תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אפשר לוותר עליו? הוא עולה לי עם איתחול המחשב? אם אפשר לוותר - אז איך אני מסיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
התקנתי את helix server plus על windows xp pro אבל איך אני מגדיר לו מה להזרים ואיך אני יודע את הכתובת של השרת החדש שלי ? תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין אקספרס לבין הגירסה המלאה ? (זו המשמעות של אקספרס לא?) והאם יש הבדל משמעותי בין 5.5 ל-6 ? (יש כבר 6 לא?) זקוק במיוחד לצריבת סרטים בנפח גדול 700 מגה, ושמעתי שנירו יודעת לצרוב אפילו יותר על דיסק כזה, האם יש אמת בידיעה? אגב, יש מדיות (בשיווק סיטונאי) בנפח יותר גדול? שמעתי שיש, _רק_ שהן יקרות ונמכרות בחבילות קטנות ולא של 50-100 יחידות. אשמח אם תאירו את עיני בנושא, כלומר אם יש שאלות שלא שאלתי אנא השיבו עליהן מראש. :-\
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ראיתי שיש פלטיניום וטיטאניום, איזה גירסא הכי טובה ולמה? ( חשוב מאוד הלמה.. (: ) ומה הגירסאות הכי חדשות (ראיתי שיש 4 ו-7 וכל מיני..)
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
סרגל כלים של isearch, איך אני מוחק אותו לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חסר לי קובץ אני חושב קוראים לו NTLF שהוא קשור למחיצות אם אני לא טועה. עכשיו כשאני בא לעשות בהתקנה של הווינדווס repair הוא עושה ריפר ,לוחץ על האפשרות 1, ומגיע לי ל- D:\WINDOWS מה השלב הבא שאני צריך לעשות כדי לתקן את זה??? ישמח אם תעזרו לי תודה מראש עידן :'(
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל החלון דוס מופיע כל כמה זמן מישהו יודע איך אני מעלים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי את מסנג'ר 2009 גירסה 14.0.8064.206 לשנות את הגופן שלי אני יכול..הבעיה היא שידידה שלי מדברת איתי יש לה גופן מעאפן שבקושי אני רואה משהו..היא לא מוכנה לשנות. השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשנות לה את הגופן?, אני רוצה לראות את הגופן רגיל בגודל רגיל..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
Help כאשר אני מנסה להוריד קובץ מאתר באינטרנט,הקובץ נפתח אוטומטי ולא קופץ חלון המציע לי אם לשמור או לפתוח. מישהו יודע איך מחזירים את החלון הזה?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תודה (כי הגרסה האחרונה 3.0.5 לא תומכת בהרבה הרחבות )
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי את הנוד 32 איך אני עושה שאני מדליק את המחשב שהוא יעלה לבד בלי שאני יפעיל אותו אני רוצה שהוא יופע ליד השעון מה שאני עושה עכשיו זה אני לוחץ עליו ואז ניהיה הסמל ליד השעון...
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום איך אני מוחק מידע ש אי פעם השתמשתי בתוכנה מסוימת אני מחפש את זה בגלל שנגמרה לי תקופת הניסיון בתוכנה ואני רוצה להתקין את מקרו הוט קי בורד שוב פעם דרך הגב הקראק שלה לא פועל לי משום מה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתחיל לערוך סרטים שאני מצלם. עד עכשיו השתמשתי בmovie maker. אבל אני רוצה להתקדם למשהו מקצועי יותר. איזה תוכנה יש למשתמש ביתי שלא תהיה הכי מסובכת אבל שיהיו בה יותר פונקציות מאשר בmovie maker? תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי winrar, ניסיתי להוסיף קובץ לISO בגרירה (אמור להעתיק) אבל הוא כתב לי שאי אפשר. (רק לזיפ וראר) יש אפשרות אחרת? התקנתי כרגע תוכנת צריבה InfraRecorder, (נמאס נרו) אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי להבין את הדברים הבסיסיים בצריבה. אני יודע שזה קצת הרבה שאלות, אבל חשוב לי להבין פחות או יותר את האפשרויות שלי, שאני לא אעשה שטויות. (אם מישהו מכיר מאמר המתאים לשאלות שלי, מצויין) מה ישנה אם אני אצרוב במהירות הכי גבוהה או הכי נמוכה? מה זה simulation? מה זה Buffer inderrun protection? מה זה pad data tracks? מה זה Fixate the disc after writing? מה זה כל האפשרויות ב write method? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי עכבר חדש, Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 ורציתי לדעת אם אני יכול באיזושהי דרך לגרום לגלילה של הגלגלת לצדדים [ימין ושמאל] להחליף טאבים בFF.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפעיל את הפונקציה הזו במחשב שלי ומשום מה היא לא מופיעה באופציה של ניהול משאבי כח (האיקון של הסוללה והכבל חשמל) לרקע כללי אני קיבלתי את המערכת הפעלה אחרי "עריכה" מחבר שהטמיע לי דרייברים באנליט ולדעתי הוא "ערך" לי אותה והשמיט את האופציה הזו. איך אפשר להפעיל או להחזיר את זה?? זו רק הערכה בדרך כלל ההיברנט רק דורש סימון V וזהו.אצלי זה אפילו לא מופיע.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי TUNEUP UTILITIES והוא מציע לבצע כמה שינויים על מנת לייעל את המערכת, בין השיוניים שהוא מציע לעשות זה שינוי של כמה SERVICES ושינוי של פרטים בפרוטוקול ה TCP/IP (כגון MTU ו RWIN). האם התוכנה הזאתי מספיק אמינה? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי חצי שנה של שימוש במחשב ללא אנטיוירוס החלתתי להתקין קאספרסקי,אתמול הכל היה טוב היום נכנסתי לפיירפוקס ופשוט שום דבר לא נפתח דף לבן וזהו ניסיתי לשנות את כל ההגדרות של התוכנה כולל הפירוול ושום דבר לא עוזר בINTERNET EXPLORER הכל עובד מצוין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לקבל מס' קבצים ולהכין קובץ התקנה אשר יוכל לרוץ בכל מחשב אחר אם מישהו מכיר משהו טוב שיעדכן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים תוכנה לעריכת סרטים שעובדת עם MPG מקווה שיש לכם משהו ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לא מצא חן בעיני אחי הצעיר שהחלטתי לנעול בפניו בססמא את המחשב (כיון שהוא יושב שעות ומזניח דברים אחרים) והוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור. שמתי ססמא במשתמש שלו ובאדמיניסטרטור, הוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור ודרכו הוא מחק את הססמא של המשתמש שלו... מישהו יודע/ מכיר אולי תוכנה שעולה לפני טעינת הווינדוס ומבקשת ססמא? ראיתי פעם תוכנה שעולה בדוס מיד כשמדליקים את המחשב וכדי להכנס להרדיסק צריך ססמא.. תודה רבה לעוזרים. יו"ט.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כמה סרטים ביתיים שהורדתי מהמצלמה למחשב, הסרטים ממש קצרים משהו כמו דקה או שתיים אבל שוקלים המון (קטע של 34 שניות שוקל 38 מ"ב). השאלה שלי היא האם ישנה תוכנה לשימוש ביתי היודעת לכווץ את הקטעים האלה ובכלל קטעי וידאו. תודה מראש לכל העוזרים תבורכו ג'קי
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע קבצים של MIDI וMID וזאת אולי הבעיה: http://img240.imageshack.us/img240/6570/gfdgdfzr6.jpg אני לא מצליח לשמור את השינוים שאני עושה וזה נישאר ריבוע לבן מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כמה סרטים שאני רוצה להדביק להם תרגום(יש לי גם את קובץ התרגום בנפרד) איזה תוכנה טובה אתם יכולים להמליץ לי ? תודה ,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-