עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dino,

מהכותרת הבנתם בטח איזה תוכנות עושות את הבעיה, אני מנסה להתקין Norton PersonalFirewall גם 2002 וגם 2003 ויש בעיה, באמצע ההתקנה הוא מעלים את החלון ולא רואים אותו יותר, אחרי שעושים ריסט למחשב לאחר ההתקנה התוכנה לא מגינה אוטומטית על המחשב ואי אפשר לשנות את זה {ניסיתי}, והיא יוצאת הרבה פעמים שאני בתוך התוכנה מעצמה, בקיצר יש בלאגן, יש לי Microsoft Windows 2000Pro + Windows 2000 Service Pack 3, אותו דבר קורה לי גם עם ה-ZoneAlarmPro, ממש מעצבן, אני לא יכול להתקין שום תוכנת הגנה. אז מהר זה דחוף, תעזרו לי כל מי שיודע. תודה מראש, מתן.

2. Started by deyan,

התקנתי FIREFOX, אבל הוא לא מציג נכון אתרים בעברית וגם נראה לי לא מציג במלואם את האתרים בעברית וגם באנגלית. מה אני יכול לעשות? איזה מוספים להוסיף? למשהו יש בעיה דומה?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  3. אני משתמש בעכבר של לוגיטק MX1100 אלחוטי , כשעוברים לעכבר חוטי התופעה נפסקת מייד , אז יתכן וזה לא קשור לכרטיס מסך ..... כמו כן תוכנת ההתקנה של logitech הוסרה אף היא . לאחר זמן ממושך בה העכבר החוטי הוכיח את עצמו , חיברתי את הMX1100 האלחוטי למחשב שוב , הפעם ללא תוכנית ההתקנה שלו , רק סתם ככה , ותוך כמה דקות הסמן הוגדל שוב. אשמח אם תשתפו תובנות שלכם לגבי זה ומה לדעתכם מקור התקלה , כי נראה לי שזה לא ATI אשמים כאן

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. שלום לכולם, התקנתי אנטי וירוס של !AVAST , ומאז אני לא מצליח לפתוח קבצים של אופיס. כגון WORD , EXCEL וכו' לא רק קבצים שקיבלתי במייל גם קבצים שיש אצלי במחשב כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ יש הודעה: "אין אפשרות לפתוח את הקובץ מכיוון שסורק הווירוסים שלך זיהה בעיה עם הקובץ". ויש עוד המשך ארוך אח"כ. מישהו יכול לתת לי פתרון תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. אני רוצה שתביאו לי תוכנה מצויינת אולטימטיבית לתחזוקת המחשב. שמנקה קבצים פגומים\רג'יסטרי וכו... זה מאוד חשוב לי לא מחייב תוכנה חינמית אני מעוניין גם לרכוש אותה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. Started by neil4,

לפעמים אני מוריד משהו וזה ממשיך מעל הקובץ , גם אחרי שזה הסתיים, בנוסף לכך אני לא מוריד כמעט כלום , יש לי איידיסל 1.5 והשארתי אותו פתוח שלוש ימים וכלום לא יורד! וזה כמה משחקים עם הרבה sources מה ההגדרות האופטימליות של האימיול?

8. Started by שורטי,

מפרט: amd 3200 gigabyte gak8n ultra 9 gigabyte x800xl 512x2 kingston תוצאה היא: 4008 מספק?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by oryosef1,

שלום חברים אני מחפש תוכנה להחלפת ערוץ ימין בשמאל ולהיפך ברמקולים. יש ברשותי Logitec X-530 ווינדוס 7 64BIT הסיבה היא שאני מיקמתי את רמקול ימין בצד שמאל היא שאליו נכנסים החוטים של הקול מהמחשב (שקצרים...) ואני לא יכול להחליף בינו לבין רמקול שמאל. מקווה שתעזרו למרות שניסיתי לחפש בגוגל...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. שלום קניתי לפני שבוע מודם 56K של smart link בשביל שאני יוכל לעבוד עם פקסים במחשב התקנתי אותו עם הדרייבר המקורי שקיבתי עם הרכיב לאחר כמה זמן גליתי שיש בעיה והמודם לא מקבל פקסים אוטומטית אלא רק ידנית התקשרתי לתמיכה של מייקורסופט הם אמרו לי שהבעיה היא בתאימות של smart kink לוינדואז הם אמרו לי שיכול להיות באתר שלהם(www.smlink.com) איזה שהוא קובץ תיקון או משהו כזה נכנתי ולא ממש מצאתי , אני יודע שיש כל מיני תוכנות חיצניות של פקסים שאפשר להשתמש בהם אבל אני צריך שזה יעבוד בסביבה מאוד ידידותית זה למה אני צריך שזה יהיה בעברית (בגלל זה אני חייב את תוכנת הפקסים המובנת של וינדואז כי היא היחידה בעברית והכי נוחה ) תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. אני לא מצליח להתחבר לאתר. AVG קופץ ואני לוחץ על התעלם וזה לא עוזר אז הורדתי את האפשרות של AVG בהגדרות התוכנה(LinkScanner + Resident Shield) וזה גם לא פתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. Started by dEaDPooL,

בזמן האחרון כשאני מוריד קליפים בפורמט avi-mpg המדיה פלייר פותח לי אותם ישר בסטרימינג , בעבר יכלתי להוריד קליפים בעזרת מנהל ההורדה שלי , או ישירות דרך הדפדפן , האם יש אופציה לנטרל את זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. Started by urich,

האם יש אפשרות שהגדרות הצבע לוידאו ישארו עליו קבועות פשוט הבהירות בתוכנה קצת גבוהה ושינוי של overlay דרך הדרייבר של הכרטיס מסך לא משפיע ככה שרק שינוי בתוכנה עולה על הפרק הבעייה היא שכל פעם שאני מכפה את התוכנה (גרסה 11) הגדרות הצבע בוידאו חוזרים לקדמותם.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. היום התקנתי את ה-windows mce 2005 והכל היה קשורה אבל מתי שרציתי לנגן dvd ב- media center הוא רשם שיש בעיה , ואז נזכרתי שאמרו שצריך להתקין תוכנה חיצונית ואז זה יעבוד. התנקתי תחילה את ה- windvd וניסיתי . כשהרצתי את הסרט ב- windvd זה עבד אבל מתי שניסיתי להריץ ב media center זה לא עבד. ניסיתי את אותו דבר גם על - nvidia pure video dvd , power dvd , k-lite Mega codac pack כל אלה הצליחו(חוץ מאשר nvidia pure video) להריץ את הסרט בתוכנה שלהם אבל ב - media center לא הצליחו. אותה בעיה קיימת גם לשאר קטעי וידאו ולא רק dvd מה שכן יש סאונד , רק תמונה אין...כלומר הסרט כן רץ. מישהו מכיר את הבעיה ? איך יכול להיות שאני מצליח להריץ ב- media player אבל ב- media center לא ....

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by BigDragoon,

התקנתי את האופיס (2007) על VISTA בעברית ושם התצוגה של הממשק של האופיס הייתה בעברית. כאשר התקנתי (אותה התקנה) על VISTA באנגלית, התצוגה של האופיס הייתה באנגלית. רציתי לשאול איך אפשר לשנות את השפה של התצוגה באופיס?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by aquas,

היי ניסיתי להיפתר מפרסומת ע"י אדבלוק בפילטר ,אבל משהו מוזר הפילטר היה ריק ......ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר לבסוף שמתי את ה- * על הפילטר הריק מה שהתברר כטעות קשה , כי מאותו רגע ככה עולים לי אתרים יש לי אד בלוק 5.3 כשאני על וויטליסט אז יש לי את האפשרות לפתוח את הפילטר אבל כשמחסלים אותו אז לא קורה כלום , זה לא מגיב פונה אליכם ומבקש עזרה , כי פשוט אפשר להתחרפן מכל הפרסומות. תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6 ושאני נכנס לרשום משהו זה נתקע לי אני לא יודע מה לעשות אני ישמח עם יעזרו לי תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by RENESANSE,

אתמול התחלתי לשחק במשחק age of empires 3 וכל פעם שאני נכנס למשחק, ז"א כשאני מתחיל לשחק במשחק עצמו הסאונד מתחיל להתקע וזה יוצא לי מהמשחק. שלחתי error report וזה אמר לי שיש לי בעיה בקובץ IVIVIDEO.AX חיפשתי קצת באינטרנט ולא הבנתי מה זה הקובץ הזה ואיך מתקינים אותו, ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס קול (creative) וזה לא עזר, הורדתי עידכון למשחק גם זה לא עזר. מה אני אמור לעשות?!

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  19. או אם אפשר בכלל להעיף את האופציה של הדפדפן המובנה?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by eran2,

שלום לכולם התקקנתי את התוכנה כדי להשתמש בתוכנת הTV שיש באתר ואז ראיתי שזה לא משהו ורציתי לעשות UNNINSTALL אבל זה לא נותן . כנ"ל גם לגבי מצב בטוח . בנוסף לא ניתן להכנס להגדרות של התוכנה אי אפשר כלל לפתוח אותה . מה עושים איך מוחקים אותה . היא שינתה לי את הגדרות קבצי ה-MP3 להיות תחת תןכנה זו והם גם לא נפתחים אלא אם עושים OPEN WITH ורק אז הם נפתחים ואי אפשר לשמור על ההגדרות של פתיחה בעזרת תוכנה אחרת

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by Toxicboy,

שלום .. אני מחפש דריבר ל USB ...של לוח האם הזה : PcPartner AP 133AS13/AP 133AAS3/ AP133ABS3/ AP 133AMS3 תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by eranRohatyn,

אני מנסה להוריד מה פשר ההודעה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by haimvrt,

הורדתי את המשחק Prince of presia החדש והוא בא בתוך קובץ מכווץ ובתוכו יש את הקובץ המשחק ששוקל 4 ג'יגה עכשיו רציתי לחלץ אותו אבל מופיעה הודעה שרק מערכת ntfs יכולה לחלץ קבצים יותר גדולים מ4 ג'יגה איך פותרים תבעיה? תודה מראש :-*

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by kobibo,

מנסה לגבות DVD של הילדה דיי שרוט,כיצד? נסיתי בכמה דרכים וכל פעם אני נתקל בבעיית קריאה,האם ישנה תוכנה שיודעת להתמודד עם דיסקים שרוטים?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. Started by ירון-ס,

יש לי בעיה באיסיקיו( אני משתמש ב-icq lite ) אני פותח את האיסיקיו הוא מתחבר לאחר כמה זמן הוא מתנתק לי לבד הוא ניהיה פרח צהוב לבד ואחרי חצי דקה בערך אפילו פחות הוא חוזר להיות לפרח הירוק והכל לבד ואני גולש באינטרנט הכל טוב ומחובר מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.