עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

האצת קאזה הרגילה (עם הספייור,מצטער)!!! איך מעלים את מהירות ההורדה בקאזה (הקאזאה הרגילה עם הספיוור): אתם לוחצים על START ואז RUN ואז רושמים בשורה regedit ואחר כך אתם הולכים לתיקיות בצד שמאל ולוחצים על התיקיה ששמה hkey_current user ואחר כך אתם נכנסים לתיקיה של ה software ואחר כך לתיקיה של ה kazza לוחצים בצד ימין על המסך limit bitrate תחליפו את הסיפרה 0 בספרה 1 הדליקו את המחשב מחדש כדי שההגדרות יכנסו לתוקף. תמיד שמח לעזור. ברק. (דהן) דרך אגב המדריך לא שלי. אני רק פרסמתי אותו, מצאתי אתו באינטרנט.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. יש לי מסך SAMSUNG206BW והדף אינטרנט שלי בגודל חצי איך אפשר להגדיל אותו בלי לאבד את האיכות?

3. Started by ^Z^,

שלום לכולם יש לי CATALIST 6.4 - שידרגתי אותו רק לאחרונה - שלא עולה. הוא רץ ברקע אבל אני לא מצליח להפעיל אותו, זתומרת להשתמש בו. מישו יודע מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by stone cold,

לא התקנתי תדריברים של הלוח אם וביגלל זה הביצועים שלי במישחקים היו הרבה פחות טובים מהביצועים שהם אמורים היו להיות יש אבדל מאוד מאוד משמעותי בביצועים כרגע לביצועים שהיו מיקודם אני חשבתי שמתקינים WIN ותדריברים הרגילים-לכרטיס מסך וכו+DX9C זה מספיק אבל לפחות בלוח שלי זה פשוט לא נכון (מיפרט בצד הלוח מבוסס nForce2)

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by rap_tr,

אני הולך לפרמט את המחשב בזמן הקרוב ואני מעוניין לשמור את הפיירפוקס כמו שהוא אשמח להסבר איך לעשות את זה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by Asaf.Y,

שלום ! יש לי את התוכנה QNEXT(תוכנה שמשלבת אייסיקיו ומסנג'ר),והיא אינה מאפשרת לי לקרוא הודעות אוואי של חברים וכדומה...ואינני יודע מאיפה אפשר להוריד סקינים לתוכנה...אשמח אפ תעזרו לי בהקדם,אסף.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by boazmo,

עשיתי שחזור ללפני שבוע- כלום עדיין אותו דבר.. מה זה יכול להיות? תודה.

8. Started by shuy,

ע"מ לאמץ את 2 הליבות ב-E6600. תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by X-ShaY,

אני יודע שזה לא קשור לפה אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים קיצור עכשיו הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה..... ואז שעוד פעם הדלקתי אותו (....) נכנסתי לפייר פוקס והפרופיל שלי נידפק הוא עדיין במחשב אבל הפייר פוקס לא הפעיל אותו עזרה?

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by rbeny10,

האם,ואם כן=איך, ניתן לערוך קבצים מסוג ( VIDEO CLIP (MV2 ? בעיקר לצורך הסתרה של פרטים בסרט.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by Omerole,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם סטים,התוכנה הלא נחוצה הזאתי שמריצה את קטנר וכל שאר המשחקים של וולו. כשיש עדכון,או שהוא היה לוקח שעות לכמה קילובייטים ,ועכשיו זה פשוט לא זז יותר,העדכון נשאר על 0 כבר פול זמן.. אני לא יודע מה לעשות,ואין לי פיירוול/ראוטר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. Started by solo53,

הורדתי תוכנה בשם mplayer התוכנה מגיעה ללא התקנה אלא בקובץ ZIP למזלי הרע פרסתי אותה ל דיסק שאני מפרמט אותו כמעט כל יום כאשר העתקתי את תיקית התוכנה ל דיסק אחר לא מצליח לעלות יותר את הסירטון באופן אוטומתי מקבל הודעת שגיעה כי קובץ ה EXE לא נימצא למרות שהפנתי למיקום התיקיה החדשה העינין עובד רק אם אני מעתיק את התיקיה למקום המקורי בו הופעלה לראשונה אפילו אם אני דרך מקש ימני פותח באמצעות מפנה לתיקיה החדשה ומסמן תמיד לפתוח בתוכנה זאת אז מה לעשות

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by gshhar,

אני מוריד תוכנה למשל TMPGEnc או VIRTUALDUB בעזרת WINZIP ואח"כ זה ישר פותח לי אותו בלי אפשרות להתקין אז רציתי לדעת מה אני עושה עם כל הקבצים האלה? אני פשוט שם אותם איפה שבא לי או שאני אמור להתקין את זה איפשהו?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  14. אפשר לוותר עליו? הוא עולה לי עם איתחול המחשב? אם אפשר לוותר - אז איך אני מסיר אותו?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. יש רק משתמש 1 למחשב וזה אני. אני גם מוגדר כאדמין. פעם ראשונה שזה קורה לי. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש את הדרייברים אבל עדיין אותה הבעיה. המלצות מישהו? :-[ בגוגל מצאתי הרבה עם הבעיה הזו : http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33822741 לא מצליח להבין את הפתרון. לא נראה לי שהם בעצמם מצאו פתרון. מה עושיםםםםםם????

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by zedisdead,

כאשר אני מושך אי מייל מה GMAIL שלי ל OUTLOOK EXPRES אם המיל גדול הוא מפסיק באמצע למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by silky,

הכוונה היא לא לToolbar במובן הקלאסי. אלא למן סרגל קטן שמופיע בכל תיבת טקסט באקפסלורר. צירפתי קובץ שיסביר בדיוק מה זה. יש לי את IE7pro אולי זה קשור, למרות שלא מצאתי בהגדרות משהו רלוונטי. השאלה: איך מסירים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מחפש תונה להסרה והוספה מהתפריט הימני של העבר ??? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by dj gozlan,

אחים שלי הפכתי את המודם לראוטר מדובר ב b-focus router 312+ ומאז אני לא מצליח להורדי מרפידשר (ככל הנראה בגלל שהאייפי לא משתנה) ולא מצליח להתחבר לאמיול מה אני יכול לעשות האם יש תוכנה שמשנה אייפי אוטומט או שיהיה אפשר להוריד קבצים מרפידשר ברצף?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by tiger3,

האם אני יכול לגבות את המעודפים שלי ב - FireFox עם Export כמו שיש ב - Explorer אם כן איך אם לא אז אם יש שיטה אחרת תודה רבה ;D

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  21. יש לי מחשב עם חלונות XP. לפני כשבוע משהו קרה לו ומאז מספר דברים השתבשו: 1. פיירפוקס לא מעלה אתרים, אלא רק כותב את השורות קוד של האתר כמו מסמך טקסט. ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר (אקספלורר עובד רגיל אבל לא נכנס ל GMAIL) 2. Acrobat reader עושה תקלה כל פעם שפותחים מסמך. התקנה מחדש לא עזרה. 3. הצורב עובד רק כCD ולא כצורב. הNero לא מזהה שיש צורב על המחשב. ניסיתי להריץ AVG אנטי וירוס ולא מצא משהו מיוחד. לא יודע אם יש קשר בין כל הדברים אבל כל התקלות הופיעו ביחד, לפני כן לא היתה שום בעיה. נראה לי שהפתרון היחידי הוא פרמוט או התקנה מחדש של WINDOWS. יש למישהו רעיון מה מקור הבעיות? יש דרך להתקין WINDOWS מחדש בלי לאבד את כל ההגדרות והתוכנות המותקנות במחשב? תודה מראש לעונים, ניר.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  22. אני לוחץ על האייקון של הוסף למועדפים ואני רואה שהוא הוסיף אבל אחרי שאני יוצא מהדפדפן וחוזר אליו הדף שהוספתי איננו, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by mor873,

בהתקנה הקצתי 50 ויש לי כונן C 48 איך אני מקצה שטח לכונן D ? תודה

24. חברים שלום.. יש לי 2 שאלות לגבי פיירפוקס.. 1. האם יש דרך למחוק את אחת הלשוניות (לשונית bookmarks) כיוון שאני משתמש בתוסף שמסנכרן את הפיירפוקס והאקספלורר, התווספה לי לשונית favorites ולכן אני לא צריך את הלשונית bookmarks. 2. עשיתי גיבוי של כל הפרופיל שלי דרך התוסף של FEBE (ולא השתמשתי בו) ועכשיו משום מה בכל אתר שבו אני רשום, במקום שכשאני מעלה את האתר אני אהיה כבר מחובר עם השם משתמש שלי בצורה אוטומטית אני צריך ללחוץ על התחבר (השם משתמש וססמא נשמרים אוטומטית) ובחלק מהאתרים אני צריך אפילו למלא את הזיהוי מילים (captcha) ורק אז אני יכול להתחבר.. איך אני יכול להחזיר את זה למצב הקודם.. תודה לעוזרים מקווה שהייתי מספיק ברור..

• 1 תגובה
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים