תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שאפשר נגיד לקחת המון סרטונים קצרים קצרים של דקה או 20 שניות לא משנה כמה ולחבר אותם ולעשות בן כל סרטון איזה טקסט מקצועי מעבר מקצועי ולצרוב אותו לידיוידי בלי צורב דיוידי יעני SVCD ו VCD ושיהיה אפשר להכין גם תפירטים מקצועיים או רגילים אותו דבר בשביל לעשות תמונות תודה רבה לעוזרים compman112
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בדפדפן ויש לי כמה סוגים. שאני נימצא באיזה אתר לא משנה איזה (אפילו עכשיו) הסרגל גלילה הצדדי עולה ויורד ועולה ויורד, משתגע ממש עד שהוא נירגע ושוב פעם חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? וזה לא מהיום הבעיה רק שבזמן האחרון זה הופך להיות חמוד יותר ויותר. עסיתי בדיקות וירוסים ורוגלות ולא עוזר כלום. ממש כל האתרים עולים ויורדים כאילו מישהו משחק מסרגל גלילה הצדדי למעלה ולמטה. תודה לעונים __________________
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הכוונה היא להפעיל סרט וידאו באינטרנט ובאמצעות התוכנה להקליט רק את הסאונד ממנו ובעצם להפוך את זה לקובץ MP3 .. תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה Dazzle Video Creator Platinum (DVC170) אני מחפש תוכנת הקלטה. יש לי את STUDIO 10 אבל אני רוצה תוכנה אחרת (כך שאקליט בתוכנה השניה ואערוך ב STUDIO בו זמנית ;D) ניסיתיPRO 2 PREMIER אבל היא לא מזהה את הכרטיס, למישהו יש מוסג למה?? גם WINDVR 3 לא הצליחה. גם VIRTUALDUB. למישהו יש רעיון איך לגרום לאחת התוכנות שהזכרתי לעבוד עם הכרטיס? מישהו יודע אזה תוכנה תוכל להקליט מהכרטיס הזה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כי תמיד שאני מסיר אותה מרשימת msconfig תמיד משום מה התוכנה שוב עולה לי באיתחול...
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח מיילים מתקבלת ההודעה המצורפת אשמח לשמוע הצעות... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי יש לי קובץ אימג' בגודל 7+ ג'יגה , אני לא מצליח לטעון אותו עם דאמון טולס, האם צריך מיוחד מכיוון שהוא DVD-9?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
רציתי להוריד STEAM ומופיע לי ב TESK MENNAGER STEAMTMP ואני לא מצליח להוריד את ,זה וירוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KASPERSKY 6 שלי תפס את זה!!!!! RISKWARE TROJAN.GENERIC RUNNIG PROCESS D:\PROGRAM FILES\STEAMזSTEAMTMP.EXE ACTION PROCESS IS TRYING TO REGISTR ITS COPY AS STARTUP AUTOUN OBJECT.THIS BEHAVIOUR IS TYYPICAL TROJANS מה ללחוץ?Huh?? QUARANTINE,TERMINATE.ALLOW?HuhHuh?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב 6750 אינטל 2.66 ארץ עם אובר קלוק ל 3.5 גיגה ארץ 4 גיגה זיכרון פנימי של ocz כונן קשיח 16 בפר כרטיס מסך ATI 4870 512 ו VISTA עשיתי בדיקה בפסי מארק החדש ונטאג ויצא לי 5000 נקודות בדיוק האם זה טוב או לא טוב ?!?! התוכנה הזאתי באמת בודקת כמו שצריך תמחשב ? עד כמה אפשר להסתמך על התוצאות שלה?!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש כאן משתמשי התוכנה של ADOBE בשם "אפטר אפקט" ?? השאלה שלי אם כרטיס מסך של בין 350 - 800 שקל AGP יספיק לעריכה איתה ואם יהיה הבדל בין 128 ל 256 MB בשביל תוכנה מהסוג הזה ? איזה דגם \ סוג כרטיס ועוד שאלה .....כרטיס מסוג QUADRO 700XGL 64M של NVIDIA יספיק ? האם הוא ייתן לי יותר מאשר 9600 PRO בתוכנה ? אני צריך כרטיס ישעשה כמה שפחות רנדרינג 10x תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי עכשיו דפדפון של Firefox ואני מרוצה מימנו והכול טוב והוא באנגלית האם אני יכול לשנות אותו לעברית?? תודה לכול העוזרים.!
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי בעיה בfirefox, משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ על לינק להוריד משהו זה מוריד את הקובץ ולפעמים לא...ולא נפתח החלון של ההורדות. כשפותחים את החלון דרך Tools אז לא מופיע בו כלום... רוב הפעמים הקובץ מפסיק את ההורדה באמצע ואז הקובץ דפוק. אם עושים Save Target As... זה לא מוריד בכלל ולא פותח חלון הורדות....זה שואל לאן להוריד...אבל לא מוריד כלום... ניסיתי להסיר ולהתקין גרסה ישנה יותר...ניסיתי הכל! מאז שעברתי ל2.0.0.1 זה התחיל...וגם עם ה2.0.0.3 זה אותה בעיה... מישהו נתקל בזה? למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שאני לוחץ על הכפתור בMESSENGER שפותח את הINBOX של ההוטמייל שלי העמוד לא עולה אבל שאני נכנס לHOTMAIL.COM רגיל הוא מכניס אותי אוטומטי אפילו בלי מייל וסיסמא חשבתי שזה העוגיות וההיסטוריה אז מחקתי הכל אבל עדיין לא נכנס מישהו יודע מה הולך? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היתקנתי מחשב חדש העתקתי את קובץ המועדפים מהמחשב הישן ( דרך הרשת) קראתי לקובץ של המחשב החדש בשם אחר >>> והעתקתי את הקובץ מועדפים שך המחשב הישן פתחתי את האקספלורר >>> וכל האותיות בעיברית שם התהפכו לשם בדיקה פתחתי דרך הרשת את הקובץ הישן ( במיקום המקורי שלו = המחשב הישן שלי) וגם במיקרה הזה כל האתיות בעיברית היו הפוכות למה זה קורה לעזאזל? זו אותה מערכת הפעלה בידיוק! במחשב הישן היה לי FAT 32 האם זה קשור לזה? או מה? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור סרטי פלאש שיש באתרים למחשב שלי
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני משתמש באופיס XP. ב outlook express כאשר שולחים לי תמונות אני רואה תצוגה מקדימה של התמונה בגוף ההודעה למטה... אבל ב outlook של ה- office אני רק רואה את הקבצים המצורפים ואני צריך ללחוץ על כל אחד כדי לראות אותם. יש אפשרות לעשות גם כאן תצוגה מקדימה של כל הקבצים? בטוח מישהו יודע.............. תודה!!! ;D ;D ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, מזה תקופה ארוכה, איני מצליח להוריד מה-utorrent במהירות העולה על 18kb/s (לא משנה איזה סוג של קובץ ומספר המקורות). בעבר תמיד הייתי מצליח להוריד במהירויות גבוהות בהרבה (עד פי 10 מהמהירות שציינתי). אני משתמש ב-XP עם SP2 ובפיירוול שלו, וגולש בחיבור של 1.5 מגה בייט לשנייה. מישהו נתקל בבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אשמח לקבל תשובות. עמרי.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קראתי לאחרונה על האפשרות לשינוי ה removable media bit (RMB) כך שה USB stick יזוהה ככונן מקומי ולא כנייד [למטרות AutoRun ועוד...] רציתי לדעת האם מישהו התנסה/התעניין ומוכן לשפוך מעט אור על הפרשה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל להעלות אותה בboot עם דיסק או עם הusb שתתמוך בntfs כמו דוס רק שדוס לא תומך בntfs תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
תודה קיבלתי עם הכרטיס שלי תוכנה שרק עם תואר חמישי בפיסיקה מבינים איך מקליטים ;D בחיי שעות בזבזתי עליה ולא הצלחתי להקליט אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני נוהג להכנס מהבית למייל שלי בעבודה ע"י שימוש ב-OWA . לפני כמה ימים שדרגתי את ה-IEXPLORER לגרסה 7. מאז אני פשוט לא מצליח להכנס ל-OWA שהואע באצם אתר מאובטח (HTTPS). אני מגיע לדף שדורש שם משתמש וסיסמה ואחרי שאני מקליד אותם אני מייד מקבל את הדף הסימפטי עם שגיאה שאי אפשר לפתוח את הדף. אני אומר מייד מכיוון שהמחשב כלל לא "חושב" או מנסה להכנס וישר זורק אותי. ניסיתי לשחק קצת עם הגדרות האבטחה של הדפדפן - אבל שום דבר לא עזר. יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תודה רבה רבה רבה לעוזרים אבירם
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הורדתי קובץ מהאימיול, וכמובן שעם המזל שלי שהקובץ סיים להוריד והתחיל להעתיק את עצמו לדיסק קשיח הייתה הפסקת חשמל (זה היה לפני חודש+.. בתקופה של ההפסקות חשמל). קיצור כמובן שהקובץ נדפק כי הוא לא נכתב לדיסק עד הסוף, ככה שאי אפשר לפתוח אותו אבל בכל זאת הוא תופס לי מקום (מדובר בקובץ של 1.5 ג'יגה). שאני מנסה למחוק אותו אני מקבל את השגיאה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי הוא בשימוש ע"י תוכנה אחרת. כנראה שהוא עדיין חושב שהאימיול משתמש בו (האימיול כמובן סגור שאני מנסה למחוק אותו). אז איך אני יכול להפטר מהקובץ הזה? אני יודע שיש תוכנות שמוחקות קבצים ב"אלימות", אבל אני לא מת עליהן.. יש פיתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתעזרו לי בחיפוש של תוכנה שתוכל לקלוט/לצלם חלק מהמסך שלי או את כולו תכלס זה לא משנה לי כל כך ובו זמנית תשדר את השידור, זאת אומרת שאני יוכל להגדיר אותה בתוכנות שונות (סקייפ לדוגמא) בתור מצלמת רשת, וכך בעצם אני יעשה איזהשהוא לופ כזה.. תודה מראש, ליאור..
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בתוכנה emule v.0.49a אחרי כמה שניות כשזה מתחבר, תחת הtab של kad זה מגיע עד ל535 contacts שזה נראה לי סבבה אבל הבעיה היא שתחת הtab של servers זה מחובר רק ל2 סרברים אני חוזר שזה אמור להתחבר לעשרות סרברים לא? איך מתקנים את זה? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-