עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aquas,

היי יש לי בעיה לכתוב בעברית באקספלורר, הבעיה הופיעה לפני כמה זמן כמו שאתם רואים בתמונה הכול בג'בריש אבל מה שמוזר זה שאני משתמש בתוכנה הפוך על הפוך,מה שיוצר מצב שאם אני כותב באנגלית ואז הופך לעברית דרך התוכנה,אז הכל בסדר אין לי מושג מה הבעיה,ניסיתי לשחק עם ה-encoding אבל זה לא עזר ניסיתי גם לבדוק בקונטרול פאנל ,אבל הכל בסדר אז אין לי מושג מה הבעיה מקווה לפתור את הבעיה בעזרתכם תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  2. ככה, יש לי גרסה מלאה מקורית שלי פרטית של חלונות XP - גרסה ביתית. בעיקרון זה מתקין לי את החלונות בעברית. יש איזושהי דרך שאני יכול באמצעות התקליטור שלי להתקין את חלונות בעברית או שזה בא רק בשפה העברית? אני פשוט רוצה שתהיה לי גרסה באנגלית של חלונות. מה אני עושה? תודה, שי.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. אני רוצה להדפיס את התמונה ממש בגדול...הכיצד אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by switchman,

.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by Omer21,

היי, פרמטתי מחשב די ישן (9500GT, D945GNT, פנטיום 4) לא מזמן, (התקנתי שוב את הXP HOME שהיה עליו) וכשאני מנסה להתקין דרייברים (ללוח אם ולכרטיס מסך, מורדים מהאינטרנט במחשב אחר(את הדיסקים איבדתי כבר מזמן)) הם לא פועלים מסיבות שונות ומשונות (אני מנסה גם מדיסק און קי וגם מדיסק שצרבתי עם הקבצים). הביוס מעודכנים, כל מה שצריך זה את הINF בשביל להגדיר רשת ולסדר הכל מהמחשב ההוא, אבל זה לא עובד בטענה ש" Application Configuration is Incorrect". הדרייברים של הכ"מ אומרים ש"Specified Procedure could not be found". ניסיתי מצב בטוח, למרות שאני לא מבין מה הפואנטה ממש אחרי פרמוט, זה הפתרון היחיד שמצאתי באינטרנט - לא הוביל לתוצאות בכלל. מישהו נתקל בזה פעם / יודע מה אני אמור לעשות? צריך לציין ש…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. לא יודע עד כמה זה קשור לכאן, אבל איך אני יכול להטמיע סרטי MOV באתר שלי? זאת אומרת שברגע שילחצו על הקישור אז הסרט יפתח בחלון חדש ויתחיל להתנגן? צריך תוכנה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  7. שלום , אני מעוניין לעשות חקר קטן... כמובן שאין לי זמן להיות 24 שעות מול המחשב... אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות לי צילם מסך בכל חצי שעה או שעה ולשמור לי אותה.... אני מקווה מאוד בשבילי שיש תוכנה כזאת תודה מראש על העזרה! ואני מקווה שהבנתם אותי.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו XP PROFESSIONAL ואת כל הדרייברים של כל החומרות עכשיו שהמחשב נמצא בנקודת מוצא בסיסית, אמרו לי שאני יכול לעשות גיבוי מוחלט למערכת ההפעלה, הדרייברים וכל ההגדות האחרות. ליצור מין IMAGE להארד דיסק כפי שהוא נראה עכשיו. אמרו שזה נקרא HOST או GHOST אני לא בטוח. יש לי 2 דיסקים קשיחים (פיזיים) ורק על אחד מותקנת מערכת ההפעלה והדריברים. הייתי רוצה לדעת איך בדיוק עושים את הגיבוי הזה כדי שאם יקרה משהו למחשב ואני יעשה פורמט אני יוכל להחזיר את המערכת לקדמותה בדקות ספורות במקום לעבוד כמה שעות בלכוון את כל ההתקנים מחדש. האם אפשר לעשות את זה על כמה דיסקים בעזרת צורב או פשוט שיכפול של ההארד דיסק כפי שהוא נראה עכשיו להארד דיסק השני?? אשמח לקבל כל…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. Started by cleric,

טוב , אני יודע ששאלו כבר מיליון פעם "איזה פיירוול הכי טוב" וכו' , אבל השאלה שלי יותר ספציפית ... אני משתמש כבר הרבה זמן בsygate שהוא פיירוול מעולה ומתאים בול לדרישות שלי , הוא לא משתמש בהרבה משאבים, הוא קל, הוא מבקש ממני לאשר כל תוכנה שמשתמשת באינטרנט, הוא נותן לי לקבוע rules משלי לחסימת פורטים מסויימים וIPים מסויימים והממשק שלו פשוט וקל מכיוון שsygate הוא בעצם כבר מוצר מת בלי אבא ובלי אמא , אני חושב על לעבור לאחד אחר , למקרה שיתגלו פרצות אבטחה (כי אם יתגלו, אני לא ישמע על זה עד שיהיה מאוחר מידי ..) מה הפיירוואל התוכנתי הכי טוב שהכי מתקרב להגדרות האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. אני צריך להעביר את כל המועדפים שלי מהFF לאינטרנט אקספלורר כדי לסנכרן עם איזה מכשיר, יש אפשרות לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by avihneo,

