תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בדקתי = וזה עובד! תהנו http://www.dagorret.net/2009/03/25/a-handful-of-firefox-tweaks-that-will-double-your-browser-speed/
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את האימיול יש לי את ההודעה המעצבנת שיש לי LowID. עשיתי את מה שכתוב שם אבל זה לא עזר וכל פעם שאני מפעיל את האימיול עדיין עולה לי ההודעה. מה חוץ ממה שכתוב בהודעה הזאת יכול גם לגרום ל- LowID? בזמן האחרון גם אני לא מצליח לבצע חיפוש. האם זה קשור ל- LowID ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? *יש לי אימיול LHeMule 5.3 אם זה עוזר.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עד לא מזמן עבדתי על תוכנת הויז -VIZ אבל לא מזמן החלטתי לעבור למקס וההבדל בינהן שבמקס הכפתורים לגישה מהירה כלומר התפריטים שמעל למסך העבודה לא פתוחים לי כמו בVIZ צירפתי תמונה עלמנת שתבינו על איזה תפריטים אני מדבר אני נורא אודה לכם אם תוכלו לעזור לי חג שמח ותודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה.. אני צריך לקדד קבצי מוזיקה כגון MP3 ו- WMV או לפחות אחד מהם לקובץ MIDI יש איזהשהו מקודד או תוכנה שעושים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה ואיחוד ופיצול קליפים סרטונים סרטים וכו' ותוכנה אם יש כזאת מקצועים שאני יוכל לאחד ולפצל סרטים שהם נגיד AC3 וכו' אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה שמות
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר למספר שלי כתוב לי שגיאה 0401 "ההתחברות נכשלה. נא בדוק את הגדרות ההתקשרות שלך ונסה שנית מאוחר יותר." עושה לי את הפרח הצהוב הזה. חיכיתי כמה זמן וניסיתי להתחבר ועדיין לא עוזר מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש עומרי
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי פוטושופ בעברית ולא יודע איך שיניתי אותו לאנגלית.איך אני מחזיר לעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כל פעם שאני בא להוריד HTTP ה-BitComet עולה ונותן אפשרות להוריד בתוכנה איך אני מבטל את זה ?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אנשים רעים פרצו לאיסי של אחותי... ושינו את הססמא. כעת היא לא יכולה להכנס לאיסי של עצמה.. יש איזה דרך, כולל לפרוץ לאיסי של עצמה (אני חושב שזה חוקי, לא?) שהיא יכולה לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל און סקרין קיבורד בגרמנית? איתן
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX470 עם דרייבר הכי מעודכן 258.96 אם אני לא טועה וNET FRAMEWORK של מייקרוסופט גירסא 4 והורדתי את התוכנה nhancer 2.5.9 ל32 ביט. התקנתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה ואז מופיע לי כיתוב Nhancer 2.5.9 ואז אחרי כמה שניות הכיתוב נסגר אבל התוכנה לא עולה. ניסיתי להפעיל בתור מנהל וניסיתי הכל. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי סריקה בתוכנה registry booster 2 ומצאתי קובץ אחד של registry שהוא לא תקין. לחצתי REPAIR בתוכנה, עשיתי ריסט ולאחר מכן בסריקה חוזרת הוא עדיין מוצא לי את אותו הקובץ שוב ושוב. אני יודע שיש פקודה או משהו שאיתה אפשר לתקן regsitry, אם משהו יודע איך אני אודה לו מאוד. תמונה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הי לכולם חיברתי מחשב לטלוויזיה, ואני רוצה לשפר את חווית המשתשמש בעת הפעלת משחקים. 1. האם ידוע לכם על תוכנה שיש לי ממשק גרפי יפה שמאפשרת הפעלת משחקים? לדוגמא כמו שBoxee עושה לסרטים : http://www.google.com/imgres?q=boxee+interface&um=1&hl=en&sa=N&rlz=1C1CHEU_enIL458IL458&nord=1&biw=1333&bih=621&tbm=isch&tbnid=DIB6whT8sHbTyM:&imgrefurl=http://downloadsquad.switched.com/2009/12/07/boxee-beta-unveiled-cross-platform-media-player-gets-a-major-fa/&docid=Gf5hmzZwqyDkNM&imgurl=http://www.blogcdn.com/downloadsquad.switched.com/media/2009/12/boxee-beta-tv.jpg&w=575&h=359&ei=v7XKTqq9G6z_sQK0uLhJ&zoom=1&iact=rc&am…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה מעצבנת, כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו שאמור להיפתח בדף חדש (לא טאב), אני מקבל שגיאה: TypeError: url has no properties (אם אני לוחץ על הכפתור הימני ובוחר open link in a new window אין את השגיאה). אני לוחץ על OK והדף עולה לי בסדר אבל השגיאה מעצבנת, הכל התחיל עם איזה תוסף שהתקנתי אבל העפתי אותו, איך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לאחרונה סרטים חדשים שהורדתי "קיפצו" במדיה פלייר, הסרט רועד כי זה נראה כאילו על כל שני פריימים קדימה הוא קופץ פריים אחורה ניסיתי להפעיל בתכנות אחרות את הסרטים והם עדיין "קופצים" בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איזה codec או מה אני צריך בתודה מראש, דניאל
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לערוך את הזיכרון של המכשיר ולהוסיף לו צלצולים מהמחשב. יש לי SAMSUNG S179, יש לו אפשרות לחיבור למחשב אבל אני לא יכול לעשות שהצלצול יהיה קובץ MP3. אז חשבתי להשיג תוכנה שממירה MP3 לMMF (הפורמט של הקבצים שהו שם כצלצול) ואז להחדיר לו את זה לזיכרון... זה אפשרי? (את התוכנה שממירה לMMF כבר יש לי)
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את השגיאה הבאה: http://2.pichold.com/untitled.jpg מה זה, והאם יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בגרסא 1.5 , וכשאני מעלה עמוד עם מספר תמונות, Firefox מפסיק להעלות את העמוד לפני שעלו כל התמונות. בדרך כלל רק רוב התמונות עולות, ורק לאחר 3-4 לחיצות על Reload התמונות הנותרות מופיעות. כל עזרה תתקבל בברכה...
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שיש לו בעיית ג'בריש בחשבון yahoo. הוא משנה את הקידוד ואז הוא רואה תקין. אך הבעיה שכל פעם שהוא נכנס מחדש עליו לשנות שוב את הקידוד. איך קובעים לו שישאר כברירת מחדל ?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אילו תוכנות אפשר להוריד מה TESK MENAGER כדי לקבל יותר ביצועים למשל ה ANTIVRUS בעקרון הורדתי את כל מש אפשר זה לןקח לי 95 MB מתוך 922 אכשיו יש דברים שאסור להוריד אותם (אני משחק ברשת )?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עברתי למסך רחב, והתחלתי לעבוד עם 2 תוכניות במקביל (מירק ודפדפן). אוטומטית אני מעביר את העכבר ומתחיל לגלול, אבל כמובן שזה לא עובד. יש דרך לגרום לגלילה בחלון שמתחת לעכבר, ולא בחלון האקטיבי? (אני מניח ששיטה שתגרום לזה שברגע שעכבר שלי עובר חלון הוא הופך לאקטיבי תוציא אותי מדעתי, אבל אני מוכן לנסות גם את זה אם זה קיים ואפשרי.) תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אוקי, יש לי 2 בעיות, אחת שאני לא לגמרי בטוח אם היא קשורה לפה או לתמיכה טכנית, אז בבקשה תפנו אותי לאן שצריך. 1. יש לי מחשב חדש, התקנתי את הדרייברים של העכבר [G5], הגדרתי שהכפתור בצד (זה שבדרך כלל הולך דף אחורה) יפעל כלחצן אמצעי (ככה הגדרתי אותו מאז שיש לי אותו.). עכשיו, זה פועל יופי, הבעיה היא שחוץ מלחצן אמצעי, הוא עדיין עושה את הפעולות שהוא עשה קודם (AKA, לעבור דף אחורה). הדרייבר מעודכן, וזה אף פעם לא קרה קודם. מה עושים? 2. אני לא בטוח שזה קשור לפה, אבל יש לי הארד-דיסק 320GB של סמסונג, והוא מזהה שיש בו רק 130 ג'יגה במקום ה320 (בביוס לא כתוב כלום, בהתקנה של ווינדוס זיהה 130 ג'יגה לא משנה כמה ניסיונות לתקן נעשו, ועכשיו בPartitionMagic גם מראה 130 ג'יגה). התקנתי את הדרייברים…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מישהו יכול לנתח לי את הלוג? תודה. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:17:44, on 28/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\PROGRA~1\Aston\aston.exe C:\PROGRA~1\Aston\XP\internat.exe C:\Program Files\Analog Devic…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-