עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש והכל .. אבל כלום לא עובד..

2. Started by eliil1,

שלום. בהתחלה הוינדוס הראה לי שיש איזה UPDATES שצריך להתקין , ואחד מהם היה אינטרנט אקספלורר 7 , החדש הזה , עכשיו , התקנתי את האקספלורר אבל אני לא מצליח להיכנס לשום אתר...=\ מה יכולה להיות בעיה? למה לעשות? למחוק ולהתקין את הגרסה הישנה?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by Antonimo,

- ICQ 5 ... אני לוחץ על CONNECT וזה מתחיל לעלות, וזה עולה ועולה ... ויוצאת לי הודעה שזקרון הוירתואלי של המחשב עלה על גדותיו ועז נתקע לי המחשב... כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מהתחלה אבל זה לא פתר את הבעייה... - מי יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by RoverBoy,

היי יש לי בעיה בדפדפן ויש לי כמה סוגים. שאני נימצא באיזה אתר לא משנה איזה (אפילו עכשיו) הסרגל גלילה הצדדי עולה ויורד ועולה ויורד, משתגע ממש עד שהוא נירגע ושוב פעם חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? וזה לא מהיום הבעיה רק שבזמן האחרון זה הופך להיות חמוד יותר ויותר. עסיתי בדיקות וירוסים ורוגלות ולא עוזר כלום. ממש כל האתרים עולים ויורדים כאילו מישהו משחק מסרגל גלילה הצדדי למעלה ולמטה. תודה לעונים __________________

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. שלום לכולם. אני צריך עזרה בבעיה שהוזנחה בעבר (לא נימצא לה פיתרון) ,הבעיה היא שב-catalyst של ati אחרי שפותחים את המנעול של ה-overdrive אי אפשר לסגור אותו שוב. האם בכלל ניתן לסגור אותו שוב? (אולי ברגע שהוא נפתח הוא ביצע צריבה בחומרה ),ואם כן איך ?. הבעיה השנייה שלי היא שברגע שאני מריץ את התוכנה 3dmark אזי המחשב מבצע restart לעצמו (כל פעם מחדש) האם הבעיה הזו שייכת לעובדה שהותקן catalyst ואם כן או לא איך אפשר לתקן את הבעיה הנ"ל? הערות: 1. יש לי כרטיס מסך x1950pro . 2.המחשב שלי עושה לפעמים restart לעצמו בלי שום קשר לפעולה של תוכנות מסויימות. 3. הכי חשוב בבקשה אם תוכלו לתת תשובה ברורה ולא רק הפנייה לאתר זה או אחר . תודה מראש אלי טובול.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. טוב לאחרונה התחלתי לגלוש בפיירפוקס גירסא 3.5 ואני מאוד מרוצה ופשוט לא מסוגל לחזור לאקספלורר. אבל יש לי בעיה: כאשר חבר שלי שולח לי לינקים לסירטונים בYOUTUBE אז אני נכנס ללינק רואה את הסירטון והכל עובד טוב וכך הלאה רואה כמה סירטונים. אבל לאחר כמה סירטונים אני לוחץ על לינק לסירטון אחר שהוא שלח ופתאום לוקח לדפדפן לטעון מלא זמן את האתר ואז הסירטון בכלל לא עולה. מדוע זה קורה ואיך פותרים זאת?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by malcolmx9,

קווי זהב בכבלים, 1.5MB. משום מה המסנג'ר לא מתחבר! עשיתי ריסטרט וזה לא עוזר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז ככה אני שומע שירים ופתאום אני שומע שיורד העוצמה ואז פתאום אני לא שומע כלום.. אני נכנס למיקסר הזה של הווינדוס ואני מעלה את העוצמה הראשית שוב למעלה והיא יורדת לי למטה שוב.. ככה כל הזמן זה פשוט משגעה אותי גם במחשב הישן זה קרה לי..אין לי מושג מזה..באמת שאין לי מושג.. בקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. Started by AmitT,

שלום. אני מחפש תוסף שראיתי פעם לתוכנה Mozilla Thunderbird שמאפשר לבחור איך לפתוח לינקים למשל אם יש לינק מסוים שאני רוצה לפתוח בmaxthon אז מופיע רשימת תוכנות בתפריט הלחצן הימני וכך אפשר לפתוח את הלינק בנוחות ובלי שגיאות. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. עכשיו הבעיה הרצינית התעוררה: אפילו הדיסק המקורי של המשחק לא פועל! כשאני מכניס אותו ומשחק, הוא רושם: Cannot Read A: בטל ביטול מה לעזאזל הבעיה הזאת?! לפי דעתי, כשמפעילים את המשחק מהמחשב הוא מחפש בכל הכוננים את המשחק, החל מA: ועד לD: וE:.. ייתכן דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. אני יודע שדייבר של הכרטיס מסך עושה 2 דברים בלבד 1. מגדיר את שם המסך שידחף לכל מקום אפשרי 2. מגדיר מקסימום מהירות רענון לכל רזולוציה התקנתי את הפוטושופ הוא הביא לי הודעה מוזרה עשיתי אישור וכל מה שלבן, הפך לצהוב הכל ממש הכל ניהיה בגוון מחריד! לא ידעתי מה לעשות מחקתי את הדרייבר של המסך שיחזור להיות "פלאג אנד פליי" והפוטושופ הסתדר... שוב התקנתי את הדרייבר של המסך שוב אותה בעיה.. מה פה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by TheReaper,

