עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שמעו המחשב שלי התחיל להיות קצת איטי ועם כל מיני חלונות קופצים בקיצור מפוץץ ספוירים וכאלה..הקיצר עשיתי סריקה עם 3 תוכנות: spay swepper spyboot-serch & destroy ad-aware se presonal ומצא הרבה ספוירים אבל היו כמה שהתוכנות האלה לא הצליחו לימחוק אז עשיתי סריקה עם התוכנה HjackThis וחשבתי למחוק אותם ידנית אז זה הבלוג: Scan saved at 09:56:42, on 27/05/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  2. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה-גיל

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by satlan1,

אני צריך שתעזרולי במשהו... יש לי קבוצה בהאטריק(הניהול קבוצה באינטרנט..) והיום נכנסתי ומישהו פרץ לי לקבוצה ונהרסה לי קבוצה ששנה השקעתי בה בגללו :-\(ואין מצב הוא פרץ סתם את הסיסמא כי היא הייתה קשה וגם הסיסמא לאימייל). אז עכשיו אני סורק עם התוכנה AVG , וזה מצא לי: GetAccsess.class insecureClassLoader.class Installer.class classload.jar-7b975c36-27901111.zip למה גורמים הוירוסים האלה? אתם אומרים שדרך אלה הוא פרץ? אה והAVG מוחק את זה אוטומטית?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by hck,

היי מישהו מכיר את האתר הבא: http://www.allsoft-disks.com ? השאלה היא אם זה בכלל חוקי למכור את התוכנות במחירים כאלה, והאם ניתן לסמוך עליהם?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by fffSSS,

שאני סם איזה שיר אז אני סם שומך מסך כזה של הWINAMP אז עכשיו השומר מסך הזה זה לא על כול המסך איך בידיוק אני עושה שזה יהי על כול המסך:? picks

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  6. שלום כולם אתמול עדכנתי תביוס דרך magic flash של איפוקס עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול למחוק את הקבצים שהוא הוריד (הגרסת ביוס חדשה) כבר צרבתי תביוס החדש על השבב והכול סבבה מתפקד טוב עכשיו אני רוצה למחוק את הקבצים שהוא הוריד KDA35401 וKDA35401.text האם אפשר ? או שזה יעשה בעיות תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by rollita,

מדי כמה שעות של גלישה הפיירפוקס מחליט לקרוס לו וכל החלונות נסגרים. התקנתי מחדש את הגירסה האנגלית החדשה ביותר והבעיה ממשיכה. לא שמתי לב לקריסה באתר ספציפי. אני מעונין להמשיך ולהשתמש בתוכנה ולא להחליפה, מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by LazyBoy,

יש לי לוח MSI NEO 4 PLATINUM. איך אני מפעיל את הACTIVE ARMOR? מחובר לי המודם כבלים לחיבור רשת של NVIDIA אבל אני לא מוצא שום אפשרות להפעיל את זה..

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by likantrop,

אתמול הורדתי את NETLIMITER,התקנתי אותה, ויש משהו שאני לא מבין. אני מגדיר אצלה מהירות הורדה או העלאה מקסימלית,עוזב אותה בשקט לחמש דקות,מסתכל בפלט שלה של כמה מידע מועבר והיא מראה לי מספר אחד.לעומת זאת כאשר אני בודק בתוכנה שהיא הגבילה(קאזא) מהי כמות המידע המועבר,אני מקבל מספר אחר. מה קורה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  10. הנה הרשימה שלי נכון לעכשיו: FIREFOX 1.0.4 FIRETUNE v1.0.3 CCLEANER 1.19.108 AVI MPEG RM WMV Joiner v4.81 Ad-Aware SE Personal Edition 1.05 DAEMON Tools 3.47 xp-AntiSpy 3.94-1 SpeedFan 4.24 CPU-Z 1.28 EVEREST Home Edition v2.00 ACROBAT READER 7 win md5 sum Sygate Personal Firewall Pro NOD32 GSpot v2.21 OFFICE XP Azureus Release [2.3.0.2 peerguardian 2 זקוק להמלצות על: UNINSTALLER טוב תוכנת איחוי טובה (מתלבט בין כמה ) מנקה REG כל דבר אחר

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by topgun,

שלום יש לי בעיה מציקה בספריה (library) של ווינאמפ. אני מצרף תיקיות לספריה, וזה מזהה והכל בסדר. הבעיה היא שכשאני מנסה להסיר את התיקיות מהספריה - הקבצים שהסרתי לא נעלמים, אלא נשארים ב-local media... מישהו יודע איך להפטר מהקבצים (שירים, קטעים, כלמיני) המציקים האלה? אני משתמש בווינאמפ 5.04, winXP pro sp2. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. אז כך יש לי שלט ניסיתי להפעיל בתוכנה UICE ולא הצלחתי אייך מגדרים? אם כבר אני שואל האם יש דריור או משהו שצריך להתקין על מנת שמקלט האינפרא אדום יעבוד תמונת של המקלט והשלט:

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. יש לי תופעה מוזרה עם ABC, הוא פשוט מנצל 100% מיכולות העיבוד של המעבד! זה משגע אותי כי בלי לשים את הTASK הזה על BELOWNORMAL אי אפשר להשתמש במחשב. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by zgd,

אני מחפש תוכנה לשרטוטים ממש פשוטים... לא לבתים או משהו כזה, אלא רק למבנים צופיים וכיו"ב... כל ההצעות תתקבלנה בברכה...

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  15. צריך תוכנה לתיקון/שיחזור הרג'יסטרי.. תודה לכל העוזר!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  16. שלום , אני מחפש תוכנת המרה (+מדריך אם יש ) שממירה מקבצי וידאו שונים לפורמט DVD עכשיו אני יודע שיש מיליונים של תוכנות כאלו אבל עדיין לא מצאתי אחת שיודעת לעשות CHAPTER במקומות שונים על גביי הסרט (כלומר מרווחים שונים בין CHAPTER אחד לשני) . המטרה: אני מעוניין להכין לי דיסק עם המון פרקים נבחרים מכל מיניי סדרות שונות ומגוונות. כאשר כל פרק הוא נפרד . תודה מראש ..........

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. אני צריך לפרמט את המחשב והדבר היחיד שתוקע אותי עכשיו זה שאני לא מוצא את המועדפים שנשמרים דרך הפיירפוקס כדי לגבות אותם לפני הפירמוט. יש לי שם דברים חשובים שאני חייב לגבות והמחשב גם הוא במצב לא טוב כ"כ שדורש התקנה מחדש של הווינדוס. אם יש מישהו שיודע איך אני אוכל לגבות את המועדפים אז אני אשמח מאוד לכל עזרה..

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. הורדתי סרט DVIX ושמתי לב שהקול ממהר מדי בכמה שניות ואם מישהו מכם מכיר תוכנה טובה לתקן את זה שיגיד לי את שמה גם אם זה קובץ MPEG

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by hagay21,

אני רוצה לקחת מס קבצים להפוך אותם לפלייליסט ומכולם ליצור קובץ אחד ברגע שאני אלחץ עליו כל השירים יפתחו אוטומטית בתוכנה (אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע איך)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  20. Started by moris1977,

היי ישנה תוכנת לכידה שאוכל ללכוד חומר ממצלמת וידא אנלוגית עם מכשיר DVC-USB של DAZZLE? ניסיתי עם פינקל סטודיו 9 ועם יוליד וזה לא הולך מה העניין אולי יש קובץ כלשהו כדי חהתאים אותו לתוכנות אלה ע"מ ללכוד? חיברתי את המצלמה עם כבל של S-VIDEO להתקן הלכידה ה-USB לכניסה של ה-S-VIDEO שעליו. פתחתי את פינקל כדי לראות אם הוא זיהה את ההתקן לכידה והוא לא מופיע . יש כמה תמונות שהופיעו חלקן כאשר פתחתי את פינקל חלקן כאשר לחצתי ע"מ ללכוד הנה הם: http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz8cf.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0026wl.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0037ts.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0043ay.jpg התמונה האחרונה כשניסיתי ללכ…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. חבר'ה אני זקוק לעזרה כאשר מעתיקים גרף כלשהו מאקסל לוורד ישנה אפשרות להעתיקו לוורד עם הקישור לאקסל או פשוט כמונה בלבד. הבעיה שלי היא לשנות את זה עכשיו רטרואקטיבית. משמע העתקתי כמה עשרות גרפים מגיליון אקסל לוורד עם הקישור לקובץ האקסל אולם המסמך שהתקבל תפח לממדי זיכרון נכבדים ביותר (60 מ"ב), כעת אני רוצה לשנות את גרפים אלה בוורד לתמונות פשוטות, שלא יהיו מקושרות לגיליון האקסל. השאלה המכרעת היא איך עושים את זה ?!? וזאת כמובן בלי להעתיק את כל הגרפים מחדש אחד אחד אל המסמך כתמונות (מדובר בלא מעט...). המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by kobibo,

מהי הגירסה הטובה ביותר מבחינת אופציות ומהירות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מנסה לבדוק היכן אני עומד ביחס לאחרים ,בכמה זמן לוקח לכם להוריד :משחק ,סרט . לא פעם אני רואה שישנם כאלו שכבר לדוגמא משחקים במשחק ,כבר ראו את הסרט ואילו אני עוד לא מגיע לאמצע ההורדה וזאת למרות שהתחלתי להוריד כבר מתחילת פירסום הלינק. אני יודע שתגידו כמה קרדיט יש לי כמה זמן אני משתמש באימיול .אני לא מנסה לעשות תחרות אבל סתם שאלה שמסקרנת אותי כמה זמן לוקח לכם להוריד לדוגמא: משחק בפורמט DVD ? ( כמובן אני מדבר על קבצים פופולרים עכשויים ). אודה רק לתגובות עבור האימיול ולא לגבי תוכנות שיתוף אחרות .

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מה השתנה? לא יודע. תהנו: http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=164373339

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים