עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yaron266,

האם טוב להתקין המחשב כמה תוכנות ריגול? כי שמעתי שתמיד כל תוכנה מזהה משהו שהשנייה לא מזהה האם זה נכון? האם זה יפריע למחשב?יאט אותו?או יצור בעיות?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by emailaya,

שלום לכם לאחר עבודה רבה ובדיקות לא קטנות שוחררה גירסה 1.5 של תוכנת הדואר החינמית בעברית יחד עם גירסה חדשה, כם הועלה לאויר האתר החדש של התוכנה רשימת העידכונים לגירסה: * כתיבת שם ובחירת מין בהגדרות התוכנה * חלון הגדרות התוכנה יוצג בהפעלה ראשונה של התוכנה * נוסף splash screen * שונה צבע המסכים לגוון תכלת * אפשרות בהערת יומן, לקבלת תזכורת X דקות לפני הזמן * במסך SMS, הגדרת שליחת הערות יומן לא נשמרה * בסימון תאריכים מסויימים לא ניתן היה לכתוב הערה * קבצי תמיכה ב SSL לא ירדו אוטומטית * טיפול לא נכון בקישור שליחת מייל כשהתוכנה הינה ברירת המחדל * נוספה חלונית אישור סיסמה בהגדרת חשבון * הוספת קבוצה לאנשי קשר השאירה את הסימון קבוצה דלוק * טופלו מספר בעיות בחלון אנשי קשר * ניתן היה …

3. Started by Alex89,

אני יודע שהייתה פעם תוכנה שיכולה להראות לי מי מהחברים שלי חסם אותי. אני צריך תוכנה כזאת לאיסי ולמסנג'ר איך קוראים להן?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by roi777,

יש לי במנהל ההתקנים שתי דברים בלי דרייברים ואין לי מושג מה זה הדברים האלה. אני מצרף תמונה. אשמח אם תעזרו לי. ווינדוס 7 64 BIT תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. אז ככה אני התחלתי לעבוד עם התוכנה ואני מעוניין לשנות את האתר שלי מערכה של PHP לאתר HTML מעוצב אישית , הבעיה היא שהתוכנה לא ממש אוהבת עיברית. אפשר לכתוב בעיברית וכ'ו אבל יש כל מיני פאקים שלא נוח לכתוב כי הזמן נמצא כמו בכתיבה באנגלית , לא נוח לעשות עריכה ועוד . חשבתי אולי ישנו שידרוג או גירסא של התוכנה בעיברית או עם תמיכה עיברית כמו ב פוטושופ CS לדוגמא . בנוסף לכך הייתי מעוניין לקבל מספר קישורים למדריגים המסבירים איך לעבוד עם התוכנה . תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם. רציתי בבקשה דרייבר לכרטיס הקול שלי הבעיה שהמחשב אחרי פורמט ואני לא יודע מהו כרטיס הקול שלי. הבנתי שאפשר לדעת זאת ע"י לוח האם. אז זה לוח האם שלי : Motherboard ID 06/11/2003-SiS650GX/SIS962/IT8705F-P4SGX-MX Motherboard Name Asus P4SGX-MX תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום אני צריך דריבר לכרטיס מסך ולכרטיס קול ניסיתי כמה ולא הצלחתי ? מישו יכול לימצוא לי בבקשה? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by Sma1,

שלום לכולם וחג שמח, אני משתמש ב-NORTON INTERNET SCURITY 2004. כאשר אני מנסה לשנות הגדרות או להסיר את התוכנה אני מקבל הודעה שבה נאמר שאין לי הרשאות אדמיניסטרטור ולכן אין באפשרותי לשנות הגדרות בתוכנה ו/או להסירה, למרות שבפועל החשבון שלי מוגדר כחשבון אדמיניסטרטור. מה עושים? ??? בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. אני רוצה לערוך סרט שצולם במקור ב VHS הועבר ל DVD , עכשיו אני מנסה להכניס אותו ל WINDOWS MOVIE MAKER וזה לא מכניס את הקבצים בתיקייה יש הרבה קבצים איזה מהם מכניסים או מה צריך לעשות . תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  10. לא יודע אבל נראה לי שמאז שהתקנתי את קספרסקי 6 במחשב ,כאשר אני משתלט עליו באמצעות VNC המחשב נתקע לחלוטין ( בכל מיני פעולות ) ולא נותר לי אלא לבצע ריסט למערכת. קספרסקי 6 באמת הרבה יותר קל מקודמו אבל זה דיי מעצבן. יכול להיות ששינוי הגדרות יעזור?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by imons,

יש לי לוח אם IB9 של ABIT אני רוצה להתקין windows מחדש על המערכת של עכשיו לפי האתר של החברה צריך לעשות floppy disk drivers על מנת להתקין את ה windows דרך ה - cd-rom בחיבור IDE כאשר רוצים להתקין מערכת הפעלה מחדש. עכשיו שקניתי את המחשב שמו לי מתאם IDE ל - SATA על הכונן ה -cd rom השאלה שלי אם אני עדיין צריך לעת את דיסקת הזה על מנת להתקין את מערכת ההפעלה או שבחיבור sata אין צורך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. איך גרומים לאורף השיר ב LIBRARY להראות נורמלי עם דקות ושניות במקום מילישניות עם המון אפסים אחרי הספרות? לדוגמה במקום 3500000000000 3:50 או משהו כזה . . . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו שמתי 640 MB זיכרון וירטואלי זה מספיק? אה ומה זה Initial Size וה Maximum Size מה אני שם בכול אחד?[שמתי בשתיהם 640].

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by Freaky Styley,

שלום. היום באתי וניסיתי לפתוח את האיי סי קיו. נכנסתי, היה את ה*ביייייייייייייפ* הארוך הזה, ובאמצע שהיה את הביפ הזה הופיע לי החלון הבא: ואז אני לוחץ על אישור, והכל נסגר. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסנג'ר שברגע שמישהו מנסה לשלוח לי קובץ דרך התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון :"מסנג'ר חסם קבלת קובץ זה עקב אפשרות היותו לא בטוח" או משהו כזה.... אני עבד עם מסנג'ר 4.7 ופיירוול + אנטיוירוס נורטון 2005 האם יש למישהו רעיון איך אפשר לגרום למסנג'ר לקבל את הקבצים? תודה על העזרה....

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by ברק,

שמתי לב לשוני האיכות בין ווינאפ למדיה פלייר10 וזאת התוכנה בה אני משתמש כיום. ידוע לכם על משהוא יותר טוב? לינקים יהיה אחלה.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by appel_100,

https://www.joost.com JOOST התחילו לחלק גם למשתמשים "רגילים" רשיונות לביתא סוף סוף עוד אין הזמנות עדיין :-\ מישהו עוד קיבל מ"|פשוטי העם"?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. אני תמיד מתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח אם. אני רוצה לעדכן הכל להכי חדש. מישהו יכול לתת לי בדיוק מה הדרייברים? הלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3. . אני יגיד לכם מה הבעיה אצלי. הכרטיס מסך שלי X1950 PRO וAA והצלליות לא חלקות מספיק וזה לא צריך להיות ככה. הכל ניסתי אני כבר חצי שנה אם הבעיה הזאת. לכן כמעט למסקנא יוצא שהלוח אם הזה הוא זה שעושה את הבעיה לכרטיס מסך לכן אמרתי אולי לעדכן את הדרייברים להכי חדשים אולי זה יעזור. תודה. ועוד שאלה צריך למחוק משהו לפני שמתקינים את הדרייברים החדשים? או שלא צריך?ישר מתקינים . יש לי XP 64 .

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  19. <p>טוב אז הנה לינק לסיקור של התוכנה <a href="http://www.lhnet.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=29584&archive=&ttitle=%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8_%D7%97%D7%99%D7%A5_/_BufferZone" rel="external nofollow">http://www.lhnet.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=29584&archive=&ttitle=אזור_חיץ_/_BufferZone</a></p><p>אחרי שקראתי את הסיקור אני חושב שזו אחת התוכנות!</p><p>ועוד פיתוח ישראלי?... נשמע ממש טוב,</p><p>תקראו תורידו ותנו חוות דעת</p><p>אני מוריד.</p>

20. Started by intel suck,

אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר כבר כמה עות בשנ יהמחשבים ברשת הבעיה בקישוריות האלחוטית לפי האשף של המסנג'ר מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  21. שלום! כיום אני משתמש ב-firewall של WinXP - SP2 + כל העדכונים של מיקרוסופט ואנטי-וירוס של "avast!". רציתי להתייעץ עמכם אילו תוכנות פיירוול ואנטי-וירוס כדאי להתקין? האם כדאי להחליף? שמעתי ש-Kaspersky ממש אנטי-וירוס חייתי, אבל לא ממש התקנתי אותו - האם הוא "חופר בשכל" הרבה? אילו טובים עוד יש? האם כדאי להתקין שפיירוול שונה? אני זקוק למשהו חינמי, לא כבד ושיעשה את העבודה בשקט וביעילות! מפרט: P-4 2.6GHz HT 512MB DDR 400MHz WD 160GB 7200RPM 8MB cache תודה רבה לכל עוזר!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. התקנתי את הגירסה האחרונה של PcWizard הוא מראה לי הכל חוץ מהטמפ' של הכרטיס מסך. בתפריט הראשי של התוכנה, ב Video הוא מזהה את כרטיס המסך (4850), אבל בתפריט של הטמפרטורות אין התיחסות אליו. האם זו בעיה אצלי, או שככה התוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by Green,

שלום אני יודע שיש שני תוכנות ממש טובות בשביל לגבות סרטים מדיוידי כאלו שאם הסרט גדול מידי אז אפשר להוריד חלק מהתוספות וחלק מהרצועות שמע בשביל שזה יכנס לדיוידי סינגל לייר תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. Started by idg83,

יש מחשב חדש בעיות חדשות .... קיצר התקנתי xp במחשב את הגירסה באנגלית עכשיו אני רק צריך להוסיף עברית עדי שאני לא יראה גיבריש ב איסיקיו או באתרים אנא עיזרו לי תודה נ.ב. על אילו תוכנות אתם ממליצים להורדת תוכנות ושירים (מותר בכלל לשאול )????? תודה לכל פניה

25. אני מקווה שזהו הפורום הנכון- יש לי בעייה עם תוכנת הMHDD המוכרת לסריקת פגמים וסקטורים בהארדיסקים פנימיים: כשאני מחפש את ההארדיסק לסריקה, הוא לא מאתר שום הארדיסק (לא מוצא אותו בכלל!) והוא רושם שככל הנראה זה או שחסרים ג'אמפרים לתמיכה בprimary או שהכונן לא תומך בLBA MODE אבל לכונן אין ג'אמפרים כלל והוא כן תומך בLBA,אז מה הבעייה כאן?אולי הכונן הקשיח פגום? עשיתי כבר סריקה עם תוכנת החברה והכול יצא תקין(חוץ מרעש של Spin down/up שנשמע חורק במיוחד),אבל אני רוצה לבדוק עם MHDD תודה מראש חברים!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים