תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי איזשהו משהו שמחולק למספר קבצי RAR לפני שהספקתי להוריד את החלק האחרון, השרת מחק את הקבצים ביקשתי ממישהו שיעלה שוב, והוא העלה אבל עם סיסמא אחרת מהסיסמא שהיתה לקבצים קודם לכן עכשיו יש לי את כל הקבצים, אבל אם אני מנסה לעשות Extract דרך הקבצים הראשונים הוא נותן לי הודעה שהסיסמא לא נכונה בקובץ האחרון [הוא פשוט מפסיק את התהליך בלי לבקש ממני סיסמא חדשה או משהו] למישהו יש פיתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בקשה של נובים, אבל פוטושופ הפסיקה לעבוד אצלי משום מה, ואני לא מצליח לעשות את חיתוך התמונה בצייר :-X. אז אם אפשר, תחתכו בבקשה את התמונה שמסומנת, שתהיה לבד בדף ולא עם שאר הציורים שלידה . תסבירו לי גם בבקשה איך אני עושה את החיתוך (עם הצייר או פוטושופ שאתקן אותה), כי יש לי עוד כמה תמונות ולא רוצה לחזור לפורום בשביל זה כל פעם.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הביאו לי דיסק די וי די שיש בו צילום ממצלמת וידיאו בפורמט vob. אני צריך לחתוך מהדקה ה20 עד הדקה ה-40... איך אני עושה את זה? ממש דחוף יש לי פחות משעתיים. תודה, לירן.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי לכולם המחשב הזה אמור להגיע אליי מחר: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan הבעייה היא שבעיקרון הסיב…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לחיבור הטלויזיה למחשב(אני יודע שאפשר בלי תוכנה) אבל בתוכנה יש יותא אפשריות לא?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אחרי הפרמוט שעשיתי, גיליתי שעשיתי רק את המחיצה C עם 65GB ואת המחיצה D שהיא אמורה להיות עם עוד איזה 400GB שכחתי ליצור. מה אני עושה ? יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התקנתי את helix server plus על windows xp pro אבל איך אני מגדיר לו מה להזרים ואיך אני יודע את הכתובת של השרת החדש שלי ? תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס את התמונה ממש בגדול...הכיצד אני עושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
המדובר הוא בסרטים בפורמט פשוט ולא סרטי קולנוע. בכל הדיסקים/סרטים לא היו בעיות, רק לאחרונה התחילו הבעיות כמו קול ללא תמונה. נכון להיום רק בחלק מהסרטים לא ניתן לראות תמונה (עם הקול אין בעיה) ואלו סרטים שלא היו איתם בעיות לפני כן. מה יכולה להיות הבעיה? פנטיום 2 WIN98 מדיה פלייר של מיקרוסופט נתתי להם גם את ה-DIVX PLAYR האחרון ולא עזר.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום מישהו אולי יודע איך אפשר לשמור קבצי וידאו שמוצגים אונליין לדוגמא כמו באתרים - נענע וידאו, או טריילירים של סרטים באתר של apple תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה כאן - איך זה יכול להיות? יש לי XP פרופשיונאל....פנטיום 4 1.7 מגה ו 512 זיכרון כרטיס מסך גיפורס 5200 היתקנתי את התוכנה...וזה יוצא משובש - איטי באימא של הטירוף פונטים לא ממש ברורים תפריט התחל נעלם בקיצור - קטסטרופה היסרתי מיד! מה קורה כאן ? מישהו יכול להסביר / לעזור? 10X
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה עכשיו ושאני עושה UPDATE זה אומר שזה מעודכן אבל לא נראה לי שזה יכול להיות כי הרגע התקנתי את התוכנה ותמיד יש עידכונים ויש גם את ההודעה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת. מישהו מכיר את הבעיה? אולי לא עשיתי טוב את העידכון כי ניסיתי כמה פעמים וקיבלתי את ההודעה שזה מעודכן כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי בטעות unpartition להארד דיסק חיצוני כאשר התקנתי windows מחדש וההרדיסק היה מחובר USB המחשב לא מזהה את ההרדיסק וכאשר אני נכנס לdisk management אני יכול לראות אותו שם בתור unpartitioned space לא פירמטתי רק מחקתי את הpartition. מה עושים ??????
