תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון אני די חדשה פו אז סליחה עם טעיתי לכבי השאלה שלי שלא קשורה למקום זה יש לי בעיה קטנה עם EXCEL אני עד היום מנסה איך להשאיר את הכותרות ב-EXCEL במקומם בלי שיעלמו ברגע שאני מגיעה לסןף הדף למטה מדובר ב- EXCEL XP
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם ניתן לגרום לתוכנה xplorer2 המשמת כסייר (מצויין) בווינדוס להוות הברירת מחדל שלי? ז"א כשאני לוחץ על תיקייה מסויימת התוכנה נפתחת לי אוטומטית עם אותו המיקום במקום החלונות הרגילים של וידנוס??
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, עד היום השתמשתי ב AVG על ה XP שלי. תהיתי, AVG מתאימה גם לויסטה? ועוד משהו - מה עדיף: AVG או AVAST? השיקול המרכזי אצלי הוא המהירות. על מה אתם ממליצים? עריכה: חשוב שהתוכנה תהיה חינמית בנוסף להיותה מהירה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מערכות הפעלה ואני רוצה לקחת את המועדפים ממערכת אחת לשניה... (שתיהם ויסטה, וזאת עם המועדפים לא עובדת).
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב יד שניה וזה הוא הביא ת'מחשב התקין ת'וינדוס ועכשיו אין לי ת'דרייברים של הקול ושל הכרטיס מסך אז יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד איזה כרטיס מסך ואיזה כרטיס קול יש במחשב ואז להוריד ת'דרייברים מהאינטרנט? פליז תעזרו לי הוא משגע לי ת'שכללללללללללללל כל היום עם זהה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי! אני משתמש בתוכנת טריליאן ואיני יודע כיצד לשלוח עימה קבצים לכל מי שיכול לסייע לי בזה אודה לו מאוד! גירסא-v10 תודה!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם . התקנתי לראשונה avg ומשום מה כשאני גולש בדפדפן (ff/ie) קופץ לי חלון שמתריע על צריכת זיכרון מעבר ל-350מ"ב .מה זה אומר ? נראה לי קצת מוגזם בהתחשב בזה שאני בסה"כ קורא שירשור באתר הזה ????
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מערכת הפעלה WINDOWS XP PROFESIONAL SERVES PACK 2 אני מעוניין לחבר את המחשב לפלאפון באמצעות כבל DLR-3P ניגשתי לאתר של נוקיה וניסיתי להוריד את הדריברים האלה http://nokia-asia.com/nokia/0,8764,60920,00.html אך לאחר סיום ההתקנה הוא שולח לי הודעה NOT FUNCTIONAL ולא מגדיר לי את COM1 כמו שצריך להיות. אשמח לקבל תשובות בהקדם האפשרי . תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני אוסיף הרבה תמונות משיוכל לעזור לי אני אשמח ... הסוללה נקראת סוללה " גרניט " , סמל של הסוללה בצד אחד , סמל של הגדוד בצד השני, ומשפט באמצע .... העבודה נראת לא מסובכת , אבל אני ממש גרוע בעיצוב אשמח אם תעזרו לי .. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הורדתי סרטים והפעלתי אותם ב MV2PLAYER לאחר מכו שסימתי לראות אני רוצה למחוק את הקובץ ולא מצליח. הוא כותב שהקובץ פתוח (ההודעה הרגילה הזו שלא מצליחים למחוק) אני ניכנס לאדמיניסטטור ומשם מידי פעם אני מצליח למחוק. השתמשתי ב ULACKAR וזה לא עוזר. יש לכם רעיונות איך יהיה אפשר למחוק. חשוב לציין כי קבצים אחרים אני מוחק חופשי. רק קבצ וידיאו וכאלה שאני פותח דרך התוכנה אני לא מצליח למחוק. יש לכם רעיונות? תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהופכת קבצי rar לקבצי iso. זה די דחוף אז אם מישהו מכיר ויש לו לינק בשביל זה, אני אשמח לקבל.
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני ישמח אם תרשמו פירוט קצר על כל פלאגין....
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
^כותרת^ או איך אני גורם לו להוסיף לי את הקאברים לאלבומים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק לתוכנה שבעזרתה אוכל להגדיר סיסמא ורק עם הסיסמא הזאת אפשר יהיה להיכנס לתוך תיקיה מסוימת שאני אבחר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם , מבקש את עזרתכם בשם של תוכנה שיכולה להקליט את מה שאני רואה בשולחן עבודה , הקלטה נניח של כמה דקות בקידוד AVI או כל קידוד איכותי אחר תודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מלא דיסקים ששיר ממשיך שיר, ובווינאמפ הוא מוסיף שנייה שקט בין שיר לשיר איך אני מבטל את זה? משנה את זה ל-0 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין את הNFS החדש והוא מראה לי הודעה שאני צריך DX 0 או יותר ושאני מנסה להתקין NFL הוא מראה לי שאני צריך DX 9.0b או יותר ואצלי מותקן DX 9.0C וזה יוצא לי מההתקנה בשתיהם ואף פעם לא היה לי בעיה לתקין משחקים אני עדכנתי את הדרייבר של הכ.מסך (6200TC 256MB) והוא אמר לי שהוא מעודכן כבר. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי סימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ליד PnP BIOS Extension הוא אומר שאין לו אפשרות לאתחל את הדרייבר עבור ההתקן אולי זה קשור לזה שהתקנתי DAEMON TOOLS גירסה 4.6 ולחצתי לו אישור שהוא שאל אותי על משהו שקשור לSCSI. אם למשהו יש פתרון עבור בעיית הDX ועבור הPNP אני אשמח ואולי יש קשר בינהם. מצורף תמונה של הPNP ושל ההודעה שמופיעה לי בהתקנה של הNFS. [attachment deleted …
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הורדתי את כל הדרייברים, והתקנתי את הדרייבר של האינטרנט אלחוטי ו.. כלום ! יש למישהו מושג ? אני מדבר על הנוטבוק של ACER.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
eMule-Project נקי. זה קורה בכמה גירסאות אחרונות, לא משהו ספציפי אחרי כמה שעות עבודה וכמה "מזעורים" חוזרים, הוא מחליט למרוד ולהמזער רק לTaskBar ולא ל Systray, וכי למה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני חושבת שהפורום הזה הוא הכי מתאים לשאול את השאלה, אז מנהלים אז זה לא טוב תעבירו לאן שצריך... איך אני עושה בג'ימייל שלי, לשלוח להרבה אנשים אימייל, ושמי שמקבל ממני את ההודעה לא יראה את כל האנשים ששלחתי להם את ההודעה? ז"א אני שולחת הודעה אחת לאיזה 40 אנשים או יותר ואני לא רוצה שהם יראו את הכתובות האחרות. יש אפשרות כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי המוני קבצים על המחשב, ואני מחפש תוכנה שעוברת ולפי שמות יודעת לאפשר לבחור איזה גרסא רוצים לשמור כדי למנוע כפילויות.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה באקסל 2003. כאשר אני משנה צבע גופן באחד התאים התוכנה קורסת. כל עוד אני לא משנה צבע גופן אין בעייה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-