עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם אני רוצה להשתלט על מחשב אני צריך להתקין בו את התוכנה המלאה או רק קובץ אחד ? איזה עוד תוכנות טובות יש לשליטה מרחוק על מחשב ?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. אני צריך לסגור אותו כדי שהוא יכנס ל TRAY. איך אני עושה כך שאני לא אצתרך לסגור אותו ושהוא יכנס לTRAY לבד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  3. Started by lilian,

האם קיימת תכנה שעולה דרך ה- BIOS ומאבחנת תקלות חומרה ?

4. Started by m0tek,

חייברה , אני עובד עכשיו על פנטיום 4 1500. לוח - d850mv של אינטל 256 RDRAM Geforce 3 t500 התוצאות הללו הגיוניות? CPU Score 3160 Memory Score 3929 HDD Score 503

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  5. צרבתי סרט על דיסק הדי וי די לא מראה את הסרט(מסך שחור) אבל כן משמיע את פס הקול. הינה כל הנתונים של הסרט FORMAT : RIFF (little-endian) data, AVI, 352 x 288, 25.00 fps, video: DivX 3 Low-Motion, audio: MPEG-1 Layer 3 (stereo, 44100 Hz) מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט בדי וי די ?? הדי וי די שלי כן קורא divx והדגם הוא graetz av745dx

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  6. Started by pringles,

יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להעיף אותה אבל היא בכלל לא רשומה בהוספה\הסרה וקיצר איאפשר למחוק אותה כמו שצריך אני צריך תוכנה שתעשה את זה תודה מראש אלכס.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  7. Started by gabriel6,

שלום, נתקלתי בתופעה בה כאשר DELEGATE מאשר פגישה (והודעת האישור נשלחת) הפגישה ביומן לא מתעדכנת. הורץ כבר outlook /cleanfreebusy אך עדיין הבעיה ממשיכה אשמח לעצות - כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  8. שלום אם לא ברורה הכותרת יש אתר שאני בונה ואת הכותרת הראשית אני רוצה לחלק לכמה לינקים שונים. יש תוכנה שמחלקת תמונה לכמה תמונות, או שמאפשרת לחלק תמונה לכמה לינקים שונים? תודה למי שיוכל להסביר את הנושא קצת עמית

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. איך עושים את זה ? בעזרת איזה תוכנה ? תודה ..!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. האנטי וירוס שלי, AVG FREE התחיל לזהות את כל הקבצים במחשב כוירוסים ומקפיץ הודעות כל פעם. כמובן שהקבצים הללו לא וירוסים מדובר בכמעט כל קובץ במחשב שבטוח מגיע ממקור מהימן (תוכנות Office, Winrar מקוריים וכו') קיצר, מישהו שמע על זה? האם זה וירוס ששיגע לי את ה-AVG?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  11. יש לי שני 7800GT של LEADTEK מחוברים בחיבור SLI. נייסיתי להוריד מהאתר של NVIDIA דרייברים אבל לא מופיעה לי האופציה של הפעלת הSLI. אז ניסיתי להיכנס לאתר של LEADTEK אבל בשביל להוריד את הדרייבר הנכון אינ צריך לדעת אם הכרטיס שלי הוא AGP, PCI,PCI EXPRESS. איך אני בודק את זה ואיזה מהם הוא הנכון?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  12. יש הצעות מה עלי לעשות? אשמח לקבל תגובות תודה דודי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. אני יודע שזה נשמע אבל הנה הסיפור מאחורי זה - קניתי מנורת LED שפועלת דרך חיבור USB, עכשיו אני רוצה שהיא תהיה מחוברת קבוע אבל לא רוצה שהיא תהיה פועלת קבוע. אז רציתי להפוך את החיבור USB ללא זמין דרך המנהל התקנים אבל אין את האפשרות הזאת. כי אני לא רוצה לחבר כל פעם ולנתק כל פעם - מסורבל ומעצבן.. יש איזו דרך של כמה לחיצות כפתור להדליק/לכבות את חיבור ה-USB - דרך המחשב עצמו..? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. Started by ofek7,

כשאני מעביר סרטים לאייפוד אז לא שומעים כלום כמעט בסרטים.. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שאני אוכל להגביר בה את הווליום בסרטים לפני שאני ממיר אותם לאייפוד.

15. Started by yk1,

ניסיתי להתקין את visual studio 2010 professional אבל ההתקנה נכשלת. למה?

16. Started by halo,

סרטון שעושים ב movie maker של ה windows אז אחרי שמסיימים איך רואים אותו media player או תוכנה שמנגנת שירים? כי זה נשמר כקובץ שאפשר לראות רק ב movie maker... תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  17. שלום לכולם אני חייב עזרה, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 6600GT עכשיו במשך השנה האחרונה אני מוריד מהאתר שלהם את העדכון תוכנה עכשיו כל פעם שאני מתקין את העדכון תוכנה אני לא מצליח לראות סרטים במחשב קבצי( MPG/AVI/WMV וכו) אני מצליח לראות חלק בשחור לבן בתוכנת המדייה פלייר ובשאר התוכנות אני פשוט רואה מסך ירוק ושומע צליל עכשיו אני בשנה האחרונה הורדה איזה 4 עדכוניים של הכרטיס מסך וכל פעם מחדש זה קורה לי 1. תמיד אני מוחק את הדרייברים הקודמים שלי לפני ההתקנה של העדכון 2. כל פעם אני צריך לחזור לגרסא הישנה שקיבלתי על הדיסק עם המחשב יש לי מחשב OS: WinXP Professional 5.1 SP2 (Build #2600) CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, 2.21 GHz, 512KB Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (1024x768x32bp…

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  18. Started by mc_elad,

יש כל כך הרבה גירסאות לאימיולים איזו גירסה הכי טובה??.... תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MicroChip,

בעיקרון זה מיועד לפורום אחר שבו השם משתמש שלי הוא Rontwins אז תגידו איך יצא:

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. ב ie7 היה ניתן להגדיר איזה מנוע חיפוש שרוצים, אך באקספלורר 8 מצאתי רק אפשרות להגדיר מנוע חיפוש מתוך רשימה של מיקרוסופט. האם יש דרך כלשהי להגדיר איזה מנוע חיפוש אחר?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by coorva,

שלום רב שלום במידה ואני רוצה לחבר מצלמת אינטרנט ב- USB ע"מ לעשות בה שימוש ב- MSN MESSENGER, האם אני חייב להתקין את דיסק עם הדרייבר של המצלמה או שהיא תעבוד בלי צורך בהתקנה של התוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. Started by redead,

יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE מדגם 6600GT עכשיו השאלה היא מאיפה עדיף להוריד את דרייבר מNVIDIA.COM או מהאתר של GIGABYTE ?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. Started by דאגלס,

הי, בשעה טובה קניתי מחשב חדש (נייח). התקנתי XP 64bit והכל היה בסדר. אחרי יומיים (פלוס מיליון עדכונים של windows ותוכנות שאני התקנתי) מתחילה בעיה שהיתה מוכרת לי מהמחשב הישן שלי- כשאני בא לכבות את המחשב, במקום שהמחשב יכבה הוא עושה רק ריסטרט. מאחר וזה היה גם במחשב הקודם ברור שזאת בעיית תוכנה ולא חומרה. מה שעשיתי עד עכשיו- הורדתי את האפשרות לריסטרט אוטומאטי כשיש בעיות. זה לא עזר. אני אפילו שוקל לקנות וינדווס 7 אם זה לא ייפתר כי זה מעצבן נורא וזה מאלץ אותי לכבות את המחשב עם כפתור הכיבוי במארז. רעיונות מישהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שיניתי את הכותרת בגלל שהאשכוול ננעל בגלל שפתחתי פעמיים תקלה על אותו דבר ! אז ככה ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by lioron7,

אני התקנתי את האימיול של lionetwork יש לי router של edimax התקשרתי לתמיכה והם פתחו לי את הפורטים שצריך ובמשך תקופה האימיול עבד מצוין. בזמן האחרון שאני מפעיל את האימיול שוב יש לי low id. יכול להיות שהפורטים שהם פתחו לי נחסמו שוב?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.