עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קובץ שלא נפתח אני מחפש עזרה כשאני מוריד אותו למחשב קוראים לו attach.walla אם אפשר לקבל עזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=376065&sid=127 מה אתם אומרים? בושה... סתכלו על התגובות וגם על הלינקים בכתבה. מה דעתי? אני אישית חשבתי שהגירסה שמיועדת לעסקים מאוד בטוחה... כנראה שטעיתי...

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. שלום, כשאני מעלה את אימיול, הקדמליה לא מתחברת לי, זה אפילו לא נראה כאילו זה הולך להתחבר...(חצי עיגול באדום) ניסיתי לבצע חיבור מחדש, חיפוש מקורות להתחבר אליהם...כלום! מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה?

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  4. Started by SupeRnovA,

כאשר אני מכניס דיסק של סרט ביחד עם הכתוביות הדיוידי מראה לי את העברית אבל הפוך אמרו לי שאני צריך להפוך את הכתוביות, רעיון שנשמע הגיוני, עם איזושהיא תוכנה אם איזו תוכנה אני עושה את זה ואיך? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  5. חבר שלי אמר לי לשאול אותכם כי הוא לא יכול להגיב בגלל הבעיה.. הבעיה שלו שהוא לא רואה תמונות ורואה את כל האתרים מוזר כזה (כי זה בלי תמונות).. הנה דוגמה - ככה הוא רואה את גיימר: http://eupload.be/files/7744/Upload-1d2y1c2.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  6. Started by moshiko69,

יש לי Kaspersky Internet Security 6.0 ורציתי לדעת מה משמעות ההודעה המצורפת. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  7. משהו פעם אמר לי שאפשר לעשות גיבוי לכונן מערכת ההפעלה על דיסק של DVD ככה שאם קרסה המערכת ואני צריך לעשות התקנה מחדש, אני מכניס את הדיסק הזה מתקין אותו, וכל מערכת ההתקנה עם כל התוכנות שהתקנתי יהיו מותקנות על המחשב כאילו לא קרה כלום מעולם, האם זה אפשרי ?? ואם כן איך ניתן לעשות זאת??

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. שלום! אחרי תקופת ניסיון די מוצלחת עם הKASPERSKY INTERNET SECURITY 6, חשבנו (המשפחה שלי) לקנות את התוכנה. בדקתי באתר הרשמי של החברה, שלחתי להם אימייל ובדקתי גם בחנויות שמוכרות את התוכנה באנטרנט פה בארץ, ובשום מקום לא הצלחתי לקבל תשובה על השאלה הבאה: כמה רשיונות חוקיים אני מקבל כשאני רוכש גרסת RETAIL אחת של KIS6? אני פשוט יודע שיש מספר חברות (נורטון לדוגמא) שמוכרת למשל 3 רשיונות בחבילה אחת בתשלום אחד. אשמח לקבל תשובה!

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  9. Started by lordgod,

כרגע הוא בעברית..

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  10. יש לי צורד דיוידי... יש לי נרו 7... ויש לי סרטים בנפרד ותרגומים בנפרד, רציתי לךדעת איזה תוכנה הכי פשוטה מדביקה כתוביות לסרטים, ואיך לצרות לדיוידי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה מאד חמורה שקרתה לי בדקות האחרנות בזמן ניסיון להוסיף עוד מחיצה בכונן אז ככה, התוכנה ניסתה לשנות את גודל מחיצת D: שלי 160גיגה ל150גיגה ובקיצור עשה ERROR ופתאום המחיצה נעלמה !! אך עכשיו בתוכנה אני רואה שהמחיצה קיימת עם כל הקבצים וכל מה שהיה לי לפני רק אני לא ידוע איך לעשות אותה כונן D: כמו פעם ... אני יכול לעשות BROWSER ולהסתכל בקבצים שבמחיצה ... בבקשה עזרה ממי שמכיר את התוכנה הזאת זה חשוב מאד ! תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  12. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לפני חודשים הצלחתי באמצעות תוכנה כלשהי להעיף את האייקון הטורדני הזה מה- Taskbar, אבל עכשיו אני צריך אותו בחזרה. למישהו יש מושג איך עושים את זה? אני מתאר לעצמי שמדובר בערכי Registry כאלה ואחרים... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  13. Started by omri_ro,

הגדרתי את כתובת האתר שאני רוצה שיחסום והגדרתי לו שיעבוד כBLACK LIST אבל משום מה הוא לו עובד אגב אם יש אפשרות לחסום את האופציה הזו בצורה גלובלית בכל אתר באשר הוא אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  14. Started by Dan1919,

הי, הזון אלארם בזמן האחרון כל כמה זמן מראה לי הודעה כזאת: מה זה אומר? מישהו מנסה לפרוץ לי? זה כל כמה דקות אותה הודעה.. כדי לראות בגדול: http://www.up2.co.il/pics1/1/t0ybhh6qw.jpg

