עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sweet_Tooth,

הורדתי קובץ mpeg אבל לצערי יש בו בעיות באודיו, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את הבעיות ההלו?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by sivanxyz,

מוגדר לי גיבוי מצטבר לדיסק C (כלומר כל פעם שאני מריץ אותו הוא מגבה רק את השינויים מאז הגיבוי האחרון). הבעיה: הגוסט כנראה לא מזהה את הגיבוי האחרון וכל פעם משווה לגיבוי ישן יותר כלומר במקום לראות מה השתנה מאז יצירת הקובץ שמסתיים ב: i006.iv2i הוא משווה לקובץ שמסתיים ב: i004.iv2i מישהו נתקל בבעיה כזו ויודע מה לעשות? חשבתי שאולי זה קשור לזה שהכנתי והשתמשתי בדיסק recovery מותאם אישית אחרי גיבוי 004 אבל אני עדיין לא יודע איך לגרום לו שיזהה את הגיבוי האחרון תודה מראש למשיבים

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by 114508534,

יש איזשהי תוכנה קטנה כזאתי שמראה את הסיסמא שלך ה ICQ אפשר בבקשה קישור תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by BlackTalon,

יש לי Radeon9600Pro עם CATALYST 4.12 ומסך CTX PR705F. ב-Windows הכל בסדר והקצב ריענון ב-768X1024 הוא 100.5HZ שזה תקין אבל במשחק America's Army כשאני על אותה רזולוציה או למשל כשאני ב-800X600 הקצב ריענון צונח ל-60HZ וכשהוא בעצם צריך להיות 120HZ! עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי שום דבר שנוגע לזה. חיפשתי גם ב-Google והורדתי שתי גירסאות של התוכנה אבל הן עושות בעיות ולא מסדרות את הבעיה. אם מישהו יכול לתת לינק לכלי הזה שעובד מניסיון זה מצוין. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by bubugu,

היי יש לי בעיה בתוכנה emule v.0.49a אחרי כמה שניות כשזה מתחבר, תחת הtab של kad זה מגיע עד ל535 contacts שזה נראה לי סבבה אבל הבעיה היא שתחת הtab של servers זה מחובר רק ל2 סרברים אני חוזר שזה אמור להתחבר לעשרות סרברים לא? איך מתקנים את זה? תודה לכולם

6. כבר לא פעם ראשונה קורה לי שנעלם לי הבר הליון(זה עם הTITLE ו כפתורי שליטה על החלון) בחלון הprocess manager ב WINXP ו גם ב WIN2K איתו גם נעלמים הtabs שדרכם אני יכול לעבור לאפשרויות נוספות בTASK MANAGER.. האם מישהו מכיר את הבעיה?? האם זה וירוס איך לתקן את זה? תודה רבה מראש! :-X

7. Started by oded6188,

כל פעם כשאני מפעיל סירטון במדיה פלייר אז עולה לי השגיאה הזאת: The procedure entry point CompleteCreateSysmemSurface could not be located in the dynamic link labrary DDRAW.dll אחרי שאני לוחץ OK, היא עולה פעמיים נוספות, ורק אז הקליפ מתחיל להתנגן. יש לציין שכאשר אני מריץ במדיה פלייר קובץ אודיו אז השגיאה לא עולה. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by wow,

דרך אגב יש לי רשת בבית שהמודם שלי(אלקטל) הוא גם ראוטר. ICQ 2003

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. Started by ns,

שלום קניתי די וי די קורא divx(כתוביות בעברית) ורציתי לדעת איך אני צורב סרט (כקובץ דטה) ושם כתוביות, כך שהדי וי די יפעיל אותם יחד עם הסרט.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by netanel,

יש לי בעיה ב- ICQ גירסה 2003A לפעמים כאשר אני מנסה להיכנס וזה קורא כל 3-2 כנסיות לתוכנה אינני יכול להיכנס. והוא אומר לי שלנות יותא מאוחר ויש לי בלון צהוב!!! וכאשר אני סוגר ומנסה עוד פעם הוא לא נותן לי!!! רק אחרי רבע שעה שהמחשב מחובה ואני מדליק אותו מחדש אני נצליח להיכנס. תעזרו לי! מספר שגיאה: 0124

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

שלום אני מחפש תוכמה טובה ללימוד אמגלית יש למישהו שם של תוכנה כזו שהוא ממליץ

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. אני צריך תוכנה שתעזור לי לשנות את הגודל של מספר אנימציות מסוג gif בו זמנית (batch) מישהו מכיר תוכנה כזו ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. שלום איך אני מוחק מידע ש אי פעם השתמשתי בתוכנה מסוימת אני מחפש את זה בגלל שנגמרה לי תקופת הניסיון בתוכנה ואני רוצה להתקין את מקרו הוט קי בורד שוב פעם דרך הגב הקראק שלה לא פועל לי משום מה

14. Started by xlSnaK,

עשיתי update ל Windows Media player 11 ועכשיו תיראו מה יש לי בהתקנה :

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. זו ההודעה שזה נותן לי שאני לוחץ על התחבר. כל הפרטים שנתתי הם נכונים כמו שאני נכנס ל-MSN Messenger

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by pazer005,

טוב, אז ברור שיש אינספור תוכנות בשביל לקודד\להמיר אודיו. הבעיה היא שניסיתי כמה ולא בכולן יש את כל האפשרויות שאני מחפש. דבר ראשון, היא צריכה להיות מהירה - מסתבר שתוכנות כמו MediaCoder ו-Winamp לא הכי מהירות גם אם הראשונה משתמשת בכל המעבדים. דבר שני, היא צריכה לדעת לשמור את הקובץ באותה הספרייה של המקור. מסתבר שרוב התוכנות החדשניות לא עושות את זה. דבר שלישי, שיהיו לי את כל אפשרויות הקידוד. כלומר, את כל סוגי הקבצים ובתוכם את כל ההגדרות. לדוגמה, ב-Xilisoft לא ניתן בכלל להגדיר באיזה איכות לקודד קובץ Flac...

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by gman27,

שלום רב. יש לי eee 1005ha של asus המחשב מגיע עם HDD מחולק כבר ל 2 מחיצות שבאחת מן הסתם יושבת מערכת ההפעלה. אבל בשניה יש את amd64 i386 פולדרים. ככה שאי אפשר להתקין עליה את win 7. ניסיתי לחלק למחיצות חדשות את D אבל אני לא מצליח. אני משתמש ב easues partition master לחלק למחיצה חדשה אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כמחיצה אלא רק כמקום ריק שלא מנוצל. למשהו יש רעיון מדוע?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. מישהו יכול לעזור לי? אין הרבה מה להגיד! פשוט התקנתי אותה הכל הלך רגיל ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הזו! אותו הדבר גם לגביי World Wind Moon 1.3 שבא יחד עם World Wind 1.3 [glow=red,2,300]לא חשוב ! כבר הסתדרת[/glow]י [attachment deleted by admin]

19. Started by Clicker7,

חברה עזרה דחוף איך אני מחזיר את הURL BAR ?! למה שאני עושה COTUMIZE ... יש לי "LOCATION" זה מראה לי את הURL BAR אבל יש שמה שתיים אחד אם הכתובות שאני כותב שם והוא לא עושה כלום רק רענן ואחד קטן כזה בצד ימין שלו שאי אפשר להגדיל שמשם צריך לעבור לכתובת... וחוץ מזה יש אפשרות להפוך את הBAR של גוגל לכך שאם אני יכתוב שם כתובת הוא יעבור עליה במקום לחפש אותה בגוגל ? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  20. בכל פעם שאני מנסה להריץ(אני מצליח לראות את הסרט במלואו) את הסרט לאיזו שהיא נק' קדימה הסרט חוזר לאותה נק' (זה לא קיים בכל הקבצים אלא רק במס' קטן של קבצים מסוג WMV).לעומת זאת ב-VLC כן ניתן לבצע פעולה זו על אותם קבצים בעייתיים. האם מישהו יודע מה הסיבה לכך?

21. איך אני מתקן תבעיה הזאת, אני חוזר ואומר שהפסים השחורים הם בצד ולא למעלה ולמטה כרגיל..

22. Started by liran8378,

יצא אופיס 2010 רשמי ?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  23. Started by BenoiT,

תיראו הורדתי את התוכנה Style XP והתחלתי להשים סקינים טוב סיימתי פיתאום התוכנה לא עובדת לי היה לי סיוטים עד שמחקתי אותה ואני מנסה להתקין מחדש ואזה מתקין לי חלקית ואי אפשר להיכנס לתוכנה כמו שהורדתי בפעם הראשונה שאני מתקין עדיין אין לי את התוכנה! מישהו מבין בתוכנה הזאת???Style XP??? שיעזור לי בבקשה זה חשוב!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. שלום לכולם. לפני זמן לא רב עברתי לחלונות 7 (תענוג!), ובגלל שהיו לי מלא אנשים חשובים במייל שמרתי את הכתובות מ-ADDRESS BOOK. עשיתי EXPORT והכל, ושמרתי אותו על D כמובן (רק C התפרמט). בגלל שב-7 אין דבר כזה אאוטלוק אקספרס, ואני לא יודע אם LIVE MAIL זו תוכנה טובה, רציתי לעבור ל-THUNDERBIRD. שבה, אגב, אני לא מוצא את התיקייה בה הודעות ששלחתי נשמרות. איך זה נקרא? בכל אופן, כשעשיתי IMPORT לספר הכתובות, זה לא הצליח לקרוא כלום. למה? איך אני עושה אימפורט נורמאלי לכתובות? זה מאוד מאוד חשוב, וגם קצת דחוף. תודה רבה.

25. Started by boazmo,

התקנתי WIN7 הלוח אם הוא INTEL P55WG חיברתי מודם רשת, התקנתי את הדרייבר מהקישור http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18301〈=eng וכל פעם שאני מכבה את המחשב, הוא לא מזהה את הכרטיס רשת, אני צריך כל פעם להתקין מחדש את הדרייבר יש עצות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים