תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט, ואחרי שהתקנתי אותו ביטלתי מספר דברים דרך ההוספה הסרה של תוכנות, בין היתר ביטלתי את המדיה סנטר. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו, ובכל פעם שאני מנסה הוא מגיע לפני הריסט למסך של הווינדוס ונותן הודעה שיש ניסיון להחזיר את הרכיבים, אבל בסוף התהליך מתקבלת הודעה של כישלון בהוספת הרכיב משהו כזה.. לא ביטלתי סרביסים שקשורים לזה ואני בטוח שזה לא העניין, השאלה היא באמת איך אני יכול להחזיר את המדיה סנטר.. ואגב אותה בעייה עם הWINDOWS DVD MAKER.. לא ניתן להחזיר אותו ...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם טוב להתקין המחשב כמה תוכנות ריגול? כי שמעתי שתמיד כל תוכנה מזהה משהו שהשנייה לא מזהה האם זה נכון? האם זה יפריע למחשב?יאט אותו?או יצור בעיות?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם KIS 7 , הוא פשוט חוסם לי את חלק מהאתרים , כשאני סוגר אותו זה מסתדר :bash: תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בקיצור אני מכניס bf2 לכונן , אני מריץ את התוכנה ואז זה נותן לי התראה "you must haveadministrator privileges to run setup " ואז זה יוצא לי מההתקנה . מישהוא יודע מה זה ואיך פותרים ?כי אני הadmin של המחשב שלי אני לא מבין למה זה קורה .
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להעתיק תמונה מתקליטור מלא בתמונות, ואני מקבל את ההודעה הבאה. יש לציין שקובץ אחר, "tt2_3", הצלחתי להעתיק. האם כנראה התקליטור תקול? SILVERLINE בן שנתיים פלוס. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היום ישבתי דיברתי עם חברים שלי באייסיקיו ופתאום היתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה ונדלק הווינדוס עלה הכל היה בסדר אבל כשהפעלתי את האייסיקיו וכתבתי למישהו הודעה, ברגע שלחצתי SEND זה עשה לי את השגיאה המעצבנת הזאת של אקס פי שצריך לשלוח את המידע למייקרוסופט מידי פעם זה גם היה מעלה לי חלון כזה שכתוב בו משהו על c++ ו abnormal error ניסיתי להתקין מחדש - לא הולך ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש - לא הולך ניסיתי לעשות את ה database converter - לא עוזר מחקתי והתקנתי גרסה יותר חדשה - לא מתחבר בכלל לשרת שלהם מה עושים?!#%?????????
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
התקנתי דרייברים חדשים והכל חדש ועדיין FRAPS מסרב להקליט סאונד (יותר נכון, להקליט בווליום מספיק גבוה כדי לשמוע משהו..) הוא מקליט בווליום כל כך נמוך שצריך להגביר את הווליום למקסימום וגם אז בקושי שומעים משהו
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תמיד כשאני פוותח את התוכנה היא סורקת משהו בהתחלה עד שהיא מגיעה למשהו שכתוב S.M.A.R.T ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר! ואחריי כמה שניות הכל נתקע לגמריי! כולל העכבר! וחייב לעשות ריסט! מה הבעיה פה? איך אני מסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איך אפשר לגרום לאופצייה Print to file להיות ב Disable? האופצייה נמצאת כמובן שלוחצים על Print.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש ב אווטלוק של חלונות והוא נחמד כזה אבל לא יותר יש אולי משהו יותר רציני עם לוח שנה וכ'ו מנהל משימות משהו בסגנון הזה תודה
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
http://www.toptenreviews.com/ אתר שמראה את עשרת הגדולים של מלא סוגי תוכנות. כנסו ותראו. יש כאלו שיאמרו שהוא שימושי, אבל כפי שאני רואה הוא "קצת" נוגד את ההמלצות של רוב אנשי הפורום כאן (תראו על איזה אנטי וירוס ותוכנת אנטי ספייוור הם ממליצים...).
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום. היום באתי וניסיתי לפתוח את האיי סי קיו. נכנסתי, היה את ה*ביייייייייייייפ* הארוך הזה, ובאמצע שהיה את הביפ הזה הופיע לי החלון הבא: ואז אני לוחץ על אישור, והכל נסגר. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב. אני לא יודע למה אני עושה את זה לעצמי (או יותר נכון למחשב שלי ) אבל החלטתי להתקין את הגרסה החדשה של Infima. הפעם החלטתי לבדוק פן אחר. המפתחים מבטיחים דחיסת קבצי MP3 של 128kbps ללא איבוד איכות (על איבוד מידע אין על מה לדבר בכלל). אז לקחתי 4 קבצי MP3 בסגנונות שונים (טראנס, רוק, מזרחי ואינסטרומנטלי) באיכות 128kbps ודחסתי אותם והרי התוצאות: 1. גודל מחיצה מקורי לפני דחיסה - 18.7MB 2. גודל קובץ LAN (מכווץ) - 17.2MB 3. גודל מחיצה חדש (לאחר חילוץ) - 18.7MB (כ-200 בתים פחות) 4. סה"כ דחיסה - 8% (92% מהגודל המקורי) - בשביל זה כל הרעש?!?! ??? 5. איכות השירים - איכות השירים ירדה (שוב) בצורה דרמטית למרות ההבטחה שאיכות השירים לא נפגמת כלל (במיוחד הובטח כך עבור 128kbps). יש ל…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני שומע שירים ופתאום אני שומע שיורד העוצמה ואז פתאום אני לא שומע כלום.. אני נכנס למיקסר הזה של הווינדוס ואני מעלה את העוצמה הראשית שוב למעלה והיא יורדת לי למטה שוב.. ככה כל הזמן זה פשוט משגעה אותי גם במחשב הישן זה קרה לי..אין לי מושג מזה..באמת שאין לי מושג.. בקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר הקודם ע"י התוכנה שיש באתר. כשאני מנסה להתקין את החדש, הוא אומר שנוצרה טעות בפתיחת קובץ. כשאני אומר התעלם והוא ממשיך הוא אומר לי בעליה של הסט אפ שיש לי שגיאה. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
איך הגעתם למהירויות הורדה כאלו גבוהות? גם לי יש אינטרנט מהיר 1.5 Mb\s, ואני מוריד בד"כ על 20-30. אני משתמש ב- Bitlord 1.1\ וניסיתי כבר הכול: פתחתי פורטים בפיירוול, שיחקתי עם ה-upload וה-download, ניסיתי קליינטים אחרים, ועדיין אין שיפור בהורדות. :'( לא מזמן קראתי שה-SP2 מגביל את כמות הפורטים הפתוחים או משהו כזה... :-\ אז התקנתי patch מיוחד שמנטרל את ההגבלה, ועדיין אין שיפור... אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי!!!
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני יודע שדייבר של הכרטיס מסך עושה 2 דברים בלבד 1. מגדיר את שם המסך שידחף לכל מקום אפשרי 2. מגדיר מקסימום מהירות רענון לכל רזולוציה התקנתי את הפוטושופ הוא הביא לי הודעה מוזרה עשיתי אישור וכל מה שלבן, הפך לצהוב הכל ממש הכל ניהיה בגוון מחריד! לא ידעתי מה לעשות מחקתי את הדרייבר של המסך שיחזור להיות "פלאג אנד פליי" והפוטושופ הסתדר... שוב התקנתי את הדרייבר של המסך שוב אותה בעיה.. מה פה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אמרתי לעצמי בוא ננסה את VIM בדקתי קצת בוויקיפדיה ראיתי תמונות (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/28/Vim.png/300px-Vim.png) וואלה נראה נחמד הורדתי מהאתר גרסא 7 וגיליתי שזה בכלל לא נראה כמו בתמונות הורדתי קובץ בשם GVIM70.EXE אולי יש גרסא אחרת עם ממשק נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חבר'ה איזה תוכנות בסגנון CureROM יש? תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? יש לכם אולי מושג על איזו תוכנה של MONITORING שאני יכול להתקין על מחשב שיודע לקבל מכל ה-CLIENTS את המידע ושומר את הנתונים האלו, כביכול כמו SERVER ו-CLIENT אני צריך תוכנה שיודעת לנטר את החומרה במחשב יודעת להודיע על בעיות בהרד דיסק או זיכרון וכאלו... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הייי תגידו איך אני יכול להקליט LIVE את מה שאני רואה למשל ב BLOG של TAPUZ או אתרים כמו U TUBE וכל זה ? גם כאשר לפעמים זה משתמש ב JAVA ...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט מצגת שניתנת לקריאה בלבד. אני מעוניין להעתיק תמונות מתוך המצגת. כיצד ניתן לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
דוד שלי ביקש ממני לחפש לו תוכנה לילדים , כמו הדפים שיש את הציור ואתם צריכים לצבוע , משהו כזה רק למחשב . זה די דחוף , תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי XP שאני מפעיל את icq נוצר באג מוזר נוצר לי תפריט חדש , הבעיה היא שהuא לא מופיע כחלק מה layout של ה icq הוא פשוט מופיע באמצע ה desktop בנפרד , מרחף מעל כל החלונות ואי אפשר לסגור אותו בלי לסגור את כל הicq הוא גם ניתן להזזה ניסיתי להסיר ולהוריד מחדש לא עבד למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-