תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כנאמר למעלה. ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח את אותו הפקס לכמה מספרים בלחיצה אחת? תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה פירמטתי והתקנתי מחדש את ה XP, ובמסגרת העדכונים עודכן האקספלורר לגרסה החדשה - 8. פעמים רבות הוא קורס, לרוב בשגיאה מצוין הקובץ ntdll, העניין קורה ממש כל כמה דקות. מישהו חווה את הבעיה הזו?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המסנג'ר הזה מסנג'ר אותי ! הוא כבר שבועיים לא נכנס לחשבון שלי דרך התוכנה הוא אומר שלא ניתן כעת. למרות זאת אפשר להכנס דרך הWEB MESSENGER אז הבעייה היא לא בחשבון מה יש לזה ? אפילו התקנתי מחדש את הXP וזה עדיין ככה.
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מקבל את המסך הבא: איך פותרים את הבעיה? מדובר במסנג'ר לייב גירסה 9.0.1407
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
כאשר מנסים לקודד סרט ל VCD בעזרת התוכנה הנ"ל מתקבלת הודעת שגיאה : Illegal floating decimal point calculation order בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מריץ מערכת עם שתי מסכים בתצורת DUAL VIEW הכל עובד סבבה ודופק כמו שעון רק שבסרטים שאני מנסה לפרוס על שתי המסכים במסך אחד רואים חצי מהסרט ובמסך השני רואים עוד חצי אבל כולו מושחר (כלומר לא רואים) שאני משחק עם החלון של הנגן בין המסכים התצוגה של הסרט עוברת לאיפה שנמצא רוב השטח של חלון התצוגה והשני מושחר באיזור שאמור להתנגן הסרט. יש למשהו פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
צריך המלמה לתוכנה חינמית ופשוטה ל"גזור" קטעים מסרט
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, כנראה בקרוב אני אקנה מחשב חדש (או בשבועות הקרובים או שהוא ידחה בחודש לקראת ליבת הM2). מכיוון שזו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ועושה את התהליכים לבד (הרכבה, התקנת מערכת הפעלה וכו..), אני צריך קצת עזרה מהפורום פה. אני רוצה לגבות ולהעביר למחשב החדש שאני לא מעביר עליו כלום מהמחשב הזה מבחינת חלקים כמה שיותר מהמידע הקיים. אם אפשר לגבות את כל כונן C זה יהיה משובח. בקשות: *הכול אני יודע איך לעשות בערך - תיאורטית מאוד, רציתי הסבר איך כדאי לעשות את זה (יש לי צורב דיוידי אם זה עוזר). גם קישור למדריך שמישהו הכין יהיה טוב. (כמו המדריכים הנפלאים של התקנת וינדוס והרכבת מחשב). *יש לי גם שאלה, נגיד אני מגבה ומעביר, אני יכול להגיע למצב שאני לא צריך להתקין מחדש את BF ולהכנס שוב למשתמשים …
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום , יש לי מצלמה דיגיטלית Olympus C-770 שמקודדת MPEG-4 אך לא יודע בדיוק מה המקודד שלה. יש לי כרטיס זיכרון של 1 G והייתי רוצה לנצל את המצלמה בתור DVD כלומר הייתי מעוניין להעביר סרטים למצלמה ולראות אותם בטלויזיה, ולכן אני זקוק לדעת איך מקודד הסרטים אצלי [לא מופיע באתר היצרן] אני זקוק לתוכנה שתגיד באיזה קידוד וכמובן שאשמח לקבל מוקדד שאוכל לקודד סרטים בפורמטים שונים לקידוד שלי . תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאחר שהתנקתי את התוכנה אני שם לב שפעם אתרים מסרבים לעלות עד שאני עושה ריסט, או כשאני פותח אמור כל שהוא אז חלק מהתמונות לא עולות, בקטע של התמונות אם אני סוגר את התוכנה אז זה עוזר... איפה הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם מותקנת אצלי התוכנה NOD32 גירסה 3.0.642.0 כבר כמה חודשים עכשיו התחיל להופיע לי הודעה שוירוסים לא מעודכנים עכשיו הלכתי לעידכון ולחצתי שיעדכן הוא התחבר עד כמה שנראה ורשם שזה מעודכן ואין צורך לעדכן השאלה שלי אם זה נכון או שזה בעיה אצלי ספציפית הגירסה של הוירוסים שרשום לי היא 2888, גם לכם זאת הגירסה האחרונה??
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להפעיל DUAL BOOT במחשב, שלא התאפשר לי בגלל שהתקנתי LINUX ורק אח"כ WINDOWS. בקיצור, כרגע המצב הוא שיש לי כונן אחד עם ווינדוס שפועל ואני לא רוצה לגעת בו (יש בו חומר חשוב מאוד ואסור לקחת סיכונים), ואחד עם לינוקס שלא פועל. אני רוצה להתקין תוכנה שתעזור לי לעשות DUAL BOOT. שמעתי שGRUB יכולה לעזור, איך זה פועל? פשוט מתקינים על WINDOWS וזה יפעל? זה לא יפגום במערכת WINDOWS הקיימת? **למרות הקשר של הנושא לפורום LINUX, מצאתי אותו יותר מתאים לפה, כי לא מדובר רק בLINUX. אם זה לא מתאים לפה אשמח אם תעבירו.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מאיפה אני מוצא הורדה לקובץ ואיפה לשים אתזה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
האחיין שלי מתקשה בגיאומטריה ורוצה שאני יעזור לו. אני צריך תוכנה שתאפשר לי לצייר (יד חופשית) כך שהוא יראה את מה שאני מצייר בזמן אמת.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להביא לי שם או קישור אליה?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום האם יש תוכנה אשר מאפשרת שינוי ההקול המוקלט כגון לעבות אותו, להוסיף לו באס, כו'. איני מבין בתחום כ"כ ואשמח באם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה כזאת (עדיף חינמית) תודה רבה
-
אני מריץ לייב אפדייט, עכשיו שם ישנן שתי אופציות אחת VIRUS DEFINITIONS ואחת NORTON ANTI VIRUS 2003. עכשיו את האפשרות של עדכון וירוסים אפשר להריץ ואת השנייה של ורטון 2003 אי אפשר, יש עלייה איקס אדום! עכשיו, אני מריץ את העידכון של טבלאות הוירוס זה מוריד מתקין אבל זה לא מעדכן! מה זה יכול להיות?!?! תודה רבה יום מעולה!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפעיל את הפונקציה הזו במחשב שלי ומשום מה היא לא מופיעה באופציה של ניהול משאבי כח (האיקון של הסוללה והכבל חשמל) לרקע כללי אני קיבלתי את המערכת הפעלה אחרי "עריכה" מחבר שהטמיע לי דרייברים באנליט ולדעתי הוא "ערך" לי אותה והשמיט את האופציה הזו. איך אפשר להפעיל או להחזיר את זה?? זו רק הערכה בדרך כלל ההיברנט רק דורש סימון V וזהו.אצלי זה אפילו לא מופיע.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מסנג'ר לייב
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסנג'ר שברגע שמישהו מנסה לשלוח לי קובץ דרך התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון :"מסנג'ר חסם קבלת קובץ זה עקב אפשרות היותו לא בטוח" או משהו כזה.... אני עבד עם מסנג'ר 4.7 ופיירוול + אנטיוירוס נורטון 2005 האם יש למישהו רעיון איך אפשר לגרום למסנג'ר לקבל את הקבצים? תודה על העזרה....
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הICQ בשבוע האחרון שהוא מתנתק ומתחבר כל הזמן..אני משאיר אותו דלוק והוא מתנתק לי ומתחבר אני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר כי לפני שהיה ראוטר לא היתה את הבעיה הזאת הראוטר הוא ראוטר אלחוטי של 3Com שמתחבר לאינטרנט דרך מודם של ECI יש לציין שמלפני שבוע...היתי כמה שנים משתמש בכלל במודם פנימי PCI שמתחבר ישירות לADSL ולא היו לי איתו שום בעיות בגלל שקניתי את הראוטר האלחוטי אז היתי חייב לחבר אליו את המודם כך שאולי הבעיה היא המודם..אין לי מושג ראיתי בהגדרות של הראוטר כשאני נכנס לאייפי שלו..שיש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים..יכול להיות שזה מה שצריך? ובאיזה פורטים משתמשת התוכנה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
הורדתי את התוכנההDRIVER CLEANER גירסה 3 ואין לי מושג איך משתמשים בה אני רוצה למחוק את הדרייברים של הכ. מסך שלי.. ולהתקין 5.8 בקיצור נכנסתי ואני רואה כמה אפשרויות של ATI משהו מוכן לומר לי מה בדיוק למחוק ולמה הוא לא רושם את הפרטים?! הוא רושם DETAILS אני לוחץ על לשונית ATI והוא לא מראה כלום! לא משנה יותר חשוב המדריך של המחיקת הדריברים.. תודה ביי
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-