תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
טוב לחבר שלי יש בעייה חסר לו את הקובץ kkocwwuvfysrq.exe מאיפה אפשר להשיג את הקובץ... בגלל הקובץ הזה הוא לא יכול לפתוח תוכניות עם exe עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שפנה אוטמטית זכרון ולא תתן למעבד להגיע לאחוזים גבוהים מכירים משהו ? או עם מה אתם עובדים ?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
או ל TRUE IMAGE יש משהו טוב?? גילוי נאות: שאלתי את זה בפוסט הזה נושא: איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש אתמול אך הוא נדחק אחורה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך תכנה שיודעת לגבות מידע שיש לי על המחשב.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר את כל האנשים שנמחקו פתאום בלי שום סיבה?! תודה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב, אני התקנתי את הגרסה החדשה (גרסה 6.2) והיה לי לפני כן את הגרסה 6.1 (יש לי ווינדוז XP) ואני לא מצליח להתחבר. מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה, ארז
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם! עוד כמה ימים יש לסבא שלי יום הולדת ואני עושה לו מצגת יפה!! עושים לו מסיבת הפתעה רציתי לעשות אנימצייה קאילו נגיד בצבע כחול זוהר כזה מ 1 עד 70 רצה מהר מהר וב 70 זה עוצר ועושה זיקוק כזה האם אין לכם אפשרות לעשות לי עד 70 לפחות ככה: 10,20,30,40,50.... עד 70 לפחות ככה בבקשה זה באמת דחוף!!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
Windows XP Pro SP2 בעברית. הורדתי והתקנתי Incredimail (הגירסא האחרונה, Incredimail Xe Build 3501788) הבעיה היא שבמקום עברית אני רואה ג'יבריש. (ב Options כיוונתי את ה Encoding לכל סוגי ה Hebrew (אף אחד לא עזר)). הבעיה המדוייקת היא : כאשר אני מקבל אימיילים כשהכותרת העברית, היא מוצגת כג'יבריש (אבל תוכן ההודעה עצמה מוצגת כראוי) אפילו כאשר אני מגדיר איש קשר (Contact) חדש, ונותן לו שם עברי, הוא מוצג בג'יבריש ברשימתה Contacts. מישהו יודע למה ומדוע ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום. התקנתי TLN eMule v6.0 משום ששמעתי שהוא אימיול טוב ומאוד מהיר. כשאני מפעיל את האימיול הזה, אי אפשר להיכנס לאינטרנט. לאינטרנט לוקח כמה דקות לטעון כל דף. חוץ מהאינטרנט, אני מריץ אופיס, משחקים וכל הדברים האלה ולא מרגישים אפילו את האימיול. בגלל זה אני חושב שהבעיה היא האימיול ולא במחשב. (מפרט בצד ימין). מה אתם אומרים? יש איזשהו אימיול אחר שאתם ממליצים לי להתקין? תודה.
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הטריאל של Illustrator CS3. אבל משום מה אחרי ההתקנה הוא לא מביא לי להפעיל אותו :s05: הוא מביא לי רק הודעה: http://img103.imageshack.us/img103/7340/untitledln8.jpg
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי את האנטיוירוסkaspersky 6 ומשום מה הוא מודיע לי על כל דבר פשוט אפילו אם זה לא וירוס. למשל, אני מתקין icq6 והוא מודיע לי על איזשהו קובץ ואז אני אומר לו שזה בסדר ולאחר שניה בא קובץ אחר וכו.. זה קורה המון אפילו אם זה לא התקנות של דברים .. איך אני מבטל את ההודעות האלה? תודה !
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/ie8/readiness/Install.htm
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בתוכנה emule v.0.49a אחרי כמה שניות כשזה מתחבר, תחת הtab של kad זה מגיע עד ל535 contacts שזה נראה לי סבבה אבל הבעיה היא שתחת הtab של servers זה מחובר רק ל2 סרברים אני חוזר שזה אמור להתחבר לעשרות סרברים לא? איך מתקנים את זה? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איזה מהאפשרויות אני אמור לבחור (אני עושה OC ובודק יציבות)
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מפעיל סירטון במדיה פלייר אז עולה לי השגיאה הזאת: The procedure entry point CompleteCreateSysmemSurface could not be located in the dynamic link labrary DDRAW.dll אחרי שאני לוחץ OK, היא עולה פעמיים נוספות, ורק אז הקליפ מתחיל להתנגן. יש לציין שכאשר אני מריץ במדיה פלייר קובץ אודיו אז השגיאה לא עולה. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.techcrunch.com/2007/08/31/google-earths-easter-egg-a-flight-simulator/ A very nice hidden feature of google earth,which is worthwhile a try. obviously cannot be compared to MS-FSX (yet),but still a nice to have feature for google earth fans. have fun.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני אמור לחדש את המנוי לתוכנת SPYSWEEPER שלי ורציתי לשאול לפני שאני מחדש אם למישהו יש המלצה על תוכנה אחרת יותר טובה או ש-SPYSWEEPER הכי טובה בשוק כרגע? הבנתי שישנה תוכנה שנקראת SPYDOCTOR שאמורה להיות מתחרה רצינית ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על ההתקנה של נרו זה פותח את ההתקנה הראשונית שזה חילוץ הקבצים ל - TEMP של ווינדוס לאחר שזה מסתיים לא קורה כלום ממש כלום נאדה בדקתי ברשימת ה - Processes והקובץ SetupX (קובץ ההתקנה של נרו) רץ שם ניסתי גם לחלץ את קובץ ההתקנה הראשוני לבד ולאחר מכן ללחוץ על קובץ ההתקנה SetupX וגם כאן הוא רק רץ ב- Processes יש למישהו מושג למה זה קורה??? ואיף אפשר לפתור את זה???
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם דרייברים. יש לי כ.מסך GeForce 8800GT 512MB (אפשר לראות הכל במפרט בצד). כרגע מותקן אצלי הדרייבר של nVidia גרסא 175.19. ניסיתי להתקין כמה גרסאות חדשות יותר, וגם את החדשה כדי שתתמוך ב FC2, אבל במקום להתקין, הוא נתקע באמצע, בסוף ההתקנה אומר System did not modified ורוצה שאני אעשה restart, אחרי שאני עושה את זה המסך לא עובד, ואני נאלץ להיכנס דרך safe mode, למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך, לחזור למצב רגיל ולעשות system restore... יש למישהו מושג מה הבעיה? או איך אני יכול להתקין את הדרייברים החדשים?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
זאת התמונה: http://img218.imageshack.us/img218/9358/dscf0376customlz4.jpg בצד שמאל למטה יש איזה פרח סגול שקיבל פוקוס גם כן ואני רוצה לטשטש אותו שיראה כמו שאר הרקע (חסר פוקוס..) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
על איזה פיירוול ואנטי-וירוס אתם ממליצים לי....עד עכשיו השתמשתי בnorton internet security 2004 ואני רוצה משהו אחר כי נורטון מעמיס יותר מידי על המחשב שלי...והמחשב שלי לא משהו... אני צריך משהו טוב ושלא יעמיס על המחשב יותר מידי... ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים בשעה טוה קניתי צורב יוידי פיליפס 1628 אבל..... בכל תוכנה שאני מנסה אני לא מצליח לעשות rip לדיסקי מוזיקה (גם מקוריים), אין בעיה להשמיע. רק ב cdex אבל עם errors שאותם אח"כ שומעים יופי לפני זה היה לי צורב רגיל של פיליפס ולא היו בעיות מה דעתכם??
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, היום נפתחת לי משום מה אין לי מושג מאיפה , הודעת שגיאה שלא הבנתי, שאני לוחץ על אישור, ההודעה חוזרת אחרי כמה שניות. אני רוצה להפטר ממנה איכשהו, או שתגידו לי מה השגיאה הזאת עושה, או מהי בכלל.. תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=ytinnkmvmjwa.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-