תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש בפרום הזה ויש לי בעיה בבקשה אם תוכלו לעזור לי בזה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת בהפעלת מספר תוכנות ומשחקים RUN-TIME ERROR [80040111] 2147221231 AUTOMATION ERROR CLASSFACTORY CANNOT SUPPLY REQUESTED CLASS הסרתי ושוב התקנתי את המשחק את התוכנות שבהם קיבלתי את ההודעה ודבר לא עזר ניסתי לשחזר את הקבצים של הWINDOWS אולי נפגמו גם לא עזר עשיתי שיחזור מערכת .הפעלתי אתחול סלקטיבי אולי איזה תוכנה מתנגשת גם לא עזר אני ממש מיואש ומתוסכל האין לזה פיתרון ? מותקנת במחשב המערכת : WINDOWS XP SP2 בגירסה העברית WINDOWS MEDIA PLAYER 10 בגירסה העברית K-LITE CODEC PACK 2.47 FULL חומרה : PENTIUM 4 3.00 GBZ זיכרון 512 mb כרטיס מסך :RADEOM 9200 SE AGP לוח אם VIA CHIPSET הודה לכם …
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טוב שיודעת לחתוך קטעים מסרטים בפורמט mpg... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להמרת קובץ EXE לקובץ AVI? תודה מראש חיים
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים מסוימים, כגון:גלובס הניצולת של המעבד(P3 700) מגיעה ל-100%,לעומת זאת ברוב האתרים ניצולת המעבד קרובה ל-0% , האם יש לי בעיה במערכת??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... החלטתי היום לשדרג קצת את המערכת פה ולהוריד את המדיה פלייר 11 ואת האקספלורר 7....את המדיה פלייר הוא סידר לי בלי בעיות התקנתי הכול טוב...אבל כשאני מתקין את האקספלורר הוא מביא לי הודעה כמו שאני מביא בתמונה. מה אני עושה? מה זאת אומרת ההודעה של "השפה לא תואמת"?? דרך אגב: הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את הגירסא העיברית גם של המדיה פלייר וגם של האקספלורר וXP שלי בעיברית [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להתשמש בתוכנה IDM [גם כי היא יותר נוחה] בעיקר בגלל שכשהייתי מפעיל את הFLASHGET הוא פשוט היה צורך כ90% מהCPU. מסתבר שגם הIDM צורך ככה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם זה. קשה לי להאמין שמנהל הורדה אמור לתקוע לי את כל המחשב. [מפרט בצד] תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כאשר אני מייבא קובץ מוכן אז בערך כל דקה שוקלת 20MB. יש דרך להקטין את הגודל של הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שככל הנראה לא כולם ידעו אבל אני מקווה שלפחות אחד. ב CS3 אני יכול להקצות כמות מסויימת של זיכרון לתוכנה, כאשר התוכנה בחלון הקצאת הזיכרון אומרת לי שיש 3325MB פנויים וטווח אידיאלי להקצאה שהוא מהווה בערך 70% מתוך ה - 3325 שהתוכנה אומרת שקיים! 1. קיים במחשב הרבה יותר זכרון! האם ה CS3 יכול לזהות רק חלק ממנו?! אולי אפשר לשנות את העיניין ולתת לפוטושופ אפשרות לזהות יותר זכרון? (קיים 8GB) 2. למה הוא נותן טווח אידיאלי של עד 70% ממה שקיים? הוא כביכול מרחם עלי בכל מה שקשור למערכת ההפעלה וכו'? תודה על כל התייחסות.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איזה תוכנה יודעת לעשות העתק מושלם אבל אני מתכוון מושלם של דיסק מידע כלשהו...?(ואתם יודעים למה אני מתכוון ) ניסיתי עם CloneCD אבל זה לא כל כך הצליח :-\ 10x
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול להפוך קובץ RAM לאחד מהקבצים האלה .mov .wmv .mpg etc. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי גרף המבוסס על נתונים ואני רוצה להזיז את הקו האפור למעלה/למטהניסיתי לבחור אותו בעכבר או במקלדת עם החצים למטה/למעלה וזה לא עזר.help!
