עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eagleye,

רציתי לדעת אם יש דרך להצמיד כתוביות לצמיתות בשיטה מהירה יור מוירטואלדב, לא avisub. ושמעתי על איזה שיטה של הפורמט dvd שאפשר רק לשים בצריבה את הכתוביות עם הסרט יעני באותו דיסק רק נפרדים ושהדיוידי ידע לזהות שהכתוביות שייכות לסרט וינגן את הסרט עם הכתוביות.-מישהוא יודע על השיטה הזאת?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

שאני מפעיל אותה ולוחץ על שיר אחר-כך אני לא מצליח להעביר את השיר בעזרת העכבר :s05: מה עושים?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מנסה למצוא תוכנה שבעזרתה אוכל להכין silent install לרשימת תוכנות שאני רוצה להתקין אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזאת תודה מראש הראל כהן

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  4. אני לא מחפש את התוכנה הרגילה שנותנת איפי לפי מספר איסיקיו, אלא את התוכנה ההפוכה לה, אם יש כזאת שתבדוק אם איפי מסוים משתמש באיסיקיו ואולי אפילו באיזה מספר איסיקיו אם תוכנה כזאת לא חוקית אז אנא לסגור את הנושא תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. Started by aracer,

שלום לכולם. אני מתקן לדודה שלי את המחשב ובשביל זה הוצאתי את הHD כדאי לגבות אותו למחשב אחר. אני רוצה לגבות את רשימת הכתובות מהאוטלוק. איפה הOUTLOOK שומר אותם כדאי שאני יוכל לגבות את זה. תודה מראש לעוזרים.-- זה דחוף אז אם אפשר תשובות בהקדם! תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by siin,

המדובר הוא בסרטים בפורמט פשוט ולא סרטי קולנוע. בכל הדיסקים/סרטים לא היו בעיות, רק לאחרונה התחילו הבעיות כמו קול ללא תמונה. נכון להיום רק בחלק מהסרטים לא ניתן לראות תמונה (עם הקול אין בעיה) ואלו סרטים שלא היו איתם בעיות לפני כן. מה יכולה להיות הבעיה? פנטיום 2 WIN98 מדיה פלייר של מיקרוסופט נתתי להם גם את ה-DIVX PLAYR האחרון ולא עזר.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. ניסיתי את PC ANY WHERE REAL VNC ולא מצאתי הם את האופציה הזאת אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק על מנת לשלוט במחשב, אבל כאשר אני מחובר אני מעוניין להחשיך את המסך של המשתמש ככה שהוא לא יכול לראות מה אני מבצע, ובנוסף כמובן לא יוכל להשתמש בעכבר או מקלדת. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by atomic rooster,

היי. זה קורה רק למשתמש אחד כאן בבית. משתמשים אחרים כולל אני נכנסים לחשבון שלהם בלי בעיה. דפדפן - אינטרנט אקספלור 8. כשחיפשתי פתרון בגוגל לא ממש מצאתי. הפתרון שלהם לבעיה הזו היה יותר היה בכיוון של "תן לזה לחלוף, זה יעבור לבד". מחקתי קוקיז וקבצים זמניים והקצתי יותר מקום בשבילם. זה עדיין לא פתר את זה. מצורפת ההודעה שמתקבלת כשאני נכנס לחשבון. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. Started by ben060,

הורדתי סרטים והפעלתי אותם ב MV2PLAYER לאחר מכו שסימתי לראות אני רוצה למחוק את הקובץ ולא מצליח. הוא כותב שהקובץ פתוח (ההודעה הרגילה הזו שלא מצליחים למחוק) אני ניכנס לאדמיניסטטור ומשם מידי פעם אני מצליח למחוק. השתמשתי ב ULACKAR וזה לא עוזר. יש לכם רעיונות איך יהיה אפשר למחוק. חשוב לציין כי קבצים אחרים אני מוחק חופשי. רק קבצ וידיאו וכאלה שאני פותח דרך התוכנה אני לא מצליח למחוק. יש לכם רעיונות? תודה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by shlomom,

ל-Gmail נוספה כידוע תכונת הכתיבה מימין לשמאל. הבעיה היא שזה מאופשר באופן דינמי לפי מקור החיבור, כאשר עובדים בארץ (Gmail באנגלית) הכפתורים (RTL, LTR) מופיעים על סרגל הכלים. כאשר מתחברים מחו"ל (דרך שרת פרוקסי בעבודה) הכפתורים נעלמים. יש אפשרות לגרום להם להופיע לפי הדרישה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by The Dom,

יש לי מסמך וורד שאני צריך להדפיס ומדפסת HP OFFICEJET 6213 ALL-IN ONE. הורדתי דרייברים עדכניים והם הותקנו בהצלחה, אך כשאני מנסה להדפיס, המדפסת לא מזוהה בכלל. ניסיתי להתקין עוד פעם, אך אותו דבר קרה בשנית. אז, איך לעזאזל אני יכול לגרום לוורד לזהות את המדפסת?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. Started by hareler,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה וקלה שאני יכול לעשות המרות מפורמט DVD ל DVI או לכל פורמט אחר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  13. אני מנסה לשלוח לחבר קבצים דרך איסיקיו אבל הפיירוול של הxp אצלו מופעל. איזה פורט צריך להגדיר כדי שהוא יוכל לקבל קבצים?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by ^Z^,

שלום לכולם יש לי CATALIST 6.4 - שידרגתי אותו רק לאחרונה - שלא עולה. הוא רץ ברקע אבל אני לא מצליח להפעיל אותו, זתומרת להשתמש בו. מישו יודע מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by rap_tr,

אני הולך לפרמט את המחשב בזמן הקרוב ואני מעוניין לשמור את הפיירפוקס כמו שהוא אשמח להסבר איך לעשות את זה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by AmaZinG,

שאני פותח קובץ PSD .... מופיע לי השגיאה הזאת :

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  17. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה לעביר מלא קבצים מכונן C לכונן D כי בכונן C תפוס לי מלא מקום והמחשב זז לי לאט והמחשב חדש מלפני פחות מחודש ואני לא מצליח לעביר נגיד אני עושה גזור ומדביק בכונן D או שזה לא מעביר לי או שזה מעתיק לי את זה גם בכונן C וגם בכונן D תודה מראש לעוזרים...!!

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. אני סובל מתקלה מתסכלת ביותר/אני על סף משבר/לא יכול יותר/אם למישהו יש פיתרון/שיבוא מהר ככה: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7100) GA-MA790GP-UD4H AMD Phenom II x4 940 4096MB RAM DirectX 11 רצוי גם לציין שהתקנתי לאחרונה אוזניות-מיקרופון M$ Lifechat lx-3000, אפשרי שהן קשורות איכשהו... ו...שאני מריץ Outpost Security Suite Pro 2009 ver. 6.5.5 (2535.385.?). הבעיה היא כדלהלן: ככלל, המחשב רץ די חלק ואין יותר מדי תלונות טפו טפו, זולת קפיצות אקראיות ונדירות באודיו ובווידאו. אלא שאחרי כמה שעות בהן רצה תוכנת שיתוף כלשהי (ניסיתי אימיול ויוטורנט בינתיים והתוצאה זהה, לא נראה לי שהבעיה היא בתוכנה עצמה), המחשב מתחיל להתפגר. בניגון סרטים ושירים יש קפיצות ודילוגים עצבניים, המתארכים ככ…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by eyal00,

שלום, ניסיתי היום לפרמט את המחשב של חבר שלי,מפרט: P4 2800MHZ ASUS P4S800D 2X256MB SAMSUNG 80GB בהתחלה לא הצלחתי לפרמט כי לא התקנתי את הבקר SATA אחר כך התקנתי אותו עם דיסקט ואז אחרי שהוא פירמט ולפני שהוא מעתיק את הקבצים היה רשום שחסר קובץ RAID.SYS מה אפשר לעשות?

20. במחשב יש לי שתי דיסקים קשיחים c ו - f התקנתי את תוכנת steam על כונן f בתקווה שאת המשחקים הוא ישמור על הכונן הזה אבל התוכנה בכל זאות מורידה על כונן c האם יש דרך שהתוכנה תוריד על כונן F במקום על ה - C ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by solo53,

הורדתי תוכנה בשם mplayer התוכנה מגיעה ללא התקנה אלא בקובץ ZIP למזלי הרע פרסתי אותה ל דיסק שאני מפרמט אותו כמעט כל יום כאשר העתקתי את תיקית התוכנה ל דיסק אחר לא מצליח לעלות יותר את הסירטון באופן אוטומתי מקבל הודעת שגיעה כי קובץ ה EXE לא נימצא למרות שהפנתי למיקום התיקיה החדשה העינין עובד רק אם אני מעתיק את התיקיה למקום המקורי בו הופעלה לראשונה אפילו אם אני דרך מקש ימני פותח באמצעות מפנה לתיקיה החדשה ומסמן תמיד לפתוח בתוכנה זאת אז מה לעשות

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  22. אפשר לוותר עליו? הוא עולה לי עם איתחול המחשב? אם אפשר לוותר - אז איך אני מסיר אותו?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by ggg123,

הורדתי ערכת נושא לפיירפוקס. הכל טוב, מלבד החצים של אחורה וקדימה בדפדפן- הם הפוכים. זה לא ממש קריטי, אבל קצת מבלבל ומעצבן. יש דרך לתקן את זה? תמונה:

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by nemo,

כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע השגיאה: מה זה אומר?? ואיך מסדרים את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים