תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מה זה פתאום אני מדליק תמחשב ואני רואה שאין מקום בכונן C שלפני כן היה מלא מקום כמה ג'יגה מחקתי כמה דברים והיה שם איזה 2 ג'יגה ואחרי כמה דקות זה שוב מודיע שאין מקוםם ואני לא מוריד כלום ניסיתי אחר כך למחור משהו ששוקל 700 מגה ואני שם לב שלאט לאט המקום יורד בלי שאני יגע בכלום... מה זה הדבר הזה?.? וזה מגיע ל 0 זה עושה מלא שגיאות כאילו מוזרות ותוקע תמחשב עזרה דחוףף
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לידידה שלי במשהו במחשב שלה אבל בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.. שהיא מכניסה שם משתמש וסיסמא לאימייל שלה ולמקושרים שלה ועושה "התחבר" זה פשוט עושה REFRESH לאותו דף.. ולא נכנס לאתר! האתר היחידי שכן נכנס לה זה פייסבוק מישהו יודע מה זה? אם יש פתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי.. אני צריך את העזרה שלכם גיליתי שאני לא מצליח לקבל למייל של הספק שלי - NETVISION, דרך OUTLOOK אני מניח שזה בגלל שלא מוגדר בOUTLOOK המייל כמו שצריך..מישהו יודע במקרה איך מגדירים? (אם למישהו יש מייל של NETVISION ומשתמש בו, קרוב לודאי שידע לעזור לי) נ.ב. - בOUTLOOK גם מוגדר הHOTMAIL והוא בסדר..
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה כולשהיא שתאפשר לי לשנות את רמת הבהירות במסך (יותר כהה , יותר בהיר וזה...) בעיקרון אני יודע שניתן לשנות את זה על ידי הלחצנים שבמחשב, אבל גם אחותי משתמשת בחמשב ואני אוהב שהמסך כהה (הבהירות עושה לי כאב ראש) והיא רוצה בהיר. אז כל פעם צריך לשנות דרך המסך וזה ממש מעצבן.(!) אז אם יש איזה תוכנה שתאפשר את זה בצורה נוחה ומהירה זה מאוד יקל עליי. תודה מראש ולילה טוב!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Professional SP3 וComodo Firewall. אחרי עדכון לגירסה 3.5.54375.427, בכל פעם שWindows עולה החלון של Comodo Firewall קופץ, במקום שהוא יהיה ממוזער בtraybar. איך מסדרים את זה? ניסיתי לראות מה כתוב בmsconfig, אבל משום מה msconfig לא עובד. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
במוזיקה ומשחקים הרמקולים שלי חזקים לאללה.. אבל לעומת זאת בסרטים אני בקושי שומע... ואני לאיודע למה זה... כאילו שומעים פחות או יותר.. אב ל לא חזק כמו במוזיקה או במשחקים.. יש משהו לעשות? תוכנה או משהו להתקין שיסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שאני רוצה לראות סרט או לשמוע מוסיקה הכול עובד אבל שאני נכנס ליוטיוב אני לא שומע כלום
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדווס XP ובהתקנה פיצלתי ל 2 מחיצות... ועכשיו יש לי כונן C - מערכת ההפעלה וכו' כונן D - הצורב שלי כונן E - המחיצה השנייה יש איזו תוכנה שמאפשרת דרך להחליף בין אותיות המחיצות או אפילו בלי תוכנה מסויימת לשנות את זה? בשביל ש E יהיה כונן הצורב, ו D יהיה המחיצה השנייה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ב"ה שלום. יש לי בעיה עם תמונת הרקע של המחשב לפני יומים בערך אני לא מצליח לראות את תמונת הרקע בשום אופן של הגדרה, הבעיה היא ג"כ מתי שאני מנסה לראות את התמונות בתצוגה קטנה אני לא מצליח (1,2) , ועוד דבר אחד מוזר זה שלא משנה איזה קובץ שאני רוצה למחוק הוא מראה לי רקע שחור אע"פ שזה למשל קובץ של קוצור דרך וכדומה (3). צירפתי תמונה שמדגימה את כל הבעיות, שימו לב לרקע. ביצעתי בדיקת וירוסים עם AVG מעודכן , וכן בדיקת SPYWARE ע"י windows defender . לא עידכנתי שם דרייברים לאחרונה, מה שכן זה ששיחקתי קצת עם הגדרות אבל ע"פ מה שאני זוכר החזרתי את כולם למקומם. תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי בעייה במידה פליר מתי שאני מפעיל שירים ושאני שומע אותו ואחרי שהוא נגמר אז המידה פליר אמור לעבור לשיר הבא שמתכת השיר ששמתי אז זה לא עושה לי ככה זה מקפיץ לי לשיר אחר למה זז ככה.?? תודה.!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
התקנתי Kaspersky Internet Security 6.0 ומאז יש לי בעיה באימיול שהוא מאוחרי פיירוואל משהו יודע איך מסדרים את זה אני לא מבין בתוכנה הזאת?? תודה
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לשאול. עכשיו שחררו את הגרסא של Catalyst 7.9. אני היחיד שכל פעם אחרי שאני מוריד את ההתקנה הוא מעלה שגיאה ואומר שהקובץ פגום או שזה קורה לעוד אנשים?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי מחשב חדש מסוג DELL PRECISION N2400 אך אני לא מצליחה לשמוע מוסיקה, הוא מחזיר לי הערה sound device not installed. האם אני יכולה להתקין זאת בעצמי? אם לא לאן לפנות? תודה רבה, שבת שלום..
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הי, הורדתי סרטון מ- youtube תוך שימוש ב- Vixy. WMP11 מנגן אותו ללא סאונד. בדקתי את הקובץ ב- gspot, הקודקים הנכונים קיימים אבל יש בעיה אחרת... משהו בהתאמה של input ו- output של Pin codes מצרף screenshotשל ההודעה מ gspot. למישהו יש רעיון? מה בכלל המשמעות של הודעה זו? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שפתאום המחשב שלי לפני שבוע התחיל לעשות בעיות, פתחתי את המחשב פתאום קבלתי מסך כחול כזה שסופר איזה 90 שניות משהו כזה... ואם אני לוחץ enter אז זה מדלג על זה אם אני לא לוחץ enter אני צריך לחכות את כל הזמן הזה... בכל מקרה משומה אתמול-שלשום זה הפסיק אבל עכשיו שאני רוצה לסגור את המחשב אני יכול רק מהכפתור על הכונן מכיוון שדרך ההתחל -> כיבוי זה פשוט עושה לו ריסט לא יודע מה נסגר עם המחשב... תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
באיסיקיו החדש יש devils - תמונות כאלה בצד שנועדו לייצג משתמש...... עכשיו איך אני שומר devil של סתם מישהו מהרשימה?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן חברה התקנתי על המחשב את התוכנה deamon tools בגרסתה הלא כל כך עדכנית על מערכת vista עכשיו איך שהוינדוס עולה יש מסך כחול. גם במצב סייף מוד יש מסך כחול. מה עושים? זה דחוף המחשב אפילו לא שלי
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ב2 הייתה לי אפשרות לשנות את תצוגת האתר לצד השני, אם לדוגמא היה חלון טקטס שאפשר לכתוב בו משמאל לימין, הייתי לוחץ וזה היה משנה מימין לשמאל. הייתי עושה את זה באמצעות מקש ימני. בFF3 זה נעלם, איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חבר'ה שמעו צילמתי במצלמה דיגיטלית ועכשיו העברתי למחשב ואני רוצה ליצרוב אני רוצה תוכנה שישמעו ברקע שיר בזמן שהתמונות עוברות :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש גירסה חדשה יותר ? כי לא מצאתי בגוגל... יש תוכנה אחרת שמתאימה ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יצאה גירסה חדשה... עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את החלון של ההתכתבות כמו שהוא היה פעם בגרסאות הישנות. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם ומעבד? איך אני יכול לדעת איזה סוגי מעבדים אני יכול לעלות על הלוח אם שלי?? תודה לכול העוזרים...!!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לנסות את המערכת שכולם מדברים עליה התקנה ועזרה בהגדרת לינוקס על-ידי חברי המועדון הירושלמי http://www.websamba.com/landmn http://jlc.iglu.org.il/forums/
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-