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המסנגר שלי לא עובד הסרתי אותו והתקנתי אפילו כמה פעמים מחדש וזה לא עובד יש לציין שהאייסקו כן עובד ואפילו הורדתי את החומת מגן ועדיין זה לא עובד הוא רושם שאי אפשר להכנס ואנה נסה במועד מאוחר יותר וזה ככה מאתמול בבוקר עד היום שגיעה 80048820
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היי חברים, להלן התיק עבודות המעודכן שלי. אשמח אם תגיבו על העיצוב/מבנה/פונקציונליות וכו'. האם זהו תיק עבודות שנראה מספיק מקצועי כדי לגשת איתו לחברה (איכותית מספיק כדי לא לעשוק אותך בשכר מינימום) בחיפוש עבודה? תודה. http://family-ofek.co.il/shimon שימו לב- האתר ללא פלאש לחלוטין . (מה שמקנה לו קלילות ולא צריך לחכות את הטעינות המוכרות של הפלאש). <--Jquery . תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לנהל גיבויים מתוזמנים על שרת יעודי באותה הרשת, ניסיתי את COBIAN שעובדת מעולה LOCAL וברשת עושה בעיות. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. מדובר על תוכנה לאירגון קטן שזקוק לגיבויים יומיים של הMY DOCUMENTS וכו'. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אני מחפש רשימת רינדורים מסודרת לאפטר, ז"א, איזה מקודד מתאים למה, ומה מתאים לפי סוג קובץ רצוי, לדוגמא, איך אני מרנדר לסלולרי, לHD, לDVD וכו' וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה 321 MKVPLAYER הורדתי CODEC וLAZYMAN אבל עדיין לא רואה את הריבוע האדום הקטן בצד השמאל של המסך בTASKBAR שדרכו הייתי מפעיל את התרגום... מישהו שמכיר את התוכנה יוכל לעזור אני כבר מת לראות סרטים במחשב החדש!!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיל את כונן D על חשבון כונן C והוא לא נותן לי לעשות זאת. לעומת זאת להגדיל את כונן C על חשבון כונן D הוא כן נותן לי - מישהו יודע היכן הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות חיבור מגה וחצי ובכל זאת המירק מוריד לי מאד לאט (kbps 2-3) זה בטוח לא בלל שהבוטים חלשים- ניסיתי אצל הרבה... ממש אין לי מושג מה גורם לבעיה, אבל ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש ואף לשנות גרסה ולא עזר... עכשיו עד לפני כמה זמן כשעוד היה לי מהירות חיבור של חצי מגה לא הופיע לי הבעיה, עכשיו פתאום היא הופיעה למרות שעבר בערך חודש מאז שיש לי את המגה וחצי- יכול להיות שזה איכשהוא קשור?? איזשהו רעיון? תודה- שגיא.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש המון זמן ולא מוצא תדרייבר לכרטיס טלויזיה pinnacle pctv
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פותח את הדפדפן הבטא הזה שהורדתי מאתר מייקרוסופט ועל הגרסה של ה64 ביט אי אפשר להתקין פלאש ואי אפשר לראות פרסומות כי זה לא תומך ב64X מה זה הגיוני שהם עוד לא הוציאו תמיכה ל64 ביט ככה האתר הרשמי של פלאש פלייר כותב בכל מקרה גם אי אפשר עכשיו לחזור לאינטרנט אקספלורר 7 בכל מקרה מישהו יודע על זה משהו וגם אולי איך אני חוזר ל7?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני לא מחובר לאינטרנט אני לא חושב ו/או רואה שהתוכנה עובדת. הבעיה מתחילה כאשר אני מתחבר לאינטרנט כל כמה דקות בערך קופצת לי תוכנה שמופיעה לחצי שניה בלבד ב - taskbar ונעלמת. כאשר אני נמצא במשחק בזמן שאני מחובר (כמו שקורה כשמשחקים ב - Multiplayer) המשחק ממוזער ואני חוזר ל Windows. הרצתי את כל התוכנות שאני מכיר להסרת ה - spyware/adware אבל לא נמצאה שום תוכנה וגם לאחר שהסרתי כמה cookies שלא היו במקום הדבר עדיין חוזר. בבדיקה של אנטי וירוס לא נמצא שום דבר. מה יש למחשב שלי?????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתמיר קובץ word שכבר יש לי לקובץ pdf שיוכל להיקרא על ידי כל מחשב עם acrobar reader. התוכנה לא חייבת לתרגם קבצים רבים אלא רק קובץ אחד באופן חד פעמי. תודה.
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן, מחפש תוכנה לניטור הטמ"פ ל HDD? ניסיתי להתקין את HDD LIFE אבל היא אומרת לי משום מה שה S.M.A.R.T לא פעיל, מה זה אמור להביע? ב XP זה עבד ללא בעיה, אני כרגע עם וינדוס 7 7137, 64ביט. יש גרסה מתאימה ל64 ביט? או שיש תוכנה אחרת שאני יכול להתקין? אגב אני גם לא מצליח למחוק את התוכנה מהמחשב, התוכנה לא נותנת לי.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט בפורמט mkv שהמרתי אותו לפורמט avi אבל שאני דוגם אותו בפריימיר cs 4 הוא דוגם לי את הסאונד בלי הוידאו,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-