עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by idan1836,

יש לי את הפיירוול הזה גרסה: pro 5.5.062, ועכשיו אחרי שהתקנתי אותו אני לא יכול להוריד באימיול כלום. מישהו יודע למה זה ככה ? או אם צריך לפתוח פורטים שם, או לשנות משהו, כי בעקרון עשיתי לחיבור שלו ALLOW . תודה.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by overload,

עברתי מפלאש MX לאילוסטריטר CS2 כי שמתי לב שכולם משתמשים רק בה לציור, היא באמת קצת יותר נוחה. אז יש לי שאלה, איך אני צובע את הרקע? ה"דלי צבע החיי" ( ) צובע רק בין הקווים, נכון? אז איך אני צובע רקע? ועוד שאלה, יש דרך להחליק קווים אוטומטית כמו בפלאש? זאת אומרת נגיד יש לי קוו עם כמה פינות או שהוא עקום בצורה חדה, להפוך אותו לעגול וחלק יותר. יש כלי כזה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה מעצבנת בנרו אקספרס אני מנסה לצרוב DVD סלייד שואו והוא לא נותן לי הפרש זמן בן התמונות של יותר מ 3 שניות למרות שניסיתי לכוון ליותר מה אפשר לעשות

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by borg,

אני משתמש ב-eMule v0.46a. לפעמים אני מקבל הודעות ממשתמשים אחרים, אבל אני לא מצליח לקרוא את ההודעה. ב-Status Bar, בצד שמאל למטה, כתוב: ("New Message from <User Name> (IP: xxx.xxx.xxx.xxx", אבל אני לא מוצא את ההודעה בשום מקום. איך אני יכול לקבל את ההודעות ב-eMule?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by noam_mocca,

יש לי פליסטיישן 2 עם גו'ק והורדתי midnight club 3 DUB ואני לא יודע איך לצרוב אותו עם מישהו יודע על תוכנה לצריבת משחקים לפליסטיישן בבקשה שיגיב. ויש לי צורב דיוידי תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  7. Started by BUNNY,

חרב שהכנתי לפי מודל אמיתי שנקרא "sword of darkness" יש אותה בכול חנות של דברים יפים לחדר

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by idan1836,

פרמטתי את המחשב שלי אתמול, ועכשיו האינטרנט אקפלורר עושה לי קצת בעיות. הוא רושם בחלק מן האתרים שיש שגיאה וצריך לעשות איתור באגים או משהו, מישהו מוכן להסביר לי איך לסדר את זה/להתעלם מזה ?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי, תישמעו יש לי שתי חשבנות בGMAIL אחד הוא ב POP3 אבל אני רוצה כשאני יכנס לOutLook זה יקבל דואר גם מהחשבון הראשון וגם מה שיש לי עכשיו. בתודה Si-Nom.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by yair23,

בטעות מחקתי את העזרים של הווינדוס ואין לי פה את הדיסק של ההתקנה .. מישהו יכול לעזור לי ? אני צריך להמיר את היציאות בכרטיס קול המובנה ל REAR ול CENTER ... ומאחר ואין לי את התוכנה שתי הכניסות נשארות בתור כניסה למיקרופון .. יש עוד תוכנה חוץ מהתוכנה שבאה עם הווינדוס שיכולה לשנות את זה ? יש לי כרטיס קול מובנה AC97 ... ומאחור יש 3 כניסות\יציאות .. אחת מהן כרגע פעילה ..

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  11. אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים תוכנה מסויימת זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by bazuka,

אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים את התוכנה. זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נךתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by hio,

אני זקוק נואשות לעזרה! ישבתי לעשות עבודה עד 03:00 בבוקר היום . הבעיה היא שפתחתי את הקובץ דרך האוטלוק אקספרס 6 ולא שמרתי אותו בתיקיה אחרת במחשב. במהלך העבודה עשיתי שמירה אבל כעת אני לא מוצא את הקובץ!!! ניסיתי לחפש את התיקיה ואת הקובץ אב לשום דבר לא עוזר... למישהו יש פתרון? בבקשה!!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by mtomy,

שלום לכולם. יש לי תופעה מוזרה עם WINDOWS 98 SEלאחר כשעה שעתיים שאני לא נוגע במחשב אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה ואין לי אפשרות לבצע שום דבר חוץ מלבצע איתחול של המחשב. החלפתי כרטיס מסך וזיכרון ועדיין יש לי את התופעה. למישהו יש רעיון ? בתודה מראש על כל תשובה טומי

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. אין לי מושג איך זה נכנס אליי.. אבל אלה ספייווארים שממש ,אבל ממש לא רוצים לרדת בשום דרך! ניסיתי עם 4 תוכנות נגד ספייווארים,ניסיתי לחפש את הקבצים ידנית,הפעלתי את המחשב במצב בטוח,חיפשתי ברג'יסטרי ערכים, פשוט הכל! אין ,ולא הולך החרא לא רוצה לרדת..אין לי מושג מה לעשות אנשים זה כזה אני במחשב,כעבור כמה דק' קופצים חלונות של פירסומות,וכל מיני שטויות. זה גם התקין לי טול באר של משהו..ניסתי להעיף אותו,לא הלך צירפתי 2 תמונות... והשניה: הראשונה,זה אחד החלונות שקופצים..כמובן שאני לוחץ X .. ואח''כ שאני לוחץ X מופיע לי החלון השני וכמובן שאני לוחץ NO.. אבל אחריי כמה דק',שוב חוזר אני לא יודע מה לעשות אנשים....בבקשה במנהל המשימות,בתהליכים..יש שם תהליך מוזר,כל שניה שאני מו…

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  16. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by raYo,

אני רוצה להתקין תוכנת אופיס אני רק מתלבט איזה: Office 2003 או Open Office. מה היתרונות ומה החסרונות ובתכל'ס מה עדיף?

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  18. מחפש תוכנה ש"מקליטה" התקנות של תוכנות שונות.... וברגע הסרתן היא מוחקת את כל הדברים שהוכנסו למערכת דרך ההתקנה של אותה תוכנה (קבצים, תקיות, נתונים בREG וכו'...) מכירים?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. תראו ככה אני בונה אתר עכשיו הכנתי לו תפריט בפוטושופ והעברתי לאימג רדי בשביל להכניס לתוכו את הלינקים בעזרת הSlice על ידי סימון החלקים הרצויים ובחלק של הSlice להכניס את הקישור לתמונות שבחרתי על ידי כלי Slice אבל עכשיו נוצרה בעיה אני לא מסוגל לבחור חלקים מהתמונה אני מסמן עם הכלי ושום דבר לא נבחר לי וזה ממש מעצבן אני שוב בוחר ושוב זה לא נבחר מישהו יכול לעזור לי?? למה זה לא נבחר לי? ולמישהו יש כח לנסות לעשות את זה אם כן אני יעלה את הקישורים לפה כדי שתעזרו לי.. ועוד משהו אחרי שאני חילקתי לחלקים ובחרתי וכל זה אני מעלה את זה כתמונה אחת לאינטנרנט לא כחלקים נכון?? ולמי שרוצה הנה זה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  20. ...(של המחשב) יש כזו?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. אני לא יודע אם יש כזה דבר, אך יש תוכנות שאני צריך לפתוח פעמיים ואני לא יכול בגלל שהתוכנה כבר פתוחה. יש אפשרות כלשהיא לפתוח אותה יותר מפעם אחת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כל פעם שאני מפעיל תתוכנה אימיול אחרי כמה דקות הוא עושה לי חלון כזה וכתוב סגור כל הזמן זה קורה וניסיתי להתקין גירסה יותר חדשה וזה לא עובד מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה למי שעוזר הנה תמונה של הבעיה

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by davis5,

מחפש תוכנה שיהיה אפשר להתקשר דרך המודם וגם להקליט הודעות ושיחות תודה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  24. אממ ראיתי פה את המדריכים שנתנו והכל באנגלית ולהתחלה זה לא טוב באנגלית כי אני לא כל כך מבין וזה לא טוב! מישהו יכול לעשות לי טובה ולתת לי אתר טוב בעברית או תוכנה שתוכל לתרגם לי את האתרים באנגלית ואז אני יבין אותם? תודה רבה רבה רבה רבה מראששששששששששששששששששששששששששששששש!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים