עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hck,

היי אני מתחיל לסדר מחשב של חבר שמלא בתוכנות ריגול עם Adware6 ועם SpyBoot S&D אבל זה ממש לא נגמר אפילו אחרי מספר סריקות. עכשיו נזכרתי ב-HijackThis וחשבתי שאולי היא תפתור לי את הבעיה. אבל הבעיה שלי היא, שאני מריץ את התוכנה היא מראה לי את כל הדף עם כל הרשימה של התוכנות - ומיד נסגרת! אין לי אפילו צ'אנס לנסות לסמן את מה שצריך בשביל להסיר! מישהו מכיר פתרון לבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by dabaz,

אני מנסה להפעיל קובץ AVI אבל הוא נפתח לי.... הורדתי את כל המקודדים וקבצים אחרים עובדים לי.... ועוד שאלה: אם איזו תוכנה אני יכול לפתוח קובץ עם סיומת mkv? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  3. Started by fenix21,

התקנתי את התוכנה 321 MKVPLAYER הורדתי CODEC וLAZYMAN אבל עדיין לא רואה את הריבוע האדום הקטן בצד השמאל של המסך בTASKBAR שדרכו הייתי מפעיל את התרגום... מישהו שמכיר את התוכנה יוכל לעזור אני כבר מת לראות סרטים במחשב החדש!!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by composite,

שלום... יש לי הרבה מועדפים בפיירפוקס, ויש לי בעיה - התוכנה מסדרת את כל המועדפים בעמודה אחת, כך שאם אני רוצה לרדת עד למועדף האחרון, אני צריך לגלגל עד למטה. האם יש דרך להציג את המועדפים בשתי עמודות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. לא כמו הדיון של IMT. לפני כמה שעות, קרו כמה נפילות מתח בהפרשים של שתי דקות וחצי בערך. אני, ברוב גאונותי, לא כיביתי את המחשב. הנזק נעשה, המחשב נדלק, לה לה, לי לי, אך הווינדוס לא פועל. ניסיתי להכנס למצב בטוח, והוא נתקע בקובץ מסויים. ברור לי שהמידע שם נהרס רובו, אם לא כולו, אך תהיתי, האם יש תוכנה כלשהו להציל את מה שנשאר, ללא הפעלת הווינדוס? (היו לי דיסקטוני הצלה של pqmagic, תיכננתי להוסיף עוד מחיצה, להתקין שם ווינדוס או לינוקס ולהציל מה שנשאר, אך עם המזל שלי, הדיסקטים לא עובדים..) בתודה מראש... נעם... נ.ב. אני מקלל את היום שהסכמתי להכניס למחשב הזה ספק ג'נרי. (האחרי שנשרף האנטק בכמה מפתיע, הפסקת חשמל, לפחות הוא לא דפק לי כלום בדרך).... עריכה: אחרי שניסיתי לפרמט ללא הצלחה, ו…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. Started by eagleye,

רציתי לדעת אם יש דרך להצמיד כתוביות לצמיתות בשיטה מהירה יור מוירטואלדב, לא avisub. ושמעתי על איזה שיטה של הפורמט dvd שאפשר רק לשים בצריבה את הכתוביות עם הסרט יעני באותו דיסק רק נפרדים ושהדיוידי ידע לזהות שהכתוביות שייכות לסרט וינגן את הסרט עם הכתוביות.-מישהוא יודע על השיטה הזאת?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  7. אני רוצה להקליט כמה משפטים וזה לא מצליח לי. אני בטוח שהבעיה נמצאת במיקרופון או בחיבורים אבל לא יודע איך להחליט. מדובר במיקרופון שמצורף לאזניות. הקלטתי איתו בשנה שעברה ומאז הוא היה בארון כי אני לא משתמש באזניות. בנוסף אני לא בטוח שהחיבור (קדמי) של המיקרופון ללוח הוא בסדר כי יציאת הקול שצמודה לו לא עובדת ויכול להיות שהחיבורים/מגעים של שניהם התרופפו. אני מנסה להקליט עם audacity - אני לוחץ על כפתור ההקלטה ומדבר אבל לא רואה תזוזה בכלל

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by Lotar_88,

שלום לאחר שראיתי שהעבירו נושא כזה לפורום תוכנה פתחתי את הדיון שלי פה אז ככה יש לי וידאו LG EC-490W ולאחרונה קניתי כבל להמרת סרטים מוידאו או כל מקלט דיגיטלי לפי מה שאמרו באתר שקניתי ממנו הכבל מתחבר ל usb במחשב בצד שני יש לו חיבור צהוב\לבן\אדום\s-video מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך לחבר את הכבל הזה ? איך לגרום לזה לעבוד ? ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  9. היי יש לי בעיה ואני לא מוצא לה פתרון. אני מעוניין להקליט תוכניות טלויזיה שאני רואה בעזרת דפדפן הטלויזיה של וינאמפ(winamp( מישהו יודע איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את זה? המטרה היא להקליט תוכניות שמופיעות realtime כדי שאוכל לראותם בזמני החופשי. הקבצים הם כמובן VIDEO

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי רשת מחשבים שאני רוצה להכין בשבילה שרת התקנות GHOST ושתהיה לי אפשרות להיטען אליו מכול נקודה חמה מהרשת שלי ... לדוגמא כאשר אני מקבל מחשב י מותג חדשים אני עושה על אחד מהם התקנה מלאה של מערכת אחרי זה אימייג עם סיס פרפ ואחריו שאר המחשבים הזהים משתמשים בגוסט שנוצר כביכול ממצב CLONING של מערכת ההפעלה החומרה זהה לרוב אבל בהתקנה דרך השרת ... כמו כן עם יש אפשרות להכניס לשם גם דיסק של hiren יהיה מצויין תודה לכול העוזרים לידע כללי אנחנו כרגע משתמשים בפרוייקט ישן של NET BOOT אבל המערכת מסורבלת וישנה מאוד והיא בממשק בDOS ודורשת הרבה כתיבה ידנית ומעצבנת ככה שאני מחפש אלטרנטיבה ראויה לתחליף בשבילה ... שפעם אחת אני יכניס לשרת PACKS של דרייברים לכרטיסי הרשת הקיימי…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מחיצה שאני רוצה להרחיב אותה. גודל המחיצה הוא 33 גיגה בייט (כונן e) ואני רוצה להרחיב אותו בעזרת שטח שלא הוקצה שהוא 10 גיגה בייט (unallocated( .... יש לי את התוכנה partition magic 8.5 שמותאמת לויסטה ונכנסתי לmove\resize partition אבל אני לא יודע מה לכתוב שמה...: צהוב: הגודל הלא מוקצה שאני רוצה לצרף לכונן e (כתום) כתום: כונן e שאליו אני רוצה לצרף את הגודל שלא הוקצה... אדום: האפשרות שנכנסתי אליה בכונן e שחור: האפשרויות שיש בחלון move\resize partition- לא יודע מה לכתוב שמה... http://www.siz.co.il/up/fwlzdnijbzjn.jpg אז איך אני מוסיף לכונן e את ה-10 גיגה בייט הלא מוקצים?!?!? תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  12. אני צריך להריץ מעבד תמלילים איינשטיין לצורך איזה עניין. הורדתי את מעבד התמלילים, וכשאני מריץ אותו, אני מקבל את העברית כג'יבריש.\ אני עובד תחת XP. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by bilbo,

מה אני מפספס? אני יודע שאפשר להרשם גם תחת חשבונות אחרים חוץ מ hotmail אז למה בהצטרפות אני רואה ב email address רק אפשרות לבצע זאת תחת הדומיין של hotmail ? plz help

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by XMB,

שלום, 2 שאלות: 1. כיצד אני יכול לשים חתימה (שהיא תמונה) בחשבון שלי ב GMAIL כאשר החשבון מנוהל במצב WEB (דרך האתר שלהם ולא האוטלוק), חיפשתי ב SETTINGS ויש שם Signature אבל רק מלל 2. בהקשר של 1, במידה ויש לי 2 חשבונות מייל באותו ה GMAIL (אחד GMAIL והשני לא קשור מייל חיצוני שהוזן שם שרת ה POP שלו) האם אפשרי שהחתימה שהוזנה תהיה רק לחשבון POP שהוזן? תודה.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  15. הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  16. שלום רב, נאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה שוב במחשב שלי, ולאחר ההתקנה מופיעות לי עדיין 2 הודעות על תקלות ב"מערכת" של המחשב ("חלונות XP"). מצרף 2 תצלומי מסך בנושא. פניתי לחנות ממנה קניתי את המחשב וקיבלתי את הקישור המצורף בדוא"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=269 ההודעות המופיעות הן על בקר וידיאו - ואני לא יודע איזה עלי להוריד, ועל בקר הוידאו. אשמח עזרתכם, והמון תודות על האתר הזה! בהחלט ניתן ללמוד ממנו הרבה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by yacov_c,

לאחר ההתכנת dvd2vcd הגדרתי את התוכנה ורק בעיה אחת נשארה בלתי מסודרת, התוכנה מבקשת להגדיר את כונן dvd ואני מקבל הודעה כזו ( Decoder not inited open IFO file first ) אני לא מצליח לאתר את ה-ifo file דחוף את עזרתכם תודה: יעקב

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. Started by r.b.y,

שלום אני צריך עזרה דחופה אני לא יודע איך מתקינים את : Xilisoft DVD To MP4 Converter v4.0.95.1207 WinAll Incl Patch-CU מישהו יוכל לעזור לי בדחיפות תודה

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by r_h,

יש לי תוכנה 7.43 ACDSEE התקנתי אותה שאני מכניס את הקוד נותן את הודעה הזאת PLESAE RESRTART 7.0 POWERPACK FOR THE LICENSE CHANGES TO TAKE EFFECT מה צריך לעשות השמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by kobiatti,

בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי. המפרט הוא: sapphire ati 4870,e8400,asus p5q pro,ocz 2x2gb,segate 500gb32mb מסך samsung 2253bw cm690+seasonic500w דוד שלי ירכיב לי תמחשב ויתקין לי vitsa 64 bit... השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות אחרי זה ....? מבחינת התקנת דרייברים..? יש איזה דברים שאני צריך להוריד מהאינטרנט? דברים שאני צריך לשנות בהגדרות תצוגה או במסך ..? תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by redead,

מישהו הצליח? אם תוכנה חליפית שאפשר להשתמש בה כדי לקדד למפי3 .?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by menihen16,

שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשר להתקין MAC על המערכת שלי (מפרט בצד). אם כן, רציתי לדעת אם אפשר לעזור לי עם זה קצת... חשוב לציין כי אני לא מבין שום דבר במערכת MAC, וכל מה שתגידו נכון בשבילי, אז מי שלא מבין, בבקשה... רציתי לדעת מידע כללי על המערכת, אם שווה לי להתנסות, ואיך אני מתקין אותה על המחשב שלי. תודה לעוזרים, מני חן.

• 25 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by efratmiz,

אני גרה במעונות והתחברתי לאינטרנט האוניברסיטאי - שמספק (תמורת כמה פרוטות בחודש, כן?) את מק'אפי בגרסא שמצויינת לעיל. התקנתי אותה והכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליחה להבין איך להגדיר אותה. יש לה מליון תתי-נושאים. לדוגמא - סריקה מלאה: אני רוצה לעשות סריקה מלאה, וחשבתי ש on-demand פירושו - "תעשה סריקה עכשיו", אבל מסתבר שלא.. אני רוצה לקבוע שעה מסויימת ביום לסריקה קבועה, ואני מתה כבר לבצע סריקה מלאה למחשב. יש מדריך?? מישהו מבין בגרסא הספציפית הזו? תודה לעונים!! :-*

24. Started by efratmiz,

אני גרה במעונות והתחברתי לאינטרנט האוניברסיטאי - שמספק (תמורת כמה פרוטות בחודש, כן?) את מק'אפי בגרסא שמצויינת לעיל. התקנתי אותה והכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליחה להבין איך להגדיר אותה. יש לה מליון תתי-נושאים. לדוגמא - סריקה מלאה: אני רוצה לעשות סריקה מלאה, וחשבתי ש on-demand פירושו - "תעשה סריקה עכשיו", אבל מסתבר שלא.. אני רוצה לקבוע שעה מסויימת ביום לסריקה קבועה, ואני מתה כבר לבצע סריקה מלאה למחשב. יש מדריך?? מישהו מבין בגרסא הספציפית הזו? תודה לעונים!!

25. Started by dj_horse,

שלום, אני מעוניין להתקין את ה proofing tolls בשביל ה office 2016, אבל באתר של מיקרוסופט קיים רק הגירסה של 32 ביט, ואני צריך גירסה של 64 ביט. שיניתי את הכתובת להתקנה של גירסה של 64 ביט, ואחרי שהורדתי את הגירסה, הוא אומר לי שיש בעיה אחרת. בפירוט, כתוב שיש גירסה של אופיס וגירסה של windows installer או משהו כזה, והוא לא יכל להתקין לי את זה. יש אפשרות להשיג את הגירסה שתעבוד, ואוכל להתקין את הערכה הזאת? תודה.

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.