תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בלעשות איפריים דרך הפוטושופ שאני עורך את הסלייסים אז יש לי שם target - מה לרשום שם בשביל שהדפים יפתחו לי ב-IFRAME? למה אני צריך לעשות IFRAME איפה לפתוח ואיפה לסגור את האיפריים תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
בבקשה אל תגידו לי להריץ חיפוש כי ניסיתי ולא מצאתי כלום... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מתחבר ל- eMule מופיעה לי למטה ההודעה הבאה: Your IP is part of ipfilter.dat file ההודעה הזאת לא מפריעה לי לכלום ב- eMule (לפי מה שאני ראיתי). מה ההודעה הזאת אומרת ומה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה (אם זאת נקראת בעיה)?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
'k well, if you can, look for ways of fixing problems towards the following various bsod's (blue screens of death) irql not less than equal , page area faults, bad pool error, pfn input error, and sometimes mention of win32k.sys (which is related to graphics display drivers) from what i've discovered so far it's usually to do with faulty ram, or bad drivers....i've changed neither in the past year so i'm damned if i know what the problem is זה חבר שלי שגר באנגליה. אלה הבעיות שלו.. עכשיו בנוסף הלוח אם שלו עבד כבר הרבה זמן על 73 מעלות !! הוא שם עליו מאוורר ענק, יענו מאלה שמאווררים בני אדם וזה הוריד את זה ב 15 מעלות. יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לחומרה? הוא לא …
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את INTERNET SECURITY ואת NAV05 ונשבר לי מהם(אני רוצה לעבור לNOD) השאלה שלי היא איך לבצע הסרה מלאה של התוכנה ללא השארת שאריות מיותרות?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני מחפש שמות של תוכנות לחיתוך קבצי ווידאו מכל הסוגים, אבל שהאיכות אחרי החיתוך לא תרד אפילו בקצת בינתיים אמרו לי רק על Virtual Dub, אז אם אפשר שמות אחרים בבקשה תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום, אחרי שימוש ממושך מאוד-מאוד באותו אימיול, רשימת חיפוש הקבצים שלי כבר מתחילה להציק לי מבחינת אורכה... האם אתם יודעים על דרך בה אני אוכל לנקות אותה או למחוק אותה לגמרי? בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה בשם 'רב מקלדת' אני לא מוצא אותה בשום מקום, נראה כאילו היא נכחדה. זה כמו אורגן כזה, שנותן לערבב כל מיני צלילים.. למישהו יש, או שהוא יודע איפה אפשר להשיג? באימיול לא מצאתי אפילו..
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
עכשיו הם הוציאו את ה-1.0.7, ולי כבר יש 1.5בטא כדאי לשדרג או שזה יהיה ללכת כמה צעדים אחורה(כי מדובר ב"גקו" ישן יותר) ומה, עכשיו נצטרך לחכות איזה מיליון גירסאות עד שהם יגיעו ל-1.5??
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ של סרט DVD מלא על המחשב (DVDR - 4.5 GB). הורדתי תרגום עברי לסרט, ורציתי לדעת איך אני צורב את הסרט עם התרגום? הכוונה היא שתהיה לי אפשרות לבחור תרגום עברי מהתפריט. בעזרת איזו תוכנה עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
יש לכם איזה תוכנה של מספרי טלפון? בעברית שאני יוכל לישמור את כול המספרים
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר לאייסיקיו שלי הנה תמונה של הבעיה: אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
Thanks alot ! Try to give couple types so i can choose.. and detail the cons and pros. Thnx again !
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני מחפש תוכנת דואר טובה ואמינה ולא מוצפת באגים כמו Outlook Express המעצבנת,לא חובה מסננת ספאם כי ה-Norton Internet Security 2005 אם אנטי-ספאם שבדקתי אותו והוא מעולה אז לא חובה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום נמחק לי איזו קובץ בידי תוכנה מסויימת ואני ממש ממש ממש ממש רוצה לשחזר אותו בבקשה המליצו לי על תוכנה תודה!
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש לפני כ שבועים בערך intel p4 3000 64bit 1gb memory DDR2 gigabyte945 יש לי שאלה... כשאני בודק ב ctrl+alt+del אני רואה שהמעבד תמיד בין 50-90% usage.. ומה שפתוח זה בעקרון רק ICQ MESSENGER SOULSEEK ואתרים.... אין על המחשב משחקים או איזה תוכנות חזקות.... אין לי מושג למה הוא ככה.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? בתודה לירן,
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא פנטיום 3 500Mhz וכרטיס קול קריאטיב לייב. התקנתי חלונות אקס.פי הוא מזהה את הכרטיס קול וגם מתקין את הדרייברים דרך התקנת הויינדוס אבל לא שומעים קול, הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כשהוא בא להתקין הוא מודיע לי שלא מצא כרטיס קול בחומרה. בווינדוס 98 על אותו הסלוט הוא עובד מצוין. ניסיתי להסיר את ההתקנה של הכרטיס קול אבל עם עלית הויינדוס הוא מתקין אותו מחדש באותם הדייבירים של הוינדוס.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
איך אני ממיר שפת מימשק מאנגלית לעיברית תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתהיה שם אפשרות ל איחוי הדיסק,מציאת קבצים דומים,תיקונים,מחיקת קבצים מיותרים כאלה דברים.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את NERO 7 ורציתי לדעת בקצרה מה היא טובה יותר מקודמיה והאם גיבוי סרטים בדולבי דיגיטל נשמר שלא כמו הקודמים שמעברים לאיכות דחגחטל בלבד או פרו לוגיק
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
התלבטתי אם לשים את השאלה הזו פה או בפורום תוכנה.. ובאיזה תוכנה הכי מומלץ? אני לא בקי בזה אז אם אפשר משהו קליל גם.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הורדתי ראיון לצפייה דרך האימיול והוא נראה בהתחלה כקובץ אימג' ולאחר שניסיתי לפתוח אותו (באמצעות הדיימון טולס) הוא נהפך לקובץ COM. איך ניתן לפתוח אותו??? בתודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מישהנו מוכן להסיר לי אחת ולתמיד איך אני משתמש ב RSS אשמח אם תוכלו להסביר בשלבים אני משתמש במקסטון! אני בטוח שזה יעזור גם לעוד הרבה אנשים שלא הצליחו להבין את היתרונות של העניין! בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אתמול קניתי מצלמה רגילה ככה קוראים לה GPT I-Cam 140 או GPT I-Com 140 הO והA ממש דומים איך שכתבו אל הקופסא רציתי להתקין אותה היום ולא הצלחתי הנה תמונה אפשר לעשות משהו בבקשה :-[ אין לי את הדיסק של הוינדוס ככה כתוב שם שאני צריך להכניס את הדיסק אבל אין לי אפשר לעשות משהו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום amigos משום מה לאחרונה אני מצליח לבצע הורדה אחת בלבד במקביל מיתברר שכול הורדה נוספת שאני מנסה להתחיל אומנם מופיעה ברשימת ה-download queue כהורדה פעילה אולם בפועל היא לא נימצאת בסיפרייה ה-זמנית ( temp ) שמכילה בפועל את הקבצים הזמניים של ההורדות הפעילות אני לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני מוריד דרך חשבון מוגבל (limited account) ובעבר לא הייתה בעייה בהורדות בדרך זו בנוסף עשיתי מספר שינויים ( לא ב-registry ) מומלצים ומקובלים על מנת להעלות את רמת האבטחה ,אולם לצערי אני לא מוצא את הדף שבו רשמתי את השינויים שביצעתי ) אם מישהו ניתקל בבעייה דומה בעבר זה יעזור מאוד לשמוע כאן דרך לפיתרון הבעייה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-