תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני צריך להתקין JDK+ECLIPSE על 20 מחשבים מחוברים ברשת...יש דרך לקצר את התהליך? לא בא לי לבלות על זה יותר מדי זמן...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT ובטעות שניתי את התדר ב"הגדרות תצוגה" לתדר גבוה מידי בשביל המסך שלי - השינוי נכנס לפועל רק לאחר שעשיתי BOOT אבל עכשיו אחרי שWINDOWS עולה המסך שלי מראה OUT OF RANGE כך שאין לי תצוגה ואני לא יכול לשנות את ההגדרות בחזרה. רק בSAFE MODE עולה לי המסך בהגדרות ברירת מחדל אבל השינויים שאני עושה בSAFE MODE לא תופסים בהרצה הרגילה של WINDOWS. איך אני מוריד בחזרה את התדר כשאין לי בכלל תצוגה? למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
איפה אני בודק איזה ספק יש לי באוורסט,באיזה שם הוא אמור להופיע? תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי תוכנה חינמית להסיר אותו?? יש לי כבר ad-aeare וזה לא עוזר.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דפדפן אוונט ואני רוצה שהמנוע חיפוש יהיה של גוגל ניסיתי כמה מהאפשרויות אך לשוא מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש והמשך יום קסום
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
חברה אני רציךתוסף לויאמפ שמאפשר להקים רדיו בבקשה תביאו לי עם מדריך!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
בחלק מהשירים כתוב רצועה ולא את השם של השיר איך אפשר לשנות את השמות ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
כשאני שולח מיילים לאנשים אני רוצה שתהיה לי חתימה למטה שהיא תמונה, איך אני מוסיף אותה ושאלה נוספת, לפני שאני שולח את ההודעה אני יראה את החתומת תמונה נכון?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
בעיקרון זה מיועד לפורום אחר שבו השם משתמש שלי הוא Rontwins אז תגידו איך יצא:
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה לערוך מספר רב של תמונות (אני רוצה להגדיל מספר רב של תמונות לגודל זהה) בו זמנית בלי לערוך אותן אחת אחת. בתודה איתי
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני צריך אחת כזאת . יש למשהו? ואם אפשר גם מ AVI ל MP3. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה, התקנתי לאחרונה רשת מחשבים בבית ואני לא מצליח לראות את שאר החברים ברשת אלא אם אני מכבה את הFIREWALL תהיתי אם מישהו יודע כיצד אני מגדיר את הפורט של המחשבים האחרים בFIREWALL, ואם כן אם אפשר בבקשה לקבל הסבר מפורט של שלב אחר שלב כדי לחסוך לי טרחה, בתודה מראש ALDRON
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
היי גירסה 2.2.0 של תוכנת הימאליה שוחררה רשימת שינויים: * כפתורי פעולות למכתבים שמורים בנוסף לתפריט כפתור ימני * כפתור להוספת תאריך ושעה ביצירת מכתב חדש * אפשרות לשלוח מכתב בעתיד * במקרה ושליחה נכשלת, המשתמש יכול לערוך ולשלוח את המכתב מחדש * בקבלת מכתב חדש, האייקון ליד השעון ייצבע באדום עד לפעולת משתמש * מספר המכתבים השמורים יופיע יחד עם שם התיקייה * אפשרות עריכת מכתב שמור על מנת לשמור אותו מחדש * מכתבים שלא נקראו יסומנו במודגש במקום צלמית * אם מכתב כולל נספחים, תוצג צלמית מיוחדת ברשימת המכתבים * תיקייה "כללי" שונתה ל "דואר יוצא". המשתמש יוכל לשמור בצורה אוטומטית את הדואר היוצא (כאפשרות נוספת בהגדרות התוכנה) * צפיה במצב טקסט הינה למכתב האחרון שנבחר (גם במצב של בחירה מרובה)…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה ולא רוצה את זה במחשב שלי!!!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל "להדביק" לי מספר סרטים ביחד יש לי 5 קבצים של סרט אחד איך אני יכול לשלב אותם ככה שזה יראה רצוף?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה, יש לי בבית ספר מערכת תאורה די פשוטה, היא כוללת יחידת דימר, פאנל שליטה וכמה עשרות תומאסים / ליקוים.. הפאנל שליטה די מעפן, ואני יודע שקיימים תוכנות לשליטה על התאורה, אבל אני לא יודע איך קוראים להן.. מישהו מכיר איזשהיא תוכנה? (אפילו בכסף) אני מניח שאת הדימר מחברים למחשב דרך קבל רשת, אבל השאלה היא מהי תוכנת השליטה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. בחלק מהאתרים, כמו YNET, כשלא ניתן ללחוץ על קונטרול ולשחק עם הגלגלת לצורך שינוי גודל הפונט, נוכחתי לדעת כי גודל הפונט פשוט קטן מדי. היכן אני יכול לשנות את גודלו כך שאף על פי הרזולוציה הגבוהה, הכתב יהיה בגודל סביר וקריא ולא קטן מדי ? (אגב, הגודל הקטן מדי תקף גם לחלק מהחלונות כמו חלון הורדה וכו') ניסיתי במאפייני שולחן העבודה, אבל לא הצלחתי למצוא את המאפיין שישנה את גודל הכתב באותם מקרים. עוד שאלה קטנה- בשורת כתובת, כאשר אני בוחר לשנות היישור משמאל לימין (Right Click->left to right reading order), כל פעם שאני סוגר את הדפדפן ופותח אותו שוב זה חוזר למצב הקודם. כיצד אני יכול "לקבע" את השינוי ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את הדרייברים בגירסא 91.31 וכנראה הם ערכו שינויים באפליקצית nView בדרייברים הקודמים היה לי אפשרות להפעיל את המסך של המחשב והמסך של הטלוייזיה באותו זמן כך שהייתי יכול לגרור סרט למסך של הטלוויזיה ולעבוד בו זמנית על המסך של המחשב ללא הפרעה. עכשיו עם הדרייבים החדשים משום מה אני לא מוצא איך להפעיל את התצורה הזאת... האופציות שנתונות לי עכשיו הם single display - מסך יחיד Clone - שני המסכים מראים את אותה תצוגה, לא עוזר לי ממש ומשהו חדש - Horizontal spam וvertical spam - שלכאורה זה נראה כמו האופציה שאני מחפש אבל זה משהו שונה לגמרי... האופציה הזאת מפצלת לי את הדסקטופ לשתיים (ברצולוציה נמוכה) ככה שחצי מהתפריט התחל מופיע לי במסך של המחשב והחצי השני בטלוויזיה. ככה שעדיין…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם היום בטעות הסרתי את הרגיסטרי של האיסיקיו ואז שאני רוצה להתחבר אני לא מצליח ומחקתי ועוד פעם התקנתי ועוד פעם מחקתי והתקנתי לא עזר? איך אני יכול להשיב את הקובץ שיפעלח על הפעלת חלונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
מה הקטע שלהם למה יש כמה דפדפנים שלמעשה כולם מתבססים על אותו מנוע ויחסית דומים בתכונות שהם מציעים אני לדוגמא ניסיתי היום את FLOCK ולפני כמה זמן את SEAMONKEY ועוד כל מיני וכולם פחות או יותר דומים ואפילו בFLOCK העברתי את הפרופיל שלי מFIREFOX ובאתר של התוספים שלו ראיתי בדיוק את אותם תוספים אז מה בדיוק הקטע שלהם...
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
יש לי סרטי תדמית שהפקתי ואני רוצה להציג אותם באתר אינטרנט. בד"כ ,לכל מטרה, אני עובד עם PROCODER2, שעובדת יחד עם הכרטיס קנופוס שיש לי, ונחשבת הטובה ביותר היום. משום מה , דווקא לצורך הזה - היא מפשלת... אני מחפש לקודד ל WMV (או MPG ואז ושנות סיומת), סרטונים של 3-4 דקות, שכל אחד שוקל סביב 800-1000 מגה. הפורמט שלהם הוא DV AVI לא דחוס. אני מחפש להגיע ל 3-6 מגה, באיכות מקסימלית כמה שניתן (לפחות 512 ביט לשנייה). יש משהו מומלץ..? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ראיתי את התוכנה netlimiter 2 (אהבתי את מידע שתוכנה נותנת ואפשרות להפסיק חיבורים ספציפים), אבל איך הפיירוול שמובנה בה? האם הוא מספיק טוב או שכדאי פיירוול אחר? תסלחו לי אבל אל תגידו לי הפיירוול של XYZ הוא הכי טוב אז תשתמש בו (את זה אני יכול למצוא בחיפוש או לשאול בשרשור אחר בנפרד), אני מחפש להבין עד כמה הפיירוול המובנה בתוכנה יכול או לא להחליף פיירוול רגיל ומה בעצם היתרונות שיש לפיירוולים אחרים על פניה? הערה: אני יודע ששאלתי את שאלה בעבר אבל היא בשרשור ישן עם עוד הרבה שאלות ולשאלה זאת לא התייחסו עדיין (אז למען הסדר הטוב אני שואל שוב) תודה לכל העונים, טל
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-