תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מאז שהתקנתי IE8 הוא פשוט לא מציג לי קבצי SWF לדוגמא כמו כאן http://www.downloadsquad.com/2009/03/26/microsoft-shows-off-windows-7-touch-features/ שהקובץ בעצם שזה לא מציג לי זה זה: http://images.video.msn.com/flash/soapbox1_1.swf עכשיו זה לא שזה לא מציג זה כאילו מראה לי את הקובץ (מסגרת שלו) ומראה לי תמונה קטנה כאילו זה אובייקט נראה לי שמשהו בהגדרות חוסם לי את האפשרות לראות את זה או משהו ולא חסר לי פלאש או משהו כי בפיירפוקס זה עבד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראו כותרת. עם קבצים מסויימים, שאין לי בעיה לנגן ישירות בVLC יש בעיה לעשות Preview ב SW. אם אני שם את הVLC כנגן חיצוני תחת External Preview זה לא מנגן בכלל או מנגן תמונה בלי קול\קול בלי תמונה. מישהו יודע איך אני מכריח את SW לעבוד עם VLC? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה ואמינה כנ"ל. פעם הייתה אפשרות מובנית להפוך כל תמונה לרקע וכל סרטון לשומר מסך.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
מבלי שיהיה התנגשות שתתקע את המחשב. :-\
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת להורדת סירטוניים מאתר : http://youtube.com
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
-
מישהו שמע בדק את האנטי וירוס הזה? איך הוא? שווה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה (עדיף דוס-BOOT עם הCD) שתעשה לי לכונן פרמוט מלא. או שיש למישהו רעיונות אחרים כי הכונן לא מפסיק לעשות שגיאות ולעיתים דחופות לא עובד. למרות שהוא חדש יחסית.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחוברים בקבוצת עבודה. אני רוצה להפעיל מתוך המחשב הראשון, תוכנת דוס המותקנת במחשב השני התוכנה והקבצים שלה מוגדרים כשיתוף במחשב השני . איזה פקודות דוס אני צריך לתת בקובץ אצווה/הפעלה במחשב הראשון, מערכת הפעלה WIN2000
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות להוריד את ההודעה האוטומטית במסנג'ר: " לעולם אל תמסור את סיסמתך או את מספר כרטיס האשראי שלך בשיחה של הודעות מיידיות." והאם ישנה תוכנה שדרכה אפשר לשלוח הודעות SMS בחינם ולכל הרשתות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שוב פעם המתח נפל אצלי בהמשך לתרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=60626;start=msg533655#msg533655 אני מבקש לדעת איך משתמשים בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
התקנתי איזה תוכנה ........והפסקתי את ההתקנה באמצע כי רציתי להתקין אותה בתקיה אחרת....עכשיו ניסיתי לעשות unInstalle אבל לא יכולתי....ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל זה מתחיל להתקין ואז זה אומר לי שזה סיים אבל למעשה זה לא מתקין... מחקתי את הקבצים שהיא התקינה ידני...אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את התוכנה בשביל לקבל את ה-unInstalle המלא...מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות??
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. יצא לי לראות לא מזמן קליפ מושקע ואיך עשו אותו מאחורי הקלעים.. ראיתי שחצי מהקליפ (מה שלא שמתי לב בכלל) עשו אותו ב-AE ובתוכנות תלת מימד אני משער שמאיה אבל אין לי מושג בכל מקרה רציתי לשאול משהו שמעניין אותי המעצבים האלה נמצאים על הסט בזמן הצילומים?? אני מדבר על צילומים של סרט (בסצינות שצריך אותו) או בצילומים של פרסומות..? או שהם יושבים בבית ואחרי הצילומים והכל הם יושבים עם איזה מישהו מההפקה ומדריכים אותו מה לעשות וזה.. אני מתאר לעצמי שהוא לא יושב ומעצב שנייה אחרי שצילמו כן אבל אני זוכר שגם פעם ראיתי מאחורי הקלעים של איזה סרט (עם חייזרים משו) ואז האפטריסט אני זוכר בוודאות שהוא ישב בסט אשכרה עם כל השחקנים וזה וישר אחרי שצילמו העבירו אתזה למחשב שלו (שהיה בסט) והוא …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לדיוור בוואצפ מישהו מכיר ? האם קיימת תוכנה חינמית כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מערכת ההפעלה שלי קרסה, ואני מעוניין לגבות את המועדפים של הפיירפוקס, ולהעביר אותם למחשב אחרי שאתקין את מערכת ההפעלה מחדש. לא ביצעתי ייצוא של המועדפים זמן רב. היכן במחשב שמור קובץ המועדפים של הפיירפוקס?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לעריכת וידאו בכלל שאני עושה איזה עבודה יצירתית (ככה זה נקרא), על איזה משחק מחשב, עכשיו הקלטתי מתוך המשחק כמה סירטונים ועכשיו אני צריך לערוך, אני בקושי מבין בעריכה, אז מה שאני צריך זה תוכנה שלא חופרת יותר מידיי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
ידידה שלי עבדה על עבודה סמינרייונית יום שלם וכנראה אם הבנתי נכון שכחה לשמור..מה שהיא לא עשתה..אני מקווה שיש עותקים זמניים של כל הבודה שלה מאתמול איפשהוא לא,יש איך להגיע אליהם בצורה פשוטה? תודה מראש לעונים וסליחה אם אין לי מספיק מידע. (אני יכול לשאול אותה מקסימום)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני אוהב את התוכנה אבל אין לי מכשיר אייפוד - כיצד אני מעלה את הסרטים במחשב שלי לתוכה? בתודה מראש, יניב
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר את חלון ההגדרות ששל התוכנה מה ההמלצות לפעולה אופטימלית של התוכנה (המפרט שלי בפרופיל שלי) בכל הקשור לזכרון וגודל סקראצ' אשמח להסבר מקצועי
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם יש נייד ASUS M5 עם בעייה מוזרה מעוד עם שינוי שפה של אנגלי\עברית. כאשר אני רושם ב WORD או ב-notepad אין בעיה לשנות בין עברית לאנגלית או ההפך דרך alt+shift . אבל כאשר אני רוצה לרשום משהו ב-IE בעברית או באנגלית אני לא יכול לשנות דרך alt+shift את השפה.אני לוחץ ALT+SHIFT וזה לא משתנה. מה זה יכול להיות? תודה מראש. :s05:
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לערוך סרט שצולם במקור ב VHS הועבר ל DVD , עכשיו אני מנסה להכניס אותו ל WINDOWS MOVIE MAKER וזה לא מכניס את הקבצים בתיקייה יש הרבה קבצים איזה מהם מכניסים או מה צריך לעשות . תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת מה התפקיד של התוכנה הזאת והאם אפשר להשתמש בה במקום TMPGEnc DVD Author תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים התקנתי מחדש את וינדוס וכשהתקנתי WINDOWS MEDIA PLAYER 10 לא היו לי כל הסקינים שקודם. אני צריך לינק ל WINDOWS MEDIA PLAYER 10 DEFAULT SKIN או MEDIA PLAYER 10 DEFAULT XP SKIN וכן,חיפשתי את זה בגוגל ובכל אתר של סקינים למדיה פלייר.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-