תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
:שלום, אני מחפש את התוכנה Smart Driver ( =גיבוי הדרייברים של המערכת ) אבל אני לא מוצא אותה :'( כבר הרבה זמן אני מחפש אותה, בכל מקום אפשרי ( Kazaa, eMule, Overnet אתרים ברשת ועוד ... ) אבל אין תוצאות לחיפוש, אני לא מוצא אותה בשום מקום. התוכנה נראת כך : אם מישהו מכם מכיר את התוכנה / יודע מהיכן להוריד אותה / יש לו אותה בעצמו, בבקשה צור איתי קשר פה ( דרך הת'רד כאן או הודעה פרטית ). תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים ! ;D The Wizard
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בעייה קטנה אבל מעצבנת: בכל פעם שאני מנסה להפעיל את פרו אבולושן 2008 או 2009 אני מקבל ישר מסך כחול עם הודעה של DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך ושל הסאונד, אבל הבעיה ממשיכה. במשחקים אחרים, כמו פיפא 2009, אין שום בעייה. יש למישהו רעיון? מפרט מחשב: לפטופ HP intel C2D t5500 כרטיס מסך nvidia geforce 7400 1gb ram לא מפלצת אבל אמור להריץ את המשחקים בלי יותר מדי בעייה. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כל פעם שאמי מדליק את המחשב מופיעים הסמלים האלה: ויש הרבה פופ אפ מעצבנים כמו:YOUR COMPUTER BEEING ATTACK BY SPYWARE וכאלה ואני ממש לא יכול לעשות כלום..
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה הביאו לי סרט כדי שאני יערוך. הסרט על דיסק DVD שבתוכו שתי תקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB בקיצור אני הצלחתי להפעיל את הסרט עם מדייה פלייר אבל אני לר מצליח להכניס את הסרט לתוכנה10.5 Studio של Pinnacle ו לתוכנה Adobe Premiere Pro 7אז איך עושים את זה?? או שבכלל אני צריך לקודד את הסרט בנפרד ואז להשתמש בתוכנה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הורדתי קובץ מהאימיול, וכמובן שעם המזל שלי שהקובץ סיים להוריד והתחיל להעתיק את עצמו לדיסק קשיח הייתה הפסקת חשמל (זה היה לפני חודש+.. בתקופה של ההפסקות חשמל). קיצור כמובן שהקובץ נדפק כי הוא לא נכתב לדיסק עד הסוף, ככה שאי אפשר לפתוח אותו אבל בכל זאת הוא תופס לי מקום (מדובר בקובץ של 1.5 ג'יגה). שאני מנסה למחוק אותו אני מקבל את השגיאה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי הוא בשימוש ע"י תוכנה אחרת. כנראה שהוא עדיין חושב שהאימיול משתמש בו (האימיול כמובן סגור שאני מנסה למחוק אותו). אז איך אני יכול להפטר מהקובץ הזה? אני יודע שיש תוכנות שמוחקות קבצים ב"אלימות", אבל אני לא מת עליהן.. יש פיתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני צריך להעביר את כל המועדפים שלי מהFF לאינטרנט אקספלורר כדי לסנכרן עם איזה מכשיר, יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט MKV איך אני יכולה להניר אותו avi או vob ????
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
זה מה שרשום אצלי בימיול בצבע אדום Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.met.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
UAService7 מה זה הדבר הזה פתאום אני רואה את זה במנהל המשימות זה לא היה איך ואיזה תוכנות אפשר להעיף ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שתעשה Image לכונן קשיח כל חודש (ותשים את ה-Image הזה על כונן קשיח אחר) יש ברשותי כבר Norton Ghost 2003, האם הוא מסוגל לעשות זאת? עריכה: שכחתי לציין, המחשב המדובר מריץ וינדוס 98 (בספרדית, אם זה מעניין מישהו) ועדיף שהתוכנה תהיה כמה שיותר Idiot Proof - כלומר שהמשתמש לא יוכל לבטל אותה ולא כלום, שמבחינתו זה יהיה שקוף. כמובן פעם בחודש הוא ישים לב שזה עושה לו גיבוי למחשב, אבל חוץ מזה שהוא לא יראה את זה בכלל, עד כמה שאפשר
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש המון תוכנות שאמורות לעשות את זה, חלק לא עושה את זה כמו שצריך בכלל, חלק ניתן לעקוף בקלות וחלק בעיתיות ומסכנות את התוכן שבכונן\תיקיה... על מה אתם הכי ממליצים? (כמובן שקלות השימוש היא אחד הדברים הכי-הכי חשובים לדעתי)
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, בוודאי כולכם מכירים את הכלי הנחמד שמסדר לנו את הפריטים על הכונן. כזכור לי, יש לכבות כל תוכנה פעילה אחרת לפני הפעלת כלי זה. שאלתי היא- האם נכון? האם חייב? ומה יקרה אם לא? יש תוכנות שחייבות לרוץ על המחשב, אז למה הכוונה? ואני יכול להשאיר אייסי פתוח ועוד כל מיני תוכנות כמו WINAMP EXPLORER וכו'? בתודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי מאז שאני עם ויסטה, הלינקים שאנשים נותנים בחדרים במירק (6.21) נפתחים לי באקספלורר ולא בפייפוקס, חיפשתי קצת בגוגל ופה וראיתי שיש את הבעיה אצל עוד אנשים ולא מצאתי פתרון, פיירפוקס מוגדר בתור הברירת מחדל וזה בכל זאת עושה את הבעיה המעצבנת הזאת מישהו נתקל בזה ויודע פתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן הזה , הוא אינו מגיב למקשים Crtl + Shift לא הימניים ולא השמאליים...(שאמורים להפוך את כיוון הכתיבה מימין לשמאול ולהפך) בIE אין את הבעיה הזאת, יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאחרונה הרבה פעמים ניתקע לי כל הדפדפן בגלל הפייסבוק-סקריפט. זה נוסח ההודעה שאני מקבל: Script: https://s-static.ak.facebook.com/rsrc.php/v1/yd/r/uFAPEFO7m5O.js:16 ואז זה שואל אותי להמשיך או לעצור את הפעולה ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי כלום
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום.. הכל התחיל כשניסיתי לשדרג את הגירסא 0.45a ל0.45b ומאז לא הצלחתי להוריד.. הבעייה היא שזה לא מתחבר לסרברים, כשאני עושה connect אז זה רושם לי מצד שמאל למטה מלא דברים מהר ואז כותב : Failed to connect all servers listed. Making another pass. מה הבעייה?!?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כן אני ידוע כותרת בעייתית, לא ידעתי איך לקרוא לזה טוב כששולחים לי לינקים (במסנג'ר..) אז זה נפתח לי עכשיו משום מה בפיירפוקס כשהדפדפן הראשי שלי הוא IE איך אני משנה את זה כך שזה ייפתח בIE? תודה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש לבד, אבל לא ממש הצלחתי. אני צריך תוכנה שתעזור לי לגבות קבצים. הסבר: אני משתמש בכונן חיצוני של WD מסוג Essenial בנפח 640G. מה שאני מעוניין לגבות זה רק תיקיות קבצים, כלומר כל מה שאני שומר בתיקיית המסמכים שלי. אם זה מסמכים, תמונות, סרטים וסרטונים. כשאני מבצע פעולת העתק-הדבק פשוטה, אני בעצם מעתיק שוב את הקבצים בכל פעם, למרות שלא בהכרח נעשה שינוי מהפעם האחרונה שעשיתי גיבוי, וככה זה סתם גורם לבזבוז זמן ומשאבים. הייתי רוצה שהתוכנה תעשה את הגיבוי בזמן שאני אגיד לה לצורך העניין, אבל רק למה שצריך (קובץ השתנה, או קובץ חדש). והבהרה נוספת: אני מגבה שני מחשבים, אחד עם מערכת הפעלה XP ואחד עם ויסטה. עשיתי ניסיון התוכנת הגיבוי ב XP אבל הוא יוצר קובץ גיבוי אחד ל…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
חשבתי שזה הפורום המתאים להציג את בעייתי, אם לו תזיזו ואני מתנצל... לפני זמן מה התקנתי את המשחק homeworld 2 על המחשב שלי... לפני שהתקנתי אותו, היה לי כ4.5g פנויים ולאחר התקנתו כ-2.6g היום בצהריים החלטתי להסיר אותו, אך הויי! עדיין המחשב מראה לי שיש 2.6g פנויים לאחר הסרת המשחק! :sad: ניסיתי עם add/remove 2003 plus ואין זכר למשחק ניסיתי לחפש את התקיות בו הוא היה מותקן: c:\program files\sierra\homeworld2 וגם שם אין שום זכר למשחק נראה כאילו המשחק הוסר לחלוטין אך הוא עדיין תופס מקום על הדיסק הקשיח... מה אני יכול לעשות? :-[
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם Thunderbird mail הוא מוצר מוצלח באותה מידה כמו ה-FireFox browser והאם אתם ממליצים להוריד ולהתקין אותו? או שאולי יש תוכנות דואר טובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ברוכים הנמצאים יש לי סרט שהומר מווידאו לdvd (צירפתי תמונה של הקבצים) אני רוצה לערוך אותו לורפרפ אותו לפורמט vcd בנוסף התקנתי את nero 7 האם איתה ניתן לרפרף? אשמח למדריכים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, במסגרת עבודה כלשהי שיש לי, אני צריך למצוא דמויות בגרפיקה תלת מימדית (אתם יודעים... 3d, כמו במשחקי מחשב), ולהפוך אותן למוטציות (אני לקחתי דמויות ממשחקי מחשב שונים ועשיתי להן שינוי בפוטושופ). נגמרו לי מלאי הרעיונות, אז חברה, אם למישהו יש רעיון איך להפוך דמות 3d למוטציה, אשמח מאוד אם תשתפו. תודה לקוראים moshe
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הייי אז ככה אני מקבל לפעמים אימילים מחברת וואלה והם שולחים לי את מוצא היום או מוצר השבוע ותמיד אני לא רואה את זה אני צריך ללחוץ על כתובת שנמצאת לנעלה שרשום שם שבמקרא ואני לא רואה תמונה זאות אז לחץ פה מה לעשות ישנה דרך לראות?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! אני מחפש תוכנה להקליט שיר שאני שר דרך המיקרופון ושיהיה ברגע את הפלייבק יש מצב שאתם עוזרים לי.? תודה מראש לעוזרים...!!!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי סרט די וי די שנמצא על ההארד דיסק במחשב. השתמשתי בדאמון טולס כדי לעשות כאילו זה בכונן אבל כל מה שלא עשיתי כדי לראות את הסרט נכשלתי.. הורדתי כמה תוכנות לצפייה בדי וי די (אחת מהן נראה לי Blaze) ולא הצלחתי.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה לעשות, או איזו תוכנה להוריד? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-