עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by maorp,

יש לי XP שאני מפעיל את icq נוצר באג מוזר נוצר לי תפריט חדש , הבעיה היא שהuא לא מופיע כחלק מה layout של ה icq הוא פשוט מופיע באמצע ה desktop בנפרד , מרחף מעל כל החלונות ואי אפשר לסגור אותו בלי לסגור את כל הicq הוא גם ניתן להזזה ניסיתי להסיר ולהוריד מחדש לא עבד למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by barlevi321,

שלום לכם . אני רוצה להוריד דריבר למחשב ואני לא מצליח, יש לי אתר ששמו: http://www.soundcard-drivers.com/drivers/125/125091.htm אני מוצא שם את הדריבר שאני רוצה , אבל אני לא מצליח להוריד משם שום דריבר מישהו יכול לעזור לי איך אני עושה זאת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by coorva,

מחפש A.D.F to WAV converter ,תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. איך אני מסדר שהשומר מסך לא יופיע באמצע הסרט איך לתת לוינדוס לדעת שפועל סרט הבעיה ב ויסטה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by Co[3]LHo,

התקנתי את הדרייבר עצמו, אבל כשהמחשב הגיע היתה גם תוכנה כזו.. לא בדיוק תוכנה אלא ההגדרות של הכרטיס קול... Creative בתיקייה GO או משהו כזה והייתי יכול לשנות כל מני הגדרות אפקטים וכדומה. כעת אני לא מוצא את ההתקנה של זה בדיסק ואין לי את זה ומאוד חשוב לי שיהיה את זה איך אני משיג את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. היתקנתי מחשב חדש העתקתי את קובץ המועדפים מהמחשב הישן ( דרך הרשת) קראתי לקובץ של המחשב החדש בשם אחר >>> והעתקתי את הקובץ מועדפים שך המחשב הישן פתחתי את האקספלורר >>> וכל האותיות בעיברית שם התהפכו לשם בדיקה פתחתי דרך הרשת את הקובץ הישן ( במיקום המקורי שלו = המחשב הישן שלי) וגם במיקרה הזה כל האתיות בעיברית היו הפוכות למה זה קורה לעזאזל? זו אותה מערכת הפעלה בידיוק! במחשב הישן היה לי FAT 32 האם זה קשור לזה? או מה? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. נסעתי לבסיס ליומיים והשארתי את המחשב פתוח חזרתי וראיתי את הארור שמופיע למטה... לחצתי אוקי ואז האינטרנט פסק לעבוד למרות שמופיע הסימן למטה שאני עדיין מחובר.. וכשאני לוחץ על הסימן אמור לי להיפתח חלון איפה שמופיע ההקלדה של שם משתמש וסיסמא אבל החלון הזה מיד ניסגר עם פתיחתו וגם כאשר אני לוחץ על אוקי בארור הזה זה עושה לי מין רפרש מהיר כזה לזים שלי יש למישהו הסבר בבקשה?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by EyalOnn,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשחזר מידע שמחקתי מהמחשב? יש לי כמה קבצים מאוד חשובים שהיו לי על המחשב ואני לא מוצא את הbackups שלי לגביהם ואני ממש צריך את המידע, מישהו מכיר תוכנה טובה או דרך לשחזר את המידע האבוד?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. שלום. יש לי מקלדת מולטימדיה של MS ותוכנת ווינאמפ גירסה 5.07 במדיה פלייר אני מצליח לשלוט עם הלחצנים שלמעלה (הבא, הקודם , השהה , נגן וכו') אבל בווינאמפ אני לא מצליח... יש למישהו פיתרון לזה? תודה רבה מראש. עריכה: נ.ב לא מצאתי משהו מתאים גם בחיפוש.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by bazuka,

שלום אני משתמש באופיס XP. ב outlook express כאשר שולחים לי תמונות אני רואה תצוגה מקדימה של התמונה בגוף ההודעה למטה... אבל ב outlook של ה- office אני רק רואה את הקבצים המצורפים ואני צריך ללחוץ על כל אחד כדי לראות אותם. יש אפשרות לעשות גם כאן תצוגה מקדימה של כל הקבצים? בטוח מישהו יודע.............. תודה!!! ;D ;D ;D ;D

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by Saragani,

הוינדוס קרס...זה קורה לי לפחות כמה פעם בשבוע!! הלכתי לטכנאי ש--קניתי ממנו את המחשב--...לפני חודש כדי לבדוק את המחשב הוא ביצע בדיקה ואמר שהוא הריץ דברים כבדים במחשב...ובדק אותו כל היום ולא זיהה שום בעיה! אמרתי לו שבפעם הבאה אני אצלם את הבעיה...(וכן רק עכשיו יש לי מצלמה כדי לתעד את הרגע..) אני אלך אליו בימים הקרובים...אך רציתי לשאול גם פה מה אתם אומרים. להלן הבעיה:: http://www.planetnana.co.il/elicomp88/66.jpg -- http://img49.imageshack.us/img49/6555/problemmmmjp2.jpg ואם אתם שואלים.. על איזה מחשב מדובר מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) לוח אם : Asus p5ld2 se כרטיס מסך: ati radeon x1600 pro 256MB DDR2 pci-x מארז: Foxcon midi atx for p4 ספק כוח: Hec (לא…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by Little SAVAGE,

שלום, מזה תקופה ארוכה, איני מצליח להוריד מה-utorrent במהירות העולה על 18kb/s (לא משנה איזה סוג של קובץ ומספר המקורות). בעבר תמיד הייתי מצליח להוריד במהירויות גבוהות בהרבה (עד פי 10 מהמהירות שציינתי). אני משתמש ב-XP עם SP2 ובפיירוול שלו, וגולש בחיבור של 1.5 מגה בייט לשנייה. מישהו נתקל בבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אשמח לקבל תשובות. עמרי.

