תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן גדול חיצוני, ורציתי לפצל בו את השטח כדי לשים עליו מ.הפעלה נוספת, אז ראיתי את התוכנה הזאת..וכאן זה התחיל. הקצתי 10G מתוך 500G פנויים והתוכנה ביקשה לעשות הפעלה מחדש, אמרתי אוקי הגיוני. היא הפעילה את המחשב מחדש ואז הבנתי שעשיתי כנראה טעות... לקח לה מעל יום וחצי של עבודה !!! כדי לעשות את התהליך! הוא כל הזמן רשם "מעביר מידע", ועכשיו אני רואה שבכלל טעיתי כי התכוונתיל100G ואני חושש להפעיל אותה שוב :-[ מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול כן לפצל את הכונן אבל שלא יקח לי ימים לעשות את זה? תודה תודה תודה לעוזרים אני ממש מיואש :-\
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי נייד-120EJ cq60 של HP ואני לא מוצא דרייבר לכרטיס קול שתואם עם WINDOWS XP חיפשתי ברשת ולא מצאתי דרייבר מתאים. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה במספר תוכנות שאני מנסה לפתוח במחשב כשבכל פעם אני מקבל הודעה דומה שאני מנסה להפעיל את התוכנות: http://img510.imageshack.us/my.php?image=qpwnhe0.jpg מה בעצם הבעיה? אולי חסר לי איזה תוסף במחשב שפותח את התוכנות האלו? תודה לעוזרים ושנה טובה
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני התחלתי קצת להתעניין בנושא וגם למדתי כמה דברים בסיסיים מTUTORIALS שונים באינטרנט וקצת לבד. ויותר מזה אני לא מצליח למצוא, אני רוצה ללמוד את התוכנה ואם מישהו מכיר אתר טוב ללימוד בסיסי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי פיפוקס גירסא 1.5.0.4 כל פעם שאני עושה ריסט למחשב כל המועדפים נמחקים כל הסרגל כלים וההגדות.. יש למישהו פיתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, העברתי בטעות באפליקציה מייל לארכיון ואני לא יודע באיזה מייל מדובר, איך אני יכול לאחזר את המייל הנ"ל או כל מייל אחר שהעברתי בעבר הרחוק לארכיון? אני לא רואה תיקייה של ארכיון ב GMAIL. בחיפוש בגוגל ראיתי שאפשר להיכנס לתיקייה שמרכזת את כל הדואר מכל התיבות ושם לעבור על המיילים ולשחזר אבל זאת עבודה נמלים רצינית בעיקר שאני לא יודע באיזה מייל מדובר וסביר להניח שמדובר במייל לא חדש. אשמח לעצות, תודה.
-
-
- 2 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
זאת הודעה ראשונה שלי ואני מקווה שרשמתי אותה במקום הנכון קניתי אנטי וירוס Nod 32 הבעיה שלי היא כזאת התוכנה הזאת קצט מסובכת לי ואני לא יודע איך מבצעים בה סריקת וירוסים מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה וכיצד מבצעים עידכונים לתוכנה אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתאפשר בכל הפעלה מחדש של המחשב, לאתחל את מחיצת C מתוך אימג' שיהיה שמור במחיצה אחרת. ראיתי את זה במכללה שלי שכל הפעלה מחדש של המחשב מאתחלת את כונן C כך ששום שינויים לא נשמרים על הכונן, ניסיתי לחפש בפורומים אבל לא ידעתי אפילו מה אני אמור לחפש
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם לוח אם גיגהבייט-785UD2H במדייה סנטר המחובר ישירות לTV. וינדוס 7. בעליה ראשונית של המחשב הסאונד אינו פעיל (במחשב חיווי יציאת השמע אינו מזוהה) רק כאשר מבצעים ריסטרט הכל מסתדר. עדכון DRIVER ים בוצע. יציאות HDMI בTV הוצלבו. רעיונות? גל
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני פונה לפורום הזה ולאנשים שגולשים אליו בבקשה די קטנה.. אני צריך לבנות אילן יוחסין,שהוא כולל: 4 סבא וסבתא רבא (זאת אומרת 8 מרובעים למיקום השמות שיהיו הכי גבוה..) 4 סבא וסבתא 2 הורים(שלי) 3 דודות/דודים והשאלה היא איך אני עושה את זה? אני התחלתי אבל הבעיה שאין מספיק מקום בצייר(כן כן..צייר,לא הצלחתי בתוכנות אחרות) ולכן לא כולם נכנסו,וגם יצא די עקום: http://img229.imageshack.us/img229/4875/14700049tr9.png אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבנית הדגם(בלי שמות),או לתת שרטוט של זה או קובץ PSD. תודה רבה לכולם. http://img229.imageshack.us/img229/4875/14700049tr9.png
