עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני קונה מחשב חדש לגמרי רק בלי הארדיסק וכונן שאתה שניהם יש לי. בהארדיסק אחד מותקן ווינדוס 7 [שמעדכן דרייברים לבד] השאלה שלי אם יש משהו מיוחד שצריך לעשות לפני שמעבירים תהארדיסק למחשב השני? נגיד להסיר את כל הדרייברים? או שבכלל מומלץ לפרמט? [לא בעיה ממש אבל עדיין מבאס ):] אם יש עוד משהו שכדאי לעשות תגידו. ואם אפשר מהר כי כנראה היום קונים. ממש תודה!!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by pushel,

מישהו יכול להגיד לי איפה קיבינימאט נמצאת האופציה בפיירפוקס שבה בכל פעם שאני פותח אותו ייפתחו אטאבים שהיו פעילים כשסגרתי אותו?! ושאלה נוספת היא למה אני לא מסוגל לראות סטרימינג (של ערוץ הספורט לדוגמא) למרות שהורדתי את ה - ACE codec pack ?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by psycho killer,

איך אני יכול להשיג סקינים לICQ 5 ?? או איזה תוכנה שמכינה סקינים לICQ 5 ??

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by michael1232,

שלום לדעתי הנושא הזה קשור יותר לפה ולא לאודיו וקולנוע ביתי מכיון שזה בעיה במחשב. הבעיה שלהיא היא כזאת יש לי מחשב ישן בבית מצאתי כרטיס מסך גיפורס 6200 חיברתי אותו למחשב חיברתי מסך רגיל ובעזרת המתאם (7-9 פינים ל: s-vidio ירוק כחול ואדום) חברתי את הכבל הצהוב לחיבור הירוק במתאם הדלקתי את המחשב והטלוויזיה רואים את המחשב בטלויזה הגדרתי בעזרת מסך המחשב שכפול לאחר מכן הצבע בטלויזה היה שחור לבן אז חיברתי את הצהוב לכחול עשיתי לו איתור חיבור והוא זיהיה הכול טוב ויפה. אבל מתי שאני מנתק את המסך ורוצה להישאר רק עם הטלוויזיה הוא לא נותן מראה לי מסך ריק בטלויזה וגם שהגדרתי שהתצוגה של הטלוויזיה היא ראשית גם לא עובד. מה אפשר לעשות ומצטער על החפירה..? תודה לעוזרים

5. אהלן , פיירפוקס עבד אצלי מצויין עד העדכון האחרון , מאז שעידכנתי את התוכנה ישנם כמה בעיות. 1. במעבר בין טאבים , הכותרת ושורת הכתובת לא משתנות , דבר שיכול מאוד להעיק לעיתים. http://img85.imageshack.us/img85/4610/123jh9.jpg 2. אתרים מסויימים נתקעים לי (ולא נתקעו לפני כן). לדוגמא www.d-spot.co.il יש לציין שניסיתי גם להסיר את הדפדפן ואח"כ להתקין את הEXE שהיה שמור לי על המחשב - פיירפוקס גרסת 2.0 אבל משום מה הוא חוזר להיות בגרסת 2.0.3 ללא רשותי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. שלום, המחשב שלי עבד עם עשרות (!) תוכנות נגד ספייוואר וקבצי ריגול למיניהם, אבל עדיין לא הגעתי לתוצאות מי יודע מה. אם מישהו פה מכיר תוכנה טובה (עדיף חינמית) אשמח להמלצות. שמעתי שלמיקרוסופט יש תוכנות מעולות. אני לא רוצה משהו פשוט כמו עשרות התוכנות שמפוזרות ברשת, אני צריך משהו מקצועי. תודה.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by ran19,

מי שעדיין לא יתעדכן spyware doctor 3.8 יצא ולא סתם יצא אלא עם שלל שיפורים נירחבים לתוכנה. כל המישתמשים הוותיקים של התוכנה והחדשים יכולים להוריד אותה ישירות מיפה: http://www.pctools.com/downloads/sdsetup.exe שינויים רבים בוצעו כגון אייקונים נוספו לשורת המצב וגם נוספו עוד כמה אפשרויות בהגדרות תרשימה המלאה של השיפורים והשינויים תימצאו באתר של התוכנה בקיצור תורידו ותיראו תשינוי שהם עשו לתוכנה באמת הגיע הזמן. ושוב פעם לדעתי החברה הזאת הולכת ומישתפרת מרגע ולרגע ורק צלשים מגיעים לה! שיחקתם אותה!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Demagh,

