תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו (jvc gr-d33u) את התוכן למחשב היא מתחברת באמצעות firewire, הכל עובד ואני מצליח לשלוט על המצלמה מהמחשב (עצור\הפעל\קדימה\אחורה) אבל התמונה מסיבה כל שהיא לא מוכנה לעבור הכל בסדר כי לפני זה זה היה מחובר על המחשב הישן וזה הקליט, העברתי את זה לשלי וזה לא מוכן להציג ניסיתי את זה בשני תוכנות (windows movie maker, powerdirector) שתיהן נותנות את אותה תוצאה יש עוד לצייין שעל המחשב הישן יש xp ועל שלי ויסטה 64 אשמח אם מישהו שמכיר\יודע\ חושב שהוא יודע יעזור לי תודה מצורפת ההודעה שאני מקבל מpowerdirector [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה למצוא תוכנה שבעזרתה אוכל להכין silent install לרשימת תוכנות שאני רוצה להתקין אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזאת תודה מראש הראל כהן
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי WEBCAM עם מיקרופון מובנה VX-1000. בעת ביצוע שיחות ב-SKYPE, כשהוידאו דולק הצד השני מתלונן על רעש רקע. כשאני מכבה את המצלמה ומדבר רק עם המיקרופון (המובנה) אז רעש הרקע נעלם. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה או אפליקציה שיכולה להריץ טקסטים על שולחן העבודה . משהו בסגנון העידכונים של YNET (בצד ימין למעלה) , רק שלא יהייה WEB. תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מישהו מכיר את מערכת - High Learn ? הדפדפן לא מצליח לפתוח חלק מהקבצים במערכת יש קובץ עדכון שאני יכול להוריד? ממש אהבתי את הדפדפן הזה אבל בלי תאימות למערכת הזאת אין לי ככ צורך בו.. נ.ב בשרשור שבראש הפורום מוצעים כל מיני תוספים לדפדפן אבל לא כתוב איך להתקין
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שידרגתי את הנייד לוינדוס 7 ומכיוון שנרו הישנה והטובה 6.3 לא תומכת בוינדוס הזה הורדתי נרו גרסה 9... יצרתי קובץ CUE לקובץ מוסיקה MP3 (קובץ שמחלק לקטעים קובץ MP3 ארוך בעקרון) וכאשר אני רוצה לצרוב אותו כ-IMAGE בנרו 9 מופיעה לי תקלה... לעומת זאת בנרו 6.3 הרגילה הקובץ נצרב...מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אוקי יש לי שאלה פשוטה באיזו תוכנת flash כדי לי להשתמש ב Adobe Flash CS3 Professional או להסתפק ב Macromedia Flash 8 Professional? תודה והמשך יום טוב
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איך זה קרה פתאום? נסתי להתקין מחדש אבל לא עוזר. ******עריכה***** הסתדרתי לאחר שיחזור של הווינדוס [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מוריד הרבה קבצי RAR ו-ZIP מהאינטרנט שאני פותח אותם באמצעות WinRAR. לאחרונה קרתה לי בעיה עם מספר קבצים אבל לא בכולם: כשניסיתי לפתוח אותם נתקלתי בהודעה "הארכיון במבנה לא ידוע או מקולקל". מה זה אומר ומה אני יכול לעשות בעניין?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למסנגר מאז העדכון שהיה ב-15 אני כל הזמן מקבל את ההודעה שהשרות לא זמין ןקוד 8000FFFF ניסיתי לתחבר ממחשב אחר בבית לחשבון שלי והצלחתי , נסיתי לפתור ולחפש מידע בגוגל ולא הצלחתי ... יש איזה דרך מסוימת לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אהלן, אתמול התקנתי קודקים של ליונטוורק, ומאז כמעט כל סרט נתקע לי וגורם ליציאה מהאקספלורר, וגם עושה לי את ההודעת שלח/אל תשלח, ורושם כי drewstn32 משהו נתקע ושלח אל תשלח.. יש אפשרות לסדר את זה? יש קודקים אחרים טובים יותר? זה קורה עם כל נגן מדייה שניסיתי.. ובסרטי DIVX למינהם.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
על מערכת 64 win7 , האם יש איזה דרך להשתמש בחומרה של כרטיס PCI עם דרייבר של 32 BIT ? אולי באמצעות מכונה ווירטואלית, או פטנט אחר.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מופיע לי מין סימן כזה ורשום renewal data הבנתי שאני צריך לעדכן משהו ניכנסתי לאתר ובכל זאת לא הבנתי מה צריך לעשות מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה??... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי נייד חדש ובשולחן העבודה סמל הסוללה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם את זמן הסוללה הנותר???? תודה :s05:
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה למחשב שממירה קבצי mp3 לcda הבעיה שהיא ממאנת להימחק אני מחפש את שמות הקבצים שלה במחשב, ומוחק את כל מה שאני מוצא כחשוד בהשתייכות אליה אלא שבכל פעם שאני מאתחל את המחשב היא המסנ להכנס לאינטרנט ל'עדכון'. סליחה על הבורות אבל: א. האם זה מה שנקרא adware? ב. איך אני מעיף אותה מהמחשב שלי? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתעביר קובץ סרט מפורמט AVI לפורמט YUV(כמובן ללא קול). תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זאת התמונה: http://img218.imageshack.us/img218/9358/dscf0376customlz4.jpg בצד שמאל למטה יש איזה פרח סגול שקיבל פוקוס גם כן ואני רוצה לטשטש אותו שיראה כמו שאר הרקע (חסר פוקוס..) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב.. יש לי בעיה מאוד מציקה, יש תיקייה שנמצאת על Read Only ואני רוצה להוציא ממנה את האופציה... ואני מוריד את הסימון של האפשרות אבל אחרי שאני לוחץ apply ו-ok ההגדרה חוזרת והיא עוד פעם על Read only איך אני מתקן את זה ?!?!
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום איך אני מוחק מידע ש אי פעם השתמשתי בתוכנה מסוימת אני מחפש את זה בגלל שנגמרה לי תקופת הניסיון בתוכנה ואני רוצה להתקין את מקרו הוט קי בורד שוב פעם דרך הגב הקראק שלה לא פועל לי משום מה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
התקנתי zonealrmpro ועכשיו יש לי בעיה ! אתרים מבוימים כמו nana,noacomp...... לא מציגים לי תמונות ! בכלל! עשיתי שבnana (לדוגמה) תיהיה תמיכה בעוגיות בלאה אבל זה לא עזר ! בקשה תעזרו לי !
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש לבד, אבל לא ממש הצלחתי. אני צריך תוכנה שתעזור לי לגבות קבצים. הסבר: אני משתמש בכונן חיצוני של WD מסוג Essenial בנפח 640G. מה שאני מעוניין לגבות זה רק תיקיות קבצים, כלומר כל מה שאני שומר בתיקיית המסמכים שלי. אם זה מסמכים, תמונות, סרטים וסרטונים. כשאני מבצע פעולת העתק-הדבק פשוטה, אני בעצם מעתיק שוב את הקבצים בכל פעם, למרות שלא בהכרח נעשה שינוי מהפעם האחרונה שעשיתי גיבוי, וככה זה סתם גורם לבזבוז זמן ומשאבים. הייתי רוצה שהתוכנה תעשה את הגיבוי בזמן שאני אגיד לה לצורך העניין, אבל רק למה שצריך (קובץ השתנה, או קובץ חדש). והבהרה נוספת: אני מגבה שני מחשבים, אחד עם מערכת הפעלה XP ואחד עם ויסטה. עשיתי ניסיון התוכנת הגיבוי ב XP אבל הוא יוצר קובץ גיבוי אחד ל…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בלי סיבה ניראת לעין, הwinamp החליט להפסיק לסדר שירים שאני מעלה מהlibrary אוטומטית לפי השם, והוא מעלה אותם בסדר רנדומלי. גם כשהshuffl מכובה כמובן ש When loading multiple items, sort by name מסומן מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הי. מחשב חדש win xp pro. מודם פקס תקין גרסת winfax 10.02. כשאני מנסה להכניס את מס הטלפון שלי ב:dialing and location->phone number: אני מקבל את השגיאה הבאה: general protect fault/exception has occured/ מאשר והתוכנה נסגרת. בזמן ההתקנה כאשר קיבלתי את האופציה הזו ורק לחצתי עם העכבר בשדה של מס' הטלפון התוכנה נפלה, אז התחלתי התקנה מחדש והפעם לא הכנסתי את הפרטים. התוכנה הותקנה ואז כשאני פותחאותה ורצה להכנס את הטלפון שלי אני מקבל את השגיאה שרשמתי. מישהו יודע??? תודה ושבוע טוב א
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
כשאני מקליט מהטלויזיה לא חשוב עם איזה תוכנה יוצא לי שחלק מהתמונה נעלם למשהו ולא מתקבל.... אני מקליט עם הכרטיס מסך 6600GT של גיגה בייט מה אפשר לעשות? תמונה להמחשה: אם זה לא קשור לפורום זה אז אני מתנצל ואם אפשר להעביר אני יודה מאוד
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש מנהל הורדות קליל, בלי יותר מידי אופציות. האופציה היחידה שאני צריך היא פיצול ההורדה למספר חלקים. JDOWNLOADER תומך בזה? יש תוכנה אחרת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-