עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DarkNess,

יש לי דיוידי של LG model: LH-CX245 כשאני צורב סרט xvid עם תרגום בנפרד כדאטא הדיוידי מציג את התרגום בג'יבריש, למרות שבהגדרות של הדיוידי שמתי שיציג את התרגום על הקוד של העברית. יש לציין כי במדריך נאמר כי הדיוידי תומך בעברית מה לעשות כדי שיציג בעברית ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. שלום, אני מחפש תוכנה שתקליט לי וידאו למחשב מהמצלמת אינטרנט (WebCam) אל המחשב אך שלא תציג לי על המחשב את החלון של ההקלטה, כלומר שתקליט וידאו למחשב באופן מוסווה. תודה.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  3. Started by burekas,

למה כשאני עושה כיבוי למחשב או סתם עושה ניתוק מהמשתמש בוינדוס, אז האנטי וירוס קספרסקי לא נסגר לבד ותמיד אני נאלץ ללחוץ לבד על "סיים כעת"? תודה מראש

4. Started by david9b,

שלום לכולם יש לי כרטיס X700 ATI והורדתי דריבר מעודכן של הכרטיס מסך. השאלה שלי בעצם,אם אני מתקין את התוכנה שסופקה אם הדריבר שהיא באנלית שהיא Catalyst או שאני מתקין את הכלים של הATI שסופקו אם הדריבר בדיסק שהיא בעברית. את הדריבר עצמו נקי התקנתי הכי מעודכן. האם זה משנה את הביצועים של הכרטיס מסך. יש לציין שרכשתי את הכרטיס מסך לפני כשנתים וחצי אשמך לתגבות

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  5. שלום רב, לאחרונה התקנתי את Outlook Connector לאחר שמערכת נענעמייל שודרגה והתבקשתי לעשות כך לפי ההוראות הנמצאות באתר. לאחר התקנת התוכנה התבקשתי ללחוץ ב-OUTLOOK על תפריט Outlook Connector ולאחר מכן ללחוץ על Add a New Account אך לאחר שעשיתי זאת לא נפתח לי שום חלון לצורך הכנסת הפרטים והגדרת החשבון. כמו כן בתצורה הישנה של המייל אני לא מקבל בכלל מיילים דבר אשר פוגע במהלך עבודתי.. מישהו יודע מהי הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by akamol,

שלום רב. ראיתי בתוכנית זומביט, תוכנה אחת שדרכה אפשר לתכנט מקשים מסויים כמו למשל את אחד ה- F... לא הספקתי לכתוב את האתר שממנו אפשר להוריד אותה אז יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד? ד"א אני מנסה להיכנס לאתר התוכנית אבל לא עולה לי האתר =\ ישנה בעיה אצלי באינטרנט.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  7. שלום! אני חובב אמנות בוא נגיד, מתחיל, אפילו ספרייטים קטנים אני בקושי מצליח לעשות אבל בשביל להשתפר רציתי תוכנה טוב, הומלץ לי על פיינטר של קוראל ומצאתי ממישהו שאני מכיר את ה9.5 , באתי, התקנתי, הפעלתי הכל בסדר, עשיתי קובץ חדש וזה, עכשיו באתי לצייר משהו, סתם בצבע שחור עם איזה מברשת רנדומלית, לחצתי ופוף, התוכנה נתקעת לשנייה ואז קורסת, אוקיי אמרתי משהו חד פעמי ניסיתי שוב וזה שוב קרה, ניסיתי להחליף מברשת וניסיתי אחת אחת את כל המברשות, היחידות שעובדות אלה המברשות של ה אפקטים כמו ההוריקן ובועות. אמרתי אוקיי, אולי ההתקנה לא הלכה הכי טוב, עשיתי הסרה והתקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה... מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור?

8. אני מחפש תוכנה לועידת וידאו רבת משתתפים. אני רוצה לחבר מספר מחשבים ברשת בעזרת HUB ולעשות ביניהם ועידת וידאו. חשוב שרשיון התוכנה יהיה חינמי לחלוטין ! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  9. Started by Andrey22,

VLC QUICKTIME ו REAL TIME לא פותחים את זה,איך לפתוח קובץ כזה? זה קובץ וידאו.

10. באתר הרשמי יש רק דרייבר לקול, אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת, וכל שאר הדברים שיש ל XP

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  11. יש לי מצלמת וידאו מותקנת ועובדת, וגם לצד השני. שיחות מהמחשב שלי למחשב אחר ברשת המקומית עובדות כמו שצריך. שיחות מהצד השני למחשבים אחרים (לא ברשת המקומית) עובדות כמו שצריך. אבל כשאנחנו מנסים לדבר שנינו רואים עיגול מסתובב והוידאו לא מתחיל! מה אפשר לבדוק? אולי צריך לפתוח פורטים בראוטר? יכול להיות שזו הגרסה של סקייפ (במחשב אחד מותקן 4.1 ובשני 2.5)?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by menahem2009,

מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט ל 3dmark תודה ומה זה אומר התוצאות האלה [attachment deleted by admin]

13. יש לי סרט .avi ואני רוצה לחתוך ממנו קטע של 10 שניות.. ואז שיהיה סירטון קצר של 10 שניות.. איך עושים את זה.. ניסתי בmovie maker ואני לא מצליח להעתיק את הסרט זה לא נותן לי.. מה לגבי לחתוך קטע משיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. בניתי תוכנה קטנה שיודעת ליצור פסיפס מתמונות שנותנים לה (דוגמאות לתמונות שיצרתי בעזרתה אפשר למצוא כאן: http://48.tapuz.co.il/albums/publicAlbum.asp?a=554291&u=950959&ao=1 כדי לעשות את הפסיפס יותר יפה אני צריך להשתמש במאגר תמונות גדול. ניסיתי למצוא מאגרים כאלו חופשיים ולא מצאתי. מישהו כאן במקרה מכיר מאגר כזה?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  15. Started by Ameralis Zaiir,

אבא שלי הוריד איזה תוכנה שמוסיפה סרגל כלים עם פרסומות לאינטרנט אקספלורר ואם אני עוזב את המחשב לכמה זמן הוא "משתלט" ומעביר ללינק של הפרסום (ואז הם מרוויחים כסף על הלחיצה) בכל מקרה גיליתי שמה שעומד מאחורי ההעברה זה קובץ שהToolBar מריץ, איכשהו, ואני סוגר אותו כל פעם, אבל אני עדיין רוצה להפטר ממנו, אבל הסרגל חוזר כל פעם מחדש... איך מורידים סרגלי כלים באופן קבוע??

16. Started by ravid,

אני חייב להתקין אותה אבל הוא רושם שיש לי directx לא מוכר! (יש לי את 9) help!!!!!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. Started by barlevi321,

שלום לכם. אני משתמש קיום במערכת הפעלה מסוג winxp-sp3. ורציתי לשאול מספר שאלות לגביי התוכנה everst, וכל מה שקשור הכללי לטמפרטורות. 1. הייתי רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורות בתוכנה הזאת.(איפה האופציה הזאת נמצאת). 2. ואיך אני יכול לדעת עם הטמפרטורות תקינה לגביי הרכיבים של המחשב.(הכוונה שלי זה נגיד מעבד יש לו 64 מעלות נגיד, אז איך אני יודע אם זה תקין). תוכלו לתת לי פרטים כל כל רכיב ורכיב כמה טמפרטורה צריכה להיות לו)? בתודה מראש בר לוי!!!

18. Started by asafgolan,

נאלצתי לבצע התקנה של WINDOWS 7 על כונן חדש, ובעקבות כך הפיירפוקס שלי אופס לגמרי ואיבדתי את כל הסימניות, התוספות, הסיסמאות וכו'. יש לי את הספריות של פיירפוקס מההתקנה הקודמת (גם על WINDOWS 7). יש אפשרות להוציא משם חלק מהמידע האבוד?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום ולילה טוב, החלפתי את המערכת ההפעלה לוינדוס 7. הכל רץ יפה ומהר, אבל כשאני מפעיל משחקים מסויימים הכל נהיה ממש איטי עם מלא תקיעות במשחק. זה לא היה לי ככה בעבר עם הוינדוס הקודם. כאילו משהו לא תקין או חסר.. מה אפשר לעשות. תודה רבה.. המחשב בן 4 שנים מעבד E8400 , כרטיס מסך HD4870 ,ספק של קרוסייר 750 , לוח אם P5Q , זיכרונות של OCZ 4 GB .

20. Started by matanh10,

יש לי כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by neil4,

לפעמים אני מוריד משהו וזה ממשיך מעל הקובץ , גם אחרי שזה הסתיים, בנוסף לכך אני לא מוריד כמעט כלום , יש לי איידיסל 1.5 והשארתי אותו פתוח שלוש ימים וכלום לא יורד! וזה כמה משחקים עם הרבה sources מה ההגדרות האופטימליות של האימיול?

22. Started by redti,

אהלן , קניתי מתקן כזה ששמים בו תמונות כמתנת יום הולדת לאימי ואני רוצה להדפיס תמונות מהמחשב במידות מסויימות כי זה לתמונות קטנות.. 2X3 cm רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שתאפשר לי לקבוע את מידות התמונה ולהדפיס אותה.. אני יודע שפוטושופ הינה תוכנה מתאימה לכך אך אין לי אותה.. אני מחפש משהו יותר פשוט וקל שמכיל את התכונה הספציפית הזאת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TaZeR,

ממה זה יכול לנבוע? מה שכן, ב EASYTUNE 5 אפשר לראות את הטמפ' של המעבד אז למה אי-אפשר לראות אותה דרך EVEREST?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. אתר שמספק את הגרסאות הקלות של תוכנות שיתוף הקבצים הפופולאריות כמו: edonkey lite,overnet lite,kazaa lite,irc orc,clean imesh כתובת האתר היא : <צונזר>

25. Started by yan,

למישהו יש תוכנה שאפשר להפעיל שתי מצלמות אינטרנט זהות בו זמנית? סתומרת לצפות במה שהן קולטות באותו מסך עם אותה תוכנה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.