עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MasterOr,

הגיוני שאם המפרט שלי הוא: Intel P4 2.6C Asus P4P800 Radeon 9600 Dual DDR 2x256 400MHz Maxtor 80GB 7200RPM אני מקבל ב3DMark03 רק 2717 נק ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by -OmeR-,

שלום יש לי מחשב כמו שאתם יכולים ליראות בחתימה. אז ככה...היום ניכנסתי למחשב הכל טוב ויפה... ואחרי הצהריים שמתי קטודה של CoolerMaster בצבע ירוק וגם הוצאתי את הכבל ATA של ההארדיסק ושל הסידירום כדי שיהיה יותר נוח להרכיב. וגם שמתי כבל מעוגל של VANTEK לסידירומים וכבל מעוגל של TT לפלופי אבל להרדיסק לא החלפתי. שמתי הכל...ואז שהמחשב עולה הוא רשם שהוא לא מזהה את ההארדיסק. אז החלפתי הוצאתי שניתי....מה לא ניסיתי...בסוף המחשב עלה אבל לאחר הרבה זמן מתי שהונדואוס ניטען. ואז שוב התעסקתי וניסיתי הכל כדי לסדר את הבעייה(זה בחיבור של ההארדיסק הייתה לי את הבעייה הזתא פעם) ואז הצלחתי והוינדואוס פעל כרגיל אבל הקול של הוינדואוס שהוא עולה קירטע ממש!!...ואז אפילו שאני מזיז את העכבר הוא מקרטע ושם ש…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by roi777,

יש לי במנהל ההתקנים שתי דברים בלי דרייברים ואין לי מושג מה זה הדברים האלה. אני מצרף תמונה. אשמח אם תעזרו לי. ווינדוס 7 64 BIT תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. אז ככה אני התחלתי לעבוד עם התוכנה ואני מעוניין לשנות את האתר שלי מערכה של PHP לאתר HTML מעוצב אישית , הבעיה היא שהתוכנה לא ממש אוהבת עיברית. אפשר לכתוב בעיברית וכ'ו אבל יש כל מיני פאקים שלא נוח לכתוב כי הזמן נמצא כמו בכתיבה באנגלית , לא נוח לעשות עריכה ועוד . חשבתי אולי ישנו שידרוג או גירסא של התוכנה בעיברית או עם תמיכה עיברית כמו ב פוטושופ CS לדוגמא . בנוסף לכך הייתי מעוניין לקבל מספר קישורים למדריגים המסבירים איך לעבוד עם התוכנה . תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by oOo0oOo,

אני מבצע שיחת טלפון דרך המחשב, ומשתמש ב Headset (אוזניות + מקרופון) ע"מ לנהל את השיחה, הקלטתי את השיחה באמצעות ה Sound Recorder של Windows, אך בשמיעת ההקלטה, אני שומע רק את הצד שלי, ולא את הצד השני לשיחה. ה Head Set מחובר עם חיבור הוורוד / ירוק. כיצד גורמים לסאנד המגיע לאוזניות, גם להיות מוקלט ? תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. אם יש לי סרט על המחשב וגם את הכתוביות שלו... אני רוצה לצרוב אותו בפורמט VCD כדי לראות אותו ב- DVD אז איך אני מלביש על הסרט את הכתוביות? אה ובכלל באיזה פורמט הכי כדאי לצרוב אותו כדי לראות אותו ב- DVD? עוד שאלה- מה ההבדל בין פורמט VCD ל- SVCD ? ועוד אחת - אם הסרט מתנגן לי לאט על ה-DVD יש משהו שאני יכול לעשות בנידון? לצרוב אחרת או משהו?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. יש לי ATI Radeon 9600 Pro ובהתקנה של הדרייברים של Omega זה שואל אותי איזה 3 סוגים של דרייברים להתקין תעזרו לי איזה מתאים לכרטיס מסך שליי !!

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  8. הטופיק אומר את הכל --> ואם אני צריך להוריד זה גם בסדר אבל עדיף און ליין סקאן תודה מראש אני חדש פה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה שממירה את הכתוביות ב-DVD מקורי לקובץ כתוביות רגיל subrip sub או משהו כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. זה מוגדר על הלחצן האמצעי ותמיד האתר יורד לי למטה או עולה למעלה...

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by eladbu,

התקנתי אופיס 2003 חדש לחלוטין והא מחפש קובץ בשם OUTLOOK.PST ואין לי כזה איך אני פותר את הבעיה!רשום לעשות ריאינסטול לקובץ !איך אני עושה את זה? כשאני לוחץ עזרה" הוא מחפש קובץ exchng.hlp

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by jambo7,

שלום חפשתי בחיפוש ההודעות ישנות ואי אפשר להשתמש בהם. טוב אז ככה נמאס לי מנורטון{ 2005} שקיבלתי יחד עם הלוח אם, הנורטון מעקב את המחשב בזמן ההדלקה, המחשב כאילו נתקע ורק לאחר 2 דקות הוא מסתדר, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס חינמית יעילה שתחליף את הנורטון. תודה

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by itay-g,

יש לי XP עם EXPLORER7 והוא באנגלית הורדתי EXPLORER7 בעברית וכשאני מתקין אותו הוא רושם לי שאינו תומך בשפת המערכת שלי והXP בעברית מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. Started by stalbetman,

שלום רב, כיצד מוחקים את הדפדפן אקספלורר 6 מווינדוס אקס פי? יש לי איתו בעיות ואני רוצה להסיר אותו ולהתקין מחדש... כיצד אני מסיר אותו?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. שלום, יש לי דרייבר שבו יש גם Norton Internet Security, בלוחות האם החדשים בעיקר מקבלים את זה עם הדרייבר, רציתי לדעת אם ה-NIS יכול להיות לי לכל הזמן?, כי ככה חשבתי עד שזה אמר לי שאני צריך להירשם (זאת אומרת להשים CD-KEY)

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  16. היי אני משתמש בתוכנה כבר זמן מה... ומדי פעם שאני מפעיל אותה היא תוקעת לי את המחשב בזמן הצגת הלוגו.. יש לי מחשב חדש עם מספיק זיכרון.... ושידרגתי את הדרייברים של הכרטיס קול.... יש למשהו מושג\עוד רעיונות לפתרון הבעיה ? תורה מראש..

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by mnbvcxxzz,

לפעמים כשאני משתמש באינטרנט המחשב מחליט לכבות את עצמו ולהפעיל מחדש (restart), אחר כך כשהוא מעלה את מערכת ההפעלה הוא לא נותן לי להכנס לתיקיות עד שהוא לא חחק את כל ה"תיקיות אינטרנט הזמניות" מה לעשות על מנת לבטל את זה?זה ממש מעצבן שהמחשב מחליט על דעת עצמו למחוק לי קבצים שלמים יש לי וירוס?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by dor_dru,

אני מנסה לעלות קבצים של AVI והם לא עולים בתוכנה מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. יש לי בעיה שהתרגום והסרט לא מתאימים בגלל הFPS יש תוכנה שנותנת לי להוריד? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by tzahi16,

יש לי חלונות ויסטה על המחשב עם IE7 ולפעמים (לא תמיד) כשאני לוחץ על קישור כלשהו (באופן אקראי) ה IE7 ניתקע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

לחבר שלי נמחקו רישומי הפרטישנים, בעזרת תוכנת פרטיסן-מג'ק יצרנו פרטישן חדש ורוב ההרדיסק הישן נשאר שלם. אני צריך תוכנה שתאפשר שיחזור המידע שלא נכתב עליו שכן לא נדענו בו והוא עדיין צריך להיות על הכונן בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  22. אוקיי אז ככה, אתמול הכנסתי את הדיסק כדי להתקין את הדרייבר, ואז באמצע ההתקנה פתאום המחשב עשה לי רסטרט.. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש לאחר מכן, ואז ההתקנה התסיימה מהר מדי (כי בדקתי במחשב אחר, והכל עובד פיקס).. אחרי זה חיברתי את הגיימפאד, ואז או שהוא מזהה את ההתקן, אבל בסוף בכל זאת הגיימפאד לא עובד, כי כדי שיעבור צריך להידלק אור צהוב כזה בגיימפאד והמאוורר צריך לעבוד.. אני חושב שזה נגרם כנראה כתוצאה מריסט שקרה באמצע התקנת הדרייבר.. מה עליי לעשות, איך אפשר לפתור את הבעיה? במנהל התקנים אין את ההתקן של גיימפאד.. וינדוס XP ביט 32 שוב אני חייב לציין שניסיתי להתקין את הדרייבר במחשב השני שלי, והכל עבר בהצלחה והגיימפאד עובד.. תודה מראש על הפיתרון!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by jossi_t,

אני אמור לקנות רישיון ל MS-Office Proffesional (כי אני צריך את ה - Access ) חשבתי לקנות או להשיג את ה - StarOffice במקום. אבל, יש לי מס' שאלות: א) האם היא תומכת ב - Windows XP ? ב) האם היא תומכת בכתיבה בעברית ? ג) איך היא יחסית ל - MS -Office מבחינת נוחות למשתמש? עד כמה קל להסתגל אליה ? ד) האם ניתן לייבא קבצי DB מ - MS -Access ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. ?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  25. קניתי מיקרופון, חיברתי אותו למחשב והוא לא עובד כמו שצריך. הוא עובד רק בצורה כזאת שהמחשב יכול להשמיע מה שאתה אומר, אבל לא להקליט, יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים