תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שאפשר לשמור את המצגת כקובץ (או כמה קבצים) שיכולים לפעול , גם אם אין במחשב בו רוצים להפעיל את המצגת POWERPOINT . ניסיתי בשמירה בשם את הפורמטים ולא הצחתי למצוא דבר כזה. יש באמת דבר כזה? ואם כן איך אני שומר את המצגת ככה?
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
רציתי התקנה נקיה כמו שאומרים, כי תמיד היו לי בעיות כשעדכנתי דרייבר (אפילו הCatalyst Uninstaller לא עבד כמו שצריך), אז מצאתי את התוכנה Driver Cleaner והשתמשתי בה. חשבתי אחלה סוף סוף המחשב יהיה נקי מכל ההתקנות הקודמות והעדכון יילך חלק. אבל.. כמובן שנתקלתי בבעיה: ראו תמונה עשיתי את ההתקנה במצב בטוח. אה ונכון יש את ה"אשף לזיהוי חומרה" המעצבן ההוא? אז ניסיתי לתת לו לפעול, ניסיתי בלעדיו, עדיין אותה שגיאה. אני כבר לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. בבקשה תעזרו לי כי ממש נמאס לי מזה... יש לי Sapphire 9600 Pro, windows xp sp1. עריכה: תודה לאל, עכשיו הכל בסדר
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר להגביר את מהירות המאווררים עם זה כדה זה יכול לישרוף אותם או לעשות קצר במיקרה של הגזמה??????????
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני צריך או תוכנה או משהו לא יודע אני צריך לעבוד עם שורות או משבצות כמו דף של מחברת... תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אף פעם לא נתקלתי בדבר הזה... זה פשוט לא נותן לי לצרוב אותו לא ב MP3 ולא באודיו... מישהו יכול לעזור לי??? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני סרטים על 6 דיסקים של SVCD השאלה באיזה תוכנה או תוכנות אני יכול להפוך אותם לדיסק DVD-SVCD אחד ירח אפל
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחפש דרך כלשהי לצרף לסרט cS מוסיקת רקע, (כלומר, בזמן שהסרט רץ, רצה איתו ביחד המוסיקה). תודה למי שיסביר לי סוף סוף איך עושים את זה..
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
טוב , קיצר אני לא מבין את כל הקטע של האימיול וכל החרא הזה שמוריד לך בערך על 20 בייטים לשניה .. יש את התוכנה DC++ ויש לה גם גרסא של סבבה SababaDC התוכנה מורידה ממש בקצב רצחני , יש בא הכל וניתן למצוא הורדה , פרטים ומידה ב www.sababa.6x.to אמ... אם אני לא טועה איזה טכנאי מהמכולת אמר שלא כדאי להשתמש בה , כי כל העולם חוגג לך על המחשב ... קיצר תהנו אנשים . ואם היא באמת פותחת את המחשב שלך לכל חריץ תרשמו פה !
-
- 32 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ בגודל 4GB ואין לי צורב DVD , אז עשיתי לי כונן וירטואלי Daemon ואני לא יודע איך ניתן להתקין שם את הקובץ (ISO). ניסיתי עם NERO אבל הוא כותב שאין לי דיסק :-[ . תודה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש כמה אתרים, שבהם אני גולש, שלא עובדים במוזילה. אז כל פעם אני צריך להעתיק את הכתובת שלהם, לפתוח את האקספלורר...ואתם כבר יודעים את ההמשך. וזה ממש מעצבן! אבל שמעתי שיש תוספת למוזילה, שבסך הכל לוחצים על כפתור והאתר נפתח בדפדפן האקספלורר אוטומטית. אפשר בבקשה לינק לתוספת הזאת?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
: זה כותב: No valid servers to connect in serverlist found מה עושים???
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חבר שלי קנה נגן DIVX של AIWA והכתוביות שם הפוכות בעברית. אני די בטוח שאין שם אופציה להפוך אותן חזרה כי חרשנו ביחד את כל האופציות הקיימות שם. בכל מקרה תהיתי אם יש איזה דרך להפוך את הכתוביות מראש? יענו תוכנה מסוימת? או אם מישהו נתקל בבעיה הזאת כיצד ניתן לפתור אותה בדרך אחרת?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
ואני לא מגביל את הDOWNLOAD...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקובץ FLASH.ocx כל פעם שאני נכנס לאתר שיש בו פלאש , האקספלורר קורס ובפרטים הוא כותב את הקובץ הזה עשיתי מחיקה מלאה של פלאש והתקנתי אותו מחדש עדיין לא עובד. מתי שאין לי פלאש האקספלורר עובד מצוין נ.ב : זה גם קורה לפעמים בICQ , שגם שם יש פלאש עזרה!! ???
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. קודם כל. יש לי בעייה הTeam Speak 2 אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [03:06:09] Connecting to 80.179.150.79 [03:06:09] Got a bad response from the server לפי הFAQ הזה:http://forum.goteamspeak.com/showthread.php?t=5413 של Team speak זה אומר שאין תאימות גירסאות בין הTS 2 server לגירסה שלי.. וזה לא יכול להיות כי לחברים שלי יש בדיוק אותה גירסה כמו לי והם מצליחים להתחבר. והמסנג'ר. אני יודע שהייתה בעייה גלובלית אבל אצלי הבעייה כבר יותר משבוע. ניסיתי למחוק ולהתקין וגם לשדרג לMSN Messenger 7 וזה פשוט מסרב לעבוד.. זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת: מצטערים, לא היתה לנו אפשרות להכניס אותך אל MSN Messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. 80072efd\ בבקשה זה ממש דחוף לי הדברים האלו.. בעיקר הטים…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים עם FF. מישהו יודע למה? (רק חלון אחד פתוח בלי שום לשוניות) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הווינדווס ונפתחים כל החלונות, האנטי וירוס לא נפתח כמו תמיד אלא נפתח חלון עם הודעה שאני חייב לעשות אימות שבאנגלית זה verify אם אני לא עושה את האימות הזה, אני לא יכול להפעיל את האנטי וירוס כשאני לוחץ על הכפתור של האימות, הוא מפנה אותי לאתר של חברת mcafee ושם אני רשום באתר אבל לא יודע איך לעשות את האימות או עידכונים שונים
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
תודה לאנשים. התוכנה ממש מוזרה, לפעמים היא מורידה לי על 70 ק'ב, ואז לאט לאט היא יורדת וחוזרת. בקיצור למישהו יש מדריך זה יעזור מאוד.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
עם מישו מכיר תוכנה כזאת אז שיגיד לי הכל בשימחה
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
כבר שבוע מוריד לי על מעל 170 אני לא יודע למה כי לפני הוא היה מוריד לי גג עד 50-60 בלחץ...למישהו יש הסבר? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג פסח כשר ושמח!! רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לנגן שירים וברקע להפעיל כתוביות של השיר... ואם כן איפה אני מוצא אתר שמספק כתוביות לשירים(לא תרגום אלא את המילים המקוריות של השיר)....
-
- 16 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
ברצוני לכווץ או להמיר את ה-MP3 שיתפוס פחות מקום גם במחיר של איכות פחות טובה אני רוצה לכווץ קובץ של 4MB ל-2MB האם זה אפשרי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני חושד בווירוס אבל בדקתי עם אנטי וירוס ואין כלום אפשר לעבוד עם המחשב שעות אבל דקה שתיים אחרי שנכנסים לאינטרנט המקלדת או העכבר מפסיקים לפעול מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-