תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך אני מתקן תבעיה הזאת, אני חוזר ואומר שהפסים השחורים הם בצד ולא למעלה ולמטה כרגיל..
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני חושבת שהפורום הזה הוא הכי מתאים לשאול את השאלה, אז מנהלים אז זה לא טוב תעבירו לאן שצריך... איך אני עושה בג'ימייל שלי, לשלוח להרבה אנשים אימייל, ושמי שמקבל ממני את ההודעה לא יראה את כל האנשים ששלחתי להם את ההודעה? ז"א אני שולחת הודעה אחת לאיזה 40 אנשים או יותר ואני לא רוצה שהם יראו את הכתובות האחרות. יש אפשרות כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
הויסטה משגעת אותי, בשביל כל דבר הכי קטן, התקנה, פתיחת קובץ או סתם משהו, היא מבקשת אישור. הדבר נמאס. משיטוט שלי בתפריטים והגדרות, לא הגעתי למקום שמבטלים את המכה הזאת. למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי ICQ ועכשיו כל פעם שאני כותב בשורת כתובת חיפוש מסוים למשל: "נענע", אז הוא מבצע חיפוש של נענע באתר חיפוש של הICQ GOOGLE. לפני שהתקנתי את האייסיקיו, כשכתבתי "נענע" הוא הגיע לי אוטומטית לנענע, ואם הוא לא זיהה הוא פתח את החיפוש הרגיל של גוגל. מחקתי את האיסיקיו ואת הסרגל כלים שלו, ועדיין לא עזר. איך אני מחזיר את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי את הגריסה האחרונה של התוכנה יש לי 1.5 מגה דרך ברק ותשתית של בזק מחובר דרך אנטנה אלחוטית PCI של EIDMAX לנטב 3COM בהתחלה כל הגדרות הבסיס הכל עבד דל 30K הורדה ואז שיניתי את הUPLOAD ל6 וDOWNLOAD ל 150 ואז מיד המהירויות עלו והזה הוריד לי על 120+- לאחרונוה עשיתי את הPATCH של המספר חיבורים לXP ופתאום הביטורנט מוריד על מקסימום 30 והוא מנתק לי את האינטרנט כל 2 דקות בערך המסנג'ר יוצא והאינטרנט לא עובד אני יודע את זה כי אני מסתכל ביוטורנט ואני רואה שהמהירות צונחת ל0 WINDOWS לא מודיע שהחיבור נותק. מה לשנות בהגדרות כדי שזה לא יתנתק? תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם לפי התמונה אני צריך לעדכן דרייבר או שהכרטיס שלי לא מתאים בכלל לדרישות המשחק, בלי קשר לדרייבר. אני שואל כי לא מזמן הורדתי דרייבר חדיש יותר, כנראה לא מספיק חדיש... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הדרייבר המתאים? http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אימג בקובץ mdf אבל חסר לי הקובץ mds ... רציתי לדעת איך אני יוצר קובץ mds. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס קלפים מהמחשב שלי (לא מהמחשב שלי האמת, אבל לא משנה) הקלפים הם של משחק קופסא כלשהו, למקרה שלמישהו אכפת בכל אופן, יש לי כרגע מסמכי WORD (כלומר doc.*) עם הקדימה של הקלפים ובקובץ אחר יש לי את האחורה המתאים מה שאני רוצה לעשות זה להתאים ככה שאם אני אדפיס על שני צידי הדף אז האחורה והקדימה יתאימו אחד לשני (כלומר שהאחורה והקדימה של הקלף ייפלו על אותו מקום בדף, מה שיחסוך ממני הדבקות) בעצם מה שאני צריך זה או דרך להתאים מסמך WORD למסמך אחר ככה שתא מסויים בטבלה ייפול על התא הנגדי (יש לי טבלאות שבהן יש 4 תאים בכל שורה, אז אני צריך שתא מס' 1 של מסמך א' ייפול בדיוק על תא מספר 4 של מסמך ב') או לחילופין, אני צריך אפליקציה שלוקחת מסמך WORD (או סוג מסמך אחר, למשל PDF, ואז אני …
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מקודד סרט מסויים אז התמונה והסאונד לא תואמים אחד לשני וניסיתי כבר כמה קודקים שונים של אודיו AC-3 וגם layer3 ולא ניפתרה הבעיה בבקשה אם יש למישהו פיתרון זה יעזור לי מאוד או שאתם מכירים תוכנה שמאפשרת לעשות סרט שהתרגום שלו בניפרד ולקודד אותו לתרגום מובנה תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש את זה למחשב עם Windows XP. חשוב שהשימוש יהיה פשוט ככל האפשר (ההתקנה לא חייבת להיות פשוטה)
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מסך כחול בדיוק אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס XP השגיאה STOP 0x0000006b (0xc0000102 , 0x00000002 , 0x00000000 , 0x00000000( תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כל ישום שאני לוחץ עליו לדוג' MY COMPUTER מופיע ההודעה הזו (מצורפת) רק לאחר שאני לוחץ OK הישום נפתח. איך אני נפטר מהדבר הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום. יצרתי באמצעות nLite, ממש לפי כל המדריכים כאן, דיסק התקנה של Win XP Home. התחלתי מדיסק ללא אף SP, והוספתי לו את SP2 ואת SP3 (האם הייתי צריך להוסיף את SP2 בנפרד או שהוא נכלל ב-SP3 ?). האמת, שבאיזשהו שלב עצרתי, והתחלתי מחדש, ושוב הוספתי את ה-SP, כי לא הייתי בטוח אם הוא זוכר את השינוי הזה. אח"כ ניסיתי לשנות כמה דברים, כולל הוספת ה-Serial Key להתקנה, ובסוף צרבתי על דיסק. את כל זה עשיתי על מחשב אחר מזה שאליו היתה מיועדת ההתקנה (כמובן שביטלתי את האפשרות להוספת הגדרות נוכחיות לדיסק). התחלתי את ההתקנה, עברתי את השלב שהוא מעתיק את הקבצים (במסך הטקסט עם הרקע הכחול) ואז עשה RESTART, וכשהתחיל עם החלון כביכול של WINDOWS (מיד בתחילת ההתקנה), כתב משהו (שלא הספקתי לקרוא) שיש לו שגיא…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מקווה שהבעיה שלי שייכת לפורום הזה... :s05: באתר של אורנג' יש אפשרות לשמוע רינגטונים לפני שמורידים אותם. ליד כל רינגטון יש סמל של רמקול. כשאני לוחץ על הסמל הזה נפתח לי חלון קטן ואז אני אמור לשמוע חלק מהרינגטון. הבעיה שאני לא שומע כלום, בכל הרינגטונים שניסיתי. בדקתי באתר של סלקום ופלאפון ושם אני שומע רגיל. אני חייב לציין שעד לפני כמה חודשים שמעתי את הרינגטונים גם באתר של אורנג', אבל פתאום זה הפסיק. לא שיניתי שום דבר מבחינת האבטחה של המחשב (לא הוספתי פיירוול, או כל תוכנה דומה אחרת). דיברתי עם התמיכה שלהם, והם אומרים שאצלם הכל בסדר (הנציגה שמעה אצלה במחשב שזה מנגן) ואמרה שאצלי כנראה יש איזושהי חסימה... יש לי חלונות XP SP2, ניסיתי למחוק קבצים זמניים, עידכנתי את הדר…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. למרות שהשאלה הזאת בטח נשאלה עשרות פעמים הייתי שמח לקבל המלצות לתוכנות סנכרון/גיבוי לפי תיקיות מסויימות. התוכנה הפנימית של VISTA נותנת לגבות לפי סוגי קבצים בלבד ולא לפי תיקיות... אז תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
סאלאם עליכום בזמן עריכת מסמך וורד, ישנם שוליים שלא משמשים אותי בכלום חוץ ממראה ויזואלי של הדף. האם ישנה דרך להגדיר בוורד מצב שבו אני רואה רק בתוך הגבולות שבהם אני כותב והשוליים מוסתרים ? שוקראן שוקראן.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יצא לי לצלם כמה סירטונים מהמשמחק dirt 2 עם התוכנה FRAPS, וה FPS לא היה הכי חלק, אבל היה קשה להבחין שה FPS טיפה נמוך. יום לאחר מכן החלו בעיות קיצוניות, FPS מתחת ל 5, בקיצור לא רץ! מה יכולה להיות הבעיה? אולי יש תוכנה יותר טובה שמסוגלת לצלם על ה 1680*1050? כי הפראבס באמת סיפקה איכות מעולה!! תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך בעיברית ל RIVA TUNER... אני פשוט לט מוצא את ההפשרות לעלות מתח לכרטיס אני מתאר לעצמי שזה ב POWER USER, אבל יש שם כל מיניי קישקושים שאני לא מבין בהם כלום !! אז עזרה בבקשה !!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי סרט וידאו שצולם ע"י אדם שיציבות ידיו היא לא מתכונותיו החזקות, צפייה בסרט הנ"ל לא רק לא נעימה אלא גם זה מעוררת מחלת ים. ההגיון שלי אומר שאפשרי תיאורתית לבטל את הרעידות האלו ע"י ביטול אחוזים מסויימים מהתמונה (למעשה קורפ אקטיבי). יש תוכנה שתעשה דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
לדוגמא עשיתי 3 משוואות של חיבור ב3 שורות רצופות. המיספרים שיוצאים לצורך העניין הם 19 , 7 , 14. איך אני עושה שהתוכנה תסדר לפי הסדר מהגדול לקטן את כל השורה לפי מספרי התוצאה ? זה מאוד דחוף לי ! תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, יש לי את התוכנה driver genius pro 2007 שאיתה אני יודע שאפשר לעדכן דרייברים. לחבר שלי יש מצלמת רשת שאותה הוא חיבר אבל הרבה זמן שהוא חיפש לה דרייבר ולא מצא. רציתי לשאול אם אפשר עם התוכנה הזאת לחפש דרייברים להתקנים במחשב, גם להתקנים שהווינדוס לא מכיר (וכמובן מסמן אותם בסימן שאלה צהוב או סימן קריאה צהוב במנהל התקנים) ואז להוריד אותם דרך התוכנה, אם לא לפחות להשיג את השם של הדרייבר. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
צריך המלמה לתוכנה חינמית ופשוטה ל"גזור" קטעים מסרט
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-