עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by פבליק,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין הגרסאות השונות של תוכנות השרטוט הבאות solidworks , autocad, inventor ?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. פתאום הוא הודיע לי שהוא התקין ב"הצלחה" עידכון, ואז הוא חזר למצב חדש יש לי הרבה דברים שאני לא מצליח להחזיר למצב ששמתי קודם, אשמח מאוד לעזרה * דבר ראשון, הקובץ user.js נעלם לגמרי, גם הספריה שהוא היה בה (profile) * כך פעם הוא נפתח בחלון לא מלא ולא זוכר את המצב הזה אם אני משנה * ה mouse gestures לא עובד ולא נותן לי להכניס ג'סטורס, הרישמה שלו בכלל ריקה כל השאר איכשהו הסתדרתי, אבל זה מה זה מרגיז,

3. Started by generalA,

ברשותי מחשב נייד של HP עם כ. מסך intel extreme graphics 2 ורציתי למצוא תוכנה שתציג לי את הסרטים במצב של full screen דרך ה- S-Video ע"י סינכרון מלא לטלויזיה. לא הצלחתי באתר החב' למצוא אולי ישנה תוכנה אחרת לזה ?

4. Started by etzarfat1981,

שלום, כאשר אני בא לצרוב CD/DVD ב-NERO שמתי לב שיש את האפשרויות צריבה הבאות: UDF,ISO, UDF/ISO כמו כן אפשרות של CD EXTRA. מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין כל האפשרויות ומתי משתמשים ולמה? או להפנות אותי לאתר שמסביר זאת? תודה

5. Started by Salwaby,

אוקיי חברה , אז הבעיה שלי היא שאני לא יכול להתחבר לאיי סי קיו .... לא יודע היום שחזרתי הביתה וניסיתי להתחבר לאיי סי הוא לא נתן לי ואיכשו שכח לי את הסיסמה עכשיו הסיסמה הזאת כבר עתיקה יומין, ואני לא זוכר אותה ! סתם חרטתי איזה משהו לפני מלא זמן עכשיו הבעיה האמיתית היא שגם אני לא זוכר את האימייל שהשתמשתי עם האיי סי קיו הזה כי שוב פעם הוא עתיק לפחות בן 6 שנים, ואני לא זוכר ..... וכל הרשימה של האנשים שלי שם, ואני לא רוצה לפתוח אחד חדש כי אז נדפקתי בלי אנשים ... יש איזשהו דרך לא יודע אולי לפרוץ לאיי סי קיו שלי ? לשחזר סיסמה ?? לא יודע, עזרה בקשה !!!

6. Started by burekas,

למה כשאני עושה כיבוי למחשב או סתם עושה ניתוק מהמשתמש בוינדוס, אז האנטי וירוס קספרסקי לא נסגר לבד ותמיד אני נאלץ ללחוץ לבד על "סיים כעת"? תודה מראש

7. Started by Sifo Jen,

היי! עבדתי עד עכשיוו עם K LITE אבל הוא לא תומך בוינדוס 64 ביט, אשמח לקבל קישור לCODEC PACK שכן תומך. תודה!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. יש לי יותר מ 1000 תמונות בעלות רזולוציה גבוהה אשר מסווגות לתיקיות לפי תאריכים. אני רוצה להקטין לכל התמונות את הרזולוציה על מנת להקטין את הגודל שלהם. איזה תוכנה מתאמינה לעשות את העבודה בצורה שהתמונות ישארו עדין מסווגות בתיקיות שלהם? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. Started by kobi_af,

שלום כאשר אני מתקין תוכנה כלשהי ויש בה adware כלשהו אז האנטי וירוס שלי מקפיץ הודעת אזהרה ופשוט שוב ושוב מקפיץ את עצמו ובכך ההתקנה נכשלת למישהו יש פתרון איך אני יכול לסדר את את זה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  10. מה לא ניסיתי?! אדאוור סי , אדאוור במצב בטוח,נורטון,מה עוד נשאר?! מה עליי לעשות כדיי להעיף את הדבר המעצבן הזה? זה מחייב פירמוט? אעעעעע אני נואש (ואני מקווה שפתחתי תנושא בפורום הנכון ) תודה רבה רבה מראש :] נ.ב זה שזה שולח לכל הרשימה לא מעניין אותי זה פשוט מאיט לי תמחשב

11. יש לי תמונה עם רזולוציה ענקית איך אני מקטין אותה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. היי, לא יודע מי ממכם נתקל בזה אבל יש תולעת חדשה שמפיצה את עצמה באי סי קיו וידידה שלי נדבקה בווירוס.. זה עושה את הקטע הזה שהיה לפניי כמה שנים של תוךל 30 שניות המחשב מתכבה.. אני זוכר שהפטרון של זה הוא מאוד פשוט אבל לא זוכר מה הוא.. אני אשמח לעזרה... תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  13. Started by oded6188,

הורדתי סרט שתופס 800 מגה. כשאני פותח אותו במדייה פלייר, אני רואה שהאורך של הסרט הוא רק 2 דקות... שזה לא הגיוני.... שתי הדקות האלו הם בעצם הטריילר לאותו סרט..... מה אפשר לעשות כדי לראות את ההמשך? יש אולי איזה תוכנה שמציעה אפשרויות שהמדייה פלייר לא נותנת?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  14. עשיתי הכל בשביל להוריד את התולעת מהמחשב....עכשיו איך אני יכול לדעת שאין לי את התולעת של האיי סי קיו במחשב....בבקשה עזרה....

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לחבר כתוביות של 2 חלקים לקטע וידאו מסוים?כלומר הכתוביות במקור המחולקות לשניים האם ניתן לחבר אותם וכיצד עושים זאת??

16. Started by parker8,

אני צריך איזה תוכנה טובה כזאת.. תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. Started by talisman,

יש לנו רשת אלחוטית בבית עם שלושה מחשבים ששנים מחוברים אלחוטית ואחד ישירות. הבעיה היא שאם על אחד המחשבים האחרים מופעלת התכנה azureus אז מהירות ההורדה אצלי (המחשב שמחובר ישירות) קטנה בצורה מאוד מאוד משמעותית. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה לא ייקרה?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  18. שלום, יש לי בעייה בסרט שאני רואה, שה-AUDIO יותר מהיר מהוידאו (הם לא בסינכרון) האם יש תוכנה שיכולה לסדר את זה או איזשהו כיוון בתוכנה ה-MEDIA PLAYER שצריך לעשות, או שזה בעייה בסרט עצמו? אני משתמש ב-MEDIA PLAYER 10. תודה

19. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם ההתקנה של הגירסה העדכנית ביותר של Adobe Reader. אני מדגיש שיש לי בעיה רק עם הגירסה העדכנית כי ניסיתי להתקין גירסאות ישנות והצלחתי. כל פעם שאני מוריד את Adobe Reader 7.0.8 מהאתר הרשמי של Adobe יורד לי קובץ בגודל 521KB בשם AdbeRdr708_DLM_en_US (למרות שרשום שההתקנה בגודל 20MB). בכל מקרה, כשאני מפעיל את הקובץ באות לי ההודעות שבקבצים המצורפים אחת אחרי השנייה לפי הסדר שצירפתי. מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lipa,

NOD 32 , קרפרסקי ?

21. Started by lexxx,

צריך דרייבר ללוח אם הזה: נ.ב. המחשב שלי לפני שנתיים... תודה לעוזרים

22. Started by TaL_F,

היי. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה במסנג'ר זה שמישהי שהוסיפה אותי, ראתה אותי רגיל במסנג'ר שלה אבל כאילו אצלי זה לא אושר ואני רואה אותה כלא מחוברת למרות שניסיתי להוסיף אותה שוב ושוב. הבעיה השניה היא שפתחתי חשבון מסנג'ר חדש והוא לא מוכן להתחבר אליו במסנג'ר 8, רק ב - 7.5, Web Messenger וב - Windows Messenger הישן. שמתי לב שהתקלה עם הידידה עברה כשחזרתי למסנג'ר 7.5 וכשהתקנתי שוב את 8 זה שוב חזר למצב שהיא לא הייתה מחוברת. כנ"ל לגבי העניין עם החשבון שעבד ב - 7.5/Web/Windows Messenger וב - 8 זה פשוט לא עבד. מה אפשר לעשות כדי ש - 2 הבעיות יסתדרו? בעיקר העניין של המסנג'ר החדש. בתודה, טל.

23. מנהלים מה אתם אומרים?

24. איך אני יכול ליצור סרטDVD (מקובץ AVI שמקודד ב XVID ) שאהיה תפריט ואני אוכל לבחור שפה של כתוביות (יש שני קובצי SRT ברוסית ובעיברית) לחילופין הייתי רוצה לדעת בכללי איך שמים כתוביות בלי לצרוב אותן ...

25. Started by BadMan,

אחרי שהתקנתי את פוטושופ כשאני נכנס לפוטושופ זה מבקש ממני עוד סיסמה ולמלא פרטים את הפרטים אני יכול למלות אבל אני לא יודע מהי הסיסמה השתמשתי בסיסמה כבר בהתקנה בעלת 6 תיבות ועכשיו זה מבקש סיסמה בעלת 5 תיבות איזה סיסמה לכתוב ומה עושים???צריך תשובה דחופה אף אחד לא עונה לי תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.