עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by izikd,

אני נכנס ל Mozilla Mail 1.7.2 לוחץ על Compose או Reply או כל דבר הקשור בשליחת הודעה חדשה, הוא מראה לי זמן של "חושב", ואם אני מזיז את העכבר הוא מפסיק לחשוב ולא קורה כלום. השליחת הודעה פשוט לא עולה. בגרסת מוזילה 1.8a3 השליחה עובדת, אך אינני יכול להשתמש בגרסא זאת עקב זה שהיא לא יציבותה ויש לה הרבה בעיות אחרות. מישהו נתקל? :-\

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by a_nuke,

יש לי איכס פי SP1 ועד לא מזמן התוכנה turbo pascal עבדה לי יופי ואז פתאום כשלחצתי על להפעיל אותה זה מעלה לי את ההודעה הבאה למישהו יש מושג איך אני פותר את זה? אני ממש צריך את התוכנה הזאת לבצפר... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. מישהו יכול לתת לי תוכנות מידע על מאווררים וכו' ??? ???

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by Armageddon,

I installed NOD32 2.12.3 trial today since I wasn't pleased with NAV and it all seems fine except that I can't get the program to update the virus definitions, I get the following error: 27/10/2006 15:09:29 Update Error occurred while updating program modules (Cannot replace the current file.) Does anyone have any idea how to solve this issue?

5. יש לי כמה סרטים אני רוצה להביא אותם לדוד שלי לDVD אבל אין כתוביות אפשר לעשות להוסיף כתובות שהסרט יהיה מובנה עם הכתוביות יש הרבה סרטים שהכתוביות מובנות אז איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  6. Started by mikk,

התקנתי אתמול Aston Shell , ואינני מצליח לגרום לאיסיקיו לעבוד... כאשר אני מפעיל את האיסיקיו, לאחר דקת שימוש, הוא כותב: Runtime Error Program: C:\ICQ\Icq.exe abnormal program termination שימו לב לתמונה... איך אני מתקן את הבעיה? ועוד שאלה, כשאני אני רוצה לכבות את המחשב, הוא לא מתכבה, ונתקע במצב saving setting ... אמרו לי שזה בגלל המודם של ה ADSL.. אם זה משנה יש לי מודם USB...

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by dEaDPooL,

בזמן האחרון כשאני מוריד קליפים בפורמט avi-mpg המדיה פלייר פותח לי אותם ישר בסטרימינג , בעבר יכלתי להוריד קליפים בעזרת מנהל ההורדה שלי , או ישירות דרך הדפדפן , האם יש אופציה לנטרל את זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by bazuka2,

יש למישהו אולי סרברים טובים לתוכנה flashfxp אולי אפילו כאלה שצריך סיסמא בשבילם..... אבל דברים טובים מלאים בסרטים בעיקר......... אשמח לכמה שיותר תודה!!!!! :hi: :hi:

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by SEangel,

יש לי סרט עם 2 STREAMים של אודיו. איזה תוכנה/תוכנות אני צריך כדי להשאיר את הוידאו עם סטרים אחד? (להפריד את הקול מהתמונה, להפריד את שני הסטרימים (אחד מהשני), ולחבר את התמונה עם אחד הסטרימים או תוכנה שעושה את כל זה בעצמה)

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by LinKinG,

יש לי בעיה אני מקודד סרט עם VitualDub וTMPGENC ושפט לוקח לו שלוש וחצי שעות שאמור לקחת לו פחות משעה עכשיו הקטע הוא שהמחשב שלי נורא חזק (P4 2.6 800, 1 GB) ושאני פותח את המד שימוש במעבד אני רואה שהוא עומד הכי הרבה על 30-40 אחוז במזמן קידוד איך אני גורם לנצל את כל המעבד ולעבוד יותר מהר?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by rk666,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940235,00.html הנה עוד סיבה למה לא להשתמש בIE. עוד קישור, הפעם לCERT

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by stalbetman,

שלום רב, מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שבו אפשר להוריד דפדפן מולזיה בעיברית? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. Started by nice,

התוכנה עובדת בצורה מאוד פשוטה והיא מאפשרת לכם לראות מה לוקח מקום בכונן וכמה אחוזים,אותו הדבר ניתן לעשות לתיקיות ולפ סיומות קבצים. מאוד שימושית,היא מאפשרת לך לדעת מה למחוק כדי לפנות מקום בכנון. ועוד פלוס גדול - אין צורך להתקין אותה. http://www.webattack.com/get/disktective.html שימושית להפליא.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by bazuka,

שלום אני משתמש באופיס XP. ב outlook express כאשר שולחים לי תמונות אני רואה תצוגה מקדימה של התמונה בגוף ההודעה למטה... אבל ב outlook של ה- office אני רק רואה את הקבצים המצורפים ואני צריך ללחוץ על כל אחד כדי לראות אותם. יש אפשרות לעשות גם כאן תצוגה מקדימה של כל הקבצים? בטוח מישהו יודע.............. תודה!!! ;D ;D ;D ;D

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by wow,

כשאני ממיר סרט אז חוץ מהאפשרויות של VCD ו-SVCD יש גם DVD. אם אני בוחר ב-DVD האיכות של הסרט נשארת טובה כמו במקור (שממירים ל-VCD ו-SVCD האיכות יורדת טיפה)? והאם אני צריך מדיה של DVD וצורב של DVD עלמנת לצפות בזה במכשיר DVD אם אני ממיר את הסרט בפורמט הזה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

לחבר שלי נמחקו רישומי הפרטישנים, בעזרת תוכנת פרטיסן-מג'ק יצרנו פרטישן חדש ורוב ההרדיסק הישן נשאר שלם. אני צריך תוכנה שתאפשר שיחזור המידע שלא נכתב עליו שכן לא נדענו בו והוא עדיין צריך להיות על הכונן בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  17. אני משתמש בחבילה של Norton Internet Security. למרות שבהגדרות של האנטי וירוס ביטלתי את האפשרות של סריקת מיילים יוצאים - עדיין בכל פעם שאני שולח מייל, קופץ לי חלון בצד ימין למטה ומראה לי את שלבי הסריקה של המייל. הבעיה היותר גדולה היא במיילים גדולים יותר - אז, בשלב כלשהו בסריקה קופצת לי הודעה של SYMANTEC MAIL PROXY שאומרת שהמייל לא נשלח - כי הוא נדחה ע"י הסרבר. מה עושים בשביל לבטל את הסריקות האלו ? בבקשה עיזרו לי. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. הטופיק אומר את הכל --> ואם אני צריך להוריד זה גם בסדר אבל עדיף און ליין סקאן תודה מראש אני חדש פה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. Started by Pitzinyelo,

יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה 5.5 העדכנית. משום מה, חבר שלי מצליח לראות את כתובת האיי פי שלי על ידי ADDON אי סי קיו מיוחד, והוא אומר שלא מצליח לעשות זאת למשתמשים אחרים בעלי פייר וול. הפעלתי anti ip spoofing(אם זה קשור בכלל..) והוא עדיין מסוגל לראות. מישהו יודע מה פשר הדבר?

20. Started by SEangel,

ניסיתי להשתמש בתוכנה VirtualDubMod ואת התמונה היא ממירה יופי, הבעיה היא עם הסאונד. מישהו מכיר איזו תוכנה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by Thug Love,

בזון אלרם שצריך לעדכן אז אתה עובר לאתר הבית ומשם מוריד ידנית את העדכונים עכשו התקנתי תתוכנה מחדש ואני שוב צריך תעדכונים אבל שאני מנסה להוריד אותם זה תמיד נתקע באמצע זה לא ממשיך להוריד יש לי sp2 אם זה קשור

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. Started by PC BOX,

בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ? או דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ?

23. שלום, אני צריך שתעזרו לי בחיפוש של תוכנה שתוכל לקלוט/לצלם חלק מהמסך שלי או את כולו תכלס זה לא משנה לי כל כך ובו זמנית תשדר את השידור, זאת אומרת שאני יוכל להגדיר אותה בתוכנות שונות (סקייפ לדוגמא) בתור מצלמת רשת, וכך בעצם אני יעשה איזהשהוא לופ כזה.. תודה מראש, ליאור..

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. אני יודע שהנושא הזה עלה מיליון ואחד פעם בפורום... אבל מה שלא יצא לי לראות זו תוכנה שלא מבוססת על VirtualDub תוכנה פשוטה שפשוט עושה את העבודה בלי יותר מידי סיבוכים! בלי להתחיל להתקין פילטרים, לשנות 101 הגדרות ועד שאני מסיים עם הסרט כבר הייתי יכול להשיג אחד חדש עם תירגום מובנה... אז יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. Started by barak_i,

איזה "אוסף" הוא הכי טוב היום? פשוט שום אוסף לא מפעיל לי סרטים מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים