תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מנסה להתקין דרייבר לכרטיס אודיו sis 7012 ניסיתי כמה גרסאות גם מהאתר הרישמי בכל פעם הוא מגיע כמעט לסוף והמחשב מרסט דרייברים אחרים ותוכנות מתקין רגיל המחשב עצמו תקין לחלוטין מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה XP. הבעיה שלי היא בהדלקת המחשב הוא מריץ הרבה דברים עד שה XP עולה. אני לא ממש יודע מה זה אבל זה במסכים שנראים כמו DOS, כיתוב לבן על גבי שחור. הוא מריץ כאילו כמה דברים במשך כ 40 שניות ורק אז ה XP מתחיל לעלות. זה נראה לי מוגזם כי במחשב הישן שלי זה לא ככה. המחשב החדש שונה בזה שהוא AMD 64 BIT ולא אינטל וכך כמובן לוח האם בהתאמה (אולי זה קשור?) בכל מקרה באותם מסכים הוא מגיע גם לשלב שהוא מחכה שאני אלחץ על מקש S להמשך BOOT. אם אני לא לוחץ הוא מחכה כמה שניות וממשיך. זה לא אמור להיות ככה עד כמה שאני יודע. אין לי ממש מושג מה זה אבל בכל פעם בהדלקת המחשב רץ המסך השחור עם כיתוב לבן כמו DOS והוא מחפש כל מיני דברים שבינהם…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
לא מצאתי כול כך את הפורום המדוייק לזה אז אני ישאל את זה כאן, קיצר אם אני עכשיו צופה במשהו דרך הפיירפוקס (כמו מסמכים) זה מוריד את זה למחשב או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
יש המלצות , הערות ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הפעלתי את תוכנת spacesniffer < ומצאתי שיש לי 7.5G שלמים של שטח מבוזבז unknown space מחפש תוכנה חינמית וטובה שיכולה לשחזר את השטח הזה תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי.. ברשותי כרטיס רשת אלחוטי D -Link DWA - 110 אני צריך דרייבר עבור VISTA ULTIMATE 64bit או המלצות לגביי כרטיסים שונים בעליי תמיכה.. המון תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
השתגעתי התקנתי את קרספרסקי במחשב עשיתי עידכונים ועשיתי ריפר כלום לא עוזר קחו תמונה סימנתי בכחול מה שהוא כותב לי ולא הבנתי מה זה אומר http://www.siz.co.il/my.php?i=y20zjcnfmjyf.jpg קחו עוד תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=2gniyj5ad5zj.jpg בבקשה תעזרו לי אשמח לעזרה עכשיו כאשר אני מפעיל את קרספרסקי מופיעה לי הבעיה הבאה קחו תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=e2yzenjz25tu.jpg ערוך/הסר הודעה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם לפי התמונה אני צריך לעדכן דרייבר או שהכרטיס שלי לא מתאים בכלל לדרישות המשחק, בלי קשר לדרייבר. אני שואל כי לא מזמן הורדתי דרייבר חדיש יותר, כנראה לא מספיק חדיש... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הדרייבר המתאים? http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל און סקרין קיבורד בגרמנית? איתן
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה קורה חברה היום פשוט בטעות מחקתי כמו טמבל איזה ספריה שיש בא מלא דברים שהורדתי במשך 4 חודש שהיו בא סרטים תוכנות ועוד אז מה שאני מבקש ממכם חברה זה המלצה על תוכנות שבאמת ישחזרו לי את הקבצים כי השתמשתי אם כמה והם שיחזרו את הקבצים אבל הם נדפקו לי לא היה אפשר לראות את הסרט או לא היה אפשר להפעיל את הקובץ rar זה פשוט נדפק חברה אני ממש נואש פה וזקוק לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
ומה זה ה- ID Protection שבא עם האנטי וירוס הזה,למה זה נועד?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין להתקין אנטי וירוס של kaspersky. מה הגרסה שאתם מציעים להתקין 6 7 או 2008? אני אוהב את הממש של 6 ו 7 השאלה היא אם הם עדיין מספיק טובים לעומת 2008? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
התחדשתי ב k610 והורדתי לו מספר צלצולים מהאינטרנט עם סיומת midi. בעזרת איזה תוכנה אני יכול לפותח (לשמוע) אותם במחשב לפני העברה לפלאפון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן חברה , לפני מספר ימים התקנתי win 7 ultimate x86 heb שמתי קראק הפכתי אותו לחוקי . כעבור כמה שעות כל כמה שעות הוא היה עושה לי ריסטרטים לבד אז ביטלתי את האופציה כשיש כשל מערכת שלא יעשה ריסטרט ומאז הוא התחיל "לתקןף" אותי במסכים כחולים כל כמה שעות (תמונה מצורפת) לפי מה שרשום במסך צריך לעשות מלא מלא דברים על מנת למנוע את זה ואין לי לא כוח ולא זמן לעשות את זה . שאלתי למומחים : האם למישהו יש קיצור דרך כלשהוא שאני יעשה על מנת למנוע זאת ? מה עלי לעשות ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, לאחרונה פירמטתי והתקנתי מחדש את ה XP, ובמסגרת העדכונים עודכן האקספלורר לגרסה החדשה - 8. פעמים רבות הוא קורס, לרוב בשגיאה מצוין הקובץ ntdll, העניין קורה ממש כל כמה דקות. מישהו חווה את הבעיה הזו?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני לא יכול לפרט בכותרת שכן אין לי מושג מה הבעיה בכל מקרה, לאחר חיפוש על קוד הבעיה, הבנתי ממקום מסויים, לפחות על פיו שהבעיה היא ברג'סטרי, על כן הורדתי את התוכנה שאותו אתר המליץ [RegCure] והוא כלל לא עזר לי, הבעיה עדיין קימת. בעקבות כך אינני יכול להתקין מסנג'ר במחשב :-\ הלינק אגב מוביל אותי לפה - http://help.live.com/help.aspx?market=en-us&project=wlinstallerv3&querytype=keyword&query=wli8000ffff&ec=0x80072ee6 לא רלוונטי בעליל. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לדוגמא... תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת של חברת LG דגם:lpc-uc35 אני צריך דריבר שיתאים לוינדוס xp ... חיפשתי בכל מקום ואין אפילו דריברון קטן באופק! תודה רבה למוצאי הדריבר!!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כשאני ממיר סרט אז חוץ מהאפשרויות של VCD ו-SVCD יש גם DVD. אם אני בוחר ב-DVD האיכות של הסרט נשארת טובה כמו במקור (שממירים ל-VCD ו-SVCD האיכות יורדת טיפה)? והאם אני צריך מדיה של DVD וצורב של DVD עלמנת לצפות בזה במכשיר DVD אם אני ממיר את הסרט בפורמט הזה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
סאלאם עליכום בזמן עריכת מסמך וורד, ישנם שוליים שלא משמשים אותי בכלום חוץ ממראה ויזואלי של הדף. האם ישנה דרך להגדיר בוורד מצב שבו אני רואה רק בתוך הגבולות שבהם אני כותב והשוליים מוסתרים ? שוקראן שוקראן.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
גם באינטרנט אקספלורר וגם בקרום יש לי יותר מידיי פרוססים רצים כל פעם שאני פותח ת'אינטרנט מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-