תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי קבצים של סדרה שאני רוצה לגבות לדיסק DVD של 4.7GB. עכשיו בNERO אפשר להפוך אץ זה לדיסק DVD עם MENU ,הבעיה היא שבמקרה הזה כל קובץ (פרק) של 250 מגה,הופך להיות 1.5 גיגה,ואז אני בקושי יכול להכניס כמה פרקים. האם יש מצב להשאיר את הMENU ,אבל שהקבצים ישארו בפורמט DIVX? אני ממש אוהב את הקטע שכאשר מכניסים את הדיסק לנגן DVD הביתי,הMENU עולה ואז אפשר לבחור פרק (כמובן שאת הMENU אני אערוך). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
איך אפשר לערוך סרט שהוא הגיע כבר לשלב של DVD? ז"א אני הכנתי סרט על מחשב אחר (דרך AVID) סיימתי את הכל ועכשיו אני רואה שיש צורך בתיקונים. יש אפשרות לגרום לתוכנה להשתמש בקבצים האלו? הקבצים שיש לי הם: 3X*.vob 2X *.ifo 2X *.bup כאשר קובץ אחד של vob שוקל 750 מגה. תודה,בר
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מצלמה קנון פאוור שוט שמוציאה קובץ וידאו avi מסויים שמסרב להיפתח בתוכנות העריכה (פרימייר וווינדוס מובי מייקר) שגיעה קובץ לא מזוהה המרתי את הקובץ ל divx זה הקטין אותו אך עדין לא נפתח לעריכה מותקן אצלי ffdshow אני יכל לצפות בכל הפורמטים ובדרך כלל גם בעריכה אין בעיות אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לי קובץ של שעה וחצי אני גם רוצה לחתוך אותו, להגביר איך שהו את הסאונד, ולהעלות לו את הרזולוציה... אה וגם לחבר אחר כך בין החלקים החתוכים מישהו יכול להמליץ לי באיזה תוכנה לעשות את זה..... _____________________________________ ואיך כמובן.....
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Xilisoft ממדור התוכנות המומלצות פה בפורום. עכשיו, יש לי מצלמת וידיאו שמצלמת על dvd. והבנתי איך הופכים את הקבצים מVOB לMPG... המצלמה עשתה לדיסק פיינלייז כך שהוא יכול לעבוד אם מכניסים אותו לדיוידי. אבל כשאני מנסה לראות את הקטעים אני רק רואה קטע אחד של 5 שניות והשני (שאמור להיות ג'יגה) מסומן כ0 בתים ורואים רק את התפריט - כך רואים אם מכניסים לדיוידי. אני רוצה לערוך, ולחתוך קטעים מהדיסק ואני לא יכול.. אני מאוד מאוד לחוץ בזמן.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום כולם! יש ברשותי חומר שצולם בפורמט FULL HD 1920*1080 במצלמת SONY על כרטיס זיכרון CAM EX מצלמת וידאו מיקצועית פרמט MP4. כמו כן יש ברשותי עוד חומר שצולם במצלמת וידאו של SONY אבל ביתית גם כאן החומר הוא FULL HD 1920*1080 הקבצים כאן בפורמט MTS. 1. אני מתכוון לערוך את החומר בפרימייר CS3 PRO . איזה פרוייקט עלי לבחור בפרימייר בכדי לעבוד על הסירטונים ולשמור על איכות HD? 2. כיצד אני מיצא את החומר שעבדתי עליו בפרימייר לDVD ? מהן ההגדרות שעלי לתת באדובי מדיה אינקודר? 3. הקבצים בפורמט MTS הפרימייר לא קורא אותן מהי תוכנת ההמרה הטובה ביותר בכדי להמיר אותן ולשמור על האיכות של HD ? ולאיזה פורמט עלי להמיר אותן. אנא בבקשה פירוט ברור זה נורא חשוב לי אני עושה את צעדי הראשונים בתח…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב, במסגרת העבודה שלי נדרשתי לקחת, באישור בעלי זכויות היוצרים על המסמך, קטלוגים בפורמט PDF של חברה שאנחנו מייצגים בארץ - ולהוסיף להם את פרטי הקשר של החברה בה אני עובד (הנציגות הישראלית לצורך העניין). מדובר במספר קטלוגים באורך של 68 עמודים כל אחד בערך ואני צריך להוסיף לכל אחד מהם footer זהה חוץ מכמה עמודים עם מבנה שונה שבהם אעשה שינוי פרטני או לא בכלל. מישהו מכיר דרך/תוכנה לעשות את זה? אודה מאוד על עזרה בנושא!! (אני אחרי הרבה חיפושים בגוגל.... )
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש את עזרתכם בעריכת תאים מתקדמת בEXCEL. בגליון שלי ישנו טור ארוך מאוד של כ1000 שמות מלאים באנגלית בצירוף שנת לידתם בסוגריים, כך: Moshe Bin (1983) Rina Katan (1975) וכן הלאה. ברצוני לנקות את השנים הנלוות לשמות ולהשאיר רק את השמות המלאים. אני יודע שניתן לעשות זאת באמצעות הFormat Cells Menu בסימון כל העמודה באופציה Custom. אין לי מושג מהי הפונקציה שצריך לרשום, אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תפריט העכבר הימני שלי מפוצץ בשטויות. חלקן נשארות גם לאחר הסרת התוכנה הרלוונטית. האם יש דרך לערוך את התפריט הזה? עדיף תוכנה ואם לא אז ישר דרך הרג'יסטרי. בתודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לדריך אותי או לתת לי משהו שיעזור לי אני יודה לו מאוד, אני רוצה לחלק מחדש את הכונן שלי (ובלי תוכנות, כגון"פרטישן מג'יק))
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מצרף שיר שיהיה חלק מהמצגת , כלומר שהקובץ של השיר יהיה חלק מהמצגת
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי מצגת של פאור פוינט אני מעונין להפוך אותה לקובץ WORD חברים עזרה דחופה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני צריך עזרה ממישהו שמבין טוב בפוטו שופ אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קו מעוקל כזה. ניסיתי להשתמש ב Pen tool - לעשות עוד נקודות ופשוט להזיז אותם אבל אז זה הופך את הקו לצורה מוסימת ואני לא רוצה שזה יהיה ככה. יש אפשרות לעשות דבר כזה בפוטושופ ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר תמונות בפוטושופ, אבל בלי שהאכת תרד להן מישו יכול להסביר לי איך? יש לי פוטושופ CS2 אם זה משנה..
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש מן כלי/אפקט בפוטושופ שגורם לתמונה להפוך לשילוב של תמונה רגילה ונגטיב. תמונה רגילה שהופכת לאט לנגטיב ומסתיימת. ( אני יודע, תיאור עילג. ) מה השם של האפקט?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
צריך לדעת מידות של כרטיס ביקור , פליירים , מודעות? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
אוקיי ניסיתי לעשות חלק אחד בתמונה שחור לבן וחלק אחר שישאר רגיל עם הGRAYSCALE אבל זה לא הצליח כי הוא צבע את שתי השכבות באפור מישהו יודע איך אני עושה שרק מה שאני רוצה יהיה אפור והחלק השני צבעוני ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי קודם לומר שנאי ממש לא מתמצא בפוטושופ ואני אפילו לא יודע עם איזה פוטושופ להשתמש ומה ההבדל בין ADOBE FHOTOSHOP CS2 ל - ADOBE IMAGEREADY CS2. TZ יש לי את הפוטושופ CS2. אני מעוניין להוסיף לצילום של תכשיט אפקט של ניצנוץ (שהתכשיט יראה נוצץ ומושך). איך אני עושה את זה? ובאיזה מהתוכנות הנ"ל להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח איזה פרוייקט שלי והוא לא נותן לי כי הRASK DISK שלי מלא(ככה הוא כותב..) מחקתי את כול ההארד דיסק,עשיתי קלינאפ דיסק והוא נותן את אותה הודעה! מה לעשות?תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי תמונה שצילמתי ב N95. תמונה איכותית של טקסט. כשאני פותח את התמונה, הרקע הלבן של הדף המצולם, מופיע בצבע אפור ועקב כך בהדפסה זה מבזבז המון דיו. מה אפשר לעשות ב PHOTOSHOP על מנת להשאיר רק את הטקסט והשאר לבן? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חברים יקרים !!! צריך עזרה בפונקציית if באקסל איך לכתוב בפונקצייה if את הפקודה הבאה: אם הציון בין 80-90 יכתב טוב מאד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בתוכנת PINNACLE 9 אשר הבנתי שמקבלת סרטוני AVI בקצב של 25000FPS בלבד. במצלמה הדיגיטלית שלי צילמתי סרטונים ב NTSC בקצב של 29 או 15FPS .לא זוכר, אך בכל מקרה הוא לא מקבל את הסרטונים האלו. מישהו יודע כיצד אני יכול לבצע את ההמרה כך שתתאים לתוכנה? או שאולי ניתן לשנות בתוכנה מ PAL ל NTSC ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-