עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא נוח שאי אפשר להישתמש במדפסת דרך הנייח שהיא לידו. מדפסת - BROTHER MFL5460CN תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by yossi_s1,

הורדתי קובץ מאימיול והאמת חשדתי בו אז סרקתי אותו עם אנטיוירוס שנמצא במחשב אחר (כי לי אין) והוא לא מצא כלום (AVG חרא אנטיוירוס מסתבר) אחרי שהאנטיוירוס לא מצא כלום הפעלתי את הקובץ ועכשיו אני מזהה מלא וירוסים על המחשב. הבעייה היא שאני לא מצליח למחוק אותם, לא ידנית ולא עם תוכנת אנטיוירוס. הוירוס הזה לא נותן לתוכנות אנטיוירוס לעלות ולכן אני לא יכול להשתמש בהן לצורך מחיקה, הוירוס גורם להודעת שגיאה ... not valid win32 app משו כזה.... ובמצב בטוח אני מקבל מסך כחול אני צריך עזרה דחוף!!!!!!!

3. לא יודע מה קרה אולי אחי שיחק בהגדרות בעבר זה לא היה ככה (הרקע השחור מאחורי הכתוביות )

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by noodle,

שאי מפעיל את התוכנה, בלשונית Readings מופיע בצד ימין טמפרטורותת השאלה שלי היא איך אני יודע למה הטמפרטורות שייכות מפני שאחת מהן מגיעה ל-52 מעלות. תודה מראש ???

5. Started by Yaron-Cohen,

יש לי 2 מערכות הפעלה ואני רוצה לקחת את המועדפים ממערכת אחת לשניה... (שתיהם ויסטה, וזאת עם המועדפים לא עובדת).

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי בעיה , ברגע שאחד המיילים הוא כבד (ברמה של כמה מגה) outlook מתחיל לקבל את המיילים ובאמצע הוא מפסיק ומתחיל מההתחלה. וככה הוא נכנס ללופ אין סופי שכל פעם הוא מקבל את אותם מיילים עד שהוא מגיע למייל ה"כבד" ואז מתחיל מההתחלה. זה לא נפסק עד שאני לא נכנס ישירות לאתר שלהם ומוחק את המייל ה"כבד". מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by LeftRight,

אני צריך בדיקה לשתי לוגים בבקשה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. אני אוסיף הרבה תמונות משיוכל לעזור לי אני אשמח ... הסוללה נקראת סוללה " גרניט " , סמל של הסוללה בצד אחד , סמל של הגדוד בצד השני, ומשפט באמצע .... העבודה נראת לא מסובכת , אבל אני ממש גרוע בעיצוב אשמח אם תעזרו לי .. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by free fraek,

האמיול מקרטע בהורדה ומוריד על 70 מקסימום ולא להרבה זמן.. אצל חבר שלי הוא מוריד על 180Kכל הזמן למרות שהאינטרנט על אותו מהירות (1.5).. יש מישהו שיכול לעזור\טיפים\תוספים? כל דבר יתקבל בברכה...... תודה מראש.

10. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי וינדואובלינד 4.5 עם סקין בלאקקומב העניין הוא שאני פותח את ACDSEE אני לא מצליח לראות את הכתב בקליק ימני כאילו הכתב נעלם יש לזה איזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. הורדתי תוכנה בשם keycraft שאמורה לשנות לי את ההוטקיז ב warcraft ... אבל משום מה אני לא מצליח... כשאני לוחץ על Save to customkeys.txt אני מקבל הודעת שגיאה... שאין לי מושג מה היא אומרת... [section] and filename not registered in private.ini יש פה אנשים שמבינים בתכנות ויכולים לעלות על צעדים בסיסיים שאני יכול לנסות.. חיפוש של שעתיים בגוגל לא עזר בכל אופן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by crabrocket,

אני מחפש תוכנה שהופכת קבצי rar לקבצי iso. זה די דחוף אז אם מישהו מכיר ויש לו לינק בשביל זה, אני אשמח לקבל.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  13. צריך שהוא יהיה "בוט אבול" כאילו שיהיה אפשר להתקין אותו על הארד דיסק בלי מידע, איך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. שאני בה להתקין הרחבה ל FLASH PLAYER .למרות שאני מוריד את זה ומתקין בהצלחה אבל זה לא עובד וכל פעם מבקש ממני להתקין את ההרחבה. ניגשתי להוריד את התוכנה ישירות ואני מקבל הודעה כזאת the instailer automatkally continue when these conflicting applications are closed internet explorer ומקבל ליד השני מילים האחרונים סימן של אין כניסה מה אפשר לעשות על מנת שההרחבה תצליח עם ההתקנה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by דרקונשחור,

למה אני לא מצליח להתקין את ה אלכוהול 120 על ויסטה? לפני סיום ההתקנה הוא מודיע על EROR ומסיר את התוכנה האם יש גרסה מיוחדת לויסטה ואם כן איפה אפשר לימצוא אותה או תוכנה דומה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by AmaZinG,

שאני פותח קובץ PSD .... מופיע לי השגיאה הזאת :

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה עם האימלים שלי. כל אימייל שאני מקבל מגיע עם סימני שאלה. אני משתמש ב Microsoft Office Outlook 2007 על Windows VISTA. ניסיתי לשנות בקידוד של הטקסט וזה לא הסתדר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה לעביר מלא קבצים מכונן C לכונן D כי בכונן C תפוס לי מלא מקום והמחשב זז לי לאט והמחשב חדש מלפני פחות מחודש ואני לא מצליח לעביר נגיד אני עושה גזור ומדביק בכונן D או שזה לא מעביר לי או שזה מעתיק לי את זה גם בכונן C וגם בכונן D תודה מראש לעוזרים...!!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  19. אני מחפש תוכנה שמבצעת גיבויים אוטומאטיים לקבצים ותקיות בזמנים קבועים מראש. אני רוצה שהתוכנה לא תרוץ ברקע ותעשה גיבויים בזמן אמת, אלא שתרוץ במשימות מתוזמנות בזמן קבוע שאני אקבע (לדוגמה: כל יום בחצות), ותסנכרן קבצים מתקיות שהכנסתי לרשימת הניטור שלה למחיצות וספריות שנקבעו לגיבוי. ברשימת הניטור ניתן יהיה להכניס קבצים בודדים, תקיות בודדות, תקיות עם כל התת-תקיות, ומחיצות שלמות. בזמן ההפעלה התוכנה תעתיק ליעד שהוגדר כגיבוי קבצים ותקיות חדשים, וקבצים ותקיות ששונו. בנוסף לכך, התוכנה תסמן רשימה של קבצים ותקיות שקיימים בגיבוי ונמחקו מהמקור, ותשאל אותי האם אני מעוניין למחוק אותם (או שתשאיר אותם ברשימה ותאפשר לי למחוק אותם מאוחר יותר באופן ידני מהרשימה, באופן פרטני או מחיקה של הרשימה כ…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. שלום. אני מחפש בבקשה תוכנה טובה שיכולה להגיד לך הכל על מחשב שלך, עד לרמת מהירות הזיכרון שבלוח אם. אם אפשר שהתוכנה גם תדע לאתר תקלות תוכנה וחומרה במחשה. תודה רבה למי שיביא לי לינק או שם של תוכנה כזו.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  21. Started by hagay21,

הורדתי קאזה בעיברית אך התוכנה אינה מצליחה להתחבר לשרת יש למישהוא פיתרון או לינק לקאזה דייט כלשהיא שפועלת?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. בצעתי שדרוג למחשב עליו מותקנת Vista ל-SP2. לאחר סיום העדכון בצעתי כנדרש אתחול למחשב, אך הוא נכנס אוטומטית לבדיקת chkdsk. קיים קובץ אחד (solitair.exe דווקא...) שבו הבדיקה נעצרת והמחשב אינו ממשיך לאתחול מערכת ההפעלה. ניסיתי את כל אפשרויות האתחול האחרות (safe mode, last known good configuration) אך ללא הועיל אני נתקע באופן דומה. כיצד ניתן להתגבר על הבעיה? מצידי אפילו איכשהו להגיע לקובץ הבעייתי (שכנראה איכשהו נדפק) ולמחוק אותו. רעיונות יתקבלו בתודה. אמיר.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת לצרוב פורמט תמונות של מצלמה דגיטאלית הקאטאש הוא שה dvd שלי קורא צרובים אבל לא תמונות על גבי דיסק איך אני פותר את הזוועה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by yz101,

יש לי המוני קבצים על המחשב, ואני מחפש תוכנה שעוברת ולפי שמות יודעת לאפשר לבחור איזה גרסא רוצים לשמור כדי למנוע כפילויות.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.