עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AFIK10000,

טוב אני כבר הורדתי 5 סרטים אבל הבעיה היא שאני רוצה לראות אותם זה מראה לי רק את הסאונד ומדיה פלייר זה מראה כיאילו שמתי שיר למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. Started by elad-r,

שלום, יש לי בעיה ב-overnet שלי שקרתה לי כמה פעמים וזה כבר מתחיל לעצבן אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה מידי פעם כשאני פותח אותה אני מגלה שנעלמו לי מהרשימת קבצים שאני מוריד חלק גדול מהקבצים... אני חושב שזה קורה אחרי שהמחשב נתקע או משהו כזה והתוכנה נסגרת בצורה לא רגילה אבל אני לא בטוח למרות שהקבצים לא נמצאים ברשימת קבצים ב- "transfers", הם כן נמצאים בתיקיית temp של התוכנה אבל התוכנה פשוט לא מתייחסת אליהם... יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אני יכול לפתור את זה? ??? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  3. התקנתי אצל החברה את הגירסא האחרונה של מסנג'ר ( (בטא) מס' v7.0.0425 ) במקביל התקנתי אותה גם אצלי במחשב. הבעיה היא כזאת, יש במסנג'ר כל מיני פיצ'רים שנוספו, בינהם משהו שנקרא "קריצות", אתה יכול לשלוח למי שמשוחח איתך מהין אנימציה שתוצג אצלו על המסך, אצלי זה עובד מעולה וכך אצל עוד מערכות שהותקן אצלהם אותה גירסא, אבל אצל החברה המסנג'ר נותן הודעה : אתה זקוק לגירסא חדשה יותר של מקרומדיה פלאש פלייר ונותן קישור של הורדה. גירסאת הפלאש שמותקנת היא האחרונה שיצאה, ניסיתי להסיר והלתקין את המסנג'ר, כנ"ל לגמי הפלאש פלייר אך ההודעה לא השתנתה, הכיוון הבא הוא להסיר את ה Flash מהשורש (גם אחרי שהסרתי בפעם הראשונה עדיין הופיעה לי ב"מנהל ההרחבות של IE) איך אני מסיר את ה Flash מבלי להשאיר שאריות? …

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by CashMAn,

שלום ! מישהו יודע אולי מאיפה משיגים IP לVENTRILO ?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2007 בשעה 13:47:05 נו באמת אף אחדלא יודע ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by thx777,

שלום רב ברשותי מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה הום פרמיום ואני גולש בדפדפן 8 יש לי בעייה בצפייה באתרים שמשדרים באמצעות מדייה פלייר למשל באתר הנ"ל http://www.meirtv.co.il/site/content_id.asp?id=12731 עד לפני שבוע ראיתי את הוידאו הכל עבד תקין משום מה ראיתי מסך לבן במקום הוידאו ואיקס אדום בחלק העליון של המסך הלבן ביצעתי את הפעולות הבאות ניטרלתי אנטי וירוס שברשותי (קספרסקי) איפסתי את הדפדפן ירדתי לאקספלורר 7 בוצע תיקון wmp.dll הסרתי את נגן הפלאש ועידכנתי לעדכני ביותר בוצע שחזור מערכת ננכסתי לאתר הבא http://support.castup.net/wizard/Diagnostic.aspx מראה שהכל תקין כרגע במקום וידאו ובמקום החלון הלבן נתבקשתי ע"י הדפדפן להתקין add-on של מדייה פלייר וכרגע אני רואה מל…

6. Started by matizami,

יש לי את חבילת האבטחה של נוד. איך אני חוסם בפיירוול תוכנה כך שלא תהיה לה גישה לאינטרנט?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by nemo,

כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע השגיאה: מה זה אומר?? ואיך מסדרים את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם לפני שבועיים קניתי HD חדש לאחר שהישן נשרף לי,התקנתי WIN XP PRO SP2,הכול סבבה חוץ מזה שאני לא יכול לראות סרטים \ סרטונים... דוגמא טובה לכך היא כשהורדתי סרטון של משחק הוא רק השמיע את המוזיקה ולא הראה את הסרטון,או שהוא לא הראה אותו בכלל... ניסיתי לראות אותו בכול מיני תוכנות ועדיין הבעיה בעינה... מה עושים? בתודה והערכה רבה למגיבים Guarding Angel

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by FIRE-KID,

מה ההודעה הזאת אומרת? ואם אני לא מעדכן את מה שצריך בהודעה הספציפית הזאת (כי רק מודעה זו אצלי באדום כל השאר בירוק..) הקספרסקי לא עובד כאילו? או מה קורה אם אני משאיר את זה כך?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by silky,

הכוונה היא לא לToolbar במובן הקלאסי. אלא למן סרגל קטן שמופיע בכל תיבת טקסט באקפסלורר. צירפתי קובץ שיסביר בדיוק מה זה. יש לי את IE7pro אולי זה קשור, למרות שלא מצאתי בהגדרות משהו רלוונטי. השאלה: איך מסירים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  11. הפיירפוקס נפתח אבל לא מסוגל להכנס לשום אתר, כולל דף הבית- למרות שרואים את הכתובת שלו.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן יש באתר שלהם שני גרסאות, ואני לא מבין מה ההבדל ביניהם. גרסת PERSONAL http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=155629340 ועוד TRIAL PERSONAL http://www.kaspersky.com/trials?chapter=146481750 ואני בא ושואל... מה ההבדל ביניהם ??? ??? באמת שאני לא מבין... תודה מראש יניב

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. כמה אירוני שדווקא 5 דקות אחרי שסידרתי את ה-Bookmarks שלי המחשב קורס עם מסך כחול של Expectional Error (או משהו כזה) ומעלים לי את כולן מה-FireFox. למישהו יש מושג איך אני מחזיר אותם?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by kobi3211,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דבר כזה תוכנה שבודקת את הCD-ROM איך אני יודע מה הרמה שלו ואם הוא נהרס תודה לעונים

15. Started by gangsta,

יש לי בעיה שאני רואה סירטונים ב HD (הסירטון של GTA4 ) שזה 720p זה פועל אבל זה זז לאט מה יכלה להיות הבעיה ? יש איזה מקודדים או משהו ?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  16. יש אפשרות כשאני מפעיל תוכנה הווינדוס יחשוב שהרזולציה גבוה יותר או הDPI גבוהה יותר והכל יראה כאילו קטן יותר ויהיה לי יותר מקום לעבוד במסך? שהכל יראה קטן יותר כאילו הרזולציה ממש גבוהה מעלה למפרט של המסך עצמו <?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. Started by fuichtva,

אני רוצה לצרף מוזיקה למצגת מיד בתחילתה, לשנות שירים באמצעה ושזה יהיה חלק אורגני מהמצגת. משהו יודע כיצד עושים זאת? ממש תודה. יעקב

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by infer73,

אני רוצה להדפיס קלפים מהמחשב שלי (לא מהמחשב שלי האמת, אבל לא משנה) הקלפים הם של משחק קופסא כלשהו, למקרה שלמישהו אכפת בכל אופן, יש לי כרגע מסמכי WORD (כלומר doc.*) עם הקדימה של הקלפים ובקובץ אחר יש לי את האחורה המתאים מה שאני רוצה לעשות זה להתאים ככה שאם אני אדפיס על שני צידי הדף אז האחורה והקדימה יתאימו אחד לשני (כלומר שהאחורה והקדימה של הקלף ייפלו על אותו מקום בדף, מה שיחסוך ממני הדבקות) בעצם מה שאני צריך זה או דרך להתאים מסמך WORD למסמך אחר ככה שתא מסויים בטבלה ייפול על התא הנגדי (יש לי טבלאות שבהן יש 4 תאים בכל שורה, אז אני צריך שתא מס' 1 של מסמך א' ייפול בדיוק על תא מספר 4 של מסמך ב') או לחילופין, אני צריך אפליקציה שלוקחת מסמך WORD (או סוג מסמך אחר, למשל PDF, ואז אני …

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by yirmio,

משום מה המערכת הפעלה לא תמיד עולה. רק כשאני מנתק את המחשב מהחשמל ומפעיל מחדש הוא עובד טוב. כשהמחשב נדלק הוא משמיע צפצוף ארוך שנפסק באמצע כזה. התקנתי ווידווס ויסטה אולטימייט מחדש וזה לא עוזר. מישהו?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by galh_5,

איך אני עושה פלייבק?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by blueman1,

אם אני קונה את הפלאש 8 פרו לכמה יוזרים אני יכול להתקין אותו? או שזה רק למחשב אחד?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by cateye,

יש לי את תוכנת IDM -internet download manager והיא נותנת לי שגיאות (עד עכשיו היה בסדר) מישהו מכיר את השגיאות האלו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  23. התקנתי ויסטה 64ביט ואאוטלוק 2007 כאשר באתי לבחור ערכת נושא/נייר מכתבים גיליתי להפתעתי כי אאוטלוק מראה כי לא מותקנות ערכות נושא. תציצו בקובץ המצורף ותראו שיש ערכות נושא בספרייה. Common Files\Microsoft Shared\Stationery מה הבעיה? ניסיתי התקנה חוזרת על מנת לבחור ערכות נושא אבל לא מצאתי. כיצד אני גורם לאאוטלוק לראות את ערכות הנושא או כיצד אני מאפשר בחירת ערכת נושא? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. יש לי בעיה מאוד מוזרה המסך פשוט קופץ בחלקים מסוימים שלו במיוחד בגלישה בויסטה בחלק התחתון שלו, אני רוצה לראות אם הבעיה היא במסך או בויסטא. מישהו מכיר תוכנה כזו (רצוי חינמית)?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  25. יצא לי לצלם כמה סירטונים מהמשמחק dirt 2 עם התוכנה FRAPS, וה FPS לא היה הכי חלק, אבל היה קשה להבחין שה FPS טיפה נמוך. יום לאחר מכן החלו בעיות קיצוניות, FPS מתחת ל 5, בקיצור לא רץ! מה יכולה להיות הבעיה? אולי יש תוכנה יותר טובה שמסוגלת לצלם על ה 1680*1050? כי הפראבס באמת סיפקה איכות מעולה!! תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים