תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זאת תוכנה שמגיעה עם הדיסק ללוח אם של ASUS.. ושיחקתי שם בהגדרות, יעני עשיתי שם על מצב AUTO, או MAX SAVING POVER וכו'.. אבל מאז היו לי המון המון ריסטים במחשב.. ללא זמן קבוע.. אני לא יודע, חושש אולי שיניתי מתחים או משהו.. איך אני יכול לדעת מה המתח הנורמלי שאמור להיות? והאם יש אפשרות להחזיר את הכל לברירת מחדל? מישהו מכיר את התוכנה הזאת ונתקל במקרה דומה? תודה מראש!!!! [=
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לצרוב כמה קבצי BIN על דיסק DVD הורדתי משחק שנימכר בדיסקים של DVD בחבילה של דיסקים רגילים ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק DVD [במקום כמה דיסקים רגילים על דיסק DVD] איך אני עושה את זה דרך התוכנות NERO או ALCOHOL 120%??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי אני מנסה עכשיו להתקין את הpestparol וכל פעם שאני מסנ להתקין זה יוצא ממש באמצע ההתקנה... מה אני יכול לעשות? תודה מראש install
-
שלום לכולם, משום מה וורד (2003) החליט לעשות בעיות עם המיספור. בתמונה המצורפת, ניתן לראות שמשום מה הוא החליט להזיז לי את הטקסט החל מהמספר 8.10. מישהו יודע איך מזיזים את הטקסט חזרה ? (מצורף קובץ הword) בתודה מראש, מייק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב- CORE TEMP זה מספיק אמין?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון וינדוס vista מתחיל לעשות אצלי הרבה בעיות , מודבר בגירסת ה 64BIT 1.ברגע שאני מנסה להתקין driver של ATI ההתקנה נתקעת ומוצפיע לי מין דו"ח שגיאות , למשהו יש מושג מה לעשות ? 2.בנוסף הבזמן האחרון הוינדוס פשוט קורס לאחר כמה שעות , הוא מראה לי הודעת חלון כחול וקורס. ניסתי לנתח את ה minidup , אבל לא מצאתי שום דבר מעניין בגוגל. Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.10.0003.233 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\Mini052609-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbo…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה קטנה עם XP יש במחשב 2 משתמשים , וכשאני מנסה להיכנס אליהם הוא כותב מתנתק ומנסה לצאת הרבה זמן . יש דרך לפרוץ את זה / להגיע לאדמיניסטרטור? תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
באופן עקבי ובלתי מתפשר האתר של IE9 נותן לי הודעה שאני לא יכול להוריד את גרסא 9 IE כי אני מריץ WIN XP כשתכלס אני מריץ WIN7 64BIT מתסכל משהו למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה, עדיף חינמית, אבל לא חובה שיכולה לחסום את רוב/כול הפרסומות שמופיעות באתרים שונים,גם את הפופאפס וגם את הפרסומות הרגילות. אשמח עם תתנו לי שמות של תוכנות כאלו
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
בעבר העתקתי שירים מדיסקים למחשב. בגלל שהם היו צרובים לא היו פרטים של השיר אלא "unknow" והתאריך של ההעתקה. שיניתי את שם הקובץ אבל ב-properties עדיין נשמרו השמות חסרי המשמעות ולצערי זה מה שמוצג בנגן. אני יכול לשנות כל קובץ בנפרד אבל זה מייאש וגם מפוזר בכל מיני תיקיות ואין לי יכולת לדעת איזה קובץ הועתק מדיסק ואיזה הורד מהאינטרנט (במקרה כזה אין בעיות תצוגה). האם יש תוכנה שמשנה את ה-properties לפי שם הקובץ? או שאולי יש פתרון אחר ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בלילה המחשב ביצע עידכונים ומאז אני לא מצליח לסנכרן את הGMAIL מקבל שגיאה 0x800ccc18 יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? ומשתמש באנטי וירוס של AVAST + malwarebytes עריכה : טוב אחרי שחרשתי את גוגל מצאתי את התשובה הזו Turn off "Secure Password Authentication". It is not supported, or needed, with Gmail. משום מה העדכון הפעיל את הSPA וזה מנע סנכרון
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי טלוויזה המחוברת למחשב. הבעיה היא כאשר אני צופה בתכנים שעל המחשב בטלוויזה ( דרך הhdmi). בשביל שהסאונד יעבור מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה אני צריך להיכנס להגדרות של כרטיס הקול ולשנות ידנית את הsource לרמקולים של הטלוויזיה. פעולה מייגעת ביותר כאשר נעשית מספר פעמים ביום:confused: האם אין דרך קלה יותר להחלפה בין מקורות הסאונד השונים? אולי תוכנה כלשהי או הגדרה בווינדוס? בינתיים הגדרתי מקש מאקרו במקלדת שיוביל אותי ישירות להגדרות של הכרטיס קול, אך משם עדיין יש לי עוד שלושה קליקים כדי לשנות את ההגדרה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים וכל הזמן ללקוחות אין דריביר של כרטיס קול.יש איזה אתר טוב למציאת כל האתרים שיש בדביקים לא מוצאים לי
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: windows 7 64bit לוח אם: Gigabyte GA-MA790X-UD4P כרטיס רשת מובנה: Realtek RTL8168D/8111D Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) (10.0.0.1) windows update מזהה לי שיש עדכון לדרייבר הנוכחי שיש לי. בסיום ההתקנה ולאחר ההתחול הרכיב הופך ללא שמיש. רק לאחר ביצוע "גלגול חוזר" של הדרייבר הקודם הרכיב חוזר להיות שמיש.. מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
איזו תוכנה היא הכי טובה להאצת הגלישה (ושמתאימה לווינדוס XP)? אני לא שואל בשביל סקר טפשי או משהו כזה אני באמת צריך אחת טובה. תודה :biggthumpup:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שקונים את המשחב כולל הרכבה בלבד . מה נותר להתקין ? דרייברים של רכיבים מערכת הפעלה (XP\VISTA) מסך אינטרנט ומהו הסדר.. כאשר קיבלתם את המחשב מורכב בלבד מה עשיתם ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
איני בטוח שכאן המקום המתאים לשאלה, אך בכל אופן אשמח לדעת מה ההבדל ESET Smart Security לבין NOD32 Antivirus? האם הראשון כולל את השני, או שיש שוני מהותי ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהצטברו לי כמה גיגות בתיקיה של האוטלוק אקספרס, עשיתי ניקוי לכל המיילים שמצורפים אליהם קבצים (היו המון כאלה), ונשארו עכשיו רק דואר טקסט. הורקנתי כמובן את תיקיית הדואר שנמחק והכל, סגרתי את התוכנה, הלכתי לתיקיה שמאחסנת את הקבצים, והיא עדיין שוקלת כמה גיגות. אני זוכר שלפני כמה ימים כשיצאתי מהאוטלוק הוא עשה לי דחיסת דואר או משהו בסגנון, אולי יש לזה קשר...
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
הי רציתי לדעת אם התקנתי את SPLASH PRO בנוסף ל - BS Player, באיזה קודקים ה - SPLASH PRO ישתמש? או יותר נכון, איך אני בטוח שהוא ישתמש בחבילת קודקים שלו? ואם אני מסיר את ה-BS , אני מסיר גם את הקודקים המובנים שלו? חפרתי קצת... תודה בכל אופן !
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי משפחה בחו"ל ואשמח אם תעזרו לי (: תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אהלן, לינגוס (http://www.lingoes.net) היא תוכנה מעולה מאוד שמשמשת אצלי כתחליף חינמי לבבילון. היא תומכת בעברית ובאנגלית אך יש עימה בעיה שהתרגום מעברית, בלחיצת כפתור, לא עובד טוב והתוכנה הופכת את סדר האותיות. תהיתי אם יש מישהו נוסף משתמש בתוכנה והצליח להתגבר על הבעיה. תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בתוכנה EVEREST Ultimat Edition בפונקציה Sensors מה זה הAUX?? וזה תמיד מופיכ לי על חצי מה טמפ של הלוח... תודה מראש. preadator_008
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס טלוויזיה של לידטק winfast 2000XP כל פעם שאני מעלה את התוכנה שלו (שקיבלתי עם הדיסק של לידטק) הוא נתקע לי בזמן הטעינה , אותו דבר עם עוד כמה תוכנות ... חוץ מהMMC8.1 הדריברים של הכרטיס הכי חדשים (ניסיתי גם ישנים יותר) הכרטיס קול\לוח אם מעודכנים ביוס הכי חדש עדיין אותו דבר... גם אחרי פרמוט לא השתנה כלום ... התוכנה של MMC היא מעולה אבל אין לי אפשרות להשתמש בשלט וזה ממש מפריע בלילה ... יש למישהו איזה רעיון איך אפשר לסדר את זה או שנתקל\מכיר בעיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-