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המדפסת מותקנת על WIN7 64BIT ואני רוצה לשתף אותה עם XP 32BIT הדריברים לגרסאת 64BIT זוהו מיד, אבל אני רוצה להוסיף במאפינים דריברים נוספים ל 32BIT שהמדפסת תותקן בהצלחה בXP אבל הוא שואל אותי מיקום שלהם ואני לא יודע מה הוא ...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מאתמול כל שנייה קופץ לי איזה חלון של המחשב שלך נגוע בוירוס או משהו כזה ואז אני לוחץ על זה נפתח איזה אתר של תוכנה למכירה!!! עכשיו עשיתי בדיקות וזה אין לי שום וירוס!!! עכשיו בנוסף לזה שמחקתי את כולם דרך הוספה/הסרה גם מחקתי שאריות!! אבל הכי מעצבן יש תוכנה אחת ספציפית שכל הזמן יש לי סמל קטן שלה למטה איפה שהשעון!! ואני לא מצליח להיפטר מזה!!! עזרה?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה תוכנה שעושה הדמיה לSURROUND לקבצי Mp3? : אם כן, איזו אתם מכירים?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
נניח שאני מוחק איזה אתר משם אז אחרי כמה שניות הוא חוזר משהו ממש מוזר אני אשכרה מרוקן ת'סל מיחזור עם הקובץ שמחקתי לפני 3 שניות ואז הוא פשוט חוזר לשם בנתיים זה קרה לי רק באתרי הורדות megaupload ו-rapidshare יש מצב שזה קורה בגלל שהתקנתי Firefox ?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשאול באיזה תוכנה אתם נוהגים לשתף קבצים. אני אישית משתמש בכולם,אך העיקרית היא סבבה דיסי. הערה: "ביטורנט" או "אמיול" יכול להיות כל קליאנט שתרצו.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה כונן ורטואלי או תוכנה מאפשרים לפתוח קובץ IMAGE של NERO שסיומתו nrg?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לפי כמה פורמים הבנתי שהתוכנה מומלצת ורציתי לנסות אותה, באמת לאחר סריקה של הדיסק היא מצאה לי כמה Backdoor ,אבל לאחר זמו מה היא מעלה את ה- CPU לרמות מאוד גבוהות לזמן מה כך שלא ניתן כמעט לעבוד עם המחשב ויותר גרוע היא פשוט לא נותנת עכשיו גם לפתוח את ה - IE כל אתר שמנסים להכנס האקספלורר פשוט נסגר . האם הבעיות הללו מוכרות ב Kaspersky ? ואם כן כיצד ניתן לסדר אותן ? , אני עדיין רוצה לתת לתוכנה הזדמנות נוספת. לפני כן היה לי את ה Avast Pro . כמו כן עכשיו כאשר אני נכנס לאתר של Lionetwork אינני רואה יותר את סרגל ההפניות שנמצא למעלה היכן שמצויים : דך הבית , שרותים ופורומים , הורדות קבצים לינקים וכו'. כמו כן נעלם לי התפריט הראשי שתמיד מצוי בצד ימין גם לגבי אותן קטגוריות . חוץ מזה האתר…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני סובל מתקלה מתסכלת ביותר/אני על סף משבר/לא יכול יותר/אם למישהו יש פיתרון/שיבוא מהר ככה: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7100) GA-MA790GP-UD4H AMD Phenom II x4 940 4096MB RAM DirectX 11 רצוי גם לציין שהתקנתי לאחרונה אוזניות-מיקרופון M$ Lifechat lx-3000, אפשרי שהן קשורות איכשהו... ו...שאני מריץ Outpost Security Suite Pro 2009 ver. 6.5.5 (2535.385.?). הבעיה היא כדלהלן: ככלל, המחשב רץ די חלק ואין יותר מדי תלונות טפו טפו, זולת קפיצות אקראיות ונדירות באודיו ובווידאו. אלא שאחרי כמה שעות בהן רצה תוכנת שיתוף כלשהי (ניסיתי אימיול ויוטורנט בינתיים והתוצאה זהה, לא נראה לי שהבעיה היא בתוכנה עצמה), המחשב מתחיל להתפגר. בניגון סרטים ושירים יש קפיצות ודילוגים עצבניים, המתארכים ככ…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי סורק מוסטק 600cp ואני מחפש את הדרייבר בשבילו לxp . הדרייבר שישנו באתר של מוסטק לא עובד. בעבר מצאתי באיזה שהוא אתר שהסורק עבד איתו. לצערי אבד לי הקובץ ואני לא זוכר מהיכן הורדתי. אם מישהו מכיר אתר שבו ניתן למצוא את הדרייבר - אשמח אם תעזרו אשמח לתשובות רציניות ועיניניות - לא התחכמויות.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש כבר כמה שנים בתוכנה הנ"ל אבל בגרסתה האחרונה התוכנה ממש משלתטת על המחשב עם כל מיני "עזרים" אז נמאס לי ממנה ואני מחפש תוכנה אחרת,אחת שעושה הכל... תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-