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by ayalonet,

יש לי פיירול black ice והורדתי מסנג'ר 8 (בטא) וזה כותב לי שגיאה 80048820 ושהפיירול חוסם את המסנג'ר. איך משנים את ההגדרות ב-black ice כדי שזה לא יחסום את המסנג'ר? וגם כשלא היה לי את ה black ice הייתה לי אותה בעיה עם מסנג'ר 7.5 ומעלה. איך אני מתקנת את זה?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. Started by NIRAN,

יש קטעים באינטרנט שאמורים להיות בעברית אבל אני רואה במקום ג'יבריש, הורדתי כתוביות ובמקום עברית אני רואה ג'יבריש. איך לתקן? חסרים פונטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. כל פעם באתרי Flash עולה לי ההודעה שהוא לא מותקן http://img135.imageshack.us/img135/1783/amacromedia5ff.jpg נכנסתי לאתר של Macromedia כתוב לי שה-media Flash Player מותקנת אני נכנס לאתרים וכתוב שהוא לא מותקן אני משתגע הדבר היחיד שהותקן זה הסרגל של yahoo http://img103.imageshack.us/img103/1261/macromedia6fq.jpg מישהו יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by a-gold,

כל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון בטינטרנט ולא משנה באיזה אתר אני רואה את הוידאו במטושטש בצבעים של ירוק וסגול וכחול אם את ם יודעים למה אני מתכוון. איך אני מסתר את זה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  19. שלום. נתחיל מיזה, איך אני מוצא את התיקייה של ההיסטורי של אייסי פרו החדש, והאם ניתן להעביר אותו לדוגמא לDISKONKEY ולקרוא אתההיסטורי הזה במחשב אחר. כן אני חטטן במצב שאני נמצא בו כרגע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  20. ובכן, הכותרת אומרת הכול. האנימציה בכל (כולל, לצערי, משחקים שרצים על דוס) משחק שאני מנסה להפעיל מקרטעת בטירוף כשהעכבר לא נמצא בתזוזה מתמדת, וכשהוא כן, הכול פועל חלק וכמו שצריך. כמובן, זה "קצת" בעייתי לשחק תוך הזזת העכבר לכיוונים רנדומליים בכל עת המשחק. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבים של העכבר כמו גם לחבר למחשב עכבר נוסף שנמצא במחשב אחר בבית ומתפקד כמו שצריך, התקנתי מחדש את הדרייבים של כרטיס המסך ואת הדרייברים של המסך עצמו ושום דבר לא עזר בינתיים. כמו כן, ניסיתי לשחק עם ה"Hardware Acceleration" על כל רמותיו והאנימציה עדיין דרשה את תזוזת העכבר. בנוסף ניסיתי לעשות Disable ל"Enable Write Combining" שגם היא נמצאת בלשונית ה"Troubleshoot" של הגדרות כ…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. אפשר הפנייה מאיפה אני בדיוק מוריד את התוכנה שעושה פלאש לעידכון... כיצד אני עושה? איפה אני בדיוק מקבל את מפרט השיפורים של כל עידכון..? עד כמה זה יכול להיות יעיל ולסייע לי..? מצטער על השאלות הרבות פשוט מאז שקניתי את המחשב אני עם אותו הביוס ואני חושב שהגיע הזמן להתחדש אני גם בטוח שמאז שופרו מספר דברים, ובמקרה שלי שאני בעל IC-7 שיש לו את בעיית הטמפ' שאולי עלולה להיפתר עם העידכון אז זה בהחלט יכול להוות שיפור משמעותי בשבילי. תודה רבה ! אה ו.. בוקר טוב

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. האם יש תוכנה כזאת? למי שמעוניין יש לי את הדיסק המעולה של החברים של נטאשה: שינויים בהרגלי הצריחה ובשיר "על קו הזינוק" יש משפטים שמושרים הפוך ומסבירים את משמעות השיר. אני רוצה להפוך אותו ל MP3 או WAV ואז לנגן אותו הפוך בתור קובץ כי המערכת שלי לא תומכת בפונקציה כזאת.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  23. אני מנסה לראות סרט בתוכנה Bsplayer ומשום מה, הסרט הפוך, למישהו קרה אי פעם?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  24. היייי רציתי לדעת אם אפשר לעשות ברשת שנגיד הווינאמפ המחשב שלי פועל אז את מה שאני שומע פה ישמעו על המחשב של אח שלי.....? צריך סוג כול שהוא של STREAMING אבל יותר מזה אני לא יודע

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  25. יש לי מצלמה רשת של GPT . אני רק שאני מחבר אותה ל usb הווינוס מזהה חומרה חדשה אבל אני מחפש דרייבר בשביל לעדכן אותה . כול מה שאני יודע שהמודל של המצלמה ככה כתוב הוא: usb pc camera , dc-4110. בבקשה אנא עזרו לי במציאת דרייבר !!! תודה לכול המגיב והעוזר!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.