עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם אני בונה מצגת האם יש אפשרות להוסיף קובץ פלאש שיופיע לי במצגת? תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. יש רק משתמש 1 למחשב וזה אני. אני גם מוגדר כאדמין. פעם ראשונה שזה קורה לי. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש את הדרייברים אבל עדיין אותה הבעיה. המלצות מישהו? :-[ בגוגל מצאתי הרבה עם הבעיה הזו : http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33822741 לא מצליח להבין את הפתרון. לא נראה לי שהם בעצמם מצאו פתרון. מה עושיםםםםםם????

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  3. שלום. אני מחפש בבקשה תוכנה טובה שיכולה להגיד לך הכל על מחשב שלך, עד לרמת מהירות הזיכרון שבלוח אם. אם אפשר שהתוכנה גם תדע לאתר תקלות תוכנה וחומרה במחשה. תודה רבה למי שיביא לי לינק או שם של תוכנה כזו.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. Started by ggg123,

הורדתי ערכת נושא לפיירפוקס. הכל טוב, מלבד החצים של אחורה וקדימה בדפדפן- הם הפוכים. זה לא ממש קריטי, אבל קצת מבלבל ומעצבן. יש דרך לתקן את זה? תמונה:

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by תמיר287,

שלום, יש לי מצלמת וידיאו חדשה, אבל יש לי בעייה. אני מצלם משהו על דיסק, זה נשמר על הדיסק. אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא לא עולה.. הוא כן עולה אבל הוא ריק. כשאני מחניס אותו עוד הפעם למצלמה אז הוא שוב עולה והדברים כן שמורים.. וזו לא בעייה בדיסק הדיסק טוב (אחרת זה לא היה עולה במצלמה..) רק במחשב הוא ריק. מה עושים?

6. Started by The Dom,

כשאני נכנס לIMAGESHACK או אפילו כשאני מנסה לעלות תמונה דרך האתר חלון הBROWSE לא נפתח לי... תודה מראש THE DOM

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה פשוט להוריד את הסאונד מקובץ וידאו ואם אפשר גם לקמפרס אותו

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by natan805,

זאת אומרת האם הוא כולל בתוכו אנטי ריגול? ואם לא איזה אנטי ריגול הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by nore0,

QuickTime גירסה 7.0.3.50 גירסה Media Player 10.0.0.3802 מקודדים klmcodec136 מישהו יודע מה הבעיה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by dopp,

שלום, יש לי גרסת ESET NOD32 גרסה 3.0.672.0 בעבר היה מתעדכן מצוין מול האתר של ESET. היום מצוין שתאריך עדכון אחרון הוא1/1/1601 (כנראה בגלל CRACK). האם ה-AV מתעדכן או קפא על שמריו ושומר לי על המחשב עם גרסת וירוסים ישנה?... תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by slrr,

VAIO vgn-txn25n חפשתי בכל מקום... וזה לא מוריד לי מהאתר של דםמט לא יודע למה בבקשה עזרה ואני צריך אותם ל-XP

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. Started by megahertz88,

אז נכון שזאת לא תוכנה מקצועית, אבל אני עובד איתה על איזה דגם, ומנסה ליצור Face, שמחבר בין ארבע קווים, אבל הוא נוצר איפה שאני לא רוצה. מצורפת פה תמונה לדוגמה, אלה הם שני משולשים חופפים (זהים), ואני רוצה שהפייסים יהיו בינהם, אבל הם נוצרים רק במשטח אחד, ועל כל משולש. אני לא רוצה שעל כל משולש יהיה פייס, אלה רק בין המשולשים. ניסיתי למתוח קו עם העפרון בשביל "לסגור" מלבן בינהם, אבל זה לא עזר. (זוהי הדגמה למצב) http://img354.imageshack.us/my.php?image=701fz3.jpg הבעיה הזאת מפריעה לי מאוד לסיים את הדגם שלי, מכיוון שאני מעוניין "לצבוע" את הפייסים בצבעים שונים. אשמח לקבל תשובה במהרה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי!!! אני טכנאי מחשבים , ונתקלתי בהרבה מחשבים בלי הדריבר של הכרטיס קול. הייתי רוצה להוריד דרייברים של כרטיסי קול. השאלה שלי היא כזאת: תוכלו לתת לי רשימה של הכרטיסי קול on-board הנפוצים שיש קיום במחשבים ? בתודה מראש בר לוי!!!

15. האם יש מדריך בעברית המסביר כיצד להשתמש בתוכנת הביטורנט והביקומט כולל הסבר לכל המושגים ,ליצים, סידרים וכד'. שאלתי כבר את השאלה ( לגבי המושגים) בפורום שלשום, אבל משום מה אף אחד לא נתן מענה, תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by blueman1,

אם אני קונה את הפלאש 8 פרו לכמה יוזרים אני יכול להתקין אותו? או שזה רק למחשב אחד?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by lharpaz,

שלום, יש לי כמה סרטונים בפורמט rm חיפשתי, וראיתי שזה איזה פורמט ושאפשר להוריד RealPlayer בשביל לצפות בסרטים האלה. השאלות שלי: 1. האם יש איזה-שהוא קודק שאפשר להוריד ולהתקין רק אותו בשביל לצפות בסרטים? אני מעדיף לא להעמיס את המחשב בתוכנות מיותרות, וכמובן שהכי טוב להמשיך להשתמש בנגן שאוהבים... 2. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית כלשהי שתוכל להמיר את הפורמט של הסרטים מ-rm למשהו סטנדרטי אחר, כדי שאוכל לצפות בסרטים בנגן DVD שקורא divx 3. אם כבר המרות של פורמטים - אז אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית שיכולה להמיר פורמטים של סרטים (גם בשביל להמיר לפורמטים שנתמכים ע"י תוכנות ספציפיות, וגם לשם דחיסה איכותית של קבצים גדולים). תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  18. אני לא יכול לפרט בכותרת שכן אין לי מושג מה הבעיה בכל מקרה, לאחר חיפוש על קוד הבעיה, הבנתי ממקום מסויים, לפחות על פיו שהבעיה היא ברג'סטרי, על כן הורדתי את התוכנה שאותו אתר המליץ [RegCure] והוא כלל לא עזר לי, הבעיה עדיין קימת. בעקבות כך אינני יכול להתקין מסנג'ר במחשב :-\ הלינק אגב מוביל אותי לפה - http://help.live.com/help.aspx?market=en-us&project=wlinstallerv3&querytype=keyword&query=wli8000ffff&ec=0x80072ee6 לא רלוונטי בעליל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. http://viscog.beckman.uiuc.edu/grafs/demos/15.html הינה האתר אפשרי להוריד ממנו את הסרטון הזה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. היי לכם. יש לי שתי בעיות מעצבנות שאני לא מסתדר איתן: מיקום סרטוני וידאו ופלאש: משום מה, פאוורפוינט משתמשת במיקום האבסולוטי של הסרטון בכונן. לאחר צריבת המצגת לדיסק(או העברה לתיקייה אחרת), הסרטון לא עובד. מה אפשר לעשות? הוספת סרטוני פלאש: האם יש דרך נורמלית להוסיף סרטוני פלאש? הבעייה הכי גדולה היא שלאחר הרצה של המצגת, הסרטון נתקע במיקום שלו ולא מתחיל לרוץ מההתחלה אם מפעילים שוב את המצגת מ-0. עוד בעייה היא שאני מעוניין שהמצגת תמשיך לשקופית הבאה ברגע שסרטון הפלאש מסתיים. האם יש דרך לעשות זאת(מבלי לחשב את זמן ההפעלה של הסרטון, זה לא תמיד אמין).

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. שלום, רציתי להוריד את התוכנה Diskeeper וראיתי שישנם שלושה גרסאות שונות להורדה (כתובות בכותרת), רציתי לדעת מה ההבדלים בים הגרסאות השונות וכמו כן מהם ההבדלים בין גרסאות Corporate, Pro וכו' של WindowsXP אם ישנו אתר שמסביר את ההבדלים בין הגרסאות השונות אשמח לקבל קישור. אם תוכלו להסביר לי כאן - אדרבה. תודה ויום טוב, אורן.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שנגיד יש לי סקטורים פגומים הוא לא יכתוב בהם מישהו מכיר משהו כזה

23. ו-PLEASE לא windows media center ניסיתי ולא הלך לי ממש... תודה!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by MicroChip,

מה אתם אומרים על החתימה שלי?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by benr,

זאתי התמונת מסך מהאברסט. מישהו יכול להגיד לי איזה סוג זכרון יש לי (DDR,SDRAM) ובאיזה מהירות הלוח שלי תומך שאני אדע איזה זיכרון לקנות. ובלי שום קשר צריך מידע לגבי פירמוט מחשב נייד מישהו יכול להפנות אותי למדריך או שהפירמוט הוא כרגיל? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים