תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי CATALIST 6.4 - שידרגתי אותו רק לאחרונה - שלא עולה. הוא רץ ברקע אבל אני לא מצליח להפעיל אותו, זתומרת להשתמש בו. מישו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בכל מקום שאני רואה וידאו- BSPLAYER,מדיה פלייר, יוטיוב יש לי מי פס אופקי בחלק התחתון של הוידאו שחותך את התמונה... החלק העליון בסדר וגם החלק התחתון אבל באמצע יש מן פס דקיק שמעקם את התמונה וזה ממש מעצבן לראות ככה... זה בולט כשהאובייקטים בוידאו זזים מהר או במעבר של המצלמה פירמטתי התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי את הנוד 32 איך אני עושה שאני מדליק את המחשב שהוא יעלה לבד בלי שאני יפעיל אותו אני רוצה שהוא יופע ליד השעון מה שאני עושה עכשיו זה אני לוחץ עליו ואז ניהיה הסמל ליד השעון...
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה גרסא יותר חדשה : 2.51.30 2.51.20 2.51.8 אם מישהו יוכל לדרג את הגרסאות מהחדשה יותר לפחות חדשה אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אוסף המוסיקה שלי הוא גדול ויכול להיות שלפעמים שמתי את אותו שיר ב-2 תיקיות... אני רוצה לסדר את האוסף ע"י תוכנה שתבדוק אם נמצאים קבצי MP3 כפולים במחשב.... יש המלצה לתוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, האם מישהו יודע מה צריך לשנות\להגדיר על מנת שבמקרה של סגירה לא רצויה של הדפדפן ניתן יהיה לבחור בהפעלתו שחזור המצב האחרון? (כמו ב-FF הקודם?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט הזה כנראה, וכשאני מנסה לצרוב אותו בנרו לגירסת VCD הוא לא נותן לי מאחר ויוצא קובץ גדול מדי, 760 מגה בערך. מישהו אולי מכיר איזה תוכנה שבעזרתה אני אוכל לחתוך חלק מהסרט וכל להכניס אותו לדיסק? או אולי פטנט אחר? תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
במחשב יש לי שתי דיסקים קשיחים c ו - f התקנתי את תוכנת steam על כונן f בתקווה שאת המשחקים הוא ישמור על הכונן הזה אבל התוכנה בכל זאות מורידה על כונן c האם יש דרך שהתוכנה תוריד על כונן F במקום על ה - C ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שאני לא יודע האם היא קשורה לאוטלוק או להגדרות האינטרנט לפני איזה חודש - חודש וחצי התחילה הבעיה , אני מפעיל את האוטלוק ואז הינטרנט מתנתק , אני לא יודע מה זה מה אפשר לעשות עם זה ? בברכה דן
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך אני מתקן תבעיה הזאת, אני חוזר ואומר שהפסים השחורים הם בצד ולא למעלה ולמטה כרגיל..
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש תונה לניהול עסק לא מסובכת שיהיה בא מלאי זמן עבודה תמכור ותזרים מזומנים תודה על כל העזרה וחסכתם לי הרבה כסף!!!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מתעסק בתחום הצילום ועריכת סרטים ואני צריך לצרוב כמויות גדולות של דיסקים אני מעוניין בתוכנה שיודעת לעבוד מול 4 צורבים שמותקנים אצלי בתוך המחשב ואת הקובץ וידאו שנמצא ע"ג ההארד דיסק הפנימי ישלח בו זמנית ל- 4 הצורבים וכך בעצם יש לי משכפל של 1 ל- 4 DVD :kopfpatsch: מבקש את עזרתכם בדחיפות אודה על כל פנייה תודה רבה רבה נ"ב שהנרו 8 לא מצליחה לבצע את הפעולה הזו!!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לידי הגיע דיסק קשיח ששימש ככונן גיבוי אח אבוי כנראה נכנס קובץ לא רצוי ודפק את הכונן נכון לעכשיו בלי לעשות פורמט המערכת הפעלה וינדוס XP לא מוכן לזהות את הקבצים שיש בפנים לכן החלטתי שרק שחזור החומר ע"י תוכנה שאני מחפש יעזור להוציא את החומר העבוד החשוב שישנו בפנים 2 דברים אשמח לדעת איזה תוכנת שיחזור היא הטובה ביותר בשוק ? ( מדובר באלפי קבצי מוזיקה MP3 שאני מעוניין חשוב גם לשחזר להם גם את השם) דבר שני אני מעוניין לדעת לפני שאני בוחר בשחזור אם יש בשוק גם תוכנה שאולי יכולה להציל את הכונן בלי לשחזר את החומר? תודה מראש לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תיראו הורדתי את התוכנה Style XP והתחלתי להשים סקינים טוב סיימתי פיתאום התוכנה לא עובדת לי היה לי סיוטים עד שמחקתי אותה ואני מנסה להתקין מחדש ואזה מתקין לי חלקית ואי אפשר להיכנס לתוכנה כמו שהורדתי בפעם הראשונה שאני מתקין עדיין אין לי את התוכנה! מישהו מבין בתוכנה הזאת???Style XP??? שיעזור לי בבקשה זה חשוב!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין תוכנה אחת אשר מאגדת בתוכה :Firewall,Antivirus,Anti-spyware יש כמה וכמה תוכנות כאלו ואני מעוניין בעזרת נסיונכם והמלצותיכם להתקין את התוכנה הטובה ביותר תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי תמונה ברזולוציה של 3264X2448 ואני רוצה להמיר אותה לפורמט של המסך שלי שהוא 1680X1050. האם זה אפשרי ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מקודד סרט עם VitualDub וTMPGENC ושפט לוקח לו שלוש וחצי שעות שאמור לקחת לו פחות משעה עכשיו הקטע הוא שהמחשב שלי נורא חזק (P4 2.6 800, 1 GB) ושאני פותח את המד שימוש במעבד אני רואה שהוא עומד הכי הרבה על 30-40 אחוז במזמן קידוד איך אני גורם לנצל את כל המעבד ולעבוד יותר מהר?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לי אני כותב את ההודעה שוב.. עשיתי חיפוש וראיתי עוד אנשים עם בעיה דומה אבל בלי תגובות להודעות שלהם... אני יודע שיש איזה תוכנה שבודקת את תקינות הווינדוס על המחשב ומתקנת תקלות .. יש באמת כזאת ?.. איפה אני משיג אותה..?.. נראה לי שיש לי בעיה ב"סיסטם 32" ניסיתי להתקין איזה משחק והקובץ של הסטאפ לא עובד במקום זה הוא רושם לי הודעת שגיאה שיש חוסר תאימות שהסיסטם32/ אוטו אי.אקס.אי לא יכול להריץ את אמ אס דוס.. מה אני עושה ..?. . תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח את אותו הפקס לכמה מספרים בלחיצה אחת? תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה של התחברות לאינטרנט ולפעמים קופצת לי הודעה של הפיירוואל שלי שאומרת לי לעשות לו ריאסט כי הוא חוסם את הincoming וחוץ מזה יש לי תמונה להמחשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הורדתי סרט באיכות גבוהה: Audio: 640kbps, AC-3 ACM Codec Video: 71kbps, 24 bit, 23FPS, DIVX Res: 1280x688 שימו לב שלא מדובר במקודד H.264 שזולל את משאבי המערכת.. המחשב שלי מאוד חזק: E6300, DS3, 1G RAM אין סיבה בעולם שהמחשב לא יציג את הסרט הזה חלק (הוא גם נקי מוירוסים וספייוור ככל הידוע לי). אז למה הסרט בכל זאת רץ ב"קיטועים"? הוא לא מציג אותו חלק גם בMedia Player וגם בMedia Player Classic.. הCPU לא עולה על 30-40 אחוז במקרה קיצוני. בנוסף, אני מגדיר את הנגן בעדיפות "זמן אמת" (Pirority -> Real Time). זאת לא בעיה נקודתית בסרט אלא בכל הסרטים שהורדתי באיכות גבוהה. אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
גם באינטרנט אקספלורר וגם בקרום יש לי יותר מידיי פרוססים רצים כל פעם שאני פותח ת'אינטרנט מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כאשר מנסים לקודד סרט ל VCD בעזרת התוכנה הנ"ל מתקבלת הודעת שגיאה : Illegal floating decimal point calculation order בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך בעיברית ל RIVA TUNER... אני פשוט לט מוצא את ההפשרות לעלות מתח לכרטיס אני מתאר לעצמי שזה ב POWER USER, אבל יש שם כל מיניי קישקושים שאני לא מבין בהם כלום !! אז עזרה בבקשה !!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-