תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אנא עזרו לי למצוא דרייבר למצלמה דיגיטלית Umax Astrapix 610 לצערי לא הצלחתי למצוא באינטרנט. תודה, דרור
-
אני צריך את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה הזאת.דגםWEBCAM. 1.3.MP
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
סוג העכבר wireless intelmouse explorer אני עובד היום עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 64 ביט והצלחתי למצא עד עכשיו דרייבר שמתאים רק ל XP.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם מישהוא יכול לעזור לי לפתור את הבעיה שבתמונה? אמרו לי שאני צריך להתקין דרייבר של כרטיס הרשת בכדי להעלים את סימן השאלה. התקנתי את כל הדרייברים שנמצאים על הדיסק שקיבלתי בזמנו עם המחשב אך הסימן שאלה הצהוב עדיין מופיע. לוח האם שלי הוא FOXCONN S775 661 FX7MF-S VGA+AGP+L
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש דרביר לwindows xp64 של כרטיס טלויזה של avermedia מדגם m785 תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ויסטה במחשב ואני לא מצליח לעשות שיהיה אינטרנט שם(יש לי בבית רשת אלחוטית ואני צריך איכשהו להתקין בויסטה ) תעזרו לי בבקשה...!
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, עקב בעיה שיש אצלי במחשב, החלטתי לנסות לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את חלונות 7 אני זקוק רק לעזרה במציאת הדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך ולוח האם. מה בדיוק עליי להוריד ולהתקין. החומרה: כרטיס מסך: HIS HD 5750 1GB GDDR5 iCooler IV PCIe לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, אני מפרמט מחשב פנטיום 4 ואני לא מוצא בשום מקום דרייברים ללוח אם.. בעיה רצינית. על פי מה שרשום באוורסט הלוח הוא Intel SouthLake D915GSE/D915GSE2/D915GVSE3... לא הבנתי איזה דגם בעצם הלוח. על הלוח עצמו פיסית לא רשום שום דגם פרט ל-E210882. באתר של אינטל לא מצאתי שום דבר שיכול להתאים לדברים האלה.. מאיפה אני מוצא דרייברים גאד דאמיט?
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין וינדוס 7 64 ביט, אבל אני לא מוצא דרייברים ללוח האם שלי abit IP35-E מה לעשות? דרייברים של ויסטה 64 יתאימו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני כבר פוללללל זמן מנסה למצוא דרייברים ללפטופ שלי ואני תאמת לא ממש מצליח עם מישהו יכול לעזור לי אז היה מה שCPU-Z מראה לי (אגב המחשב של SHARP) אגב אני מחפש דרייברים שלך קול זה מה שCPU-Z נותן לי אליו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך את 3 הדרייברים הבאים להורדה. Intel® ICH9R LPC Interface Controller - 2916 התקן ממשק אנוש (HID) של USB HID-compliant game controller בקשר לאחרון.. יש לי גויסטיק של לוגיטק והוא לא מותקן פשוט מחובר בUSB וזהו.. האחרון אומר שאני צריך להתקין אותו ?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני יודע שלא נהוג לבקש ץץץ אבל אני מאוד מתקשה למצוא את הפילטר ואודה למי שיוכל לכוון אותי
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
:שלום, אני מחפש את התוכנה Smart Driver ( =גיבוי הדרייברים של המערכת ) אבל אני לא מוצא אותה :'( כבר הרבה זמן אני מחפש אותה, בכל מקום אפשרי ( Kazaa, eMule, Overnet אתרים ברשת ועוד ... ) אבל אין תוצאות לחיפוש, אני לא מוצא אותה בשום מקום. התוכנה נראת כך : אם מישהו מכם מכיר את התוכנה / יודע מהיכן להוריד אותה / יש לו אותה בעצמו, בבקשה צור איתי קשר פה ( דרך הת'רד כאן או הודעה פרטית ). תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים ! ;D The Wizard
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הסבר קצר לפני: קניתי מחשב נייד של LENOVO N200 ואני רוצה לפרמט את הVISTA ולהתקין במקום XP, אך כאשר אני מכניס את הדיסק של ה XP להתחלת הפירמוט אחרי כמה דקות שהוא מתקין את פריטים ההתחלתיים הוא פתאום רושם לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drivers installed in your computer make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is currect. this may involve runing a manufacturer-supplide diagnostic or setup program setup cannot continue.to quit setup, press f3 אם מישהו יודע מאיפה אני אמור להשיג את הדרייבר הזה של הדיסק הקשיח זה יעזור מאוד כי כנראה בלי זה אני לא יכול לפרמט (וגם א…
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
פרמטי את המחשב שלי וחסרים לי הדרייברים הבאים: לכרטיס מסך מסוג: ATI REDEON XPRESS 200M לכרטיס קול מסוג: ATI SB450 ולכרטיס רשת: MARVELL YUKON 88E8036
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הורדתי מהרשת סרט ואני לא מצליח לשמוע קול כשאני מנגן אותו. בדקתי ב-GSPOT את הקובץ וראיתי שאין לי מקודד קול מתאים. מדובר במקודד: dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation מישהו יודע מאיפה אפשר למצוא את המקודד הזה?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים. יש מישהו שיוכל לעזור לי לאתר מה המקור או המהות של תוכנה שהופיעה אצלי בחשב? אני חושד שזאת רוגלה, כי השם שלה הוא רק ספרות. זה השם: 0.0024485550701023318 kהגודל שלה הוא רק 52 היא הופיעה לי בתיקייה c:\users\my name, וראיתי אותה רצה ב- task manager. היא עדיין אצלי , אבל בבידוד מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
איך אני מוצא סרברים בתוכנה הזאת? מאיפה אני אמור להביא אותם?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת קווית ו- 2 מחשבים ניידים שמחוברים ברשת אלחוטית. במחשב האלחוטי ישנו חומר מאוד חשוב חומר של עבודה שמתעדכן מדיי יום כשעובדים על המחשב בעבודה. חשבתי לקחת מחשב אחד רגיל שהוא בעצם לא יהיה בשימוש מלבד זה שהוא יהיה מחובר ברשת שלו ואני אשתמש בכונן שלו בתור גיבוי ברשת לכל שאר המחשבים. וכל מספר ימים אעשה גיבוי משאר המחשבים למחשב הזה שמחובר לרשת. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שיודעת לעשות גיבוי אוטומטי ולשנות את כל התיקיות הקיימות? כלומר נניח ושניתי ספריה במחשב הנייד ומחקתי קבצים ושהיא תדע לעשות את הגיבוי הזה ולהוריד את הספריות והקבצים שמחקתי גם מהמחשב שעליו אני מגבה את הדברים? 2. האם התוכנה יודעת לעשות גיבוי אוטומטי כל כמה ימים או מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סיכום חשוב ביותר שכתבתי במהלך הרצאה באוניברסיטה. אחד מהסטודנטים ביקש ממני את הסיכום בסוף השיעור וכשעשיתי SAVE AS שמרתי את זה על הדיסק און קי שלא ולא אצלי במחשב!! יש דרך להגיע אל הקובץ הזה?? חפרתי בכל התיקיות גיבוי של WORD 2010 ולא מצאתי כלום. הבעיה היא שזה לא UNSAVED DOC אלא זה דווקא כן שמור - פשוט לא על המחשב. יש דרך לשחזר את זה בכל זאת? אולי איזה תוכנה כלשהי? *אני לא מצליח להגיע אל הבחור בשום צורה(אני לומד באוני' הפתוחה). תודה זה די דחוף......
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הי לכולם חיברתי מחשב לטלוויזיה, ואני רוצה לשפר את חווית המשתשמש בעת הפעלת משחקים. 1. האם ידוע לכם על תוכנה שיש לי ממשק גרפי יפה שמאפשרת הפעלת משחקים? לדוגמא כמו שBoxee עושה לסרטים : http://www.google.com/imgres?q=boxee+interface&um=1&hl=en&sa=N&rlz=1C1CHEU_enIL458IL458&nord=1&biw=1333&bih=621&tbm=isch&tbnid=DIB6whT8sHbTyM:&imgrefurl=http://downloadsquad.switched.com/2009/12/07/boxee-beta-unveiled-cross-platform-media-player-gets-a-major-fa/&docid=Gf5hmzZwqyDkNM&imgurl=http://www.blogcdn.com/downloadsquad.switched.com/media/2009/12/boxee-beta-tv.jpg&w=575&h=359&ei=v7XKTqq9G6z_sQK0uLhJ&zoom=1&iact=rc&am…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבי יש נייד מדגם PRESARIO 900 וברצוני לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שמופיעם על שנת 2003. מותקן במחשב XP HOME SP2 ואני פשוט רוצה את הדרייברים היותר נורמלים וחדשים כמובן לשנת 2007 לאחר חיפוש נרחב בGOOGLE וHP נמצאו גרסאות שונות אבל אף אחת לא תואמת לדרייבר שלי. הכרטיס מסך הוא ATI U1 MOBILITY אודה לכל מי שיעזור במציאת הדרייברים החדשים ביותר לכרטיס הזה כי הוא עושה לי די בעיות בתוכנות מסויימות ובכללי בתפעול של WIN XP.תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בוקר טוב ותודה לעוזרים אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן תוכנת אנטומיה 3D. שמעתי שיש כמה גרסאות אינטרנטיות ואפילו מצאתי אחת אבל אני צריך אחת שתעבוד גם כשאין אינטרנט. אלו השמות שאשמח אם מישהו יודע איפה למצוא אותן.. interactelsevier 3D anatomy netter's 3d interactive anatomy תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתבצע המרה של PDF למשהו שאפשר לקרוא ממנו. (אני מניח ש PDF ל WORD יספק את הדרישה, אשמח גם לקצת תובנות בעניין הזה) בסופו של דבר אני צריך לקחת את כל מה שרשום ב PDF ולהפוך למעין string ארוך של אותיות חיפשתי כל מיני תוכנות אבל אף אחת לא עשתה את העבודה בצורה טובה. הק'צ הוא שזה (לא התוכנה) צריך להיות בעברית כלומר ה PDF שאני צריך לקרוא הוא בעברית לא איכפת לי לשלם על התוכנה אבל אני צריך שהיא תעבוד טוב. תודה שגב.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך תוכנה שיכולה לקחת פריים מתוך סרטון\סרט ולשמור כתמונה תודה למגיבים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-