עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sweet_Tooth,

יש לי קטע וידיאו של 25FPS ויש לי בנפרד את האודיו שלו ב 23.975 FPS אז איך אני יכול להתאים את שניהם זה לזה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by eyal00,

יש לי בעיה מעצבנת CPU-Z(מצורפת תמונה). חסרים לי כמה נתונים אחרי שאני לוחץ אישור. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by Doll@R,

בעעעע יש מצב שבגלל שנגעתי בלוח אם הלך לי הכרטיס קול? כל הדרייברים מותקנים והמדיה פלייר והווינאמפ עושים כאילו הם מנגנים אבל לא שומעים כלום ניסיתי עם 2 סוגי רמקולים ואוזניות.. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by Anas-Nanas,

שלום... רציתי לדעת מהו הפלאג-אין הכי נוח ואיכותי ליצירת אפקטים קוליים בווינאמפ... אז אם למישהו יש ניסיון עם אחד...או שמישהו יכול להמליץ... לינק לא יזיק.... בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by idofr,

אז ככה כול כמה דקות הוא נופל משאיר כמה ארורים מעצבנים ואז אני צריך להריץ אותו מחדש וזה ממש מעצבן אני לא רוצה לחשוב מה יקרה שאני גם ישחק (עוד לא הספקתי) נ.ב. תודה לאנשים שרשמו לי את האתר שלו\שלהם ותודה לכול האנשים שהגיבו ושלחו מלא תמונות (ממש סוף) לדיון הקודם שלי

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by y_a_n_i_k,

לאחר שהתנקתי את התוכנה אני שם לב שפעם אתרים מסרבים לעלות עד שאני עושה ריסט, או כשאני פותח אמור כל שהוא אז חלק מהתמונות לא עולות, בקטע של התמונות אם אני סוגר את התוכנה אז זה עוזר... איפה הבעיה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  7. יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4 מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by elyaz,

שלום יש לי בעיה מוזרה ב firefox. כאשר אני נכנס לפורום כלשהו, אני לא מחובר אוטומטית, אלא כל פעם צריך להתחבר מחדש. לדוגמא- באתר הזה, כאשר אני נכנס לפורום, אני לא מחובר כ elyaz, אלא כאורח, ואני צריך להתחבר כל פעם מחדש. השם משתמש שלי והסיסמא כבר נמצאים בשדות שלהם. זה קורה לי בכל פורום בכל אתר. עברתי על כל ההגדרות ולא מצאתי דרך לסדר את זה. מישהו יודע מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by roi777,

יש לי במנהל ההתקנים שתי דברים בלי דרייברים ואין לי מושג מה זה הדברים האלה. אני מצרף תמונה. אשמח אם תעזרו לי. ווינדוס 7 64 BIT תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by HFDO5,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:31:18, on 26/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\W…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. Started by RoverBoy,

היי יש לי בעיה בדפדפן ויש לי כמה סוגים. שאני נימצא באיזה אתר לא משנה איזה (אפילו עכשיו) הסרגל גלילה הצדדי עולה ויורד ועולה ויורד, משתגע ממש עד שהוא נירגע ושוב פעם חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? וזה לא מהיום הבעיה רק שבזמן האחרון זה הופך להיות חמוד יותר ויותר. עסיתי בדיקות וירוסים ורוגלות ולא עוזר כלום. ממש כל האתרים עולים ויורדים כאילו מישהו משחק מסרגל גלילה הצדדי למעלה ולמטה. תודה לעונים __________________

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by lilian,

כשאני עובדת עם firefox לוקח לו הרבה זמן להעלות אתר. לפעמים הוא אף נותן לי את ההודעה במסך: " לא ניתן להעלות את האתר כרגע... "

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום האם יש תוכנה אשר מאפשרת שינוי ההקול המוקלט כגון לעבות אותו, להוסיף לו באס, כו'. איני מבין בתחום כ"כ ואשמח באם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה כזאת (עדיף חינמית) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by Dubek,

שלום. אני מחפש דרך לסנכרן באופן אוטומטי בין תוכנות Outlook שנמצאות על מספר מחשבים. מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by liranss,

שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקלוט דף HTML לתוך משתנה בעזרת פקודת ASP ( לא DOTNET ) תודה לעוזרים לירן.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by itay-g,

יש לי XP עם EXPLORER7 והוא באנגלית הורדתי EXPLORER7 בעברית וכשאני מתקין אותו הוא רושם לי שאינו תומך בשפת המערכת שלי והXP בעברית מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. Started by ccc,

התוכנה ממש מצויינת אבל יש לי בעיה אחת, עם OUTLOOK או THUNDERBIRD, אני לא מקבל שום הודעות ויאגרה וכדורים ועם הLIVE MAIL התיבת "UNREAD" מלאה בהם, איזה 50 ביום. יש לציין שרק הUNREAD MAIL מלאה בהם, ולא הINBOX. אבל זה מטריד ומעצבן. יש אפשרות לשים איזה פלאג לתוכנה, או לשנות הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by ofer_mat,

יש פלג אין שWINAMP שמאפשר לראות את המילים של השירים איפה אני יכול להוריד את זה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by BandiT,

שלום. יש לי אופיס אקס פי (Office XP) והכל שם באנגלית, כלומר ממשק המשתמש הוא האנגלית. הייתי רוצה להחליף אותו לעברית, משהו יודע איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by parker8,

אני משתמש כרגע בגירסה הכי מעודכנת שיש... עכשיו הבעיה היא- שיש למשל את הטולברים המותאמים אישית כמו זה שאני מוסיף לחצן למעלה של חלון חדש, טאב חדש וכדומה.... אז הבעיה נמצאת בכך שאני שכל פעם שאני נכנס ל-FF אני מגדיר את זה, ברגע שאני יוצא מהחלון זה נעלם, וצריך להגדיר מחדש! הבעיה היא מעצבנת מאוד.... אם צריך הסבר נוסף, רק תגידו.... תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  21. יש לי בעיה שהתרגום והסרט לא מתאימים בגלל הFPS יש תוכנה שנותנת לי להוריד? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by tzahi16,

יש לי חלונות ויסטה על המחשב עם IE7 ולפעמים (לא תמיד) כשאני לוחץ על קישור כלשהו (באופן אקראי) ה IE7 ניתקע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. אוקיי אז ככה, אתמול הכנסתי את הדיסק כדי להתקין את הדרייבר, ואז באמצע ההתקנה פתאום המחשב עשה לי רסטרט.. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש לאחר מכן, ואז ההתקנה התסיימה מהר מדי (כי בדקתי במחשב אחר, והכל עובד פיקס).. אחרי זה חיברתי את הגיימפאד, ואז או שהוא מזהה את ההתקן, אבל בסוף בכל זאת הגיימפאד לא עובד, כי כדי שיעבור צריך להידלק אור צהוב כזה בגיימפאד והמאוורר צריך לעבוד.. אני חושב שזה נגרם כנראה כתוצאה מריסט שקרה באמצע התקנת הדרייבר.. מה עליי לעשות, איך אפשר לפתור את הבעיה? במנהל התקנים אין את ההתקן של גיימפאד.. וינדוס XP ביט 32 שוב אני חייב לציין שניסיתי להתקין את הדרייבר במחשב השני שלי, והכל עבר בהצלחה והגיימפאד עובד.. תודה מראש על הפיתרון!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by mastercod,

אני רציתי דעות שלתוכנות לפי דעתכם הכי טובות לאנטיריגול,סוסים טרויינים ועם אפשר פרט על כל תוכנה אני אודע לו מאוד! (ועם קלה למערכת) תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  25. החברה המוכשרים מthirteen23 החליטו לבנות קליינט מיוחד לטוייטר שנותן "חוויה" מיוחדת. http://www.thirteen23.com/experiences/desktop/blu/ קוראים לה blu והיא עובדת רק על ויסטה. למה? כי היא משתמשת ב WPF שזה API התצוגה החדש שמיקרוסופט בנתה עבור ויסטה ו .NET Windows Presentation Foundation. יש גם סרטון הדגמה ביוטוב מומלץ לראות בגרסת HD. מה שבאמת מעניין אותי פה זה השימוש בWPF. זה כלכך יפה יש להם עוד הדגמות של הטכנולוגיה על האתר ואפשר רק לקוות שעוד חברות יתמכו בזה. (גם המסנג'ר של yahoo משתמש בזה אבל אני לא משתמש ביאהו) עריכה: אפשר להתקין אותו על XP אם מתקינים .NET 3.5 SP1

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים