עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי היום (9.02.07) ואחרי שעה וחצי ככה החלטתי שנמאס לי וזה לא הגיוני שהתוכנה מורידה על כל כך מעט. השיא של התוכנה עד עכשיו הגיע לבערך 1.5 MB . אני לא יודע מה הרוחב פס שלי אבל כתוב לי באינטרנט 100mbps אולי זה זה אני לא יודע. בקיצור אני ממש לא מבין למה ההורדה כל כך איטית....אני מעריך שאני יתחיל להבין לאט לאט וישפר את התוכנה ואת המהירות שלה. מישהו יכול להתחיל להסביר לי איך אני עושה שהיא תוריד על יותר מהר? מה אני צריך לעשות? יש כל מיני מושגים שאני לא מבין ואני חייב מישהו שיסביר לי בפשטות ובעברית נורמאלית . תנסו לעזור לי פה או הכי טוב באיסי אם אתם יכולים 281241070. בבקשה תעזרו לי!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

יש לי קטע וידיאו של 25FPS ויש לי בנפרד את האודיו שלו ב 23.975 FPS אז איך אני יכול להתאים את שניהם זה לזה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by liortaib,

שלום לכולם אחרי שהתקנתי firefox 3.0.10 כפתור ה אחורה קדימה לא עובד דרך העכבר....הכבר הוא g5 בגירסא הקודמת זה כן עבד 3.0.06 תודה...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. אם יש לי Media Player 11 אני יוכל לראות סרטונים באינטרנט טוב יותר מאשר מדיה 10? יותר טוב או יותר מהר ואיכותי או הכל? אם לא אז במה מדיה פליאר 11 משפרת בעצם?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. שלום לכולכם.. אני ממש לא מבין בכל הענין של הדריברים..התקנתי פיסי ויזארד והינה הכרטיס קו שלי (לא יודע אם זה און בורד או לא ) : 82801G (ICH7 Family) High Definition Audio Controller אני צריך בבקשה דריברים מעודכנים לכרטיס + תוכנת שליטה וכיון על הקול... לדוגמא אצל חבר שלי התוכנה לשליטה נקרת sound effect של realtk והיא נמצאת ליד השעון בוינדוס והיא בצבע כחול הוא יכול להיכנס אליה ולשנות שם מלא הגדרות של הקול וזה ...אני חיב גם את התוכנה הזאת. אנא ממכם עזרו לי..

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by neogod,

הסרתי את norton internet security מכיוון שנגמרה לי התקופה של הרשיון, ולאחר הפעלה של המחשב השתנו לי השמות של הHD יש לי שני HD 30GB ו6GB . ה6 ג'יגה היה J אם אינ לא טועה והוא היה אחרי 5 המחיצות של ה 30 ג'יגה. לאחר ההסרה של NIS הוא פתאום הפך להיות D !! איך אינ יכול להחזיר הכל לקדמותו? ולמה הוא פתאום החליט "להתקדם" ?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4 מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by roi777,

יש לי במנהל ההתקנים שתי דברים בלי דרייברים ואין לי מושג מה זה הדברים האלה. אני מצרף תמונה. אשמח אם תעזרו לי. ווינדוס 7 64 BIT תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by lilian,

כשאני עובדת עם firefox לוקח לו הרבה זמן להעלות אתר. לפעמים הוא אף נותן לי את ההודעה במסך: " לא ניתן להעלות את האתר כרגע... "

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by Stranger,

אני מריץ לייב אפדייט, עכשיו שם ישנן שתי אופציות אחת VIRUS DEFINITIONS ואחת NORTON ANTI VIRUS 2003. עכשיו את האפשרות של עדכון וירוסים אפשר להריץ ואת השנייה של ורטון 2003 אי אפשר, יש עלייה איקס אדום! עכשיו, אני מריץ את העידכון של טבלאות הוירוס זה מוריד מתקין אבל זה לא מעדכן! מה זה יכול להיות?!?! תודה רבה יום מעולה!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by azr_nec,

שלום חברים התקנתי השבוע ויסטה, סוף סוף. ותוכנת הבבילון לא פועלת כראוי: 1. בדף אינטרנט היא לא מגיבה כלל; אפילו לא נפתח החלון!!! 2. על שולחן העבודה, נפתח החלון, אך ללא יכולת לקרוא דבר!!!!!!!! ; כמובן שאם אקליד מילה לחיפוש בחלון, אקבל פירוש. וכו... האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. הטופיק אומר את הכל --> ואם אני צריך להוריד זה גם בסדר אבל עדיף און ליין סקאן תודה מראש אני חדש פה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. Started by Spirit Crusher,

שלום יש לי בעיה עם הICQ בשבוע האחרון שהוא מתנתק ומתחבר כל הזמן..אני משאיר אותו דלוק והוא מתנתק לי ומתחבר אני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר כי לפני שהיה ראוטר לא היתה את הבעיה הזאת הראוטר הוא ראוטר אלחוטי של 3Com שמתחבר לאינטרנט דרך מודם של ECI יש לציין שמלפני שבוע...היתי כמה שנים משתמש בכלל במודם פנימי PCI שמתחבר ישירות לADSL ולא היו לי איתו שום בעיות בגלל שקניתי את הראוטר האלחוטי אז היתי חייב לחבר אליו את המודם כך שאולי הבעיה היא המודם..אין לי מושג ראיתי בהגדרות של הראוטר כשאני נכנס לאייפי שלו..שיש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים..יכול להיות שזה מה שצריך? ובאיזה פורטים משתמשת התוכנה? תודה מראש

14. שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה שממירה את הכתוביות ב-DVD מקורי לקובץ כתוביות רגיל subrip sub או משהו כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by jambo7,

שלום חפשתי בחיפוש ההודעות ישנות ואי אפשר להשתמש בהם. טוב אז ככה נמאס לי מנורטון{ 2005} שקיבלתי יחד עם הלוח אם, הנורטון מעקב את המחשב בזמן ההדלקה, המחשב כאילו נתקע ורק לאחר 2 דקות הוא מסתדר, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס חינמית יעילה שתחליף את הנורטון. תודה

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by itay-g,

יש לי XP עם EXPLORER7 והוא באנגלית הורדתי EXPLORER7 בעברית וכשאני מתקין אותו הוא רושם לי שאינו תומך בשפת המערכת שלי והXP בעברית מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by moshe_ben_kipod,

אני מגדיר אתר בית מסויים, ולאחר שאני סוגר את התוכנה ומפעילה מחדש, אתר הבית הוא משהו אחר( משהו של מוזילה), וזה תקף גם להגדרות אחרות שאני משנה והתוכנה "לא זוכרת".

18. משחקים שדורשים איזה עיבוד של הכטיס מסך. התקנתי לאחרונה לכבוד איזה דמו[שלמרבה ההפתעה בכלל לא פעל] דרייברים, יש לי FX5200, הדרייברים היו באלפה לדעתי. אני חושב שפה קבור הכלב, אז ברצוני לדעת היכן ניתן למצוא את הדרייברים ההכי יציבים וההכי עדכניים לכריס המסך שלי. במקרה שמומחי הפורום חושבים שזה לא מקר הבעייה, בבקשה, תקנו אותי ועזרו לי לתקן את המחשב. העסק הזה מעיק ברמות מטורפות, מה גם כשאני ממזער אין בעייה, הבעייה היא כשאני יוצא.

19. Started by dor_dru,

אני מנסה לעלות קבצים של AVI והם לא עולים בתוכנה מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by itaysk,

יש כל מיני סקריפטים ושטויות...מה הכי כדאי? ועוד שאלה לא הבנתי איך מורידים משם דברים..

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by jossi_t,

אני אמור לקנות רישיון ל MS-Office Proffesional (כי אני צריך את ה - Access ) חשבתי לקנות או להשיג את ה - StarOffice במקום. אבל, יש לי מס' שאלות: א) האם היא תומכת ב - Windows XP ? ב) האם היא תומכת בכתיבה בעברית ? ג) איך היא יחסית ל - MS -Office מבחינת נוחות למשתמש? עד כמה קל להסתגל אליה ? ד) האם ניתן לייבא קבצי DB מ - MS -Access ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. Started by RobiNooB,

שתי שאלות : 1) למה כל פורט שאני מנסה לפתוח ל TCP לא עובד !? הUDP תמיד עובד כאשר אני עושה בדיקת פורטים דרך האימיול .... וכן יש ראוטר ופתחתי כבר את הפורטים . 2) איזה הגדרות הכי טוב לשים ? מקסימום מקורות לקובץ = ? מקסימום חיבורים = ? תודה .

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  23. איך אני מגדיר את ה Norton anti virus שימחק דוא"לים עם וירוסים בלי להודיע לי אני פשוט מקבל הרבה דוא"לים נגועים וזה מעכב אותי יש לי 2003

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. אז ככה אני מקבל את ההודעה "The system has not been modified" אחרי זמן מה שההתקנה לא זזה ושאני לוחץ פיניש זה פשוט יוצא מההתקנה הכרטיס שלי הוא 9800GTX+ והמערכת הפעלה היא 7 64 ביט תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by aquas,

היי יש לי בעיה לכתוב בעברית באקספלורר, הבעיה הופיעה לפני כמה זמן כמו שאתם רואים בתמונה הכול בג'בריש אבל מה שמוזר זה שאני משתמש בתוכנה הפוך על הפוך,מה שיוצר מצב שאם אני כותב באנגלית ואז הופך לעברית דרך התוכנה,אז הכל בסדר אין לי מושג מה הבעיה,ניסיתי לשחק עם ה-encoding אבל זה לא עזר ניסיתי גם לבדוק בקונטרול פאנל ,אבל הכל בסדר אז אין לי מושג מה הבעיה מקווה לפתור את הבעיה בעזרתכם תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.