תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, פיקסה זאת תוכנה להצגת תמונות חינמית ממש מעולה למי שלא מכיר אני ממליץ סורקת את כל המחשב למי שרוצה ומראה את זה ממש מאורגן.. רק בעיה קלה, היא הופכת את האותיות בעברית, איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תוכנת INTEL DESKTOP UTILITIES מזהה את 3 המאווררים אך לא נותנת לשלוט עליהם. יש עיצות?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום רב. שאלה קצת דחופה ברשותכם: ברשותי דיסק מקורי עם מס' רישיון מקורי של אופיס 2003. אני רוצה לשכפל אותו לדיסק צרוב רגיל CD-R של 700 מגה לגיבוי. ברשותי כונן אחד שמשמש גם CD ROM וגם צורב DVD ואת תוכנת הצריבה ה- NERO העדכנית. איך אני משכפל אותו? אני צריך להחזיר את הדיסק מחר, לא נעים לי כל פעם לבקש מהבן אדם את הדיסק. תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מברשת שנראת כמו מריחה במכחול אבל לא מריחה כאילו המברשת עוברת באויר ומפזרת טיפות של צבע. מקווה שהבנתם מה אני אומר... אם לא אני אחפש תמונה עם זה... תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אני מסדר שהשומר מסך לא יופיע באמצע הסרט איך לתת לוינדוס לדעת שפועל סרט הבעיה ב ויסטה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני זוכר שיש איה שמזהו בסגנון Pisa אבל לא מצאתי..
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
איך אני מבטל את התוכנות שעולות כשאני פותח את הווינדוס? אתם יודעים אלה שליד השעון ושותים זכרון בכמויות
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
האמיול מקרטע בהורדה ומוריד על 70 מקסימום ולא להרבה זמן.. אצל חבר שלי הוא מוריד על 180Kכל הזמן למרות שהאינטרנט על אותו מהירות (1.5).. יש מישהו שיכול לעזור\טיפים\תוספים? כל דבר יתקבל בברכה...... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, קרה לי משהו מוזר חבר הביא לי את המחשב שלו אמר יש איזה וירוס שמכבה את המחשב כל כמה זמן אחרי תוך 60 שניות. חשבתי שזה הסאסר של פעם. ניסיתי בעזרת הstinger של kav שצריך להיות מסוגל לטפל במזיקים מסוג זה, הוא לא מצא כלום. בקיצור ראיתי יש איזה תאליך שרשום לידו 40000K אבל הזיכרון בשימוש היה איזה 1.5 גיגה ועולה.. מתי שריסקתי את התאליך הזה הזכרון בשימוש ירד ל אזור ה500 ההגיוני. המחשב עבד אצלי רצוף בלי שום הודאה על וירוסים ובלי הכיבוי האוטומטי של ה60 שניות, איך שהוא מגיע לבית שלו ומתחבר למשתמש הוא אומר שהאנטי וירוס kav6 שהתקנתי לו מודיע שנמצאו וירוסים שמחייבים איתחול המחשב מאתחל, אבל מישום מה kav לא מצליח להסיר את הקבצים והעניין חוזר על עצמו... זה הגיוני אם אצלי המחשב מחובר דרך…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי אייסיקיו, כשאני נכנס מופיע לי החלון של חדשות ICQ ומייד מציג לי את הדוח שגיאות של מייקרוסופט ניסיתי לעשות הסרה מלאה כולל לוח בקרה והתיקיה + התקנה מחדש עדיין לא עזר למישהו יש פיתרון ???
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי בעיה הכי טיפשית שיכולה להיות,נכון בד"כ יש הרבה בעיות עם התרגום של התוכנה לעיברית כמו למשל שראים את האותיות הפוך, שזה הופך לג'יבריש או שלפעמים לא רואים כלו וכל מיני כאלא, אז הבעיה שלי היא דווקא באנגלית,הורדתי את הגירסה העיברית ואני רואה חצי שמות באנגלית או שאני רואה רק חלק משם השיר או שאני רואה רק את שם הלהקה בקיצור אין לי כוח להסביר ואין לו כוח להיסתבך עם זה. איך אני חוזר לעשר ??? וגם לא מיזמן החלפתי ל IE7 ומאז אני מרגיש האטה במהירות האינטרנט, אתם חושבים שאני סתם מרגיש או שזה באמת יכול ליהיות ? (מפרט בצד+1.5 מגה אינטרנט)
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אפשר לגרום לאופצייה Print to file להיות ב Disable? האופצייה נמצאת כמובן שלוחצים על Print.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
הורדתי מוזילה תאנדרבירד ויש לי אימייל בוואלה ובג'ימייל. איך אני מגדיר את התוכנה שאני יוכל להשתמש בה בחשבונות האימייל במקום להיכנס לאתרים עצמם?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להפעיל תוכנות של PPC על ה PC הביתי בסביבת חלונות. תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט רגילה היה ניתן לראות דרך שאינטרנט את מה שהיא משדרת
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לרכוש את התוכנה הנ"ל - http://www.iolo.com/sm/7/pro/ ויש לי מספר שאלות שאשמח לקלב עליהן תשובה: האם מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה על התוכנה הנ"ל? האם יש תוכנות חינמיות ברמה שווה או לפחות דומה? האם כדי להוסיף 20$ על מנת לקבל את שאר תוכנות החברה (Firewall,Antivirus...) המפורטות בלינק ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זה קשור לכאן, אבל איך אני יכול להטמיע סרטי MOV באתר שלי? זאת אומרת שברגע שילחצו על הקישור אז הסרט יפתח בחלון חדש ויתחיל להתנגן? צריך תוכנה כלשהי?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לאחר שימוש חד פעמי ב-Modem Booster, ה-ICQ לא מצליח להתחבר. האינטרנט עובד כרגיל. ה-ICQ הוא הבעיה היחידה (לפחות כרגע). מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אם למישהו יש את הידע ומוכן לעזור אני אשמח להיעזר בו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום.. איזה תוכנה היום הכי מומלצת לניגון תכני HD במחשב?(x264) כמו כן באיזה קודאקים הכי מומלץ להשתמש?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. יש לי סרט על המחשב ואני רוצה לערוך אותו... ז"א לחתוך קטע מסוים. אני לא מצליח לעשות את זה. ניסיתי ב: Movie Maker,Sound Forge 8.0,Video Edit Magic 4.3 הוא פשוט בא כגוש אחד ואי אפשר לחתוך. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, מה הכוונה בצורב DVD שתומך ב-DUAL LAYER ואיך אני מאפשר זאת בצריבה ב-NERO 7? תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ערב צח לכולם. לפני כמה ימים המחשב שלי קרס והייתי צריך להתקין את הווינדוס מהתחלה. עכשיו יש לי הרדיסק של WD200GB SATA הוא יושב על הבקר Promise FastTrak 376 שמובנה בלוח שלי Chaintech 7njs http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=196 עכשיו הורדתי את הדריברים, העלתי אותם על דיסקט. בהתקנה של הווינדוס לוחץ F6 מכניס את הדיסק מתקין את הבקר מזהה את ההרדיסק הכל טוב ויפה. אחרי שאני עושה פורמט לכונן והוא מתחיל את ההתקנה של הקבצים של הווינדוס הוא רושם שהוא לא יכול להעתיק את הקובץ fasttx2k.sys זה הקובץ של הדריברים. עכשיו ניסיתי להחליף דיסקטים להחליף כונן של הדיסקטים, וכלום לא עוזר אין לי מושג מה לעשות אז אם מישהו מכיר, יודע איך לעזור לי הוא יציל אותי. תודה …
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הNFS החדש והוא מראה לי הודעה שאני צריך DX 0 או יותר ושאני מנסה להתקין NFL הוא מראה לי שאני צריך DX 9.0b או יותר ואצלי מותקן DX 9.0C וזה יוצא לי מההתקנה בשתיהם ואף פעם לא היה לי בעיה לתקין משחקים אני עדכנתי את הדרייבר של הכ.מסך (6200TC 256MB) והוא אמר לי שהוא מעודכן כבר. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי סימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ליד PnP BIOS Extension הוא אומר שאין לו אפשרות לאתחל את הדרייבר עבור ההתקן אולי זה קשור לזה שהתקנתי DAEMON TOOLS גירסה 4.6 ולחצתי לו אישור שהוא שאל אותי על משהו שקשור לSCSI. אם למשהו יש פתרון עבור בעיית הDX ועבור הPNP אני אשמח ואולי יש קשר בינהם. מצורף תמונה של הPNP ושל ההודעה שמופיעה לי בהתקנה של הNFS. [attachment deleted …
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-