עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Grim Reaper,

אם מישהו ספצ' בתוכנה אני צריך עזרה לגבי שינוי GAMMA בסרטים הייתי יכול לעשות את זה בכל הסרטים והסדרות עד שעשיתי משהו בדרייברים של NVIDIA ומאז אני יכול לשנות רק גאממה בככלי בדרייברים. אם מישהו מבין אז אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! יש לי cubase sx 2 ואני לא יודע לעשות בו כלום אני רוצה בעיקר לעשות מקצבים ולהקלליט את עצמי וכל מיני שטויות ואפקטים אם תוכלו להביא לי מדריך או משהוא שיעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  3. Started by אבי11,

שלום. אשמח לקבל עזרה בבעיה שיש לי עם EMULE הבעיה היא בכך ששהורדה אצלי עומדת על אפס בעוד שבהעלאה המהירות היא בסביבות 12-14K המצב הזה הוא קבוע. אבקש לציין שהפורטים פתוחים ובבדיקה שאני עושה על הפורטים התוצאה בסדר. כאשר אני פותח את חלון השרתים - הרשימה ריקה לחלוטין ולמטה כתוב שה ED2K מנותק. אני מניח שמשהו לא מכוון נכון כי העלאה יש, לא ממש מהירה אבל ישנה בקביעות בעוד שהורדה כאמור אין בכלל. תודה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by maor848,

שלום.. לפני כמה חודשים התחילה בעיה אצלי במחשב שאי אפשר להיכנס למכתב עצמו בוואלה דואר.. כלומר אני לוחץ על הנושא והוא מסמן אותו כנקרא ולא פותח אותו.. פירמטתי לפני שבוע והבעיה הסתדרה ואז היא חזרה שוב.. אני חושב שזה בגלל העידכונים של הWIN.. מישהו יודע מה הבעיה ? יש עוד אנשים שאצלם זה ככה? נ.ב. הדואר לא עובד ב FF אבל בבעיה אחרת

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by oribe,

לפני כמה זמן שהייתי פותח טאב חדש באקספלורר היו נפתחים לי כל מיני אתרים ממוזערים שביקרתי בהם לאחרונה ועכשיו נפתח לי דף ריק וזה מבאס כי זה היה מאוד נוח. איך אפשר להחזיר את האופצייה הזאת ? תודה רבה, אורי.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by shlomi2003,

מישהו יודע איזה כונן ורטואלי או תוכנה מאפשרים לפתוח קובץ IMAGE של NERO שסיומתו nrg?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. Started by O.G.D 2k5,

שלום הכנתי פרוייקט עם איזה 60 פריימים ואני לא מצליח לשמור אותו כ-GIF בImage Ready ואני ניסיתי גם על אופטימייזד אבל כנראה כיוונתי את זה באפשורויות לא נגון או משהו. מישהו יכול להסביר לי איך???

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  8. התוכנה מדווחת לי מידי פעם על התקפה מהרשת וחוסמת לי את הגלישה לכמה זמן . מציינת שזה התקפה של Ddos לא הצלחתי למצוא את ההגדרה לנטרל את החסימה הממושכת , משהוא יכול לעזור מצורפת תמונה .... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by davidcohen,

היי יש לי NOD 32 גירסה 3 ויש לי קובץ rar במחשב שזהוא מזהה חלק מהקבצים שלו כמסוקנים וחוסם אותם אני רוצה לאפשר לו לחלץ את הקבצים כמו שצריך איך אני מאפשר לחלץ את הקבצים ולא לחסום את החילוץ ? תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by עמרי בן ארי,

התקנתי את התוכנה המדוברת רציתי לדעת האים יש אפשרות כל שהיא לבצע בדיקת איות בעברית (הגירסא היא באנגלית...) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ex_,

היי אני מתכנן להתקין אובונטו השבוע ואני מעונין לפנות מקום ולהכין כונן בשביל זה מצ"ב תמונה מתוך התוכנה - יצרתי עוד 2 כוננים (צמצמתי אחרים כדי ליצור אחד של 20 ג'יג) אני רוצה לאחד אותם לכונן אחד ו....אין לי מושג איך עושים את זה תודה תוספת: כדי להתקין אובנטו צריך fat32? או אפשר ntfs? חייב לעשות את הכונן primery? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  12. Started by e-r-a-n,

שלום ניגש בקצרה לעניין יש לי הרדיסק של 60 ג'יגה שעליו מותקן כמובן ה Windows והפורמט של הכונן הוא NTFS עכשיו אני רוצה לשנות אותו מבלי לפגוע בתכולת הכונן ל FAT32 כמובן.. אפשר הדרכה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by contA-,

יש לי מספר שאלות בקשר לתוכנה: 1.איזה פורטים צריך לפתוח על מנת שאוכל לקבל תוצאות בחיפוש ועל מנת שאוכל להוריד קבצים? 2.מה אני צריך לבחור איי.פי אקטיבי או פסיבי?-כי יש לי ראוטר DSL -604+ של D-Link ואני לא יודע מה צריך להיות מסומן באפשרויות. בבקשה רק מי שיש לו את התוכנה ומבין בה שיגיב,אחרת אתם סתם מבזבזים את זמני ואת זמנכם..

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by oz12,

צריך עזרה ב startup של המחשב... יש לי את התוכנה של לוגיטק ה setpoint עכשיו הורדתי אותה מההפעלה של המחשב ב msconfig וזה ירד לי מהרשימה שםם איך אני יכול להוסיף חזרה שזה ירוץ לי ישר איך שמחשב נדלק

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  15. Started by LockOn,

היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by LockOn,

היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  17. Started by nim901,

הסתכלתי על כל מני אתרים שאפשר להוריד מהם עיצובים וראיתי כאלו דברים http://www.customize.org/details/34334 שימו לב להתחל שם ... איך הם עושים את זה? אני הורדתי את הסקין וההתחל לא כמו שם ... גם בסקינים של לוגהורן השעון הזה עובד רק כשאני שם את ההתחל באחד הצדדים. אבל פה אני לא הצלחתי שההתחל יראה ככה מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by BarBee,

אני מנסה לנצל את הכרטיס מסך הפיזי של המחשב, אבל אני לא מוצא אפשרות לזה. התוכנה משתמשת במשהו חלש שאין לו קשר למה שיש במחשב, וזה מגביל. יש בכלל אפשרות לזה? לפני כן ניסיתי את VirtualBox, אבל היא הרגישה פחות פונקציונלית. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Scarface,

תוכנת ה - WINRAR קיימת אצלי כבר המון זמן היום פתאום שמתי לב שכל קבצי ה- RAR ניהיו במשקל של 1 ק"ב ושאני מנסה לפתוח את הקובץ RAR מופיעה לי השגיאה: הארכיון במבנה לא ידוע או מקולקל והקובץ לא ניתן לפתיחה בכלל . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר ... עשיתי msconfig ונוסף לי V על המילה - scanregw יכול להיות שזה קשור? ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא הלך ... סרקתי תמחשב עם תוכנות לניקוי ה Registry נמצאו הרבה קבצים פגומים אבל הבעיה לא נפתרה. חוץ מכל קבצי ה - RAR שנהיו 1 ק"ב ולא ניתן בכלל לפתוח אותם . אני רואה שגם כל המצגות שקיימות אצלי נהיו 1 ק"ב ולא ניתן לפתוח אותם... זה רושם לי שגיאה : DATA Error [47 0F 94 93 F4 K5] ניסיתי לשחזר אחורה תמחשב וגם לא הצלחתי ... בקיצור אני לא יודע …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by amd950,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006276183&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by stam,

שלום לחברי הקהילה! :D לאחרונה התקנתי win xp pro עם התוסף שפות לעברית וגם את הoffice xp בעברית . עכשיו קודם כל יש לי בעיה שחלק מהתפריט בoutlook exprees בצד שמאל מופיע בג'בריש שאני לא מצליח להבין למה זה קורה ????? ובעיה נוספת היא ב word כשאני מנסה לכתוב בעברית ואנגלית באותו שורה הכל מתהפך לי ונתקע לפעמים מה קורה ??? (אל תגידו לי להסיר התקנה והתקין מחדש כי ביצעתי את זה כבר שלוש פעמים ) עזרה בבקשה דחוף !! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by Aviv C,

אני רוצה להכניס טקסט של מעל 1,000 תווים לתוך טבלה של Access. ניסיתי וראיתי שדבר כזה לא אפשרי (מקסימום התווים הוא 255). אני עכשיו מחפש פיתרון לבעיה. חשבתי על ליצור שדות כמספר השורות של הטקסט וכל שורה להכניס לשדה. מה אתם חושבים על הרעיון? אשמח לקבל רעיונות טובים יותר משלי.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Aviv C,

איך אני קובע שני מפתחות ראשיים לטבלה?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by The Ball,

אני רוצה להוריד את DIRECTX 9 מהאתר של מיקרוסופט ואני הגעתי לאתר הזה http://www.microsoft.com/windows/directx/downloads/drx90.asp ואני לא יודע מה לעשות מפה.. חחח מישהו יכול לעזור? לחצתי DOWNLOADS למעלה ואז זה הכניס אותי לדף הבא http://www.microsoft.com/windows/directx/downloads/default.asp לחצתי שם על הכל וזה לא מוריד לי!! אתם יכולים לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by the red dragon,

יש לי בעיה בלעשות UPDATE http://img511.imageshack.us/my.php?image=50691952zx6.jpg אני מתחיל לעשות UPDATE זה פשוט מפסיק בעמצא וכותב DATABASES ARE OUT OF DATE :'( מה אני עושה ??

• 6 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.