מחפש קודקים לMEDIA PLAYER 10 [או מדיה פלייר של ויסטה] ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. Started by jambo7,

ישנם ברשת תוכנות חינמיות לאופטומיזציה של הזיכרון ז"א הם מפנים מקום בזיכרון ram , אני רוה לדעת מה דעתכם בעיניין האם התוכנות האלה באמת עושות את העבודה. ועל איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים. תודה

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by sha1823,

הורדתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר יש לי כרטיס מסך ati 4870 בזמן ההתקנה זה כותב לי install package failure זה ממשיך יעני להתקין אבל בסוף זה מתקין אותו קיצר גם למחוק אותו הוא לא כל כך נותן לי קיצר תעזרו לי למה קיבלתי קריזה באלי לפרמט את המחשב

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. Started by rap_tr,

אני הולך לפרמט את המחשב בזמן הקרוב ואני מעוניין לשמור את הפיירפוקס כמו שהוא אשמח להסבר איך לעשות את זה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by HaimTS,

שלום, קרה לי משהו מוזר חבר הביא לי את המחשב שלו אמר יש איזה וירוס שמכבה את המחשב כל כמה זמן אחרי תוך 60 שניות. חשבתי שזה הסאסר של פעם. ניסיתי בעזרת הstinger של kav שצריך להיות מסוגל לטפל במזיקים מסוג זה, הוא לא מצא כלום. בקיצור ראיתי יש איזה תאליך שרשום לידו 40000K אבל הזיכרון בשימוש היה איזה 1.5 גיגה ועולה.. מתי שריסקתי את התאליך הזה הזכרון בשימוש ירד ל אזור ה500 ההגיוני. המחשב עבד אצלי רצוף בלי שום הודאה על וירוסים ובלי הכיבוי האוטומטי של ה60 שניות, איך שהוא מגיע לבית שלו ומתחבר למשתמש הוא אומר שהאנטי וירוס kav6 שהתקנתי לו מודיע שנמצאו וירוסים שמחייבים איתחול המחשב מאתחל, אבל מישום מה kav לא מצליח להסיר את הקבצים והעניין חוזר על עצמו... זה הגיוני אם אצלי המחשב מחובר דרך…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

שלום ! יש לי את התוכנה QNEXT(תוכנה שמשלבת אייסיקיו ומסנג'ר),והיא אינה מאפשרת לי לקרוא הודעות אוואי של חברים וכדומה...ואינני יודע מאיפה אפשר להוריד סקינים לתוכנה...אשמח אפ תעזרו לי בהקדם,אסף.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by boazmo,

עשיתי שחזור ללפני שבוע- כלום עדיין אותו דבר.. מה זה יכול להיות? תודה.

18. Started by shuy,

ע"מ לאמץ את 2 הליבות ב-E6600. תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by semca,

שלום,לאחר שחיפשתי,ולא מצאתי בפורומים,אלו,היתי מבקש לדעת מקצועי,האם יכול להיות,שאני לא מצליח,ליצור,גיבוי(IMAGE) למחיצה אחרת ,עם תוכנות כמו,נורטון גוסט,וגם עם תוכנת אגרוניס.כאשר ברשותי כונן קשיח מסוג, SATA,(כמובן שגם לוח האם תומך בסאטה) תודה ,מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. Started by X-ShaY,

אני יודע שזה לא קשור לפה אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים קיצור עכשיו הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה..... ואז שעוד פעם הדלקתי אותו (....) נכנסתי לפייר פוקס והפרופיל שלי נידפק הוא עדיין במחשב אבל הפייר פוקס לא הפעיל אותו עזרה?

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by shlomi2003,

מישהו יודע איזה כונן ורטואלי או תוכנה מאפשרים לפתוח קובץ IMAGE של NERO שסיומתו nrg?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. Started by Omerole,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם סטים,התוכנה הלא נחוצה הזאתי שמריצה את קטנר וכל שאר המשחקים של וולו. כשיש עדכון,או שהוא היה לוקח שעות לכמה קילובייטים ,ועכשיו זה פשוט לא זז יותר,העדכון נשאר על 0 כבר פול זמן.. אני לא יודע מה לעשות,ואין לי פיירוול/ראוטר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. כאשר העברתי מ XVID ל MPEG הוא הפך ל MPEG מסך מלא (וזה יצא כאילו הכול נמרח לאורך)כי ה XVID היה לא במסך מלא ...אלה ב מסך רחב... מה צריך לעשות אני משתמש לפי המדירך ???http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=75

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by gshhar,

אני מוריד תוכנה למשל TMPGEnc או VIRTUALDUB בעזרת WINZIP ואח"כ זה ישר פותח לי אותו בלי אפשרות להתקין אז רציתי לדעת מה אני עושה עם כל הקבצים האלה? אני פשוט שם אותם איפה שבא לי או שאני אמור להתקין את זה איפשהו?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. אפשר לוותר עליו? הוא עולה לי עם איתחול המחשב? אם אפשר לוותר - אז איך אני מסיר אותו?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים