תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
הורדתי דיסק מוזיקה והוא בעצם טראק אחד ארוך של 70 דקות ומצורף אליו קובץ CUE השאלה שלי היא איך אני מפצל את זה לטראקים ולא משאיר את זה טראק אחד
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או אתר בחינם ללמוד אנגלית..? לא למתחילים.. משהו ברמה של כיתה י' יא'
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בלי סיבה ניראת לעין, הwinamp החליט להפסיק לסדר שירים שאני מעלה מהlibrary אוטומטית לפי השם, והוא מעלה אותם בסדר רנדומלי. גם כשהshuffl מכובה כמובן ש When loading multiple items, sort by name מסומן מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תוכנות מידע על מאווררים וכו' ??? ???
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאתר www.google.com יש קבוצות דיון וחלקם בעברית אני לא מצליח לראות אותם (אני מקבל לפעמים כתב הפוך לפעמים כתב גי'בריש ) לא אקספלורר ולא בפייר פוקס אני לא יודע מה לעשות אנא עיזרו לי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לאחר הגדרת web interface איך אפשר להתחבר מרחוק (אם אפשר את הסינטקס "http://IP:56667") אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ואו איזה סוג של כתוביות התוכנה יכולה להציג..? לא הצלחתי להפעיל כתובית SRT על סרט..?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Symantec Norton Partitation Magoc 8 וכשאני יוצר מחיצה חדשה זה מביא לי טעות. מה אני יכול לעשות אני מת להתקין לינוקס!!! יש אולי תוכנה אחרת? אם כן מאיפה מורידים? למי שלא ממש הבין יש לי שלוש דיסקים C,D,E ואני רוצה ליצור עוד דיסק בלי לפרמט הכל! אז אני משתמש בתוכנה הנ"ל וכשאני יוצר עוד דיסק זה מביא לי טעות! איזושהיא בעיה אם ה CLUSTERS
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אנטי וירוס שיהיה קל על המערכת, ויהיה יעיל בפני ורוסים וסוסים טרויאניים. לפני 3 שבועות פירמטתי את המחשב וכבר הוא עובד אצלי ממש לאט. מותקן אצלי ZONE ALARM 4 אבל האפשרות של האנטי וירוס שלא לא משהו לדעתי. אשמח לקבל המלצות לאנטי וירוסים.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב windows xp home edition sp2. גרסה אנגלית. כבר פעמיים קרה לי שבזמן עבודה מע' ההפעלה קורסת בצורה פתאומית - המסך הופך שחור, ההארד דיסק מכבה את עצמו והמחשב עושה restart. כש windows עולה שוב אני מקבל: the system has recovered from a serious error Error Signature: BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 768_1 מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אנשים רעים פרצו לאיסי של אחותי... ושינו את הססמא. כעת היא לא יכולה להכנס לאיסי של עצמה.. יש איזה דרך, כולל לפרוץ לאיסי של עצמה (אני חושב שזה חוקי, לא?) שהיא יכולה לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני עורך סרטים ממצלמת הוידאו באמצעות Power Producer 3 לאחרונה נתקלתי בבעיה בצריבה (יש לציין שבמשך כ-3 שנים הכל עובד תקין) מצ"ב צילום מסך, בנסיון צריבה של וידאו ערוך (ספציפי בוידאו הזה - נתקע במהלך ההכנה לצריבה פעם אחת על 75% ופעם שניה על 80% - במשך כיותר משעתיים!) אמנם גודל הקובץ כמעט 4G אבל בעבר לא היתה לי שום בעיה עם וידאו בגדלים כאלו, עשיתי עכשיו נסיון צריבה של וידאו אחר בגודל קצת יותר קטן וצורב תקין. יש מספיק מקום פנוי בדיסק קשיח וביצעתי גם איחוי שנדרש. מה עוד אני יכול לבדוק? אני חייב לצרוב את הוידאו הזה!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
השתגעתי התקנתי את קרספרסקי במחשב עשיתי עידכונים ועשיתי ריפר כלום לא עוזר קחו תמונה סימנתי בכחול מה שהוא כותב לי ולא הבנתי מה זה אומר http://www.siz.co.il/my.php?i=y20zjcnfmjyf.jpg קחו עוד תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=2gniyj5ad5zj.jpg בבקשה תעזרו לי אשמח לעזרה עכשיו כאשר אני מפעיל את קרספרסקי מופיעה לי הבעיה הבאה קחו תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=e2yzenjz25tu.jpg ערוך/הסר הודעה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברים עשיתי טעות קריטית ומחקתי בטעות תיקייה עם מלא קבצים שחשובים לי ממש תמונות צבא קבצים של הלימודים ועוד במקום למחוק תיקייה אחרת... אני מחפש איזה תוכנה לשחזור קבצים שלא תלויה בזה אם היא הייתה מותקנת על המחשב עד עכשיו כדי שאני יוכל לפחות לשחזר חלק מהמידע... חבר'ה בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר זה ממש דחוף לי...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט רגילה היה ניתן לראות דרך שאינטרנט את מה שהיא משדרת
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגה בייט ועם מעבד דואל קור של AMD, הלוח תומך ב RAID 0 אז הלכתי וקניתי שני דיסקים קשיחים 80 גיגה כל אחד SATA 2, של WD. נכנסתי לביוס וקבעתי שהם יעבדו כ RAID 0, ועליהם תותקן מערכת ההפעלה. כשהעלתי את המחשב מתוך הדיסק של XP וכשמגיע השלב שהוא צריך לזהות את הדיסקים, הוא כותב לי שאין כוננים קשיחים במחשב(באנגלית כמובן), בהתחלה חשבתי שהדיסקים לא תקינים, אז הוצאתי אותם ממערך ה RAID 0 והתקנתי רגיל XP עליהם, הוא זיהה אותם כמו שצריך, זאת אומרת שהדיסקים הקשיחים טובים. אז החזרתי אותם ל RAID 0 וניסיתי להתקין ויסטה 64 ביט, והוא כן זיהה את הדיסקים כמו שצריך כאשר הם מאוחדים. הוא הראה לי אותם ככונן אחד של 149 גיגה. השאלה שלי למה אני לא מצליח להתקין XP. רצוי לציין שניסיתי להתקין …
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי OULOOK 2003 SP3HEB ואינני מצליח למחוק הודעה עם קובץ של 150 MB מצורף. השליחה לא עברה וכל פעם שסוגרים את התטכנה היא מנסה נתקעת בזכרון ובפתיחה הבאה- מודיעה על כך שהתוכנה נסגרה באופן לא תקני ומנסה לתקן את השגיאות. נסיון לפתוח את התוכנה ומייד למחוק את הקובץ, לפני ביצוע פעולות אחרות- לא הצליח. ניסתי גם להתקין את התוכנ המחדש מה ניתן לעשות עוד כדי לגרום לתוכנה להפסיק לנסות לשלוח ברקע ולהאט את ביצועי המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תוכנה חינמית מעודכנת וטובה שמתאימה למחשב (הכי חשוב שלא תעמיס עליו)
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום ! יש לי שאלה קטנה בעיניין הכמות RAM שהמחשב שלי לוקח. הסבירו לי כאן בפורם שהסיבה שזה קורה, זה בגלל כול התוכנות והדריברים שעובדים ברקע רציתי לדעת אם אני יעשה משתמש נוסף ב WINDOWS ותחת אותו משתמש אני יבטל את כול התוכונות שעולת ב STARTUP וישאיר רק את המינימום בשביל לעבוד על המחשב, אז האם המחשב שלי ירוץ יותר מהר ? והאם זה יפגע לי בכול התוכנות והביצועים של המשתש הראשי מתי שאני יחזור לעבוד עליו? תודה רבה על העזרה !
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בעיה בקובץ שלא נמחק- יש קובץ שאני לא מצליחה למחוק. הקובץ נשלח בICQ 6, ואחרי שראיתי רציתי למחוק, אני שומרת על שולחן עבודה, ומוחקת אחרי זה... כשאני רוצה למחוק, זה מראה הודעת שגיאה "אין אפשרות למחוק את קובץ: אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כראוי". יש לי גם ICQ 5.1, ושם לא היתה בעיה כזו עם קבצים שקיבלתי, זה בגלל הגרסה אולי? תודה לעוזרים. יום טוב
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
התחדשתי ב k610 והורדתי לו מספר צלצולים מהאינטרנט עם סיומת midi. בעזרת איזה תוכנה אני יכול לפותח (לשמוע) אותם במחשב לפני העברה לפלאפון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מקווה שהבעיה שלי שייכת לפורום הזה... :s05: באתר של אורנג' יש אפשרות לשמוע רינגטונים לפני שמורידים אותם. ליד כל רינגטון יש סמל של רמקול. כשאני לוחץ על הסמל הזה נפתח לי חלון קטן ואז אני אמור לשמוע חלק מהרינגטון. הבעיה שאני לא שומע כלום, בכל הרינגטונים שניסיתי. בדקתי באתר של סלקום ופלאפון ושם אני שומע רגיל. אני חייב לציין שעד לפני כמה חודשים שמעתי את הרינגטונים גם באתר של אורנג', אבל פתאום זה הפסיק. לא שיניתי שום דבר מבחינת האבטחה של המחשב (לא הוספתי פיירוול, או כל תוכנה דומה אחרת). דיברתי עם התמיכה שלהם, והם אומרים שאצלם הכל בסדר (הנציגה שמעה אצלה במחשב שזה מנגן) ואמרה שאצלי כנראה יש איזושהי חסימה... יש לי חלונות XP SP2, ניסיתי למחוק קבצים זמניים, עידכנתי את הדר…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני משתמש בחבילה של Norton Internet Security. למרות שבהגדרות של האנטי וירוס ביטלתי את האפשרות של סריקת מיילים יוצאים - עדיין בכל פעם שאני שולח מייל, קופץ לי חלון בצד ימין למטה ומראה לי את שלבי הסריקה של המייל. הבעיה היותר גדולה היא במיילים גדולים יותר - אז, בשלב כלשהו בסריקה קופצת לי הודעה של SYMANTEC MAIL PROXY שאומרת שהמייל לא נשלח - כי הוא נדחה ע"י הסרבר. מה עושים בשביל לבטל את הסריקות האלו ? בבקשה עיזרו לי. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת של חברת LG דגם:lpc-uc35 אני צריך דריבר שיתאים לוינדוס xp ... חיפשתי בכל מקום ואין אפילו דריברון קטן באופק! תודה רבה למוצאי הדריבר!!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-