תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, האם יש למישהו המלצה לתוכנה לשיחזור קבצי DOC? לאחותי נמחקו כל הקבצים.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי את התוכנה driver genius pro 2007 שאיתה אני יודע שאפשר לעדכן דרייברים. לחבר שלי יש מצלמת רשת שאותה הוא חיבר אבל הרבה זמן שהוא חיפש לה דרייבר ולא מצא. רציתי לשאול אם אפשר עם התוכנה הזאת לחפש דרייברים להתקנים במחשב, גם להתקנים שהווינדוס לא מכיר (וכמובן מסמן אותם בסימן שאלה צהוב או סימן קריאה צהוב במנהל התקנים) ואז להוריד אותם דרך התוכנה, אם לא לפחות להשיג את השם של הדרייבר. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
http://img503.imageshack.us/img503/6496/fhduo3.png אין אפשרות לשנות את העוצמה זה נעול, שאני מקליט את עצמי בווינדוס זה שומעים די חלק אבל במשחקים למשל בCS יש הרבה רעש גם כשאני מחבר אוזניות. התקנתי את הדרייברים של הלוח (DS3) אבל זה לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפדפן יש לי דבר מעצבן כזה שדף הבית תמיד מפנה אותי לתוך אתר חיפוש מעצבן כזה... זה לא עף בשום אופן,שיניתי את דף הבית. הרצתי spy bot וגם regsupreme העפתי history וגם עשיתי disk cleanup וגם אם אני זוכר נכון מחקתי את העוגיות וזה עדיין לא עוזר! יש למישהו רעיון??? אני בטוח שלרובכם זה קרה מתישהו! (כי לי זה כבר קרה)
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
עמוד הבית אשמח לביקורות.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי כמה ריסטים לא רצוניים שקשורים כנראה לבעיית חשמל בבית, הופיעה לי הודעה ב-Startup על איחזור ה-Registery. הרבה זה לא אמר לי, אבל מאז כל פעם שאני מנסה להפעיל את ה-Windows Media Player הוא נתקע על 100% CPU ואני צריך לסגור אותו דרך ה-Windows Task Manager, בנוסף, כל אתר שיש בו סרטון מובנה (דוגמת הידיעה על 5 שנים לאתר, ynet ו-Youtube) תוקע את האקספלורר על 100% CPU, כנראה שוב בגלל הנגן הזה. מחקתי את WMP10 אבל זה לא עזר...יש לכם עצה, מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אייפון חדש (XS), ואני מנוי לApple Music. כעת שהחלפתי פלאפון כל המוזיקה ששמתי על הפלאפון נמחקה, ונשאר רק מה שקשור לApple Music. שאני מנסה להעביר שירים נוספים לפלאפון מהiTunes במחשב, זה לא נותן לי אפשרות כזאת בכלל כי זה רושם לי שהiCloud Music Library On. איך פותרים את זה? איך אפשר להעביר שירים מהמחשב לפלאפון אם אני מנוי על Apple Music?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
למי שלא הבין אני מתכוון ללינק באינטרנט שנותן לך קובץ עם סיומת ASX ואז ה WMP נפתח ורק ככה אפשר לראות את הסרט. מישהו יודע אם יש דרך לשמור את זה כקובץ? תודה! אם עדיין לא הבנתם למה אני מתכוון אז תגידו! אל תתעלמו בבקשה! הבעייה הזאת די מעצבנת.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני מנסה בנרו לצרוב IMAGE , אבל אני מקבל הודעה זו (ראה תמונה). לפני כן הצלחתי לצרוב.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
^^^^?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
טוב אז אני מנסה לראות הישרדות וזה טוען ולא עושה כלום. הלכתי ל ERROR CONSOLE וזה מה שיש שם. Warning: Expected declaration but found '.'. Skipped to next declaration. Source File: http://f.nanafiles.co.il/partner48/common/styles/cg.css?ver=41 Line: 993 בלפטופ זה עובד מכיוון שחסר שם איזה תוכנה וזה פותח לי דרך MEDIA PLAYER.. אם אין פפתרון לבעייה רציתי לדעת איך אני יכול לצפות דרך ה MEDIA PLAYER,בתודה מראש אילן.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
לא יודע אם פירסמתי במקום הנכון אבל בבקשה לא למחוק. הבעיה שלי היא שבחלק מהWindows רואים ג'יבריש. ובדוס , אין לי תמיכה בעברית, בעבר יכולתי לרשום , עד שקרה משהו. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה? גם בקאזה.. פעם הייתי רואה הכל בעברית ועכשיו הכל ג'יבריש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הכנתי את העיצוב של האתר שלי בפוטושופ ועשיתי לו סלייסים והכל. בDREAMWEAVER: ואני לא רוצה שהטקסט יהיה על הBACKGROUND שהוא צבע יחיד..כמו שכן הTUTORIALS של פוטושופ מראים..אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשים טקסט על תמונה כלשהי. זה אפשרי? אם כן מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה בDREAMWEAVER או לתת קישור לTUTORIAL (אנגלית זו לא בעיה)
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לדעת אם אני פותח mp3 בעזרת התוכנה המקצועית לdbpowerAmp ל- WAV, ואז צורב ב-NERO ל- audio cd האם יהיה הבדל באיכות של השיר או שניתן לוותר על התוכנה dbpoweramp ולתת ל- NERO לעשות את העבודה ופתיחת הקבצים ?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי וירוס שיצרוך כמה שפחות זיכרון NORTON פשוט כבדה כל כך התקנתי את AVG והוא לוקח כמעט 70 מגה בזיכרון יש איזה אנטי וירוס שהוא גם יעיל וטוב וגם תופס מעט זיכרון תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
תשכחו את כל מה שידעתם על מצגות עד היום - סוואי של מיקרוסופט יכין עבורכם מצגת שתרשים את כולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-sway-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%90%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור קובץ איקון חדש שיהיה עם הסמל של החברה שאני עובד בה. מישהו מכיר? בנוסף, מישהו יודע האם אפשר לשנות לקובץ וורד יחיד את האיקון (מבלי לשנות לכל מסמכי הוורד את האיקון)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
למרות שזו בעיה במשחק מסויים (COD4) אני חושב שזה מתאים לתמיכה טכנית. לענייננו, במשחק הוספתי מספר שרתים, אבל משום מה אני לא מקבל מידע על שום שרת. הפורטים פתוחים, ואין פיירוול שחוסם, ואני משתגע... אני פשוט רואה את האייפי של השרת בלי שום פרטים, ואם אני מנסה להכנס זה פשוט טוען את השרת במשך הרבה מאוד שניות ואפילו לא עושה timeout... יש אולי איזשהוא כלי שמאפשר לי לבצע חיבור לשרת דרך הפורט המתאים כדי לראות אם מתבצע חיבור ואם לא אז למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לסמיילים כמו של איסיקיו 4 למירנדה? לא מצליח למצוא את זה באתרם.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני כבר יותר משבוע מחפש את הגרסה הזאת בכל מקום אפשרי גוגל ,קאזה,פורומים , מיול עצמו ועוד עוד ולא מצאתי את הגרסה הזאת שמעתי שהיא הכי מהירה ולכן אני כל כך רוצה אותה אז אם מישהו יכול להביא לי לינק ישיר או לשלוח לי את זה ב icq cceav תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Win 7, וכרגע אני מחפש דרך להפעיל את המודם הסלולארי הנ"ל. מישהו יכול לעזור לי? תודה, אופיר.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה, אני מנסה להפעיל תכנות ומשחקים ישנים שלא עובדים על VISTA, אומרים שהפיתרון הוא COMPATIBILITY, ולא בעיה כי זה פתר לי הרבה בעיות בעבר, אבל מה עכשיו כשאני לוחץ על קובץ EXE, יש שם רק General | Security | Details | Previous Versions אין COMPATIBILITY :ם למה זה? יש דרך להחזיר את הTAB? או תכנה שתעשה את זה במקום? תודה!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד קובץ ווידאו באימיול ומנסה לעשות לו "תצגוה מקדימה" נפתחת לי תוכנת הסרטים MV2PLAYER אך פשוט לא מראה שום סרט. מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותקפיץ התראה בצורה קולית ו או\וויזואלית בפסקי זמן קבועים, למשל ב: 18:27 18:57 19:27 19:57 וכו' (אם יש תוסף כזה לפיירפוקס אז עוד יותר טוב)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-