עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by compman112,

שלום יש לי אופיס 2000 מקורי עכשיו יש כבר אופיס אקספי ואופיס 2003 עכשיו יש בינהם שוני חוץ מהעיצוב? 1) או שאם יש לי 2000 ואני מעדכן אותו זה אותו דבר חוץ מהעיצוב? 2) איזה בינהם הכי טוב? ??? :s05: :s05: תודה ??

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by liran2003,

שלום, ביצעתי סריקת אונליין של וירוסים באתר של סיימנטק (יש לי NOD32) והוא גלה לי סוס טרויאני שה-NOD32 לא מזהה אותם כמזיקים. הקבצים הנגועים נמצאים בתיקיה C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\MSWNInfo קבצים בשמות: mscw16.exe ServiceDLLrun.exe ServiceUdater.exe למישהו יש מושג אם הקבצים האלו אכן נגועים? באיזו עוד ניתן לסרוק/לטפל בהם? תודה מראש

3. אחרי שאני יוצר את המיסגרת השחורה אני לא מצליח ליצור את הלבנה עקבתי אחרי המדריך פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173162.0 תמונה אחרי אשני לוחץ אוקי שום דבר לא קורה למה? Shot at 2007-07-04

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by danik,

שלום לכולם.. אני מחפש תוכנה לבניית שומרי מסך... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. פעם אחרונה שנגעתי שם לא יכולתי לראות סירטונים באתרים אז בנתיים ביטלתי רק את ה-ICQ מה עוד אפשר לבטל שם ? תדוה לעונים מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. שלום לכולם , הייתי מעוניינת לדעת אם ניתן לסדר קבצים בחלון הצריבה ,כך שכשאני מעבירה את הקבצים (copy to compliant) מחלון ימני לשמאלי , יהיה אפשר לסדר אותם לפני החלת תהליך הצריבה לדיסק , ע"פ סדר ההשמעה שאני אבחר . (אני עובדת עם NERO 7) . אגב ,ניסיתי רק את אופציית צריבה כ-DATA . תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שממירה קבצי PDF לקבצי WORD או PPT שתהיה לה אפשרות של עברית גם. האם יש תוכנה כזו בנמצא? אם כן תוכלו לתת לי קישור להורדה. תודה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  8. היי, על מה אתם ממליצים? הרעיון הוא לשילוב של אנטי-וירוס ו firewall. ניסיתי mcafee2007 אבל היא ממש כבדה, ועל נורטון שמעתי רק דברים רעים. אני מבקש תוכנה קלילה, שתשב ברקע ולא תגזול הרבה משאבים או תבלבל יותר מדי במוח. התוכנה תותקן על נייד r50e של IBM: פנטיום 4 עם חצי גיגה זכרון. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by miz,

שלום, יש לי חלונות 7 פרימיום אני מעונין להצפין תיקייה בצורה כזו שגם התוכן שלה יהיה מוצפן, כלומר אם מישהו יעשה חיפוש אז הוא לא ימצא את התוכן מכירים תוכנה חינמית?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by BumbleBee,

שלום. יש לי בעייה עם התחברות לאינטרנט דרך האקספלורר. אני מצליח להתחבר בלי בעייה וגולש במהירות כשאני משתמש בפיירפוקס אבל לא ב IE , האקספלורר פשוט נתקע ומציג לי את הדף של בעיית חיבור. חשוב לציין שאני נמצא כרגע בדירה חדשה שעברתי אליה לא מזמן ומחובר עם הלפטופ דרך ראוטר של סימנס (בדירה הקודמת הלפטופ התחבר בלי בעייה גם לאקספלורר). מה שמוזר בנוסף לכך הוא שהאנטי וירוס (AVG) לא מסוגל להתחבר לשרת עידכון שלו ואני נאלץ להוריד לו עידכונים דרך הפיירפוקס וכנ"ל אותו הדבר ל WINDOWS DEFENDER . ריסט לראוטר לא הועיל.המחשב נקי מוירוסים ורוגלות. הספק הוא נטויז'ין והתשתית היא של בזק. אני חושד בהגדרות של הראוטר אבל חוץ מכניסה לממשק משתמש שלו וריסט אני לא ממש מבין בדבר. אשמח לקבל הכוונה או רעיונו…

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  11. שמתי בכל מקום על הכי חזק וזה וסרט מסוים עדיין נשמע חלש. דברים אחרים הם סבבה, אני יודע שהבעיה היא בסרט אך אני רוצה להגביר את העוצמה שלו. איזה תוכנה יכולה לעשות את זה לקובץ AVI? תודה!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by c5123,

אני צריך לעשות update query שמוסיף 50 שח לכל החשבונות אך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by huber,

שלום. כשאני מוריד קבצים מהרשת ב FF אמורה להיות אופציה לבחור לפתוח אותם אוטומטית עם תוכנה משויכת בכל הורדה. מכיוון שאני מוריד המון קבצים מכווצים אני מעוניין שה WINRAR יהיה משוייך אליהם ושהם יפתחו איתו אוטומטית בעת ההורדה. כשאני מנסה לבחור את האופציה הזו בעת ההורדה, אין ממש אפשרות (ראה תמונה מצורפת - האופציה אפורה/לא פעילה). יש למישהו מושג למה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by גליטו,

שלום לכולם ... רציתי להפעיל את הסרט פלאנט טרור ב-mv2 player וזה רשם לי הודעת שגיאה -out of memory ...זה רושם את ההודעה הזאת רק עם הסרט הזה ...הסרט הוא טוב כי הוא עובד ב-winamp ובמדיה פלייר אבל למה זה עושה בעיה ב-mv2 ? התקנתי מחדש את ה-mv2 וזה עדיין עושה את הבעיה ... מה הבעיה ? ואיך אני מתקן אותה ? תודה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by pssheba,

שלום,ברשותי קובץ וידאו בפורמט: vob. אורך הסרטון: כשעתיים. ברצוני לחלקו לסרטונים קצרים, לחתוך ממנו חלקים ולהוסיף חלקים לסרטונים.זה מה שעושה "עורך וידאו" כמדומני.מישהו יכול להמליץ לי על עורך מעין זה? גם קישורים יתקבלו בברכה.ותודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. האם קיימים כתוביות לגרסת 2 הדיסקים של הסרט,מה שמצאתי לא מתאים בכלל ועם delay מרגיז Silent.Hill.2006.DVDRip.XviD.AC3.CD1-JUPiT Silent.Hill.2006.DVDRip.XviD.AC3.CD2-JUPiT

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. בכל אתר בפיירפוקס שנכנסתי וביקשתי לזכור סיסמא הוא כמובן היה מתחבר לי אטוטמטית. פתאום לפני שבוע הוא הפסיק לזכור סיסמאות בצורה חלקית. אני אסביר מה זה "חלקית" כשאני רושם את השם משתמש הוא משלים בעצמו את הסיסמא (זתומרת שהוא כן זוכר אותה איפשהו) אבל כל פעם אני צריך מחדש לרשום את השם משתמש בכניסה לאתרים. בניגוד למקרה הקודם שבו הוא היה מתחבר אוטומטית בלי שום התערבות מצידי. אני חייב עזרה כי זה מאוד מתיש להקיש את השם משתמש וסיסמא בכל פעם מחדש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, אני יודע שהנושא קצת גבולי בהתאמתו לפורום הספציפי הזה, אבל לא מצאתי מקום נכון יותר לשאול את השאלה: אני מעוניין לקנות מוזיקה באינטרנט, אבל שירים בודדים ולא דיסקים. שירות Itunes של Apple ו-BuyMusic רלוונטי רק לתושבי ארה"ב. האם יש מקום בו ניתן לרכוש שירים ולהורידם למחשב? אני מכיר את songs.co.il אבל אני צריך מגוון גדול יותר וגם שירים בלועזית. תודה מראש. נ.ב. אם אפשר להימנע מההערות בסגנון: "למה לקנות, תוריד בקאזה" ודומותיהן יהיה נחמד.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  19. Started by igal_nazar,

צפיתי בסרט כלשהו דרך האינטרנט (לא הורדתי את הסרט, אלא כמו שצופים באתרים עם סרטוני וידאו) ובטעות לחצי על הלחצן back ושחזרתי אז הייתי צריך להתחיל ולראות את הסרט מחדש אבל לצערי נתקלתי בהודעה שמופיעה בתמונה שהוספתי http://img213.imageshack.us/my.php?image=46679801qr6.jpg אין אפשרות לצפות בסרט שוב. מה עלי לעשות? תודה מראש יגאל

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by nadav1379,

יש לי בעיה הנורטון שלי לא עושה לי עדכון אני רוצה לעשות עדכון וזה נותן לי V על norton antivirus virus Definitions ושאני עושה נקסט זה עושה לי איקס אדום ליד השם וזה לא מעדכן זה גם שם לי ענטנה ליד השעון שזה מנשה לעשות עידכון אבל זה לא מצליח מה אני צריך לעשות בשביל לעדכן את הנורטון?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  21. האם קיימת אפשרות לחדירת וירוסים, רוגולות וטרוינים למחשב דרך תוכנת eMule , ע"י הורדת תמונות או סרטים למחשב ?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  22. realtek HD audio manger יש לי בו בעיה אני מדבר ב ונטרילו אם חברים אני מדבר מדבר ולא שומעים אותי שומעים אותי חלש חלש חלש זה קרה לי שהייתי אם חבר בסקייפ לא יודע גם שם שומעם אותי בקושי מישהו יכול לעזור לי איך ישמעו אותי אני רוצה לדעת איך יצליחו לשמוע אותי מדבר במיקרופון בבקשה עזרה וגם החלפתי מיקרופון לחדש וזה גם לא עובד תעזרו לי אם הדבר הזה תודה לכל העוזרים מראש זאת תמונה: http://img115.imageshack.us/img115/8201/74808971.png

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by icebreak,

http://winamp.com/player/index.php

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  24. יש לי התוכנה הזאת (מקורית כמובן) ובחודשים האחרונים, כשאני לוחץ על סמל התוכנה, היא לא עובדת. ניסיתי להתקין במחשב אחר וגם, אותו דבר, כאילו התוכנה לא מגיבה ללחיצה (כל שאר הדברים עובדים כרגיל) רציתי לדעת אם למישהו יצא להיתקל בתופעה הזאת ואם יש לכם רעיון לפתרון הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  25. הרבה פעמים עקב קוצר זמן אני נאלץ לקטוע את הגלישה באתרים מסוימים וכאשר מתפנה לי זמן , אני רוצה לחזור במהירות לאותם דפים מסוימים באתרים הספציפיים שבהם הייתי לפני שנאלצתי לקטוע את הגלישה , ולכן אני מחפש דפדפן (רצוי כזה שאין לו בעיות עם עברית ) שמאפשר "העלאה " אוטומטית של הטאבים שהיו פתוחים בעת סגירתו האחרונה. מחכה להמלצות . תודה

• 14 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.