עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Blue Omega,

הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם כדאי להתקין את BitDefender Professional Edition v7.2 ? אם כן/לא אז למה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by ofeky1,

התקנתי Kaspersky Internet Security 6.0 ומאז יש לי בעיה באימיול שהוא מאוחרי פיירוואל משהו יודע איך מסדרים את זה אני לא מבין בתוכנה הזאת?? תודה

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  3. היי לכם. יש לי שתי בעיות מעצבנות שאני לא מסתדר איתן: מיקום סרטוני וידאו ופלאש: משום מה, פאוורפוינט משתמשת במיקום האבסולוטי של הסרטון בכונן. לאחר צריבת המצגת לדיסק(או העברה לתיקייה אחרת), הסרטון לא עובד. מה אפשר לעשות? הוספת סרטוני פלאש: האם יש דרך נורמלית להוסיף סרטוני פלאש? הבעייה הכי גדולה היא שלאחר הרצה של המצגת, הסרטון נתקע במיקום שלו ולא מתחיל לרוץ מההתחלה אם מפעילים שוב את המצגת מ-0. עוד בעייה היא שאני מעוניין שהמצגת תמשיך לשקופית הבאה ברגע שסרטון הפלאש מסתיים. האם יש דרך לעשות זאת(מבלי לחשב את זמן ההפעלה של הסרטון, זה לא תמיד אמין).

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. שלום, רציתי להוריד את התוכנה Diskeeper וראיתי שישנם שלושה גרסאות שונות להורדה (כתובות בכותרת), רציתי לדעת מה ההבדלים בים הגרסאות השונות וכמו כן מהם ההבדלים בין גרסאות Corporate, Pro וכו' של WindowsXP אם ישנו אתר שמסביר את ההבדלים בין הגרסאות השונות אשמח לקבל קישור. אם תוכלו להסביר לי כאן - אדרבה. תודה ויום טוב, אורן.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by shimon1,

אהלן חברה התקנתי על המחשב את התוכנה deamon tools בגרסתה הלא כל כך עדכנית על מערכת vista עכשיו איך שהוינדוס עולה יש מסך כחול. גם במצב סייף מוד יש מסך כחול. מה עושים? זה דחוף המחשב אפילו לא שלי

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. ו-PLEASE לא windows media center ניסיתי ולא הלך לי ממש... תודה!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by limi1,

אני צריך הסבר איך לצרוב על דיסק של 900 MB בתוכנה נרו 6. ואני לא יודע אם זה קשור לפורום תוכנות אבל בExplorer פתאום בכל האתרים אני רואה כתב ענק והרבה מעל הנורמל. מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by lilush9999,

שלום. אתמול מחקתי מהמחשב כל מיני תכנות וכנראה שמחקתי איזה תוכנה להשמעת קול או משהו כבר אין לי קול במחשב. אני מנסה לראות "אבודים" והלך הקול. מה אני יכולה לעשות לתקן? ? ?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by רוני1,

האם אחרי שחיברתי את הכתוביות לסרט (הסרט בפורמט AVI) אני יכול לצרוב אותו לSVCD בעזרת נרו או שצריך קודם כל להפוך אותו במחשב ל SVCD בעזרת תוכנה כמו TMPGENC ורק אחרי זה לצרוב???

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. אני רוצה להוריד Vmware למחשב שלי? האם ישנן גירסאות חינימיות שלא דורשות תשלום? ואם כן איפה אני יכול למצוא אותן? (אפשר בלינק??)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. Started by boogie,

צריך עזרה בהגדרות "טובות" של התוכנה...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by LiranUdi,

לפעמים כשאני צופה בסרטים בWMP המחשב פשוט נתקע.. אני רואה את השעון של הWMP עדיין רץ, והסרט נתקע ושומעים את הסרט תקוע כזה.. אין לי מושג למה זה קורה ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות ולהדליק את המחשב שוב. יש פתרון? =\ ועוד משהו אני לא יודע אם זה קשור לפה בידיוק. לפני כמה שעות המחשב פשוט נתקע [סתם נתקע] שום תוכנה לא פעלה חוץ מהדפדפן אבל לא נראה לי שהדפדפן קשור. כשהמחשב נתקע העכבר לא זז שום מקש לא פעל ואז היה צליל כזה "ביפ" 1, אין לי מושג אם זה מהדיסק הקשיח או הלוח אם.. אשמח לקבל עזרה גם לגבי זה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by creek,

לפני כמה ימים היו לי בעיות באינטרנט, לא התחבר, וגם כשהתחבר בקושי העלה את הדף שגיאה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של הכבלים, הם אמרו שכנראה יש ל-spyware's במחשב. עשיתי סריקה על כל תוכנה אפשרית שקיימת, מצאתי כמה - מחקתי. אחרכך נהיו שוב בעיות, עשיתי סריקה וגיליתי עוד כמה. אם אני יסרוק עכשיו שוב אני בטוח שאני יגלה כמה. מה קורה פה לעזאזל?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by ran19,

מי שעדיין לא יתעדכן spyware doctor 3.8 יצא ולא סתם יצא אלא עם שלל שיפורים נירחבים לתוכנה. כל המישתמשים הוותיקים של התוכנה והחדשים יכולים להוריד אותה ישירות מיפה: http://www.pctools.com/downloads/sdsetup.exe שינויים רבים בוצעו כגון אייקונים נוספו לשורת המצב וגם נוספו עוד כמה אפשרויות בהגדרות תרשימה המלאה של השיפורים והשינויים תימצאו באתר של התוכנה בקיצור תורידו ותיראו תשינוי שהם עשו לתוכנה באמת הגיע הזמן. ושוב פעם לדעתי החברה הזאת הולכת ומישתפרת מרגע ולרגע ורק צלשים מגיעים לה! שיחקתם אותה!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. אני זוכר שיש איה שמזהו בסגנון Pisa אבל לא מצאתי..

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. Started by devek,

משום מה זה מופיע אצלי כאילו זה לא תקין או לא מותקן וכל הזמן בהפעלה של המחשב הוא מבקש ממני להתקין את זה זה דבר חשוב? ואם כן איך אני מתקין או מעדכן אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by asinnn,

איפה אני רושם תקוד בWINAMP תשראיל ? אני יודע שצריך להיכנס לABOut וזא ללחוץ משהו ואז יהיה אפשר לרשום תקודדד משהו יודעע?? תודה יום טובבב

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. Started by refaels2006,

כאמור הגרסה היא הכי עדכנית מאתר החברה 1.71.59 ,הצד השני שומע אותי ,אך אני לא יכול לשמוע אותו . המצלמה והכל תקין .וגם חיבורים הכל תקין .לכל אנשי הקשר שלי יש את אותה גרסה. בסקייפ שומעים מעולה .מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. אני רוצה לשנות תמונה בפרופיל ושכחתי מאיפה מורידים את הקישור לתמונה זאת תוכנה עם ציור של FROG צפרדע מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. לא יודע אבל נראה לי שמאז שהתקנתי את קספרסקי 6 במחשב ,כאשר אני משתלט עליו באמצעות VNC המחשב נתקע לחלוטין ( בכל מיני פעולות ) ולא נותר לי אלא לבצע ריסט למערכת. קספרסקי 6 באמת הרבה יותר קל מקודמו אבל זה דיי מעצבן. יכול להיות ששינוי הגדרות יעזור?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by -AKEL-,

אוקיי אז ככה: חילקתי בעבר את ההרדיסק של ה160 G ל20 ל-C שהוא הפריימרי ולסקנדרי נתתי ל-D 130 ול-E 10 משהו כזה ככה חילקתי.... בכל מקרה אני רוצה להעביר את E בחזרה לסי בגלל שאין עליו כלום אבל הוא לא נותן לי... למה? ואיך אני עושה את זה עכשיו? ואני הכי לא רוצה לפגוע ב-D כי כל הדברים שם.... מישהו יודע??? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by DJBen,

יש לי משחק שעובד רק בווינדוס 98 ולי יש אקספי ניסיתי את כל האפשרויות ולא הצלחתי לשחק שמעתי שיש תוכנה שמדמת ווינדוס 98 באקס פי האם קיימת תוכנה כזאת? אם כן מהי?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. תמיד היא מוצאת לי אותו, ובתיקון מסמנת כאילו היא ניקתה אותו, ופעם שניה שאני עושה חיפוש שוב פעם היא מוצאת את זה. וחוזר חלילה. לא מוזר? למה לא מתנקה לחלוטין? (רק התוכנה הזאת מוצאת לי את זה, ADWAR לא מוצא לי)

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by לוח שנה,

אם אין לי אנטי וירוס חלופי רק חינמיים? וגם סתם כך, עד כמה זה סיכון להתקין? תודה.

25. אני מתכוון שיש להם אפשרות של real time protection ואני רציך בעיקרון לmalware כי כבר פעם רביעית שאני מפרט בגלל איזה וירוס או malware (וירוס לא נראה לי כי אני משתמש בNOD32 עם הגדרות מתקדמות) אבל אני לא לוקח שוב סיכון.... בכל מקרה אני כרגע משתמש ב Firewall - Zonealarm בכוונה כי נמאס לי מSYGATE ואין משהו יותר טוב מZA בנתיים.... Antivirus - NOD32 + extra settings malware\spyware - spy sweeper, microsoft antispyware,Spyware Doctor + the build in ZA בנוסף אני גם צריך תוכנות לREGISTERY ואני משתמש בRegistry Mechanic האם יש לכם עוד המלצות... או כל דבר אחר ...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים