עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moty1,

כאשר אני מנסה לשלוח אימייל ע"י קישור הקיים באתר כלשהו, נפתחים לי המון חלונות של outlook. מי יודע איך פותרים את הבעיה??? ד-ח-ו-ף ב-י-ו-ת-ר-!-!-!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by avihy,

אני מחפש תוכנה להחבאת חלונות (אני עובד על משהו ב word ואני לא רוצה שיסתכלו על מה שאני רושם ,כאשר אני לא נמצא).

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by ShahafH,

בבקשה אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני אני יכול בבקשה לקבל קישור להורדה אליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לחשימת צפיה באתרים למבוגרים. יש אולי פונקציה כזאת באקספלורר?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  5. כל פעם שאני מנסה לעבוד על שירים מסויימים כגון: המרה,שינוי ווליום ועוד אני מעבד את התגיות של השירים ואני נאלץ שוב לבנותם מחדש. האם יש דרך לשמור על התגיות גם כשעורכים את השירים?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by ozba77,

אני רוצה להתקין תוכנה במחשב, יש לי XP SP3 אבל הוא כותב לי שאני צריך SP1 לפחות. מה עושים במקרה כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. היום התקנתי את ה-windows mce 2005 והכל היה קשורה אבל מתי שרציתי לנגן dvd ב- media center הוא רשם שיש בעיה , ואז נזכרתי שאמרו שצריך להתקין תוכנה חיצונית ואז זה יעבוד. התנקתי תחילה את ה- windvd וניסיתי . כשהרצתי את הסרט ב- windvd זה עבד אבל מתי שניסיתי להריץ ב media center זה לא עבד. ניסיתי את אותו דבר גם על - nvidia pure video dvd , power dvd , k-lite Mega codac pack כל אלה הצליחו(חוץ מאשר nvidia pure video) להריץ את הסרט בתוכנה שלהם אבל ב - media center לא הצליחו. אותה בעיה קיימת גם לשאר קטעי וידאו ולא רק dvd מה שכן יש סאונד , רק תמונה אין...כלומר הסרט כן רץ. מישהו מכיר את הבעיה ? איך יכול להיות שאני מצליח להריץ ב- media player אבל ב- media center לא ....

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. עם אני לא טועה יש תוכנה שקוראים לה פרטישן מ'גיק? אבל אני לא מוצא אותה

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by liav12,

החלפתי מזמן לווינאמפ 5 ושמתי לב שיש שינוי בצורת הסאונד היוצאת מהתוכנה, לדעתי אפילו יתרון לגרסה 3. מה אתם אומרים? ולא נגן אחר השונה מ WINAMP. תודה.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה שממירה את הכתוביות ב-DVD מקורי לקובץ כתוביות רגיל subrip sub או משהו כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by psxr,

הורדתי את uice אבל זאת גירסת ניסיון. מישהו מכיר תוכנה לשליטה מרחוק חינמית ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by RENESANSE,

אתמול התחלתי לשחק במשחק age of empires 3 וכל פעם שאני נכנס למשחק, ז"א כשאני מתחיל לשחק במשחק עצמו הסאונד מתחיל להתקע וזה יוצא לי מהמשחק. שלחתי error report וזה אמר לי שיש לי בעיה בקובץ IVIVIDEO.AX חיפשתי קצת באינטרנט ולא הבנתי מה זה הקובץ הזה ואיך מתקינים אותו, ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס קול (creative) וזה לא עזר, הורדתי עידכון למשחק גם זה לא עזר. מה אני אמור לעשות?!

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  13. מה המצב אנשים יש לי בעיה קטנה בoutlook 2007 כאשר אני שולח מייל ומנסה להוסיף קובץ למייל אז נפתח לי החלון שאני צריך לבחור את הקובץ שאני רוצה להוסיף ואז יש לי למעלה בחלון איפה שרשום my ducuments את החץ (כדי לראות עוד תיקיות) (מצורפת תמונה) כאשר אני לוחץ על החץ נפתח לי חלון "מאתחל תיקיות" אחרי כמה דקות התהליך מסיים ואז אני רואה את כל התיקיות שיש.. למה זה קורה? לא היתה את הבעיה מקודם זה התחיל פתאום ניסיתי להסיר ולהתקין את ה OUTLOOK לא עזר..

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. אני משתמש על המחשב שלי בתוכנה unlocker, תוכנה מעולה להסרת קבצים שלא רוצים להמחק וכו'. אני רוצה תוכנה על אותו העיקרון שתעבוד מDOK נייד רגיל או ממערכת הU3. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by slim_shady,

"קניתי" כמה סרטים למחשב ומאוד התלהבתי מהם... עכשיו אני רוצה להראות אותם לכל המשפחה ב DVD והמערכת סראונד והכל... אז איך אני הופך את הסרטים שעכשיו ב-DVDrip לקבצים שיפעלו בDVD? (עם תרגום מובנה)

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. יש לי בעיה שהתרגום והסרט לא מתאימים בגלל הFPS יש תוכנה שנותנת לי להוריד? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. קטע מוזר, כל פעם שמישהו מסויים שולח לי הודעה לאייסיקיו האייסיקיו שלו נכבה, ואם הוא שולח לאחרים זה לא קורה, יש לכם מושג למה ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. Started by iyehuda,

הוא מזהה לי מעבד חדש אתלון 4800X2 כ סמפרון 4700 והוא מזהה לי את הסוקט כ 754 יכול שזה שחזרו מסוקט 939 ל 754

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  19. והאם זה מה שמשמעותי שיש שם פיירוול ? אם כן הפתרון זה רק הפתרון לפתוח שם תפורטים וזהו או שיש עוד משהו ? (שאלה לחבר שלי)

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by yaron266,

רציתי לשאול איזה אנטי וירוס הכי מומלץ למחשב מכל הבחינות והכי יעיל יש לי תוכנה נגד רוגלות בשם AVG ANTISPYWARE ויש לי בעייה. בהתחלה שהתקנתי אותה היא פעלה באופן אוטומטי במחשב כמו אנטי וירוס רגיל אבל במשך הזמן מופיע בסרגל כלים למטה סמל של התוכנה בצבע שחור לבן זאת אומרת שהתוכנה לא מגינה באופן אוטומטי על המחשב אלא רק ברגע שאני אפעיל אותה.בתוכנה כתוב שזה מצב של SHILDE רציתי לשאול איך אפשר לסדר זאת שזה יפעל באופן אוטומטי זאת אומרת-הסמל למטה יהיה צבעוני ולא צריך להפעיל זאת באופן ידני ניסיתי כבר למחוק והתקין מחדש וזה לא הצליח... אז מה עושים כדי שזה יהיה פעיל ישר בהפעלת המחשב ויגן לי עליו תודה

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

כשאני נכנס לאתרים עם FLASH(כנראה) אז הFIREFOX שלי אומר: Can Not Create Direct Show Player. כמו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129381.0 מה אני צריך לעשות כדי לתקן את המצב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. שמתי לב לזה כבר הרבה זמן.... אני מדפדף בתיקיות בייחוד של המוזיקה ויש חלק של קבצים שהם בכחול... לא כולם! מה זה הדבר הזה.. אני זוכר את זה גם במחשב הקודם שלי... אפשר הסבר.. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by slimshady21,

שלום, פתאום כשאני נכנס לחשבון הדואר שלי בוואלה, דרך האקספלורר ומנסה לשלוח מכתב, מופיעה לי ההודעה:" internet explorer נתקל בבעיה ונאלץ להסגר" לחצתי על הלחצן לקבלת מידע והנה מה שרשום: בדקתי בתיקיית הTEMP וראיתי שם את הקובץ, וגם קובץ DMP אחד, שאני לא בטוח מה זה אומר. כידוע גם אי אפשר לשלוח מייל מוואלה דרך פיירפוקס, אז אני חייב דרך האקספלורר

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by hagay21,

יש לחבר שלי לוח של ecs p4s5mg הורדתי לו דרייברים מאתר החברה אבל בדרייברים של הסאונד ושל ה lan אין קובץ setup למישהוא יש שמץ איך מתקינים?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים