עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by udi,

האם משהוא יודע למה התוכנה KAZA מגבילה אותנו באיכות ההורדות כגון : איכות ה MP3 יכולה להגיע עד 128 ואילו יש איכות יותר גבוהה של 192 אותו הדבר בסרטים אין איכות של SVGA האם משהוא יודע איך מתקנים או עוקפים את הבעיה הזאת ? האם יש תוכנה להורדות אשר אין לה את הבעיה הזאת והיא יותר ממולצת ? אשמח אם תגיבו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ilia121,

אוקי השאלה הראשונה קשורה ל-visual c++1.0 אז ככה: אני צריך לעשות כפתור גרפי (כמובן לדוס) מה הוא הקוד בשביל זה? השאלה השניה קשורה ל-Visual Basic אוקי, נגיד ויש לי COM פורט פתוח ואני רוצה שאיך שיכנו נגיד כל כמות מוגדרת מראש של בייטים אני רוצה שהוא יעשה משהו או שאם לא הגיע כלום במהלך זמן נתון הוא גם כן יעשה משהו, אז איך אני עושה זאת? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  3. Started by T-Flash,

מה זה SUPER SEED בביטורנט? בשביל מה?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by yigael_o,

היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה נראה לי הכי קרוב. אני שם לב שבצפיה בסרטונים הרבה פעמים ההורדה מופסקת כאשר הסרטון מושהה. אני מניח שזה נועד לחסוך ברוחב פס אם מישהו לא צופה בכל הסרטון. זה מפריע לי כי לפעמים אני רוצה לשים את הסרטון בהשהיה, אם למשל אני מעדיף לצפות ברזולוציה גבוהה ורוצה לצפות בהכל רצוף. אבל כשאני חוזר לטאב אני מגלה שירדו רק עוד כמה שניות קדימה. האם יש פתרון פשוט לזה? אני מעדיף שזה יהיה משהו לדפדפן כרום. פשוט שסרטון שלם ירד ללא הפסקה כאשר מס\פסיקים לצפות בסרטון. אגב, אם זה רלוונטי זה רלוונטי גם לסרטונים בקורסרה יודימי ופלורלסייט.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by meni99,

אני רוצה להכניס קובץ (מספר סריאלי) לתוך קובץ האימג' ואז לצרוב אותו מישהו יכול לומר לי אם איזה תוכנה אני עושה את זה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by amisha,

מודעה: דרוש חמור עבודה מהיר שלא אוכל הרבה ( רוחב פס ) . וגם שיהיה חסכוני במשאבים.... אין לי מושג איזה מוד לקחת ואיך להתקין אותו אפשר הסבר מעט מפורט על איך מתקינים את המודים למיניהם ? וכול הדברים האלו ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  7. Started by rotem_o,

שלום לכולם, לפני יומיים קניתי דיסק קשיח חדש WD6400AAKS שני שאלות: 1. רציתי לדעת איזה תוכנה מומלצת לבדוק את הדיסק שהכל תקין (לפני שאני ממלא אותו, שאני לא יאבד את כל המידע במידה ויש בו כבר עכשיו תקלה כלשהי) בדקתי בנתיים עם HDD Health ו- PartitionMagic . הבנתי שיש תוכנה יעודית של WD אך לא מצאתי באתר שלהם. 2. לאחר חיבור ואתחול הדיסק הקשיח הוא מראה לי במאפיינים ש-83MB בשימוש למרות שאין עדיין כלום בדיסק (גם לא קבצים מוסתרים), מדוע ולמה? תודה מראש לעונים..

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by DarkSight,

אני רוצה להקליט איזה שידור שיהיה דרך גלגלצ ובעצם השידור יהיה מהאינטרנט ואני רוצה לשמור אותו לתוך קובץ יש תוכנה כזאת???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, נסעתי לשלושה ימים מהבית והכשחזרתי אלה הבעיות שנוצרו מעצמן(אחים שלי לא יודעים על זה כלום ) הינה הבעיות שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי לפחות באחת מהן: 1.לא ניתן להיכנס לקובץ של וידאו מכל סוג, אפילו רק בסימון של הסרט עם העכבר(בלי להיכנס) אני מקבל את ההודעה הידועה : send\dont send error של וינדוס, למה זה? יש את כל הקודקים והכל. תמונה: 2.כמעט כל פעם שאני לוחץ על קישור בפיירפוקס מאתר מסויים לאתר אחר הוא מקפיץ לי פרסומת( לא משנה מאיזה אתר ולא משנה לאיזה קישור, אם זה תמונה אתר) אני חושד שהאשם כאן הוא התוסף TMP מאחר ואחרי חפירה קצרה בתפריטים שלו ראיתי שבהגדרות של האתרים הקופצים\פרסומות אין אפשרות לבלום אותם אלא רק 2 אפשרויות : לפתוח בטאב חדש / או בדף חדש. תמונה: 3. כ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by jungle-man,

שלום יש לי בעיה הקיימת כבר כמה זמן. מדובר באופיס 2007 המותקן על ויסטה ביזנס בדומיין עם שרת SBS 2003 . לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לשמור מסמכי אקסל על השרת מתקבלת שגיאה "unable to save" , אם אני שומר לוקאלית זה נשמר, הבעיה היא רנדומלית ובעבר זה היה קורה עם מסמכי word 2007. היום זה קורה עם excell 2007 . רעיונות?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by Haflo,

מישהו יודע איך אפשר לאפס את ה Device Manager ב Win9x בכדי שהמערכת הפעלה תתחיל להתקין את כל הדרייברים מחדש? ???

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. הי אני תתלבט אם לקנות Norton Internet Security 2010 או להישאר עם AVG 9 החינמי יש לי WIN 7 הום פרו מי מהאנטי-וירוסים יותר טוב? מי צורך יותר משאבים? מי מגלה יותר טוב וירוסים/spyware/malware?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי בעיה ב-norton ghost גירסאות 9 ו 10 שתיהם לא מזהים לי את הכוננים בתור צורבים וכך אני לא יכול לגבות ישר לDVD ,התוכנה מזהה את הכוננים בתור כונני read only תודה מראש

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. האם אפשר עם אחת התוכנות הנ"ל לטשטש פנים ? תמיד רציתי לדעת איך עושים את זה סתם בשביל הידע האישי כרגע אני עורך וידאו עם תוכנה חיננית למשתמש בשם Premiere Elements 4, אם אפשר לטשטש פנים עם התוכנה הזאת אני ישמח אם תגידו איך אבל אם אפשר לטשטש פנים אך ורק עם התוכנה Adobe Premiere CS3 אז אני גם לא התנגד

15. הי, ההרד דיסק שלי (seagate 320 16mb 7200) נראה שלפעמים עובד קצת לאט. עם איזה תכנה אוכל לדעת בזמן אמת כמה אחוז מנוצל? או לפחות לקבל מידע בזמן אמת על התעבורה ? כגון task manager שמודד CPU מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס XP 64 ביט תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ברשותי KVM של חברת TRENDnet ומקלדת ועכבר אלחוטיים של Logitech. הבעייה שלי היא שה-hotkey של ה-KVM למעבר בין המחשבים הוא Scroll Lock X2 ובמקלדת לא קיים מקש כזה (כנראה Logitech רוצה למכור רק את ה-KVM שלה ולא שמו מקש כזה במקלדת). אין אפשרות לשנות את ה-hotkey ב-KVM (נבדק כבר עם היצרן). השאלה היא האם מישהו מכיר אולי תוכנה קטנה שיכולה להחליף תפקיד של מקש ספציפי במקלדת? לדוגמא שבמקום שאני לוחץ על prtScrren זה ישלח למחשב את האות של Scroll lock? אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. אני פתאום מוצא טונות של ג'גה בכל מניי ספריות צדדיות של וינדוס (בתוך האדמינסטור) הרבה מזה אני יודע שאפשר למחוק לא הכל אני יודע ולא מוצא גם את כל הזבאלה תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  18. משהו שבקלות וביעילות אוכל לסמן כמה עוגיות קריטיות בתור "לא מחיקות", וכל השאר - שימחוק לי אוטומטית מדי זמן מה. לא חייב להיות תוכנה בחינם. הקש ששבר את גב הגמל - פתאום אני שם לב שכמה אתרים אחד אחרי השני שכחו את הקוקי שלי. לדעתי בגלל עומס בתיקייה ולא בגלל שהעוגיה פגה תוקפה, כי חלק עדיין זוכרים אותי...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by E-me,

אני כבר כמה זמן מחפש תוכנה טובה כדאי להמיר קבצי מוסיקה של wma ל mp3 אבל כל מה שאני מוצא באינטרנט יכול לעשות רק את ההפך אם למישהו יש תוכנה טובה להמליץ לי אני ישמח לשמוע דרך הגב בהרבה מהתוכנות שראיתי יש אפשרות לעלות את רמת ה kbps זה אמיתי? עם עם הורדתי שירים מהדיסק או מהאינטרנט ב96 kbps זה הגיוני שאני יכול להמיר אותם ל :jump:192kbps???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by paradoxical-pixel,

טוב , אז יש לי ADSL 0.5. ואני מנסה להוריד מקאזה קבצים אבל המהירות שם פשוט נוראית! אני יודע שהמהירות קשורה ליכולת של המשתמש שממנו אני מוריד אבל למשל ניסיתי להוריד ממשו שה band שלו 1024 ואולי הורדתי ממנו מקסימום 2 קיי. ממשתמש בודד אני בדרך כלל לא עובר את ה 0.7 קיי : מה שמוזר זה שקודם היה לי ISDN 64 דרך ברק והורדתי באותה מהירות כמו עכשיו , חשבתי שזה בגלל החיבור שלי , עכשיו אני כבר לא בטוח....

21. יש לי בעיה עם התמיכה בעיברית (מימין לשמאל) בכל התוכנות הנ"ל. המחשב שלי עם XP English Enabled אבל מתקנת בו תמיכה בעיברית (Lang Pack). בבקשה עזרה העברית נכתבת לי הפוך ויש לי פרוייקט גדול לעשות ללקוח (אני יודע על כל תוכנות העזר להפוך את העברית חזרה אבל תהיה לי בעיה אחר כך לעדכן את האתר). Flash & Derameweaver 8 PhotoShop CS תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by noaw,

ובכן, יש לי בעיה- רציתי למחוק לצמיתות דואר באחת התיקיות שלי בתוכנה, ובטעות סימנתי את התיקיה. לחצתי במהירות (בלי לשים לב) על 'כן', ורק אז שמתי לב שמחקתי אותה לצמיתות (אינה נמצאת בסל המחזור). מצאתי את קובץ ה-dbx של התיקיה, אך ביבוא oe לא מזהה אותה. ניסיתי להוריד מיני תוכנות שישחזרו את ההודעות, אך מכיוון שאלו גרסות ניסיון, אני יכולה לשחזר רק 10 מההודעות. מה עליי לעשות? כיצד אוכל להשיב את תוכן התיקיה? בתודה מראש לעוזרים, נעה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Electric Boom,

אהלן, יש לי מספר נגנים במעט שמאפשרים הצגה בפורמט 16:9 עדיין נתקלים בפסים השחורים המעצבנים האלה האם יש תכנה שמאפשרת סקיילינג כדי לנצל את כל שטחו של המסך?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  24. פתאום ביום בהיר אחד אני לא יכול לחפש אתרים בשורת החיפוש של הFirefox אני יכול לכתוב אתר אבל אם אני לוחץ עליו לא קורה כלום, גם אם אני עושה אלפיים פעם ENTER זה לא עובד. אמרו שהבאג הזה תוקן אבל משום מה זה לא עובד עדיין .... התקנתי ומחקתי לפחות איזה 680 פעם אבל זה לא מגיב לי. אם מישהו גם נתקל בבעיה הזאתי ופתר אותה בבקשה שיעזור.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by Aurora Borealis,

ה9 בנובמבר הגיע עלינו לטובה, ואיתו גם הגרסא הרשמית הראשונה של הדפדפן המוצלח firefox! כל מי שגולש בעזרתו - להוריד מיד! ומי שלא... שיוריד גם! הבעיה היחידה היא שהשרתים לא עומדים בעומס... לכל מי שרוצה להוריד http://www.spreadfirefox.com/

• 4 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.