עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 114508534,

אני משתמש בגרסא 7 ואני לא מוצא את זה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by eranderi,

אני חילקתי את כונן C ועכשיו אני רוצה לאחד בחזרה אך אני מאחד אותה עכשיו את הכונן שיצרתי מיקודם עשיתי אותו כונן גיבוי אולי זה משנה משהו בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  3. Started by liran_85,

שלום , הייתי מאוד מעוניין להתחיל ללמוד את התוכנה flash mx אני הולך היום לקנות ספר כדי להתחיל ורציתי רק לדעת אם הספר של הוצאת פוקוס http://www.focus.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=1&pid=239-391 הוא ספר בסדר כדי להתחיל ללמוד וללמוד ברמה טובה ... לא רק את הבסיס.. אם קיים ספר אחר של הוצאת אחרת אשמח לקבל את השם בתודה רבה, לירן,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nokobik,

יש לי בעיה בגלישה לאתרים מסויימים ב-FF במחשב בבית, בעבודה למשל אין בעיה עם אותם אתרים וה-FF. חשבתי אולי לאפס את ההגדרות של ה-FF לגמרי, זה אומר כאילו לא היה לי FF אי פעם במחשב, אני יודע שהסרה והתקנה לא משנים כלום. מישהו יודע איך? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dvido,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שבעזרתה יהיה אפשר לחתוך חלקים מכמה סרטים ואז לאחד אותם. רצוי שתהיה פשוטה כי אני לא מתמצא בזה. ד"א יש לי מחשב ישן אז גם שלא תהיה כבדה. תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by galz,

יש אנטי וירוסים חינמיים ברמה? כמו שיש פאיירוואלים איכותיים למשתמשים ביתיים שהם בחינם (כמו הסיגייט שאני משתמש בו)? avast נחשב אנטי וירוס טוב?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  7. אני מנסה לגלוש באתר והופה זה עובר לי לה http://69.50.190.131/?to=dname&from=in בלי לשאול אותי ... לא יודע מזה אפילו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by BUNNY,

הצגתי בפורום רק כמה מעבודותי האחרונות וחשבתי למה לא להציג יותר מכמה .. חלקן ישנות חלקן עדכניות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ParanoidLoneWolf,

מצאתי בבית מצלמת-רשת שהזיהוי היחיד שקיים עליה הוא שם החברה VIEWCOM, בלי פירוט של דגם. ומכיוון שהCD נאבד מזמןמ הרצתי חיפוש בגוגל על-מנת למצוא את החברה ואז בתקווה למצוא את הדרייברים... דהבר היחיד שמצאתי שהוא קרוב זה דף של חנות מקוונת כלשהי המוכרת מצלמות-רשת של החברה, וקישור מאותו אתר לאתר דרייברים שלא הצלחתי להירשם אליו (יותר מדי פרסומות וpop-ups). המצלמה בעיקרון דקיקה, על זרוע גמישה כזאת ובצבע כסף, בעלת חיבור USB (כמו כל מצלמה אני מניח, לא מתמצא בתחום): http://www.optimasys.co.il/images/1548.jpg אם למישהו במקרה יש את המצלמה הזו ויכול להעלות את הדרייברים לרשת או אם מישהו במקרה יודע באיזה דגם מדובר ויודע היכן למצוא את הדרייברים המתאימים נא לעזור אין לי ציפיות גבוהות …

10. התקנתי win xp sp 2 (ואולי זה לא קשור, כי התקנתי גם עוד דברים), ומאז המסנג'ר שלי לא נותן לי לקבל קבצי mp3. הוא מוחק אותם מיידית. אין פה שום קטע של אנטי וירוס או דברים כאלה, רק משהו במסנג'ר. אפשר לפתור את זה בפתרונות לא רציניים שפועלים אמנם (למשל - להחליף את סיומות הקבצים), אבל הם לא פתרונות נוחים. למישהו יש פתרון רציני בשבילי? חיפשתי כבר במלא פורומים, בארץ ובחו"ל... תודה, אביב.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

אהלן, חשבתי שכול אחד יכול לעלות לכאן דברים שהוא עשה ולא צריך יותר ואנשים יכולים ללמוד מזה משהו,אני אתחיל,אני מעלה עיצוב שפעם התחיל את דרכו מקשקושים של שעמום ואיך שהוא הגיע לזה,לא משהו כי אני חלוד אבל בכול זאת נחמד. מקווה שתמשיכו גם,בהמשך אני אעלה כמה עיצובים נוספים שלי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  12. לא יודע כיצד זה נסגב מבינתי ולא ראיתי את הפורום הזה... הרי כי גם אני מתעסק בגראפיקה ואני מקווה שאוכל לעזור פה לאנשים וגם להעזר בכם בעתיד אז לסיפתח הנה כמה עבודות שעשיתי, אלו ציורים מלאים וצביעה מלאה על גבי הפוטושופ, בשימוש בפן פד למחשב וכמובן חלק פה עם סתם סריקות רקובות אשמח לחוות דעת ומה דעתכם הכללית : היודה הזה קצת ישן אבל לא נורא והנה כמה ציורים רגילים - טרול חביב גמד לוחם והנה מחווה קטנה לחובבי האנימה\ DBZ : מקווה שנהנתם מי שרוצה לראות עוד ואת יתר הציורים מוזמן לבקר בגלריה שלי ב DEVART ולהתעדכן מדיי פעם : http://demontux.deviantart.com/

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by haim_i,

הינה כמה עבודות ישנות ..... [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by BUNNY,

זו מכונית שהתחלתי לעבוד עליה מדגם NISSAN SKYLINE נעשה בתוכנה LIGHTWAVE3d הצבא של המכונית לא גמור, זה רק לצורך הרינדור הזה שבו אני מקווה כמעט סיימתי את הFRONT BUMPER בקרוב אני יציג עדכון של הגוף

• 40 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by hagay21,

אתר שאפשר לאכסן עליו תמונות שאפשר לגזור מהן כתובת בשביל למקם באתרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מסיבה לא ברורה PC MARK קורס לי במבחן לפני אחרון.. נראה לי זה המבחן שאמור להציג את הקוביות התלת מיימדיות ואני מקבל קריסת WINDOWS כזו עם DEBUG וEND או שמהו כזה.. מישהו יודע כיצד לסדר זאת ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by Vladgi,

i am eminemmmmmmmmmm fuck you nigger

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by PCguy,

אני מחפש תוכנה לעיצוב כרטיס ביקור בעיברית. יש לי את ה- business card desinger והיא לא כותבת בעיברית וגם ניתן לשמור את הקובץ רק בסיומת של התוכנה אז אם אתם מכירים משהו בעיברית או לפחות תומך בעיברית אני אודה אודה לכם

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  19. והמדריכים לא עוזרים לי, כולם קשים מדי והם מצריכים ידע בסיסי בתוכנה, ואני רק מתחיל. מישהו שמתמחה פה יכול לרשום מדריכים קצרים בעברית? כי אני לא יודע לעשות כלום חוץ מצורות מסכנות.

20. Started by Darthflame,

נעשו ב3ds max וזה מודל של הרחוב שלי שעשיתי לא מזמן. הוא עדין לא גמור....

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. אני משתמש ב-Winamp 2.95. אני לא רוצה להתקין את Winamp 5, מכיוון שהוא כבד מדי לטעמי. הורדתי מהביטורנט מאתר רשמי קבצי וידאו בפורמט OGG (אני לא יודע אם יש לפורמט הזה הרשאות, אבל מדובר בקבצים חינמיים). אני לא יכול לנגן את הקבצים האלה ב-Winamp 2.95 (כנראה שהם דורשים גירסה יותר מתקדמת). אני צריך תוכנה קלה וחינמית שממירה קבצי OGG לפורמט וידאו של Windows Media Player 9 (קבצי AVI/MPG/WMV).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by koby058,

יש תוכנה שמדברים במיקרופון ואפשר לשנות את הקול לכל מיני קולות אחרים מישהו יודע תשם שלה??????

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by kobibo,

הורדתי משחק המורכב משני קבצי bin ,כ"א בסביבות ה 2GB . רציתי לדעת כיצד ניתן לאחד אותם ולצרוב אותם כיחידה אחת כל תקליטור DVD ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  24. Started by alonpartuk,

אני לא מצליח לראות סרטים באנטרנט על שרתים וכאלה עכשיו התקשרתי למוקד תמיכה של בזק בין לאומי וגילינו שהבעיה היא בדפדפן (כי דרך המחשב שלי זה מצליח ודרך האקספולרר לא) השאלה היא מה עדיף לי לעשות או להתקין מחדש את ההקספלורר או להוריד דפדפן חדש?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. יש לי פיירוול של McAfee. הוא אחלה אב כבר נמאס לי ממנו כי הוא אוכל CPU. יש לי הרבה התקפות על המחשב וזה מאט אותו בגלל שה CPU של הפיירוול כל הזמן נע בין 2-10 ואחרי שאני משתמש באימיול, ואז יש עדיין הרבה חיבורים שמנסים להתחבר למחשב שלי, הוא חוסם את כולם ואז ה CPU בכלל קופץ ל 20. ה ROUTER שלי לא עוזר בלסנן את ההתקפות ממש וכבר נמאס לי. אי אפשר לעושת כלום כי יש תקיעות קטנות כאלה של המחשב וזה מעצבן במיוחד כששומעים מוסיקה. לפעמים שאני כבר נמאס לי ואני כולה רוצה לשמוע קצת מוסיקה/לשחק אני פשוט מנתק את הכבל רשת מהמחשב וזה פותר הכל יש לכם המלצות?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים