עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by itzik562,

כאשר אני מנסה להעלות את msconfig אז הוא טוען לשנייה ואז כלום הדבר קורה גם עם regedit וגם תוכנות נוספות

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by oded6188,

יש את שורת החיפוש הזאת ליד שורות הכתובות.... ואני רוצה שכשאני מחפש בגוגל אז זה יקשר אותי לגוגל בעברית וזה מקשר אותי לגוגל.קום בעבר זה לא היה ככה.... איך משנים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. שלום! סייעו לי בבקשה מציאת דרייבר לסורק :SIMPLEX PP66M למערכת XP תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  4. שחזרתי את הדיסק עם EasyRecovery Professional לאחר פרמוט התוכנה הצליחה לשחזר כמעט הכל תמונות קובצי אקסל וורד תקיות תמונות אבל התמונות לא נפתחות קובצי אופיס מראים ג'בריש מה הסיבה לכך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by EAD,

היי בעבר ידעתי איך לעשות ככה שברשימת אנשים שלי, לא אראה סתם אייקון קטנטן ואת השם, אלא תמונה שיש לאדם בפרופיל עצמו, כלומר הכל יראה "גדול" יותר וכו' איך עושים את זה??

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. מישהו יודע איך מגדירים סיפרית דיפולט ב - OUTLOOK EXPRESS? הכוונה היא שכאשר אני רוצה לדוגמה לשמור קובץ ממייל שקיבלתי - שזו תהיה הספריה שתעלה ישר - ואני לא אצטרך להתחיל לעבור ספריות. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by alone66,

שלום רב החפלתי מסך ל LG1760R יש לי כרטיס מסך fx 5200 palit עכשיו שאני מתקין את הדרייברים לאחר שהווינדוס עולה מתקבל מסך שחור (אני צריך להכנס למצב בטוח ולמחוק את הדרייברים) איפה אני יכול למצוא דרייברים מתאימים שלא יעשו לי בעיות אני משתמש בחיבור DVI הבעיה היא כאשר אני מתקין את הדרייבר SM bus Controller הבנתי שזו בעיה יודע איך אני פותר אותה או שעדיף פשוט לא להתקין את sm bus.....ולהשאיר אותו כלה מזוהה כלומר סימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים תודה [br]פורסם בתאריך: 12.09.2007 בשעה 07:08:43 כלה= כלא

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by d_v,

שלום לכולם ניסיתי עם תוכנות- daemon tools, winiso, isobuster ועדיין לא הולך... דיימון מזהה את הקובץ לדוגמא, אולם פה זה נגמר... מה לעשות???? תודה!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by skywalker13,

הנה קבלו זאת החתימה הראשונה שלי. עשיתי אותה בשביל עצמי היא לא לאחרים. אם מישהו יכול לתת לי עצות איך לשפר אותה ולעשות אותה יותר יפה (כמובן אם הסבר איך עושים את זה בפוטושופ) זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. אין לכם מושג כמה אני .......... :'( :'( :'( :'([ :behead: :behead: פתאום!פתאום! יש את המסך הכחול הזה של הWIN הוא עושה RESTAR ושהמחשב עולה נמחקו לי כל המועדפים! פתאום! לא עשיתי כלום! :'( :'( :'( כל החיים שלי היו במעדיפים! היו לי שם איזה 150 אתרים! חשובים לי! ואני כמו טמפל לא גיביתי! ניסתי לעשות שחזור מערכת אבל המWIN לא מצליח לשחזר! :'( :'( :'( :'( :'( HELP ME

11. Started by orlupo,

האם ניתן להתקין את Quicktime ללא iTunes? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  12. אורח

אוקי אני זוכר שהוזכרה פעם בפורום תוכנה מסויימת שמוסיפה "באר" מיוחד לוווינדואס אם אייקונים גדולים כאלה יפים...מעוצבים.. מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה שמה של התוכנה..?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by veredaniel,

מישהו מכיר firewall טוב לויסטה חוץ מzone alarm ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

שדרגתי אתמול לגרסא החדשה של ZA, ומאז הוא לא מצליח להוריד לי את המיילים לתוך ה-OE6 בחלק מהחשבונות... הוא מצליח לתקשר רק עם השרת של ג'ימייל בלי בעיה, אבל עם השאר (השרת של הטכניון לדוגמא) הוא יוצר שגיאה... אם אני מוריד את רמת האבטחה של אזור האינטרנט ל-MID ולא ל-MAX הוא מאפשר את התקשורת... אחרת הוא נותן לי את השגיאה: חשוב להבהיר שלפני ששדרגתי לגרסא 6, זה אבל סבבה לגמרי....

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. היי, אני מחפש כבר זמן מה דרך להקל לי על השימוש באייפוד שלי. שימוש במסד הנתונים נוראי. במחשב השירים מסודרים בתיקיות לפי שמות האומנים (ובתוך התיקיות הנ"ל תיקיות של האלבומים). אני מחפש תוכנה שתוכל ליצור לי פלי-ליסטים בצורה אוטומטית, מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. חיפשתי ברשת ולא ניתן להשיג אותה,אולי מישהו התקין אותה כחלק מהתקנת כרטיס הקול שלו?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. אני עורך סרט בתוכנה studio 9 וחלק מהמקורות שלי צולמו ב-NTSC וחלק צולמו ב-PAL. ואני ממש מתחרפן מלנסות לחבר ביניהן מבלי להתפשר על האיכות. כשאני מעביר את קטע ה-PAL ל29.97 FPS (ז"א- NTSC) התמונה מתפצלת לקווים שחוצים אותה לרוחב במיוחד בקטעים שבהם יש תזוזה רצינית. בבקשה, כל מידע יתקבל בברכה. אני יומיים כבר מחפש באינטרנט... תודה.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by viper_sb,

שלום ! אני מעונין לשלוח קובץ מצגת גדול מאוד במייל בין שתי תבות GMAIL האם מישהו מכיר תוכנות קיבוץ ברמה יותר גבוהה מאשר WINRAR,winzip,winace ?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by ליטל,

אתמול קיבלתי מחשב חדש מסוג DELL PRECISION N2400 אך אני לא מצליחה לשמוע מוסיקה, הוא מחזיר לי הערה sound device not installed. האם אני יכולה להתקין זאת בעצמי? אם לא לאן לפנות? תודה רבה, שבת שלום..

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  20. היי אני מחפש תוכנה שמציגה את הטמפרטורות של המחשב, בפרט של הכרטיס גרפי. תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by miki891,

אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7+חלונות XP.האתר ברירת מחדל היא www.ynet.co.il אני פותח אקספלוורר,ניפתח חלון ופתאום אני רוצה לכתוב כתובת או לילחוץ קישור לאתר אחר או ללכת במועדפים וזה לא מגיב,אקספלוורר ניתקע.לוקח זמן 40 שניות חוזר לי שליטה באקספלורר תקין. אני סרקתי וירוסים ונימצא נקי אין וירוס.עשיתי אחוי דיסק , בדיקה שגיאות דיסק קשיח נימצאים תקינים. ניקויי קבצי זמנים.ניגשתי למאפיינים אינטרנט נקיתי היסטוריה כולם.וגם ניגשתי למתקדם--איפוס מחדש. ועדיין אותו דבר ניתקע וחוזר שליטה. משהו מוזר בדפדפן אקספלורר.אני לא יודע מה עוד צריך ליבדוק.מישהו מכיר תופעה מוזרה הזאת? מה עושים? טל

22. Started by solo53,

שלום מחפש תוכנת הקלטה וידאו ואדיו כמו מכשיר וידאו ההקלטה תהיה אנלוגית לכרטיס אנלוגי חיבור קומפוזיט וקול משהו עם טיימר

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by Holography,

אני מריץ מערכת עם שתי מסכים בתצורת DUAL VIEW הכל עובד סבבה ודופק כמו שעון רק שבסרטים שאני מנסה לפרוס על שתי המסכים במסך אחד רואים חצי מהסרט ובמסך השני רואים עוד חצי אבל כולו מושחר (כלומר לא רואים) שאני משחק עם החלון של הנגן בין המסכים התצוגה של הסרט עוברת לאיפה שנמצא רוב השטח של חלון התצוגה והשני מושחר באיזור שאמור להתנגן הסרט. יש למשהו פתרונות?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  24. מצרף לינק. http://www.dr-hardware.com/

25. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים (ככה סתם בלי שום סיבה) מקשי החיצים, HOME/END וPAGE UP/DOWN מפסיקים להגיב אצלי ורק איתחול של הFF מציל אצת המצב ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, פרופיל חדש (ללא שום תוספות) אבל זה לא זה למישהו יש עוד רעיון לפני שאני זורק את השועל לקיבינימאט?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים