עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, יש לי את התוכנה Dap 8 ולחבר שלי יש את אות התוכנה, כל קובץ שאני מוריד כמו קובץ מ"נענע" אין אפשרות להמשיך את ההורדה והתוכנה מתחילה מהתחלה, לעומת זאת אצל חבר שלי שיש גם את התוכנה היא מורידה וממשיכה את אותו קובץ אם הוא רוצה. יש לחבר מחשב נייד עם ראוטר ולי יש מחשב נייח עם ראוטר, הסרתי והתקנתי את התוכנה עשרות פעמים. אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. משהו קרה לאיציק ואמרו לי שזה קובץ dll פגום, אבל אני לא יודע איזה קובץ dll זה כדי להחליף...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני לא מצליח למצוא אותו בבקשה עזרה במתן קישור לדריבר זה

4. Started by Kitzony,

אוקי פרמטתי את המחשב אחרי שפרמטתי לא יכולתי להתקין תוכנות דריברים וכו... אם למישהו היה את הבעיה הזאת ויודעה לפתור שיכתוב זה הכי דחוף בארץ זה רושם לי error launching installer תמונה:

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by n9555,

כשאני מנסה לעשות uninstall לכול משחק שהוא אז נפתח לי ה itunes משום מה!!! עלומר כשאני לוחץ על uninstall ה itunes נפתח !!!!! למרות שאני יכול להסיר את זה דרך add/remove אני רוצה לפתור את הבעיה הזאת

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מדוע ה-EDONKEY לא עובד??הוא לא מצליח להתחבר לשרתים??אני לא מצליח להוריד כלום!!!

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  7. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מדוע ה-EDONKEY לא עובד??הוא לא מצליח להתחבר לשרתים??אני לא מצליח להוריד כלום!!!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. Started by sd1,

אני צריך תוכנת הורדות של משחקים מישהו יכול להביא לי תוכנה חוץ מאמיול סבבה דיסי וקאזה משהו טוב אבל בבקשה ממכם ומה הדרייבר הכי חדש לג'יפורס 8800GTS 640MB תנו קישור בבקשה תעזרו תודה.

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  9. היי ח'ברה, אני כרגע מתקן מחשב אצל ידידה, בעית התקלה במס' היא 88780078. מדובר בבעיית דרייברים ככל הנראה. ופה הבעיה הרצינית, הדרייברים שאני צריך הם: nVIDIA MCP04 Windows XP. תודה רבה לכל העוזרים !

10. נכנס לי וירוס למחשב השבית את האנטיוירוס ולא נותן לו לעלות.... ניסיתי להתקין גם NOD32 וגם קספרסקי ובשלב מסויים של ההתקנה הוא כותב לי שאין לי גישה לתקיה שנמצאתבמקרה של הקספרסקי) C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Bases ואז איאפשר להמשיך בהתקנה וכאשר ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE גם לא הצלחתי כי הוירוס חסם כל מיני SERVICES

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  11. טוב, אז הסיפור הוא כזה. פתחתי קובץ WORD שקיבלתי במייל. פתחתי את הקובץ ישירות מהשרת ולא שמרתי אל המחשב. ביצעתי בו שינויים, הרבה, 6 שעות של עבודה על עבודת סמסטר תוך כדי שכל הזמן אני שומר את הקובץ, לא בשמירה בשם. חבר שעבד יחד איתי סגר את הקובץ. מאז - אין זכר לקובץ! כבר 3 שעות אני הופך כל פינה נידחת במחשב ולא מצליח למצוא אותו. מישהו יכול לעזור בבקשה?! תודה! מערכת הפעלה - win7 אופיס 2007.

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by polsa,

חבר אמר לי שיש תוכנה שמודדת טמפ' של המחשב ואני מחפש את זה הרבה זמן משהו יכול להביא לי ?? של המעבד ושל הלוח אם וכל זה ..תודה ..לכול העוזרים

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by shimon23,

אני מנסה לצרוב משהו וכשאני בוחר את ה cd writer או את הצורב אני מקבל את ההודעה הבאה: וכשאני בוחר Ignore זה לא מעתיק הזמן עובר ואחוזים נשארים על 0. מישהו יודע איך לטפל בבעיה, יתכן שזה בגלל שה cd והצורב יושבים על אותו כבל ide?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by isparks,

יש לי קובץ וורד שסגרתי לפני כמה שנים וסיסמא וכמובן היום אינני זוכר אותה, האם יש דרך לפרוץ אותה? כמדומני מזמן הייתה אצל רוטר איזו תוכנה כזו, אבל היום הוא כבר חוקי ושות', אז...

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. Started by Lioriii,

אני צריך להפוך קובץ HTML לקובץ WORD וגם קובץ WORD ל-HTML!! איך אני עושה זאת???

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  16. Started by theDEVILScomeback,

יש לי את הגירסה 5.0 pro יש לי מחצה 1 בלבד ואני רוצה לפצל אותה לכמה חלקים איך עושים את זה? אנא עיזרו לי!!! אם מישהו יכול לעזור לי באייסיקיו אז הנה הוא: 135093468 אנא עזרו לי זה דחוףףףףףף

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  17. Started by bykeking,

אני מקליד שמות של אנשים שהזמינו ספרים מרשימות למחשב כל אחד מה הוא הזמין ואז אורז לכל אחד מה שהוא הזמין. עכשיו כשאני עושה insert sheet זה עושה את A בצד שמאל במקום בצד ימין והופך את כל הסדר של הספרים (זאת בעייה כי כבר התרגלנו לארוז לפי מקום הספרים ברשימה). אני ממש חייב עזרה כי זה למחר... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by Iko89,

שלחו לי סרטון והיה כתוב שכדי לראות אותו צריך להתקין פלאש, ונתנו קובץ להורדה הורדתי והתקנתי אותו ואז הוא נעלם .. זה כנראה וירוס למרות שהנוד 32 לא זיהה אותו .. (גם אחרי ההתקנה לא הייתי יכול לראות את הסירטון) הורדתי את הקובץ מחדש והעלתי לשרת מישהו יכול לבדוק מה הקובץ מכיל ומה הוא עושה ?? http://www28.zippyshare.com/v/29792811/file.html

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by Atara118,

יש לי להגיש את המטלה הזאת לעוד כמה ימים אך אינני מצליחה, מישהו יכולה לעזור?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. שלום יש לי בעיה מאד חמורה שקרתה לי בדקות האחרנות בזמן ניסיון להוסיף עוד מחיצה בכונן אז ככה, התוכנה ניסתה לשנות את גודל מחיצת D: שלי 160גיגה ל150גיגה ובקיצור עשה ERROR ופתאום המחיצה נעלמה !! אך עכשיו בתוכנה אני רואה שהמחיצה קיימת עם כל הקבצים וכל מה שהיה לי לפני רק אני לא ידוע איך לעשות אותה כונן D: כמו פעם ... אני יכול לעשות BROWSER ולהסתכל בקבצים שבמחיצה ... בבקשה עזרה ממי שמכיר את התוכנה הזאת זה חשוב מאד ! תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  21. Started by cohenha,

אני יודע שלכל תוכנה יש דבר שנקרא "התקנה שקטה" אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי את האפשרויות של התקנה שקטה בכל תוכנה תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  22. Started by leibo9,

היי שלום לכולם אני מקווה שזה בסדר שאני שואל פה. אני מחפש מישהו שמבין טוב בפלאש ACTION SCRIP 3.0 וXML. יש לי פרוייקט להכין ואני צריך מישהו שיוכל לבנות לי אותו במהירות. הפרוייקט לא מסובך. אם יש פה מישהו שרוצה לעזור לי תמורת תשלום סמלי (סטודנט ) או שיש פה נשמה טובה שתעזור בחינם אני מאד אשמח לשמוע. אפשר ליצור איתי קשר דרך פה או במייל : leibo9@walla.co.il תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by @guitarsuite@,

ערב טוב חברים! התקנתי את התוכנה הזאת בכדי לצפות בטלוויזיה וכשאני מפעיל אותה היא נותנת לי הערת שגיאה "cannot detected device, please check hardware or re-install driver" עכשיו: הסרתי את הדריוור התקנתי מחדש שוב ושוש וזה עדיין לא עובד...מה עושים...יש הצעות? ???

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  24. שלום לכולם! 1.כאשר אני פותח סרט בתוכנה הנ"ל מופיעות לי כתוביות קטנות שקשה לראותן בצפיה מהמיטה למסך. 2.ומשהו נוסף, הסרט מוצג לי בwide screen (עם שני פסים,ז"א לא במסך מלא 100%). בקיצור השאלה שלי היא האם יש דרך לשנות את ההגדרות האלה? ואם יש רז מה הן ? אם אפשר הסבר די מדויק! תודה רבה מראש!

25. Started by eyalo,

עשיתי חיפוש ועדיין לא מצאתי איך פותרים את בעיית העברית בתוכנות הנ"ל. בפוטושופ איך שהוא אני רואה עברית הפוכה, אני יכול לחיות עם זה, אבל לעומת זאת בפריהנד אני לא רואה אותיות בעברית בכלל, מה עושים? יש פתרון לזה בכלל? בבקשה חברה אני צריך את זה בטירוף, תודה מראש לכל העוזרים.

דיונים חדשים בפורומים