עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בטעות נכנסתילהסר/תוכנות כדי לפנותמקום בכונן C ומחקתי משהו שאינני זוכרת מהו בדיוק הסמל של התוכנה היה נדמה לי דמות של איש ועכשיו יש לי בעיות באינטרנט . חלקמהמידע אינו מופיע למשל מבזקים בYNET או פרסומות ובמקומם מופיע חלוןריק עם X אדום ויש אתרים שאינני יכולה להכנס אליהם מה עושים??? זקוקה לעזרה דחופה .... מהדעתכם :lamer:

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  2. כל מיני חברים ואנשים מהמשפחה כל הזמן שולחים לי כל מיני תמונות וסרטונים באיימיל אבל אני לא יכול לפתוח אותם שאני לוחץ על הסיכה זה בצבע אפור ואי אפשר ללחוץ על זה ואם אני לוחץ על ההודעה פעמיים אז זה כותב לי משהו כזה: "OE הסיר את הגישה למסמכים בדואר שלך שאנים בטוחים" מישהו יודע למה זה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. Started by ruff stuff,

היום קיבלתי התראה על סו ס טרויאני בשם js/tivso.14a gen trojan התוכנה זיהתה אותו והעבירה אותו לבידוד לאחר שעתיים שלוש שוב אותו ההודעה עלתה לי למה זה קרה הבעיה לא אמורה להיפתר לאחר ששלחתי את הוירוס לבידוד?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  4. ניסיתי להתקין את Haali Matroska Splitter ו-FFDShow (בנפרד) תוך סימון האופציה לנגן קבצי MP4, ועדיין נגן המדיה לא מסכים לזהות או לנגן את הסרטון. VLC מנגן את הקובץ אבל הממשק שלו לא מאוד ידידותי (אליי, לפחות). התקנת 3vix פותרת את הבעיה אך רק לחודש (גרסת ניסיון) ולאחר מכן אין קול. נ.ב Win XP SP3 עם WMP 11

5. ו-PLEASE לא windows media center ניסיתי ולא הלך לי ממש... תודה!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by HaVoC_850,

TRIXX היא תוכנת אוברקלוק שחברת sapphire הוציאה התוכנה מזהה רק כרטיסים שהחברה ייצרה - זאת אומרת sapphire קניתי לפני שבועיים כרטיס X1600 של ספייר אבל כשניסיתי להפעיל את התוכנה היא אמרה שהיא פועלת רק עם כרטיסים של ספייר מישהו יודע מה הבעיה שלה? לשנות משהו בהגדרת מחשב? להתקין משהו מחדש?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. שלום, אני מעצב אתר אינטרנט פשוט אומנם והתחלתי לעבוד על אקספלורר 7 הרגיל (הישן והטוב) והכל עבד כמו שצריך, התקנתי את האקספלורר 8 אני אפילו לא יודע למה, קיצור הרבה דברים משתנים פתאום בדף שעיצבתי למשל כפתורים של טופס (כמו סקר כזה שמסמנים תשובות) ונגיד הטקסט שהיה בתוך מסגרת שעיצבתי פתאום בורחים מחוץ ועל המסגרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת? צריך עזרה דחוף!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. שלום, פירמטתי את הווינדוס מחדש מקובץ IMAGE שיצרתי דיי מזמן וכבר יצא לי לעשות אותו דבר ולא קרתה לי הבעיה הזו. אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב וכו , וגם לא כל מיני פירסומות (למשל הפירסומת שמתחת ל"חדשות מחשבים" פה באתר מעל החיפוש מצד שמאל ..) בעיה מאוד מוזרה. ניסתי להתקין פלאש של אדובי עוד פעם אבל לא עזר.. אשמח לעזרה .. תודה רבה רבה מראש ! קבלו ביטול - הסתדרה הבעיה. התקנתי את Adobe Flash באופן ידני ולא דרך האקספלורר (כמו התקנת תוכנה רגילה) והכל הסתדר :]

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. יש לי את הבעיה של הCONECTING בKAZAA (או KAZZA לא יודע מה ההבדל) LITE 202. הורדתי את העידכון של השרתים (האחרון שMILK-INK הביא פה ) שצריך אבל אני חושב שהוא מלפני איזה חודש או יותר, ואני לא יודע איפה מוצאים חדש יותר. באפשרויות הגדרתי גם שם משתמש. בכל זאת זה לא מתחבר. מה לעשות? עריכה: עברתי לKAZAA RESU... וזה פועל, סליחה על ההתרדה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by good__one,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, אבל לא רוצה לאבד את כל הקרדיט שצברתי באימיול. איזה קבצים אני צריך לשמור?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by mazcom,

אני מחפש תוכנת xear 3D אמרו לי שהיא לא ממש מתאימה לכל לוח אם ..לא יודע אם בכלל זה קשור ללוח אם .. הלוח אם שלי הוא של gigabyte GA-7VRXP rev2.0

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. נדמה לי שמשהו לא בסדר עם המחשב.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by somsom9,

יש לי כונן אחד C של 236 ג'יגה ואני רוצה שיהיה לי גם כונן D אני לא יודע מאיפה מורידים תתוכנה ואיך משתמשים בזה תודהה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by STRENGTH,

אני חייב את התוכנה הזאת!! מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו אבל מלא! שזה לא יעשה לי תוך כמה ימים עבר הזמן

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by blabla2002,

אני צריך עזרה, יש לי 200 שמות באקסל ויש לי פורמט לתעודה בוורד, אני רוצה ליצור מסמך וורד עם 200 עמודים שבכל עמוד תיהיה תעודה עם שם אחר מקובץ האקסל, יש דרך לעשות את זה אוטומטי?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by Highlandwer,

היי במחשב הנייד שלי מותקן WIN VISTA ויש להרד דיסק מחיצה אחת ואני רוצה ליצור עוד אחת , הבנתי שעם תוכנת PARTION MAGIC של סימנטיק זה בעייתי לעשות על ויסטה ? מה עם התוכנה של חברת אקרוניס ?acronis_disk_director , על מה אתם ממליצים? לי אישית יש ניסיון טוב עם סימנטיק אבל לא יודע אם זה יעשה עבודה טובה על ויסטה בקשר לאייפוד שלי ]-יש לי איפוד נאנו ואני רוצה להשתמש בתוכנת סיכרון אחרת מITUNES, האם קיימת כזאת ? שגם תעביר את המפי3 כך שיעבדו במכשיר? תודה

17. Started by devek,

משום מה זה מופיע אצלי כאילו זה לא תקין או לא מותקן וכל הזמן בהפעלה של המחשב הוא מבקש ממני להתקין את זה זה דבר חשוב? ואם כן איך אני מתקין או מעדכן אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. שלום לכולם, התקנתי אנטי וירוס של !AVAST , ומאז אני לא מצליח לפתוח קבצים של אופיס. כגון WORD , EXCEL וכו' לא רק קבצים שקיבלתי במייל גם קבצים שיש אצלי במחשב כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ יש הודעה: "אין אפשרות לפתוח את הקובץ מכיוון שסורק הווירוסים שלך זיהה בעיה עם הקובץ". ויש עוד המשך ארוך אח"כ. מישהו יכול לתת לי פתרון תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by yosex,

שלום, רציתי לשדרג את המחשב הישן שברשותי, הלוח אם שהיה לי תמך בזכרון DDR במהירות 133 לכן קניתי לוח חדש שתומך עד 400. קניתי לוח של MSI 6728 וזכרונות חדשים. עדיין לא קיבלתי את הזכרונות והתקנתי רק את הלוח החדש עם הזכרון הישן. כרגע המחשב זוחל ובקושי זז, חשבתי שזה אולי בגלל שMSI מפרטים כי הם תומכים בזכרון במהירות 266. אני מכיר שזכרון DDR הוא כפול ממה שמצויין לכן אני לא בטוח שזו הבעיה. אגב, אנחנו מדברים על מעבד פנטיום 4 478 במהירות 2.4G תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by david9b,

שלום לכולם יש לי כרטיס X700 ATI והורדתי דריבר מעודכן של הכרטיס מסך. השאלה שלי בעצם,אם אני מתקין את התוכנה שסופקה אם הדריבר שהיא באנלית שהיא Catalyst או שאני מתקין את הכלים של הATI שסופקו אם הדריבר בדיסק שהיא בעברית. את הדריבר עצמו נקי התקנתי הכי מעודכן. האם זה משנה את הביצועים של הכרטיס מסך. יש לציין שרכשתי את הכרטיס מסך לפני כשנתים וחצי אשמך לתגבות

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. Started by pC gUy,

why there is no sound in my windows?? on games its fine... but on the windows it self there is no sound(YOUTUBE.COM ) no sound on the videos :-\

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by omri09,

כמו שאתם יודעים הוא גרסה 11 השאלה שלי היא כזאת- האם הוא כולל גם את גירסה 10.1? או שצריך להוריד אותה בנפרד?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  23. Started by IDAN_L,

למי שלא יודע היא כאילו מחליפה סקינים לאוינדוס ועושה כמה בוטים שונים.. אז אני שואל אם היא מסוכנת יכולה לגרום לבעיות במחשב..? כי היא לא איזה תוכנה שמיקרוסופט יצרה לפי ידעתי.. אז מה אתם אומרים כדי להישתמש בה?? תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  24. היי! עריכה: מאחר והשאלה לא הובנה כראוי, אני אספר את כל הסיפור: יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, שבא עם תוכנה שמסוגלת לצרוב 2 DVD-ים עם CLONE של המחשב כפי שהגיע מהמפעל. התוכנה יודעת רק לצרוב, לא ליצור קובץ ISO וכו'. מכיוון שכל הצריבות שניסיתי לעשות בינתיים נכשלו, אני מעוניין בתוכנת צד ג' שתדמה את הצורב. כלומר: אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by white_rider,

שלום יש לי את הכרטיס הזה Dazzle Video Creator Platinum (DVC170) אני מחפש תוכנת הקלטה. יש לי את STUDIO 10 אבל אני רוצה תוכנה אחרת (כך שאקליט בתוכנה השניה ואערוך ב STUDIO בו זמנית ;D) ניסיתיPRO 2 PREMIER אבל היא לא מזהה את הכרטיס, למישהו יש מוסג למה?? גם WINDVR 3 לא הצליחה. גם VIRTUALDUB. למישהו יש רעיון איך לגרום לאחת התוכנות שהזכרתי לעבוד עם הכרטיס? מישהו יודע אזה תוכנה תוכל להקליט מהכרטיס הזה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים