עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Br33z3R,

אני משתמש Kazaa Lite Resurrection הגרסה האחרונה, והקאזה לא מתחברת ככה שיהיה אפשר להוריד. יש לי קובץ שאמור לסדר את זה ,אבל האנטיוירוס מזהה אותו כטרויאני ומוחק אותו. יש למישהו מושג מה לעשות?? פעם זה היה מתחבר לא יודע מה קרה אחרי שפירמטתי. ד"א התוכנה מוגדרת בפיירוול אז אני לא מאמין שזו הבעיה. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שמבצעת גיבויים אוטומאטיים לקבצים ותקיות בזמנים קבועים מראש. אני רוצה שהתוכנה לא תרוץ ברקע ותעשה גיבויים בזמן אמת, אלא שתרוץ במשימות מתוזמנות בזמן קבוע שאני אקבע (לדוגמה: כל יום בחצות), ותסנכרן קבצים מתקיות שהכנסתי לרשימת הניטור שלה למחיצות וספריות שנקבעו לגיבוי. ברשימת הניטור ניתן יהיה להכניס קבצים בודדים, תקיות בודדות, תקיות עם כל התת-תקיות, ומחיצות שלמות. בזמן ההפעלה התוכנה תעתיק ליעד שהוגדר כגיבוי קבצים ותקיות חדשים, וקבצים ותקיות ששונו. בנוסף לכך, התוכנה תסמן רשימה של קבצים ותקיות שקיימים בגיבוי ונמחקו מהמקור, ותשאל אותי האם אני מעוניין למחוק אותם (או שתשאיר אותם ברשימה ותאפשר לי למחוק אותם מאוחר יותר באופן ידני מהרשימה, באופן פרטני או מחיקה של הרשימה כ…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by arkadur,

משום מה יש לי בעיה מוזרה היום, כשהדלקתי את המחשב - הוא קרטע בצורה מאוד רצינית לפי הTASK MANAGER, המעבד על 100% ללא כל סיבה היישום הבעייתי - EXP למה זה קורה? (אני מתנתק - ומתחבר שוב.. - וכך הבעיה נפתרת באופן זמני) מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הפיתרון לה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. אני צריך על מנת ללמוד ולחפש קודים אתר המכיל תוכנות אשר נעשו בתוכנת ACCESS 2000 תודה לכל העוזרים קובי

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by The Dom,

לא מצאתי כול כך את הפורום המדוייק לזה אז אני ישאל את זה כאן, קיצר אם אני עכשיו צופה במשהו דרך הפיירפוקס (כמו מסמכים) זה מוריד את זה למחשב או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  6. ואו איזה סוג של כתוביות התוכנה יכולה להציג..? לא הצלחתי להפעיל כתובית SRT על סרט..?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by hagay21,

הורדתי קאזה בעיברית אך התוכנה אינה מצליחה להתחבר לשרת יש למישהוא פיתרון או לינק לקאזה דייט כלשהיא שפועלת?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by SG,

מופיע לי sending you pack.....ואז זה לא שולח ומופיע לי You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer אני זוכר שפעם סידרתי בהגדרות משהו ואני לא זוכר עכשיו מה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. Started by The Dom,

כשאני נכנס לIMAGESHACK או אפילו כשאני מנסה לעלות תמונה דרך האתר חלון הBROWSE לא נפתח לי... תודה מראש THE DOM

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by FIRE-KID,

מה ההודעה הזאת אומרת? ואם אני לא מעדכן את מה שצריך בהודעה הספציפית הזאת (כי רק מודעה זו אצלי באדום כל השאר בירוק..) הקספרסקי לא עובד כאילו? או מה קורה אם אני משאיר את זה כך?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עכשיו אני ממבין מה פשר הלאגים ב-BF2 ,ולא זה לא עידכונים,לא הגיוני שהוא מוריד עידכונים 6 שעות רצוף. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. הפיירפוקס נפתח אבל לא מסוגל להכנס לשום אתר, כולל דף הבית- למרות שרואים את הכתובת שלו.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by BenoiT,

כותרת- פה זה יותר מתאים -------------------------------------------------------------------------------- תיראו הורדתי את התוכנה Style XP והתחלתי להשים סקינים טוב סיימתי פיתאום התוכנה לא עובדת לי היה לי סיוטים עד שמחקתי אותה ואני מנסה להתקין מחדש ואזה מתקין לי חלקית ואי אפשר להיכנס לתוכנה כמו שהורדתי בפעם הראשונה שאני מתקין עדיין אין לי את התוכנה! מישהו מבין בתוכנה הזאת???Style XP??? שיעזור לי בבקשה זה חשוב!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by fuichtva,

אני רוצה לצרף מוזיקה למצגת מיד בתחילתה, לשנות שירים באמצעה ושזה יהיה חלק אורגני מהמצגת. משהו יודע כיצד עושים זאת? ממש תודה. יעקב

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. חברים שלום.. יש לי 2 שאלות לגבי פיירפוקס.. 1. האם יש דרך למחוק את אחת הלשוניות (לשונית bookmarks) כיוון שאני משתמש בתוסף שמסנכרן את הפיירפוקס והאקספלורר, התווספה לי לשונית favorites ולכן אני לא צריך את הלשונית bookmarks. 2. עשיתי גיבוי של כל הפרופיל שלי דרך התוסף של FEBE (ולא השתמשתי בו) ועכשיו משום מה בכל אתר שבו אני רשום, במקום שכשאני מעלה את האתר אני אהיה כבר מחובר עם השם משתמש שלי בצורה אוטומטית אני צריך ללחוץ על התחבר (השם משתמש וססמא נשמרים אוטומטית) ובחלק מהאתרים אני צריך אפילו למלא את הזיהוי מילים (captcha) ורק אז אני יכול להתחבר.. איך אני יכול להחזיר את זה למצב הקודם.. תודה לעוזרים מקווה שהייתי מספיק ברור..

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. ומה זה ה- ID Protection שבא עם האנטי וירוס הזה,למה זה נועד?

17. Started by snop,

שלום ! שאני מנסה להתקין את האופיס XP במחשב (התקנה מלאה, חלקית ומותאמת את כולם ניסיתי) אז זה נתקע כל פעם במשהו אחר... בקבצים כמו FM20.DLL... ו-BATANG.TTF ואני הורדתי אותם למחשב אבל זה לא עוזר !!! מישהו יכול לעזור לי כאילו מה הבעיה עם האופיס הדפוק הזה ? עם אותו דיסק התקנתי במחשב הישן שלי ובלי בעיה בכלל... תודה רבה על העזרה :'(

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by Chymes,

אני מבקש שתתנו לי קישור לתוכנה הכי פשוטה ובסיסית שיש. מומלץ בעברית. היא מיועדת לנגד.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  19. כל פעם שאני מנסה לפתוח את ה- DEAOMON TOOLS על מנת לפתוח קבצי ISO \BIN אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעיית התקן 39 ואחרי שאני מאשר אני מקבל את ההודעת שגיאה באנגלית. http://img201.imageshack.us/img201/215/25357389em2.jpg מזה יכול להיות? איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת? אני עובד על וינדוס XP עם SP3 , הבעיה החלה לאחרונה לפני זה לא הייתה קיימת והתוכנה הייתה עובדת רגיל, ניסיתי תוכנה דומה אלכוהול 120% וגם שם יש בעייה דומה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. Started by zidanne,

אהלן חברה , לפני מספר ימים התקנתי win 7 ultimate x86 heb שמתי קראק הפכתי אותו לחוקי . כעבור כמה שעות כל כמה שעות הוא היה עושה לי ריסטרטים לבד אז ביטלתי את האופציה כשיש כשל מערכת שלא יעשה ריסטרט ומאז הוא התחיל "לתקןף" אותי במסכים כחולים כל כמה שעות (תמונה מצורפת) לפי מה שרשום במסך צריך לעשות מלא מלא דברים על מנת למנוע את זה ואין לי לא כוח ולא זמן לעשות את זה . שאלתי למומחים : האם למישהו יש קיצור דרך כלשהוא שאני יעשה על מנת למנוע זאת ? מה עלי לעשות ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. ניסיתי להתקין את Haali Matroska Splitter ו-FFDShow (בנפרד) תוך סימון האופציה לנגן קבצי MP4, ועדיין נגן המדיה לא מסכים לזהות או לנגן את הסרטון. VLC מנגן את הקובץ אבל הממשק שלו לא מאוד ידידותי (אליי, לפחות). התקנת 3vix פותרת את הבעיה אך רק לחודש (גרסת ניסיון) ולאחר מכן אין קול. נ.ב Win XP SP3 עם WMP 11

22. Started by tulz,

שמעתי שיש איזה פאטצ' שמגדיר את האנטי-וירוס הזה ועושה שהכל יהיה על מקסימום. יש דבר כזה,אם כן,אפשר לינק? ויש לי עוד שאלה,שמעתי שיש לNOD32 מנועים כמו INOD וכו... אני רוצה לדעת את השמות של כולם ומה כל אחד עושה...

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by IG,

זה אמור להיות קובץ מוסיקה, אבל אין לי מושג איזה תוכנה או פלאג לווינאמפ שינגנו אותו... עזרה? תודה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אני יודע שהמצלמה שלי עובדת טוב (כי יש לי תוכנה ואני רואה את עצמי שם) ואינ יודע שהתקני הקול שלי עובדים (שומע מוזיקה והכל) דבר אחד שאי לא יכול לגשת אליו זה אשף כיוונון האודיו והוידאו במסנג'ר (הוא אומר לי שאין באפשרותו להפעיל את זה) מבחינתי אין לי צורך בהפעלת האשף אבל כתוצאה מכך אני לא יכול להפעיל שיחות מצלמה ואודיו משום שבהפעלה הראשונית של המסנג'ר תמיד הוא מפעיל תאשף אוטומטית לכן אם אני לוחץ על "לקבל" כדי להפעיל מצלמה או שולח הוא אומר לי שהוא לא יכול להפעיל תאשף כי זה מה שהוא מנסה בעצם כי זאת פעם ראשונה שלו (כי התקנתי מסנג'ר 7) הפתרון לפי דעתי הוא לדלג על שלב האשף ע"י ערך ברג'יחסטרי שנרשם (כנראה למי שעבר תתהליך נרשם לו שם ערך כלשהו) הבקשה: מי שיש לו מסנג'ר 7 ויכול לעשות EXP…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים (ככה סתם בלי שום סיבה) מקשי החיצים, HOME/END וPAGE UP/DOWN מפסיקים להגיב אצלי ורק איתחול של הFF מציל אצת המצב ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, פרופיל חדש (ללא שום תוספות) אבל זה לא זה למישהו יש עוד רעיון לפני שאני זורק את השועל לקיבינימאט?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים