תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
את התוכנה מפתח ישראלי שגר בתל אביב, והוא מחפש בטא טסטרים. התוכנה נקראת Rodi. ובנוסף לחיפוש מובנה היא יכולה גם להסתיר את הIP שלכם. (בעיקרון דומה לIP Spoofing) מאחר ואני עייף לא אפרט כרגע איך זה עובד, אלא רק אתן לכם לקרוא בעצמכם את המקור. http://blogs.zdnet.com/open-source/?p=303
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה היא להמיר קבצי MP3 בעלי Kbps גבוהה לנמוך בכדי להפחית מנפח הקובץ ועל מנת שיכנסו לנגן MP3 כמות גדולה יותר של שירים. לכן אני זקוק לתוכנה שתוכל להמיר כמות קצבים ל Kbps הרצוי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז אני אסביר, היום פתאום אני לא מצליח להעתיק דברים, לא מצליח ללחוץ על לינקים ולא מצליח לראות את הבאנרים באתר, משהו ממש ממש מוזר קורה פה Scan saved at 20:21:52, on 30/01/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\AVP6\avp.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Babylon\Babylon.exe …
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מנוי באינטרנט זהב ותמיד היתה לי האפשרות להוריד באימיול בקצב מהר בזכות תמיכתה של אינטרנט זהב בטכנולוגית ה peercache http://www.joltid.com/index.php/peercache/ אז מה הבעיה אתם שואלים...?!?! הבעיה היא שזה מספר שבועות הספק הפסיק את תמיכתו ב peercache וכשמתקשרים לתמיכה שלהם הם כאילו נפלו ממאדים לא יודעים בכלל על מה מדברים איתם ... מה לעשות??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
תוכנה שתחבר לי בין שני חלקי סרט (שלא בפורמט של AVI). עדיף ץמיכה בכמה שיותר פורמטים ותוכנה פשוטה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני כבר מספר שבועות מחפש אחר התוכנה האידיאלית אבל עדיין לא מצאתי בעיקרון יש לי מערכת של 64 ביט ומסתבר שלא כל תוכנה תעלה : אבל ....ניסיתי לבדוק תוכנה מבית סוני שנקראת VEGAS STUDIO ומה שקורה שם פשוט אני טוען את הקבצים מחבר אותם אבל לא מצליח לשמור אותם בחזרה בפורמט המתאים לכן אני מאוד רוצה לשמוע על מגוון התוכנות שיש ואני בטוח שיש ....
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
קודם כל, תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. הבעיה היא כזו - לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP. לפני הפירמוט גיביתי מס' קבצים אשר חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן) אך לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהתקנתי שוב את FLASH MX, כאשר אני מבקש לפתוח קובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Unexpected file format" (גם אם אני מנסה לפתוח את הקובץ דרך אופציית "Open" בתוכנה עצמה, וגם אם אני מנסה לפתוח ע"י לחיצה כפולה). אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (לבינתיים ניסיתי להתקין 2 גירסאות שונות של פלאש בכדי לראות אולי אחת מהן תפתח את…
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים בראוטר שלי בשביל שהתוכנה DC++ (למשל "סבבה DC") תעבוד לי ? תודה מראש. נ.ב יש לי ראוטר של edimax י ניסיתי לעקוב אחר המדריך של האתר שלהם ופעלתי אחרי כל הפעולות אבל צריך איזו תוכנה שתפעל שהם לא מביאים אותה בכלל .. אין לי מושג אם מישהו יכול לעזור לי תודה.. http://www.sababadc.6x.to/
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם אפשר לעשות דיסקט איתחול על דיסק כי כונן דיסקטים שלי התקלקל... ואיך אני עושה את זה... ועוד שאלה האם אני יכול להפוף דיסק רגיל ל bootable ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional. כאשר ה-Windows עולה, יש מסך עם רקע בצבע ירוק-כחול (אני לא יודע איך קוראים לצבע הזה) שבו כתוב בחלון קטן ש-Windows מגדיר הגדרות שונות של אתחול ואבטחת רשת ומחבר את המשתמש למערכת באופן אוטומאטי. אני רוצה לשנות את הרקע של המסך הזה לרקע של Welcome ב-Windows XP. צירפתי את הקובץ Bitmap של המסך Welcome. אני לא מתמצא בעיצוב, ואודה מאוד למישהו בעל יכולות עיצוב שיוסיף לי ל-Bitmap כיתוב Welcome כמו ב-Windows XP. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כנאמר למעלה. ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כי ההתקנה לא מצליחה להתחבר לסרבר :-\
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה מסויימת אני קיבלתי כמה מיילים מאנשים שאני הייתי צריך תכתובת שלהם ובלי כוונה מישהו שגם שותף איתי במייל מחק לי אותם איך אני יכול לשחזר את מה שנמחק אני אודע לכם מעוד עם תצליחו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
התקנתי ARES לא מזמן על XP עם שני משתמשים. הוא עובד יפה על ה-ADMINISTRATOR אבל משום מה על ה-USER השני, שהוא LIMITED, הוא מסרב לעלות . הוא רק נראה כחלון ממוזער בשורת המשימות, ואי אפשר להעלות אותו, והיישום שלו רץ בזיכרון. הגירסה היא 1.8. למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם התוכנה הנ"ל, היא תוקעת לי את המחשב ולא רוצה לעבוד. האם יש פתרון ? (המפרט בחתימה).
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום.. קבלתי קובץ מסוג mdb ורציתי לדעת עם איזה תוכנה אפשר להפעיל את הקובץ, ואיזה סוג קובץ זה בכלל?? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אין לי בכלל את הדרייברים של הלוח אם ושל כלום האם יש תוכנה שמעבירה את כל הדרייברים לדיסק? תודה לכל העוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.download.com/3000-2144-10045910.html?part=69274&subj=dlpage&tag=button רשימת עדכונים ושינויים לגרסה החדשה: http://www.lavasoft.com/news/public%20changelog.pdf מבדיקה ראשונה, הסריקה באמת יותר מהירה, אך אמנם לא בהרבה. לגבי מציאת מזיקים למיניהם, אני לא יכול להגיד, כי המחשב שלי נקי תמיד
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי מקלדת פשוטה של קוואנטום חסרת דרייברים ואני רוצה תוכנה שאיתה יהיה אפשר להקצות לכפתורים במקלדת תפקידים כמו הנמכה או הגבהה של הווליום, העברת שירים ועוד. עשיתי חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה די פשוטה שאפשר לעשות איתה מיקסים לשירים...וכל מיני אפקטים וקוברים ושטויות
-
שלום לכולם יש איזה וירוס ששום דבר ממה שיש לי לא תופס אותו כולל- AVG,SPYBOOT, וכ"ו. הוא מכפיל את עצמו כול פעם , ויוצר לי מלא EXE קטנים ב-PROGRAM FILES. עשיתי סריקה עם HIJAK THIS ב"סייף מוד" כפי שהסבירו לי פעם אבל אף אחד מהתוכניות לא נמצא שם... אז אולי מישהוא יכול לעזור לי ??? ??? ??? מצורף הלוג של HIJACK THIS [attachment deleted by admin]
-
היי קיימת ברשותי תוכנת "ליגטורה" המאפשרת שינוי טקסט בקובץ תמונה. העניין הוא כאשר אני סורק מסמך כלשהו הוא מציג את הכתב כולו מבולבל וחסר האם יש קובץ שניתן להתקין ע"מ לסדר זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-