עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by שורטי,

מפרט: amd 3200 gigabyte gak8n ultra 9 gigabyte x800xl 512x2 kingston תוצאה היא: 4008 מספק?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by ISmile4U,

יש לי בעיה עם Microsoft Media PLayer 9 התוכנה מותקנת אצלי במחשב הבעיה היא שכל שיר שאני מנגן :smilyDJ: בה היא מעיטה את הקצב שלו ואז הוא מתנגן איטי יותר ובהתחלתו ובספו של השיר יש עיווטים שלא נדבר עם אני מריץ קדימה את השיר. ???מישהו נתקל בבעיה הזאת? יודע איך אפשר לפתוא אותה? ???אגב יש דרך להסיר את ה Media Player 9? אודה לעזרתכם בנידון.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by llime,

לאחר פירמוט והתקנה מחדש של וינדוס,המון אתרים מופיעים לי בצורה מקושקשת עם JAVA של SUN.זאת תופעה שאני מכיר ממזמן. לאחר התקנת JAVA VM של מיקרוסופט,התמונה הופכת לנקיה וצלולה-צירפתי שתי תמונות כדי להראות את ההבדל. אה-מה,קודם-כל JVM עובדת רק עם אקספלורר ומעטפותיו.פיירפוקס ממשיך להציג את אותם אתרים בצורה מקושקשת. בעיה נוספת,ישנם אתרים אשר לא עובדים עם JVM וכאשר היא מותקנת,הם לא מציגים תמונה כלל גם עם ג'אוה של SUN.ה JVM שמותקן במחשב מנטרל בהם גם את האפשרות להשתמש בג'אוה של SUN עם כל דפדפן שהוא. ועכשיו מה ש"מוזר"..... לפני הפרמוט מצאתי מדריך מפורט להסרה של JVM לחלוטין מהמחשב בצורה דומה למדריך הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=35252048 (א…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. אני כרגע משתמש בZONEALERM PRO.... אבל נגיד שאני נכנס לשחק BF2 אני חייב לכבות אותו לפני כי הוא עושה לאגים... הוא לא חוסם את המשחק לגמריי רק גורם ללאגים כבדים שמעיפים אותי עליהם.. ואם הוא כבוי אז הכל בסדר. גם כשאני משאיר את המחשב בלילה עם UTORRENT בבוקר יש לי הודעת שגיאה על TRUEVECTOR שהוא צריך להיסגר.. ואחרי זה מופיע גם שגיאה של אותו פרוסס בזיכרון... היום עוד היה לי מסך כחול אחרי השגיאה הזאתי של הזיכרון בדרך כלל הייתי רק לוחץ OK ואז הוא היה מפעיל את עצמו מחדש... הפרוסס (לא המחשב)... לדעתי זה בגלל כמות האנשים (פורטים) שהתוכנה אמורה להתחבר אליהם והוא לא מצליח להסתדר עם זה... אבל לא קרה לי דבר כזה בפיירולים אחרים אז הפיירול הזה לא נראה לי משהו... יש למישהו המלצות? ניסיתי פע…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by avivlevy,

אני צריך מדריך לפוטושופ אבל שיהיה חדש לא מדריך לגרסא 7 אלה ל8 לפחות (רצוי 9C2)

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by BigDragoon,

התקנתי את האופיס (2007) על VISTA בעברית ושם התצוגה של הממשק של האופיס הייתה בעברית. כאשר התקנתי (אותה התקנה) על VISTA באנגלית, התצוגה של האופיס הייתה באנגלית. רציתי לשאול איך אפשר לשנות את השפה של התצוגה באופיס?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by idan1836,

מישהו יכול לעזור לי וללמד אותי איך לאחד כוננים??

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. עכשיו הבעיה הרצינית התעוררה: אפילו הדיסק המקורי של המשחק לא פועל! כשאני מכניס אותו ומשחק, הוא רושם: Cannot Read A: בטל ביטול מה לעזאזל הבעיה הזאת?! לפי דעתי, כשמפעילים את המשחק מהמחשב הוא מחפש בכל הכוננים את המשחק, החל מA: ועד לD: וE:.. ייתכן דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by DeeKay,

איך ניתן לגרום לדפדפן להציג את האתרים שנכנסתי עליהם לאחרונה בראש הרשימה שמופיעה כשאני פותח את ה-Location Bar? דוגמא: http://img413.imageshack.us/img413/2923/sitegoesup9pk.png

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. ניסיתי לחפש את השגיאה בגוגל אבל לא מצאתי פתרון שעזר לי! למישהו עוד הייתה את הבעיה הזאת שמנעה את החיבור למסנ'ר ומצא פתרון ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by zuma,

אצל חברי האופציה הזאת אינה פעילה לגבי כל אנשי הקשר שלו. בכרטיסיה "תיקיות שיתוף" (תחת "כלים">"אפשרויות") מצויינת הערה "המחשב שלך אינו תומך בתיקיות שיתוף" ! אין לו פיירוול במחשב. שיתוף תיקיות במחשב מופעל והוא מוגדר כמנהל מחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by oded6188,

מבחש נייד. אני מנסה לחלק את הכונן שלי ל 2 מחיצות, ולהפוך אותם ל FAT32... אני משתמש בדיסקטים שיוצרים בהתקנה של ה Paratition Magic... וכל פעם כשאני בא לבצע את השינויים, המחשב קורס... מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by Infection,

שלום המחשב שלי מאט כל חצי שעה לשעה רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הגורם לזה שהוא איטי? הנה תמונה:

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by barlevi321,

שלום לכם . אני רוצה להוריד דריבר למחשב ואני לא מצליח, יש לי אתר ששמו: http://www.soundcard-drivers.com/drivers/125/125091.htm אני מוצא שם את הדריבר שאני רוצה , אבל אני לא מצליח להוריד משם שום דריבר מישהו יכול לעזור לי איך אני עושה זאת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  15. יש אפשרות להעביר את קובץ הנתונים של הOUTLOOK EXPRESS שיופיע בתוכנה WINDOWS MAIL באותה צורה? כלומר המיילים והתיקיות הקיימות בלי החשבון עצמו תודה.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by רובין הוד,

מחפשת קראק לתוכנה אקסס בוס 3.2 הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שוםדבר על התוכנה.. תודה לכל מי שעוזר!!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. היי, אני מעוניין ש- speedfan תעלה עם הווינדוס, האם אפשרי? במידה וכן,כיצד? תודה!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. אני קניתי לא מזמן את הmx518 של לוג'יטק ויש עליו כפתור שאמור לשמש כמו ALT+TAB.. עכשיו התקנתי את התוכנה והכפתור הזה עדיין לא עובד... מישהו יכול לעזור לי?. אני ניסיתי לבדוק אם צריך לשנות הגדרות בתוכנה אבל לא מצאתי כלום... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. Started by Ash Binary,

אני מחפש תוכנה להקלטה מכרטיס TV של bt878 במערכת הפעלה windows XP התוכנה חייבת להיות קוד פתוח או לפחות חינמית שלא עושה בעיות (לא מתאמצת לשמור זכויות יוצרים ולא מפרסמת את עצמה בתוך הוידאו המוקלט וכדומה) לא גרסאת DEMO מוגבלת הקלטה בגודל 640X480 לפחות ובפורמט איכותי כולל קול

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by xTz,

לא מצליח ליצור מחיצות \= אמרו לי לעשות צ'קדיסק, לא עזר. אחרי זה מצאתי באינטרנט "Run CHKDSK /F on the affected drive. For instructions on running CHKDSK, see the document How to run Microsoft CHKDSK from the command line." עשיתי גם את זה, לא עזר. מה עוד ניתן לעשות? גם תוך כדי הבדיקה שמתי לב שבהתחלה מופיעה הודעה שאומרת שבמחיצה D שאותה אני סורק יש קבצי מערכת. איך זה יכול להיות?? התקנתי את המערכת על C [בדיוק פרמטתי אך ורק את מחיצה C]

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by americium,

האם אפשרי לסמן רשימה של לינקים ובלחיצת כפתור אחת לגרום לכך שכולם ייפתחו בדפדפן שלי? אם כן, כיצד?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by Little SAVAGE,

שלום, מזה תקופה ארוכה, איני מצליח להוריד מה-utorrent במהירות העולה על 18kb/s (לא משנה איזה סוג של קובץ ומספר המקורות). בעבר תמיד הייתי מצליח להוריד במהירויות גבוהות בהרבה (עד פי 10 מהמהירות שציינתי). אני משתמש ב-XP עם SP2 ובפיירוול שלו, וגולש בחיבור של 1.5 מגה בייט לשנייה. מישהו נתקל בבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אשמח לקבל תשובות. עמרי.

23. Started by esaly,

יש לי תופעה במסנג'ר שממש מרגיזה.. כשאני מפעיל שיחות אאודיו בתוכנה -אחרי כמה דקות הוא מפסיק להגיב ואני יכול להמשיך לדבר....אבל כשאני מסיים לדבר התכונה תקועה... מישהו מכיר את התופעה? בבקשה עזרה!!!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by itziking,

שלום לכולם! אתמול כשאחי היה על המחשב ואין יל מושג מה הוא עשה אז כל הקבצים של המוזיקה בפורמט MP3 והכל פשוא הפכו לקבצים כאלה לא מוכרים. כשאני לוחץ עליהם להפעיל אותם הם עודים והשיר מתנגן אבל התמונה של הקובץ לא הופכת לסמל הזה של המדיה פלייר. וגם כשאני רוצה לצרוב תמונות בנרו אז כשאני בוחר מהירות ומתחיל לצרוב הוא לא מזהה ששמתי דיסק ריק בכונן למרות ששמתי! למישו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם הסרתי את התקנת המקסטון 2 שלי מהמחשב והתקנתי מחדש כאשר בהסרה שמרתי על ההגדרות העניין הוא שפשוט נעלמו לי כל המועדפים!!!!!והיו הרבה לאיזה ספריה אני פונה כדי להחזיר אותם?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים