תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי את הנייד לוינדוס 7 ומכיוון שנרו הישנה והטובה 6.3 לא תומכת בוינדוס הזה הורדתי נרו גרסה 9... יצרתי קובץ CUE לקובץ מוסיקה MP3 (קובץ שמחלק לקטעים קובץ MP3 ארוך בעקרון) וכאשר אני רוצה לצרוב אותו כ-IMAGE בנרו 9 מופיעה לי תקלה... לעומת זאת בנרו 6.3 הרגילה הקובץ נצרב...מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
תודה קיבלתי עם הכרטיס שלי תוכנה שרק עם תואר חמישי בפיסיקה מבינים איך מקליטים ;D בחיי שעות בזבזתי עליה ולא הצלחתי להקליט אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להקלטה למשל שאני שומע איזה תחנת רדיו או משהו כזה - שיהיה אפשר להקליט את זה ל MP3 אני צריך שהתוכנה תהיה חינמית לגמרי אם יש כזו. תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הנה הלוג. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
יש לי בעיה, יש סרטים שאני רואה דרך התוכנה mv2player שלא שומעים בהם את פס הקול של הדיבור והקולות, את המוזיקה והאפקטים שומעים אבל את הדיבורים לא. ובמדיה פלייר שומעים. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אם אני מוסיף כפתור דרך ה- components איך אני שם לו לינק?? תודה מראש RISBO
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אין לי בעיה עם הפרוטי לופ.. הסתדרתי (אחרי שאף אחד לא עזר לי כאן אז הסתדרתי לבד) אבל עכשיו השגתי דיסק עם סמפלים של כול מיני צלילים אבל אין לי מושג באיזו תיקיה לשים אותם. (יש לי פרוטי מלא) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קספרסקי FIREWALL חוסם גלישה באינטרנט - מה עושים? יתר פעולות האינטרנט כמו דואר, SKYPE תקינות. כיצד משנים את ההתיחסות של קספרסקי ל IEXPLORER כך שהוא יעבוד שוב מבלי להסיר את קספרסקי ולהתקין אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה 3.0.5 של אימייליה רשימת השינויים: * נוספה תמיכה לויסטה * חסימת תמונות מהאינטרנט תעשה לפני טעינת הדף * CTRL + גלגלת עכבר להגדלה/הקטנה של טקסט המכתב * אפשרות לשמירת אלמנטים מלשונית התמונות/סרטים בצפיה במכתב * הזזת תוכן המכתב למעלה/למטה/ימינה/שמאלה על ידי הקלקה בעכבר * הוספת דוא"ל חדש לאיש קשר חדש/קיים * אפשרות שיוך סיומות .msg/.eml/.ema בנפרד * הוספת קיצורי דרך Ctrl+s / Ctrl+d / Ctrl+p * אם נספח לא משוייך לתוכנה, תיפתח חלונית "פתיחה עם..." * עיצוב מחודש לחלון הגדרת חשבון * חתימה נוספה לביצוע פעולות חוצות חשבונות * סידור מחודש לתפריט הראשי * יצירת מכתב חדש מימין לשמאל בצורה אוטומטית * גירסה זו תעבוד עד לינואר 2009 ללא הגבלה. לאחר מכן עידכון גירסה יהיה חובה *…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכם, עזבתי את המחשב לכמה ימים וכשחזרתי ראיתי שנעלמו לי כמה הורדות מה-EMULE. גיליתי שקובצי ה-TEMP עדיין נשארו והם בגודל של כמה מאות MB, אבל EMULE בוחר משום מה להתעלם מהם. ניסיתי לעשות להם IMPORT אבל הוא כותב שהם bad tempfiles. הצלחתי להציל רק אחד מהם כששיניתי את הסיומת מ-TEMP ל- AVI והסרט עבד (עם דפיקה קטנה בכל זאת...). אודה לכל מי שיודע איך להציל את הקבצים האלו.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בבקשה למבינים בלבד.... משום מה הכנסתי שם רגיסטר לא נכון בפעם הראשונה שהתקנתי את התוכנה והוא לא נותן לי לשנות אותה וכיוון שכך אינני יכול לבצע UPDATE לתוכנה... מחקתי הסרתי ועל ידי אשף החיפוש של ויסטה חיפשתי כל קובץ שיכול להיות קשור לכך והסרתי אותו ולאחר מכן התקנתי מחדש... העניין הוא שלאחר ההתקנה מחדש הוא מפעיל לי את זה עם הסיריאל כלומר הרגיסטר האחרון שהכנסתי מבלי אפשרות כלשהיא לשנות אותו.... יש לי סיריאל אחר שבדוק עובד.. אני רק צריך למצוא את הדרך לשנות אותו... אם יש כזאת... אשמח לעזרה!! תותחים סומך עליכם.....
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום אני מתחנן תעזרו לי העברתי מוידאו למחשב קלטת,אורך הקלטת הוא 2 וזה לקח לי 3 ג'יגה אם יש לכם תוכנה שתוכל להקטין לי את הקובץ לפורמט שלוקח פחות מקום הקובץ עכשיו הוא בMPG אם אפשר אולי יש לכם תוכנה אחרת שתעזור לי בהעתקה מוידאו למחשב בפחות מקום בבקשה בבקשה אני נואש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ראיתי כאלה ששמים באווי שלהם תמונות ואפילו סרטונים קטנים עכשיו השאלה שלי היא איך לעשות את זה ? יש לי ICQ 6 תודה D:
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקנתי אותו אתמול איך אני יכול לדעת שההגדרות ששמתי אותו הם בסדר? יש דרך לבחון אותו? ואיך הפיירוואל הזה? תוודה!! ד"א זה רק לי או שהאינטרנט אחרי התקנת הפיירוואל הזה ניהיה איטי?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדווס אקס פי והסיפור שלי הוא כזה... יש לי נורוטן 2003 מעודכן ומידי כמה שעות אני שם לב שמופיעות לי חלונות קטנים כאלה שאומרים שהנורטון סורק ושולח אימיילים כמו אלה למטה... אני לא משתמש באימייל של הא?ווטלוק אקספרס או בכל תוכנה כל שהיא של אימיילים שמגיעה עם הווינדווס או עם האופיס, ומידי פעם שאני לא נוגע במחשב למשך שעה או שעתיים על ה Taskbar שלי מתמלא מזה ותוקע לי את המחשב!!! מה זה לעזאזל??!!?!?!
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הוא באופן קבוע משאיר לי חלק מהאתרים בבר.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או אתר בחינם ללמוד אנגלית..? לא למתחילים.. משהו ברמה של כיתה י' יא'
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לאחרונה הרבה פעמים ניתקע לי כל הדפדפן בגלל הפייסבוק-סקריפט. זה נוסח ההודעה שאני מקבל: Script: https://s-static.ak.facebook.com/rsrc.php/v1/yd/r/uFAPEFO7m5O.js:16 ואז זה שואל אותי להמשיך או לעצור את הפעולה ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי כלום
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני יודע שאני עומד לשאול שאלה אולי מעט "מורכבת" , ואני יברך ויודה לכול מי שיענה לי בעניין. יש לי מחשב ובו וינדוס 98 באנגלית ,אני מעוניין להתקין וינדוס 98 גירסה שניה בעברית בנוסף. מאחר ויש לי תוכנות ודברים חשובים ואני מעוניין לשדרג . ידוע לי שחלונות ME/98/95 דורשת שהמחיצה שלה תהיה המחיצה הראשונה (כלומר c) ולכן אני צריך "להחביא" את המחיצה הראשונה (מחיצה c) ולהתקין את הוינדוס השני (וינדוס 98 se) ולאחר ההתקנה "לגלות" את המחיצה . ולכן רציתי לשאול כיצד מתקנים ? והאם התוכנה acronis os selector או התוכנה PQboot של partition magic יעילות לצורך כך? אם אפשר לתת לי קישור למאמר כלשהו או הסבר מפורט אפילו באנגלית אשמח מאוד ואודה על כך . תודה מקרב לב וסליחה על בורותי בתודה יניב או לפחות …
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר מסדי נתונים של SQL Server ממחשב אחד לאחר. איך אני עושה את זה? בעזרת backup ו- restore? לא צריך כלי שנקרא DTS Wizard? בבקשה תעשו לי סדר בבלאגן.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי אימיול אחר שאני רוצה להתקין ואני רוצה להעביר את ההורדות שהיו באימיול הקודם לחדש שאני יתקין, אז אפשר להעביר ?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היום נכנסתי אתר של NVIDIA כדי להוריד דרייברים חדשים ויש לןי שם 2 אופציות הראשונה היא : nForce4 AMD Edition - Windows XP/2000 (32-Bit) Version: 6.70 והשניה היא : nForce4 AMD/Intel X16 - Windows XP/2000 (32-Bit) Version: 6.82 מה ההבדל בניהם ומה עדיף להוריד ומה מסמך ה X16 ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
סתם כך ללא סימן מקדים. כהרגלי, עזבתי את המחשב דולק והלכתי לישון, כשחזרתי למחשב מצאתי הודעת שגיאה (שככל הנראה לא קשורה, בימים האחרונים היא מופיעה עקב התעסקותי בתקשורת, הודעה הקשורה לבעית תקשורת והיא מופיעה לאחר ניתוק ההתקשרות מהאינטרנט, הודעה על כך אפרסם בפורום המתאים) הקשורה לבעית תקשורת בעקבותיה אני מאתחל את המחשב (עד לפתרון הבעיה) כדי לחדש את ההתקשרות לאינטרנט (לא ניתן לבצע את הפקודה של החייגן 'התנתק') בטעות ומבלי משים (עוד לא הספקתי להתעורר מהשינה לגמרי) לחצתי על הריסט במקום לעשות איתחול מסודר. כשהמחשב עלה והפעלתי את פיירפוקס גיליתי לתדהמתי ולאכזבתי הרבה שכל הקישורים ששמרתי במשך הזמן נעלמו כלא היו, כשאני פותח את ה'סימניות' התפריט נפתח כמו לאחר התקנה ראשונה של הפיירפוקס…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תוכנה מעולה, רק את העיה הזאת לא הצלחתי לסדר
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עכשיו אני ממבין מה פשר הלאגים ב-BF2 ,ולא זה לא עידכונים,לא הגיוני שהוא מוריד עידכונים 6 שעות רצוף. [attachment deleted by admin]