עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מקווה שזה בפורום הנכון ואני לא עובר על שום חוק תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by sza,

כנראה שהדרייבר נמחק משום מה, הדבר קרה לפני כמה חודשים ולא טופל ולכן לא נ יתן לעשות שחזור מערכת, הבעיה היא שיש לי מלא מלא דרייברים של כרטיסי קול ושל לוחות אם, אם אני זוכר נכון, זה אמור להיות כרטיס קול מובנה, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.. איך אני יודע איזה סוג של לוח אם יש לי בדיוק, או איך אני יודע איזה סוג של כרטיס קול יש לי בדיוק? יש אפשרות לבדוק את זה בלי לפתוח את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. אהלן. התקנתי ICQ ועכשיו כל פעם שאני כותב בשורת כתובת חיפוש מסוים למשל: "נענע", אז הוא מבצע חיפוש של נענע באתר חיפוש של הICQ GOOGLE. לפני שהתקנתי את האייסיקיו, כשכתבתי "נענע" הוא הגיע לי אוטומטית לנענע, ואם הוא לא זיהה הוא פתח את החיפוש הרגיל של גוגל. מחקתי את האיסיקיו ואת הסרגל כלים שלו, ועדיין לא עזר. איך אני מחזיר את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by aviram20,

כל גרסא שדל אמיול שאני מנסה להתקין לא עובד ומה שעובר לא מתחבר ומה שמתחבר לא מוצא כלום!! חומת האש לא פעילה אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול לתת לי קישור להורדה שכן טובה וכן עובדת לא אכפת לי איזה גרסא....

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  5. הבאתי מצלמת אינטרנט ישנה ואין לי את הדריבר שלה,וגם את הדם אנ לא יודע, יש איזושהי תוכנה שיכולה לדעת את הדגם ועל ידי כך אנ יידע איזה דריבר להוריד?????

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by eladbu,

יש לי בעיה עם DEAMON TOOLS התקנתי את 4 החדש!ומה שקרה הוא שזה השאיר לי דרייב אחד בלי להסיר אותו! כך שגם שדיימון לא מופעל נשאר לי אחד פתוח! איך אני מסיר אותו? עריכה: העצלנות עוד תהרוג אותי ;D הנה לינק למי שנתקל\יתקל בבעיה http://www.daemon-tools.cc/dtcc/t448-i-uninstalled-dtools-but-the-virtual-cdrom-is-still-there.html

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by tintin,

יש לי את הגריסה האחרונה של התוכנה יש לי 1.5 מגה דרך ברק ותשתית של בזק מחובר דרך אנטנה אלחוטית PCI של EIDMAX לנטב 3COM בהתחלה כל הגדרות הבסיס הכל עבד דל 30K הורדה ואז שיניתי את הUPLOAD ל6 וDOWNLOAD ל 150 ואז מיד המהירויות עלו והזה הוריד לי על 120+- לאחרונוה עשיתי את הPATCH של המספר חיבורים לXP ופתאום הביטורנט מוריד על מקסימום 30 והוא מנתק לי את האינטרנט כל 2 דקות בערך המסנג'ר יוצא והאינטרנט לא עובד אני יודע את זה כי אני מסתכל ביוטורנט ואני רואה שהמהירות צונחת ל0 WINDOWS לא מודיע שהחיבור נותק. מה לשנות בהגדרות כדי שזה לא יתנתק? תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by elad2k,

שלום חברים. צצה לי בעיה בזיהוי ה HUB USB של המסך שלי - iiyama 454pro החומרה מופיעה כ unknown device ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים. הבעיה בערך חודש אך רק היום שמתי לב אליה (מצלמה שמחוברת למסך לא מזוהה בווינדוס) יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה? הכבל שבין ה HUB למחשב תקין אגב. תודה אלעד.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. יש אפשרות כשאני מפעיל תוכנה הווינדוס יחשוב שהרזולציה גבוה יותר או הDPI גבוהה יותר והכל יראה כאילו קטן יותר ויהיה לי יותר מקום לעבוד במסך? שהכל יראה קטן יותר כאילו הרזולציה ממש גבוהה מעלה למפרט של המסך עצמו <?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by cateye,

יש לי את תוכנת IDM -internet download manager והיא נותנת לי שגיאות (עד עכשיו היה בסדר) מישהו מכיר את השגיאות האלו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. שלום לכם!!! אני מחפש תוכנה שתראה לי את כל הטמפרטורה של כל רכיבי המחשב , אם אפשר לינק אני יודה לכם ! נ.ב יש לי ארדדיסק 250gb והטמפרטורה שלו היא 41 עד 45. אבל שאני פותח את המארז ומשאיר אותו פתוח, הוא מראה לי טמפרטורה 35 עד 37.. למה זה מראה לי ככה?? שהמארז פתוח? מה הסיבה? וכמה אמור להיות בכללי טמפרטורה של הארד דיסק? בתודה מראה בר לוי!!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. בוקר טוב, אני מעוניין להתקין אנטי וירוס של kaspersky. מה הגרסה שאתם מציעים להתקין 6 7 או 2008? אני אוהב את הממש של 6 ו 7 השאלה היא אם הם עדיין מספיק טובים לעומת 2008? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by The Ball,

התחדשתי ב k610 והורדתי לו מספר צלצולים מהאינטרנט עם סיומת midi. בעזרת איזה תוכנה אני יכול לפותח (לשמוע) אותם במחשב לפני העברה לפלאפון? תודה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by zidanne,

אהלן חברה , לפני מספר ימים התקנתי win 7 ultimate x86 heb שמתי קראק הפכתי אותו לחוקי . כעבור כמה שעות כל כמה שעות הוא היה עושה לי ריסטרטים לבד אז ביטלתי את האופציה כשיש כשל מערכת שלא יעשה ריסטרט ומאז הוא התחיל "לתקןף" אותי במסכים כחולים כל כמה שעות (תמונה מצורפת) לפי מה שרשום במסך צריך לעשות מלא מלא דברים על מנת למנוע את זה ואין לי לא כוח ולא זמן לעשות את זה . שאלתי למומחים : האם למישהו יש קיצור דרך כלשהוא שאני יעשה על מנת למנוע זאת ? מה עלי לעשות ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב, לאחרונה פירמטתי והתקנתי מחדש את ה XP, ובמסגרת העדכונים עודכן האקספלורר לגרסה החדשה - 8. פעמים רבות הוא קורס, לרוב בשגיאה מצוין הקובץ ntdll, העניין קורה ממש כל כמה דקות. מישהו חווה את הבעיה הזו?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by ccc,

המסנג'ר הזה מסנג'ר אותי ! הוא כבר שבועיים לא נכנס לחשבון שלי דרך התוכנה הוא אומר שלא ניתן כעת. למרות זאת אפשר להכנס דרך הWEB MESSENGER אז הבעייה היא לא בחשבון מה יש לזה ? אפילו התקנתי מחדש את הXP וזה עדיין ככה.

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  17. אני מקבל את המסך הבא: איך פותרים את הבעיה? מדובר במסנג'ר לייב גירסה 9.0.1407

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש מדריך בעיברית ל RIVA TUNER... אני פשוט לט מוצא את ההפשרות לעלות מתח לכרטיס אני מתאר לעצמי שזה ב POWER USER, אבל יש שם כל מיניי קישקושים שאני לא מבין בהם כלום !! אז עזרה בבקשה !!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. אני בא לשמוע שיר מסויים פתאום הוא אומר לי שאני צריך להוריד רישיון כשאני בא להוריד רישיון הוא אומר לי שהירישיון הורד כבר 10 פעמים ולא אוכל להוריד את הרישיון, ואני לא יכול לשמוע את השיר עד היום כשנתקלתי בבעיה שזה היה נדיר הורדתי את הרישיון והייתי יכול לשמוע.. עכשיו הוא קיבל קריזה ואומר שאני לא יכול להוריד את הרישיון הנה תמונה צילמתי http://www.siz.co.il/my.php?i=jmlndjihhmo4.bmp תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  20. צריך המלמה לתוכנה חינמית ופשוטה ל"גזור" קטעים מסרט

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. יום בהיר אחד מוזילה החליטה לא להציג לי יותר תמונות בזון רק בזון וזה אחרי שנה שהיא שירתה אותי בנאמנות. מישהו יודע למה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  22. שלום , יש לי מצלמה דיגיטלית Olympus C-770 שמקודדת MPEG-4 אך לא יודע בדיוק מה המקודד שלה. יש לי כרטיס זיכרון של 1 G והייתי רוצה לנצל את המצלמה בתור DVD כלומר הייתי מעוניין להעביר סרטים למצלמה ולראות אותם בטלויזיה, ולכן אני זקוק לדעת איך מקודד הסרטים אצלי [לא מופיע באתר היצרן] אני זקוק לתוכנה שתגיד באיזה קידוד וכמובן שאשמח לקבל מוקדד שאוכל לקודד סרטים בפורמטים שונים לקידוד שלי . תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by Zadu,

שלום, הורדתי את הכלי RootAlyzer (מהמפתחים של Spybot) והרצתי בה Deep Scan בסיום הDeep Scan נמצאו לי 2 Keys ואני רוצה לדעת האם הם roots או לא . אז יש לי את הLog של הRootAlyzer : // info: Rootkit removal help file // copyright: © 2008 Safer Networking Ltd. All rights reserved. :: RootAlyzer Results RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\MS Code Page-?bersetzer\","" RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\Conversor de p?gina de c?digo MS\","" האם הkeys האלה הם roots או דברים לא מאיימים.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 22:48:55 עזרה?? (סליחה על הדאבל פשוט אין תגובות מאתמול ואני לא רוצה שזה יגיע …

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. Started by assaf83,

בוקר טוב לכם מותקנת אצלי התוכנה NOD32 גירסה 3.0.642.0 כבר כמה חודשים עכשיו התחיל להופיע לי הודעה שוירוסים לא מעודכנים עכשיו הלכתי לעידכון ולחצתי שיעדכן הוא התחבר עד כמה שנראה ורשם שזה מעודכן ואין צורך לעדכן השאלה שלי אם זה נכון או שזה בעיה אצלי ספציפית הגירסה של הוירוסים שרשום לי היא 2888, גם לכם זאת הגירסה האחרונה??

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by maor6,

בוקר טוב... שלום יש לך מחשב חדש אם מערכת הפעלה ויסטה בעברית מחשב מהיר והכל טוב.. עכשיו הורדתי מקודדים ושאני בא להתקין או לא נותן לי הוא אומר לי ככה: תמונה א': תמונה ב': בבקשה עזרה בעניין

• 4 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים