תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צריך המלמה לתוכנה חינמית ופשוטה ל"גזור" קטעים מסרט
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את האנטי ווירוס של קספרסקי. גרסה 6. כל פעם שאני מתחיל/מסיים להתקין תוכנה מסויימת אז קופץ לי חלון שהאנטי ווירוס זיהה את הקובץ הזה ואז יש לי 3 אפשרויות.. deny,skip,terrminate אז אני עושה skip ולמטה יש לי אפשרות "aplly to all" ואני עושה V ואז אחרי 2 שניות עוד פעם אותו חלון ועוד פעם ועוד פעם וככה זה חוזר על עצמו עד שאני עושה את האפשרות הterminate ואז זה מפסיק לעשות את ההודעה אבל זה סוגר לי את כל התוכנות שפועלות... איך אני מבטל את ההודעה האלה שכל פעם שאני מתקין תוכנה אז חלון של האנטי ווירוס קופץ לי??? תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, ה Outlook שלי עובד תחת Exchange של העבודה/משרד. (Outlook 2003) אני עובד בעיקר ב Offline מהבית. ל Outlook הוספתי עוד חשבון פרטי שלי שאינו עובד על Exchange. על ידי אופציית ה"חוקים" (כפי הרשום בשורת הנושא), רציתי שכל מייל שייכנס עבור החשבון הפרטי שלי יעבור אוטומטית לתיקייה כלשהי שהגדרתי. כאן מתחילה הבעיה: א. רק כשאני מחובר באון ליין ל Exchange אני יכול להשתמש באופציית ה "חוקים". אם איני מחובר זה נותן לי הודעה כי על מנת להשתמש ביישום, עלי להיות מחובר ל Exchange. (מצורפת תמונה להמחשה) ב. כשאני מחובר ל Exchange ואני מבצע את ה"חוקיות", זה עובד. בכל פעם שמגיע מייל לפרטי, מייד הוא מועבר לתיקייה שקבעתי. ג. ברגע שאני עובר לעבודה ב Offline החוק אינו עובד + איני יכול לחוקק חוק ח…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי 200 שמות באקסל ויש לי פורמט לתעודה בוורד, אני רוצה ליצור מסמך וורד עם 200 עמודים שבכל עמוד תיהיה תעודה עם שם אחר מקובץ האקסל, יש דרך לעשות את זה אוטומטי?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה ב firefox. כאשר אני נכנס לפורום כלשהו, אני לא מחובר אוטומטית, אלא כל פעם צריך להתחבר מחדש. לדוגמא- באתר הזה, כאשר אני נכנס לפורום, אני לא מחובר כ elyaz, אלא כאורח, ואני צריך להתחבר כל פעם מחדש. השם משתמש שלי והסיסמא כבר נמצאים בשדות שלהם. זה קורה לי בכל פורום בכל אתר. עברתי על כל ההגדרות ולא מצאתי דרך לסדר את זה. מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היה לי במחשב נוד גירסה 3, למחשב חדר וירוס שפגע באנטי וירוס, עשיתי בדיקת אנטי וירוס מקוונת באינטרנט ומצאתי וירוס והוא מחק אותו, עשיתי עוד שתי בדיקות באינטרנט דרך אנטי וירוס אחרים ולא מצא שום וירוס, עכשיו אני מנסה להתקין את הנוד32 ויש בעיה בהתקנה, ניסיתי להתקין גם את AVAST וגם לא נותן לי להתקין, איך אני מטפל בבעיה?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
מישהו בבקשה יכול להביא לי שם או קישור אליה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום האם יש תוכנה אשר מאפשרת שינוי ההקול המוקלט כגון לעבות אותו, להוסיף לו באס, כו'. איני מבין בתחום כ"כ ואשמח באם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה כזאת (עדיף חינמית) תודה רבה
-
שלום אני רוצה להפעיל את הפונקציה הזו במחשב שלי ומשום מה היא לא מופיעה באופציה של ניהול משאבי כח (האיקון של הסוללה והכבל חשמל) לרקע כללי אני קיבלתי את המערכת הפעלה אחרי "עריכה" מחבר שהטמיע לי דרייברים באנליט ולדעתי הוא "ערך" לי אותה והשמיט את האופציה הזו. איך אפשר להפעיל או להחזיר את זה?? זו רק הערכה בדרך כלל ההיברנט רק דורש סימון V וזהו.אצלי זה אפילו לא מופיע.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם . עזרה דחופה . אני מדליק את המחשב הוא לא עושה לי את הצפצוף שהכל תקין , לאחר מכך הוא טוען את הווינדווס המסך פועל והכל אבל מתי שהוא מסיים לטעון את הווינדווס ואמור להיכנס לבפנים המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול ... איזה חלק נהרס ?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי ATI Radeon 9600 Pro ובהתקנה של הדרייברים של Omega זה שואל אותי איזה 3 סוגים של דרייברים להתקין תעזרו לי איזה מתאים לכרטיס מסך שליי !!
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי קובץ AVI שאותו אני מעוניין להפוך לסרט די וי די הבעיה היא שאפילו VIRTUAL DUB איננו מוכן לפתוח אותו בכל פעם שאני פותח אותו הוא רושם שהוא עשה פעולה לא חוקית והתוכנה תיסגר זה מה שהוא כותב הקובץ שאותו אני מנסה להפעיל זה הסרט של גרפילד בעצם מוזר לי שאת החלק הראשון הוא פותח ללא כל בעיה ואת השני לא ... An integer division by zero occurred in module 'xvid'... ...while decompressing video frame 0 with "XviD MPEG-4 Codec" [biCompression=44495658] (VideoSource.cpp:1823). שאני מנסה גם ב TMPENC אותה הבעיה כאילו הוא לא מכיר את ה CODEC ...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זוהי גירסת לייט של 2.47 מגה. התוכנה לא מפעילה לי קובץ מסוג MDF או MDS. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנה כבר זמן מה... ומדי פעם שאני מפעיל אותה היא תוקעת לי את המחשב בזמן הצגת הלוגו.. יש לי מחשב חדש עם מספיק זיכרון.... ושידרגתי את הדרייברים של הכרטיס קול.... יש למשהו מושג\עוד רעיונות לפתרון הבעיה ? תורה מראש..
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התוכנה ממש מצויינת אבל יש לי בעיה אחת, עם OUTLOOK או THUNDERBIRD, אני לא מקבל שום הודעות ויאגרה וכדורים ועם הLIVE MAIL התיבת "UNREAD" מלאה בהם, איזה 50 ביום. יש לציין שרק הUNREAD MAIL מלאה בהם, ולא הINBOX. אבל זה מטריד ומעצבן. יש אפשרות לשים איזה פלאג לתוכנה, או לשנות הגדרות ?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למערכת קולנוע ביתי בסלון. כשאני יושב ללמוד או לאכול או משהו בחדר אחר ועדיין שומע מוסיקה, אין בעיה לשלוט על הווליום עם השלט של הרסיבר, אבל להעביר שיר קדימה/אחורה וכו' אי אפשר. יש לי מחשב בכל חדר, אפילו בשולחן אוכל יש נייד בד"כ... מישהו מכיר איזו תוכנה שאני אוכל להתקין על כל מחשב ברשת וככה להריץ שירים קדימה? ה-Remote Desktop לא מתאים מפני שהוא מנתב את הסאונד חזרה אליי למחשב, כשתמחברים אז הוא עושה Log off ליוזר המקומי במחשב עם המוסיקה... רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי לכולם, אבא שלי מדי פעם משתמש באיסיקיו שלי, אני לא יודעת מה לחץ או מה עשה בהיעדרי אך כרגע רשימת האיסיקיו שלי ריקה... בהתחלה הבעיה הייתה רק על הגרסה החדשה, כשהעלתי את 2003b רשימה ישנה שלי עלתה אך עדיין הייתה (בערך חצי ממה שהיה לי אתמול). אך לצערי החלטתי לעשות ניסויים, ושוב מחקתי אותה ושמתי את גרסת ה- 4.0 לייט לבדוק אולי גם היא תעלה לי חלק. הפואנטה- נשארתי בשתי הגרסאות כרגא בלי אף אחד ברשימה שלי... אני אובדת עצות מדוע זה יכל לקראת? והאם אני יכולה לשחזר את הרשימה שלי? :-[
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
התקנתי היום WINDOWS 7, רציתי לדעת למה אני רואה בוואלה ככה (סתם דוגמא... בהרבה אתרים אני לא רואה טוב) הכוונה היא שהטקסטים מתרחבים... פעם לא ראיתי ככה. מה הסיבה לדעתכם? תודה
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש שמה טונות קבצים , אבל אני אף פעם לא מצליח להתחבר אליו
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישהו שתל לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלו באודות של האייסיקיו שלי (שזה בעצם pm) כך שהוא יכול לשחזר את הססמא שלי אל הדוא"ל שלו מתי שהוא רק רוצה. איך אני מסיר את הכתובת דוא"ל שלו מהאודות שלי?? היא הרי בלתי ניראית לעין - אני לא יכול לראות אותה באודות שלי אבל היא נמצאת שם. שאלתי את זה בהרבה פורומים ואף אחד לא ידע לענות לי או שענו בעקיפין, אני מקווה שכאן ידעו איך לפתור את הבעיה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-