תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, קבלתי כמות גדולה של תמונות (50 תמונות לערך) למייל (המייל הוא: OUTLOOK OFFICE) רציתי לשמור את התמונות על ה HD. אבל זה מצריך לעבור על כל התמונות (אחת אחת) האם יש אפשרות לשמור את כולם במכה אחת במקום לעבור אחת אחת?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אופציה חמודה שנתקלתי בה לאחרונה ורציתי לשתף. תפריט כלים, אפשרויות, אפשרויות לוח שנה, והוספת חגים (באמצע). אני מסנכרן את המחשב לPPC ומשתמש בו לעסק , ככה שהאופציה הזאת באה לי בול.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הוא באופן קבוע משאיר לי חלק מהאתרים בבר.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או אתר בחינם ללמוד אנגלית..? לא למתחילים.. משהו ברמה של כיתה י' יא'
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי AVI באיכות טובה אבל ביחס של 800X448,כך שאי -אפשר לנגן אותם על נגן DVD (לא זה שבמחשב אלא זה שמחובר לטלויזיה כמובן). נגנים כאלו לא יכולים לקרוא רוחב שעובר את ה-720. האם יש תוכנה שיכולה לשנות את היחס ל 720x576 או לכל יחס אחר שיתנגן ב DVD הביתי? קראתי בפוסט אחר ש windows movie maker יכולה לעשות את זה אבל אין לי מושג איך להשתמש בה....קראתי שיש גם תוכנה בשם AVISYNTH או משהו כזה... תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתקין על הלוח הזה ויסטה ובאתר שלהם אין בכלל דרייברים לויסטה . זה נורמלי או שאני לא מחפש טוב ? בלינק הזה תוכלו לראות את זה : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1860 תודה רבה על כל עזרה .
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך אני מעביר מיילים וכתובות מאינקרדימייל לאווטלוק ?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לאתר www.google.com יש קבוצות דיון וחלקם בעברית אני לא מצליח לראות אותם (אני מקבל לפעמים כתב הפוך לפעמים כתב גי'בריש ) לא אקספלורר ולא בפייר פוקס אני לא יודע מה לעשות אנא עיזרו לי
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אפשר לוותר עליו? הוא עולה לי עם איתחול המחשב? אם אפשר לוותר - אז איך אני מסיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לאחרונה לעבוד באחת המעבדות באוניברסיטה כאחראי על המחשבים. בעקרון במסגרת התפקיד אני אחראי לתפקוד החומרתי והתוכנתי של 25 מחשבים בערך שנמצאים בשלושה חדרים שונים. כל המחשבים נמצאים יחד ב- Domain ועובדים עם Windows XP. ישנה אפשרות לגישה מרחוק לכל עמדה דרך Remote Connection הבנוי ב- Windows. בעקרון מה שאני מחפש זה המלצה מאנשים שיש להם ניסיון בעבודה בסביבה כזאת בקשר לתוכנות שיאפשרו לי לקבל בנוחות אינפורמציה מכל המחשבים ברשת כדי לנהל אותם ביעילות רבה יותר וכמו כן אני אשמח להמלצות לתוכנות שיכולות לסייע בשימור ביצועי המערכת. בעקרון מבחינת אנטיוירוס כל המחשבים עובדים עם McAfee וזה לא נתון שניתן לשנות. מעבר לכך אני גם משתמש ב CC Cleaner ,Spybot ו- aSquared Free כדי לשמו…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רק היום נפל לי פעמיים... ואתמול גם פעמיים... זה ממש מעצבן... ואני לא רוצה לחזור למקסטון אחרי שהתרגלתי לפיירפוקס... התקנתי כבר מחדש אתמול... לא עזר... למישהו יש מושג מה כבר יכול להיות הבעיה??? נ.ב. לא יודע אם זה קשור אבל יכול להיות שההרחבות שיש לי הם חלק מהבעיה? י [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה באינטרנט אקספלורר 7.. לדוגמא כשאני נכנס לאתר כלשהו, אני מקיש את הכתובת ולוחץ אנטר.. אז הדף נטען הרבה זמן.. או שלפעמים הוא נטען הרבה זמן ועולה רק חלק מהדף. וכשאני לוחץ על "רענן" רק אז הוא מציג את הדף כראוי. וזה קורה לי בכל האתרים ! לא פועלות לי שום תוכנות ברקע. ניסיתי למחוק קבצי קוקיז ואפילו להתקין את האקספלורר מחדש! אני עובד על אקספלורר 7 ניסתי לגלוש עם דפדפן אחר אבל אותה הבעיה.. =\ ניסתי לפנות לספק האינטרנט אבל הוא אמר שזה בעיה במחשב עצמו כי במחשב השני הכל בסדר.. סרקתי וירוסים + מרגלים ועדיין הבעיה ישנה.. האם למישהו יש פיתרון?? (חוץ מפירמוט כי ממש לא בא לי לפרמט כל פעם כשיש בעיה קטנה..) תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
לצערי שכחית את הסיסמא לicq אבל ידועה לי שיש תוכמה שמשפשרת לי לגלות מה הסיסמא שלה האם משהו יכול לעזור במציאת התוכנה הנ"ל... זה מאוד יעזור לי. בתודה לכולכם איתי
-
במחשב מותקנת מ"ה עם MUI לעברית בעדכונים שנעשו תפריטי האקספלורר הפכו לאנגלית יש אפשרות להפוך אותם לעברית ?? אולי פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
לתוכנה קוראים Everything search engine וניתן להורדה מכאן: http://www.voidtools.com/ לא האמנתי שזה יהיה כל כך טוב. מוזר שזה לא קיים בגוגל דסקטופ או קופרניק. זה ממש מהיר. למה אצלהם זה לא פועל כך? יש משהו מיוחד בתוכנה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם לפי התמונה אני צריך לעדכן דרייבר או שהכרטיס שלי לא מתאים בכלל לדרישות המשחק, בלי קשר לדרייבר. אני שואל כי לא מזמן הורדתי דרייבר חדיש יותר, כנראה לא מספיק חדיש... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הדרייבר המתאים? http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי 2 מחשבים ובשניהם יש לי חשבונות מייל אותו כתובת אבל הבעיה היא שאני רוצה לקבל את אותו המייל ב2 המחשבים איך אני עושה את זה שזה יפתח לי גם באחד וגם בשני תודה ...
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, באופן אישי מעולם לא חיבבתי את WINRAR אבל בערך כל העולם משתמש בה אז אני מניח שהתוכנה בסדר, השאלה שלי מה במחשב שלי לא בסדר שמונע מהתוכנה הזו לעבוד חלק איתו. הבעיה היא שכל קובץ מפוצל שאני מוריד (מ2 קבצים ומעלה) כל קובץ כזה.הרבה מאוד זמן לא נתקלתי בקובץ כזה שהורדתי מהאינטרנט וגם הצלחתי לחלץ התקלה שמופיע היא: C:\Documents and Settings\אלכס\שולחן העבודה\fielaname.rar: Packed data CRC failed in fielname.daa. The volume is corrupt עשיתי פירמוט (בלי קשר לבעיה) וזה עדיין חוזר. אני מבין שהברירת מחדל היא "בעיה בקבצים" אבל לא ייתכן שכולם מורידים, אצלהם הכול בסדר וכאשר אני מוריד אני נתקבל בבעיה הזו. העניין היותר בעייתי הוא שלדעתי בפועל אין שום בעיה, מישהו שלח לי קובץ גדול ש…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, אנסח זאת כך: כאשר אני ב DUAL VIEW, ובוחר בטלוויזיה להיות הPRIMARY DISPLAY, אוטומטית הרזולוציה יורדת ל 1024-768(שזה בסדר PER SE),אבל אז כל האייקונים והסידור המיוחד שלהם בשולחן העבודה מתבלגן לי לחלוטין. האם קיים החכם אשר יודע למנוע או מכיר תוכנה שמסדרת תופעה זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יכתוב לכונן מידע חדש כל חצי מגה(נניח), איך אני עושה את זה? ב FLASHGET אפשר. האם באימיול אי איפשר? האם יש מוד שעושה את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קובץ עם סיומת DAA והשני UIF אני מניח שזה סוג של אימג' כי זה מה שניסיתי להוריד... מישהו מכיר תוכנה שפותחת את הקבצים האלה??
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני כבר מלא זמן רוצה לשמור אתרים עם מידע חשוב אצלי במחשב...שבמידה ואם יום אחד הם פשוט יעלמו אז כל המידע החשוב לא יעלם גם איתם... בשביל זה אני מחפש תכנה שיכולה לשמור דפים/אתרים שלמים במחשב כך שניתן יהיה לצפות בהם במצב אופליין בדיוק כמו במצב אונליין... חשוב: אני מחפש תכנה חזקה שתוכל להתמודד גם עם הורדה ושמירת מערכות שלמות של פורומים (כגון PhPBB, vBulltein וכ'ו) תודה לכולם מראש...
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לעשות הטעמה למספר סרטים בבת אחת אני עושה את כל התהליך הרגיל לפי המדריך שיש בTOREC. כאשר אני מסיים את כל התהליך ניתנת לי שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את הקבצים. מישהו יכול לעזור לי? http://img246.imageshack.us/img246/6560/96193990gm9.png
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-