עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. "רוצים לראות את ערוצים 22,11, ערוץ הכנסת ונשיונל ג'אוגרפיק?? אז הגעתם למקום הנכון! כנסו למדיה פלאייר וכשהוא נפתח לחצו על ctrl+u ייפתח לכם חלון שצריך כתובת של ערוץ, הנה הערוצים: ערוץ 22: http://stream.msn.co.il/ch2 ערוץ 10: http://ttw.tv/MMS/Ch10.asx ערוץ הכנסת: http://knesset.gov.il/broadcast/live.asx נשיונל ג'אוגרפיק: mms://213.206.155.18/one הערה: ייתכן שתצטרכו להוריד את הגרסה האחרונה של המדיה כדי לראות. ערוץ 22 פועל רק בשעה שמונה שמונה וחצי בערב." זה מה שמצאתי ברשת, חייב לציין שרק ערוץ הכנסת עבד לי וגם זה היה רק ל2-3 דקות... ואז אני מקבל את ההודעה הבאה.. בשאר הלינקים אני מקבל את ההודעה הבאה: 1. נסו אתם ותגידו לי אם זה עבד אצליכם?! 2. אניא מעוני…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. עשיתי פירמוט למחשב התקנתי ווינדוס xp sp2 הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך שהוא x1950pro מאתר הרשמי של ati מה הבעיה יכולה להיות

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by simonsix,

לאחר שהרכבתי את המעבד החדש (החלפה מחד ליבה לכפול ) http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ אני לא מוצא את כל התפריטים בטאסק מנג'ר , מה שאני מקבל זה חלון ריק מתפריטים. לא יודע אם זה קשור להחלפת המעבד,אבל זה קרה כרונולוגית. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by compman112,

אני מחפש תוכנה שאפשר נגיד לקחת המון סרטונים קצרים קצרים של דקה או 20 שניות לא משנה כמה ולחבר אותם ולעשות בן כל סרטון איזה טקסט מקצועי מעבר מקצועי ולצרוב אותו לידיוידי בלי צורב דיוידי יעני SVCD ו VCD ושיהיה אפשר להכין גם תפירטים מקצועיים או רגילים אותו דבר בשביל לעשות תמונות תודה רבה לעוזרים compman112

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. איך אפשר לגרום לאופצייה Print to file להיות ב Disable? האופצייה נמצאת כמובן שלוחצים על Print.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by tavor21,

אני רוצה לקחת סרט ושתוכנה תפצל לי את הסרט לתפקידים של קולנוע ביתי יעני כל הדיבור שיהיה קובץ אחד , כל האפקטים קוץ שני וכך האלה בתודה אני חושב שאין תוכנה כזאת אבל אני מבקש ממכם עזרה זה מאוד נחוץ לי

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by white_rider,

שלום יש לי את הכרטיס הזה Dazzle Video Creator Platinum (DVC170) אני מחפש תוכנת הקלטה. יש לי את STUDIO 10 אבל אני רוצה תוכנה אחרת (כך שאקליט בתוכנה השניה ואערוך ב STUDIO בו זמנית ;D) ניסיתיPRO 2 PREMIER אבל היא לא מזהה את הכרטיס, למישהו יש מוסג למה?? גם WINDVR 3 לא הצליחה. גם VIRTUALDUB. למישהו יש רעיון איך לגרום לאחת התוכנות שהזכרתי לעבוד עם הכרטיס? מישהו יודע אזה תוכנה תוכל להקליט מהכרטיס הזה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום כשאני מעלה דף אינטרנט שיש בו הרבה תמונות (למשל חיפוש תמונות של גוגל) לוקח לFF הרבה זמן לטעון את הדף לאות IE שלוקח לו כמה שניות אבל אם אני מעלה דף שיש בו מאט תמונות הוא עולה תוך שניה. יש דרך שהFF יטען דפים מרובי תמונות מהר? או שזה עוד דבר שצריך להתרגל אליו בFF תודה מראש

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by ShahafH,

בבקשה אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני אני יכול בבקשה לקבל קישור להורדה אליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by Arikation,

המצלמה הנפוצה עם ה 6 לדים וכפתור שליטה בעוצמת האור. לא מוצא דרייברים, לפי מה שהבנתי הדגם שלה הוא LTI-359A. אבל עדיין לא עזר לי ממש. מישהו משהו ? תודה מראש. Windows 7 64x

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. היום התקנתי את ה-windows mce 2005 והכל היה קשורה אבל מתי שרציתי לנגן dvd ב- media center הוא רשם שיש בעיה , ואז נזכרתי שאמרו שצריך להתקין תוכנה חיצונית ואז זה יעבוד. התנקתי תחילה את ה- windvd וניסיתי . כשהרצתי את הסרט ב- windvd זה עבד אבל מתי שניסיתי להריץ ב media center זה לא עבד. ניסיתי את אותו דבר גם על - nvidia pure video dvd , power dvd , k-lite Mega codac pack כל אלה הצליחו(חוץ מאשר nvidia pure video) להריץ את הסרט בתוכנה שלהם אבל ב - media center לא הצליחו. אותה בעיה קיימת גם לשאר קטעי וידאו ולא רק dvd מה שכן יש סאונד , רק תמונה אין...כלומר הסרט כן רץ. מישהו מכיר את הבעיה ? איך יכול להיות שאני מצליח להריץ ב- media player אבל ב- media center לא ....

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. מחפש תוכנה ש"מקליטה" התקנות של תוכנות שונות.... וברגע הסרתן היא מוחקת את כל הדברים שהוכנסו למערכת דרך ההתקנה של אותה תוכנה (קבצים, תקיות, נתונים בREG וכו'...) מכירים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by Vindicator,

איך אני מגדיר בפיירפוקס שכל הורדה שאני מבצע תהייה דרך DAP? תודה

14. Started by ORANGEJUICED,

ה INTERNET SECURITY עושה עבודה טובה מאוד ... אבל מה? הוא מאטטט תמחשב באיזה 10 אחוז לפי דעתי מינימום והשאלה שלי יש לי ת SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS CORPORAT EDITION אז האם יש FIREWALL ברמה של הנורטון שתופס פחות משאבים? עם כן אני ישמח לדעת מהו

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הדייבר של הכרטיס.. כשאני מנסה לפתוח את התפריט, בשולחן העבודה אני מקבל את השגיאה הבאה: תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?i=joyo4mkggrnd.bmp וכשאני מאתחל את הוינדוס אני מקבל את השגיאה הזאת: http://www.siz.co.il/up.php?i=zgwkjoot4zyf.bmp וכשאני מנסה שוב להתקין את הדרייבר אני מקבל את השגיאה הזאת: http://www.siz.co.il/up.php?i=ogia0tj4dzjy.bmp בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעייה פה.. תודה..

16. Started by zuma,

אצל חברי האופציה הזאת אינה פעילה לגבי כל אנשי הקשר שלו. בכרטיסיה "תיקיות שיתוף" (תחת "כלים">"אפשרויות") מצויינת הערה "המחשב שלך אינו תומך בתיקיות שיתוף" ! אין לו פיירוול במחשב. שיתוף תיקיות במחשב מופעל והוא מוגדר כמנהל מחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by idofr,

הייי, רציתי לדעת איך אני יכול לגרום למקשי מולטימדיה במיקלדת לשלוט על הווינאמפ ולא על המדיה פלייר (בויסטה, אם זה משנה משהו) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  18. האמת שלצערי אין לי הרבה פרטים, כי זה לא המחשב שלי, אלא של חבר, ולנסות להבין ממנו פרטים זה כמו לשאול אישה איזה אוטו יש לה (כחול!). בכל אופן, כמו שכתבתי בכותרת, המחשב עושה לעצמו ריסטרט בעת שהוא מגיע לוינדוס. המחשב כן מצליח לעלות במצב בטוח מצ"ב קובץ מיני-דאמפ, שאני לא הצלחתי להבין ממנו הרבה בדיוק... תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור... עריכה: הבעיה נפתרה ע"י ביטול מס' גורמים שעולים עם עלייתו של המחשב (עדיין לא בודדנו את האשם, אבל ביטול של מספר גורמים פתר את הבעיה). [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by ironman405,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by nimrods,

שלום לכולם הורדתי עכשיו דפדפון של Firefox ואני מרוצה מימנו והכול טוב והוא באנגלית האם אני יכול לשנות אותו לעברית?? תודה לכול העוזרים.!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. ביום חמישי האחרון, הרצתי Junkware Removal Tool במחשב של אימי, כדי לזהות שאריות אפשריות של נוזקות. לתדהמתי הרבה, בדוח של התוכנה, התברר לי כי התוכנה מחקה את התוכנה Free Youtube Downloader שאחי התקין שם. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by galCool,

שלום... יש לי בעיה בתוכנה sony vegas 7.0c.. אני לא מצליח לפתוח קובץ AVI כמו שצריך- זה פותח לי רק את הAUDIO.. קבצים אחרים זה פותח לי טוב.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by matityahoo,

יש לי מצלמה קנון פאוור שוט שמוציאה קובץ וידאו avi מסויים שמסרב להיפתח בתוכנות העריכה (פרימייר וווינדוס מובי מייקר) שגיעה קובץ לא מזוהה המרתי את הקובץ ל divx זה הקטין אותו אך עדין לא נפתח לעריכה מותקן אצלי ffdshow אני יכל לצפות בכל הפורמטים ובדרך כלל גם בעריכה אין בעיות אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. משום-מה, למרות ביטול חוזר ונשנה של האופציה ב- Word, תחת כלים-->אפשרויות-->תצוגה-->"הצג חלונית משימות" החלונית ממשיכה להופיע. כיצד ניתן לבטלה באופן אוטומטי, כך ש- Word ייפתח בלעדיה? ב- Excel למשל ההסרה של חלונית המשימות כן עבדה. בתודה מראש, RBH

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים