עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הבעיה בעיקרון היא במירנדה. הייתה לי מירנדה והתחילו להיות לי בעיות בחיבור.כשניסיתי להתחבר לאייסי הפרח היה הופך לירוק ואז תוך חצי שניה ממש אפור. נסיתי למחוק מהמחשב מהלוח בקרה את כל התוכנות של המירנדה ולהתקין, וניסיתי מכל מיני אתרים וקישורים שונים ולא הלך והייתה את אותה בעיה. :s05: דיברתי עם ידיד שלי והוא אמר לי שכנראה יש בעיה ב רגסטרי או מה שזה לא יהיה =\ וצריך למחוק משם לנקות אותה או משהו ויש תוכנות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי? לשלוח לי תוכנה מתאימה? תודה!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by Toxicboy,

שלום .. אני מחפש דריבר ל USB ...של לוח האם הזה : PcPartner AP 133AS13/AP 133AAS3/ AP133ABS3/ AP 133AMS3 תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

אז ראשית איך אני בודק איזה דרייבר יש לי לצ'יפ? ודבר נוסף מה ייתן לי עידכון של הצ'יפ?במה זה יכול לשפר לי?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by kobibo,

מנסה לגבות DVD של הילדה דיי שרוט,כיצד? נסיתי בכמה דרכים וכל פעם אני נתקל בבעיית קריאה,האם ישנה תוכנה שיודעת להתמודד עם דיסקים שרוטים?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. Started by ruff stuff,

שלום. אני מקבל את ההודעה הזו ואז המסך נתקע . עשיתי סריקה של וירוסים ורוגלות ולא מצאתי משהו חריג. מה לעשות.?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by iyehuda,

הוא מזהה לי מעבד חדש אתלון 4800X2 כ סמפרון 4700 והוא מזהה לי את הסוקט כ 754 יכול שזה שחזרו מסוקט 939 ל 754

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by dingo,

יש לי בעיה באימל של וואלה בשביל לפתוח הודעות אני צריך ללחוץ על הכפתור האמצעי של העכבר (גלגלת) עם אני לוחץ על הכפתור השמאלי זה מחזיר אותי לדואר נכנס

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by ndv,

הורדתי מלא סוגי של BS פלייר, גם את החדשה שטוענים שהיא מותאמת לויסטה- אבל התוכנה לא מסתדרת עם האירו וכשאני מבטל את האירו ז לא רואים טוב במסך מלא.... בקיצור, אני צריך תוכנה שתחליף את הBS אבל אני רוצה להפעיל בה כתוביות על הפסים השחורים בצדדים ולא על הסרט עצמ- חשוב לי מאוד. VLC ,מדיה פלייר קלאסיק, מדיה פלייר 11 והמדיה סנטר לא יעילים אז אל תציעו לי אותם. כנ"ל לגבי הריל פלייר ורד לייט. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. Started by ag43,

כל פעם שאני רואה סרט בBSPLAYER ומפעיל את הITUNES - ההגדרות של הצבע בBSPLAYER פתאום יורדות, כלומר אם אני משתמש בבהירות 37 הבהירות פתאום יורדת ל5.7. זה קורה כל פעם שאני מפעיל את ITUNES . מישהו שמע על הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by Aviko,

מי שיכול לתת שיתן, תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. יש לי אופיס xp small buisnes אני רוצה להתקין מילון בשפה הרומנית על מנת לעשות בדיקת איות בוורד למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד את המילון בדיסקים של ההתקנה שיש לא מצאתי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  12. שלום רב... עשיתי המרה קטנה של כמה סרטונים ואלה הקבצים שיש לי: VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB VTS_01_2.VOB VTS_02_0.BUP VTS_02_0.IFO VTS_02_1.VOB VTS_02_2.VOB VTS_03_0.BUP VTS_03_0.IFO VTS_03_1.VOB VTS_03_2.VOB אז איך אני עושה שיהיה לי את video_ts.ifo ואת video_ts.bup כי בלעדיהם אני לא יכול לצרוב |: תודה מראש,עידן.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. זאת פעם שניה שאני מוריד מהאתר HP עידכון לביוס ואחרי כל התקנה כזאת כל הסרטונים באינטרנט,NANA MAKO הרדיו בTIOOLBAR וכו' לא עובדים לי. זה נקרא שם "WinFlash for HP Notebook System BIOS" איך אני מוחק אותו? שחזור מערכת אני כבר לא יכול לעשות.

14. Started by neo690,

אוקיי אז דאגתי שכל השירים שלי מופיעים בגלריה שמה ומאז הגישה מאוד נוחה רק מה זה Album Artist ? השם של האלבום שבו מצוי השיר או שם הזמר שהשיר מצוי באלבומו?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

אני לא חושב שזה ממש המקום אבל אין מקום אחר שאני יכול להכניס את זה אני מחפש אתרים שנרשמים ורואים פירסומות ומקבלים כסף שלחו לי כמה שיותר מי שמכיר ו תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. הרכבתי מחשב חדש מחלקים שקניתי.. אני חייב עזרה אני על סף ייאוששש התקנתי XP ואת כל הדרייברים שמתי אנטי וירוס (שגם תוקע את המחשב) ותוכנות מסנגר וכאלו.. הבעיה מתבטאת בזה שהמחשב לא פותח לי שום קובץ של RAR תמיד רושם לי CRC ERROR אף משחק הוא לא מפעיל לי כראוי .. יש לפעמים שאני לוחץ על האייקון של המשחק הוא כאילו מעלה אותו וזורק אותי ישר לשולחן העבודה ללא שום הודעת ERROR וכאלו ואם כבר המשחק עלה אז הוא נתקע ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב .. את רוב המשחקים הוא לא מעלה לי בכלל .. נסיתי כבר 10 פעמים לפרמט אותו וכלום לא עוזר תמיד אותן בעיות אם ה ווינראר והמשחקים .. לא לדבר על זה שהוא אם כבר העלה משחק כמו קרייסיס אז רואים שם צבעים משונים (סגול ירוק וכחול על כל מיני קירות מכוניות וכו') במ…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by itaic,

שלום אני מחפש תוכנה להקלטה למשל שאני שומע איזה תחנת רדיו או משהו כזה - שיהיה אפשר להקליט את זה ל MP3 אני צריך שהתוכנה תהיה חינמית לגמרי אם יש כזו. תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Kenny,

שלום לכולם אני עובד במשרד, יש כאן אינטרנט על המחשב. יש לי בעיה שהרבה עובדים אחרים משתמשים באינטרנט למרות שאסור.. אני לא אפרט אבל זה בסה"כ העיניין. בקיצור היתי רוצה דרך לחסום את האקספלורר... על ידי סיסמא או כל דרך אחרת. שאם אני לא כאן , הם לא יוכלו לגלוש. קיימת דרך כזאת? אני צריך שהאינטרנט יהיה מחובר (אימייל ותוכונת אחרות) ככה שניתוק האינטרנט עצמו זה לא פתרון. רק את תוכנת הגלישה. תודה.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by gif,

היי הפעלתי את גוהסט מהבוט ורציתי להכנין גיבוי למחשב שלי...אבל כשאני רוצה לשמור את הקובץ בכונן C אני לא יכול,כי הוא לא מופיע לי שם... הכוננים שמופיעים לי הם: B(אין לי כונן כזה בכלל...) A(יש לי אותו...דיסקטים...) E(הכונן דיסקים שלי....) אבל רק כונן C לא מופיע!אז איפה אני אמור לשמור אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  20. היי , אני מעוניין להקליט שידור מהממיר ישירות למחשב אבל בכל פעם שאני לוחץ הקלטה המסך צפייה נהפך לירוק אבל הוא מקליט ואני שומע את הסאונד והכל , מה ניתן לעשות ?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by oded6188,

כל פעם כשאני מפעיל סירטון במדיה פלייר אז עולה לי השגיאה הזאת: The procedure entry point CompleteCreateSysmemSurface could not be located in the dynamic link labrary DDRAW.dll אחרי שאני לוחץ OK, היא עולה פעמיים נוספות, ורק אז הקליפ מתחיל להתנגן. יש לציין שכאשר אני מריץ במדיה פלייר קובץ אודיו אז השגיאה לא עולה. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. אני לא יודע אולי חסרה לי איזו שהיא תוכנה אבל בפרסומות למשל בynet לא עולות לי יש את הסימן הזה שהמחשב לא מכיר את קובץ התמונה הזה. ניסיתי להוריד java וflash player וזה לא עזר. בנוסף ישנם אתרים כמו auto.co.il שפשוט לא עולים בff3 אין את הבעיות האלו למישהו יש מושג למה זה קורה? ואיך אפשר לטפל בבעיה הזו

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by wow,

דרך אגב יש לי רשת בבית שהמודם שלי(אלקטל) הוא גם ראוטר. ICQ 2003

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. Started by רועי שלום,

היי, בוודאי כולכם מכירים את הכלי הנחמד שמסדר לנו את הפריטים על הכונן. כזכור לי, יש לכבות כל תוכנה פעילה אחרת לפני הפעלת כלי זה. שאלתי היא- האם נכון? האם חייב? ומה יקרה אם לא? יש תוכנות שחייבות לרוץ על המחשב, אז למה הכוונה? ואני יכול להשאיר אייסי פתוח ועוד כל מיני תוכנות כמו WINAMP EXPLORER וכו'? בתודה, רועי.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. Started by Fortunes,

אחרי שIE7 רק תקע לי עוד יותר את האינטרנט, החלטתי לעבור סופית לפיירפוקס. אבל בעיה - הוא לא תומך בתוכנת ההורדות האהובה עלי היש מוצא?

דיונים חדשים בפורומים