כותרת ^^

9. אני מקווה שיש כזה דבר...תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by alexbmw,

בקיצור אני מכניס bf2 לכונן , אני מריץ את התוכנה ואז זה נותן לי התראה "you must haveadministrator privileges to run setup " ואז זה יוצא לי מההתקנה . מישהוא יודע מה זה ואיך פותרים ?כי אני הadmin של המחשב שלי אני לא מבין למה זה קורה .

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. כשאני מנסה להפוך תמונה מסויימת במציג התמונות שבווינדוס, אז התמונה נהיית אדומה. (למה זה קורה אגב?) לכן אני צריך המלצה לתוכנה שיודעת להפוך תמונות בלי להוריד איכות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. שלום לכולם, אני לא יודע כמה משתמשים עובדים פה עם IRC אבל אני אישית הייתי עובד איתה הרבה עד שפתאום התחלתי להוריד משם במהירות של עד 5 KB . אני לא יודע למה זה ככה כי בד"כ הייתי מוריד שם ב - 180 KB וגם היום אם אני מוריד קובץ רגיל באקספלורר אני מגיע למהירויות כזאת. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי את זה כי זה בטוח לא בעייה בשרת ששולח לי את הקובץ בIRC כי ניסיתי לקבל קבצים בכמה ערוצים מכמה אנשים שונים וזה פשוט לא עובר את 5-6 KB . תודה רבה. נ.ב. אין לי פיירוול על המחשב ( חוץ משל XP) , אני משתמש בתוכנה שקוראים לה NETLIMITER שאיתה אני שולט על ה- UPLOAD RATE של המחשב וזהו . ניסיתי להוריד את הקבצים גם שהתוכנה לא עובדת וזה לא צלח.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by urich,

האם יש אפשרות שהגדרות הצבע לוידאו ישארו עליו קבועות פשוט הבהירות בתוכנה קצת גבוהה ושינוי של overlay דרך הדרייבר של הכרטיס מסך לא משפיע ככה שרק שינוי בתוכנה עולה על הפרק הבעייה היא שכל פעם שאני מכפה את התוכנה (גרסה 11) הגדרות הצבע בוידאו חוזרים לקדמותם.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. כן כן, השירות הופיע במגזין הכלכלה מספר אחת בארץ.. ב- TheMarker.. http://www.themarker.com/tmc/archive/arc.j...20060818_751572 קוראים לשירות SMSER, השירות עומד להתחיל עוד משהו כמו חודשיים, או חודש וחצי, וההרשמה בעיצומה. הרעיון הכללי, הוא קבלת פירסומות, ועליהן אתם מקבלים את הכסף. אתם בוחרים את מספר ההודעות ביום שאתם מקבלים לפלאפון. המקסימום זה 10 (מה שכולם בוחרים), כל הודעה זאת אגורה. כל יום אתם מקבלים 10 הודעות, בשעות שאתם תרצו, (נגיד בין 2 בצהריים ל- 6 בערב כמו שאני עשיתי). רוב ההודעות לפלאפון, וחלק לאימייל. הפירסומות הן בנושאים שאתם רוצים, למשל הייטק, אתם תקבלו פירסומות על הייטק, ישנם מגוון נושאים לבחירה. עכשיו, אתם בטח שואלים את עצמכם איך אתם יכולים לקבל כסף טו…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. יש לי איזה דו"ח לעשות בעבודה. בעיקרון במסגרת העבודה שלי הסתובבתי בכמה אתרים ובדקתי בדיקות קליטה. לאחר שיש בידי את כל הנתונים אני רוצה לערות אותם בצורה מסודרת בעזרת מפה. מה שאני רוצה זה לסמן על המפה את כל אותם הנק' (הם יהיו ממוספרות) ומה שאני רוצה זה איך שאני שם את הסמן של העכבר על נק' מסויימת אני מקבל במין חלון כזה קטן שנפתח את כל אותם הנתונים שאספתי (למשל עוצמת קליטה) זה ממש כמו שיש בתוכנה שאני שם את הסמן על אייקון מסויים את אני מקבל את השם של אותה הפונקציה. איך אני יכול ליצור דבר שכזה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. איפה התקיה בה נשמרים הםקסים היוצאים בפקב האינטגרלי שמגיע עם XP תודה, אפילו אם אף 1 לא יודע...

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  17. שלום לכם אני משתמש (זה שנים) במוזילה וכמובן גם בפיירפוקס באתרים שונים התוצאות (מראה) לא פועלות טוב במוזילה ולכן אני משתמש באינטרנט אקספלולר ( ) אני יודע שיש תוסף שמאפשר ע"י לחיצה ימנית על העכבר ליפתוח את אותו העמוד בדפדפן אחר אבל אני רוצה קיצורי דרך (בתור כפתורים) ישירות על הדפדפן (ליד הGO) אם מישהו מכיר איזה תוסף או דרך לעשות זאת אני ישמח לקבל הסבר תודה אנשים טובים עריכה: לפני שפתחתי את הת'רד הזה חיפשתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=134454.0 ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]

19. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה תוכנות בסגנון CureROM יש? תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by maorp,

יש לי XP שאני מפעיל את icq נוצר באג מוזר נוצר לי תפריט חדש , הבעיה היא שהuא לא מופיע כחלק מה layout של ה icq הוא פשוט מופיע באמצע ה desktop בנפרד , מרחף מעל כל החלונות ואי אפשר לסגור אותו בלי לסגור את כל הicq הוא גם ניתן להזזה ניסיתי להסיר ולהוריד מחדש לא עבד למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  21. שלוםם התחלתי לפני די הרבה זמן הורדה גדולה במיוחד בAZUREUS ואתמול היה שם איזה דרעק כזה שהיה צריך לעדכן אז אישרתי ונתתי לו לעדכן הוא הפעיל מחדש את התכנה וההורדה פתאום נפסקה כלומר היה איזה ERROR התקייה שהיא בעצם ההורדה עדיין נמצאת שמורה עם קצת יותר מחצי ההורדה כולה ובנוסף לכך יש לי את קובץ הTORRENT שבו השתמשתי אז בבקשה נסו לעזור לי בתודה רבה מאוד גיא

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  22. בעבר שאלתי לגבי הנושא הזה וחבר הפורום ice2k המליץ לי על תוכנת MediaCoder. הבעיה שבתוכנה הזו צריך למלאת 1001 הגדרות ואין לי מושג איזה אופציה לבחור בכל הגדרה. כפי שהבנתי הקידוד האידיאלי (ליצירת קובץ קטן ביותר) הוא קידוד הוידאו עם מקודד H264 וקידוד האודיו עם מקודד AAC. תוכנת VirtualDub היא תוכנה נוחה לתיפעות אבל הבעיה שכאשר אני ניגש ללשונית video ---> compression אין לי את אפשרות לבחור לקודד עם שני המקודדים הנ"ל למרות ששני המקודדים האלו נמצאים בתוך חבילת המקודדים CCCP שמותקנת אצלי על המחשב. האם מישהו מכיר תוכנת קידוד קלה לתיפעול ושמכירה בשני המקודדים הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. Started by liorgadidi,

איך אני מוריד אותו? נראה התקנתי תוכנה או משהו כזה ושאני מוריד את הסרגל הזה בפעם אחרת שאני פותח את האינטרנט הוא מופיע שוב... איך אני מוריד את זה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  24. Started by ag43,

כל פעם שאני רואה סרט בBSPLAYER ומפעיל את הITUNES - ההגדרות של הצבע בBSPLAYER פתאום יורדות, כלומר אם אני משתמש בבהירות 37 הבהירות פתאום יורדת ל5.7. זה קורה כל פעם שאני מפעיל את ITUNES . מישהו שמע על הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים