תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם Apple Safari כשאני גולש באינטרנט הרבה פעמים קורה לי שאני מקבל הודעה שהתוכנה כבייכול לא מגיבה ועליה להיסגר, אני לוחץ אישור והתוכנה ניסגרת .. זה קורה הרבה פעמים כל כמה דקות .. גלשתי חזרה באקספלורר וקיבלתי הודעה שגיאה שיש בעיה עם האדובי פלאש פלייר .. הורדתי חדש והבעיה ניפטרה באקספלורר אבל עדיין יש בעיה בספארי .. מה עושים ??
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב כבן 10 חודשים מחברת Lenovo ושמו N100 דגם 3000. בחיים פירמטתי הרבה מחשבים נייחים. עליי לדעת האם הפירמוט במשחב נייד מתבצע באותה צורה: הגדרת הבוט לקלוט קודם את הכונן, להכניס דיסק XP ולהתחיל להתקין. במחשב אצלי יש תוכנות שהגיעו עם המחשב (שהגיע עם מערכת XP) כגון תוכנת האנטי וירוס שקיבלתי במתנה בקנייה וכמו כן התוכנה של קורא טביעות האצבע של המחשב. וגם תוכנה שנקראת Lenovo Care. מחכה לתשובה בתודה הוספה: אם אני אקנה ויסטה, ואבחר בשדרוג מ XP לויסטה במקום התקנה חדשה, כל התוכנות והקבצים יישארו?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עריכה: הצלחתי לפתוח פורטים, העניין שאני לא מצליח להעלות- לבצע SEED בUTORRENT ו ABC. יש סיבה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על פי מה שידוע לי זאת מצלמת אינטרנט Silver Line 330pc מישהו יכול להביא לי דרייבר פירמטתי את המחשב בבקשה !! תודה מראש למי שיביא לי !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שמעתי רדיו גלגלצ דרך תוכנת Media Player אשר יושבת בסרגל הצד של ויסטה הקישור למדיה הינו : mms://stream.msn.co.il/gglz זה תמיד עבד לי לאחרונה כאשר התקנתי מחדש את המחשב שלי הרדיו לא זורם. האם זה הגדרות של פיירוול בתוך ויסטה או הגדרות של מדיה פלייר? איך אני מחזיר את הסרגל לשמיעת רדיו שכן איני מעוניין להתקין את סרגלי הרדיו השונים תודה
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
תמונה : http://www . siz .co.il/my/k4xmjdjunjmm.png - תורידו רווחים השגיאה מופיעה פעם בשעתיים + - , ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את גירסא 4 , ועדיין יש שגיאה .
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה לשליחת מיילים הבנתי שיש הרבה אבל לא כולם יכולות לשלוח בלי הגבלה אני צריך כאלה שיוכלו לעבור את ה100K מיילים ביום מבלי שיעשו לי בעיות ואם יש כזאת אם תוכלו בבקשה לתת לי עליה הסבר קצר או סרטון ביוטיוב תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! !
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לחצתי ברשימת קשר איפשהו על DOCK RIGHT משהו כזה ומאז אני לא יכול לראות את הרשימה אין לי משוג איפה היא נעלמה לא מצליח לראות אותה למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
איך אני נפתר מוירוסים או מטרויאנים שהאנטי וירוס מגלה (אגב יש לי גרסא 9.0.0.463) ? האם מספיק רק למחוק את הקובץ שהוירוס/טרויאן נמצא בו?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח אם זה תת הפורום המתאים אבל אשאל פה בכל מקרה בגלל שזה מאד לחוץ.. יש לי תרגיל להגיש ב-MATLAB הקשור לתחום שיטות חישוביות ההוראות בתמונה המצורפת: בעקרון זה תרגיל דיי קצר במטלב הבעיה היא שאני צריך להגיש אותו עד מחרתיים ובדרך אני צריך להתכונן למבחני אמצע.. (למי שתוהה, איפה שאני לומד מטלב הוא קורס במפני עצמו ולכן יש בו תרגילים להגשה וכו'..) אני אודה לכם מכל הלב אם מישהו יוכל לתת לי קוד לפתרון. אגב, בתמונה השנייה יש קוד דומה לתרגיל אחר, רק כדי להראות בערך איך זה אמור להראות.. תודה מראש לעונים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ואני נתקל בבעיה בחתימה וארצה לשתף אותכם בבעיה זו בתקווה לפתרון. אז כמו שכבר הזכרתי עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ועד לא מזמן נכנסי להגדרות החתימה והוספתי תמונה, לאחר מכן התכוונתי להוסיף קישור לתמונה הזו, אבל לפני כן עשיתי בדיקה בשביל לראות אם הכל תקין, שלחתי מייל לעצמי מ-Outlook 2013 ל-Outlook.com שבעצם שניהם משמשים לקריאה ושליחת מייל, ואז נתקלתי בבעיה בלתי צפויה, התמונה הבאה תסביר לכם הכל. לחצו כאן להגדלה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי... אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון.. בדיוק פירמטתי את הלפטופ IBM בין ה-10 לפחות שלי.. ותהליך מציאת הדריברים לא פשוט כמובדר"כ.. אני ממש מסתבך בלמצוא... יש מצב לעזרה? ועוד דבר... אין לי מושג איך להפעיל את ה-WIRELESS ... יכול להיות שזה היה ביישום חיצוני... קיצר אני ממש אשמח לעזרה.. כל דבר.. קצת על המפרט... intel® 82801 PCI BRIDGE -2448 INTEL® 82801DB/DBM SMBusController intel® 82852/82855 GM/GME/PM/GMV to Proccessor I/O Controller .. ועוד ועוד.. בבקשה אני חייב עזרה!
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סיומות של קבצים כאלו:קובץB00,B01 וכו' הDEAMON TOOLS שאמור לפתוח אותם לא פותח ולמרות שיש קובץ קריאה שמאשר שהDEAMON פותח אותם הוא לא עד כמה שידוע לי. אני מנסה עם WINRAR והיא פותחת חלקית את הקבצים ואז יש לי שגיאות בהעלאה שלהם. אז איך אפשרי לפתוח את הקבצים בבקשה.אודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כדי להוסיף תרגום לסרט DVD-R ולכן אני צריך לדעת איך לחלץ דרך התוכנה עותק אורגינלי של הדיסק ואיך לחלץ DEMUXE ... תודה..
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי בעיה שאני צריך להתקין windows xp הוא מבקש ממני דרייברים. והיום לא מצאתי כונן דיסקטים שעובד כמו שצריך. אז שמעתי על התוכנה הזאת nlite שאני יכול לעשות image של המחשב שלי ולהתקין אותו על מחשב אחר. רק רציתי איזה שהוא מדריך שיעזור לי אם זה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי פה הורדה לאנטי וירוס חינמי טוב וחזק שיגן לי על המחשב בבקשה אבל שתהיה כל הזמן במחשב ולא לניסיון בבקשה תעזרו חוץ מ-AVG תודה.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אחרי שאני מעלה את המחשב שלי מחדש יש לי מספר שניות או דקה שאני יכול להתחיל לבוד עם שולחן עבודה היה פה הודעה כזאת והוא אמר לעשות איחוי והכל לבדוק וירוסים עשיתי את זה והכל ב MSCONFIG יש דברים שעולים CCAPP שזה Norton Internet Security2006 וגם Norton SystemWorks2006 וגם את התוכנה של מיקרוסופט למקלדת והעכבר מה אפשר לעשות עוד לבדוק בשביל שהמחשב יעלה יותר מהר
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חברים יקרים... יש לי בעיה די רצינית באינטרנט אקספלורר.. לפני כ - 3 ימים שמתי לב שבאינטרנט אקספלורר שלי בשורה שמעל ה- File,Edit, View... מופיע בנוסף לאתר בו אני גולש כתובת של - GaySex Is Great... כנראה שמשהו שינה לי באינטרנט אקספלורר את השורה שם... האם משהו יודע איך אני מעיף את זה??? יש איזו תוכנה שמעיפה את זה?? בתודה אדי!!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את התוכנה Autodesk 3ds Max 8... אני מניח שזהו המקס שאתם מתכוונים אליו... אני רוצה ללמוד אותו קצת, כי הנושא מאוד מעניין אותי... (כל העזרה שלכם פה יכולה לעזור להרבה אנשים... ) טוב... אז נתחיל...: אחרי ההתקנה וכל ההדברים... אני פותח את התוכנה... התוכנה רוצה שאני אבחר באחת מהאפשרויות האלו: (Graphic Driver Setup א. software ב. openGL ג. Direct3D במה לבחור ? ועוד שאלה לבינתיים...: התוכנה לוקחת 226M... זה בסדר? זה לא מעט? כי ראיתי שיש גירסאות של 3 GIGA... תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז סוף סוף עברתי לגירסה 8(האחרונה שעבדתי איתה היתה גירסה 5) בנוסף גם הרבה זמן לא הצלחתי לעבוד עם ה 5 בגלל המחשב הקודם ב 8 התפריטים די שונים לי ואני דיי ב blackout אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מדריכים מ א עד ת מדריכים מקצועיים וטובים(אתרים, pdf וכו') ככה שאוכל לעבור על הכל מהבסיס עד למתקדם תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
דבר ראשון! אם הדיון לא מתאים לפורום, אני מבקש שיעבירו אותו לפורום המתאים... עכשיו לבעיה: הכנתי משטח דשא גדול, מכמה אוביקטים, ורציתי לדעת; איך אני עושה שערוץ נחל יעבור באמצע?! :הנה המשטח:
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
האם אפשרי להוסיף ידנית שירים ל Media Library ? התוכנה לא הוסיפה לי את כל השירים בעברית ל Media Library.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-