13. Started by esaly,

יש לי תופעה במסנג'ר שממש מרגיזה.. כשאני מפעיל שיחות אאודיו בתוכנה -אחרי כמה דקות הוא מפסיק להגיב ואני יכול להמשיך לדבר....אבל כשאני מסיים לדבר התכונה תקועה... מישהו מכיר את התופעה? בבקשה עזרה!!!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by saoron,

שלום, קניתי צורב DVD במטרה לצרוב כמה סרטים בפורמט VCD על הדיסק לדחוף יותר.. אחרי קידוד הסרט אני צורב אותו על הדיסק כאשר צרבתי בעזרת vision express לא היה קול משום מה וכאש צרבתי עם נרו כDATA הדיוידי לא קרא אותו בכלל למשהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  15. שלום מחפש תוכנה או אפליקציה שיכולה להריץ טקסטים על שולחן העבודה . משהו בסגנון העידכונים של YNET (בצד ימין למעלה) , רק שלא יהייה WEB. תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by dj gozlan,

אחים שלי ,התקנתי ווינדוס 7 בעברית וקרה לי משהו מוזר כל הסמלים שעל שולחן העבודה נראים סבבה,אבל כשאני נכנס לאיסיקיו הכל ממש קטן ברשימה של האיסיקיו בלבד,חשבתי ענין של רזולוציה,אבל רזולוציה משנה ממש את הכל,ואני רוצה להגדיל את מה שנראה באיסיקיו ובמסנגר בלבד,האם ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  17. שלום חברה. אני צריך תוכנה שמנטרת טמפרטורות (לפחות) וכל מידע נוסף יהיה תוספת טובה. התוכנה צריכה לתת לי איתות במחשב המרכזי כאשר מחשב ספציפי מתחמם או נכבה וכו. הרשת היא רשת סגורה בתוך עסק, והתוכנה תותקן על כל מחשב והמידע צריך לזרום על מחשב המרכזי

18. אני נוהג להכנס מהבית למייל שלי בעבודה ע"י שימוש ב-OWA . לפני כמה ימים שדרגתי את ה-IEXPLORER לגרסה 7. מאז אני פשוט לא מצליח להכנס ל-OWA שהואע באצם אתר מאובטח (HTTPS). אני מגיע לדף שדורש שם משתמש וסיסמה ואחרי שאני מקליד אותם אני מייד מקבל את הדף הסימפטי עם שגיאה שאי אפשר לפתוח את הדף. אני אומר מייד מכיוון שהמחשב כלל לא "חושב" או מנסה להכנס וישר זורק אותי. ניסיתי לשחק קצת עם הגדרות האבטחה של הדפדפן - אבל שום דבר לא עזר. יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע איך התוכנה הזאת הגיע למחשב שלי כי מעולם לא התקנתי אותה... אבל אני לא מוצא איך להסיר אותה... יש הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by VL,

www.mozilla.com =]

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by mci10mat,

הורדתי תוכנה למחשב שממירה קבצי mp3 לcda הבעיה שהיא ממאנת להימחק אני מחפש את שמות הקבצים שלה במחשב, ומוחק את כל מה שאני מוצא כחשוד בהשתייכות אליה אלא שבכל פעם שאני מאתחל את המחשב היא המסנ להכנס לאינטרנט ל'עדכון'. סליחה על הבורות אבל: א. האם זה מה שנקרא adware? ב. איך אני מעיף אותה מהמחשב שלי? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by xlSnaK,

ראיתי כאלה ששמים באווי שלהם תמונות ואפילו סרטונים קטנים עכשיו השאלה שלי היא איך לעשות את זה ? יש לי ICQ 6 תודה D:

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. אני רוצה לשלוח קורות חיים להמון מספרים אבל להקיש את כל המספרים פעם אחת ואז שיישלח את כולם , איך אני עושה את זה בווינפקס?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בווינדווס אקס פי והסיפור שלי הוא כזה... יש לי נורוטן 2003 מעודכן ומידי כמה שעות אני שם לב שמופיעות לי חלונות קטנים כאלה שאומרים שהנורטון סורק ושולח אימיילים כמו אלה למטה... אני לא משתמש באימייל של הא?ווטלוק אקספרס או בכל תוכנה כל שהיא של אימיילים שמגיעה עם הווינדווס או עם האופיס, ומידי פעם שאני לא נוגע במחשב למשך שעה או שעתיים על ה Taskbar שלי מתמלא מזה ותוקע לי את המחשב!!! מה זה לעזאזל??!!?!?!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים