עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by good__one,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, אבל לא רוצה לאבד את כל הקרדיט שצברתי באימיול. איזה קבצים אני צריך לשמור?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by nore0,

ההודעה הזאת עולה לי http://img517.imageshack.us/img517/9608/httrackbf4.jpg אולי התוכנה לא מוגדרת טוב ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. מובנת. אתם מכירים תוכנה אחרת? התוכנה שמצאתי: http://software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=1186

4. "רוצים לראות את ערוצים 22,11, ערוץ הכנסת ונשיונל ג'אוגרפיק?? אז הגעתם למקום הנכון! כנסו למדיה פלאייר וכשהוא נפתח לחצו על ctrl+u ייפתח לכם חלון שצריך כתובת של ערוץ, הנה הערוצים: ערוץ 22: http://stream.msn.co.il/ch2 ערוץ 10: http://ttw.tv/MMS/Ch10.asx ערוץ הכנסת: http://knesset.gov.il/broadcast/live.asx נשיונל ג'אוגרפיק: mms://213.206.155.18/one הערה: ייתכן שתצטרכו להוריד את הגרסה האחרונה של המדיה כדי לראות. ערוץ 22 פועל רק בשעה שמונה שמונה וחצי בערב." זה מה שמצאתי ברשת, חייב לציין שרק ערוץ הכנסת עבד לי וגם זה היה רק ל2-3 דקות... ואז אני מקבל את ההודעה הבאה.. בשאר הלינקים אני מקבל את ההודעה הבאה: 1. נסו אתם ותגידו לי אם זה עבד אצליכם?! 2. אניא מעוני…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  5. התקנתי דרייברים חדשים והכל חדש ועדיין FRAPS מסרב להקליט סאונד (יותר נכון, להקליט בווליום מספיק גבוה כדי לשמוע משהו..) הוא מקליט בווליום כל כך נמוך שצריך להגביר את הווליום למקסימום וגם אז בקושי שומעים משהו

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by compman112,

אני מחפש תוכנה שאפשר נגיד לקחת המון סרטונים קצרים קצרים של דקה או 20 שניות לא משנה כמה ולחבר אותם ולעשות בן כל סרטון איזה טקסט מקצועי מעבר מקצועי ולצרוב אותו לידיוידי בלי צורב דיוידי יעני SVCD ו VCD ושיהיה אפשר להכין גם תפירטים מקצועיים או רגילים אותו דבר בשביל לעשות תמונות תודה רבה לעוזרים compman112

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  7. איך אפשר לגרום לאופצייה Print to file להיות ב Disable? האופצייה נמצאת כמובן שלוחצים על Print.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. Started by yonatanph,

האחיין שלי מתקשה בגיאומטריה ורוצה שאני יעזור לו. אני צריך תוכנה שתאפשר לי לצייר (יד חופשית) כך שהוא יראה את מה שאני מצייר בזמן אמת.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. עם אני לא טועה יש תוכנה שקוראים לה פרטישן מ'גיק? אבל אני לא מוצא אותה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  10. טוב. אני לא יודע למה אני עושה את זה לעצמי (או יותר נכון למחשב שלי ) אבל החלטתי להתקין את הגרסה החדשה של Infima. הפעם החלטתי לבדוק פן אחר. המפתחים מבטיחים דחיסת קבצי MP3 של 128kbps ללא איבוד איכות (על איבוד מידע אין על מה לדבר בכלל). אז לקחתי 4 קבצי MP3 בסגנונות שונים (טראנס, רוק, מזרחי ואינסטרומנטלי) באיכות 128kbps ודחסתי אותם והרי התוצאות: 1. גודל מחיצה מקורי לפני דחיסה - 18.7MB 2. גודל קובץ LAN (מכווץ) - 17.2MB 3. גודל מחיצה חדש (לאחר חילוץ) - 18.7MB (כ-200 בתים פחות) 4. סה"כ דחיסה - 8% (92% מהגודל המקורי) - בשביל זה כל הרעש?!?! ??? 5. איכות השירים - איכות השירים ירדה (שוב) בצורה דרמטית למרות ההבטחה שאיכות השירים לא נפגמת כלל (במיוחד הובטח כך עבור 128kbps). יש ל…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. אני יודע שדייבר של הכרטיס מסך עושה 2 דברים בלבד 1. מגדיר את שם המסך שידחף לכל מקום אפשרי 2. מגדיר מקסימום מהירות רענון לכל רזולוציה התקנתי את הפוטושופ הוא הביא לי הודעה מוזרה עשיתי אישור וכל מה שלבן, הפך לצהוב הכל ממש הכל ניהיה בגוון מחריד! לא ידעתי מה לעשות מחקתי את הדרייבר של המסך שיחזור להיות "פלאג אנד פליי" והפוטושופ הסתדר... שוב התקנתי את הדרייבר של המסך שוב אותה בעיה.. מה פה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by TheReaper,

טוב אמרתי לעצמי בוא ננסה את VIM בדקתי קצת בוויקיפדיה ראיתי תמונות (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/28/Vim.png/300px-Vim.png) וואלה נראה נחמד הורדתי מהאתר גרסא 7 וגיליתי שזה בכלל לא נראה כמו בתמונות הורדתי קובץ בשם GVIM70.EXE אולי יש גרסא אחרת עם ממשק נורמלי?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by ruff stuff,

שלום לאחר שהיו לי בעיות עם הדפדפן הקודם שלי הסרתי אותו והתקנתי את הפיירפוקס. מאחר ולא התנסתי בו בעבר רציתי לשאול מיספר שאלות : 1. איך אפשר לראות את הסרטונים של ויינט או כל דבר אחר כי הדפדפן לא תומך בו. 2. הורדתי את הגירסא האנגלית 2.0 אבל לפעמים רואים את העיברית בצורה משובשת לדוגמא אתר בנק הפועלים מה אפשר לעשות בנידון. תודה. ואשמח אם תייעצו לי על דברים שהדפדפן הזה יכול לעשות.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by orendia,

שלום כאשר אני פותח מיילים מתקבלת ההודעה המצורפת אשמח לשמוע הצעות... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by Bartleby,

מותקנים לי במחשב 2 דיסקים קשיחים בממשק SATA. (אני עובד עם XP PRO). לא מותקנים לי דרייברים של SATA. אני צריך להתקין? מה זה נותן? מוסיף ביצועים?תודה.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by nizans,

יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים אחד 40G ואחד 80G חילקתי אותם ל 4 חלקים ולפני שפירמטתי גיביתי את הקבצים שלי באחת המחיצות הבעיה שבטעות פירמטתי את כל המחיצות ומחקתי אותם ועכשיו יש לי 2 מחיצות אחת לכל כונן יש אפשרות לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by maorp,

יש לי XP שאני מפעיל את icq נוצר באג מוזר נוצר לי תפריט חדש , הבעיה היא שהuא לא מופיע כחלק מה layout של ה icq הוא פשוט מופיע באמצע ה desktop בנפרד , מרחף מעל כל החלונות ואי אפשר לסגור אותו בלי לסגור את כל הicq הוא גם ניתן להזזה ניסיתי להסיר ולהוריד מחדש לא עבד למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by barlevi321,

שלום לכם . אני רוצה להוריד דריבר למחשב ואני לא מצליח, יש לי אתר ששמו: http://www.soundcard-drivers.com/drivers/125/125091.htm אני מוצא שם את הדריבר שאני רוצה , אבל אני לא מצליח להוריד משם שום דריבר מישהו יכול לעזור לי איך אני עושה זאת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by meirtz4,

מדיי פעם אני משתמש באימיול ומוריד כלמיני ללא בעייה, אבל לפתע אין כמעט קבצים להורדה, מאוד קשה למצוא וגם מה שנמצא לא יורד... זה בעיה אצלי או באימיול? אם יש למישהו המלצה איך לתקן את זה או שיכול להמליץ לי על תוכנה אחרת אני אשמח תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by Vortex,

יש לי את הwindows Movie Maker 2 לווינדוס אקספי פרו, ויש אפשרות לשלב סרטונים בסרט. אבל אי אפשר לייבא סרטוני קוויקטיים! וזה פורמט הוידאו של המצלמה הדיגיטלית שלי! אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by shoval,

איך אני יכול למחוק מהREG? התקהתי תכנה שנדפקה קצת ואי אפשר להתקין מחדש כי היא עדיין "רשומה" תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. Started by assaf990,

אמינות?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by dingo,

יש לי בעיה באימל של וואלה בשביל לפתוח הודעות אני צריך ללחוץ על הכפתור האמצעי של העכבר (גלגלת) עם אני לוחץ על הכפתור השמאלי זה מחזיר אותי לדואר נכנס

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. היתקנתי מחשב חדש העתקתי את קובץ המועדפים מהמחשב הישן ( דרך הרשת) קראתי לקובץ של המחשב החדש בשם אחר >>> והעתקתי את הקובץ מועדפים שך המחשב הישן פתחתי את האקספלורר >>> וכל האותיות בעיברית שם התהפכו לשם בדיקה פתחתי דרך הרשת את הקובץ הישן ( במיקום המקורי שלו = המחשב הישן שלי) וגם במיקרה הזה כל האתיות בעיברית היו הפוכות למה זה קורה לעזאזל? זו אותה מערכת הפעלה בידיוק! במחשב הישן היה לי FAT 32 האם זה קשור לזה? או מה? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. בס"ד שלום חברים, אני מנסה להתקין שרת לוקאלי sql וזה לא מצליח אפילו להטעין לי אותו. אשמח לעזרה!

דיונים חדשים בפורומים