טוב אמרתי לעצמי בוא ננסה את VIM בדקתי קצת בוויקיפדיה ראיתי תמונות (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/28/Vim.png/300px-Vim.png) וואלה נראה נחמד הורדתי מהאתר גרסא 7 וגיליתי שזה בכלל לא נראה כמו בתמונות הורדתי קובץ בשם GVIM70.EXE אולי יש גרסא אחרת עם ממשק נורמלי?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. היי,הורדתי סרט ששוקל 706 מ"ב וכשאני מתחיל לצרוב את הסרט ( על דיסק של 700 מ"ב ) אז קופצת לי ההודעה הזאת : http://www.siz.co.il/codes.php?i=tocxtn32mixy.jpg יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מ"ב למרות שהוא שוקל 705 מ"ב ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  14. אז ככה אני דרך טופס רוצה לקבל משהו בחזרה בתוך שדה...הבעיה שאני מקבל את זה... השאילתה מחזירה רק רשומה אחת... אפשר עזרה?? צריכים תמונות??..תגידו של מה..

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by orendia,

שלום כאשר אני פותח מיילים מתקבלת ההודעה המצורפת אשמח לשמוע הצעות... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. שלום רב, מה שלומכם? יש לכם אולי מושג על איזו תוכנה של MONITORING שאני יכול להתקין על מחשב שיודע לקבל מכל ה-CLIENTS את המידע ושומר את הנתונים האלו, כביכול כמו SERVER ו-CLIENT אני צריך תוכנה שיודעת לנטר את החומרה במחשב יודעת להודיע על בעיות בהרד דיסק או זיכרון וכאלו... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by KavKazoon,

היי יש לי מחשב 6750 אינטל 2.66 ארץ עם אובר קלוק ל 3.5 גיגה ארץ 4 גיגה זיכרון פנימי של ocz כונן קשיח 16 בפר כרטיס מסך ATI 4870 512 ו VISTA עשיתי בדיקה בפסי מארק החדש ונטאג ויצא לי 5000 נקודות בדיוק האם זה טוב או לא טוב ?!?! התוכנה הזאתי באמת בודקת כמו שצריך תמחשב ? עד כמה אפשר להסתמך על התוצאות שלה?!

18. אני מפעיל תמסנגר לוחת על כניסה יש תחלון שבו אני בוחר או רושם תאיימל שלי.. אז יש לי רשימה של כל האנשים שהתחברו מאצלי.. אני רוצה למחוק אותם שישאר רק שלי !! איך אני מוחק את זה?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by itayze,

דוד שלי ביקש ממני לחפש לו תוכנה לילדים , כמו הדפים שיש את הציור ואתם צריכים לצבוע , משהו כזה רק למחשב . זה די דחוף , תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. התקנתי לפני כמה זמן תוכנת פקס, הסרתי אותה ומתברר שנשארה האפשרות להדפיס אליה בword ז"א, ללחיצת cntl-p מופיעה רשימת מדפסות שהתוכנה הזו נמצאת בהן. אני רוצה להעיף את זה. מישהו יודע איך?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. שלום לפני מספר ימים נתקלתי במחשב שלי ב CYBER SECURITY זו תוכנה שמשתלטת על המחשב ומודיעה לך (פיקטיבי) שיש לך וירוסים, מה שלא נכון בכלל, לא הצלחתי להסיר את התוכנה בשום מקרה גם לא מלוח הבקרה מהסר חומרה, אין אפשרות ... מישהו יכול לעזור ? אני כבר אובד עצות, תודה מראש אסף

22. Started by dog_foot,

יש לי את לוח האם p4vtb+ ואני צריך למצוא לו את הדרייברים בשביל כ.הקול, אני לא מצליח למצוא, ממש אודה לכל מי שיעזור לי להשיג את הדרייבר...

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by Vortex,

יש לי את הwindows Movie Maker 2 לווינדוס אקספי פרו, ויש אפשרות לשלב סרטונים בסרט. אבל אי אפשר לייבא סרטוני קוויקטיים! וזה פורמט הוידאו של המצלמה הדיגיטלית שלי! אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by moshe20,

ישהו מכיר מנהל הורדות שתומך העדכון החדש כי יש לי את אורביט ואת פלאש גט ושנהים לא תומכים תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by redead,

יש לי קובץ מצגת בפורמט רגי לשל דיוידי שיש עליו רק תמונות ואני צריך להוסיף לו שיר שיהיה ברקע.. עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה..?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים