עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

אני מקבל את ההודעה הבאה(בתמונה) ניסיתי את הקובץ על מחשב אחר והוא התקין בלי שום בעיה, ניסיתי גם לעדכן את הWINDOWS INSTALLER לגרסה 3.1 אבל זה לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by avivlevy,

התקנתי zonealrmpro ועכשיו יש לי בעיה ! אתרים מבוימים כמו nana,noacomp...... לא מציגים לי תמונות ! בכלל! עשיתי שבnana (לדוגמה) תיהיה תמיכה בעוגיות בלאה אבל זה לא עזר ! בקשה תעזרו לי !

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by J.allmighty,

[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. לא משנה איזה קובץ WORD אני פותח אז זה מראה לי את התמונה הזאת, אפילו פתחתי קובץ WORD חדש והוא מראה לי את זה: ואז כשאני מנסה לצאת זה מראה לי את וכשאני לוחץ על NO יש את זה: ורק הקובץ שנקרא NORMAL יכול להיפתח ןכשאני לוחץ YES עדיין לא משנה כלום. מה אני עושה??

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה פשוטה שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, המרת קבצי וידאו בפורמטים הבאים : AVI, MPG, MPEG, WMV, ASF ושאר קבצי הוידאו לפורמט החדש MP4 ? תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by benor,

שלום, אני רוצה להתחבר לעוד תחומים חוץ מצילום ואני רוצה ללמוד מידול בתלת - מימד אין לי שום כשרון בציור . הורדתי את התוכנה Blender ובימים הקרובים אני אשב על המדריך הזה: http://en.wikibooks.org/wiki/Blender_3D:_Noob_to_Pro#Beginner_Tutorials אשמח לקבל טיפים ועצות . ואשמח לקבל עוד מדריכים ואתרים בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. עכשיו הבעיה הרצינית התעוררה: אפילו הדיסק המקורי של המשחק לא פועל! כשאני מכניס אותו ומשחק, הוא רושם: Cannot Read A: בטל ביטול מה לעזאזל הבעיה הזאת?! לפי דעתי, כשמפעילים את המשחק מהמחשב הוא מחפש בכל הכוננים את המשחק, החל מA: ועד לD: וE:.. ייתכן דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by ben007,

שלומות, מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה (1.5.0.2) השועל לא מקבל ENTER בשורת הכתובת, ורק בשורת הכתובת. הכוונה שבכל מקום אחר הפקודה נקלטת, אפילו בגוגל-באר, ורק בשורת הכתובת ( או שזה נקרא בשועל navigation bar ) לא קורה כלום.. אני צריך ללחוץ עם העכבר על GO בשביל שזה יקלט יש למשהו פתרון? תודה ויומטוב.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. Started by assaf990,

כשאני מנסה להרשם ל-ICQ ולקבל מס' חדש אז כל התהליך תקין אך ברגע שאני מתחבר למספק החדש שזה עתה קיבלתי אז אנימקבל הודעה שמישהו כבר נכנס למספר הזה. וככה זה קרה לי כבר כמה ימים עבור 5 מספרים שונים שנרשמתי הודעת שגיאה: נעשה שימוש במספר ה-ICQ שלך במחשב אחר. והפרח הופך לאדום אם אני רוצה להכנס למספרים אחרים - אז הוא אומר לי שהסיסמה לא נכונה ולכן כל פעם אני נאלץ להשיג מס' ICQ חדש. ואז כשאני כן נצליח להרשם, עוברות 2 דקות ואז אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל למה זה? ה-ICQ הישן (המס' הישן שלי) עובד כרגיל

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  10. טוב. אני לא יודע למה אני עושה את זה לעצמי (או יותר נכון למחשב שלי ) אבל החלטתי להתקין את הגרסה החדשה של Infima. הפעם החלטתי לבדוק פן אחר. המפתחים מבטיחים דחיסת קבצי MP3 של 128kbps ללא איבוד איכות (על איבוד מידע אין על מה לדבר בכלל). אז לקחתי 4 קבצי MP3 בסגנונות שונים (טראנס, רוק, מזרחי ואינסטרומנטלי) באיכות 128kbps ודחסתי אותם והרי התוצאות: 1. גודל מחיצה מקורי לפני דחיסה - 18.7MB 2. גודל קובץ LAN (מכווץ) - 17.2MB 3. גודל מחיצה חדש (לאחר חילוץ) - 18.7MB (כ-200 בתים פחות) 4. סה"כ דחיסה - 8% (92% מהגודל המקורי) - בשביל זה כל הרעש?!?! ??? 5. איכות השירים - איכות השירים ירדה (שוב) בצורה דרמטית למרות ההבטחה שאיכות השירים לא נפגמת כלל (במיוחד הובטח כך עבור 128kbps). יש ל…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. יש כאן משתמשי התוכנה של ADOBE בשם "אפטר אפקט" ?? השאלה שלי אם כרטיס מסך של בין 350 - 800 שקל AGP יספיק לעריכה איתה ואם יהיה הבדל בין 128 ל 256 MB בשביל תוכנה מהסוג הזה ? איזה דגם \ סוג כרטיס ועוד שאלה .....כרטיס מסוג QUADRO 700XGL 64M של NVIDIA יספיק ? האם הוא ייתן לי יותר מאשר 9600 PRO בתוכנה ? אני צריך כרטיס ישעשה כמה שפחות רנדרינג 10x תודה רבה

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  12. שלום לכולם , מבקש את עזרתכם בשם של תוכנה שיכולה להקליט את מה שאני רואה בשולחן עבודה , הקלטה נניח של כמה דקות בקידוד AVI או כל קידוד איכותי אחר תודה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by idoyi,

המחשב שלי כל הזמן מקפיץ לי חלון של האנטי וירוס ואין לי מושג איך לסדר את זה (תמונה מצורפת) והמצב של האנטי וירוס לא על "וי" מה לעשות??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by ironman405,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by 114508534,

יש איזשהי תוכנה קטנה כזאתי שמראה את הסיסמא שלך ה ICQ אפשר בבקשה קישור תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  16. Started by iyehuda,

hi to all i stuck at NYC with a big problem i get trj. file name : http//k8l.info/ax/tk58.exe malware name : win32:small-AHY[trj i try all the stiki help but it didnt help thanks

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

לכל בעלי ה - Gamepad למינהם, האם ניתקלתם בפרופיילר בעל קהילה שמציעה מגוון רחב של פרופילים למשחקים? למי שלא מבין על מה אני מדבר, יש תוכנות שיכולות להמיר מקשים במקלדת לכפתורים בשלט, ואם אני רוצה לשחק משחק מסויים במקום להגדיר את המקשים לכל משחק אני יכול להוריד פרופיל מוכן, לדוגמא ל Splinter Cell , שבו הוגדרו כבר כל המקשים לפי משחק המקור ולהתחיל לשחק. הבעיה היא שהתוכנה היחידה שראיתי במציעה מגוון רחב של משחקים היא Pinnacle Game Profiler אבל היא לא חינמית (גם לא במיול) יש את הפרופיילר של Logitech שמגיע עם הדרייברים אבל לא מצאתי משחקים חדשים בשבילו. אשמח לשמוע המלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by Vindicator,

איך אני מגדיר בפיירפוקס שכל הורדה שאני מבצע תהייה דרך DAP? תודה

19. פעם היה מותקן לי נטלימטר במחשב... הרסרתי אותו ועכשיו אחרי חודשיים אני מנסה שוב להתקין אך התוכנה רושמת לי שכאילו קיימת התקנה קודמת במחשב וצריך להסיר אותה... אבל הסרתי אותההה!! אין את התקיה במחשב, אין בהוספה\הסרה, מה עושים???!!!

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by Interl-Conore,

אם KASPESKY 6.0303 הכל היה סבבה אבל אם החדש )6.1.404 אי אפשר לראות תמונות באתרים!!! זה כולל את HWZONE אני מתכוון לזה שלא רואים את התמונות\פרסומות הזזות... בבקשה עזרו לי :'(

21. היתקנתי מחשב חדש העתקתי את קובץ המועדפים מהמחשב הישן ( דרך הרשת) קראתי לקובץ של המחשב החדש בשם אחר >>> והעתקתי את הקובץ מועדפים שך המחשב הישן פתחתי את האקספלורר >>> וכל האותיות בעיברית שם התהפכו לשם בדיקה פתחתי דרך הרשת את הקובץ הישן ( במיקום המקורי שלו = המחשב הישן שלי) וגם במיקרה הזה כל האתיות בעיברית היו הפוכות למה זה קורה לעזאזל? זו אותה מערכת הפעלה בידיוק! במחשב הישן היה לי FAT 32 האם זה קשור לזה? או מה? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. Started by gangsta,

יש לי בעיה שאני רואה סירטונים ב HD (הסירטון של GTA4 ) שזה 720p זה פועל אבל זה זז לאט מה יכלה להיות הבעיה ? יש איזה מקודדים או משהו ?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  23. מה עושים, כשאני מדליק את פוטושופ עוד לפני תחילת העבודה הוא כבר מנצל את כל המעבד, מזל שיש לי פנטיום D אז זה יוצא רק 50 אחוז. אבל מה עושים? בדקתי רולות ווירוסים, ולא מצאתי כלום. לפעמים הוא עומד על 20 אחוז ולפעמים על 50 אחוז. נתקלתם בזה פעם? איתחול לא עוזר התקנה מחדש של פוטושופ לא עוזרת.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. תוכנה מעולה, רק את העיה הזאת לא הצלחתי לסדר

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by RX7,

מה עדיף? מבחינת משקל על המחשב.. האם זה משמעותי? אישית אני חובב מושבע של אקספלורר..ניסתי כמה פעמים פיירפוקס - לא הסתדרתי וחזרתי למיקרוסופט השאלה שלי אם אני ארגיש הבדל בין הדפדפנים בכובד על המחשב?.. תעזרו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים