תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ מצגת בפורמט רגי לשל דיוידי שיש עליו רק תמונות ואני צריך להוסיף לו שיר שיהיה ברקע.. עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה..?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שמתי לב שמהירות ההורדה שלי ירדה משמעותית, עשיתי בדיקות הורדה ראיתי שאני לא עובר את ה 120 התקשרתי למוקד בזק,עשיתי מלא בדיקות מול בזק, איכות הקו..... בסוף נזכרתי שעדכנתי את ה Firewire (יש לי Nforce4 ultra), הסרתי אותו לגמרי ומאז הכל עובד ב"ה,גרסה קודמת עבדה חלק ומאוד הייתי מרוצה ממנה. מישהו נתקל בבעיה, אולי בגלל שהתקנתי גרסה על גרסה בלי הסרה? האם ניתן להוריד את קובץ ההתקנה רק לפיירוול ללא כל שאר הדברים ( IDE....) לא רוצה להתקין שוב את כל הצ'פסט תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה אנטי וירוס הכי מומלץ למחשב מכל הבחינות והכי יעיל יש לי תוכנה נגד רוגלות בשם AVG ANTISPYWARE ויש לי בעייה. בהתחלה שהתקנתי אותה היא פעלה באופן אוטומטי במחשב כמו אנטי וירוס רגיל אבל במשך הזמן מופיע בסרגל כלים למטה סמל של התוכנה בצבע שחור לבן זאת אומרת שהתוכנה לא מגינה באופן אוטומטי על המחשב אלא רק ברגע שאני אפעיל אותה.בתוכנה כתוב שזה מצב של SHILDE רציתי לשאול איך אפשר לסדר זאת שזה יפעל באופן אוטומטי זאת אומרת-הסמל למטה יהיה צבעוני ולא צריך להפעיל זאת באופן ידני ניסיתי כבר למחוק והתקין מחדש וזה לא הצליח... אז מה עושים כדי שזה יהיה פעיל ישר בהפעלת המחשב ויגן לי עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לפני כמה ימים שמתי לב כי כאשר אני מקליד בתיבת החיפוש של גוגל, אינני מקבל יותר את ההחלון שנפתח תוך כדי ההקלדה, אשר בעצם מהווה אפשרות ה-SUGGEST בחיפוש של גוגל. דברים אחרים בתוסף כן עובדים (לדוגמא, הצגת מנועי חיפוש אחרים בעת חיפוש בגוגל), אך האפשרות הזו (SUGGEST), שהיא החשובה לי ביותר, הפסיקה לעבוד. ניסיתי את כל הדברים הטרוויאלים - סימון ואי סימון של האפשרות בהגדרות התוסף, הסרה והתקנה של התוסף. יש למישהו מושג כיצד לתקן את הבעיה? נ.ב. יש לי 2 מחשבים ובשניהם הבעיה מופיעה. הייתכן כי יש בעיה בתוסף או משהו בסגנון? מישהו עוד נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני משתמש ב Macromedia Dreamweaver MX ואני לא מצליח לכתוב בעיברית . ניסיתי להתקין את הדבר הזה שמסדר עיברית אבל אני לא מצליח להתקין אותו , וכתוב שזה בישביל גירסאות 3 ו4
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שידרגתי את הנייד לוינדוס 7 ומכיוון שנרו הישנה והטובה 6.3 לא תומכת בוינדוס הזה הורדתי נרו גרסה 9... יצרתי קובץ CUE לקובץ מוסיקה MP3 (קובץ שמחלק לקטעים קובץ MP3 ארוך בעקרון) וכאשר אני רוצה לצרוב אותו כ-IMAGE בנרו 9 מופיעה לי תקלה... לעומת זאת בנרו 6.3 הרגילה הקובץ נצרב...מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מאז ששדרגתי את ZoneAlarm Pro מ-5.5 ל-6.0, אני מקבל שתי הודעות בכל פעם שה-Windows עולה. ההודעה הראשונה: Task Scheduler Engine is trying to act as a server. האם לאשר את זה? בשביל מה בכלל Task Scheduler Engine צריל לגשת לאינטרנט או לשמש כ-Server? ההודעה השניה: LSA Executable and Server DLL (Export Version) is trying to communicate with C:\WINNT\Sysyem32\svchost.exe -k netsvcs by opening its process Application: LSASS.EXE האם לאשר את זה? מה זה LSA Executable and Server DLL? מה זה LSASS.EXE?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תיאור התוכנה: Maxthon (לשעבר MyIE2) הוא דפדפן אינטרנט מבוסס IE שמציע גלישה באמצעות טאבים, מסנן תוכן ופירסומות קופצות מובנה, אפשרויות רבות נחמדות למדי והמון פלאגינים מעניינים וסקינים שניתנים להורדה. דף הבית: http://www.maxthon.com/en/index.htm הורדת גירסאת קומבו (כוללת סקינים ופלאגינים) :http://tinyurl.com/5nr7m הורדת גירסא סטנדרטית (ללא סקינים ופלאגינים) : http://fileforum.betanews.com/detail/1029407732/1 הורדת תרגום בעברית (יש לעשות Extract/לחלץ לתיקית השפה בתיקית ההתקנה של הדפדפן) : http://www.maxthon.com/files/languages/m2lang_hebrew.zip שינויים מאז הבטא האחרונה לפיינל החדש: v1.0.0250 + Support for WinXP SP2 Popup Control and ActiveX Control. + In-place too…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך זה קרה פתאום? נסתי להתקין מחדש אבל לא עוזר. ******עריכה***** הסתדרתי לאחר שיחזור של הווינדוס [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להקלטה למשל שאני שומע איזה תחנת רדיו או משהו כזה - שיהיה אפשר להקליט את זה ל MP3 אני צריך שהתוכנה תהיה חינמית לגמרי אם יש כזו. תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים על פרוקסי, אבל בצורה סנובית, אף אחד לא ענה לי.. :[ בכל מקרה, אני רוצה לדעת אם זה בטוח להשתמש בפרוקסי בכניסה לאתרים (יש אתרים עם Trojan בשליחה אוטומטית לIP Address) האם הפרוקסי מטעה את המערכת של האתר ושולחת לIP שהוא לא קיים, וגם אם אני מוריד איזשהו קובץ בפרוקסי, לאורך כל הדרך של ההורדה, האתר ייראה IP שונה? תודה יאאא שאלה פשוטה אפילו אתם לא יכולים לענות??
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
קספרסקי FIREWALL חוסם גלישה באינטרנט - מה עושים? יתר פעולות האינטרנט כמו דואר, SKYPE תקינות. כיצד משנים את ההתיחסות של קספרסקי ל IEXPLORER כך שהוא יעבוד שוב מבלי להסיר את קספרסקי ולהתקין אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איזה קובץ אני צריך לשמור ב- FF שכולל את כתובות האתרים בהם גלשתי? אם אני לא טועה זה קשור איכשהו ב- AppData\Roaming\Mozilla בתקיית ה- extensions, כי כשאני מעתיק אותה היא כוללת את כל מה שהיה שמור ב- FF שלי, כולל את המועדפים, ADDONS וכתובות האתרים. אני רוצה לשמור רק את כתובות האתרים
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או אתר בחינם ללמוד אנגלית..? לא למתחילים.. משהו ברמה של כיתה י' יא'
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
נתקלתי בצריבת ה-SVCD. אני ניסיתי להבין את זה בעצמי, וממה שהבנתי- קובץ סרט של 70MB בפורמט SVCD מגיע ל700MB ניסיתי לצרוב סרט של 70MB ו500KB בפורמט SVCD ושנייה לפני הסוף- בעיה: הדיסק חורג ב5MB האם זה נכון שכל 1MB הופך ל10MB בפורמט SVCD? וגם, האם שווה SVCD לטלוויזיות LCD?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני יודע שאני עומד לשאול שאלה אולי מעט "מורכבת" , ואני יברך ויודה לכול מי שיענה לי בעניין. יש לי מחשב ובו וינדוס 98 באנגלית ,אני מעוניין להתקין וינדוס 98 גירסה שניה בעברית בנוסף. מאחר ויש לי תוכנות ודברים חשובים ואני מעוניין לשדרג . ידוע לי שחלונות ME/98/95 דורשת שהמחיצה שלה תהיה המחיצה הראשונה (כלומר c) ולכן אני צריך "להחביא" את המחיצה הראשונה (מחיצה c) ולהתקין את הוינדוס השני (וינדוס 98 se) ולאחר ההתקנה "לגלות" את המחיצה . ולכן רציתי לשאול כיצד מתקנים ? והאם התוכנה acronis os selector או התוכנה PQboot של partition magic יעילות לצורך כך? אם אפשר לתת לי קישור למאמר כלשהו או הסבר מפורט אפילו באנגלית אשמח מאוד ואודה על כך . תודה מקרב לב וסליחה על בורותי בתודה יניב או לפחות …
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש לבד, אבל לא ממש הצלחתי. אני צריך תוכנה שתעזור לי לגבות קבצים. הסבר: אני משתמש בכונן חיצוני של WD מסוג Essenial בנפח 640G. מה שאני מעוניין לגבות זה רק תיקיות קבצים, כלומר כל מה שאני שומר בתיקיית המסמכים שלי. אם זה מסמכים, תמונות, סרטים וסרטונים. כשאני מבצע פעולת העתק-הדבק פשוטה, אני בעצם מעתיק שוב את הקבצים בכל פעם, למרות שלא בהכרח נעשה שינוי מהפעם האחרונה שעשיתי גיבוי, וככה זה סתם גורם לבזבוז זמן ומשאבים. הייתי רוצה שהתוכנה תעשה את הגיבוי בזמן שאני אגיד לה לצורך העניין, אבל רק למה שצריך (קובץ השתנה, או קובץ חדש). והבהרה נוספת: אני מגבה שני מחשבים, אחד עם מערכת הפעלה XP ואחד עם ויסטה. עשיתי ניסיון התוכנת הגיבוי ב XP אבל הוא יוצר קובץ גיבוי אחד ל…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול להמיר את הקובץ ולמה אני צריך להמיר אותו . אודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
אני מחפש מנהל הורדות קליל, בלי יותר מידי אופציות. האופציה היחידה שאני צריך היא פיצול ההורדה למספר חלקים. JDOWNLOADER תומך בזה? יש תוכנה אחרת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדרייברים והכל והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD4850) ואז התקנתי COD4 וכשאני מעלה את המשחק הוא לא פותח הוא יענו פותח אבל לא פותחי אז רציתי לעדכן את הדרייבר אתם יכולים להביא לי את הדרייבר הכי עדכני? זה של Club 3d ati radeon hd 4850 512mb כרטיס ממש חדש ועוד משו התקנתי את הNOD32 עכשיו הפיירוול שלו חוסם לי איזה אתר שאני מכיר אותו זה אתר טוב וזה איך אני מבטל את החסימה על האתר הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-