תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני לוחץ על הקיצור דרך של הסטים הוא נכנס אליו אחרי הרבה זמן והסטים לא יציב וקורס במצבים מסוימים(אני מדבר על כמה דקות טובות) מה אני צריך לעשות למחוק ולהתקין אותו שוב יעזור? עריכה: ניסיתי להתקין מחדש ועדין לא השתנה כלום!
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי נמאס מאינטרנט אקספלורר הורדתי פיירפוקס ורציתי לדעת מה כדאי לי להוריד לדפדפן.. מהיכן... ובכלל טיפים למי שיש למתחיל כמוני. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום עבר התוקף ל seriel number שהיהי לי לבבילון ואני זקוקה דחוףף לחדש עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תוכנית שרצה ב DOS ואני צריך שיהיה ניתן להריץ אותה באמצעות ה WINDOWS. פתרון ה DUAL BOOT לא עוזר לי. יש לי WINDOWS XP SP2,נכנסתי לקובץ ההפעלה ובמאפיינים שיניתי את ה compatibility ל WINDOWS 95 ועדיין התוכנית לא רצה. האם יש למישהו פיתרון? חייב עזרה !
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מהם הFIREWALL והANTI VIRUS הכי טובים שיש? הNORTON שלי לא עושה את העבודה פרצו לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
yoo, לידידה שלי נמחק בזדון ( ) כל ההרד דיסק. מה תוכנת שיחזור הקבצים הטובה ביותר כיום? את GETDATABACK כבר השגתי, יש משהו טוב יותר? לא מעניין אם הוא ישחזר את שמות הקבצים בעברית, העיקר שישחזר. חשוב - שכשמשחזר תמונות שלא ישחזר חצי וחצי תמונה תצא בשחור. אהממ, אני חושב זה מסכם הכל, 10x.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הסנכרון צריך להתבצע דרך האינטרנט (לא רק לוח שנה!). רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל פעם שמנסים לשלוח מייל מתוכנת אופיס כגון אקסל או word נפתח ממשק של אוטלוק אקספרס במקום אופיס אוטלוק. עד לא מזמן זה היה בסדר. ממשק בחירת תוכנות בררת מחדל אפשר לבחור רק אוטלוק אקספרס. יש windows xp pro ואופיס 2003 בתצורת exchange למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם קיימת תכנה שעולה דרך ה- BIOS ומאבחנת תקלות חומרה ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני מאבד זיכרון בווינדוס בצורה שדי חוזרת על עצמה מהבחינה שכשאני מסתכל על הכונן הקשיח הוא כותב לי למשל 3 ג'יגה פנויים, וכשאני עושה אפשרויות על כל הקבצים אני אמור לקבל בכונן זה כ-7 ג'יגה פנויים, אם מישהו יוכל לעזור לי להחזיר את המקום הפנוי באיזושהי דרך. תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חייברה , אני עובד עכשיו על פנטיום 4 1500. לוח - d850mv של אינטל 256 RDRAM Geforce 3 t500 התוצאות הללו הגיוניות? CPU Score 3160 Memory Score 3929 HDD Score 503
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
ברקע מופיע כיתוב של איזה שטות של ספייוור. הקטע הוא שאני לא יכול להחליף, את הרקע (זה נעל אותו איכשהוא) ולא הצלחתי למנוע מהPROCESS שגורם לזה להופיע להיעלם. מחקתי הרבה זבל עם HIJACKTHIS, ADAWARE וSPY SWEEPER ואפילו סידרתי הרבה דברים עם LSPFIX, וזה הדבר היחידי שנשאר ולא הצלחתי להעיף אותו. למישהו יש עצות?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חברה יש לי את התוכנה אוורסט ואאני לא כולכך מבין בא..אז יש לי שאלה.. איך אני יודע של מה בדיוק כול טמפרטורה? כי יש כמה דברים של מעבד כמה דברים של ארד דיסק וזהה..
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לארחונה התקנתי וינדוס ויסטה והתוכנה lock my pc לא עובד היא מתאימה רק לוינדוס xp ומטה אין אפשרות להתקין את התוכנה lock my pc על ויסטה?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הורדתי כמה עונות של סדרה מאתר torrentleech. לכל עונה בערך 24 פרקים. כל פרק יורד בתיקייה נפרדת ובכל תיקייה יש הרבה קיבצי RAR שמרכיבים פרק יחיד. טוב נו אתם בטח יודעים, כמו כל הורדה רגילה מ- torrentleech או רוב אתרי הטורנט. השאלה שלי היא איך לחלץ כמות גדולה של פרקים בבת אחת כאשר כל פרק בתיקייה אחרת וכל פרק מורכב מהרבה חלקי RAR שונים שבתיקייה. מדובר על כמה עונות כפול 24+ פרקים וזה סתם מעפן עכשיו לעבור פרק פרק ולחץ אותו! יש דרך לחלץ כמה ביחד, לתת למחשב לעבוד ולחזור אחרי שעה או כמה שזה לא ייכך שייסים? מקווה שהסברתי ברור את המצב ואיך נראה פיזור הקבצים, אם לא תגידו לי.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואיך אני יכול לקבל רשימה של כל התוכנות שמותקנות במחשב? כי יש הרבה שלא מופיעות בהוספה והסרה של תוכניות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אתמול התקנתי וינדוס 7 ואין לי סאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס קול (REALTEK AC97) שמתאים גם לווינדוס 7 ועדיין אין לי סאונד. ניסיתי כבר לעשות הכל! שום דבר לא עוזר. אני נואש כבר. יש מצב שאני צריך לקנות כ.קול חדש? בבקשה תעזרו לי, זה מחרפן אותי שאין סאונד, הוינדוס לא שווה ככה. וממש לא בא לי להחזיר הכל לXP. תודה רבה לעוזרים! לוח האם שלי הוא GIGABYTE GA-M55SLI-S4 אם זה עוזר..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את האנטי ווירוס של קספרסקי. גרסה 6. כל פעם שאני מתחיל/מסיים להתקין תוכנה מסויימת אז קופץ לי חלון שהאנטי ווירוס זיהה את הקובץ הזה ואז יש לי 3 אפשרויות.. deny,skip,terrminate אז אני עושה skip ולמטה יש לי אפשרות "aplly to all" ואני עושה V ואז אחרי 2 שניות עוד פעם אותו חלון ועוד פעם ועוד פעם וככה זה חוזר על עצמו עד שאני עושה את האפשרות הterminate ואז זה מפסיק לעשות את ההודעה אבל זה סוגר לי את כל התוכנות שפועלות... איך אני מבטל את ההודעה האלה שכל פעם שאני מתקין תוכנה אז חלון של האנטי ווירוס קופץ לי??? תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני היחיד שהאינטרנט שלו לא יכול לטעון סרטים ביוטיוב ברצף או להוריד איזה משהו בלי שתהיה שגיאה באמצע, לפעמים אני מוצא את עצמי לוחץ שש פעמים ENTER כדי שהאינטרנט ייכנס לאתר כלשהו... אני חושב שאולי יש לי איזה תוכנה שמפריעה אחרת זה לא הגיוני, בבקשה תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס לכול מיני צ'טים , או שזה כותב שזה Disconnected. או ERROR או שבכלל לא מצליח להתחבר :-\ מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כל תמונה הוא עושה לי איזה סמלונצ'יק של תמונה, ואני צריך לעשות עליו מקש ימני=>show picture. למישהו יש מושג? עכשיו זה קרה גם לאקספלורר! פתרתי את זה! כלים=>אפשרויות אינטרנט=>מתקדם סימנתי כל מה שקשור במולטימדיה וזה עבד...
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מהאימיול וכשהקובץ ירד הוא הראה לי במקום צבע ירוק אז הוא הראה לי פסים בצבע צהוב שחור (בינתיים כול הקבצים שהורדתי הם היו בצבע צהוב שחור ואי אפשר לפתוח את הקבצים האלה ) מה אפשר לעשות??
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
OFIICE 2003 ....מדפסת חדשה לגמרי ....הקובץ הוא 2 דפים , הבעיה שהמדפסת מוציאה רק את הדף הראשון מודפס והדף השני יוצא לבן למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אממ אני צריך שמישהו יעשה לי מן קווים כאלה מאחורי כדור - שיראו כאילו הוא בתנועה, כאילו הוא מהיר כזה... אם הייתי יודע POTHOSHOP הייתי עושה בעצמי, ומכיוון שזה נראה לי משהו קטן לא נראה לי שזה חשוב בשבילי ללמוד POTHOSHOP התמונה שאליה אני צריך את הקווים האלה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-