תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לרכוש כונן קשיח חיצוני ואין לי תוכנה לגיבוי המחשב. אשמח להמלצות. אפשרות גם לתוכנות לא חינמיות. תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ראיתי שיש פלטיניום וטיטאניום, איזה גירסא הכי טובה ולמה? ( חשוב מאוד הלמה.. (: ) ומה הגירסאות הכי חדשות (ראיתי שיש 4 ו-7 וכל מיני..)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזהות בטעות עשיתי מחיה של תקיה אם קבצים שלי ממש חשובים עבודות וכו' ועשיתי shift+del שזה מוחק ישירות גם מסל המיחזור האם יש דרך לשחזר את זה עכשיו עשיתי שיחזור מערכת הוא שיחזר לי רק תתקיה של זה ולא תקבצים שהיו בפנים מישהו יכול לעזור לי זה ממש ממש חשוב לי אם אפשר לתת לינק לתוכנה והסבר זה ממש יעזור לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Adobe Premiere Pro 7 אני מצליח לערוך אך איני מצליח לשמור את הקובץ בפורט של צפייה בסרט כגון: AVI או MPEG וכו' מה הפעולות שעלי לבצעה לאחר העריכה כדי לשמור את הסרט בפורמטים הנ"ל. תודה מראש לירון
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור לי תקציר של דקה או כמה שזה לא יהיה מתוך קליפ ארוך יש דבר כזה? אני יודע שיש תוכנות וידאו שאני יכול לערוך אבל אין לי נסיון איתן, יש אולי תוכנה שיכולה לעשות לי את זה באופן אוטומטי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בעקבות יציאת IE7 עם שיפורים משמעותיים לעומת IE6, וכאשר מוזילה מתווכנת להשיק את הגירסא הרשמית של FF2 . מה עדיף? משהו מתכוון לעבור מ FF ל IE או ההפך? אני נשאר עם FF לכל אורך הדרך 8)
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בבקשה המלצה על חבילת אבטחה טובה שכוללת את כל הדברים שצריכים בשביל שהמחשב יהיה מוגן
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם hideip והיא שינתה לי את הפרוקסי באקספלורר ובפיירפוקס. באקפלורר הצלחתי לבטל את זה, אבל בפיירפוקס משום מה אחרי שאני מבטל את הפרוקסי, הוא לא מתבטל לצמיתות. כשאני יוצא ממנו ונכנס הפרוקסי חוזר בדיוק כמו שהיה. שום דבר לא עוזר, מחקתי את התוכנה הזאת, ואת הפיירפוקס והתקנתי אותו שוב, מחקתי את האייפי מהרג'יסטי. איך אני יכול להפטר מהפרוקסי הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מנסה לעתיק סרט אורגינל למחשב דרך התוכנות האלה Kingdia DVD Ripper Ahead DVD Ripper ואני לא מצליח יש לי את השגיאות האלה . http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210229.jpg http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210245.jpg http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210268.jpg
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
סרגל כלים של isearch, איך אני מוחק אותו לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני אמור לקנות רישיון ל MS-Office Proffesional (כי אני צריך את ה - Access ) חשבתי לקנות או להשיג את ה - StarOffice במקום. אבל, יש לי מס' שאלות: א) האם היא תומכת ב - Windows XP ? ב) האם היא תומכת בכתיבה בעברית ? ג) איך היא יחסית ל - MS -Office מבחינת נוחות למשתמש? עד כמה קל להסתגל אליה ? ד) האם ניתן לייבא קבצי DB מ - MS -Access ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב שלי ואני לא זוכר את הסיסמא של האייסיקיו שלי. יש לי את הקובץ של המספר (כתבן) שבו מופיעים כל המספרים של האנשי קשר. איך אני משיג את הסיסמא שלי ולא משנה באיזה שיטה. רק תעזרו לי בבקשה למצוא אותה התייאשתי
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ב- ICQ 6, איך אפשר לדעת כמה זמן מישהו היה בסטטוס "לא נמצא"? באייסי 5 ההיתי מעביר את העכבר על שם של מישהו והיה מופיע לי כמה זמן הוא היה "לא נמצא". מתי בערך יוצא ICQ 6 בעברית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט שרשם שהיא מחברת neao הבעיה שלי כנראה אני צריך דריבר ואין לי משהו יכול לעזור לי? שאני מכניס את המצלמה למחשב אז זה מראה לי אשף חומרה חדשה זוהתה ואז זה רושם לי לא ניתן להתקין חמרה זו. תעזרו לי בבקשה תודה!!
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בעיה שכבר הורדתי את תוכנת FLASH ועוד כמה אבל לא עוזר אני מצרף בזה קובץ שתוכלו לראות תודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
דבר ראשון אני די חדשה פו אז סליחה עם טעיתי לכבי השאלה שלי שלא קשורה למקום זה יש לי בעיה קטנה עם EXCEL אני עד היום מנסה איך להשאיר את הכותרות ב-EXCEL במקומם בלי שיעלמו ברגע שאני מגיעה לסןף הדף למטה מדובר ב- EXCEL XP
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הDTOOLS בויסטה ומשום מה הוא לא מצליח לזהות את הכונן החדש נכנסתי לDEVICE MANAGER והוא מזה שיש כונן אבל כאילו אין לו את הדרייבר מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לא נוח שאי אפשר להישתמש במדפסת דרך הנייח שהיא לידו. מדפסת - BROTHER MFL5460CN תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם..! כותרת..! תודה לעוזרים..!
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ok אז בהתחלה היה לי את האזרוס שהיה לו את באג ה 100% שכל הזמן הוא לא היה מצליח לסיים את ההורדות אחרי זה המליצו לי לעבור ל BitComet אבל עדיין יש את הבעיה השנייה שאחרי שזה סיים להוריד הקובץ יוצא פגום , נאמר לי שזה בגלל שיש מלא אנשים ששולחים פאקים פגומים בכוונה וזה מה שדופק את זה עכשיו מה הטעם בלהוריד על 200k אם בסוף ההורדה יוצאת פגומה ? באימיול זה היה מוריד לאט אבל כשזה היה יורד היתי יודע שזה יעבוד לפחות מישהו מכיר ביטונרנט בלי בעיות ? כאלו לפחות...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אם יש עוד נוספות אשמח לשמוע המלצות וביקורות בעיניין ... עשיתי חיפוש כאן לתרד שנפתח לפני שבוע אבל לא מצאתי נראה לי שדיברו שם על עוד איזה תוכנה אבל אני לא מצליח להזכר איזו ...
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני לא יודע איך התוכנה הזאת הגיע למחשב שלי כי מעולם לא התקנתי אותה... אבל אני לא מוצא איך להסיר אותה... יש הצעות? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
נראה לי שמישהו שלח לי איזה סוס טוריאני דרך המירק , לפי מה שאני יודע הוא מצליח לראות את הנתונים של המחשב שלי , הפייר-וול של אקס פי פועל אבל כנראה שזה לא עוזר.. מישהו מכיר תוכנה לסריקה והסרה של סוסים טוראנים ?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הורדתי את שתי התוכנות הנ"ל התקנתי אותם ופתחתי להם פורטים בראוטר ועידכנתי ת אותם פורטים בשתי התוכנות (כמובן שלכל תוכנה יש פורט אחר). ועדיין שתי התוכנות מורידות נורא נורא לאט יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה וב AZUREUS זה מוריד לי בחות מ 20KB וב EMUKE זה מוריד על פחות מ 30KB. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה חופשית קלה וידידותית לסינון אתריים פורנוגרפיים עדיף בעברית בחינם. אם לא אז באנגלית בחינם. תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-