תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
טוב לפני שעולה הביקורת על החוסר מוסריות או חוקיות של מה שאני מעלה, אני אסביר בקצרה אחות קטנה לפני שנה היא הצליחה להפיל את מחשב ולגרום לאובדן של מידע חשוב... מאז היה לה BAND... ונאלצה להשתמש במחשב ישן שבקושי פועל... הבעיה העלתה זה שעכשיו התחילה לימודים שיש דברים שהיא צריכה מחשב אמין כמו עבודות ואינטרנט ... אז נסגר הסכם הגבלות ופיקוח (משקיט גם את הורים שלי שגם ככה לא מתים על הדברים ששומעים על אינטרנט) אחרי כל הבלבול שכל כמה שאלות: איך התוכנה Spytech SpyAgent Professional ? הצעות לתוכנות אחרות? (יתרונות, חסרונות) כמה היא מכבידה על מחשב וזכרון ? (אגב יש אתר שמכיל מידע על כמה משאבים תופסת כל תוכנה?) קצת החוות דעת על אילו מפונקצות של תוכנה זאת ואחרות יותר מכבידות על מחשב... אני…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה עכשיו ושאני עושה UPDATE זה אומר שזה מעודכן אבל לא נראה לי שזה יכול להיות כי הרגע התקנתי את התוכנה ותמיד יש עידכונים ויש גם את ההודעה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת. מישהו מכיר את הבעיה? אולי לא עשיתי טוב את העידכון כי ניסיתי כמה פעמים וקיבלתי את ההודעה שזה מעודכן כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר יש לי כרטיס מסך ati 4870 בזמן ההתקנה זה כותב לי install package failure זה ממשיך יעני להתקין אבל בסוף זה מתקין אותו קיצר גם למחוק אותו הוא לא כל כך נותן לי קיצר תעזרו לי למה קיבלתי קריזה באלי לפרמט את המחשב
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מי שמכיר את התוכנה clip cache plus בבקשה שיתן לי לינק להורדה של התוכנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
האנטי וירוס או הפיירוול מונעים את הקבלה מיד בטענה "bloked because it is potentially unsafe" אבל גם לסגור את הMCAFEE לא עוזר לי..ולבטל בOPTIONS את הסריקת וירוס במסנג'ר לא עוזרת. למישהו יש מושג? יש לי מסנג'ר 7 עם פלוס
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תראו ברשת שלי יש dvd וניסיתי להפעיל את זה מפה עכשיו הצלחתי יעני אני רואה תסרט אבל אני לא שומע כלום כי בתוך הדיסק יש שתי תיקיות ומכיוון שזה רשת אני לא יכול לבחור כונן מסויים אלה רק תיקיה..
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, אנשים .. נקתלתי בבעייה קטנה ואני אשמח לעזרה. יש לי Xp ואצלי מוגדר שאחרי כל 3 ד' של אי שימוש במחשב המסך נכנס למצב Standby, נכבה כזה. התקנתי תכנה לא מזמן שאני צריך שתפעל באופן קבוע ברקע ותמיד כשהיא פועל המסך לא נכנס ל Standby בכלל. רק אחרי שאני סוגר אותה אז הוא נכנס למצב הזה. למישהו יש פתרון לבעייה שכזו ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה תוכנה שעושה הדמיה לSURROUND לקבצי Mp3? : אם כן, איזו אתם מכירים?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הסברים על איך לערוך סרטים. קניתי את אדובי פרו 7 יד שניה ואני לא ממש מבין איך להשתמש בוא. אשמח אם מישהו מכיר מדריכים טובים לתוכנה. בתודה מראש ינשוף
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
נניח שאני מוחק איזה אתר משם אז אחרי כמה שניות הוא חוזר משהו ממש מוזר אני אשכרה מרוקן ת'סל מיחזור עם הקובץ שמחקתי לפני 3 שניות ואז הוא פשוט חוזר לשם בנתיים זה קרה לי רק באתרי הורדות megaupload ו-rapidshare יש מצב שזה קורה בגלל שהתקנתי Firefox ?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום ! כאשר אני ממיר סרט בתוכנה הזו (וירטואל דאב), אז שאני לא יד המחשב היא מכבה לי את המחשב. אם אני משתמש במחשב, אז הוא לא מתכבה לי בכלל, מישהו יודע למה זה ככה ? אולי יש באג בגרסה ? הגרסה שלי היא: 1.5.10. תודה .
