוך אותו לצורתו המקורית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בואו נגיד שאני מבין קצת במחשבים אז דברו בשפה גבוהה... התקנתי ויסטה 32 ביט התקנתי גם את מדיה פלייר 11 שלו אני לא משתמש בו אני משתמש בתוכנה BSPLAYER החינמית הניתנת להורדה באתר שלהם.. כשאני בא לעשות פתיחה באמצעות על הקובץ ולבחור את התוכנה BSPLAYER הוא לא נותן לי הוא הותן רק את מדיה פלייר ואת מדיה פלייר קלאסיק.. בגדול לא נראה לי שיש וירוסים במחשב אני משתמש בנוד 32 והרצתי בדיקה.. אולי איזה משהו ברג'סטרי אבל אני לא בטוח מה הסיבה בגינה הוא נותן לי לפתוח באמצעות קובץ AVI פשוט בכל תוכנה שבקש קרי מדיה פלייר או ווינאמפ אפילו אבל כשאני מכוון אותו לBSPLAYER או לא נותן לי?????????. אגב ניסיתי בכל הווראיציות האפשריות כולל קריאת AVI על ידי BSPLAYER מתו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כיבתי את המחשב, והדלקתי אותו במוצאי שבת, לפני שהמחשב עולה לשולחן עבודה יש מסך כחול עם רשימה ארוכה [איאפשר להספיק לקרוא] ואז המחשב עושה ריסט . וכך זה חוזר על עצמו. אז כיבתי את המחשב לגמרי והדלקתי ואז הצלחתי להכנס לשלוחן עבודה. במנהל משימות אין לי פתאום את שם המשתמש שלי [תמונות] הדפדפן לפעמיים קופא, בין Explore בין Maxthon . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום... מממ...יש לי בעיה.. לא מזמן אני החלפתי את כל קבציי ביין לקובץ אחר אוו של מדיה פלייר ווינדווס... אז כשאני מוריד אימיול זה בקובץ של מדיה פלייר אז אני לא יכול ליפתוח את הקובץ אם דיימון טולס..זה לא מוצא אותו... אז איך אני אני מחזיר את כול הקבצים בחזרה לקובץ ביין? והדיימון טולס מוצא רק את הקובץ ביין נכון??? אוו עוד קבצים???.. איך הופכים את הקובץ הזה ישר להתקנה??..אני יודע איך משתמשים אם דיימון טולס.. וחלק משהמשחקים שאני מוריד הם בקבצים האלה... בבקשה עזרה..... כל משאני כמעט מוריד הם קבצים האלה..ואני לא יכול לפתוח אותם..
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי לאחרונה נתקלתי בתופע מוזרה במחשב שלי תהליכים מסויימים נסגרים פיתאום הפיירפוקס קורס לעיתים קרובות והמחשב עושה ריסטרטים כול כמה שעות דקות באקראי וכשעולה החלונות שוב הוא רושם לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה לעיתים הוא עולה עם תצוגה של 4 סיביות תמונה ממש מזעזעת ואני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור למצב הרגיל בהתחלה חשבתי שהצ'קדיסק הוא הפיתרון אחרי כמה וכמה בדיקות נמצאו מלא בעיות חלק תוקנו חלק לא ניסיתי לשחזר את המערכת אך בכל פעם הוא רושם לי שהשיחזור לא הושם פרמטתי פעמיים את המחשב.. בפעם הראשונה הוא המשיך לעשות ריסטרטים כול שעה בערך אחרי פירמוט שני מישמומה זה נעלם לבניים לפחות אני עכשיו שעתיים עם המחשב בדיוק סיימתי להתקין את כול התוכניות אבל תהליכים נסגרים לפעמים ועדיין ה…
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הורדתי word. אני רוצה להיכנס לתוכנה ואני רואה שהאייקון שלה הפך להיות ברירת המחדל של windows ולא עם הציור הזה של ה-w הכחולה (כמו של תוכנת word). איך אני מחזיר את האייקון הכחול של word?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-