תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הדפדפן נסגר לבד זה וירוס?הוא לא מודיע על שגיאה ולא כלום הוא פשוט נסגגר.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כנראה בקרוב אני אקנה מחשב חדש (או בשבועות הקרובים או שהוא ידחה בחודש לקראת ליבת הM2). מכיוון שזו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ועושה את התהליכים לבד (הרכבה, התקנת מערכת הפעלה וכו..), אני צריך קצת עזרה מהפורום פה. אני רוצה לגבות ולהעביר למחשב החדש שאני לא מעביר עליו כלום מהמחשב הזה מבחינת חלקים כמה שיותר מהמידע הקיים. אם אפשר לגבות את כל כונן C זה יהיה משובח. בקשות: *הכול אני יודע איך לעשות בערך - תיאורטית מאוד, רציתי הסבר איך כדאי לעשות את זה (יש לי צורב דיוידי אם זה עוזר). גם קישור למדריך שמישהו הכין יהיה טוב. (כמו המדריכים הנפלאים של התקנת וינדוס והרכבת מחשב). *יש לי גם שאלה, נגיד אני מגבה ומעביר, אני יכול להגיע למצב שאני לא צריך להתקין מחדש את BF ולהכנס שוב למשתמשים …
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
צרבתי סרט על דיסק הדי וי די לא מראה את הסרט(מסך שחור) אבל כן משמיע את פס הקול. הינה כל הנתונים של הסרט FORMAT : RIFF (little-endian) data, AVI, 352 x 288, 25.00 fps, video: DivX 3 Low-Motion, audio: MPEG-1 Layer 3 (stereo, 44100 Hz) מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט בדי וי די ?? הדי וי די שלי כן קורא divx והדגם הוא graetz av745dx
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי תמונות (לפני ואחרי) ואני רוצה שאחת תהפוך לשנייה, אמרו לי שזה נקרא morph. איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר ? (או אם למישהו בא לעשות לי, גם אפשר )
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי סרטים שאני שומע במחשב ויש לי codecs עדכניים ושומעים חזק את קולות הרקע אבל לא חזק את הקול של השחקנים ניסיתי ב bs layer ו mvplayer ובשניהם זה היה רק media player שומעים את קולות השחקנים חזק
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להעיף אותה אבל היא בכלל לא רשומה בהוספה\הסרה וקיצר איאפשר למחוק אותה כמו שצריך אני צריך תוכנה שתעשה את זה תודה מראש אלכס.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בתופעה בה כאשר DELEGATE מאשר פגישה (והודעת האישור נשלחת) הפגישה ביומן לא מתעדכנת. הורץ כבר outlook /cleanfreebusy אך עדיין הבעיה ממשיכה אשמח לעצות - כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
הדריברים של עכבר למשל, בגרסה SetPoint 3.3 ממש גרועים. הם מקפיצים את העכבר ממקום אחד במסך לצד השני! לא עוזר להוריד תרוצת עכבר ולא עוזר כלום! אין אפילו תמונה של העכבר הנוכחי אלא תמונה של עכבר רגיל. הנה תגובות של הרבה אנשים בעולם: "I'm using an MX1000. After installing SetPoint 3.3 in Vista, the mouse periodically jumps to the top or the left edges of the screen. I tested this by just moving the mouse in tiny movements in the middle of the screen for about a minute, and then it would jump to the edge of the screen. The timeing is irrelvent though, as I've also had it jump twice within two seconds. It won't jump if you're not moving the mouse. Also, on a hunch, tried setting …
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי mpeg בגודל של כ 430 מ''ב אבל כאשר אני הופך אותם ל divx בעזרת virualdub הם הופכים לקבצי 600 מ''ב, מה לעשת כדי לכווץ אותם ואיזה הגדרות לשנות?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אם לא ברורה הכותרת יש אתר שאני בונה ואת הכותרת הראשית אני רוצה לחלק לכמה לינקים שונים. יש תוכנה שמחלקת תמונה לכמה תמונות, או שמאפשרת לחלק תמונה לכמה לינקים שונים? תודה למי שיוכל להסביר את הנושא קצת עמית
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה... אחרי שאני מקליט ההקלטה יוצאת באיכות מעולה והכל לאחר שאני מקליט אני מתחיל לקודד עם התוכנה Virtual Dub כשמגיעים לתוכנה הכל מתחיל להסתבך וזאת לא בעיה עם המחשב השארתי את המחשב דוקא בלי שום תוכנית פועלת ממש כלום סגרתי הכל ולא נגעתי בו עד לסיום הקידוד אבל אחרי שהפלט של הקידוד יוצא ונשמר יש על הדמויות בקטע הוידאו מין קווים כאלה בלתי נסבלים זה לא קווים שבקושי רואים זה ממש קווים שמפריעים למהלך הראייה http://img507.imageshack.us/img507/911/haisraelims01e04moshe00bi7.jpg מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
שלום כולם, לאחר ימים ולילות של חיפוש - אני מיואש!, ומה אני בסך הכל מחפש? שבצד יהיה לי שעון ולוח הודעות? כל מה שאני מוצא או שזה רק ל-Vista או שההתקנה לא עובדת. בבקשה עזרו לי למצא את מבוקשי!.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, מקווה שאני לא עובר על החוקים איכשהו. אז ככה, יש לי במחשב תיקייה (music) של קבצי מוזיקה בגודל של 10 ג'יגה פחות או יותר. אתמול, לאחר שהוספתי כמה אלבומים שהורדתי באימיול, אני נכנס לתיקייה ורואה שכל מה שנשאר בה זה תיקיות מהאות A עד לאות I, ושירים עד לאות J. כל מה שמתחיל אחרי האותיות הללו נעלם, כולל כל מה שבעברית. נבהלתי, עשיתי שחזור ליום רביעי.. לא עזר. חיפשתי במחשב שירים שנעלמו - לא מצא. נכנסתי למדיה פלייר, ראיתי שהוא לא מעודכן ויש אצלו ברשימה שירים שכבר מחקתי בעצמי. אבל, נשארה אצלו רשימת השירים של המחשב כולל אלה שנעלמו - אז עשיתי רשימה בעצמי של כל מה שנעלם. היום פתאום עלה אצלי רעיון לרשום בכתובת address שלמעלה בחלון התיקייה את אחת התיקי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול sound max on board בשום תוכנת מוסיקה כמו cakewalk או encore לא מופיע input device תחת midi devices כך שאני לא יכול להקליט שום קובץ מידי איך פותרים הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להראות לי מה רמת הקרינה בסביבה או מיפוי של אזורי הקרינה החזקים?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מחפש אתר שמזינים בו לינק והוא סורק ומודיע אם יש באתר וירוסים. יש כזה ?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
איך עושים את זה ? בעזרת איזה תוכנה ? תודה ..!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם המוד הזה ? "FLUX" ? ובכלל איזה מוד הכי מומלץ מה הכי מהיר ? לא יודע מה קרה לאי מיול בחודש חודשיים האחרונים ...לא זז !!
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
במסך ה-LCD 19" הוא ננעל ברזולוצייה על רזולוצייה ברוחב של 480, ניסיתי לשנות את זה בדרייבר אבל זה לא הצליח , המסך נעול ל-640X480 כשהחלפתי ל-CRT הוא אפשר לי את שאר הרזולוציות. מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את הדיסק הקשיח של הנייד שלי והתקנתי את חלונות xp מחדש. בדיעבד הסתבר לי שלא גיביתי הרבה מהחומר שלי שאני צריך.. יש דרך לשחזר את החומר (מעין אנפורמט או משהו כזה) ?? תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יל סרט והורדתי לו תרגום. כשאני מנגן את הסרט עם התרגום הם לא מסונכרנים. מישהו מכיר דרך קלה (או כל דרך שהיא...) לטפל בבעיה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ערב טוב אני משתמש חדש יחסית בכרום של גוגל והיום תפסה אותי כתבה מעניינת בכלכליסט. בכתבה מציין בכיר בפרוייקט האינטרנט אקספלורר במייקרוסופט כי כל אות שאנו מקלידים בדפדפן,בין אם זה בשורת הכתובות לבין אם זה בשורת החיפוש נשלחת לגוגל גם אם לא ביצענו אנטר (לאישור החיפוש כביכול). החלטתי לבדוק את העניין בעצמי והורדתי את הFiddler ומסתמן שהאשמותיו של בכיר במייקרוסופט נכונות. בכתבה נאמר שניתן לבטל את האפשרות הזאת בכרום אך לא פורסם איך,גם בגוגל לא מצאתי תשובה. אז השאלה שלי - איך ניתן לכבות את זה? עריכה: מצאתי פתרון. אני רוצה רק לציין שזה מבטל שליחת מידע אוטומטית רק בכתיבה בשורת הכתובות ולא במנוע החיפוש.
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי, AVG FREE התחיל לזהות את כל הקבצים במחשב כוירוסים ומקפיץ הודעות כל פעם. כמובן שהקבצים הללו לא וירוסים מדובר בכמעט כל קובץ במחשב שבטוח מגיע ממקור מהימן (תוכנות Office, Winrar מקוריים וכו') קיצר, מישהו שמע על זה? האם זה וירוס ששיגע לי את ה-AVG?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-