עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 114508534,

הנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. הסברים על איך לערוך סרטים. קניתי את אדובי פרו 7 יד שניה ואני לא ממש מבין איך להשתמש בוא. אשמח אם מישהו מכיר מדריכים טובים לתוכנה. בתודה מראש ינשוף

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. Started by ER_BOGO,

היי, כאשר אני מריץ את ה REGISTRY MECHANIC ומפעיל את המחשב מחדש, נראה שהיא מורידה את כל הרכיבים מ VISUAL.NET. זאת אומרת שכאשר אני פותח את TOOLBOX בתוך ה VISUAL.NET לא מופיע יותר כלום שם. כמו למשל פקד תיבת הטקסט וכדומה. יש למישהו אולי איזה פתרון? ( פתרון שיהיה מהיר ולא כרוך בהתקנת ה VISUAL.NET כי זה מתיש ) תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. היי אני משתמש בתוכנה כבר זמן מה... ומדי פעם שאני מפעיל אותה היא תוקעת לי את המחשב בזמן הצגת הלוגו.. יש לי מחשב חדש עם מספיק זיכרון.... ושידרגתי את הדרייברים של הכרטיס קול.... יש למשהו מושג\עוד רעיונות לפתרון הבעיה ? תורה מראש..

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by Y.k,

טוב אז ככה .. לפי איזה שבוע פירמטתי את המחשב, ועכשיו המקלדת מולטימדיה לא עובדת יותר עם הוינאמפ .. עכשיו אני יודע שזה עובד כי הצלחתי לעשות את זה פעם שזה יעבוד .. אבל אין לי מושג איך עשיתי את זה :-\ אז למי שיש מושג שיסביר לי מה עושים למה אני מתחרפן ! (ד"א זה מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט וכשאני לוחץ על הלחצן של המדיה זה אכן פותח לי את הוינאמפ אבל לא מתפקד עם הניווט) תודה לעוזרים !

6. Started by רוני1,

הבנתי שאימיול היא תוכנה לשיתוף קבצים .. השאלה שלי היא אם זו תוכנה שמורידים ממנה גם שירים וסרטים וכאלה כמו קאזה???? תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  7. שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה חופשית קלה וידידותית לסינון אתריים פורנוגרפיים עדיף בעברית בחינם. אם לא אז באנגלית בחינם. תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  8. אני יודע שדייבר של הכרטיס מסך עושה 2 דברים בלבד 1. מגדיר את שם המסך שידחף לכל מקום אפשרי 2. מגדיר מקסימום מהירות רענון לכל רזולוציה התקנתי את הפוטושופ הוא הביא לי הודעה מוזרה עשיתי אישור וכל מה שלבן, הפך לצהוב הכל ממש הכל ניהיה בגוון מחריד! לא ידעתי מה לעשות מחקתי את הדרייבר של המסך שיחזור להיות "פלאג אנד פליי" והפוטושופ הסתדר... שוב התקנתי את הדרייבר של המסך שוב אותה בעיה.. מה פה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אחרי שאני שולח הודעה אם זה באינטר ואם ע"י העכבר העברית קופצת לי כל הזמן לאנגלית ואני צריך בחזרה לשנות.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by Goose,

אני עובד עם ZA כבר הרבה זמן ושמתי-לב שכשהיא עובדת במקביל עם ה Emule היא טוחנת ים זיכרון. יש קובץ שהיא מריצה שנקרא vsmon.exe הוא מתחיל ב 5MB ווככל שהזמן עובר הוא רק גודל !!!! לאחר 12 שעות הוא הגיע לי ל 60 MB !!!!!! מישהו יכול לעזור לי ....

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by neo690,

כיצד ניתן לפתור את הבעייה הזאת? יש לי Windows XP ו Norton Internet Security 2005 וגם Nvidia Network Access Manager (פיירוול) מה עושים?? אנא ענו מהר!! תודה

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

אם אפשר קצת הסברים על הפורמט הזה והאם הוא מסוגל לנגן מוזיקה בסראונד?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  13. יש לי גרסה אחרונה ולפני האחרונה וכשאני מנגן סרטונים זה מראה כמה שניות את התמונה ואז זה נהייה שחור אם זה בדפדפן אינטרנט אז אני מזיז את הדף למטה ומחזיר וקצת משחק עם זה וזה עובד לכמה שניות ואז עוד פעם צריך להזיז מישהו יכול לפתור לי את הבעיה או לתת לי שם של חבילת קדקים אחרת ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by gshhar,

אני הולך להגדרות חתימה ושם את הקישור של קובץ GIF שזז שהעלתילשרת מסויים אבל בחתימה מופיע לי הקישור ולא התמונה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. אני רוצה לשנות תמונה בפרופיל ושכחתי מאיפה מורידים את הקישור לתמונה זאת תוכנה עם ציור של FROG צפרדע מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  16. Started by switchman,

.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  17. שלום לכולם. זה הסיפור: בדרך כלל אני לא נמצא בבית בסופי שבוע ולפעמים גם בתחילת השבוע. בזמן שאני לא בבית כל הדיסקים שלי חשופים להרס טוטאלי של האחים הקטנים, וחוץ מזה לפעמים הם צורבים את הדיסקים האלו מבלי שאני יודע לחברים שלהם.. בין אם אלא תמונות, דיסק גיבוי של סרט כלשהו או סתם חומר רגיש. לכן בזמן האחרון אני מביא חלק מהדיסקים לחבר בשביל שרק "ישמור" עליהם, אך הבנתי שלפעמים גם הוא צורב אותם, ואני לא ביקשתי ממנו שיהיה לי "גיבוי" גם אצלו, אין לי בעיה שהוא יעיין בהם.. סרטים.. תמונות.. אבל אני לא רוצה שהוא יצרוב אותם. לכן רציתי לישאול אתכם אם אתם מכירים תוכנה\דרך\שיטה\טריק אשר תקשה עד כמה שיותר על צריבת הדיסק? *המציקים הקטנים והחבר שלי לא טובים יותר מידי במחשבים, הם לא מודעים…

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  18. בקשה של נובים, אבל פוטושופ הפסיקה לעבוד אצלי משום מה, ואני לא מצליח לעשות את חיתוך התמונה בצייר :-X. אז אם אפשר, תחתכו בבקשה את התמונה שמסומנת, שתהיה לבד בדף ולא עם שאר הציורים שלידה . תסבירו לי גם בבקשה איך אני עושה את החיתוך (עם הצייר או פוטושופ שאתקן אותה), כי יש לי עוד כמה תמונות ולא רוצה לחזור לפורום בשביל זה כל פעם.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  19. אני צריך שתפנו אותי למקום שנרשמים לתוכנה לא מאיפה להוריד קראק אלה יש לי קוד אמיתי איפה להכניס אותו ?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by ozba77,

שלום מישהו אולי יודע איך אפשר לשמור קבצי וידאו שמוצגים אונליין לדוגמא כמו באתרים - נענע וידאו, או טריילירים של סרטים באתר של apple תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. Started by Nemesis,

הי, יש לי סרט שהורדתי מ UMD. רוצה לצפות בו במחשב ולא ב PSP. יש דרך? הצלחתי להפעיל את הוידאו ע"י הרצת קובץ ה MPS לאחר התקנת מספר קודקים, אבל הוידאו קופצני קצת, וסאונד אין.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. מאתמול כל שנייה קופץ לי איזה חלון של המחשב שלך נגוע בוירוס או משהו כזה ואז אני לוחץ על זה נפתח איזה אתר של תוכנה למכירה!!! עכשיו עשיתי בדיקות וזה אין לי שום וירוס!!! עכשיו בנוסף לזה שמחקתי את כולם דרך הוספה/הסרה גם מחקתי שאריות!! אבל הכי מעצבן יש תוכנה אחת ספציפית שכל הזמן יש לי סמל קטן שלה למטה איפה שהשעון!! ואני לא מצליח להיפטר מזה!!! עזרה?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. בעיה שכבר הורדתי את תוכנת FLASH ועוד כמה אבל לא עוזר אני מצרף בזה קובץ שתוכלו לראות תודה.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by Dante_9,

אני ישמח אם תרשמו פירוט קצר על כל פלאגין....

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים