תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, כאשר אני נכנס לאתר חיפוש, כמו גוגל, וואלה, ואני מקליד את מילת החיפוש, במקום עברית אני מקבל ג'יבריש. למישהו יש מושג למה ? משתמש ב IE.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי KASPERSKY 5.0.376 כל פעם שאני עושה ריסט למחשב האנטי וירוס הזה עושה בדיקה לכל הקבצים של ה STARUP, קבצים בזכרון ועוד כל מיני כאלה איך אני מבטל את זה תודה מראש טל
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אני לא מדבר על המסכי LCD של מודינג, אלא על מסך לדים של פרסום. כן, כן ! אלה הגדולים שיש על הבניינים. חבר שלי קנה מסך 5X3 מטר שהולך להיתלות בתלפיות, ירושלים. הוא שולט על המסך דרך תודנה שנקראת LEDStudio. בקיצור, התוכנה מעלה קבצי LSD אבל הביאו לו כמה פרסומות בתור קבצי AVI. השאלה שלי היא כזאת - האם יש תוכנה שממירה קבצי AVI לקבצי LSD. אחרי חיפוש בגוגל לא מצאתי מש'ו שקרוב לזה אפילו. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, יש לו מושג למה אני מתכוון שיעזור לי בבקשה. אני מאוד מודה לעוזרים, יום טוב, מתן
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כותרת אבל לא מהאתר הראשי כי ההורדה לא מתחילה ותודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג שמגיע עם תוכנה בשם MULTISCREEN, התוכנה הזו גורמת למסך להתפצל לכמה קוביות שבכל קוביה אני יכול לשים תוכנה אחת שתתפרס אוטומטית על הקוביה הספציפית, זה גורם לשולחן העבודה להיות הרבה יותר נוח, עוד אפשרות היא החיפוש מידע בין כל הקוביות כמו מילה אחת ב4 קבצי וורד במקביל. תוכנה זאת עובדה אך ורק על מסכי סמסונג, כאשר אני מנסה להתקינה על מחשב עם מסך אחר היא נותנת לי שגיאה שהמסך אינו תואם. אני מחפש תוכנה חיצונית, חינמית או לא שתאפשר לי לפצל את המסך כמו בסמסונג. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
היי טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל אני מנסה להגדיר את הרשת בין המחשבים(מוצלב) בכל אופן אחרי restart נעלמו לי כל המעודפים וה firefox מרצד כל פעם שאתר מסיים טעינה מתחיל ריצוד מעצבן הסרתי התקנתי-אין שינוי אני לא יכול לחזור לאקספלורר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בצעתי את היצוא מפיירפוקס וייבוא לאקספלורר וכל שמות המועדפים יצאו בג'יפריש איך ניתן לבצע באופן תקין?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, כפי שחלקכם ודאי יודעים - ב-ID3v2 של שירים, ניתן להכניס תמונה ואפילו את ה-BPM של השיר. רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לבדוק ולהראות לי מה ה-BPM של השירים שלי כדי שאוכל לעדכן את ה-ID3v2 של השירים. והאם יש תוכנה שתוכל: גם לבדוק מה ה-BPM של השירים, וגם לעדכן אוטומטית את ה-ID3v2 של השירים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה הפתוחה, וחלק מהקורסים אני לוקח בהנחיית וידאו. הבעיה היא, שאפשר לראות אותם רק סטרימינג ועד היום לא מצאתי דרך להקליט אותם. יש תוכנה שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092837 רק זה היה חסר לנו.. עוד תחום שמיקרוסופט תעתיק ותהרוס.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכבר עם כפתורי BACK ו FORWARD ובנטסקייפ הם לא עובדים יש אפשרות לסדר את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קספרסקי או נורטון? ובכלל על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים? תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום,עם סיום הרומן עם פופקורן, נדרשנו למצוא חלופות. אך קיימות אצלי מספר בעיות: KODI - בעת צפיה בסרט, רואה מסך אפור. ISOPLEX - בעת טעינת כתוביות, מציג אותן כג'יבריש. לא מצאתי בכלל את לחצן ההגדרות... עזרתכם, תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למשהו תוכנה כזאת או מכיר אחת? (שיש שם גם ערוצי ספורט ;D) זה דיי דחוף :-\
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון ל - Microsoft® Visual C++ מצאתי אותו מותקן אצלי במחשב,ואני מעוניין לדעת למה הוא מיועד? והאם אני יכול למחוק אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שאני רואה כל סרטון ב YOUTUBE אם אני עובר לטאב אחר הסרטון מתאפס ומופעל מחדש מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 13.07.2010 בשעה 14:30:28 טובהבעיה נפתרה מחקתי תוסף שפורסם ב YNET blabber
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה (azureus) אבל הבעיה היא שהיא לא מוריד לי, הכל על 0! ביטלתי את האנטיווירוס וזה לא עזר. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קיבלתי מסמך חשב באימיל, פתחתי אותו וגיליתי שהוא משום מה נפתח לי בצורה של 4 דפים, איך אני מחזיר את זה לצורה המקורית? נפתר, הייתי צזריך לעשות זום [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי שתי קבצים שלא נמחקים הם לא קשורים זה לזה והשני קרה שבוע לאחר הראשון. הבעיה זה שהם לא נמחקים וניסית Unlocker ולא עובד לחלוטין. אני מיאוש מהם כבר איך אפשר למחוק בעוד דרכים חוץ מ unlocker?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן אחד C של 236 ג'יגה ואני רוצה שיהיה לי גם כונן D אני לא יודע מאיפה מורידים תתוכנה ואיך משתמשים בזה תודהה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
http://www.mozilla.org/projects/bonecho/releases/2.0b1.html מעניין מאוד אם בדיקת האיות בדפדפן תעבוד (עם תוסף מתאים כמובן) בעברית... יכול להיות מאוד שימושי. בסה"כ נראה כי חלק גדול מהשיפורים היו כבר בתור תוספים לFF. מישהו התקין? יש חוויות והתרשמות ראשונית?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בTEAMVIEWER לשליטה על מחשב מרחוק. מסיבות מסויימות אני לא יכול להשתמש יותר בTEAMVIEWER ומחפש לה תחליף. היתרון העיקרי של TV הוא שאין צורך להזין IP חיצוני אלא ששם המשתמש והסיסמה שלך מספיקים לחיבור. כל התוכנות שבדקתי עד עכשיו דורשות הכנסת IP חיצוני וזה לא מה שאני מחפש. אשמח לתחליף חינמי כזה שגם מאפשר שליטה מאנדרואיד.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לפתח רעיון לפרוייקט/סטארט-אפ מגניב וחדשני. אני מחפש גריפקאי מוכשר ורציני עם ידע נרחב בפלאש ועם עדיפות גדולה לידע בתיכנות ב- Action Script, גרפיקאי יצירתי עם רעיונות חדשים שמבין עניין. *אשמח לקבל תיק עבודות. * אני אתן יותר פרטים בשיחה פרטית עם הבן אדם. * בנושא שכר/כסף - החלוקה היא באחוזים (אז למי שזה לא מתאים מלכתחילה שלא אצור קשר) תודה רבה חברים *ניתן ליצור קשר גם במייל: chen.rvn@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסריקת ותיקון שגיאות מערכת קבצים, בעיקר בשביל כרטיס הזכרון שלי. אני מעוניין בתוכנה שתודיע לך איזה קבצים פגומים היא מצאה ואז תשאל האם לנסות לתקן או לא. המטרה היא לדעת איזה קבצים לשחזר ולא לנחש איזה קובץ נפגם\תוקן. מדובר על מערכת קבצים FAT32.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום חג שמח ושנה טובה, יש לי שאלה יש לי Norton Internet Security 2003 והחסימה לחלונות מוקפצים מופעלת אך הבעיה שבאתר פה החלונות המוקפצים עם הפירסומות לא נחסמים כיצד ניתן לחסום אותם??? זה פשוט מעצבן הפרסומות האלו, לא מספיק יש את הבאנרים בתוך האתר אז צריך גם חלונות קופצים מעצבנים כאלו??? איך אני נפתר מהחלונות האלו כאן באתר?
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-