תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P4S-800MX. ה - XP לא מזהה את הדרייבר, ואני מנסה להוריד דרייבר מתאים. פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס הוא של FoxConn. מישהו מכיר את החברה ויודע מאיפה אני יכול להשיג דרייבר?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני צופה בטרילרים מדי פעם והשבוע משום מה מופיע לי האיקון של לא נטען הקובץ. משהו יודע מה קרה ומה לעשות ???
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אז כמו שרשמתי. חשוב לי גם שהיא תוכל להמיר בין הפורמטים השונים (MP3,WAV,WMA,OGG וכ"ו). בתודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם יש שיטה / תוכנה מסויימת להוספת איש קשר באייסיקיו מבלי שהוא יידע על כך , ואם כן אז כיצד? בבקשה לא לשאול למה , או להעיר הערות ציניות בסגנון . תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב שלי נורא איטי ואני לא מבין מה הבעיה הנה תמונה של הפרפורמנס של המעבד מה יכולה להיות הבעיה? בד"כ אני יכול להריץ ווינאמפ, שיהיו לפחות 3 חלונות אינטרנט אקספלורר פתוחים, ואיזה הורדה או 2 בביטורנט, אייסיקיו ומסנג'ר וכל התוכנות אנטי וירוס וכל השאר ברקע והמחשב עובד חלק עכשיו המחשב לא זז, ויש לי 2 הורדות BT פתוחות, ווינאמפ וחלון אינטרנט אחד ורציתי לציין שבד"כ עם כל השימושים שציינתי למעלה...או נגיד עם קצת פחות עומס, המעבד לא עובר את ה8%..הוא תמיד בין 0-4% [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אין לי מושג ממה זה אבל זה קרה פיתאום... הדלקתי את המחשב וראיתי את ההודעה שבתמונה למטה, עשיתי רסטארט כבר שלוש פעמים ואותו דבר כל הזמן... ואחרי שאני לוחץ על Don't Send יש בעיה עם הכרטיס קול פיתאום, הוא לא עובד... יש לכם את הפיתרון בשבילי? ***עריכה*** אוקיי סדרתי את הבעיה כבר בעצמי... עדכון דרייברים של הכרטיס קול סידר את העניין [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
בתוכנה עצמה אני לא מוצא את כונן הסידירום .שכבר קים ועובד במחשב
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
אני לא מוצא בתכנה את כפתור ה-animate , מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הWindows AntiSpyware הוא טוב וכדי להתקין ואפשר בבקשה לקבל קישור ישיר של ההורדה כי אני לא מצליח להוריד דרך האתר של Windows תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
איך אני יכול בנרו לצרוב קובץ ape.* כך שהוא יפתח לי ואני יראה את כל המידע שבתוכו?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
יש לי אלבום שלם בקובץ mp3 אחד, אני מחפש תוכנה לפיצול הקובץ להרבה קבצים קטנים (לכל שיר קובץ משלו) מישהו מכיר תוכנה טובה? (ופשוטה)
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
רוצה את ההמלצה שלכם לתוכנה כזאת, אבל לא של DR DIVX
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בNOD32 בגרסאת הבטא ותמיד יכלתי לעדכן את התוכנה אבל עכשיו גיליתי שהתוכנה לא מסוגלת להתחבר לסרבר של האתר... אני רואה בתוכנה שהיא עוברת מסרבר לסרבר ואז בסוף יש לי הודעה "Faliure to open socket" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בגי מייל אני מצליח להכנס דרך האתר באקספלורר ולראות את המיילים אך משום מה דרך אאוטלוק!זה לא מצליח להשלים את התהליך למרות שעקבתי אחר המדריך אחד לאחד! הנה כמה תמונות שצירפתי אולי תוכלו לומר לי מה לא תקין! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
ראיתי תופעה מוזרה במספר מחשבים שלוחצים במחשב שלי על מאפיינים המצגת 2 שורות תחתונות רשום סוג מעבד והמהירות ושורה למטה רשום גודל הזיכרון ולידו גם מהירות המעבד שלא תואם לקיים בשורה מעליו לדוגמא: cpu 3.00 ghz ram 480 2.00ghz דוגמא שנייה: p-4 cpu 3.00ghz ram 1000 2.80ghz מישהו יודע מה זה אומר אני זוכר במקרה אצלי לפני 3חודש שהמחשב היה חדש הנתונים היו תואמים השנוי המוזר הוא מס, ghz בשורה ליד גודל הזיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגבות ב-MSN MESSENGER את רשימת אנשי הקשר שלי והיסטוריית השיחות שלי איתם וכן את האייקונים השונים אם כן אשמח לדעת איך עושים זאת בתדוה מראש ZIK
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לפי דעתי יש לי בעיה עם הזיכרונות או עם הHD ואני צריך תוכנה/ות שתאפשר ל לבדוק אותם מתוך ווינדוס. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
סרט 700 מגה dvdrip כמו תמיד ניסיתי בנירו לצרוב אותו ל vcd והוא כול הזמן דווקא בסרט הזה עושה לי שגיאה ויוצא לי מהנירו התחלתי לחפש פה בפורום על הנושא הזה ראיתי באחת ההודעות ש TMPGEnc Plus 2.5 זה אחלה תוכנה שאפשר להמיר איתה באיכות יותר טובה בהרבה ואז לצרוב בנירו ואז השגתי אותה ;D איך שהוא תפעילו את הדמיון והיה שם אפשרות איך להמיר וזה היה כתוב שם משהו 70 דקות על 700 מגה הסרט שלי זה 100 דקות ויש לי דיסקים של 900 אז חשבתי שזה לא בעיה ואז התחלתי להמיר שמתי לב שכתוב שם באחת הריבועים 2300 מגה והבנתי שהוא יגדל שם לגודל הזה אז כמובן ביטלתי אז מישהו יכול להסביר אם התוכנה טובה ותהמיר לי סרט שיכנס לי ל דיסק של 900 או לא או שמישהו יכול להסביר את הבעיה בנירו .כרגע גם אני משיג נירו expr…
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
יש לי את המירנדה הזו אבל אין עיברית... אנשים כותבים לי ואני רואה כתב מוזר... צריך עזרה בבקשה איך אני מסדר את זה
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה .... מקווה ליתרום ולהישתלב אנשים יש לי בעיה אני רוצה ליפתוח כונן דיוידי וירטואלי (אין לי דיוידי או צורב דיוידי) במחשב כדי להפעיל את ה GTA SA שלי כל פעם שאני רוצה לשחק במשחק אני צריך להכניס את הדיסק ואבל את הדיסק הבאתי לחבר שלי עכשיו את הדיסק העתקתי במלואו למחשב עכשיו איך אני יוצר כונן וידיוי וירטואלי ומכניס לשם את הדיסק שהעתקתי למחשב זה הבעיה ואני חייב לעשות שה GTA SA שהוא יבקש את הדיסק הוא יוכל ליקרוא מהכונן הוירטואלי שיצרתי ... בבקשה אנשים אני ממש צריך את זז אני חייב להמשיך לשחק ... תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר ....הוא רוצה תכנה שתקח סרטון קצר ותהפוך אותו לאנימציה בקובץ GIF. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-