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה כונן ורטואלי או תוכנה מאפשרים לפתוח קובץ IMAGE של NERO שסיומתו nrg?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
ובמידה והמחשב ביצע Restart התוכנה תדע להפעיל את התוכנות שפעלו לפני הRestart, כמובן התוכנה תפעל ברקע ותנטר כל פרק זמן נתון(נניח 5 דק') איזה תוכנות פעילות. משהו דומה לSESSION MANAGER בFIREFOX. יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לעדכן בה דברים שצריך לעשות, כלו מיני task ו jobs וגם ניתן לשתף דרכה עוד אנשים שיכולים לעדכן את ה- task מקווה שהייתי ברור תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הי חברה. במחשב שלי מותקן מנהל ההורדות Flashget. הבעיה שלי היא כשאני רוצה להוריד קובץ מסוים דרך הדפדפן של פיירפוקס אני לוחץ לחצן ימני ואין לי אפשרות של "הורד באמצעות פלאש-גט" כמו באקספלורר. ניסיתי להוסיף את האפשרות דרך ה-Add-ons של פיירפוקס אך לא מצאתי שם זכר לפלאש-גט. האם ישנה דרך להוסיף את האפשרות הזו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מופיע לי sending you pack.....ואז זה לא שולח ומופיע לי You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer אני זוכר שפעם סידרתי בהגדרות משהו ואני לא זוכר עכשיו מה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
כשאני נכנס לIMAGESHACK או אפילו כשאני מנסה לעלות תמונה דרך האתר חלון הBROWSE לא נפתח לי... תודה מראש THE DOM
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
וראיתי במחשבים אחרים שהתיקיה לא שוקלת כלום היא נקראת System Volume Information. עוד משהו מוזר זה שכמעט כל התיקיה דחוסה.וראיתי שם גם קיצורי דרך לתוכנות ומשחקים שמחקתי לפני המון זמן. ואני לא יודע אם למחוק אותה...
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר והמחשב לא מזהה אותו עדיין מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין אקספרס לבין הגירסה המלאה ? (זו המשמעות של אקספרס לא?) והאם יש הבדל משמעותי בין 5.5 ל-6 ? (יש כבר 6 לא?) זקוק במיוחד לצריבת סרטים בנפח גדול 700 מגה, ושמעתי שנירו יודעת לצרוב אפילו יותר על דיסק כזה, האם יש אמת בידיעה? אגב, יש מדיות (בשיווק סיטונאי) בנפח יותר גדול? שמעתי שיש, _רק_ שהן יקרות ונמכרות בחבילות קטנות ולא של 50-100 יחידות. אשמח אם תאירו את עיני בנושא, כלומר אם יש שאלות שלא שאלתי אנא השיבו עליהן מראש. :-\
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז נכון שזאת לא תוכנה מקצועית, אבל אני עובד איתה על איזה דגם, ומנסה ליצור Face, שמחבר בין ארבע קווים, אבל הוא נוצר איפה שאני לא רוצה. מצורפת פה תמונה לדוגמה, אלה הם שני משולשים חופפים (זהים), ואני רוצה שהפייסים יהיו בינהם, אבל הם נוצרים רק במשטח אחד, ועל כל משולש. אני לא רוצה שעל כל משולש יהיה פייס, אלה רק בין המשולשים. ניסיתי למתוח קו עם העפרון בשביל "לסגור" מלבן בינהם, אבל זה לא עזר. (זוהי הדגמה למצב) http://img354.imageshack.us/my.php?image=701fz3.jpg הבעיה הזאת מפריעה לי מאוד לסיים את הדגם שלי, מכיוון שאני מעוניין "לצבוע" את הפייסים בצבעים שונים. אשמח לקבל תשובה במהרה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי שמתי לב שוורד לפעמים עושה לי מסמך נוסף זהה לקודם. למשל יש לי מסמך עבודה ואז באותה תיקיה שנמצא המסמך מופיע עוד מסמך זהה שקוראים לו עבודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי את התונכנה EVEREST.. בכל כמה זמן לעכדן את הדרייברים..? וזה הורס את המחשב שמעדכנים? תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אהלן. יש אפשרות להוסיף פקד, כשאני לוחץ מקש ימני על קובץ, אז בחלון שנפתח בין כל האפשרויות, תהיה אפשרות של צריבת הקובץ. כלומר, שהוא יפתח את הנרו וישים את הקובץ מוכן לצריבה- רק לשים את הדיסק. יש אפשרות כזאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם כדאי להתקין את BitDefender Professional Edition v7.2 ? אם כן/לא אז למה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-