-
- 7 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום, היום נדבקתי בוירוס בשם generic_c. שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: ואחר כך שאני נכנס לאיטנרנט מוצגת לי ההודעה הבאה: ראיתי עוד מישהו בפורום שנתקל בהודעה הזו אבל לא ממש עזרו לו.. אבל אצלי זו לא הבעיה היחידה,ברגע שאני פותח את האיטרנט הAVG מתריע על מספר וירוסים בשם generic_c עם סיומות שונות. אני מוחק את הוירוס והוא חוזר. גם אחרי שאני סורק את המחשב ואני מוחק את הקבצים המסוכנים עדיין לא עובד האינטרנט והוירוס לא מפסיק להופיע בכל פעם שפותחים את הדפדפן. ניסתי להשתמש בעוד כמה תוכנות שלא עזרו. איך אפשר להיפתר מהוירוס? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפני הוירוס השתמשתי בAVG והוא לא יכל כ"כ להתמודד איתו כמו שצריך, ככה או ככה במילא רציתי לעבור לNOD. אחרי סריקה קצרה במחשב הנוד גילה וירוס שלא מסכים להימחק. יש לי את ההתרעה של הAMON הזה אבל כול פעם שאני עושה DELETE (ואז מאשר או.קייי שהוא אומר שהוירוס יימחק בריסטרט הבא) ההתרעה קופצת וחוזרת גם אחרי ריסטרט. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני חושב הורדתי אליה וירוס ובגלל זה היא לא מפתחת... זה אומר לי שexplorer ביצע פעולה לא חוקים ועליו להיסגר ... ואז זהסוגר הכל לשנייה והכל נפתח בחזרה... ככה כל פעם שאני לוחץ אפילו על התקייה.. מה לעשות? סרקתי את התקייה עם אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי... רציתי לשאול אם ידוע לכם אם קיים אתר איטרנט בעברית שמסביר על פוטושופ- איך להשתמש, טיפים וכדומה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להכין עבודה לבית הספר... בעבודה בחרתי לעשות טריוויה. הכנתי את 12 השאלות שלי ועכשיו הגיע הזמן להדפסה. הבעיה שנוצרה היא איך להכניס שאלות באורכים שונים לתוך מסגרת של 9X4.5 כולל מסגרת קטנה שצריך להשאיר... השאלה בעיקרון היא איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה?? ניסיתי עם הוורד/פוורפוינט ולא ממש הצלחתי... אני לא ממש מבין בכל מיני תוכנות עריכה וגם לא ממש יש לי כאלה :s05: **אני צריך את זה עד ליום שישי(יום חמישי בלילה).** תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי windows 7 x64 למחשב חדש ויש לי בעיה כשאר אני מחבר אוזניות ליציאה השמע הקדמית אני שומע רעש מעצבן ברקע שנהיה רועש יותר אפילו כאשר אני מזיז את העכבר, גולש וכו'. הלוח אם הוא GIGABYTE P55-UD3R והתקנתי דרייברים עדכניים. למישהו יש אולי רעיון איך לפתור את זה? תודה רבה. עריכה: עכשיו שאני מסתכל אני חושב שזה מתאים יותר לפורום windows . אם כן, מצטער ואם אפשר להעביר בבקשה לשם.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, החלפתי מחשב ושחזרתי את המייל שלי.הבעיה כל המיילים שהיו בטיוטות נמחקו. יש מה לעשות? נ.ב המחשב השני מת.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני צריך שם של תוכנה למניעת חלונות קופצים ,זה מממש ממש מעצבן אז זה דיי דחוף
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ערב טוב (או בוקר טוב עוד מעט)- אני רוצה להשאיר את המחשב דלוק בלילה אך המאוררים של המארז דיי רועשים. יש תוכנה שתראה לי את המהירות שלהם ותאפשר לי להפחית אותה קצת? תודה רבה מראש! ד"א ניסיתי עם ספידפאן וזה מראה לי Speed01 02 ו-03 וכולם על 100%. אני לא יודע אם זה קשור אז לא נגעתי .. תודה!
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
הבעיה הזאת קרתה לא במחשב שלי אלא במחשב של בן-דודי. אז ככה, הוא טוען שברגע שהוא מעביר את הכתב לאנגלית, אז כשהוא לוחץ על אות מסויימת מופיעה לו אות אחרת על המסך. למישהו יש מושג מה זה? ו/או איך מסדרים את זה? אגב יש לו xp.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליצור דיסק של WINDOWS XP מעודכן ז"א, במקום כל פעם לפרמט ולהתקין את כל העידכונים מחדש, אני רוצה ליצור דיסק עם כל העידכונים עד החודש הזה לדוגמא, פברואר 2008. וכשאני מתקין את הווינדוס אז גם העדכונים יותקנו ביחד איתו. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש עומרי
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נגן Sansa M240 1GIGA (הפשוט והנפוץ) עכשיו ראיתי באתר הרישמי שיצא עדכון Firmware לגירסא 4.107------> http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1326 בפירוט: אולי אפילו יהיה לי עברית, שסאנדיסק כבר התחילה לאמץ בנגנים אחרים. הבעיה שאני לא מצליח לעדכן...משום העדכון מראה לי על גירסא ישנה יותר עוד מישהו נתקל בבעיה? מישהו הצליח לעדכן??!?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
דבר ראשון ראיתי שמחקו לי את כל הקבצים מהשולחן עבודה וכבר התעורר בי חשד. אתמול גלשתי באינטרנט ופתאום אני רואה את העכבר זז וחלונות נפתחים ונסגרים כשברור לי שמישהו אחר עושה את זה. יש לי נורטון והוא לי גילה כלום. היום בבוקר אחותי גלשה באינטרנט ושוב הבחור פרץ ואפילו דיבר איתה באייסיקיו... יש איזה דרך לפתור זאת מבלי לפרמט את המחשב?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה פעמים שאחותי (שלא מתמצאת יותר מדי במחשבים) צריכה תמיכה טכנית בכל מיני נושאים שקשורים למחשב, החלטתי פשוט להתקין אצלי ואצלה תוכנת Remote וכך יהיה יותר קל לשנינו. עכשיו חשוב שהתוכנה תיתן לי גישה מלאה למחשב שלה (admin) ושהיא תהיה קלה לתפעול מצידה של אחותי. תודה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אנשים יקרים, יש לי בעיה הורדתי לא ממזמן virtual pc for win 7 ולא מהאתר של MICROSOFT, הייתי בטוח ששמרתי את הקבצים וזכור לי שהיה שם סיראיל. אך לצערי לא שמרתי את הקובץ... וכעת זה מבקש ממני אקטיבציה, הכנסתי לו אין ספור KEYS של WINDOWS ולא עובד. לכל החכמים האלה "תקנה/תשלם" מה אפשר לעשות חוץ מלקנות ואו לשלם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-